miercuri, 6 august 2014

Fulford : Bush Jr., Benjamin Netanyahu şi alţi nazi-onişti seniori vor fi arestaţi în curând



Bush Jr., Benjamin Netanyahu şi alţi nazi-onişti seniori vor fi arestaţi în curând
21 iulie 2014

 


 
Arestarea criminalilor în masă nazionişti, precum George Bush Jr. şi Benjamin Netanyahu şi prietenii lor cabalişti, este iminentă, potrivit Mossad şi altor surse.

Acestor criminali şi acoliţilor lor de vârf li s-a interzis să călătorească în peste 180 de ţări şi, curând, li se va interzice să călătorească în afara celulelor lor din închisoare, spun sursele.

Doborârea avionului controlat de la distanţă de către Israel, aşa-numitul „zbor MH17 al Malaysia Airlines”, plin cu corpuri în descompunere, a fost tot un truc murdar al nazioniştilor şi un punct de cotitură împotriva lor, căci acum toate aceste aspecte au ajuns în interiorul agenţiilor secrete şi guvernelor, după cum afirmă multiple surse.

Ceea ce am văzut prima dată în Siria, vedem acum în Ucraina : o încercare eşuată de a folosi un incident fabricat, pentru a începe un război.

Nazioniştii au creat „atacurile cu gaz sarin asupra civililor” în Siria, iar acum „oameni de ştiinţă morţi de HIV” în Ucraina, şi au folosit toate acestea ca să încerce să păcălească Armata SUA, ca aceasta să atace.

Numai că, de data aceasta, în cazul Ucrainei, chiar dacă a fost o situaţie asemănătoare cu cea din Siria, nimeni nu a muşcat momeala.

Putem vedea aceasta în mass-media propagandistică controlată de nazionişti, în campania de relaţii publice „atacă Rusia”. De exemplu, marioneta nazionistă a Marii Britanii, Primul Ministru David Cameron, a cerut Cancelarului Germaniei Angela Merkel şi Preşedintelui Franţei François Hollande să aprobe mai multe sancţiuni împotriva Rusiei lui Vladimir Putin – însă a fost doar o cascadorie de relaţii publice, potrivit unor surse din MI5.

Cameron a trebuit să o facă pentru că era şantajat de un baron de media nazionist, cu ameninţări că va publica obiceiul lui cu cocaina şi adicţia soţiei sale la heroină, au continuat sursele.

În orice caz, în trecut, o astfel de campanie a liderilor marionete nazioni
ști şi a mass-media de propagandă corporatistă a fost folosită ca să condiţioneze masele să accepte un „iminent” eveniment militar.

Acum, dimpotrivă, nimeni nu a mai căzut în plasă. Nici o armată nu este gata să meargă pe „mâna” lor şi, chiar mai mult, gorilele angajate au încetat să îi mai asculte.


Mergând chiar mai departe, campania nazionistă
de pe Internet şi din mass-media socială, de a defăima Rusia, „a fost dezastru total”, după cum spun surse din MI5 şi din alte agenţii.

De exemplu : video-ul de pe YouTube, prezentat ca probă a cooperării ruso-rebele, s-a dovedit a avea „codul de timp” ca fiind de dinainte de doborârea avionului.

„Tweet”-urile (N.MY.: Mesajele postate pe Twitter) de la „un controlor de zbor spaniol din Ucraina”, de fapt, veneau din Londra.

Ideea de pe Internet, privind asasinarea lui Putin, a fost contrafăcută (Putin e prea deştept ca să survoleze Ucraina), ca şi filmul care a arătat că avionul lovit a fost doborât în timpul zilei, deşi se presupune că avionul a fost doborât noaptea.
(Nota MarYan : Momentul „doborârii” avionului, în jurul orei 17.00, ora Ucrainei, deci şi a României, nu sugerează deloc că ar fi fost noapte, ci doar după-amiază.
Aceasta este o altă „mostră” de informaţii inteligent „livrate” de către „băieţi” şi neatent preluate de mass-media alternativă, astfel încât „adepţii teoriilor conspiraţiei” să se umple de cât mai mult ridicol...)

Definitiv, se pare că aceştia pierd controlul...

Întregul incident al „avionului Malayezian” a fost condus de Departamentul de Stat al SUA şi de Corporaţia Rand, potrivit unor surse CIA de pe teritoriul SUA.


Acum Germania şi Franţa sunt atât de dezgustate de cascadoriile nazioniste care au fost rulate de la Washington D.C. şi Tel Aviv, încât au decis să se alăture Alianţei BRICS, potrivit unor surse CIA din Europa. Germanii şi francezii epurează sistematic propriile guverne de agenţii nazionişti.

Aceasta, pentru motive bune. Cascadoria cu avionul malayezian făcătură, umplut cu corpuri de la morgă, a fost răspunsul nazionist la anunţul de săptămâna trecută de către naţiunile BRICS, că au pregătit o bancă de dezvoltare şi un fond de stabilizare financiară, ca o alternativă la Banca Mondială şi FMI, controlate de cabală.

Gândiţi-vă, avem aici un grup sprijinit de peste 180 de naţiuni, care anunţă un plan prin care să contruiască în mod paşnic o infrastructură economică, în timp ce păpuşelele nazioniste din guvernele SUA şi Israel reacţionează prin doborârea unui avion... Mmm ?

Cealaltă reacţie a fost să brutalizeze Fâşia Gaza şi să continue să umfle o criză falsă de emigranţi în SUA.


Chiar mai mult, Societăţii Dragonul Alb (WDS) i s-au trimis săptămâna trecută (N.MY.: Perioada 14-20 iulie 2014, deci săptămâna cu „doborârea avionului malayezian”) o întreagă nouă serie de ameninţări, de către aceşti huligani nazionişti.

Potrivit ultimelor ameninţări, „al treilea război mondial a început”, „forţele armate SUA sunt gata să invadeze Rusia”, etc...

Să nu credeţi nici o secundă !

Cum am spus şi mai înainte, forţele armate din Rusia, China şi Statele Unite şi din alte părţi ale lumii au ajuns la un acord, ca niciodată să nu se mai lase păcăliţi, să înceapă un alt război mondial.

De asemenea, campania de a pune firmă nouă Frăţiei Musulmane în ISIS (N.MY.: „Statul Islamic al Siriei şi Irak-ului”) se destramă în bucăţi, căci tot mai multe afirmaţii ridicole vin dinspre ISIS, via Ierusalim, şi devin glume.

  


Este clar că suntem martori la finalul jocului nazionist.

Să recapitulăm marile schimbări care au avut loc în campania de a elimina aceşti ucigaşi psihopaţi de la nivelele de vârf are puterii lumii : Regina Olandei, plus Regii Spaniei şi Belgiei au abdicat ; Căpetenia familiei Warburg s-a sinucis ; Richard Rockefeller a murit ; Senatorul J. Rockefeller a demisionat ; Papa Benedict a demisionat ; 200 de ofiţeri SUA nazi au fost concediaţi ; Ex. preşedintele Sarkozy a fost arestat (N.MY.: De fapt, reţinut pentru 15 ore şi apoi pus sub acuzare), iar acum, săptămâna trecută, 660 de pedofili au fost arestaţi în UK (Marea Britanie).

Vaticanul a concediat peste 400 de pedofili şi continuă o mare epurare a Bisericii Catolice. Banca Vaticanului, care a fost folosită ca să mituiască liderii lumii, a închis peste 3.000 de conturi corupte.


Am primit şi un e-mail, săptămâna trecută, de la o sursă dintr-o mare fundaţie caritabilă, care a spus : „Bush Senior a trecut dincolo vineri, se pare că dintr-o intoxicaţie alimentară. Am auzit că ar fi fost peşte. Această informaţie a fost confirmată prin surse din securitatea sa personală. Ar trebui să ajungă la ştiri săptămâna aceasta.

Oricum, ulterior a fost scos la fotografiat, într-un ziar local, lângă proprietatea familiei din Maine, SUA.

În acea imagine, nazionistul Fuhrer Bush Senior, pare că îşi reaminteşte vechiul său truc de a se preface senil, ceea ce nu este cazul. Bush nu va evita arestarea, pretinzând că este un biet bătrân senil. El este unul din cei mai răi ucigaşi ai istoriei, şi va da piept cu justiţia – puteţi conta pe asta.

Lenta dezvăluire a camuflajului nazionist se extinde tot mai mult în Statele Unite şi va continua calea sa de neoprit.

Colonia de „spălaţi pe creier” nazionişti, cunoscută drept Israel, va fi prăjită şi ea. Dacă aşa numiţii evrei (cuvântul nu a existat pînă în secolul al 19-lea) studiază istoria Babylon-ului, vor descoperi că, istoric, circumcizia a fost ceva ce s-a făcut bărbaţilor care aparţineau raselor învinse de sclavi.

Europenii care au fost „spălaţi pe creier” ca să creadă că au venit din Iudeea antică, vor fi eliberaţi.

Lumea, ca întreg, se află deja bine intrată în procesul de eliberare din sclavia datoriei babiloniene.


Este de aşteptat ca să se petreacă multe în această toamnă, după o vară calmă.

Sperăm că, dacă toţi lucrăm la asta, vom avea, în sfârşit, în SUA, un eveniment de genul „Căderea Zidului Berlinului” sau „Căderea Ziguratului Federal Babylonian”.

(Nota MarYan : Ar putea fi vorba despre ceva” care ar putea apare pe la începutul toamnei, şi despre care voi vorbi în detaliu în următorul Editorial, din următoarele câteva zile.)
  


Un comentariu:

  1. baiatul asta, Fulford, a nimerit vreodata o predictie? ca daca in privesti din 2012 incoace, a dat numai dume....

    RăspundețiȘtergere