duminică, 10 august 2014

MarYan : ANUGAMA şi muzica de meditaţie de înaltă clasă




ANUGAMA
şi muzica de meditaţie de înaltă clasă

 


 
Astăzi vă propun o întâlnire muzicală la fel de deosebită ca şi muzica lui „Saggio Maestro” sau „Maestrul Înţelept”, din limba italiană (The Heart of Reiki” – „Magia lui Merlin), pe care v-am propus-o încă de acum exact 3 luni (10 mai 2014...).

Această minunată MUZICĂ DE MEDITAŢIE plină de Armonie şi Iubire este creată de un deosebit compozitor şi interpret al acestui tip de muzică, al cărui „nume spiritual” este ANUGAMA.


Iată în continuare o scurtă prezentare a acestuia :

„Anugama este un muzician german, născut în anul 1952 în Koln, al cărui nume real este Werner Hagen.

Încă de la 8 ani a început să cânte la diverse instrumente muzicale : flaut, chitară, iar un pic mai târziu, şi la tobe.

În adolescenţă a trăit o vreme în Hamburg, unde a şi început legătura sa cu muzica. În Hamburg, el a început să lucreze într-un magazin de instrumente muzicale.

La 20 de ani, el a plecat într-o lungă călătorie în Asia, fiind atras de cultura și filozofia orientală.

A colindat multe ţări timp de 5 ani, a cunoscut personalităţi remarcabile în domeniu şi a rămas în India, unde era celebră în toată lumea comunitatea spirituală Osho, în „Centrul spiritual” binecunoscut de la Poona.

Anume acolo a şi primit numele de ANUGAMA.
  


(Şi eu cunosc acest aspect, deoarece, prin anul 2006, am avut o „consultaţie” cu persoana specializată de la „ashramul” de la Poona despre „numele meu spiritual”, şi pe care l-am primit în scurt timp.

După aceea am aflat că „este ceva” cu acel nume, că are legătură cu mine – ca şi în privinţa altor „nume” pe care le-am „primit” în diverse vise din astral – însă, cel mai relevant, pare a fi numele nostru din prezent...

Cu acea ocazie s-a produs o situaţie uşor comică, ce i-a amuzat şi pe cei de la Poona, şi pe care, la momentul corespunzător, o voi detalia.)


În toţi aceşti ani, Anugama s-a transformat într-un adevărat poli-instrumentist. Cunoscând diferite culturi şi tradiţii muzicale, Anugama şi-a creat propriul univers muzical.

Lui Anugama îi este caracteristic genul „new-age” şi „etno-fusion”, care presupun în sine folosirea liberă a mai multor instrumente muzicale tradiţionale, ce aparţin mai multor popoare, într-o singură compoziţie.

Actualmente, Anugama locuieşte pe Insula Maui (Hawaii), unde compune în continuare muzică, fiind inspirat de frumuseţea de acolo.”


Cu muzica lui Anugama, eu personal am venit în contact încă din anii 1990, când casetele audio din acea vreme mi-au transmis armoniile sale muzicale, în timpul meditaţiilor pe care le simţeam minunat îmbogăţite cu ajutorul frecvenţelor sale muzicale...

Se pare că o bună perioadă „am uitat” de Anugama (de când „am uitat” de casete audio, prin trecerea la CD-uri şi DVD-uri), până de curând, când YouTube mi-a reamintit de minunatul său ajutor în armonizarea propriilor frecvenţe, mai ales în meditaţii.

De aceea, acum vin către voi cu toate aceste armonii, ca şi voi, cei care încă nu aţi auzit şi nu aţi „testat” muzica lui Anugama, să vă bucuraţi pe deplin de armoniile sale deosebite – care, ca şi „Magia lui Merlin” a „Maestrului Înţelept” („Saggio Maestro”), ne introduc în Magia Sunetelor de înaltă Armonie, pentru ca Meditaţia, inclusiv cea pentru Eliberare Planetară, să ajungă la cea mai înaltă Frecvenţă de Putere şi penetrare.
  


Acum vă propun cinci albume ale lui Anugama, toate „unul şi unul”, în care fiecare dintre acestea aduce „altceva”, cu un alt instrument adăugat.

Însă, cel puţin pentru mine, ultimul album, „Tantric Day”, mi se pare apoteotic în desăvârşirea Armoniei, prin combinarea instrumentelor de percuţie şi corzi cu „susurul apelor” şi a altor „sunete naturale”... iar aceasta, numai după sublima con-centrare în Inimă şi con-ducere către Puterea Fiinţei, prin Ritmul albumului anterior, Shamanic Journey - OM Shanti.


Aşadar, iată propunerea noastră pentru o seară de duminică, meditativă, în compania lui ANUGAMA :


1. „HEALING EARTH” („Vindecarea Mamei Pământ”) :


 
2. „SWEETNESS OF THE EARTH” („Dulceaţa Mamei Pământ”) :


 
3. „SHAMANIC DREAM” („Vis Şamanic”) :


 
4. „SHAMANIC JOURNEY – OM SHANTI” („Călătorie Şamanică – OM Shanti”) :


 
5. „TANTRIC DAY” („Ziua Tantrică”) :


MarYan

Un comentariu: