duminică, 11 mai 2014

Primele repere despre Parametrii Pământului şi ai Umanităţii




Primele repere despre
Parametrii Pământului şi ai Umanităţii




         Deschidem acum un subiect foarte interesant şi mai ales foarte important pentru toţi cei interesaţi de propria Evoluţie (Ascensiune sau Înălţarea propriului nivel de Conştiinţă).

         Deşi, acum, „pe toate drumurile” găsiţi metode, tehnici şi instrumente de ajutor pentru a realiza acest fundamental Proces, aici noi nu ne concentrăm pe „CUM”, ci doar pe „CARE”.
Adică, despre „CUM să facem” acest lucru vom vorbi pe îndelete în alte subiecte, in timp ce aici veţi putea descoperi aspectele exacte, precise, matematice ale ÎNĂLŢĂRII :
CARE este nivelul actual al Pământului şi al umanităţii ?
Eu unde mă situez în acest complex context ?”.



         Dacă stau să mă gândesc bine, acesta este unul din mobilele principale pentru care am deschis această „tarabă informaţională”, blogul „Noului Univers Christalin” : nevoia noastră imperioasă de a fi „la zi” cu ce se întâmplă pe Pământ şi cu Universul (exterior şi mai ales interior), din punct de vedere energetic-informaţional.
         În acest context, găsesc că este foarte important de „a şti / lua la cunoştinţă / înţelege” o seamă de parametri ai Pământului şi ai omenirii din care şi noi, cu onoare, facem parte.

         Cam despre „CE PARAMETRI” ar putea fi vorba ?

         Într-o primă trecere în revistă, aceia care ne interesează şi pe care îi vom explica şi mai ales măsura radiestezic, vor fi, printre alţii :


·        NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL MAMEI PĂMÂNT ÎN CORP FIZIC ;

·        NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL MAMEI PĂMÂNT ÎN CORP ASTRAL ;

·        PROCENTUL DE LUMINĂ (faţă de întuneric) PE PĂMÂNT ;

·        NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL UMANITĂŢII ;

·  VIBRAŢIA COMPOZITĂ A UMANITĂŢII (combină Frecvenţa Schumann a Pământului cu Nivelul de Conştiinţă al Umanităţii şi alţi parametri – după scala mediumului SAL RACHELE) ;

·   ALTE VALORI de acest fel (Nivele de conştiinţă, Raporturi Lumină/Întuneric etc. pentru ROMÂNIA şi alte ţări sau zone geografice).


         Pentru că dorinţa şi viziunea noastră este ca acest blog să fie cât mai viu şi inter-activ, propunerea noastră este ca să venim cu aceste informaţii şi cu altele şi în funcţie de Interesul şi ÎNTREBĂRILE VOASTRE.

         După ce vă veţi lămuri puţin „ce-i cu cifrele” care vor fi prezentate şi cum au apărut acestea („Dintr-o simplă măsurătoare radiestezică?...”), după ce veţi studia puţin informaţiile de pe site (mai ales „Sursele de Informare” şi „Precizia şi credibilitatea măsurătorilor radiestezice”) pentru a percepe credibilitatea şi gradul de responsabilitate pe care l-am „investit” în această „construcţie virtuală” (dar care poate fi mai reală decât „lumea 3D”), vă aşteptăm cu întrebările şi preocupările voastre (nu doar banale şi inutile curiozităţi, ca să mai treacă plictiseala) pentru a iniţia pe un alt nivel COMUNICAREA dintre noi de tip 4D / 5D.

         Credeţi-mă că nu sună deloc pre(ten)ţios sau ireal, ci este un nivel cât se poate de REAL în contextul noilor parametri dimensionali, atât ai Pământului, cât mai ales ai fiecăruia dintre noi, care în aceste „vremuri de graţie” sunt într-o modificare dramatică, chiar fenomenală uneori (în cea mai mare parte în sus, însă există şi direcţii „în jos”...).

         Următorul articol va fi despre ce înseamnă FRECVENŢA DE REZONANŢĂ SCHUMANN A PĂMÂNTULUI, atât ceva mai teoretic, cât mai ales practic : CE ar însemna de fapt „Rezonanţa asta” pentru Mama Pământ şi efectele asupra aurei umane prin modificarea valorilor sale ?

         La fel, vom vorbi şi despre ceilalţi parametri, uşor, cu răbdare şi pentru toate nivelele de înţelegere, pentru ca toţi să putem percepe aceste aspecte foarte importante pentru fiecare (este un fel de RADIOGRAFIE a MAMEI PĂMÂNT şi a UMANITĂŢII, pentru a vedea DINAMICA - unde ne situăm fiecare).

         Primele valori le vom oferi în postarea de vineri, 16 mai 2014, când vom avea un fel de „lansare oficială” a blogului ! Atunci veţi putea vedea cifrele cât mai exacte ale măsurătorilor venite din aceeaşi sursă care şi-a dovedit din plin credibilitatea şi exactitatea !

         Până atunci, ca o mică provocare, oferim o primă valoare, cea a FRECVENŢEI DE REZONANŢĂ SCHUMANN A MAMEI PĂMÂNT la data de 24 aprilie 2014.

         Ce părere aveţi ? Care ar fi aceasta ?

După îndelungate sugestii că valoarea sa de bază, de 7,83 Hz (menţinută constant timp de mii de ani), a crescut în ultimii zeci de ani, întrebarea este : „Cât a crescut peste această valoare ; unde a ajuns acum ?”.
          (Culmea este că unii „spirituali” contestă şi acest lucru. Acesta este unul din efectele controlului şi manipulării, încă intens prezente pe planetă - ştiau „băieţii deştepţi” de ce au hotărât ca doar patru baze ştiinţifice de pe întreg Pământul să aibă „autorizaţia” de a măsura această frecvenţă ! - dar, mai ales, să aibă "dreptul" de a da declaraţii despre aceasta, evident, în sensul că nu există nicicum vreo creştere a acestei frecvenţe...)

         Deci, ca să nu o mai lungim, Gregg Braden şi alţii care abordează şi această latură mai „ştiinţifică” a Spiritualităţii vorbeau de valori de aprox. 12 Hz şi, atunci când creşterea vibraţiei va ajunge la vârf, stabilizându-se, despre atingerea valorii corespunzătoare următorului nivel din „Şirul lui Fibonacci”, la 13 Hz.
         Astfel, din aceste multiple surse, concluzia este că valoarea ar fi pe undeva între 12 şi 13Hz.

         Ei bine, pe data de 24 aprilie 2014, valoarea Frecvenţei de Rezonanţă Schumann a Pământului era de... 14,42 Hz.

         Ce înseamnă asta ? Este mult, este puţin ?

         Despre ce influenţă are asupra timpului şi cât mai reprezintă acesta din valoarea de 24 de ore de acum aprox. 65 de ani (din anii 1950), dar şi altele asemănătoare le vom studia împreună în viitoarea postare din zilele următoare, ca elemente pregătitoare pentru informaţiile care vor veni din week-end-ul 16-18 mai 2014 (începând cu ziua de vineri, 16 mai 2014).

         Până la următoarea întâlnire, să ne urmăm Calea de Lumină în Pace şi Armonie !


MarYan

4 comentarii:

  1. nu prea cred, timpul pe care detectorii mei senzoriali l-au depistat, evident subiectiv, acum 2 ani era cu 6 h si aproximativ 35' mai mic decat 24 h ca acum din acest blog si cu ocazia asta felicitarile mele, bloguletule, sa traiesti supradimensional! (vad ca m-am inselat cu inca pe-atat sau ar fi trebuit sa calculez si sa scad din timpul calculat de tine proportional 2 ani,) revin la timpul meu: scurtarea timpului este de aprox. 1/4 ce inseamna, ca condensezi tot,din toate dimensiunile tale, (silogism), ce mai inseamna, ca ceea ce plateai intr-un an sa zicem, platesti in 3 luni, deci pazea! ca vei trai mai mult in mai repede, ce inseamna asta (trilogism :-))), ca iti bate inima mai repede, cu alte cuv. ca vei trai mai putin in flesh-ul tau sau fleshul tau mai grosier se va adapta, eterandu-se pentru a rezista frecventei de vibratie a cililor tai aurici si mai inseamna ca ori devenim mai buni ca sa tinem isonul pamantului, ori ne mananca GaIa! :-)))

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca se poate calcula cf. teoremei mele susmentionate si cf. teoriei tale, QED, de cate ori trebuie sa devenim mai buni fata de o anumita perioada de timp din trecut, bloguletule, rght? totul e matematica si iubire pura! condimensionalii mei, daca bag si marja de eroare dintre scurtarea timpului meu personal si cel real calculat ceva mai incolo de blogulet, cred ca fara sa ma sfintesc nu scap! rad eu rad dar purceaua e moarta-n cotet!

    de-abia astepta sa vad si restul ca pe urma ma dau si eu in vileag cu naturelul meu simtitor :-))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru cei ce nu au notiunea corespondentei intre rezonanta Terei si cea a corpului uman, cred ca nu este de inteles mai nimic, din aceasta prima postare.Poate veniti cu lamuriri ulterioare si in legatura cu durata timpului masurat de corpul nostru fizic, raportat la valoarea rezonantei schumann

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/05/despre-frecventa-de-rezonanta-schumann.html

      şi

      http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/05/continuare-la-seria-de-3-articole.html

      Ștergere