marți, 8 aprilie 2014

Precizia şi Credibilitatea "măsurătorilor radiestezice" : 3. Detalii ale recepţionării mesajelor




Precizia şi Credibilitatea "măsurătorilor radiestezice"
(3) Detalii ale recepţionării mesajelor



         (Extras din lucrarea personală pe care am lansat-o în 12 decembrie 2012 : "Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Vol. I : Actualizarea Profeţiilor") :


         (continuare din Partea a 2-a)
         
         Acum haideţi să ajungem la o poziţie mai apropiată de subiectul lucrării citate. Căci ce importanţă ar avea pentru subiectul lucrării toate aceste poveşti despre acest prieten "maestru" (nu "specialist"!) în radiestezie ?
După cum cred că lesne observaţi, acest aspect este foarte important pentru precizia cât mai înaltă a răspunsurilor la întrebări esenţiale legate de subiectul fundamental al lucrării : Înălţarea Pământului şi a societăţii umane în Lumină, în contextul Alinierii Precesionale din 20-22 decembrie 2012 şi a celorlalte Portaluri Temporale.



         Atâtea informaţii contradictorii venite din toate direcţiile pot fi concentrate printr-o singură întrebare ("Este adevărat că...?") şi limpezite prin două scurte variante de răspuns (Da sau Nu).
Pare a fi banal şi ireal de simplu, şi chiar este SIMPLU (fără a fi simplist sau infantil).

         Acum poate apărea următoarea întrebare : bine, omul "vede" bine, receptează informaţia corect, dar de unde vine şi care-i mecanismul de transmitere a acesteia ?
De unde ştim că este cea adevărată ?

         Ei bine, se pare că informaţiile îi sunt transmise prin ghizii săi astrali cu care colaborează de ceva vreme şi cu care are "contract" (aşa cum fiecare dintre noi are propriul "contract" cu ghizii cu care lucrează).
Aceştia sunt cei care facilitează accesul la "dosarele" şi "fişierele" akashice ale informaţiilor solicitate.

Aici există un întreg "ritual" al întrebărilor şi verificărilor succesive.
O singură întrebare poate necesita o mulţime de măsurători, cu întrebări ce se raportează la dreptul de a accesa respectiva informaţie, de zona căreia i se adresează şi de gradul de deschidere a "dosarului" respectiv în a se transmite acea informaţie.
Acum deja există o experienţă bogată ca să vedem când informaţia este accesibilă şi când nu : dacă ansa se mişcă rapid şi foarte uşor sau dacă se mişcă foarte greu sau aproape deloc (mai ales când pun întrebări ce accesează zone de dincolo de Sistemul Solar, ce ţin de zona Galactică şi extragalactică).

         Este important să mai precizez că există foarte mulţi parametri pe care el i-a structurat (algoritmat) şi pe care îi foloseşte.
Dacă aşezi precis şi limpede algoritmul (scara de valori), răspunsul nu poate fi decât cel corect.

         Nu există "parametrii mei", sau "ai noştri" şi parametri noi cu "copyright". E ca şi când cineva spune că i-a venit în cap un subiect de conversaţie şi acela e proprietatea lui şi oricine este dornic să acceseze acel subiect trebuie mai întâi să primească acceptul său (ar fi hilar şi aberant în acelaşi timp).

         Dincolo de parametrii ce precizează aspecte ce ţin de energiile fiecărei fiinţe umane, specifice corpurilor subtile ale omului, cu valori ce ţintesc în primul rând sănătatea acestuia la toate nivelurile (şi exprimate fundamental prin parametrul Beneficităţii), ceea ce eu şi prietenul folosim cu precădere la măsurătorile pentru această carte este parametrul fundamental numit "ADEVĂR DIVIN".
Acesta ne arată cât din Adevărul cel mai înalt (Divin) se regăseşte în materialul supus măsurătorii - fie că este o simplă afirmaţie, o frază complexă, un material de o pagină sau o carte de 1.000 de pagini.

         Prin întrebări şi încercări succesive, ne apropiem de un răspuns cât mai corect, complex şi complet.

         Interesantă este poziţia de 81 a ansei pe raportoar, aceasta fiind, prin convenţie, "Zona Neutră", locul unde nu este "nici pozitiv, nici negativ", "nici benefic, nici malefic".
Aceasta este "zona relativităţii", locul unde se evidenţiază posibilitatea, iar uneori nevoia de a manifesta Liberul Arbitru (adică dreptul de a face propriile alegeri şi de  a lua propriile decizii co-creatoare pentru propria viaţă), la întrebări legate de Voinţa Divină.
Acesta este, cumva, "Punctul Zero" de care vom aminti mai pe larg în cuprinsul lucrării, şi mai ales în capitolul următor.

         "Bine, bine, m-ai convins, tipul e bun, dar, totuşi, cât de bun e? Este perfect?", aţi putea întreba, pe bună dreptate.
Şi, dacă aş spune că este perfecţiunea întruchipată, aş contesta legile fizicii cuantice care spun că nimic nu este perfect în lumea 3D, când relativitatea pare a fi regula de bază.
Dar avem şi aici un răspuns matematic : prin propriile sale măsurători şi prin verificări "încrucişate" (prin teste cu alţi radiestezişti care "l-au măsurat ", la rândul lor), a rezultat, în cazul lui, o precizie a măsurătorilor de 95%, sau o "notă" de 9,5.

         Este mult, este puţin ?

Când îmi amintesc de acest aspect, memoria se duce imediat către nivelul iniţial de Adevăr Divin decelat de el în cazul celor 2 cărţi ale lui Sal Rachele, cu mesajele de la Fondatori : 95%.
Este cel mai înalt nivel descoperit de noi, după sute şi mii de cărţi şi materiale testate în privinţa adevărului cuprins în acestea (însă, pentru "actualizare", vedeţi tabelul 2.2 din Anexa 2 a cărţii).

         (Şi iarăşi fac o paranteză. Lansarea ultimei cărţi a lui Sal, "Pământul se trezeşte", la Bucureşti, pe 2 iulie 2012, a marcat alte întâlniri semnificative.
Cu această ocazie am cunoscut un alt radiestezist şi "Lucrător cu Lumina", cu un sistem ceva mai aparte decât cel clasic.
Având solide studii ştiinţifice - licenţiat în fizică atomică - acesta are calitatea de a măsura parametrii radiestezici prin vizualizarea valorilor pe panoul mental interior.
Alt sistem, altă fiinţă deosebită care, atunci când l-am întrebat de Adevărul Divin al cărţilor lui Sal, mi-a transmis practic aceleaşi valori pe care le primise şi prietenul meu !)


         Bun, veţi zice, şi ce e important în toate aceste date arătate până acum ?
Păi, eu zic că este fundamentală raportarea la măsurătorile cuiva care primeşte pe "filieră directă" informaţie de cea mai înaltă precizie.

         Deseori i-am spus că eu cred că el accesează computerele cosmice care fac calcule extrem de complexe (şi în care, ne-au precizat Fondatorii, sunt implicate ecuaţii diferenţiale cu multiple variabile), şi, la final, după ce operaţia este efectuată (practic instantaneu, căci în dimensiunile respective timpul are alte valori), rezultatul îi este "livrat" la fel de rapid sub forma "valorii radiestezice" care reuşeşte să ne uimească de nenumărate ori prin precizia acesteia, în timp ce, apoi, minţile noastre se minunează, precum cei mici, de uimitoarele confirmări ulterioare.

         Şi, aspect important pe care l-am omis până acum : informaţia este receptată de un licenţiat în managementul economic şi cu studii în domeniul fizicii electronice.
Asemenea radiestezistului fizician atomist, şi el îmbină percepţia intuitivă a emisferei drepte cu raţiunea şi precizia ştiinţifică a emisferei stângi.

         Dragilor, este momentul să subliniez încă odată că aici nu este vorba de teorii şi speculaţii aritmetice sau radiestezice, despre "chestii tehnice" ale unui tip care primeşte informaţii şi el, acolo, într-adevăr, pare-se veridice.

"Şi ce-i cu asta?", aţi putea întreba plictisiţi.
Mediumi care să ofere informaţii tehnice au existat dintotdeauna şi vor mai fi, şi chiar acum există o mulţime, pe planeta noastră iubită.

         Perfect adevărat, voi răspunde eu.
Însă, până acum, marea majoritate a mediumurilor au transmis informaţii despre "ce a fost (odată)", şi mă refer nu doar la acum sute de ani, ci la evenimente şi de acum 2-3 ani.
Pentru că viaţa este într-o dinamică accelerată, ce era transmis acum câteva luni, în prezent nu mai este valabil.

         Astfel, poate că nu le vedeţi ca fiind foarte relevante răspunsurile (pe care SIMŢIŢI că sunt exacte) la întrebări de genul "Care este frecvenţa de rezonanţă Schumann a planetei în ziua... ?", "În acest moment, care este nivelul de conştiinţă al Planetei Pământ?", "Sirius face echipă cu Soarele nostru?" şi multe altele.

         În schimb, poate că un răspuns care SIMŢI că este precis, oferit în timp real, al întrebării-cheie : "Pe 20-22 decembrie 2012 vor fi 3 zile de întuneric deplin (după cum se spune), cu inversarea Axei polilor, cu căderea totală a câmpului magnetic al Pământului etc.?" - poate fi de importanţă vitală pentru anumite persoane.

         De exemplu, pentru mine, faptul de a primi informaţii clare despre aceste manifestări, a determinat un gen de "mobilizare" care m-a ajutat în anumite privinţe.
Însă, la un moment dat, ceva s-a întâmplat şi informaţiile primite radiestezic prin prieten sunau foarte clar : "Schimbare de Plan (Cosmic) - căci voi, oamenii v-aţi schimbat şi aţi deviat Direcţia, dinspre prăpastie către Vârful cel mai Înalt".

         Dintr-odată, totul s-a relaxat, întunericul de groază al celor 3 zile uşor s-a disipat, iar noi am putut să ne continuăm cercetarea şi experienţa vieţii, eliberaţi de această "piatră de moară" care atârnase până atunci (până cândva prin 2011)...

         Dar nu doresc să vă răpesc plăcerea lecturii evoluţiei acestui fenomen, pe care o veţi găsi la capitolul dedicat.

         De fapt, poate că acesta este rostul fundamental al acestei cărţi, rolul care i-a fost hărăzit din primul moment când am simţit imboldul de a scrie o asemenea carte (repet, acum mai bine de 8 ani, prin 2004) : de ELIBERARE de fricile (cosmice) - ataşate acestui Moment Cosmic cu adevărat monumental prin care trecem cu toţii acum (scriam eu în 12 decembrie 2012) - pe care să le transmutăm alchimic în vibraţii tot mai christaline, conforme cu un nivel de conştiinţă adecvat Înălţimii momentului (cel puţin de 4D, tinzând spre 5D).
 

MarYan

Un comentariu:

  1. Da,ma simt obligat sa revin iaar cu un comentariu,mai exact o completare cand vorbim de varsta astrala----nu este nimic surprinzator ,mai ales ca C.Ganescu spune foarte clar in "Omul in afara trupului" : "omul este obisnuit si este constient numai de anii petrecuti in corp pe planul acesta,dar un clarvazator cum este Eugen Nicolae Gasca vede cumulul tuturor vietilor acestuia traiti in toate vietile lui" GeorgedeDrobeta.-SOLTERIS !!!

    RăspundețiȘtergere