luni, 12 mai 2014

Avionul malayezian dispărut – şi mai multe argumente pentru ipoteza noastră (1)



MarYan
Avionul malayezian dispărut –
şi mai multe argumente pentru ipoteza noastră.
Episodul 1 : Zborul MH370

 


         Interesul uriaş stârnit de acest subiect asupra oamenilor de pe întreg globul îl ştiam din afirmaţiile din mass-media „oficială”, însă l-am putut observa direct şi prin creşterea marcantă a numărului de vizitatori şi de accesări ale paginilor respective de pe blog, cu ocazia primelor postări legate de subiect („ESOTERIC GOLDEN SPIRIT despre avionul dispărut al Malaysia Airlines”).

         Acum revenim cu o imagine şi mai de ansamblu asupra acestui subiect „intens emoţional” care influenţează direct energia corpului emoţional planetar (deloc întâmplător : evenimentul a fost „creat” exact când CNN-ul era în prăbuşire totală de audienţă, iar acum este pe cele mai înalte „valuri”, după ce l-a transformat în subiectul său continuu de informare).



Din mesajul postat de noi de pe www.galactis.net, având un nivel de Adevăr Divin de 80%, deci suficient pentru o înaltă credibilitate, rezultă concluzia foarte clară : nu a fost nici un accident (cum susţine mass-media oficială) şi nici o intervenţie directă a navelor extraterestre pentru a duce avionul pe alte planete, într-o exotică vacanţă, după cum spun surse la fel de „exotice”.

Cu promisiunea că vom mai reveni asupra acestor aspecte, acum dorim să întărim concluzia mesajului de pe "Galactis", prezentând un scurt fragment din conversaţia purtată de COBRA cu „Elizabeth”, pare-se un reporter, în cadrul unui interviu din data de 16 martie 2014 (deci, la scurt timp de la evenimentul din 8 martie).

Iată ce spunea Cobra în acest fragment din cadrul interviului (mult mai lung şi pe care îl vom reda la subiectul despre „COBRA” – vezi la „Categorii”), ale cărui informaţii din cuprinsul său, conform măsurătorii radiestezice, au un Adevăr Divin de... 80%.

Aşadar :

Elizabeth : Hai să vorbim despre misteriosul avion 370. Mă întreb ce ai dori să spui despre asta căci este o temă foarte mare. Pe unde ai merge cu tema asta? Ce poţi împărtăşi ?
COBRA : Precis nu a fost un OZN pentru că Forţele Luminii nu lucrează în acest fel. Nu a fost nici o implicaţie extraterestră în asta, asta e tot ce pot să spun acum. A existat multă informaţie eliberată despre patentele şi tehnologiile avansate militare. E vorba în fapt de un conflict între Statele Unite şi China despre aceste tehnologii. Şi potrivit anumitor surse ei sunt în spatele doborârii (N.MY: intervenţiei asupra) acelui avion. Dar aş mai spune că toată istoria este, de fapt o distragere pentru că sunt multe lucruri care au loc şi sunt mai importante decît asta în acest moment.
E: O distragere aproape internaţională ?
C: Da. Într-un fel. Pentru că oamenii au o tendinţă să-şi îndrepte atenţia spre cele mai senzaţionale aspecte ale unei situaţii şi asta tinde SĂ DIFUZEZE CENTRAREA (N.MY: să se depărteze de Centrul Fiinţei), care este acum necesară pentru eliberarea planetară.
E: Dar evenimentul în sine despre acest avion este senzaţional. A evitat atât de multe dintre capacităţile noastre de monitorizare sau e...
C: Vezi tu, tehnologia militară poate foarte uşor să bruieze un semnal radar. Nu e mare scofală. S-a întâmplat din al doilea război mondial. Evenimente ca acestea aveau loc destul de frecvent în timpul războiului. În al doilea război mondial şi mai încoace nu a fost nimic neobişnuit. Multe avioane au "dispărut" în timpul conflictelor militare.
E: După mine, a creat atât de multă atenţie, cum ai spus, că orice rezoluţie apare, când apare, fie că oamenii sunt în viaţă sau nu, va crea din nou multă atenţie. Dacă este un final pozitiv va avea un impact asupra oamenilor, sau invers. A fost cumva remarcabil să văd cum se desfăşoară asta...
C: OK.
E: Nu e un OZN. OK.
C: Nu. Nu a fost un OZN. Pot confirma asta. A fost implicare extraterestră zero în tot scenariul.
E: Nici o implicare, negativă sau pozitivă. Ok. Putem să mergem mai departe.


Această confirmare suplimentară venită de la această „sursă” numită „COBRA” pe care noi o vedem a fi credibilă (despre cine este această „entitate” cu adevărat vom prezenta, în scurt timp, în prima postare a „Categoriei” cu numele său) am considerat că este util să o facem tocmai pentru a echilibra acel şuvoi de informaţii din mass-media alternativă (mai ales de pe bloguri ca acesta) care postau în neştire „mesaje autorizate” de la „Ashtar Sheran”, coordonatorul navelor confederaţiei din acest sector galactic, despre acea fantezie cu intervenţia navelor şi transportarea avionului pe nu ştiu ce planetă exotică...

Voi face acum o mişcare „iconoclastă”, adică distrugătoare de „icoane” (văzute ca imagini, păreri şi, mai ales, credinţe) pentru navigatorii pe acest tip de bloguri / situri, care citesc deseori mesaje venite de la entitatea numită „Matei” prin mama lui, Suzanne Ward.
Din „păcate”, trebuie să punctez acum, odată pentru totdeauna, faptul că, deşi şi eu am fost un „cititor ardent” al textelor sale, informaţiile transmise prin Suzanne Ward nu par a trece nicidecum de... 50% Adevăr Divin (!).
De fapt, la măsurătorile radiestezice, primul volum din cărţile scrise de Suzanne Ward cu mesajele lui MATEI („Matei, vorbeşte-mi despre Rai”) a evidenţiat un nivel de Adevăr Divin de 50%, în timp ce următoarele volume şi mesaje nu au trecut nici de... 40% Adevăr Divin (!!).
La fel s-a observat şi la ultimele mesaje, inclusiv la cel cu „povestea avionului salvat de extratereştri şi dus pe altă planetă din cauza unor defecţiuni tehnice”. După cum vedeţi din mesajele anterioare cu Adevăr Divin de 80% ale lui Cobra şi de la "Galactis", am putea concluziona că, încă odată, aceste mesaje venite de la „Matei” sunt „total pe lângă subiect”, eventual pot fi doar materie primă pentru „poveşti”...

Înainte să închidem paranteza, este important să precizăm că nu este vorba numai de puritatea „canalului” numit Suzanne Ward, dar şi de (id)entitatea entităţi(lor) care transmit prin Suzanne.
Vă sugerez doar să meditaţi la jocul de cuvinte „entitate – identitate” şi cu asta am încheiat, deocamdată, acest delicat subiect (care va fi greu de digerat de fidelii cititori ai cărţilor Editurii „For You”, aşa cum a fost şi pentru mine, la propriul meu moment de „dezvăluire” – şi, din „păcate” pentru aceştia, vor mai fi şi alte asemenea momente, care vor apare la timpul potrivit ; doar voi, dragi cititori, „să fiţi pe fază”).

Pentru a înţelege şi mai bine de ce susţin mesajele transmise de Cobra şi de pe "Galactis", în ultima parte a postării vă voi spune şi eu o „poveste”. Eu am încrederea că SIMŢIŢI că nu spun minciuni, la fel ca şi informaţiile oferite de prietenul radiestezist.
(De aceea am tot „dezvoltat” C.V.-ul de la prima postare, „Despre mine”, pentru a evidenţia importanţa pentru mine a Responsabilităţii şi a respectului faţă de Cu-Vânt şi Adevărul din Rost-irea acestuia. Din faptul de a fi executat – la propriu - în alte vieţi pentru că „nu am tăcut” şi „am strigat adevărul” când fraţii erau în sclavie şi minciună totală, realizaţi că acum „nu-mi permit” să mă joc cu cuvintele şi „să arunc vorbe în vânt”, pentru a culege furtună...)

Legat de credibilitatea informaţiilor transmise de către cei de la "Galactis", mi-amintesc că în noiembrie 2013 l-am întrebat scurt pe amicul radiestezist, dacă ştie ceva de ”Cometa Ison”. Fără a fi citit sau studiat ceva de pe situl acestora şi fără să fi văzut filmul relevant („COMETA ISON. EVENIMENTUL. ADEVĂRUL DESPRE ELE”), amicul mi-a precizat că, atunci când „a întrebat” ce-i cu Cometa Ison, i s-a transmis foarte clar şi puternic că nu este doar o cometă, ci „un fel de navă extraterestră” care SE APROPIE DE PĂMÂNT CU UN ROL FOARTE IMPORTANT.
Pentru că eu fusesem ocupat până în acel moment „până peste cap” cu organizarea Festivalurilor „ChristalinFest” în câteva oraşe din ţară, habar nu aveam despre Cometa Ison şi „Eveniment”. Aşa că am rămas profund impresionat de identitatea de informaţii între ce mi-a spus amicul radiestezist şi detaliile oferite de cei de la „Galactis”. Atunci mi s-a confirmat că aceştia oferă chiar informaţii de calitate şi în mare parte reale.
Deşi nu-i cunosc chiar deloc, am expus intens mesajul lor pentru că informaţiile transmise de aceştia pe situl lor sunt veridice în cea mai mare parte.
 

Însă povestea de-a dreptul senzaţională abia acum urmează...
Astfel, la vreo săptămână după evenimentul cu dispariţia avionului malaiezian, primesc într-o dimineaţă un email cu două mesaje – chiar cele expuse în acest subiect, de la "Galactis" şi cel complet al lui Cobra din 16 martie 2014.
Un ciudat blocaj (interior), ca o subită lipsă de chef, mă opreşte de a le deschide şi, nu ştiu cum, mă trezesc că îl sun pe amicul radiestezist şi îl întreb, printre altele, cum e cu avionul dispărut şi „speculaţiile” care se fac pe seama lui, că au apărut mesaje care spun că a fost „salvat de extratereştri” şi că acum deja este pe o altă planetă.
Amicul radiestezist îmi răspunde prompt că nu ştie de nici un mesaj de acest fel, însă el a măsurat în legătură cu dispariţia avionului şi i-a ieşit ceva „ciudat” : în acel moment, el nu „vedea” deloc avionul ca fiind pe o altă planetă ci, în continuare, "în zona Pământului" (şi era iarăşi „categoric” în privinţa acestei informaţii primite), dar, curios, el nu părea a-l vedea (radiestezic) pe pământ sau în apă”...
Mi-aduc aminte că atunci am insistat : şi totuşi, atunci ar fi putut fi adevărate mesajele acelea cu avionul pe altă planetă, dacă nu era de găsit „nici pe pământ, nici în apă” (adică nici aterizat, nici prăbuşit), că doar în aer nu putea sta (!)... Iar amicul repeta că „îi iese” că avionul cu pricina, totuşi, nu a părăsit Pământul ! Altfel spus : nici prăbuşit, nici "furat" de OZN-uri...
Am încheiat convorbirea în această „notă de mister”, neînţelegând ce însemna asta, apoi, imediat după convorbire, pur şi simplu am simţit nevoia să deschid emailul primit.
...Voi, acum, ştiţi despre ce este vorba în acele mesaje, dar încercaţi să vă imaginaţi ce am (re)simţit eu când am citit informaţiile transmise de cei de la "Galactis" şi, imediat apoi, de Cobra...

Iată rezolvarea misterului : singura variantă posibilă cu „avionul în zona Pământului, dar nu pe pământ sau în apă” era „în aer”, cum altfel decât în altă dimensiune sau „prins între dimensiuni cu alţi parametri temporali” – era, de fapt, singura soluţie la „problema de logică” pe care o primise radiestezic amicul !

Însă, dincolo de rezolvarea acestui „mister”, în primele momente am simţit un val de energie a bucuriei şi aceaşi uimire de copil care mă cuprinde (ne cuprinde) de fiecare dată : „Doamne, cât de bine a văzut, iarăşi, omul acesta !”
Eram de-a dreptul copleşit şi emoţionat de „revelaţie”. Pe voi nu v-ar fi „prins” la fel corpul emoţional dacă aţi fi avut parte de o asemenea fabuloasă confirmare ?...

Iată, la finalul acestei prime postări „de poveste”, importanţa ascultării de „Glasul interior”, de acel ceva care uneori ne poate „salva pielea”, dar alteori ne pune în situaţii din care putem să învăţăm şi, mai ales, să trăim intens emoţii şi sentimente, experimentând Viaţa.

Aceasta este Viaţa reală – o continuă minunare de ceea ce ne oferă Mâna Divină prin situaţiile de zi cu zi.

De aceea tot repet : miraţi-vă, minunaţi-vă, dar mai ales bucuraţi-vă...
...Că suntem !

          (va urma)

MarYan

2 comentarii:

  1. ce s-a intamplat cu site-ul www.galactis.net???? Pare ca au disparut cu totul din lumea virtuala. Nici contul de Facebook nu-l mai au, nici cel de youtube, etc. Asa multa munca investita de ei doar pentru a disparea?

    RăspundețiȘtergere
  2. DA! Un singur vis dat de spirit in data de 01.05.2014 mi-a dat raspunsul la toate intrebarile privind disparitia avionului MH-370.
    Restul nu are rost sa va mai explic pt. ca stiti ce sa intamplat.
    Eu vreau doar sa va zic ca acest avion a fost dus si pregatit pentru a fi introdus in apa mica a arhipelagulului Maldive, direct cu varful in jos de la o inaltime nu prea mare si este la o adancimenu prea mare, si se afla in pozitia cu varful putin ridicat si inclinat pe partea stanga, dovada ca aripa dreapta a fost mai avariata si de aici rezulta si acel segment gasit langa Insula Reunion, iar segmentul a venit de langa insula denumita de spirit Insula TAMBUR chiar din spuma acestei insule in urma unei furtuni oceanici, iar acele alge si scoici se gasesc si aici pentru ca este pe paralela Ecuator.
    PS: Deci acele schite gasite cu aterizari scurte pe insule sau plaje nu se potrivesc pentru ca ele au fost facute ca sa se aterizeze direct in apa mica a acestui arhipelag din Maldive langa insula denumita de spirit TAMBUR.

    YHWH---MARANATA---AMIN

    RăspundețiȘtergere