miercuri, 2 iulie 2014

COBRA : Explozia Luminii – „Orizontul EVENIMENTULUI” (26 iulie 2012)



Explozia Luminii : „Orizontul EVENIMENTULUI”
– 26 iulie 2012




 
Nota MarYan :

Iată un alt mesaj al lui Cobra din vara anului 2012 care oferă lumină şi elucidare asupra unor concepte destul de des exprimate în acest tip de mesaje, însă nu foarte limpezite, precum CARANTINA, ANOMALIA CUANTICĂ, IMPLANTURI ETERICE – asupra cărora vom reveni cu un articol extins al lui Cobra, privind acest subiect foarte important – GĂURI NEGRE, BUCLE TEMPORALE şi CAMERE DE PROIECŢIE, care, toate, au rolul de a menţine umanitatea, în continuare, în Sclavia Socială, existentă de peste 25.000 de ani...


Acum se vede la modul foarte concret ce înseamnă cu adevărat „a fi informat” şi Rolul Eliberator al informaţiei reale, care Trezeşte omul, cum tot spun, „dându-l jos din pat” – un pat al Morţii şi Sclaviei, care acum este transformat de tot mai mulţi în Rampă de Lansare în Ascensiunea Propriei lor Vieţi către niveluri de conştienţă şi Lumină cum nu au mai fost realizate pe această planetă...

Deci, iată mesajul lui Cobra din 26 iulie 2012 :


Treptat şi încet ne apropiem de „Orizontul Evenimentului”. Acesta este punctul de ieşire din „gaura neagră” în care este menţinută în carantină planeta Pământ.

Atunci când vom ieşi din această „gaură neagră”, va fi o explozie de Lumină.

Asta înseamnă că va lua sfârşit starea de carantină a planetei Pământ, şi sfârşitul întunericului în acest Univers.

CARANTINA a fost creată în urmă cu 26.000 de ani, şi NU de către Confederaţia Galactică. Confederaţia nu ar „încuia” niciodată rasa umană pe o planetă izolată.

Carantina este menţinută de către ANOMALIA CUANTICĂ. Această anomalie cuantică este o distorsiune a continuumului spaţiu-timp (numită „eroare” în textele gnostice străvechi).


 
Anomalia cuantică îngreunează folosirea tehnologiilor de călătorie cosmică ale extratereştrilor benefici.

Aceşti extratereştri benefici nu sunt zei atotputernici, au şi ei limitările lor. Altfel, ei ar fi eliberat umanitatea de mult timp.


Principala structură care menţine umanitatea în dimensiunea fizică (3D) sunt IMPLANTURILE ETERICE (N.MY: Planetare).

Acestea formeză o Reţea de aşa-numite „găuri negre” sau „găuri de vierme” care a fost creată de Archoni în urmă cu 26.000 de ani, şi care a fost consolidată cu invazia Archonilor Magdalenieni de acum 16.000 de ani.


 
Aceste „GĂURI NEGREsunt conectate cu reptilieni împreună cu tehnologiile lor din planul eteric ; în prezent, forţele Luminii purifică intensiv aceste „găuri negre”.

Găurile negre” din planul eteric şi astral conţin, de asemenea, şi un fel de esenţă elementală întunecată, ca o cerneală de culoare „sepia”. Această esenţă este ceea ce oamenii numesc „ÎNTUNECIME”, deoarece ea absoarbe lumina din planurile eteric şi astral.

Atunci când această „cerneală” va fi complet îndepărtată, va fi o explozie de Lumină subtilă în planurile non-fizice.


Prin consolidarea implanturilor eterice cu puternice scuturi energetice, s-au creat BUCLE TEMPORALE „eterne”. Aceste bucle „eterne” sunt distorsiuni ale continuumului spaţio-temporal care dau impresia (falsă) că această carantină va dura o eternitate.

Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Carantina va fi dizolvată imediat ce aceste scuturi de protecţie electromagnetică vor fi dezintegrate, iar Archonii care le foloseau vor fi îndepărtaţi.


O altă structură principală este o anumită tehnologie folosită de Archoni în planul eteric. Acestea sunt aşa-numitele „CAMERE DE PROIECŢIE” care proiectează pe aura nostra exterioară anumite imagini mentale şi stări emoţionale, care nu sunt deloc ale noastre.

Aşa că, ceea ce văd ceilalţi oameni, sunt exact aceste proiecţii false despre noi, şi nu adevărata noastră fiinţă.


(Nota MarYan : Aici putem aminti şi de informaţiile furnizate de TOLEC – reprezentantul uman al Consiliului Andromeda – care spunea de existenţa anumitor baze submarine şi subterane care aveau scopul de a întreţine continuu emoţii negative şi o stare de violenţă, de stress, de disconfort şi iritare în anumite zone întinse de pe glob.
Se pare că, în prezent, toate acestea au fost distruse complet – pentru detalii, puteţi studia şi mesajele lui Tolec postate pe blog, până acum, urmând ca, în scurt timp, să oferim şi alte câteva mesaje ale sale, la fel de relevante în aceste privinţe.)


Aceasta este sursa majorităţii conflictelor din relaţiile inter-umane. Atunci când această tehnologie va fi îndepărtată, oamenii vor descoperi brusc mult mai multă armonie în relaţiile lor cu ceilalţi.


Ultimul factor principal al menţinerii carantinei, este aşa-numita „realitate” obişnuită, ordinară.
(N.MY: Iată MATRIX-ul de care tot vorbim şi noi...)


 
Acest sistem al „realităţii” este o creaţie a Cabalei, iar majoritatea oamenilor de pe Pământ cad în această capcană, fără ca măcar să-şi dea seama.

Cabala cheltuie cam 3 miliarde dolari USD în fiecare zi (N.MY: Încă odată, erau datele pentru vara anului 2012 ; între timp, probabil că cifrele s-au schimbat semnificativ) pentru a menţine iluzia acestei „realităţi” ordinare, obişnuite, prin suprimarea tuturor evidenţelor despre OZN-uri adevărate, despre tehnologiile energiei gratuite („free-energy”), şi prin menţinerea sistemului de muncă obligatorie („de la ora 9.00 până la ora 17.00”), ca mijloc de SCLAVIE SOCIALĂ.

Puteţi transcende această capcană a aşa-zisei "realităţi" ordinare prin adoptarea unui punct de vedere spiritual, superior, pentru a vă creea propria voastră realitate minunată.

Prin crearea în mod conştient a propriului vostru spaţiu de realitate, ajutaţi de fapt la dezintegrarea carantinei.



Există o anumită operaţiune comună a Mişcării de Rezistenţă, împreună cu Pleiadienii şi cu alte rase de extratereştri benefici, care are scopul de a desface carantina. Voi putea să vă informez în legătură cu această operaţiune, atunci când sunt îndeplinite anumite condiţii.

August şi septembrie (2012) sunt lunile în care se vor desfăşura multe activităţi „în spatele scenei”, aşa încât rezultate imediate ar putea să nu fie vizibile. Vă sugerez să aveţi răbdare şi să rămâneţi calmi în această perioadă, mai ales că în septembrie avem pătrarul între Uranus şi Pluto (un aspect astrologic important).

Pentru cei care sunt îngrijoraţi în legătură cu înscenarea de la Jocurile Olimpice, nu aveţi motive să vă temeţi. Toate activităţile Cabalei din jurul Jocurilor Olimpice sunt supravegheate îndeaproape de către Mişcarea de Rezistenţă.

Este foarte puţin probabil să se petreacă atunci vreun eveniment negativ major.

(Nota MarYan : Într-adevăr, după cum a prevăzut şi Cobra, la Jocurile Olimpice de Vară din 2012 de la Londra nu s-a întâmplat nimic din ceea ce Cabala şi-a propus !
Deşi acestea au fost poziţionate la Londra, în „fief”-ul Cabalei financiare, şi deşi au existat tentative de pregătire a unui „Eveniment” de „contact extraterestru” orchestrat de Cabală, cu această ocazie – spectacolul de deschidere fiind „plin” de simbologie – totuşi, evoluţia evenimentelor a demonstrat că nimic din ce a programat Cabala nu s-a întâmplat... deşi amicul radiestezist mă tot avetiza în acea perioadă că „băieţii întunecaţi” lucrează din greu ca să provoace un Eveniment...)




3 comentarii:

  1. Desi mentinerea acestei " carantine " a Pamantului se datoreaza atat unei "anomalii cuantice ...?" cat si "retelei eterice si unei realitati obisnuite planetare " create de archoni , nu mi se pare spus foarte clar cine a creat "carantina planetara'". Ni se spune numai cine " nu a creat-o" , adica nu Confederatia Galactica ! Daca aceasta logica este buna , ar insemna ca indepartarea sau anihilarea archonilor nu ar rezolva prea mult problema din moment ce ... nu ei au creat aceasta carantina ci doar ei numai o mentin ! Puteti lamuri mai mult aceasta problematica ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga D.Aurel, din toată "pleiada" de articole ale lui Cobra din acest Capitol, reiese foarte limpede CINE sunt autorii Carantinei.

      Haide, încă odată, să vedem scurt şi sintetic, câteva sumare afirmaţii din acest material :
      "Carantina este menţinută de către ANOMALIA CUANTICĂ."
      "Principala structură care menţine umanitatea în dimensiunea fizică (3D) sunt IMPLANTURILE ETERICE."
      "Acestea formeză o Reţea de aşa-numite „găuri negre” sau „găuri de vierme” care a fost creată de Archoni în urmă cu 26.000 de ani..."

      Într-adevăr, aici Cobra nu afirmă punctual acest lucru, dar după sute de articole pe blogul lui despre acest subiect, el deja consideră că acest aspect este SUBÎNŢELES şi nu îl mai afirmă direct, ci rezultă din context.

      Însă, la modul foarte exact, Cobra afirmă acest aspect în articolul "Joc final al CARANTINEI pe Pământ", din Martie 2014,
      (http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/05/cobra-joc-final-al-carantinei-pe-pamant_28.html) :
      "Acest lucru a permis forțelor întunecate să își transforme fortăreaţa lor RIGEL în prima carantină adevărată în care nici o lumină nu putea intra, deoarece Ființele Înălțate nu au mai primit informații despre evenimentele de pe Rigel și, prin urmare, nu au putut trimite Lumină şi Iubire pentru a vindeca situațiile de acolo."

      Deci, în concluzie, apare foarte clară ideea cum CARANTINA este produsul FORŢELOR ÎNTUNECATE.
      Şi, pentru că Archonii sunt LIDERII Forţelor Întunecate (din articolele lui Cobra vei înţelege şi mai bine acest lucru), concluzia evidentă este că ARCHONII SUNT "CREIERELE" CREĂRII CARANTINEI, ÎN TIMP CE EXECUTANŢI SUNT REPTILIENII ŞI TOATE FORŢELE E.T. NEGATIVE.

      M-aş bucura ca acum imaginea să îţi apară cât mai limpede şi evidentă...

      Ștergere
  2. Da , revazand articolul lui Cobra din martie 2014 , situatia pare destul de clara insa puterea "Fortelor intunecate " nu cred ca trebuie ... subestimata , din moment ce numai "EVENIMENTUL" pare sa declanseze infrangerea ( absoluta ? relativa ? ) a acestora iar ... mult asteptatul "Eveniment" , se spune ca nu depinde de vointa noastra ci ... de a Creatorului suprem , mai devreme sau ... mai tarziu ( cat de tarziu ? ).

    RăspundețiȘtergere