sâmbătă, 16 august 2014

COBRA : INTERVIU cu Robert Potter (1 august 2014) - Partea 1-a



INTERVIU cu Robert Potter
- 1 august 2014 -
(Transcriere audio de DaNell Glade)

- Partea 1-a -

 
 

 
Nota MarYan :

După o „pauză de postare” de câteva săptămâni, timp în care a fost ocupat cu evenimentul activării (cu succes, spune el) al Portalului Taiwanez, Cobra revine cu ocazia unui nou interviu cu Robert Potter.

Ca şi în interviurile anterioare, şi aici veţi putea descoperi informaţii noi, interesante, pe care Cobra le prezintă într-un mod cât se poate de echilibrat, poate mai echilibrat decât oricând...

Chiar am observat acest aspect : după îndemnurile entuziaste de a ne pune la treabă pentru a grăbi Evenimentul, care era văzut ca a fi „iminent”, din ultima parte a anului trecut, 2013, şi din prima parte a acestui an, 2014, acum, mai ales după revenirea din Taiwan, pe Cobra îl simt mult mai echilibrat şi ponderat.

Să fie „de vină” observaţiile sale din Taiwan, despre „fragmentările” şi neînţelegerile din cadrul „Societăţii Dragon”, din China (care este una din fundaţiile Alianţei Estice, pe care se bazează Mişcarea de Rezistenţă), sau recomandările celor din conducerea Mişcării de Rezistenţă de a fi „cât mai reţinut” în afirmaţii şi în informaţiile pe care le transmite populaţiei – mai ales după valul de scepticism, declanşat după repetatele termene eşuate ale declanşării Evenimentului (care au fost prezentate deloc prudent, ci ca ceva aproape cert) ?...

Probabil că ambele aspecte, alături de altele, au avut relevanţă în această atitudine a lui Cobra, atitudine care, pe mine, personal, mă bucură, căci, în „lucrul” cu informaţiile legate de acest aspect, al „Evenimentului”, este nevoie de extrem de multă atenţie, prudenţă, diplomaţie, la modul cum îţi alegi FIECARE CUVÂNT care, apoi, va fi interpretat şi întors pe toate feţele de atâţia oameni de pe întreg globul...

În plus faţă de mesajele anterioare, cei care aveţi bunăvoinţa să intraţi şi pe acest blog şi să investiţi timpul în informaţiile transmise aici, aţi putut lectura acum câteva zile o postare despre un mesaj de la Tolec, referitor la Federaţia Galactică a Luminii, cea cu care este în legătură Mişcarea de Rezistenţă, al cărei purtător de cuvânt este Cobra.

Poate că pe unii, acea informaţie v-a pus şi mai tare pe gânduri, în privinţa informaţiilor transmise de Mişcarea de Rezistenţă prin Cobra, şi poate chiar v-a făcut total sceptici...

De aceea simt acum să transmit un mesaj foarte clar, din perspectiva proprie, şi ca un răspuns parţial al unui cititor care era cumva „dezorientat” în privinţa acestei Federaţii Galactice a Luminii (F.G.L.) şi a Agendei acesteia, în contextul Agendei noastre, a Umanităţii şi a fiecăruia în parte.

Aici lucrurile sunt simple. Din toate studiile radiestezice de până acum, concluzia noastră este că intenţiile acestora sunt predominant benevolente.

Ceea ce eu precizam şi în articolul respectiv se referea la faptul că, fiind atâtea civilizaţii de tip 3D (cel puţin 103, după spusele Comandantului principalei Biosfere a Consiliului Andromeda), evident că intenţiile lor benevolente interferă cu nivelul de conştiinţă redus al unora din Mişcarea de Rezistenţă şi din F.G.L. care, inevitabil, vor devia sensul cel mai înalt al „celui mai înalt bine” pentru Pământ şi Omenire, aşa cum este proiectat de Divinitate.

Aceasta este o chestiune „obiectivă”, inevitabilă atunci când nivelul de conştiinţă este la acest nivel. Numai de la nivelul de „maestru înălţat”, adică de la cel puţin 5D-6D, se poate spune că interesele personale sunt ÎN MOD NATURAL subordonate intereselor generale ale societăţii şi locului în care aceştia îşi desfăşoară activitatea.

Până la acel nivel, tot ÎN MOD NATURAL, impulsurile Ego-ului vor altera Agenda generală, adică Planul Divin propus de Dumnezeu şi Sursă – ceea ce se întâmplă şi în cazul nostru, unde există un mix de interese şi intenţii de tot felul, cu origine din planurile civilizaţiilor care compun această F.G.L., şi pe care aceştia le consideră ca fiind spre „binele nostru cel mai înalt”, în timp ce nivelul redus de conştiinţă îi opreşte să perceapă „binele cel mai înalt” propus de Agenda Divină”.

...Pentru că acesta nu este un alt Editorial personal, sunt nevoit să mă opresc aici, pentru a ceda locul acestui interviu, promiţând că, în funcţie de feed-back şi de solicitări, voi mai reveni cu acest aspect a cărei înţelegere, într-adevăr, este esenţială în conştientizarea unor procese care se desfăşoară, în prezent, pe Pământ.

Până la acest Editorial, vă las în compania lui Cobra şi a informaţiilor sale, care, aşa cum spuneam, pentru momentul şi timpul actual, sunt deosebite, prin oferirea unor crâmpeie de informări a ceea ce se întâmplă „în spatele scenei”, acolo unde Mişcarea de Rezistenţă, dincolo de multe neînţelegeri şi suspiciuni, „face treabă bună” pentru Eliberarea omenirii şi grăbirea Evenimentului – care, după cum precizam în ultimul Editorial („Nevoia de echilibru în aceste vremuri de Criză pentru o posibilă Fereastră de Oportunitate”), pare a se prefigura tot mai aproape ; doar de noi depinde să-l materializăm în viaţa şi în lumea noastră 3D.

Lectură plăcută !
  



Robert Potter :

Bine aţi venit doamnelor şi domnilor ! Bine aţi venit la emisiunea radio „Victoria Luminii” !
Eu sunt gazda voastră, Rob Potter.
Acesta este un interviu pre-înregistrat cu COBRA, cu voce modulată. Doresc să vă mulţumesc pentru răbdare.
Cobra a fost în Taiwan pentru mult timp.
A fost necesar să amânăm acest intreviu până la începutul lunii august. Sunt o mulţime de chestiuni tehnice care sunt necesare, pentru ca această emisiune să aibă loc. Transcrierile iau timp şi încercăm să facem totul cât de repede posibil.
Sper să fie o emisiune interesantă !
Vom privi lucrurile din perspectivă, pentru cei dintre voi care sunteţi interesaţi.
Pentru cei care vă place să fiţi „în mijlocul filmului de groază”, atunci când vă speriaţi, uitaţi-vă şi (re)vedeţi ceea ce a spus COBRA.

Acest interviu este, mai degrabă, pentru cei care sunteţi Lucrători ai Luminii, ca să rămâneţi calmi şi să aveţi cunoaşterea a ceea ce se petrece, începând să oferiţi soluţiile.
Aş dori să-i mulţumesc lui Ricky Seraphico, Lucrătorul nostru în Lumină, pleiadian, producător muzical şi muzician. El are un cântec nou pentru noi, care se numeşte „Nori de Argint”. Acesta este în frecvenţa iubirii, de 432 Hz.
Îl veţi auzi după interviu. Aţi auzit, înainte de interviu, acel frumos cântec în 432 Hz, intitulat „Bătălie pentru Gaia”.
Ricky lucrează neobosit şi doresc să-i mulţumesc pentru timpul pe care l-a dedicat pentru producerea acestui sunet minunat, al acestui interviu cu Cobra.
Toată lumea a comentat că acest interviu este de cea mai înaltă calitate, pe care l-a avut Cobra, şi plănuim să menţinem lucrurile aşa.
Aş dori să-i mulţumesc lui Terry Miada care a fost de mare ajutor, ca să trecem peste nişte probleme tehnice, precum şi frumoasei DaNell Glade, liderul grupului financiar de la prepareforchange.net , care este responsabilă pentru transcriere, şi, bine-înţeles, mereu talentatului şi mereu creativului Smally, care are grijă de versiunea video de pe youtube al acestei emisiuni.

Site-ul meu thepromiserevealed.com , de pe care puteţi auzi versiunea audio, are multe alte minunate pagini cu informaţii. Avem şi multe produse de care vă puteţi bucura.
Dacă vă place site-ul şi aveţi întrebări, simţiţi-vă liberi să ne contactaţi prin formularul de contact. Mi-ar face plăcere să vă ajut.
 
Aş dori, de asemenea, să vă reamintesc că prepareforchange.net deţine o cantitate impresionantă de informaţie pentru a te pregăti pentru Eveniment şi pentru misiunea lui COBRA, de „Penetrare prin Compresie” („COmpression BreAkthrough”).
Bucuraţi-vă de acest interviu cu Cobra. Fiţi binecuvântaţi şi „Victorie Luminii !”.


Rob - Da, doamnelor şi domnilor, iată-ne din nou cu al nostru emisar al luminii, Cobra, care tocmai s-a întors din activarea Portalului din China. Sper că ai avut o călătorie bună. A fost reuşită activarea ?

COBRA - Da, activarea a fost reuşită, dar nu a avut loc în China, ci în Taiwan. Taiwan nu face parte din teritoriul chinez, ci este un stat separat.

Rob - OK, dar am crezut că este considerat ca fiind China, chiar dacă i se spune Taiwan.

COBRA - Bine, cultura este similară, dar sistemele politic şi economic sunt diferite.

Rob - OK, ai menţionat înainte că Societatea Dragonului Alb din Taiwan este fragmentată. Când ai fost acolo, te-ai întâlnit cu vreunul din membrii Societăţii Dragonul Alb ?

COBRA - Nu este numai Dragonul Alb în Taiwan. Întreaga comunitate Dragon este fragmentată şi da, am avut contact cu câţiva din aceşti oameni.
Este foarte clar că este nevoie de multă vindecare în acea zonă.

Rob - Da, este similar cu ceea ce se petrece în întreaga lume ; mulţi dintre aceştia au fost implicaţi în activităţi criminale, înainte. Este la fel ca în întreaga lume.
Am vrut să te întreb ceva, în mod special. Multă lume „stă ca pe ace” cu privire la tine şi la personalitatea ta. Am dorit să clarific acest lucru. Am mai spus asta înainte, oamenilor.
Am dorit să fac acest comentariu : Cobra, eşti o persoană foarte frumoasă.
Cu siguranţă că nu ai nici o agendă. Nu eşti un membru al Cabalei. Eşti o personalitate care nu face presupuneri.
Când oamenii te întâlnesc, niciodată nu cauţi adorarea personală sau ca oamenii să depindă de tine, într-un mod personal. Este corect, nu-i aşa ?

COBRA - Da, este corect, exact.

Rob - Bun, se pare că în timp ce ai fost plecat, a fost un fel de nebunie pentru mine. Oamenii mi-au trimis aceste e-mail-uri şi eu am fost un pic bolnav şi nu am putut să răspund multor oameni.
Multă lume te-a pus pe un piedestal. E minunat.
(N.MY.: Îmi pare rău că trebuie să intervin , dar acest aspect este „fundamental” în lucrul cu ego-ul : a fi pus de ceilalţi pe un piedestal nu numai că nu „este minunat”, ci, dimpotrivă, „leagă” entitatea respectivă de energiile şi aşteptările celor care „îl pun pe piedestal”.
Un exemplu care îmi vine în imagine este ISUS care, într-un mesaj canalizat, îi ruga pe oamenii din „zona creștină” să nu se mai concentreze asupra imaginilor sale create de biserica creştină, căci îl „apasă” şi îl ţin „crucificat” şi „legat” de toate acele energii !
De fapt, acesta a fost şi unul din scopurile archonilor, când au creat „religia” şi mai ales „biserica creştină”...)
Când informaţia vine de la tine, într-un fel atât de direct şi revelator, evident că oamenii sunt exaltaţi.
Însă, mai există şi o altă categorie de oameni, care se agaţă de fiecare cuvânt pe care îl spui, şi de fiecare postare pe care o publici. Se pare că aceştia trec printr-un moment tumultuos, ca şi cum ar fi fost loviţi de un val mare...
Niciodată nu ai cerut acest gen de atenţie ; în acelaşi timp, şi eu îi spun scenariul „părul în flăcări”.
Vom trece prin câteva din aceste lucruri particulare, de când ai plecat. Ce poţi spune oamenilor ?
A fost mult de furcă cu noii treziţi, care tocmai au aflat despre aceste lucruri. Li se pare că e un spectacol de groază.
Ei sunt ca în timpul unui spectacol, privind la ce a postat Cobra, şi ochii lor o iau razna, tremură şi li se face frică. Citesc o postare din nou şi din nou li se face frică şi tremură...
Ce le poţi spune acestor oameni care, constant, reacţionează în sus şi în jos la fiecare postare ? În primul minut îl ridică în slăvi pe Cobra, iar în următorul minut se îndoiesc de Cobra, şi chiar îl insultă.
Ce le-ai spune acestor oameni ca să menţină echilibrul în reacţiile lor?

COBRA - Mai întîi, această întreagă situaţie nu este despre mine sau personalitatea mea. Această întreagă situaţie este legată de informaţie şi de procesul de eliberare planetară, iar eu eliberez informaţie pentru a ajuta oamenii, şi nu pentru a-i face dependenţi.
Este doar o chestiune de inspiraţie, pentru ei, pentru a merge în interiorul lor şi a căuta adevărul în interior.
Deci, informaţia mea nu este menită să facă lumea să mă pună pe un piedestal sau să venereze ceea ce spun.
Ea este menită ca oamenii să-şi lărgească orizonturile, fiind participanţi activi în propria lor căutare, care este necesar să meargă dincolo de ceea ce spun eu.


Rob - OK. Fii binecuvîntat pentru asta. Mulţumesc.
Am încercat să explic oamenilor că eşti un receptor şi transmiţător de informaţie. Personalitatea ta unică, să-i spunem maturitatea ta spirituală şi senzitivitatea şi integritatea ta, ca transmiţător, este motivul pentru care eşti în această poziţie, şi cred că ai făcut o treabă foarte bună. Îţi mulţumesc.
E nevoie să mai spun, reacţia unor oameni, este ca a apostolilor, la superlativ.
Fiecare zice „O, Doamne ! Cobra a spus aşa, şi ce crezi despre asta, şi despre aia?” (cu voce nebunească).
E nebunie. Aş dori ca oamenii să se relaxeze.
Şi a fost un comentariu la una dintre postările tale, au fost multe comentarii şi oameni care m-au contactat. Oameni, e nevoie să vă relaxaţi.
Cobra a spus : „Rămâi calm şi priveşte la stele”.
N-am putut să cred ce reacţie a fost. Mă întrebau pe mine ce înseamnă. Aş spune : „Exact asta înseamnă - rămâi calm şi priveşte la stele”.

COBRA - Exact asta înseamnă.

Rob Asta este ca un fel de cuib de viespi. Şi se va deschide. Am privit în jur când ai făcut postarea aceea.
Eu, personal, dacă cineva m-ar fi întrebat, n-aş fi dat nici o dată, dacă cineva m-ar întreba când va avea loc Evenimentul.
E ca o Biblie, nici un om nu ştie ora. Nici un înger. Se va petrece, simplu.
Cred că Federaţia Galactică este inspirată divin şi coordonată cu unele din aceste profeţii de către Federaţia Galactică a Luminii şi, eventual, va ajunge pe planeta noastră în forma Evenimentului şi multe alte lucruri care vor veni apoi, pe care nu ni le putem imagina.
Oricum, şi mă scuzaţi prieteni, vom trece la întrebările pentru „treaba lui Cobra”. Asta a fost un pic „momentul lui Robbie”. Cobra va lămuri lucrurile.
Eu cred că Evenimentul este la o distanţă de un an jumătate, poate doi ani. Poate chiar mai mult.
Asta e ce cred eu. Ştiu că am mai vorbit despre asta. Dar ai spus, şi asta a făcut pe mulţi să vorbească despre tine şi ego-ul tău.
Am primit o mulţime de e-mail-uri : Dacă nimeni nu ştie când va avea loc Evenimentul, cum de Cobra spune că Evenimentul nu va avea loc în următoarele 10 zile ?
No.1 : Ai trădat faptul că nimeni nu ştie ora nimeni nu ştie ziua.
No.2 : Pentru unii oameni, asta a părut că, totuşi, CObra ştie când va avea loc Evenimentul, şi nu ne va spune.
Poţi comenta despre cum de ai ştiut că Evenimetul nu va avea loc în acele 10 zile ?

COBRA - Da, este foarte simplu. Am un anumit gen de informaţii care m-au făcut să fiu sigur că Evenimentul nu era posibil să aibă loc în acea fereastră de 10 zile.
Am postat aceasta, pentru că a existat multă speculaţie pe Internet despre Reevaluarea de pe 21 sau 22 iulie 2014 şi multe speculaţii despre Eveniment, că ar avea loc azi sau mâine.
Am dorit doar să răcoresc oamenii. Asta a fost tot. Nu are nimic de-a face cu mine sau călătoriile mele. Am dorit doar să ofer un pic de perspectivă.
Nu cunosc data Evenimentului.

Rob - Frumos. Cred... Un răspuns frumos. Mulţumesc pentru asta.

COBRA - Ar mai fi ceva de spus aici. Când au loc anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii, pot spune cu siguranţă că, înainte ca operaţiunile să se finalizeze, Evenimentul nu poate avea loc.
Primesc anumite informaţii, din când în când, despre asta. (Ok. Foarte bine.)
Dar nu e dăltuit în piatră. Nu ştiu data Evenimentului.

Rob - E bine. Pe asta ai lămurit-o. Apreciez.
Dacă priviţi în jurul vostru, doamnelor şi domnilor, dacă priviţi lumea în jur, dacă vă gândiţi şi priviţi încet la situaţia care are loc, nu prea suntem pregătiţi pentru Eveniment.
Cred că este important pentru oameni să o recunoască. Dacă priviţi de aproape.
Am fost implicat în această mişcare de mai bine de 45 de ani. Din perspectiva mea personală, am o viziune lungă şi calmă despre asta.
Am dorit să vorbesc despre altă postare foarte controversată, unde multă lume s-a comportat aiuritor.
Şobolanii săreau de pe corabie, „O, Doamne, asta nu e adevărat”, şi analizau situaţia.
Vreau să spun că înţeleg perspectiva lor, de oameni nou-treziţi, vis-a-vis de această postare particulară.
Ai dat o explicaţie minunată despre Chimera şi ai menţionat că navele-mamă s-au poziţionat la un nivel de 200 de mile pe orbita terestră – bine-înţeles, invizibile.
Voi folosi un pic de analogie aici. Credeţi-mă, prieteni, nu vorbesc în dodii, deoarece Dr. Frank Strange este un bun prieten de-al meu şi a spus că a fost luat în Terra Interioară şi că unicornii, de fapt, există. Există cu adevărat. Zboară.
Dr.Frank Strange a spus că s-a împrietenit cu unul. Unul dintre oamenii care m-a comentat, este probabil o persoană tânără şi e de înţeles, şi am auzit termeni de la oameni care schimbă sensul postărilor.
Ai vorbit despre diverse blocaje în calea Evenimentului. Ai vorbit despre bombele „strangelet”. Ai vorbit despre diverse aspecte ale colectării clonelor, membrii originali ai Cabalei, scoaterea Archonilor, diverse lucruri. Ai venit cu această mică istorie care, pentru noii oameni şi chiar şi pentru mine, a fost ceva de genul „O, Doamne, pe bune?”.
Ai vorbit despre „Piatra Neagră”, care este parte a anomaliei, şi trebuie să admit că o persoană a spus : „Şi ce mai urmează ? Va trebui să găsim unicornul curcubeului să-i punem piatra în gaura cornului ? Şi după aia, ce ? Trebuie să găsim caii de aur ?”.
Pentru unii tineri, aceste lucruri noi care apar, probabil că sunt „prea mult”...
Aş dori să faci un comentariu, mai există şi alte blocaje care vor apărea ? De cât timp ai cunoştinţă despre piatră ? Nu s-a putut elibera informaţia asta ? Care este povestea cu „piatra neagră” ?

COBRA - OK, la bază înţeleg complet ce simt oamenii, pentru că şi eu am trecut prin acelaşi proces. E ca o poveste care nu se termină niciodată, şi elimină straturi după straturi de ceapă, pentru a ajunge la miez.
Această planetă nu este una normală, iar noi nu suntem într-o situaţie normală.
Deci, ştiu că pentru unii oameni, asta e mai ciudat decât science-fiction, şi da, este mai stranie decât science-fiction.
Există văluri aşezate peste această informaţie, iar aceste văluri sunt destul de periculoase. Este necesar să fiu foarte atent ce spun, şi cum o spun, şi când o spun.
Nu vreau să pun pe nimeni, sau nici o operaţiune, într-un risc ne-necesar. De aceea, e nevoie să fiu foarte atent la ce spun, şi când o spun, privitor şi la ceea ce zici.

Rob - OK. Înţeleg asta. Poţi vorbi puţin, ai menţionat despre mişcarea de final de joc care i se apropie grupului Chimera. Poţi spune ceva despre ce se petrece?
Au avut loc ceva progrese sau victorii, în ce priveşte aceasta, sau încă e informaţie clasificată ?

COBRA - A fost ceva progres. Va fi posibil să dezvălui într-o scurtă postare despre asta, în viitorul apropiat, dar majoritatea informaţiei este, încă, clasificată.
Aceasta este o situaţie periculoasă. Nu e simplu. Este una din cele mai complexe situaţii cosmice, care a fost nevoie să fie rezolvată.

Rob - Absolut. Sunt de acord în totalitate, cu asta.

COBRA - Şi aş mai spune încă un lucru. Oamenii se întreabă mereu de ce militarii pozitivi nu fac nici o mişcare. Exact acesta este motivul. Militarii negativi şi, în special grupul Chimera, posedă arme exotice care sunt destul de periculoase, şi e nevoie să se aibă gijă de acestea, înainte ca orice altă mişcare să aibă loc.

Rob - Voi încerca să fac un pic mai multă lumină. Voi vorbi desspre prăbuşirile de avioane. Nu voi merge la zborul Malaezian încă.
Se pare că au loc multe prăbuşiri de avioane, în ultima vreme. Am auzit multe în 1970, de la Dr.Frank Strange, că Valiant Thor a vorbit despre asta. Că vor fi tot mai multe prăbuşiri de avioane, în viitor. Nu toate sunt acţiuni de „steag fals”.
A menţionat că, datorită uzurii din metal şi a schimbărilor care vin, acestea sunt imprimate în câmpul eletromagnetic al planetei, şi că vor fi mai multe prăbuşiri.
Eşti de acord că unele din prăbuşiri sunt datorate uzurii metalului şi că schimbările vibraţionale ale Terrei pot duce la aceasta ?

COBRA - Din păcate, majoritatea prăbuşirilor de avioane sunt lucrarea Cabalei. Nu sunt prăbuşiri reale de avioane.
Avioanele au fost doborâte în mod deliberat. Nu e vorba de accidente.
Aş spune că e adevărat că uzura materialului este mai prezentă în această situaţie, pentru că există un mare stres la nivel cuantic, în metalul însuşi.

Rob - OK. Mulţumesc pentru asta. Sunt... Nu vorbesc despre cel din Ucraina, e o situaţie unică, dar au fost o serie de prăbuşiri de avioane în America de Sud şi China, şi în alte zone.
Acestea sunt doborâri strategice, cu scopul de a omorî anumiţi oameni, ca să producă distragere care generează frică ?

COBRA - OK, fundamental, Archonii vor să menţină umanitatea într-o frecvenţă vibraţională de frică şi folosesc multe abordări diferite, pentru a realiza asta.
Multe prăbuşiri de avioane într-o perioadă foarte scurtă de timp poate să facă oamenii destul de temători.
Acesta este unul din aspectele cauzale, pe lângă multe altele.
  

Rob - Aş dori să mergem la alte subiecte, dintre multe altele.
Bunul meu prieten, Len Horowitz, a scris „Piraţii reîntorşi ai spiralei ADN”, „Moartea în Aer” şi, desigur, prima sa carte : „SIDA şi Ebola, natură, accident sau intenţie”.
În această carte dezvăluie cu claritate, oamenilor, că aceasta este o armă biologică americană, creată de C.D.C. (N.MY. :Center for Disease Control” – „Centrul de Control al Bolilor”) şi SUA.
Când au eliberat Ebola, pentru prima dată, au vrut să vadă cât de departe şi cât de repede se poate răspândi aceasta. Au mers în centrul Africii, însă oamenii au murit prea repede, ca virusul să se poată răspândi.
Se pare că, acum, aceştia încearcă un alt aspect al „visului lor umed”, cu această nouă tulpină de Ebola care, speră ei, se va extinde internaţional. în întreaga lume.
Sunt reale numerele (N.MY.: Cifrele morţilor) pe care le arată ei, sau e mai mult propaganda fricii ?
Nu că SIDA sau Ebola n-ar fi viruşi mortali ; cel mai probabil, au fost primiţi prin vaccinări.
Eşti de acord şi poţi comenta despre „teroarea” de acum cu Ebola şi povestea de groază ?

COBRA - La bază, acest virus a fost dezvoltat în acele laboratoare de arme biologice din Africa. Scopul acestui virus este să creeze suficientă panică, pentru a instala legea marţială în Statele Unite. Evident, acest lucru nu se va întâmpla.
Acesta este planul Cabalei, acesta este motivul pentru care fac aceasta.

Rob - OK. Foarte vine. Mulţumesc pentru că ai răspuns la toate aceste întrebări.
Am dorit să vorbesc despre „steaguri false”, în general.
Un mentor al meu, pe care l-am întâlnit în Ashland (N.MY.: Oregon, SUA), pe când locuiam acolo, a fost marea persoană care a dezvăluit informaţia despre Calendarul Maya - pe numele său Jose Arguelles.


(N.MY.: Informaţii deosebite transmise de acesta, despre 21 decembrie 2012 şi alte aspecte, au fost expuse şi în lucrarea pe care am lansat-o în acea perioadă : „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Vol.1: Actualizarea profeţiilor”.)
A vorbit despre diverse portaluri de activare sau despre vibraţii în creştere ale activităţii luminii. Într-una din activările sale, el a spus : „Din acest moment, nimic nu va mai fi ascuns”.
Mi se pare mie că, oricine este nou în acest domeniu, dar chiar şi cel trezit şi conştient, ca şi acei oameni care citesc viziuni despre adevăr, se luptă cu toate acestea.
Este ca o istorie de groază, unde oamenii îşi muşcă unghiile permanent. Reacţionează la aceste acte de teroare, ceea ce e normal, până la un anumit nivel.
Ai fi de acord cu mine că aceste acte au loc de mai bine de 60 de ani ? Doar că, acum, cortina s-a retras şi oamenii inteligenţi sunt conştienţi de aceasta, şi continuă să fie şocaţi şi iar şocaţi.
Asta este numai hrană pentru Cabală, cu scopul de a instiga la frică, corect ?

COBRA - Acele lucruri s-au petrecut mereu în ultimii 25.000 de ani. Am avut epidemii de holeră, ciuma în Europa, în erele întunecate, care au fost, de departe, mult mai rele decât ce avem acum.
Mecanismul din spatele acestora a fost acelaşi. Au fost arme biologice şi au fost răspândite intenţionat. Da, au fost oameni care au aparţinut Cabalei, în Evul Mediu, care au avut tehnologie să dezvolte acele arme biologice.
Situaţia de acum este aceeaşi. Singura diferenţă este că, acum, oamenii sunt conştienţi de ceea ce se întâmplă.
Şi, pentru că oamenii sunt conştienţi, aceasta va lua sfârşit.
Pentru că aceasta, conştienţa, este cheia pentru a opri toate acestea.

Rob - Foarte bine, întreg adevărul.
Cumva m-a şocat asta, că în Evul Mediu au avut aceste tehnologii. Îmi pot imagina Evul Mediu cel negru, în versiunea Archonilor, şi alchimiştii avansaţi în Evul Mediu, pregătind acele...

COBRA - Nu! Nu!!! Erau fiinţe care au avut laboratoare şi dezvoltau toate acestea în Evul Mediu. Nu erau parte...
Aş spune că, în Evul Mediu, erau o „civilizaţie desprinsă” – un grup foarte mic de oameni de ştiinţă, care era parte din reţeaua Archoni - Chimera.

Rob - Da, asta spuneam. Poate am explicat incorect. Deci, asta a fost interesant.
Deci, în acel timp, pentru ei şi conducători, aveau propriul lor antidot ?

COBRA - Pentru ei, da, şi pentru regi. Ei se supuneau Agendei, sub anumite circumstanţe.

Rob - Uau, e destul de greu de aflat asta. Pot să-mi imaginez ce-a avut loc.
Să ne întoarcem. Mulţi oameni au întrebat. Probabil vom avea ceva mai multe date concrete despre asta : Ucraina, încercarea celui de-al treilea război mondial.
Aş dori să comentezi despre avioane şi „steag fals” şi, desigur, despre oprirea gazului către Germania, şi toate aceste încercări.
Mişcarea de Rezistenţă şi Federaţia Galactică ţin bine în frâu situaţia aceasta ?
Toate aceste atrocităţi continuă : moarte, distrugere, frate contra frate, lupta pentru hrană puţină.

COBRA - Nu e vorba numai de Ucraina. Au loc peste tot pe planetă, pur şi simplu înainte ca Evenimentul să aibă loc. Nu este posibil să previi toate violenţele, pentru că este libera voinţă a oamenilor implicaţi.
Desigur, oamenii sunt manipulaţi în toate astea. Dar ei aleg să fie manipulaţi. Dacă masele ar refuza această manipulare, atunci această violenţă nu s-ar mai petrece.

Rob - Da, mulţumesc foarte mult. Uau, e foarte interesant. Ştiam că toate acestea au loc peste tot în lume. În anumite situaţii, aceasta poate provoca groază oamenilor.
Datorită îmbolnăvirii mele, de curând, am fost întins pe pat şi m-am uitat foarte mult la televizor. Mai mult decât în ultimii 6 ani. Mă întristează ce văd. De fapt, Cabala m-a pus pe picioare acum.
Această situaţie nefericită şi oribilă cu Sioniştii din Israel nu are nimic de-a face cu credinţa oamenilor care caută adevăratul Dumnezeu viu - indiferent în ce religie ar fi ; oricum toate religiile au fost manipulate. Adevărul este adevărul şi nu e nevoie de preoţi ca să ne spună ce să facem.
Bombardamentele oribile care au avut loc... Au bombardat un spital al ONU şi o şcoală şi au dărîmat o centrală electrică, înadins. Estimările victimelor se ridică la 1.400 de palestinieni morţi şi 43 de israelieni.
Ai putea comenta despre această situaţie oribilă ? Valiant Thor, prin Dr.Frank Strange, a indicat că acesta este un conflict foarte important, care este cheie pentru Eveniment.
Eşti de acord şi poţi comenta despre asta ?

COBRA - Ok, o întrebare pe rând.
Da, fundamental, Sioniştii nu au nimic de-a face cu Evreii, ca naţie. Sioniştii sunt oameni care au propria lor agendă, iar agenda lor este agenda forţelor întunericului.
Ei sunt o facţiune în cadrul Cabalei. Dinastia Rothschild este liderul acelei facţiuni. Ei se supun directivelor de la Iezuiţi. Obiectivul lor este să elimine palestinienii complet din Israel. Asta fac. Vor să îi „şteargă” din teritoriul israelian.
Aceata s-a petrecut în ultimii 50-60 ani. Acest proces s-a intensificat. Acest conflict a fost creat artificial şi cu scopul de a fi un punct permanent de declanşare a conflictelor, pentru a aduce suferinţă umanităţii.
Multă vindecare este necesară în acea regiune a lumii, după Eveniment. Această ură, între israeliţi şi palestinieni, a fost o inginerie artificială. Oamenii au fost atraşi în acest conflict.
Multă vindecare va fi necesară după ce Evenimentul are loc.

Rob - Ca tânăr, am făcut o călătorie la Paris. Am stat şi am citit ceva despre Israel. Am stat la un domn care mi-a spus ce s-a întâmplat când avea 12 ani şi cum au preluat noi această situaţie.
Există multe hărţi despre cum s-a format Israelul şi cum aceştia au invadat. Palestina este o secţiune foarte mică. Arată ca o mişcare făţişă, pentru a-i distruge complet.
Mass-media a arătat imagini de la o facţiune neo-nazi de bărbaţi evrei hiper-agresivi, care dansau în stradă şi strigau slogane de genul : „Mulţumesc lui Dumnezeu, că copiii sunt morţi!”.
E destinat să inflameze lumea, dacă aceasta continuă. Este o situaţie foarte tristă.
Eşti de acord că este o situaţie cheie pentru situaţia planetară – acest punct particular de pe planetă şi acest conflict ? (Da !)...
Poţi comenta despre asta ?

COBRA - Da. Planul Rothschild a fost să creeze un stat al Israelului, pentru a avea un declanşator permanent cu care ar fi putut porni al treilea război mondial, dacă era necesar.
Au încercat de multe ori să inflameze acea zonă, ceea ce ar fi dus la conflict internaţional. Planul lor a eşuat, şi nu va reuşi niciodată.

Rob - OK. Bine, mă bucur că planurile mai mari au eşuat. Inima mea merge către oamenii din Palestina şi copiii lor, şi spre întregul proces de morţi şi distrugere, prin care aceşti agasanţi Sionişti au invadat poporul în Israel.
Mai am o întrebare, cu privire la acest conflict. Din informaţiile tale, Hamas trage cu adevărat rachetele sau sunt provocări Israeliene, care aruncă rachetele în aer şi nu lovesc nimic, înadins ca să aibă o scuză pentru domnia terorii lor ?

COBRA - OK. Să spunem aşa : sunt oameni în ambele tabere are conflictului, care lucrează pentru Cabală.

Rob – OK., din nou o să-mi cer scuze pentru acel gen de situaţie planetară.
Mai am câteva întrebări şi vom trece la cele pentru omul obişnuit. Sper că nu vă supăraţi, prieteni. Am vrut să clarific câteva lucruri cu Cobra, care face o treabă grozavă, şi sper că veţi înţelege încotro ne îndreptăm. Avem încă timp suficient.
Ai menţionat înainte că bazele subterane sunt închise, pe rând. Am avut alte câteva surse care mi-au spus, de curând, cum Cabala încă mai are câteva din acele baze, şi că aduc constant resurse în camioane, sperând să supravieţuiască.
Înţeleg că, la un anumit moment, „pălăriile albe” şi militarii pozitivi vor colapsa anumite tunele, blocându-le.
Totuşi, Cabala încă încearcă să creeze ascunzători pentru ei.

COBRA - Aş fi de acord cu aceasta, în mare parte, (cu precizarea că acele informaţii se referă la) partea cea mai de sus a unor baze militare – 30 de metri, sau mai puţin de 30 de metri de la suprafaţă.
Aceasta ete ca şi cum ai avea o pivniţă la tine acasă. De asemenea, baza militară poate avea mai multe clădiri subterane. Nu este structurată în acelaşi fel cum era înainte.
Nu mai există baze militare subterane funcţionale, ale militarilor negativi. Nu în sensul vechi, când exista o întreagă reţea de legături, prin trenurile de mare viteză.
Toate acestea nu mai există.

Rob - Ok mulţumesc, oricum nu vorbeam despre bazele militare. Vorbeam despre adăposturile anti-bombă ale elitei.

COBRA - Acelea nu pot oferi nici un fel de protecţie pentru elită. Când va veni timpul, Rezistenţa îi poate scoate la suprafaţă în 15 minute sau o jumătate de oră.

Rob - Bun, asta ştiu că pot să o facă. Ok.
Mă pregătesc să trec la întrebările de la oameni.
Să vorbim despre hărţuirea electronică. Încă aud din diverse surse care m-au contactat şi alţi oameni. Încă se pare că guvernul are metode de hărţiuire electronică foarte avansată care sunt aplicate anumitor indivizi.
Eşti de acord că acestea încă funcţionează, şi există vreun progres în închiderea acestor programe ?

COBRA - OK. Ceea ce au aceştia este tehnologie bazată pe unde scalare de plasmă, care este parte a hărţuirii electronice. Asta poate fi destul de deranjantă, în anumite cazuri.
A existat ceva progres în acest domeniu, dar nu suficient, încă.
Toată această tehnologie este legată cu bombele „strangelet” şi alte arme exotice. Acestea sunt inter-conectate.

Rob - Hmm, interesant. Am citit rapoarte că HAARP din Alaska a fost închis şi nu mai este operaţional. Nu am nici un fel de informaţie despre asta. Au fost multe programe surori HAARP în jurul lumii.
Se pare că încă există câteva HAARP operaţionale. E corect ?

COBRA – OK. Tehnologia HAARP provoacă încălzirea ionosferei. Încălzesc ionosfera, ca să creeze o reţea scalară în jurul lumii. Aceasta a fost eliminată, în mare parte.
Mai există alte tehnologii scalare, care sunt direcţionate mai aproape de suprafaţă, şi care nu sunt la fel de eficiente, iar acelea încă nu au fost eliminate.

Rob – OK, bine. Am lămurit-o pe asta.
Următoarea întrebare reprezintă o îngrijorare care a existat permanent. Mereu am simţit că Federaţia Galactică a Luminii şi Mişcarea de Rezistenţă vor opri din funcţiune aceasta.
Aş dori ca lumea să ştie că mi s-a spus de către cineva că procesoarele pentium de la Intel emit un „zgomot de fond” continuu, ceea ce înseamnă, simplu, că, atunci când porneşti calculatorul, care are un chip Intel înăuntru, acesta permite accesul reţelei Cabalei la computer.
Eşti de acord cu asta ?

COBRA - Da asta o ştie toată lumea. Orice computer, orice dispozitiv electronic este conectat la serverele N.S.A.

Rob - Iată prieteni. Am spus-o – au existat zvonuri despre facerea legilor pentru controlul Internetului şi că acestea trebuie retrase. Au făcut manevre puternice, mai ales în Europa.
Am primit o notificare de la Theresa Sumner, astăzi, că site-ul ei este blocat şi anumite lucruri se întâmplă. Este foarte deranjant, pentru că este un mesager al vocii adevărului, pentru ca oamenii să aibă acces la cunoaştere şi conştienţă.
Ai putea comenta despre starea de lucruri actuală, a blocajelor de pe Internet către public, al site-urilor ce promovează adevărul, care sunt atacate şi sparte ?

COBRA - Din păcate da, aceasta se întâmplă. Motivul pentru care nu se întâmpla mai des, înainte, este pentru că Mişcarea de Rezistenţă şi Forţele Luminii au avut oameni în interiorul N.S.A., să se asigure că blogurile vor fi intacte.
Acesta este un război şi sunt situaţii când lucrurile nu merg cum s-a plănuit. Aceasta este una din aceste situaţii.
Ar putea exista câteva probleme, în anumite cazuri, în „blog-o-sferă”, dar nu mă aştept să se ajungă prea departe.

Rob - OK, mulţumesc foarte mult. E o veste bună. Sper ca cea mai mică mişcare înainte a forţelor de control şi cenzură să fie obstrucţionată şi lichidată de către Forţele Luminii, de băieţii buni care vor prelua aceasta.
Acuma aş vrea să încep cu prietenul nostru Kauilapele - ne-a dat nişte informaţii despre o înregistrare, ceea ce este destul de complexă. A auzit de la multe surse galactice că folosirea armelor nucleare nu va mai fi permisă.
Tu, Cobra, ai menţionat ceva despre o explozie din 1958, care a fost monitorizată de Federaţia Galactică.
Oricum Gordon Duff de la „Veterna Times” – îmi place tipul acesta, cu adevărat ; dă tare acolo ; precis e o „pălărie albă” între militari – a eliberat multe documente ale Agenţiei de Informaţii a Rusiei, cu diverse scheme de dispozitive nucleare care sunt încă disponibile, se pare, sau care ar putea fi folosite în viitor, pentru atacuri de tip terorist.

COBRA - OK. Aş spune că militarii cred că pot fi folosite, dar asta nu înseamnă că pot fi folosite.

Rob - Foarte bine. Aş fi de acord cu asta. Mi s-a spus, de către Federaţia Galactică, acum mulţi ani, că, după Hiroshima, nici un atac nuclear nu va mai fi permis între ţări, şi totuşi, mici atacuri au apărut în interiorul Terrei şi în alte locuri, distrugând eco-sfera noastră, dar niciodată ca un atac nuclear deplin.
Pe linia aceasta, Federaţia Galactică a Luminii face ceva ca să neutralizeze astfel de arme sau este vorba de altă situaţie, de genul : „dacă cineva pune degetul pe buton, nu funcţionează” ?

COBRA - Nu voi intra în detalii tehnice, dar se are grijă de aceste aspecte.

Rob - OK. Este adevărat că 50 de mii de membri ai Cabalei au primit oferta sau opţiunea de a fi scoşi de pe planetă de către pleiadieni, şi numai 11 mii au plecat ?
Această persoană a spus că li s-a oferit ascensiunea, în timp ce noi suferim. Eşti de acord că e complet ridicol, sau e ceva adevărat în toate astea ?

COBRA - Membrii Cabalei nu sunt invitaţi să părăsească planeta. Ei sunt scoşi de pe planetă. Li se dă ocazia să se alăture Forţelor Luminii şi, dacă refuză, sunt conduşi la Soarele Central.
Ei lucrează asupra lor înşişi, ca oricine altcineva. Nu este o recompensă, nu este o pedeapsă. Este, simplu, un proces de curăţire.
Da, unii dintre ei au fost scoşi. Mulţi dintre ei încă nu au fost scoşi, evident. Toţi vor fi scoşi la momentul Evenimentului.

Rob - Au fost vreunii scoşi de bună voie, abordaţi, şi li s-a spus „Vrei să mergi?”, sau au fost scoşi direct în arest ?

COBRA - Unii membrii ai Cabalei au fost în interiorul reţelei Illuminati, împotriva voinţei lor. Alţii au vrut să meargă şi au plecat, când a fost posibil.
Majoritatea oamenilor care au fost scoşi, au trecut printr-un proces de arest sau de îndepărtare, într-un fel sau altul.

Rob - Foarte bine, aceasta este o mare explicaţie. Majoritatea acestor oameni vor trebui să treacă prin propria ascensiune, mult după omul obişnuit.
Cobra a lăsat clar să se înţeleagă că au fost arestaţi, sau unii dintre ei au fost victime de la naştere, ca aparţinând anumitor familii, şi au fost luaţi din acea stare de suferinţă sufletească, acesta fiind un act de compasiune, şi au fost duşi în zone ale navelor-mamă, pentru a fi vindecaţi.
Mulţumesc foarte mult. Acum vom pendula între întrebări ale oamenilor.
Ce este paralizia în timpul somnului ? Cei afectaţi nu ştiu ce se întâmplă în timpul paraliziei în somn.
Ce se întâmplă cu paralizia în timpul somnului ? Aceştia sunt prinşi în planul astral, la re-intrarea în corp ?

COBRA - OK. Cum înţeleg eu aceasta, este situaţia în care,  după ce re-intri în corp, nu-l mai poţi mişca.
Nu poţi mişca corpul pentru că acesta, corpul eteric, este blocat cu o tehnologie de unde scalare pe care o foloseşte Cabala, pentru a controla oamenii şi pentru a instala mai multă frică.
Acesta este un proces care este în curs de a fi demontat, dar va mai lua ceva timp, pentru a-l elimina complet.

Rob - OK aveţi şi răspunsul ăsta, prieteni. Paralizia în somn este atunci când ieşiţi din corp în planul astral, prin somn sau prin visare. Când reveniţi în corp, ar putea interveni o tehnologie scalară a forţelor obscure din zona voastră, care vă vor opri de la a re-intra în corp.
Câţi membri ai Cabalei mai există ?
Câţi dintre ei sunt controlaţi mental, şi câţi au propria lor voinţă liberă ca să acţioneze şi să ia decizii ?

COBRA - Toţi din interiorul Cabalei sunt controlaţi mental.
Poţi determina numărul lor, potrivit definiţiei a ceea ce este Cabala. Aş spune că sunt câteva mii de membri principali.
Însă, efectiv, sunt milioane de oameni care cooperează cu ei şi care îi sprijină în agenda lor, într-un fel sau altul.

Rob - OK. Ce se întâmplă cu sistemul criminal de „justiţie contra legii”? – toţi judecătorii corupţi, avocaţi, poliţişti, personal al instituţiilor corecţionale. Ai putea comenta?
Vor fi găzduiţi într-un spaţiu de vindecare ? Vor fi făcuţi responsabili pentru crimele lor ? – precum violarea persoanelor în închisori, toate faptele de acest gen, şi judecătorii corupţi care aruncă oamenii în închisoare, pentru sute şi mii de ani de sentinţă, care există posibilitatea să fie false.
Ce se va întîmpla cu toate acestea ?

COBRA - OK. La început, adevărul va fi expus. Toţi vor trebui să răspundă pentru faptele lor.
Aici nu este vorba de pedeapsă, ci de crearea unui nou echilibru.
Unii oameni vor echilibra propriile acţiuni prin muncă pozitivă pentru umanitate. Alţii vor fi arestaţi şi vor petrece ceva timp în închisoare.
Majoritatea vor trece printr-un proces de re-educare şi de restructurare.
Şi vor fi şi unii oameni care vor fi scoşi de pe planetă.

Rob - Foarte bine.
Asta e de la Ada : „Ai idee ce s-a aflat în spatele genocidului din Rwanda din 1994” ?

COBRA – A fost o intervenţie a Archonilor. Archonii au organizat genocidul, prin diverse mijloace.
Unul a fost reţeaua Iezuită. care a pus anumiţi oameni în anumite poziţii în Rwanda şi ţările vecine.
Influenţele archonice foarte puternice, din planurile astral şi eteric, au făcut ca multă lume să înnebunească. A fost o inginerie organizată de Archoni.
Aş spune că, în 1994, a fost un ritual de magie neagră, la scară de masă.

Rob - Ultima invazie archonică a avut loc în 1996 în această regiune, există vreo legătură între aceste două evenimente ? Eu aş spune că, evident.

COBRA - Da, desigur. Acest ritual de magie neagră a fost o pregătire pentru portalul întunericului, care s-a deschis în acea zonă, în ianuarie 1996.

Rob - OK. Iată o altă întrebare. Poţi explica cum grupul Chimera a ajuns aici, acum 25.000 de ani, şi a pregătit carantina Terrei, care a avut ca scop să prevină umanii de la suprafaţă să părăsească planeta ?
Încă de pe atunci, ei au trăit sub suprafaţa Terrei, în aceleaşi corpuri fizice.
Nu au fost Archonii cei care au sclavizat umanitatea şi au condus totul, din spatele scenei ?
Şi cum se încadrează aceste două grupuri negative, în peisajul general, raportat unul la celălalt ?

COBRA - Archonii şi grupul Chimera sunt două feţe ale aceleiaşi monezi.
Sunt doar puţin diferite.
Chimera este mai centrată pe aspectul tehnologic. Archonii, mai mult pe controlul spiritual şi mental.
Aceştia lucrează împreună. Ei sunt originari din aceeaşi zonă a Cosmosului.


(continuare în Partea a 2-a)


Un comentariu: