joi, 28 august 2014

COBRA : Actualizare despre MEDITAŢIA PLANETARĂ (25 august 2014)



Actualizare despre MEDITAŢIA PLANETARĂ
- 25 august 2014 -

 


 
Nota MarYan :

Acest mesaj este o continuare la „Scrisoare deschisă către toate grupurile de meditaţie de pe Planetă”, a lui Cobra, în care se cere o „mobilizare” mai mare pentru o reală SINCRONIZARE a energiilor con-centrate şi canalizate în timpul meditaţiei, de la diversele grupuri de meditaţie de pe Pământ.

Cea mai importantă idee care rezultă de aici, cu importanţă practică pentru noi, se referă la faptul că Meditaţia Planetară Sincronizată de la ora 15.00 p.m. GMT, din fiecare duminică (ora 18.00 p.m., ora României) nu înlocuieşte Meditaţia Săptămânală de Eliberare Planetară tot de duminică, dar de la ora 19.00 p.m. GMT (ora 22.00 p.m., ora României).

Aşadar, duminică după-amiază, între orele 18.00 şi 22.00 (orele României), se prefigurează o activitate tot mai intensă !

Succes !



Momentul Meditaţiei Planetare Unite a fost stabilit la ora 15:00 GMT, în fiecare Duminică.

(Nota MarYan : Cum spuneam, pentru România înseamnă ora 18.00 p.m., în perioada „orei de vară”.)

Poţi verifica aici momentul pentru locaţia ta.


Este foarte important ca fiecare să mediteze în acelaşi moment, fiecare făcând meditaţia după cum se simte ghidat.

Dacă dorim să creăm o mai bună rezonanţă în planul fizic al acestei Planete, este foarte important ca să medităm în acelaşi moment al timpului liniar, de care este legat planul fizic.

Pentru ca această Meditaţie să aibă efectul dorit, Masa Critică necesară este de aproximativ 118.000 de oameni din întreaga lume, care să facă aceasta puternic focusaţi.

Dacă ţinem cont că nivelul de meditaţie şi concentrare nu sunt perfecte, ar fi nevoie de aprox. 144.000 de oameni, ca Masă Critică.

Dacă reuşim să atingem Masa Critică de oameni care meditează în fiecare săptămână, putem crea schimbări pozitive care să dureze mult timp, pentru întreaga societate umană.



De aceea, ar fi bine ca să se alăture acestei iniţiative cât mai multe grupuri.

Puteţi să îi invitaţi pe Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckart Tolle, „Children of the Sun”, Drunvalo Melchizedek, Gregg Braden...

Toţi aceşti oameni au grupuri mari de simpatizanţi care meditează.


Putem să o facem ! Este nevoie ca aceasta să devină o informaţie virală !

Avem nevoie să răspândim această informaţie la milioane de oameni, pentru ca să fie atinsă Masa Critică de oameni, care chiar fac aceasta.

Vă rog să postaţi în site-urile voastre şi pe blog-uri.

Dacă cunoaşteţi vreo media alternativă, o puteţi trimite acestora.

Puteţi crea grupuri de Facebook, pentru grupul vostru local de oameni, care fac aceasta, în zona voastră planetară.


Un video pe Youtube a fost creat în diverse limbi (în Engleză, dar şi în Germană, Daneză, Spaniolă, Portugheză, Franceză, Italiană, Poloneză, Cehă, Sârbă, Slovenă, Japoneză) ; mai jos îl aveţi prezentat în Română :




Video-uri în alte limbi vor fi postate, pe măsură ce vor fi create.


P.S. : Meditaţia de Eliberare Săptămânală este un proiect diferit.
(A nu se confunda cu Meditaţia Planetară Unită, care este o meditaţie specifică, pentru asistarea procesului de Eliberare Planetară.)
Aceasta este programată la ora 19:00 GMT (N.MY.: Ora 22.00 p.m., ora României).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu