sâmbătă, 24 mai 2014

- Scanare - Diagnosticare - Tratament – pe bază de BIOREZONANŢĂ MAGNETICĂ




- Scanare -
- Diagnosticare - Tratament –

pe bază de
BIOREZONANŢĂ MAGNETICĂ

prin Asociaţia „Centrul de Educaţie pentru Sănătate”
- C E S A N -




 
După cum aţi observat din postările anterioare ale acestei „Categorii” - a biorezonanţei magnetice din cadrul Medicinei Cuantice – eu mă ocup şi de acest „subiect”, pe lângă alte preocupări legate de „Actualitatea Cosmică şi Planetară” (dar şi altele, pe care le veţi descoperi în scurt timp).

Poate aţi observat din prima postare a acestei categorii („De ce ? un nou subiect : MEDICINA CUANTICĂ”) stilul personal de lucru cu acest instrument de diagnosticare energetică. Pasiunea şi Bucuria sunt ingrediente de bază care stau la baza oricărei activităţi pe care mă străduiesc să le desfăşor aici, în „planul fizic” (acum putem spune : 3D).

Deşi am po-vestit suficiente aspecte pentru a înţelege „modul personal de lucru” cu acest aparat, apoi am expus principii mai „teoretice” despre ce înseamnă biorezonanţa magnetică, poate că sunteţi interesaţi şi de aspectele mai concrete şi practice a ceea ce înseamnă şi „oferă” un aparat de biorezonanţă.
 


De aceea, în această postare voi particulariza aceste detalii la tipul de aparat pe care eu îl folosesc la consultaţii (OBERON, model METATRON) şi CE ANUME POATE SĂ OFERE ACESTA în cadrul unei consultaţii de biorezonanţă magnetică pe care o acord în cadrul a aproximativ 2 – 2,5 ore.


Aşadar :

Aparatura pe care o utilizăm, de tip OBERON (model Metatron-Hunter), este de înaltă tehnologie (are un Generator de 4,9 GHz) şi nu face parte din clasa instrumentelor medicale invazive.

Este un dispozitiv de analiză non-lineară (principii ale fizicii şi medicinii cuantice), total neinvaziv (nu taie sau înţeapă, nu iradiază, nu se introduc substanţe de contrast toxice).

Funcţionarea aparatului se bazează pe identificarea schimbărilor energetice (la nivel de undă) din celule, ţesuturi, organe etc.

Aparatul scanează şi diagnostichează emisia energetică a întregului organism uman, de la organe şi ţesuturi până la nivel celular, genetic (ADN-ul cromozomial) şi molecular.

Printr-un sistem de senzori, vibraţia emisă de câmpul energetic uman este transmisă la aparat, care o prelucrează cu ajutorul calculatorului şi a unui soft specializat, apoi face interpretarea, emiţând un diagnostic (prin compararea imaginii găsite cu modelul standard din soft) şi propune cel mai adecvat tratament.

Acesta este capabil şi de corecţie energetică precisă (Meta-Terapie).



 
Oberon recunoaşte dezechilibre în :

- toate organele până la nivel celular (set de cromozomi, mitocondrii, substanţa reticulară endoplasmică etc.) ;
- sistemul osteo-locomotor (oase, articulaţii, muşchi etc) ;
- sistemul limfatic, noduli limfatici individuali ;
- sistemul vascular (vase coronariene, artere, vene, capilare) ;
- sistemul nervos, inclusiv măduva spinării (hipotalamus, hipofiză) ;
- sistemul uro-genital (rinichi, vezică urinara, ovare, uter, prostată etc) ;
- sistemul respirator (plămâni, trahee, bronhii etc) ;
- sistemul digestiv (stomac, intestine, esofag, duoden, ficat etc) ;
- sistemul endocrin (tiroidă, suprarenale etc).


Ca principale APLICAŢII ale aparatului, putem sublinia următoarele :

- investighează şi analizează organele, ţesuturile şi celulele (până la nivel de ADN şi atomii care constituie ADN-ul), evidenţiind gradul de afectare a „punctelor bio-energetice” ;

- face testarea sângelui (biochimia) şi a urinei ;

- depistează afecţiunile în stadiu iniţial de evoluţie (din biocâmp/aură) sau care sunt în plină evoluţie şi care nu pot fi precizate de „analizele de spital” sau afecţiuni care deja „s-au consumat”, nemaifiind prezente în câmpul energetic ;

- face testarea alergologică la prezenţa unor substanţe chimice, medicamente, alimente, polenuri, tipuri de praf etc. ;

- detectează prezenţa micro-organismelor : viruşi, bacterii, paraziţi etc. ;

- evienţiază gradul de COMPATIBILITATE şi de eficienţă terapeutică pentru :
         - medicamente alopate (pentru cine doreşte),
         - medicamente homeopate,
         - plante medicinale (fitoterapeutice),
         - alimente (vegetale şi animale),
         - cristale.

- testează compatibilitatea energetică a medicamentelor pe care le foloseşte pacientul, precizând nivelul de asimilare a acestora de către organismul dezechilibrat ;

- face Meta-TERAPIE (corecţie bio-informaţională a frecvenţelor dezechilibrate), evidenţiind gradul de refacere bioenergetică şi fizică.

 

 
 Cam acestea ar fi, foarte pe scurt, ceea ce oferă un astfel de aparat de biorezonanţă (mai sunt şi altele, care ţin de detalii medicale fizico-bio-chimice şi pe care nu are rost să le detaliem aici).


Sintetizând, în cele aprox. 2 ore – 2 ore şi jumătate, „oferta” noastră sună aşa :

- Scanare şi Diagnosticare holistică (cu identificarea cauzelor psiho-emoţionale şi mentale ale dezechilibrelor energetice evidenţiate),
- META-TERAPIE şi
- Recomandări : Homeopatie, Fitoterapie, Cristaloterapie, Dietă personalizată.


Şi, la final, probabil că voi aşteptaţi să postez şi... un PREŢ.

Pentru că „există un preţ” pentru orice, în această lume 3D, nici noi nu putem face abstracţie de acest lucru. Însă ne vom permite să-l abordăm din... altă perspectivă, care poate schimba totul !

La fel ca şi la explicaţia de la subiectul cărţilor Editurii noastre, „Christalin” (unde precizez cum contravaloarea unei cărţi cumpărate, din cele câteva titluri oferite, reprezintă în primul rând o DONAŢIE oferită unei Asociaţii non-profit pentru promovarea şi susţinerea obiectivelor acesteia), acelaşi lucru putem spune şi despre „contra-valoarea” consultaţiei oferite.

Dincolo de costurile „de consumuri” elementare ale consultaţiei şi de acoperire a costului aparatului de biorezonanţă, în primul rând noi apreciem DONAŢIA pe care „persoana scanată” o face, ca mulţumire pentru darul primit.

Iar aceşti bani, de tip „non-profit” (ca şi cărţile Editurii care aparţine Asociaţiei, fiind, la fel, „non-profit”) sunt folosiţi pentru promovarea obiectivelor Asociaţiei, dintre care cel mai mare „consumator de fonduri” se referă la experimentarea de noi Reţete Culinare (pentru Alimentaţia Naturală) şi căutarea de alternative energetice (alte subiecte care vor veni la timpul potrivit!).


 În acest fel, promovând serviciile şi produsele de tip „non-profit”, toţi cei implicaţi ne depărtăm tot mai mult de obsesia „profitului” (fie că sunt S.R.L., P.F.A. sau S.A. – toate aceste forme juridice au ca prim obiectiv „maximizarea profitului”).

Astfel, noi ne apropiem din ce în ce mai mult de „NOUA ECONOMIE” bazată în primul rând nu pe negarea „banului” (un simbol, la urma urmei), ci pe eliberarea de „obsesia profitului” şi a „gheşeftului” care pervertește mințile și chiar sufletele...


Deci, este vorba de O ALTĂ ATITUDINE faţă de ideea de BANI : de la Ego-ism către Fraternitate ; de la „a strânge cât mai mult de la cât mai mulţi în cât mai scurt timp” către „Dăruire” şi „ÎMPĂRTĂŞIRE”...

Iar „NON-PROFITUL” este, poate, primul pas în acest sens, către o „Nouă EcoNomie” - ca parte din „Noua EcoLogie” ce duce către reala „EgoLogie” - a „Noului Pământ” care chiar acum se construieşte din atomii de christal, în Noua Realitate CHRISTALINĂ !


Aşadar, detalii pentru consultaţii şi donaţii de tip „non-profit” pot fi aflate la acest număr de telefon : 0723.50.20.17., unde vă puteţi conversa cu partenera de viaţă, Andreiapsiholog, psihoterapeut şi consultant de hrană vie.


Eu vă mulţumesc anticipat pentru orice tip de colaborare veţi simţi că o puteţi realiza împreună cu noi !

Cu Bucurie şi Recunoștință pentru Dăruire,

MarYan
  

Un comentariu:

  1. Da Andrea! "Cuvantul" este vesnic, viu si lucrator. Toate deriva din EL! Inclusiv solutiile naturiste de tratare, si desigur biorezonanta pentru diagnosticare sau mai bine pt prevenire! Am primit un test din acesta gratis si medicamentele recomandate aici local, dar si postal. Sa va ajute Dumnezeu in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere