duminică, 27 iulie 2014

FULFORD : Extrase din mesajele lui Benjamin FULFORD din cursul anului 2014 (Partea 1-a)



Extrase din mesajele lui Benjamin FULFORD
din cursul anului 2014
(Partea 1-a)

27 iulie 2014

 


 
Nota MarYan :

Dorind iniţial să transmit ultimul mesaj al lui Benjamin Fulford, de pe 21 iulie 2014, referitor la ultimele evenimente planetare, am ajuns uşurel la concluzia că, pentru a percepe mai bine gradul de credibilitate al acestuia, este important să vedem cam ce a scris acesta, de la începutul anului 2014 şi până în prezentul lui Iulie 2014.

În acest fel, putem compara cam ce „a prezis” acesta şi cam în ce măsură s-a îndeplinit ceea ce a „profeţit”, prin intermediul „surselor” sale.

Astfel că, acum, privind retrospectiv, putem vedea ceea ce am simţit şi eu de mult timp şi amicul radiestezist mi-a confirmat : Fulford se străduieşte şi el cât poate, pare bine intenţionat, însă transmite informaţii foarte „amestecate”, în mod inevitabil, căci acestea provin din numeroase „surse” de informaţii – care au, fiecare, propria lor AGENDĂ !

Exact acelaşi fenomen se petrece şi cu Cobra : şi acesta oferă informaţii, uneori contradictorii, sau care nu se confirmă deloc, tocmai pentru că acestea provin din surse diferite (terestre şi extra-terestre) care au, fiecare dintre acestea, propria lor AGENDĂ, cu propriile lor interese în evoluţia evenimentelor – interese bine intenţionate, din perspectiva lor, dar care este limitată la nivelul de conştiinţă de tip 4D sau chiar 3D.

De aceea am sugerat permanent o atenţie crescută la mesajele transmise de Cobra, unde nivelul de „Adevăr Divin” rareori ajunge la 80%, unde media este de 70% şi uneori scade chiar la 60% (un nivel periculos de transmitere a informaţiilor)...

Cam acelaşi aspect îl putem spune şi despre Fulford, inclusiv în privinţa gradului de Adevăr Divin expus în mesajele sale.

Aşadar, înainte de a studia informaţiile transmise prin Fulford din ultimul său mesaj, de pe 21 iulie 2014, care sunt foarte actuale şi chiar „fierbinţi”, haideţi să revedem principalele idei transmise în mesajele sale, din lunile trecute.

În felul acesta, ne putem extinde perspectiva asupra „întregii imagini” a ceea ce se petrece în prezent pe Planetă, punând „cap la cap”, astfel, informaţiile oferite de Cobra, Tolec, Alkesh, iar acum şi aici, şi de Fulford.

Drept urmare, ultimele informaţii transmise de Fulford sau Cobra nu vor mai fi luate „ad literam” şi cu spirit „hei-rup”-ist, cu provocarea unor stări de aşteptare nerăbdătoare şi a unor speranţe „deşarte”, sau, pe de altă parte, cu generarea unor stări de „respingere apriorică” a acestor informaţii.

Din nou, acest procent de „Adevăr Divin” al acestor mesaje, de 60-70%, este „periculos”, situat pe „linia de echilibrudintre Adevăr și neadevăr...

În acelaşi timp, acest aspect este şi provocator : ne solicită MOBILIZAREA interioară, ca să fim cu simţurile atente pentru a Percepe şi a SIMŢI unde se spune ceva real, unde informația este probabilă sau posibilă şi, mai ales, unde este ne-adevăr...

Abia atunci putem spune că suntem pregătiţi să lecturăm astfel de articole cu asemenea informaţii. Altfel, mai bine citiţi ceva „uşor” – însă, sper să nu ajungeţi la acele mesaje edulcorante despre „îngeraşi iubitori” care „se pleacă în faţa noastră, eroii”, şi care povestesc aceleaşi cuvinte reluate obsesiv... şi despre care vom po-vesti în Editorialele viitoare.


Aşadar, succes la studiu, însă în primul rând la INTUIŢIE !
 



B.Fulford14 ianuarie 2014 :


Primul Ministru Shinzo Abe al Japoniei a fost adânc implicat în atacul terorist cu gaz sarin, dintr-o staţie de metrou, provocat de Secta Aum Shinrikyo.
(N.MY.: Este vorba de atacul cu gaz sarin într-o staţie de metrou din Tokyo din 20 martie 1995, în care s-a „descoperit” ca fiind responsabilă „Secta AUM Shinrikyo” – „Adevărul Suprem”, care „combină budismul, yoga şi filozofia creştină apocaliptică”.)

Chiar dacă Abe nu este arestat imediat, eliminarea şefilor săi din Cabala europeană şi americană continuă. De exemplu, Cancelarul Germaniei Angela Merkel a avut un „accident de ski” week-end-ul trecut în Elveţia care a fost, de fapt, o acţiune organizată de o anumită „Agenţie” care a suspectat-o că este şeful celui de-al 4-lea Reich al Germaniei, potrivit unei surse a unei agenţii de informaţii, care tocmai s-a întors din Germania.

Imediat după „accident”, Preşedintele SUA, Barack Obama, a sunat-o şi i-a spus că „trebuie să ne întâlnim”, a mai spus sursa. Aceasta poate să fi fost un răspuns la tentativele ei de a recupera cele 300 tone de aur pe care Germania le-a depozitat la Comisia Rezervei Federale, a speculat un observator.


Facţiunea Nazi, inclusiv ex-Prim Ministrul Tony Blair, încearcă cu frenezie să închidă gura opozanţilor lor în legătură cu trâmbiţatele acuzaţii legate de criminalitate, odată ce crimele sale (David Kelly, Cristopher Story, etc.) devin mult prea cunoscute de un număr tot mai mare de politicieni şi oficiali ai agenţiilor.

De pildă, avocatul anti-nazist şi scriitor, Michael Shrimpton, este judecat luna viitoare (N.MY.: Februarie 2014) pentru acuzaţia de afirmaţii false potrivit cărora Olimpiada din Londra 2012 a fost o ţintă pentru atacuri teroriste nucleare şi, cu indicaţii clare de a fi reţinut, poliţia afirmând că acesta ar fi avut asupra sa un stick de memorie cu pornografie infantilă.

Unitatea de Poliţie implicată în această investigaţie îi raportează direct lui Sarah Thornton, cea care a prezidat acoperirea evidentă a crimei asupra expertului în armament David Kelly...

În orice caz, chiar dacă spectacolul procesului lui Shrimpton are loc, criminalul de război Tony Blair şi cohortele de ucigaşi Nazi ale sale vor fi eliminate. În cazul în care Curtea Internaţională pentru Crime nu o va face, vor fi şi ei eliminaţi.


Sioniştii sunt acum izolaţi şi sunt eliminaţi sistematic, în multe ţări, într-un proces care se presupune că va duce eventual la arestări publice.

Pentru acest final, Societatea Dragonul Alb (WDS) a fost contactată săptămâna trecută de oficiali ai armatei într-o bază subterană din Virginia (SUA) spunând că sunt gata să se deplaseze la Washington D.C.

Societatea Japan, un grup al Cabalei care supraveghează conducerea Japoniei de către americani, au trimis o persoană să-l întâlnească pe cel ce scrie (N.MY: Benjamin Fulford), pentru a confirma că oamenii din Washington D.C. sunt conştienţi că bazele subterane au fost preluate şi că toţi politicienii erau foarte, foarte speriaţi de viitorul lor.

Ultimul mare obstacol în SUA pare să fie acum Preşedintele Barack Obama. Cu toate că Obama a ajutat la curăţarea Naziştilor şi a acţionat pentru a preveni al treilea război mondial, el nu a acceptat încă sfârşitul dominaţiei Comisiei Rezervei Federale a SUA prin anunţarea emisiei de valută guvernamentală care să înlocuiască notele de sclavie ale datoriei federale.

Guvernul SUA, condus de Obama, nu a răspuns nici la oferta formală de 700 miliarde USD pentru folosirea lor în campania financiară de eradicare a sărăciei şi de refacere a mediului înconjurător.

Aşadar, el este acum, împreună cu Abe al Japoniei şi şeful Băncii Centrale Europene, Mario Draghi, unul din semnele evidente ale controlului Cabalei şi refuzul Cabalei de a acţiona împotriva sărăciei şi a distrugerii mediului.


Abe a fost prezent pe timpul unei conferinţe din Moscova (Ianuarie 1990) când o delegaţie japoneză de vârf, condusă de Ministrul de Externe Shintaro Abe (tatăl Prim-ministrului Abe) s-a întâlnit cu preşedintele rus Gorbaciov şi cu adjunctul său, membru al Biroului Politic, Alexander Yakovlev.

Intenţia lor a fost să stabilească „cooperarea bilaterală”. La întâlniri ulterioare, în Ianuarie 1991, Gorbaciov, prin Yakovlev, a oferit Japoniei o tehnologie rusă super-secretă de arme inter-continentale EM (electro-magnetice), capabile să producă cutremure, pentru suma de 900 milioane USD.

Gorbaciov a aprobat, de asemenea, ca membrul dietei japoneze, Toshio Yamaguchi, să pună la punct o colaborare Japonia-Rusia pentru înfiinţarea unei Universităţi la Moscova, însărcinată cu co-optarea celor mai strălucitoare şi tinere minţi de fizicieni din ambele ţări, pentru dezvoltarea de noi super arme EM de a 2-a şi a 3-a generaţie, combinând microchip-urile japoneze cu ştiinţa rusească a primei generaţii din această tehnologie.

Această universitate a fost înfiinţată şi, sub acoperirea „Studiilor Culturale”, a fost administrată de Sectele „Aum” şi „Lobov”. Lobov a devenit Şeful Consiliului de Securitate al lui Yelţân după lovitura din toamna lui 1991, prin care Gorbaciov a fost înlăturat.

Membrii „Aum” au sosit pentru prima oară la Moscova, la finalul lui 1991.


De asemenea, un raport al Senatorului Sam Nunn al SUA (nepensionat), revelează că Secta „Aum Shinrikiyo” a lucrat îndeaproape cu Rusia şi „Yakuza” (N.MY: Mafia japoneză) din Coreea de Nord la dezvoltarea unui număr de arme.

Acest armament avea inclusiv arme de puls electromagnetic care pot provoca cutremure, potrivit raportului lui Nunn şi a altor surse.



B.Fulford20 ianuarie 2014 :


Săptămâna trecută, Papa Francisc a înlocuit 4 dintre cei 5 ofiţeri de la vârf care supraveghează Banca Vaticanului, într-o mişcare ce a trimis valuri de şoc prin conducerile multor ţări.

Se pare că, în majoritatea ţărilor lumii, când un nou lider este instalat, acea persoană primeşte o vizită de la un ofiţer al Cabalei precum Henry Kissinger care înmânează un bilanţ al unui cont din Banca Vatican care conţine o mită uriaşă, potrivit unor surse ce includ un fost şef al CIA.

Liderilor li se spune atunci că, dacă nu acceptă banii şi nu urmează ordinele Cabalei, vor fi asasinaţi, denigraţi cu scandal sau dacă asta eşuează, că ţara lor va fi invadată de trupe americane.
(Nota MarYan : Ne întrebăm cum s-a procedat şi în cazul României şi a „liderilor” politici ai acesteia, trecuţi şi mai ales prezenţi...)

Pentru acest motiv, schimbarea la vârf în Banca Vatican este un semn sigur că ceva mare este pe punctul de a cădea.


De asemenea, săptămâna trecută, Regina Elisabeta a anunţat că va ceda îndatoririle sale Prinţului Charles precum şi Prinţesei William şi Harry, iniţiind o „succesiune blândă”.

Elisabeta urmează, astfel, Reginei Beatrix a Olandei şi Regelui Belgiei prin demisia din ultimii ani din poziţii care, în mod tradiţional, sunt deţinute pe viaţă.

Schimbarea de generaţie în familiile regale face parte din pregătirea pentru o schimbare la cel mai înalt nivel al sistemului financiar, a declarat o sursă a familiei Rothschild.


Există şi o furtună mare care „musteşte” în China, unde o curăţare masivă este aşteptată să înceapă în martie, cu înlocuirea completă a tuturor secretarilor de provincie (guvernatori), toţi primarii şi majoritatea birocraţilor seniori, potrivit unui reprezentant al guvernului chinez din Tokyo.

Această curăţare este condusă de oficialii guvernului central, mulţi dintre aceştia mutându-se în zone rurale cu familiile, pentru a evita poluarea masivă care afectează multe oraşe mari din China. Această mişcare este făcută în încercarea de a înăbuşi criza financiară cauzată de supra-cheltuielile agresive şi corupţie la nivelele guvernului local, au declarat reprezentanţii.

Alt lucru interesant pe care l-au spus aceste surse a fost că guvernul chinez se gândeşte la iniţierea unei religii de stat care să combine elemente de Creştinism, Confucianism şi Mahomedanism.

Ţelul este să îmbunătăţească standardele morale în China şi să întărească unitatea socială.



B.Fulford27 ianuarie 2014 :


...Falimentarea Comisiei Rezervei Federale este acum sugerată chiar şi în canalele de ştiri de fostă influenţă cabală din Marea Britanie, precum „Financial Times”.

Surse din Pentagon, guvernul chinez, Familia Dragon, Loja masonică liberă P2 – toate sunt de acord că un eveniment major de tip financiar este iminent, cu toate că niciuna nu a dat mai multe detalii.


Într-o altă dezvoltare interesantă, Al Qaeda a contactat Societatea Dragonul Alb, săptămâna trecută, cu o ofertă de a pune resursele lor la dispoziţia WDS („White Dragon Society” – „Societatea Dragonul Alb”) în schimbul ajutorului în eliminarea graniţelor naţionale arbitrare din Orientul-Mijlociu, create de puterile coloniale.

Şeful real al Al Qaeda, apropos, este un gnostic est-european al ex-Komintern-ului sovietic şi dublu agent al MI6 britanic, şi nu vreun actor cu barbă, aşa cum este portretizat de propaganda din media oficială.

WDS a cerut Al Qaeda să oprească uciderea de civili inocenţi prin atacuri teroriste, şi să se concentreze pe familiile care au preluat ilegal băncile centrale ale lumii. Aceştia sunt sursa problemelor în Orientul Mijlociu, pentru că încearcă în continuare, cu încăpăţânare, să creeze conflict între creştini, suniţi, şiiţi, evrei, etc., ca parte a planului lor de a crea o religie a lumii.

Odată ce toate acestea vor înceta, injustiţiile istorice impuse în Orientul Mijlociu, de către puterile coloniale, pot fi rectificate.


(Nota MarYan : Iată ce se spune într-un articol recent de presă, din Iulie 2014, despre acest subiect – precum ca un răspuns la aceste afirmaţii ale lui Fulford, din Ianuarie 2014 :

În opinia locotenent-colonelului Ralph Peters, fost ofiţer american de informaţii, care a lucrat în Germania, actuala geografie politică a Orientului Mijlociu nu permite pacea. Peters susţinea, în 2006, că la originea mişcărilor insurgente din zonă se afla harta nedreaptă, trasată în secolul trecut de Imperiul britanic şi Franţa colonială.

NOUA HARTĂ propusă de Ralph Peters este rezultatul teoriilor care au circulat ani de zile în mediile strategice, în cancelariile occidentale sau pe holurile de la sediul NATO, toate având un caracter confidenţial şi pe care acesta le-a publicat într-un controversat articol din prestigioasa revistă Armed Forces Journal. Tema a reluat-o, apoi, într-o carte cu titlul „Never Quit the Fight” – „Să nu renunţi niciodată la luptă”.)
  


31 ianuarie (2014) este o dată cheie a regulamentelor financiare şi, oricărui guvern major sau instituţie care ratează o plată, i se dă termen până la jumătatea lui februarie să vină cu bani, înainte să fie declaraţi falimentari.

Poate, de aceea, Secretarul Trezoreriei Americane, Jacob Lew, a spus de curând că SUA va rămâne fără bani în februarie.

Se pare că suntem martorii chinurilor facerii unei noi ere a umanităţii.



B.Fulford3 februarie 2014 :


RĂZBOIUL METEO continuă şi el cu frontul de vreme rece din SUA şi seceta din California care devastează rezervele de hrană americane şi aduc cirezile de bovine la cele mai scăzute niveluri din ultimii 60 de ani.

Bovinele din Australia sunt şi ele devastate de secetă, iar un cititor al ştirilor a reuşit să găsească dovada armelor meteorologice de modificare a climei, HAARP, folosite împotriva Australiei.

Mai este şi o luptă în desfăşurare „în adâncime” („underground”), în lumea bancară a planetei, legată de un atac coroborat împotriva J.P.Morgan, „Skull and Bones” („Craniu şi Oase” – N.MY.: Societate secretă a Universităţii Yale) şi familia Bush (Scherf, Pierce, Pecce). Morţile misterioase ale celor trei bancheri de săptămâna trecută au fost toate conectate cu această bătălie, potrivit MI5 şi altor surse.

Avem şi informaţii tot mai consistente că, pe lângă eforturile de a forţa falimentul federalilor, prin cererea de a înapoia aurul fizic, mai există şi o mişcare de a li se tăia accesul la petrol şi la banii de pe droguri.

Guvernul Nigeriei a anunţat şi el, săptămâna trecută, că va începe schimbarea banilor lor obţinuţi din extracţia de petrol dolarii Comisiei Rezervei Federale în Yuan-ii Chinezi.

Pierderea veniturilor din petrol de către cabalişti este acompaniată de o pierdere crescândă din cealaltă mare resursă a lor : banii din droguri.

Mişcarea de a legaliza marijuana (Franţa, Mexic, New York, etc.) încheie, astfel, monopolul acesteia, deţinut de Cabală, fenomen care are efectul bulgărelui de zăpadă.



B.Fulford10 februarie 2014 :


Potrivit lojii francmasonice P2, Papa Francisc şi Obama au semnat un acord recent, referitor la formarea unui guvern planetar. Obama a fost forţat să semneze acordul, datorită schimbării în conducerea Băncii Vaticanului, unde sunt păstrate conturile de mită ale multor „lideri” ai lumii.

Întâlnirea recentă dintre Papă şi Vladimir Putin precum şi întâlnirile dintre Papă şi Obama din martie şi între Papă şi Regina Elisabeta din aprilie sunt toate corelate cu aceasta, spune sursa.

Pe masa de lucru, încă nu este o întâlnire între Papă şi Preşedintele chinez Xi Jinping.

Aceasta reflectă o ruptură fundamentală între cele două facţiuni care se bat, încă, pentru dreptul de a decide viitorul curs al planetei. De aceea, este o mare miză pe războiul financiar din prezent, pentru că dreptul de a emite Dolari, Euro, Yen, etc., este practic acelaşi lucru ca dreptul de a decide ce face umanitatea în viitor.

(Nota MarYan : Evident, aceasta este doar o mică faţetă a „viitorului umanităţii”, care, depinde, în primul rând, de alegerile fiecărei fiinţe suverane, libere şi conştiente, şi prea puţin de aceste „note de bancă” – bancnote – ale căror puteri depind în primul rând de valoarea care li se acordă de către aceste fiinţe suverane – adică NOI toţi.)

E demn de luat în seamă, precum mulţi oameni au notat deja, că multe bănci americane şi altele plănuiesc un fel de „simulare” în finalul de săptămână de pe 15 şi 16 februarie. Aceasta ar putea fi pentru introducerea unui nou fel de valută în SUA, dar ar putea fi, în acelaşi timp, una din acele multe date care vin şi se duc, fără întâmplarea „prezisă”. (N.MY.: Ceea ce s-a şi întâmplat, ca de atâtea ori, după atât de multe „profeţii” în acest sens...)

Oricum, doar ca o precauţie, ar putea fi o idee bună să se păstreze ceva efectiv, la îndemână.

O masă critică de persoane ştie deja că însuşi sistemul financiar este o fraudă şi e numai o chestiune de timp până ce dreptul de a emite valută este luat din mâinile Cabalei şi redat oamenilor.

Un alt semn că timpul e pe sfârşite pentru Cabală : în Bosnia, săptămâna trecută, demonstraţii masive au cerut exact aceasta.


Între timp, exact precum soldaţii japonezi pierduţi în junglă, care continuau să lupte la mulţi ani după încheierea celui de-al doilea război mondial, agenţii cabalişti continuă cu aceleaşi trucuri antice şi puerile, în multe locuri din lume.

Nici pe acest front Cabala nu stă prea bine. Un atac terorist nuclear, plănuit împotriva jocurilor olimpice de la Soci (Rusia), a fost stopat, potrivit Gnostic Illuminati. De asemenea, cel puţin 10 posibili atentatori sinucigaşi au fost reţinuţi. Sperăm că Jocurile Olimpice (de iarnă) vor fi depolitizate, acum.

Şi în Afganistan, talibanii au rămas fără bani şi operaţiunile cabalistice de producere a heroinei în acea zonă sunt închise.

Ce înseamnă aceasta este că, pe lângă operaţiunile închise ale cocainei şi amfetaminelor, veniturile Cabalei din traficul heroinei sunt şi ele tăiate. Combinat cu legalizarea crescândă a marijuanei, înseamnă că mult mai puţini bani vor fi disponibili pentru plata asasinilor şi a mercenarilor.

Date fiind toate aceste ştiri proaste pentru Cabală, nu este deloc surprinzător că oficialii de vârf de la Davos au contactat Societatea Dragonul Alb, săptămâna trecută, şi au spus că „poate este timpul să apese butonul de reset pentru planeta Terra”. Este exact ce Societatea Dragonul Alb spunea.
(N.MY.: Şi, iarăşi, acum, constatăm că aceste afirmaţii au fost doar posibile realităţi, speranţe care ÎNCĂ nu s-au împlinit...)


Deci, putem începe cu o anulare planetară a tuturor datoriilor, publice sau private, şi o redistribuire a bunăstării obţinute ilegal. După aceasta, putem conduce o campanie masivă de eradicare a sărăciei şi oprirea distrugerii mediului înconjurător.

Odată ce am făcut şi asta (şi s-ar putea face doar în câteva luni, dacă se acordă puterea colectivă necesară), în final, putem începe Era de Aur pentru umanitate.

Ce aşteptăm ?



B.Fulford17 februarie 2014 :


Corporaţia Statelor Unite ale Americii a reuşit „să dea un şut” falimentului, încă o dată, săptămâna trecută, după ce Secretarul „Skull and Bones”, („Craniu şi Oase), John Kerry, a apărut în China „milogindu-se” cu cutiuţa în mână şi a primit o donaţie, potrivit unor surse din Guvernul Chinez. Banii au venit „cu multe fire legate”, mai ales ca SUA să-i elibereze pe nefericiţii de sclavi (japonezi) din lanţul Primului-ministru, Shinzo Abe.

Oricum, eforturile lui Kerry de a obţine aur din Indonezia, pentru a sprijini Comisia Rezervei Federale şi pe „Führer”-ul său, George Bush Sr., au fost respinse, făcându-l pe Kerry să lanseze ameninţări voalate cu declanşarea RĂZBOIULUI METEOROLOGIC : „Într-un fel, schimbarea climatică poate fi considerată acum o altă armă de distrugere în masă, poate chiar cea mai de temut din lume”, după ce Preşedintele Indoneziei a refuzat să se întâlnească cu el.

A mai ameninţat şi alte ţări, spunând : „Doar o chestiune e de ajuns ca să pună jumătate din Jakarta sub ape. Doar o chestiune ar putea evacua sute de milioane de oameni în întreaga lume şi ar putea ameninţa alte câteva miliarde, în activitatea economică”, a spus Kerry.

(Nota MarYan : Atunci suna ca fiind interesante aceste informaţii, transmise prin Fulford, însă, acum, la sfârşitul lui Iulie 2014, după atâtea luni de ploi continue şi inundaţii incredibile, cu atâtea fenomene meteo nefireşti pentru aceste zone, inclusiv pentru cea românească – parcă altfel citim afirmaţiile lui Kerry şi ale lui Fulford...)


Ar putea fi şi ceva turbulenţe militare care vor acompania acest război financiar, potrivit unor surse Est-Europene. O chemare la război a fost trimisă spre blocul estic şi câteva mişcări majore sunt promise pentru după terminarea Olimpiadei de la Soci, spun aceste surse.
(Nota MarYan : Care, iată, s-au adeverit : nu s-a terminat bine Olimpiada de la Soci, că a şi pornit „tăvălugul” ucrainean, cu „criza Crimeei” şi care a evoluat ulterior în forma războiului din estul Ucrainei – care, atunci, în februarie 2014, încă nu se întrevedea!)

Deja, forţe ale Rusiei şi alte forţe speciale Est-Europene au mers în Ukraina şi le-au spus „protestatarilor” de la CIA de acolo, să aleagă între „vodka, caviar şi prietenie” sau „moarte”.

Poate de aceea, nebunia din Ukraina s-a oprit brusc.
(Nota MarYan : Fulford se referă la scăderea bruscă în intensitate a protestelor de pe „Euromaidan”-ul din centrul Kievului.)


Situaţia din Orientul Mijlociu se mişcă şi ea către schimbarea de paradigmă. Egiptenii, Sirienii, Iranienii şi Turcii merg toţi către terminarea anticei rupturi Suniţi/Şiiţi, cu crearea unei confederaţii „relaxate”, de state Musulmane.

Saudiţii şi facţiunile din Israel mai încearcă să alimenteze un „război sfânt” Creştin/Musulman, cu şanse mereu mai izolate ; sfârşitul regimului Saudit e posibil, cu excepţia situaţiei în care se predau.

Vorbind despre capitulare, Saudiţii au făcut o ofertă recentă de 25 triliarde (25.000 de miliarde) USD către „Societatea Dragonul Alb”, în schimbul aurului istoric al Asiei, dar au fost refuzaţi, pentru că acceptarea ar fi însemnat ca WDS să fie de acord că aceştia aveau dreptul de a crea bani din aer.

Banii ar fi fost creaţi la una dintre multele „platforme de comerţ” ezoterice pe care Cabala le foloseşte, pentru crearea banilor din aer, şi apoi îi spală în economia reală.

Banii creaţi corect sunt întotdeauna legaţi de lumea reală şi aparţin oamenilor şi altor creaturi vii ale planetei Pământ, şi nu vreunei asociaţii antice de sclavie.

Singura comoară reală din Asia, despre care cel ce scrie a văzut dovada existenţei sale, este o comoară ascunsă în dealurile din spatele Muzeului Comorilor din Taipei, Taiwan – chiar dacă o mare parte a fost jefuită de eunuci şi alţii, mult înainte ca Guvernul Naţionalist Chinez să o evacueze în Taiwan.


(continuare în Partea a 2-a)


Un comentariu:

  1. Multe din prezicerile mesajelor care nu s-au adeverit au fost spuse pentru a influenta masa constiintei globale inspre acel eveniment, si nu neaparat ca se va intampla. Putea sa se rezume la analiza fara preziceri si ramanea in adevar, dar se simte adaugata nota personala in schimbarile pe care le vrea fulford sau entitatea care ii dicteaza. Poate fi si o posibilitate care ne sta in fata si suntem admonestati ca nu reusim in mod colectiv sa ne unim vointa cu toti si sa alegem sa se termine odata totul.

    RăspundețiȘtergere