sâmbătă, 23 august 2014

Dannel GLADE : Despre EVENIMENT (16 iulie 2013)



Dannel GLADE
Despre EVENIMENT
 (Transcriere a unor notiţe din 2 conferinţe susţinute de COBRA)
- 16 iulie 2013 -

 


 
Nota MarYan :

Iată ceea ce susţinea Cobra în conferinţele sale de acum exact un an, în vara anului 2013, despre Eveniment şi caracteristicile sale financiare – şi nu numai.

Chiar dacă informaţiile pot fi considerate de către unii ca fiind „depăşite”, este important să putem compara ceea ce se spunea acum un an despre acest moment, cu ceea ce se mai afirmă în prezent.

Oricum, este important de reţinut că o bună parte din ceea ce s-a spus anul trecut, despre primele momente ale Evenimentului, rămâne valabil în continuare.
 
Prin acest articol şi altele, care vor urma acestuia, (re)deschidem „chestiunea Evenimentului”, intrând în detalii pe care, poate, le-aţi mai citit, dar poate că până acum nu le-aţi aprofundat.

Poate că acum este un moment prielnic pentru astfel de studii şi dezvoltări ale acestui fierbinte subiect, cu atât mai mult cu cât, aşa cum deja spuneam în ultimul Editorial, ne apropiem de o „fereastră de oportunitate” de declanşare a acestuia, în prima jumătate a lunii septembrie.

Şi, chiar dacă probabilitatea de manifestare a acestuia nu este (încă) pe linia temporală dominantă, totuşi, poate că prin con-ducerea atenţiei către detaliile Evenimentului, va ajuta, cât de puţin, la aducerea mai aproape de materializare a acestui moment.

Pe de altă parte, chiar dacă noi am mai studiat acest tip de material sau chiar pe acesta, este poate important să-l (re)citim, acum, cu mai multă atenţie şi cu „înţelepciunea” dată de trecerea a cel puţin un an, pentru a observa şi concluziona că, acest moment nu înseamnă „sfârşitul durerii” şi „ieşirea din Valea Plângerii”, prin pătrunderea în lumea unde „curge lapte şi miere”...

Vom putea observa cum, după declanşarea Evenimentului, multe instituţii toxice ale Cabalei vor fi desfiinţate, se vor anula anumite datorii, se vor oferi, ca ajutor real, anumite alocaţii sociale, însă nu înseamnă că toţi vor deveni „bogaţi”, milionari (în dolari sau euro) şi că vor putea face „tot ce vor muşchii lor”, eliberându-se de sub „sclavia serviciului”.... şi alte imagini şi idei de acest fel...

De fapt, despre ce înseamnă cu adevărat momentul Evenimentului şi zilele de după aceea, le voi aborda şi în următoarele articole şi Editoriale, pe care le voi posta pe blog în cât mai scurt timp.

Fie că va fi ceva în septembrie, sau nu (încă), ACUM poate că este momentul să intrăm în detaliile acestui Moment, pentru a fi, cu adevărat, pregătiţi – nu doar pentru a şti, „a fi pe fază”, pentru a nu rata TRĂIREA cât mai CONŞTIENTĂ a acestui MOMENT, dar şi pentru A EVITA DEZ-ILUZIILE generate de asimilarea unor idei deformate (ILUZII) în ceea ce priveşte Evenimentul (dintre care tocmai am amintit câteva, puţin mai înainte).

Aşdar, haideţi să vedem percepţia şi SCENARIUL cel mai probabil de acum un an, dar şi din prezent, al Evenimentului, propus, prin COBRA, de cei din MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ, pentru primele 2-3 săptămâni din momentul declanşării Evenimentului, din multiple perspective, inclusiv FINANCIARE (o chestiune „arzătoare” pentru marea majoritate a oamenilor)...
  



EVENIMENTUL sau Răsăritul Noii Societăţi.


Pământul şi locuitorii lui au fost timp de peste 25.000 de ani într-o închisoare-carantină, similară cu o gaură neagră, în care energia spirituală nu a putut veni cu uşurinţă.

Am fost controlaţi şi manipulaţi de către partea întunecată, sau, cum o numim noi, Cabala. Acum ieşim din gaura neagră, după 25.000 de ani de închisoare.

Planeta noastră este ultima din galaxie care se echilibrează. Această ieşire reprezintă „Orizontul Evenimentului” sau „EVENIMENTUL”.


Evenimentul va fi un moment de progres fizic şi non-fizic pentru planetă.


Pe plan fizic va exista un val mare, sau flash de energie divină şi lumină, care vine de la Soarele Central Galactic. Acest val sau flash va ajunge pe suprafaţa planetei.

Soarele Central Galactic se găseşte în Constelaţia Săgetatorului.

Va exista un blitz, sau un tip special de lumină, de la Soare, care va pătrunde Pământul şi umanitatea. Acesta va aduce umanitatea în energia luminii şi va fi sfârşitul dualităţii.

Aceasta este o energie magnifică, care nu a fost văzută şi simţită înainte, pe Pământ.

Toată lumea de pe Pământ va simţi şi va şti că ceva s-a întâmplat.

Atunci când se va întâmpla, va fi o surpriză, chiar şi pentru noi (N.MY.: Pentru cei familiarizaţi cu informaţiile de tip ezoteric- spiritual).

Aceasta nu s-a mai întâmplat înainte. Va fi un eveniment şoc, unul pozitiv.


Pe plan fizic vor fi :


- Arestarea Cabalei (deja a început).

- Re-setarea sistemelor financiare.

- Divulgarea - eliberarea adevărului ascuns/evenimente, inclusiv informații despre E.T.

- Începutul unui nou sistem financiar echitabil, cu fonduri de prosperitate, pentru toți.

- Va exista un Nou guvern/sistem politic, sistem de educaţie, sistem de sănătate, lecții de istorie, ş.a.m.d.

- Trezirea umanităţii, încet şi treptat, la re-cunoaşterea existenței civilizaţiilor non-terestre pozitive şi a legăturilor (originilor) noastre galactice.

- Introducerea de noi tehnologii avansate.

- Eliberare, creştere spirituală şi vindecare, pentru fiecare ființă umană de pe Planetă.

Nu mai este mult. Aşteptăm cu nerăbdare.
  


Ce puteți face „Înainte de EVENIMENT :


Suntem pe cale de a ne bucura de eliberarea non-violentă a Planetei, împreună cu un viitor luminos şi frumos pentru întreaga omenire.

Din moment ce nu ştim exact ziua, luna sau anul Evenimentului (doar că va fi în curând), ar fi înțelept să urmaţi câteva reguli simple de precauție :

1. Strângeţi o rezervă de produse alimentare pentru 2 săptămâni, începând de acum.

2. Cumpăraţi medicamente, necesare pentru voi sau pentru cei dragi.

3. Păstraţi un surplus de bani, în casă.

4. Strângeţi combustibil pentru vehicule – să nu fie rezervorul mai gol de jumătate.

5. Rămâneţi în legătură cu acest site (N.MY.: Şi cu altele similare), pentru actualizări.

6. Informaţi-vă prietenii şi membrii de familie.

7. Alăturaţi-vă uneia din zonele Grupului Operativ, ajutând la eliberarea frumoasei noastre planete.

8. Adunaţi-vă în grupuri, în fiecare duminică, şi faceţi Meditaţii de Eliberare Planetară, concentrându-vă pe aducerea Energiei Divine Feminine.


Informații detaliate găsiţi şi pe blogul lui Cobra : www.2012Portal.blogspot.com.


La ce să vă aşteptaţi din punct de vedere financiar, după EVENIMENT :
(Sisteme financiare NOI – tranziţia de la vechiul sistem financiar, la NOUL Sistem Financiar)


Sistemul financiar actual este „defect
și va fi înlocuit cu un nou sistem financiar.

Nu intrați în panică. Acesta este un lucru bun. Nevoile voastre vor fi prevăzute.

Ca la orice schimbare majoră, primele câteva zile sunt întotdeauna cele mai confuze.

Din moment ce toate marile rețele de televiziune, Internet, ziare, și posturi de radio vor difuza informații de calitate despre Eveniment, aşteptaţi-vă ca totul să devină mult mai confortabil, încă de a doua zi.
(Nota MarYan : Pentru că mass-media tradiţională încă este sub controlul feroce al Cabalei, eu personal am rezerve că, încă de a doua zi după Eveniment, mass-media generală, inclusiv cea de sub controlul Cabalei, va începe brusc să prezinte total obiectiv şi chiar entuziast despre Eveniment...)

Sentimentele de bucurie vor lega oamenii de pe întreg Pământul.



Mai jos aveți INSTRUCŢIUNI PENTRU PRIMELE 14 ZILE.


ZIUA 1 - EVENIMENTUL va dura câteva minute (Puls de Energie Divină Galactică) :


- Toate băncile vor fi închise temporar – nu vor putea fi accesate între 3 şi 7 zile (până la 14 zile).

- Toate cardurile de credit și ATM-uri (bancomate) vor fi dezactivate temporar (până la 14 zile).

- Motivul pentru aceasta este de a tăia accesul la fondurile ilegale ale proprietarilor Băncilor Centrale din întreaga lume, cunoscuţi sub numele de Cabală.

- Cele mai multe afaceri vor fi încurajate să rămână deschise şi să continue să accepte numerar şi cecuri, menţinându-se, astfel, un curs normal al afacerilor.

- Controalele se vor încheia de îndată ce băncile se vor redeschide (în 1-2 săptămâni după Eveniment).

- Dacă nu aveți acces la bani şi aveţi nevoie de necesităţile de bază sau de servicii de urgenţă, care nu pot fi asigurate cu ajutorul prietenilor, familiei, comunităţii, va fi înfiinţat un sistem voucher, cu scopul de a se putea plăti pentru bunuri şi servicii de bază.


Aceştia nu sunt bani gratuiţi, ci reprezintă un împrumut de până la 1.000 $, pe care îl puteţi utiliza în zilele Evenimentului, pentru alimente, medicamente şi necesităţi, până când băncile vor fi redeschise.

După aceea, aceste vouchere vor deveni nule şi veţi fi taxaţi pentru suma utilizată.

Magazinele vor folosi tichetele legale, care pot fi procesate prin orice bancă. Acei oameni care aleg să utilizeze tichete pentru a achiziţiona bunuri şi servicii, vor fi responsabili pentru plată, fie prin banca lor, fie prin câştiguri şi compensaţii viitoare.


ZIUA 2 – 14 (şi după) :


- Toate monedele vor fi încă în viață.

- Va exista o re-evaluare financiară, după Eveniment.

- Va exista o contabilitate de totală transparență, în băncile care se redeschid.

- Nu vor mai exista credite (pentru cheltuieli) cu dobândă.

- Băncile cu dobândă fracţionară vor fi desfiinţate.

- I.R.S. (N.MY.: „Internal Revenue Service” - „Servicul Intern al Veniturilor”, Agenţia federală americană care se ocupă cu colectarea veniturilor şi „aplicarea legii” pentru această situaţie...) va fi închisă imediat.

- Toate băncile care au legături strânse cu Cabala vor fi puse în „stare de faliment”.

- „Federal Reserve Bank” va fi imediat desfiinţată.

- Nu vor fi iertate toate datoriile, adică dacă ați folosit cardul de credit pentru a cumpăra bunuri, gândind că datoriile voastre vor fi iertate,  aceasta nu va fi acceptat.

- Produse alimentare, adăpost şi tehnologie vor fi disponibile pentru toată lumea.

- Aurul nu se va mai tranzacţiona pe „piaţa liberă”.

- Nu vor mai exista persoane fără adăpost.

- Nu va mai exista piaţă de capital.

- Banii din conturile bancare vor fi îngheţaţi, în momentul resetării la Noul Sistem Bancar (3 - 14 zile). În cazul în care fondurile au fost dobândite în mod legal, atunci banii vor fi păstraţi.

- Banii Cabalei sunt ilegali, de aceea vor fi confiscaţi.



Mai multe detalii referitoare la schimbările pentru Noua Societate :


- Va exista o singură taxă de 14% pe elemente noi achiziționate.

- Umanitarismul va domni.

- Noua tehnologie va fi lansată, dar vechile re
țele de energie electrică vor funcţiona în continuare, prin conversie.

- Toată lumea va primi 100.000 de dolari din conturile colaterale.

- Datoriile de până la 100.000 de dolari vor fi iertate. Dacă sunt peste această sumă, acestea vor fi analizate. Datoria reală va fi dedusă din suma respectivă sau, dacă nu este suficient, persoana va fi sfătuită să intre în faliment.

- Toate datoriile ţărilor vor fi iertate.

- Creditele ipotecare vor fi anulate.

- Conturile de retragere vor fi păstrate.

- Sistemele de securitate socială / de pensionare / de îngrijire a sănătăţii vor fi schimbate ;  asigurările de sănătate vor furniza un sistem medical nou, avansat.

- Săptămâna de lucru va fi de 5 zile, timp de 3 - 4 ore pe zi.

- Costurile de produc
ție vor scădea.

- Toate contractele legale vor fi respectate.

- For
ța de poliție va fi restructurată ; nu vor mai exista „colecţionari” de bani.

- Dreptul comun va fi respectat – nu distorsionat.

- Datoriile de pe cardurile de credit vor fi anulate.

- Nu vor fi tolerate specula
țiile ;  nu puteți folosi cardurile de credit acum, pentru ca ulterior să vă fie anulate. Fenomenul va fi pus sub observaţie.

- Congresul se va închide în momentul resetării financiare. (Este valabil pentru toate
țările !)

- Cele mai multe Congrese din SUA vor fi desfiin
țate. (N.MY.: Dacă nu ştiaţi, fiecare din cele 50 de state care compun S.U.A. au propriul lor Congres, cu proprii lor senatori şi deputaţi statali, în afara Congresului Federal al SUA.)

- Vor fi noi alegeri pentru Congres (şi pentru toate guvernele din întreaga lume), în termen de 4 luni de la Resetare.

- Monsanto, partea coruptă de la Microsoft, vor fi puse imediat în stare de faliment. Se va proceda la fel şi în cazul altor companii corupte.

- Cei mai mul
ți deținuți vor fi eliberați, primind consiliere psihologică şi instruire, deoarece aceştia au fost forţaţi să facă anumite lucruri, datorită vechilor condiţii de viaţă.

- Va înceta imediat traficul de droguri operat de către C.I.A. ; va fi nevoie de o profundă restructurare.

- Când to
ți oamenii vor fi pe deplin „vindecaţi”, se va opri consumul de carne (animalele vor fi apreciate pentru ceea ce sunt).

- Vor fi, în continuare, falimente.

- Va putea creşte numărul de fabrici în China (N.MY.: care vor produce ieftin şi de calitate).

- Cele mai multe companii vor rămâne în stare de funcţionare.

- Companiile vor răs-cumpăra propriile acţiuni, oferind investitorilor banii lor, înapoi.

- Mişcarea de Rezisten
ță va ajuta şi va sfătui.

- Reţeaua electrică va rămâne intactă, însă atunci când Cabala „se va duce în jos”, am putea experimenta câteva întreruperi de curent, însă pentru scurte intervale de timp.


Viaţa financiară de după „Eveniment” se va îmbunătăţi, din moment ce legătura datoriei, impusă ilegal de Cabală, va fi eliminată.

Fiecare persoană de pe planetă va avea la dispoziţie suficiente fonduri pentru a-şi îmbunătăţi propria viaţă.



Un comentariu:

  1. Mulţumesc. Ne-am dori mai multe editorial, deşi ştiu că este
    mai dificil într-un timp atât de scurt.
    Florentin

    RăspundețiȘtergere