joi, 29 mai 2014

COBRA : INTERVIU cu Alfred Lambremont Webre (Partea 1-a)



INTERVIU
cu Alfred Lambremont Webre
(Partea 1-a)


Transcriere material video de pe „istoriagalactica.blogspot.ro
(11 decembrie 2013)

 


Nota MarYan: Acest interviu al lui Cobra cu Alfred Lambremont Webre este un fel de continuare la seria de 3 articole importante despre mesajele lui Cobra postate anterior, în care acesta detaliază din informaţiile importante din acele articole, printre care şi cele legate de invazia archonilor prin Congo în 1996, văzută în context mai larg al istoriei ultimilor zeci de ani.

De asemenea, Cobra vorbeşte mai clar despre momentul cosmic actual, se străduieşte să prezinte EVENIMENTUL cât mai precis şi, nu în ultimul rând, explică ce este cu acest nume al său, „COBRA.

"Audiţie" – vizuală – plăcută !



Alfred Lambremont Webre: Bine ai revenit. Sunt Alfred Lambremont Webre şi astăzi avem un invitat foarte neobişnuit şi distins. Tocmai m-am actualizat despre ultimele sale buletine şi informaţii. El este o peroană ca şi tine, ca şi mine, iar ca identitate în Internet este cunoscut sub numele de "Cobra". Rezistenţa Cobra. Şi am înţeles că "Cobra" înseamnă ceva. Bine ai venit Cobra.

Cobra: Mulţumesc, mulţumesc.

A: Mi-ai putea spune ce înseamnă pentru tine "Cobra" din punct de vedere simbolic sau din punct de vedere real?

C: "COBRA" înseamnă "COmpression BReAkthrough" (N.T: penetrare prin compresie) iar penetrarea prin compresie este un proces când Lumina de deasupra, la suprafaţa planetei şi din interior, converg către suprafaţa planetei, iar când Lumina de deasupra şi Lumina de dedesubt se întâlnesc, aceste două Lumini, aceşti doi vectori se întâlnesc la suprafaţă, acesta este momentul penetrării prin compresie şi acesta este momentul Evenimentului. Momentul eliberării planetare. Acesta este numele de cod pe care îl folosesc care permanent evocă momentul penetrării prin compresie. Şi Cobra mai este şi simbolul antic al Kundalini, al forţei vieţii, forţa iluminării. Anumite persoane ar putea avea alte asocieri, dar nu sunt acele motive pentru care am ales acest nume de cod.

A: Înţeleg, înţeleg. Dar, acum, vorbind despre Eveniment, asta este ceva ce câţiva dintre noi din această comunitate urmărim de zeci de ani. Ştiu că în anii 80, mă refer la câteva grupuri din care făceam şi eu parte, pe acea vreme numeam asta „The Cosmic Changeover” (N.T:Comutarea Cosmică”). Că ar fi o schimbare de paradigmă virtuală care vine foarte repede. Deci e un concept care a fost prezent şi îmi amintesc că se spunea : „o să se întâmple prin anii 70... o să se întâmple prin anii 80...” Deci ce ne-ai putea spune despre Eveniment acum, în timpurile prezente, în 2013, 2014 ?

C: Ok. În primul rând aş dori să explic puţin despre fond. Acest aşa numit Eveniment sau o să îi spun... cum zicei că se numea?

A: Când am auzit prima oară de acest concept, în anii 80, era "Cosmic Changeover". Nu am dat eu acest nume, dar era dat de anumite grupuri care lucrau la ceva foarte similar.

C: Ok. De fapt, asta s-a numit „The Shift of the Ages” (N.T:Schimbarea Erelor) acum sute de ani, numit aşa de Şcolile Misterelor. Şi s-a ştiu permanent că va veni un moment când se va petrece o schimbare drastică a planetei Terra. Momentul exact nu s-a ştiut dar, anul simbolic despre care s-a vorbit a fost mereu anul 2000. Acesta a fost numărul simbolic care a fost dat cu sute şi sute de ani în urmă când lumea s-a aşteptat ca asta să se întâmple. Dar momentul exact când asta se petrece este imposibil de prevăzut datorită liberei voinţe a fiecăruia implicat.
După al doilea război mondial Confederaţia Galactică a ales să contacteze câteva persoane la suprafaţa planetei să le dea mai multe detalii despre acel plan şi asta a avut loc mai ales după 1953 când au avut loc multe contacte. Contacte fizice au avut loc la suprafaţa planetei, iar aceste persoane au încercat apoi să faciliteze schimbarea şi mulţi doreau ca această schimbare să se petreacă cât mai curând. Bineînţeles, asta nu era posibil. Apoi, pe măsură ce se apropiau de anul 2000 credeau că sunt foarte aproape.
Atunci arconii, forţele de control, au realizat că eram pe cale să eliberăm planeta şi au creat ultimul blocaj posibil care a fost, aşa-numita, invazie din Congo, care a avut loc în 1996 şi mulţi dintre ET negativi, multe rase negative de ET au invadat subteranul din nivelurile superioare ale crustei acestei planete mai ales în bazele militare de adâncime, pe plan fizic şi, de asemenea, în planurile înalte, au sosit foarte mulţi reptilieni în planurile astral şi eteric.
Acest proces durează aproximativ două decade. Ajungem acum la un punct unde majoritatea consecinţelor acelei invazii au fost deja înlăturate. Aşadar chiar acum ne apropiem de punctul de vârf. De aceea putem vorbi de Eveniment ca posibil în viitorul apropiat. N-aş da nici o dată speculativă pentru că... n-ar fi decât o speculaţie.

A: Doar un detaliu tehnic, ai menţionat anul 1996 şi ai zis "o invazie de ceva..."

C: Este invazia Congo pentru că principala forţă se desfăşoară mai ales în Congo în Africa Centrală

A: Înţeleg. Şi care erau acele părţi care conduceau în acel timp?...

C: Ok. O să intru un pic în detalii pentru că cred că este timpul. La bază, toate astea au fost aranjate de către familiile Nobilimii Negre din Italia şi prin reţeaua lor Iezuită şi apoi prin Cavalerii de la Malta, iar de la Cavalerii de la Malta prin diverse contacte ale militarilor negativi de pe întreg cuprinsul planetei.
Una dintre probleme este că Congo era o zonă foarte conflictuală şi de genocid. Genocidul din Rwanda a avut loc chiar înainte de 1996. Acea zonă era, aş spune, un vortex foarte negativ. Apoi, ceea ce au făcut, a fost declanşarea, cred că au fost 12 explozii nucleare subterane care au creat un portal energetic negativ şi ulterior, prin camere de teleportare, au intrat acele multe fiinţe reptiliene către bazele subterane din Congo şi de asemenea, prin alte locuri aflate în lume.
Aşa că acele baze subterane de adâncime găsite în Australia, Area 51, Dulce (N.T: Mexic), sunt multe baze din aceastea pe întreaga planetă, erau foarte active în acel timp. Această inflitrare s-a petrecut, de asemenea, şi în planurile înalt energetic, în planurile eteric şi astral şi acesta este motivul pentru care majoritatea canalizatorilor au pierdut contactele lor cu Confederaţia Galactică şi brusc canalizau nonsensuri. Dacă se compară spiritualitatea publicată înainte de 1996 şi după aceea, vei realiza o scădere drastică a calităţii.

A: Bun. În ceea ce priveşte scena politică a dimensiunii a 3-a din acel timp, era administraţia Bill Clinton. Nu-i aşa?

C: Da. O să explic. În fapt, la început nu s-a vrut să se interfereze politic pentru că vroiau să rămână nedetectaţi de masa umană a populaţiei. Deci infiltrarea lor în sistemul politic a fost graduală şi figura pe care au ales-o a fost administraţia Bush care a venit mai târziu.

A: Înţeleg. Acum, nu vreau să fac un salt înainte, dar avem o întâlnire a 3 foşti preşedinţi ai SUA, Bush, Clinton, Jimmy Carter şi Obama acum două luni, s-au întâlnit toţi în Africa şi a fost o întrunire neobişnuită pentru că s-au întâlnit toţi acolo şi m-aş putea întreba, despre ce-o fi fost vorba. Iar acum, că motivele se conturează pentru că azi (N.T: 10 dec. 2013) toţi preşedinţii se întâlnesc în Africa de Sud pentru funeraliile lui Nelson Mandela. Eu am fost acolo în 2011, în casa lui Mandela, unde s-a născut, am văzut toate astea. Iar acum se pare că este un moment mondial orchestrat. Are ceva de-a face, pentru că e în Africa, are de-a face cu acel portal?

C: Nu, de fapt, are de face cu Cabala care are nevoie... sunt cam pe grabă, au nevoie rapid de un plan pentru că forţele Luminii au făcut progrese importante şi aveau nevoie de o scuză pentru ca toţi preşedinţii şi majoritatea politicienilor să se întâlnească, iar aceste funeralii ale lui Mandela au venit foarte la îndemână. Cum probabil deja ştiţi, Nelson Mandela a decedat acum şase luni. Aşa că au folosit aceste funeralii ca o întâlnire la momentul potrivit. Iar acest moment era acum. De aceea au putut să invite toţi politicienii de prima mână din întreaga lume, pentru ca, controlul de vârf al Cabalei să impună planul lor acestora, ca apoi ei să-l implementeze în ţările lor.

A: Deci, la bază, funeraliile lui Mandela sunt o operaţiune psihologică de steag fals şi parte a fazei următoare a noii ordini modiale (NWO).

C: Da, aveau nevoie de o scuză pentru a se întâlni în public şi apoi să aibă întâlnirile lor private.

A: Ok. Ai vorbit de toate acestea ce se întâmplă, de fapt ai publicat un articol despre resetarea financiară şi actualizări despre Eveniment şi despre toate aceste pregătiri ale eliminării dolarului, dolar care a fost mecanismul de control al matricei noii ardini mondiale. Ai putea să conduci audienţa prin toate acestea, începând cu portalul reptilian din 1996 şi cum se integrează asta cu dolarul şi cu Evenimentul şi ce se întâmplă acum. Dacă ai putea detalia asta pentru noi.

C: Ok. Sunt câteva faze ale acestui proces. Prima fază a fost din 1996 până în 2001. Aceasta a fost faza silenţioasă. Această fază a fost a invaziei. Din 2001, reptilienii au devenit mai activi pe scena politică mai ales de la atentatul de steag fals din 9-11. Planul lor a fost să suprime complet populaţia umană prin stadiul de frică, dar acest plan nu a funcţionat. De fapt acel eveniment a reprezentat pentru oameni primul semn că ceva se întâmplă, că ceva e greşit. Acel atac de steag fals s-a întors împotriva lor. Şi, bineînţeles, Evenimentul şi-a urmat calea până la punctul unde ne aflăm acum. Şi mulţumită eforturilor mişcării de eliberare de pe planetă, populaţia este mult mai conştientă de acele planuri, planurile sunt prevenite pe măsură ce sunt create.
Dezintegrarea dolarului american, ca valută mondială, este un rezultat al mai multor forţe. Câteva din ele sunt bune, altele nu sunt bune. Sunt multe agende în desfăşurare chiar acum. O facţiune a Cabalei care vrea să supravieţuiască schimbărilor ce vor veni a decis să taie toate legăturile cu facţiunea Illuminati. Facţiunea Illuminati, familia Bush, Kissinger, Rockefeller şi compania, ei sunt cei care au fost în mod real în spatele implementării sistemului financiar pe care îl avem în prezent. Ei au fost cei interesaţi în a avea dolarul american ca rezervă valutară pentru că aceasta a fost calea militarilor negativi de a păstra controlul asupra lumii.
Motivul pentru care au dorit ca armata negativă să păstreze toată lumea sub control a fost pentru prevenirea oricărei intervenţii pozitive a extratereştrilor. În felul acesta, militarii negativi puteau să aibă o reţea de baze militare pe toată planeta, să monitorizeze toată activitatea extraterestră şi, astfel, să prevină orice tip de contact extraterestru pozitiv.
Acum că trecem la următoarea fază a acestui scenariu unde Iezuiţii doresc să taie orice legătură cu această facţiune (N.MY: Illuminati) şi ei sunt cei care au infiltrat formarea noului sistem financiar. Ei sunt...

A: ...Ai spus că Rothschild vor să taie legăturile cu...

C: ...Iezuiţii... Iezuiţii vor să taie legăturile cu Illuminati : Kissinger, Bush, Rockefeller...

A: ...Înţeleg.

C: Rothschild fac acum echipă cu Iezuiţii ca să infiltreze noul sistem financiar şi să îl deturneze. Acest lucru nu le va reuşi, dar asta este ce doresc ei.

A: Ai putea acum explica audienţei de ce crezi că Iezuiţii sunt o forţă în influenţarea acestui scenariu.

C: De fapt, e mai presus de Iezuiţi. Asta merge până la familiile vechilor dinastii italiene din Roma, unele dintre ele avându-şi originea pe timpul Imperiului Roman care au păstrat controlul asupra Bisericii Catolice încă de la creaţia ei. Şi foloseau Biserica Catolică ca un mecanism de control mental.
Biserica Catolică, de fapt, actualul cult catolic a fost creat în anul 325 de Constantin cel Mare. Aşa l-au numit şi era unul dintre principalii archoni şi un maestru în programare mentală.
El a obligat de fapt toţi episcopii să semneze, forţat, anumite contracte care să propage mai departe versiunea proprie a cultului catolic. Oricine s-a opus a fost fie ucis fie şters din istorie... toate cărţile care se opuneau acestui cult...[desconectare]

A: Alo?

C: Da. Acest cult (creat de Constantin cel Mare) făcea programare mentală generaţie după generaţie şi Iezuiţii erau doar un braţ din culise în secolul al 16-lea. Erau mai periculoşi decât alţi programaţi pentru că Papa le permisese să facă comerţ. Aşa au fost capabili să creeze braţul financiar Illuminati.

A: Deci, ceea ce spui este că IEZUIŢII sunt ca o lance secretă a Imperiului Roman care a continuat de atunci transformarea în Biserica Catolică, în Iezuiţi, în Illuminati şi cu toţii ştim cât de departe au mers.

C: Exact.

A: Care sunt acum jucătorii mai importanţi care sunt relaţionaţi cu planul de a detrona dolarul, sau care sunt relaţionaţi cu Evenimentul, pentru că se pare că Evenimentul este în favoarea oamenilor, dar vor fi afectaţi oamenii de detronarea dolarului?

C: Planul forţelor Luminii nu este detronarea dolarului ci crearea unui nou sistem financiar just şi corect. Planul Cabalei este să falimenteze dolarul. Deci folosesc aceeaşi infrastructură, dar pentru scopuri diferite.
De fapt are loc o infiltrare a Iezuiţilor în planul forţelor Luminii. Când Evenimentul va avea loc, Iezuiţii vor fi arestaţi, Rothschild vor fi şi ei arestaţi, toţi acei agenţi vor fi înlăturaţi din poziţiile lor.
Iar noul sistem financiar va include dolarul ca orice altă valută. E posibil ca dolarul să fie reevaluat în concordanţă cu productivitatea reală a SUA.

A: Înainte să intrăm în detaliile tehnice, poate cineva din audienţă ar putea spune, asta sună foarte bine, dar, care sunt sursele tale? Pari destul de sigur de informaţiile tale. Sunt aceste informaţii produsul multor ani de investigaţie? Provin din reţele secrete sau surse clandestine? Provine din surse interdimensionale? De unde provine?

C: Principalele surse de informaţii provin dintr-o anumită conexiune cu Mişcarea de Rezistenţă, voi vorbi de asta mai târziu dacă rămâne timp, apoi de la grupurile de interes major de pe planetă care îmi furnizează informaţii şi, de asemenea, experienţa mea fizică pe care am avut-o cu Pleiadienii, acum ceva mai mult timp ceea ce a orientat înclinaţia mea. Deci e un amestec de toate astea ceea ce îmi dă o imagine mult mai clară despre ce se petrece pe planetă.

A: Foarte bine. Ai putea să spui care este naţionalitatea ta sau nu e relevant?

C: Nu are nici o importanţă. Nu e important.

A: Odată ce am stabilit aceste lucruri, şi am vrut să lămuresc toate astea pentru a-i linişti pe ascultători, te rog să dezvolţi CE ANUME ÎNSEAMNĂ EVENIMENTUL şi cum vezi posibilă toată această desfăşurare în timpurile ce vin?


C: Bine. Evenimentul are părţi fizice şi non-fizice.
Prima parte fizică este resetarea sistemului financiar care se va face electronic. Mişcarea de Rezistenţă va pune, de fapt, a pus deja un virus de computer în reţeaua principalelor computere care conectează principalele bănci ale sistemului financiar existent acum. Ei pot deja declanşa de la distanţă oprirea sistemului bancar. Si asta vor şi face. Motivul pentru care o vor face este că astfel împiedică Cabala să mai acceseze fonduri pentru finanţarea operaţiunilor lor.
Al doilea motiv este că este nevoie ca întregul sistem financiar să fie reiniţializat. Această resetare va include câteva lucruri. Primul dintre ele va fi prescrierea tuturor datoriilor acestei planete pentru că au fost o creaţie artificială. Al doilea va fi implementarea de cecuri şi balanţe pentru ca noul sistem să fie corect şi transparent. De asemenea demontarea anumitor instituţii care nu au fost în favoarea oamenilor. De exemplu, Rezerva Federală va fi demontată. Când vor fi redeschise, băncile care se vor redeschide vor sprijini noul sistem financiar. Băncile care vor colapsa, vor păstra conturile bancare, iar oamenii îşi vor primii banii din conturile colaterale.
CONTURILE COLATERALE sunt, pur şi simplu, bani pe care Cabala i-a furat de la populaţia planetei. Şi sunt sume enorme de bani. Aceşti bani vor fi daţi înapoi oamenilor, o parte, altă parte vor finanţa proiecte care vor avea menirea să impulseze economiile, să introducă noi tehnologii şi creştere economică. Asta se va întâmpla în planul fizic.
Tot în planul fizic va avea loc arestarea membrilor Cabalei. Agenţiile forţelor de lege de pe întreaga planetă vor aresta pe aceia care au comis crime împotriva umanităţii. Mişcarea de Rezistenţă are toate dovezile a tot ceea ce s-a întâmplat. Nimic nu va fi ascuns. Oameni care au trecut peste limitele a ceea ce este uman tolerabil şi acceptabil vor trebui să răspundă la nişte întrebări foarte dure. Nu va fi o vânătoare de vrăjitoare, dar va fi nevoie de un proces corect pentru fiecare şi va fi nevoie de o evaluare echilibrată pentru ca umanitatea să se vindece şi să progreseze către noua eră.
Pe plan non-fizic vom avea unde energetice uriaşe sosind de la Soarele Central Galactic, iar cei care sunt mai orientaţi spiritual vor fi capabili să simtă asta. Desigur, controlul centralizat al mass-media va fi înlăturat şi adevărata informaţie va apărea şi în mass-media. Asta este foarte important pentru că masele răspund mass-media. Iar când masele încep să devină conştiente atunci putem începe să avem o tranformare planetară. Acestea vor pregăti condiţiile pentru primul contact.
PRIMUL CONTACT este, de fapt, o interacţiune diplomatică între rasa umană şi rase din alte părţi. Acest prim contact se poate întâmpla numai după ceva timp după Eveniment. E nevoie ca mai întâi rasa umană să fie pregătită intelectual şi emoţional pentru a înţelege şi a aprecia acea interacţiune. Sunt multe faze care vor avea loc în această interacţiune. Înainte ca şi contactul oficial să aibă loc, vor fi vizualizări individuale sau contacte între Pleiadieni, în special, şi acele persoane care vor fi deschise la aceste interacţiuni.
Apoi aceşti indivizi particulari vor merge şi vor spune istoriile lor şi asta va pregăti umanitatea pentru contactul oficial. Contactul oficial, va avea loc, cel mai probabil, prin Naţiunile Unite şi voi explica ceva despre această instituţie.
Naţiunile Unite a fost un proiect al forţelor Luminii care a fost deturnat de către Cabală. Când Cabala va fi înlăturată, Naţiunile Unite vor fi restructurate în aşa fel ca să le permită să devină reprezentanţi ai umanităţii. Toate naţiunile vor putea să-şi trimită reprezentanţii la această instituţie ca să fie incluşi în procesul primului contact. Din informaţiile mele, Confederaţia Galactică a fost destul de activă prin anumite persoane din interiorul Naţiunilor Unite, pentru a pregăti deja climatul acestui prim contact. [deconectare]


(continuare în Partea a 2-a)




2 comentarii: