duminică, 10 august 2014

MarYan : CONSILIUL ANDROMEDA - Un Adevăr mai cuprinzător (despre „Federaţia Galactică a Luminii”)



CONSILIUL ANDROMEDA :
Un Adevăr mai cuprinzător
(despre „Federaţia Galactică a Luminii”)

  


 
Acest mesaj este sugerat de un articol apărut pe situl „Active Information Media” (A.I.M.), în data de 22 aprilie 2012, când un „colaborator” al acestui portal de informaţie, auto-denumit „recons”, transmitea câteva idei despre Tolec şi activitatea sa :

TOLEC este numele reprezentantului uman al Consiliului Andromeda.

El lucrează într-o companie de software din SUA, unde are responsabilităţi multiple, de planificare, administrare, şi soluţionare a diverselor probleme şi situaţii la nivel de companie.

Încă de la primele sale dezvăluiri publice, cu privire la activitatea Consiliului Andromeda, el a demonstrat că cel puţin unele din informaţiile sale sunt corecte, atunci când a anunţat în avans, prin Alfred Labremont Webre, localizarea exactă a mai multor cutremure asociate cu distrugerea unor baze submarine reptiliene de către Consiliul Andromeda.

Într-unul din interviurile sale audio de la un post de radio on-line, el a fost întrebat de către un ascultător care îi apreciază eforturile, dacă primeşte donaţii...

Răspunsul lui Tolec a fost surprinzător : „Vă mulţumesc pentru intenţia dvs. pe care o apreciez, dar nu primesc donaţii, cel puţin deocamdată”.

La o altă întrebare în legătură cu arestările în masă despre care se vorbeşte acum tot mai mult pe Internet, Tolec a răspuns :

Da, am cunoştinţă de acest subiect, dar nu l-am aprofundat pentru că nu doresc să îmi contaminez gândurile, prefer să vă ofer acele informaţii pe care le primesc de la Comandantul principalei biosfere a Consiliului Andromeda aşa cum îmi sunt ele transmise”, menţionând că nu doreşte să existe nicio interferenţă în comunicările pe care le are cu Consiliul Andromeda.”


Aceste câteva scurte informaţii despre Tolec poate că deja le-aţi parcurs din cele câteva mesaje anterioare ale sale din această Categorie a blogului, de aceea nu acesta este subiectul principal al acestui mesaj, ci ultima informaţie oferită de autorul acestui articol amintit la începutul mesajului nostru, despre existenţa Federaţiei Galactice a Luminii.


Iată ce transmite Tolec, atunci când a fost întrebat despe acest aspect :

Comandantul principalei biosfere a Consiliului Andromeda a ţinut să clarifice situaţia în felul următor :

„... Federaţia Galactică a Luminii, da... ştim de ei. Orice ar spune ei, s-au format în urmă cu doar 1.000 de ani.

Da, îşi au originile în Sirius.

Au fost la început doar un grup mic, şi încă au un număr foarte mic de planete membre în grupul lor.

Ei nu sunt un membru al Consiliului Andromeda.

Şi nu, Federaţia Galactică a Luminii NU ESTE ACELAŞI LUCRU cu Federaţia Galactică” (care este membru în Consiliul Andromeda).


Întrebat despre posibile colaborări între Consiliul Andromeda şi Federaţia Galactică a Luminii, acesta a precizat :

„... Nu, nu. Nu colaborăm cu Federaţia Galactică a Luminii.

Şi nici nu colaborăm cu vreuna din planetele sau vreunul din sistemele stelare afiliate la această Federaţie Galactică a Luminii.

Nu.”
 


De ce ar fi interesant acest aspect (căruia i-am dedicat acest articol) ?

În cazul în care aţi uitat sau nu aţi sesizat, mesajele transmise de COBRA, alt mesager, ca şi Tolec (sau ca Sheldan Nidle, Greg Giles, SaLuSa, şi alţii), fac referire la informaţii primite de la „Mişcarea de Rezistenţă”, aflată în conexiune cu „Federaţia Galactică a Luminii”, adică exact această entitate amintită de Tolec...

Se pare că informaţia transmisă de Comandantul principalei biosfere a Consiliului Andromeda ar fi veridică (verificată radiestezic de amicul de care am tot amintit pe blog), aşa că, în acest moment, lucurile par a se limpezi sau complica, în funcţie de cum le „privim”...


Aşadar, avem o (Con)Frederaţie Galactică, ca parte a Consiliului Andromeda, de care vorbesc diverşi mesageri, inclusiv Fondatorii prin mediumul Sal Rachele, dar şi o „Federaţie Galactică a Luminii”, la care face referire atât de des „purtătorul lor de cuvânt”, Cobra, ale cărui mesaje le-am prezentat în detaliu pe blog.

Ceea ce este important de reţinut aici este faptul că în această ultimă structură intră destule planete de nivel 3D (ca şi în „Federaţia”, canalizată de Tolec, din Consiliul Andromeda : în mesajul „Perspective Andromedane”, Tolec vorbeşte de cel puţin 103 planete care ar mai fi încă în dimensiunea fizică, 3D, având apartenenţă la această „Federaţie Galactică”).

De aceea, nu apare ca fiind ciudată şi neobişnuită prezenţa şi în „Federaţia Galactică a Luminii” (a lui Cobra) a civilizaţiilor de tip 3D.

Problema stă în procentul acestora din totalul civilizaţiilor constituente ale acestei „Federaţii”...


Concluzia noastră, studiind mesajele transmise de aceştia prin Cobra şi nivelul mediu al acestor mesaje de „Adevăr Divin” (situat cam la 70%, însă cu destule „căderi” la 60%, ceea ce înseamnă „sub mediocru”), este că procentajul civilizaţiilor de tip 3D prezente în această structură galactică este consistent.

Din această cauză mesajele transmise de Cobra sunt însoţite de atâtea erori de interpretare a informaţiei „divine”, reale : situate la nivel 3D, aceste civilizaţii au propriile lor AGENDE, adică interese, privind evoluţia evenimentelor pe Pământ şi, deci, şi a EVENIMENTULUI...

...Şi, chiar dacă intenţiile acestora sunt benevolente, nivelul de conştiinţă al acestor civilizaţii, de 3-4D, explică prezenţa informaţiilor eronate şi a „profeţiilor temporale” privind Evenimentul, mai mult la nivel de intenţie, dorinţă, aspiraţie, speranţă...

...Şi tot aşa se explică aceste termene „aruncate pe piaţă” privind „Evenimentul” şi alte etape ale Evenimentului, care, iată, nu s-au împlinit.

Un nivel de conştiinţă mai înalt ar fi dus la mai multă prudenţă şi atenţie din partea acestora în privinţa prezentării proiecţiilor evenimentelor viitoare – aspecte asupra cărora noi am atras atenţia cât am putut de des, intervenind deseori în mesajele lui Cobra prezentate pe blog.


Iată, aşadar, o altă confirmare a ceea ce spuneam, că nivelul de „Adevăr Divin” din mesajele lui Cobra îndeamnă la ATENŢIE în privinţa Termenelor de declanşare a unor evenimente.

Şi, de fapt, ne reaminteşte că numai DISCERNĂMÂNTUL PERSONAL este singurul criteriu real care ne poate purta în siguranţă prin mareea de informaţii apărută în ultimii ani, din acest teribil „război informaţional”.

Şi, despre acest aspect, cu referire la ultimele evenimente şi ce perspective se prefigurează la „orizontul evenimentelor”, vom vorbi în Editorialul cu care vom veni astăzi, duminică, 10 august 2014 – înainte de „Meditaţia Planetară” de la ora 22.00, ora României.

Până atunci, vă urez succes la un cât mai înalt discernământ !

MarYan

4 comentarii:

  1. Da ,,,Tolec ,daca v-a amintiti a spus acest lucru acum doi-trei Ani ca,,Federatia Galactica Nu colaboreaza cu Federatia Galactica a Luminii,,,! Si nu este acelasi lucru,,,!,,,Sa ne amintim ce spune-a Tolec ; Energia imensa pe care Gaia o primeste acum prin intermediul sistemului solar de la centrul Galaxiei este mai mult decat suficienta pentru a asigura evolutia si transformarea Gaiei intr-o lume 4D si 5D,,,! Baza reptiliana nu a fost distrusa inca dar v-a fi distrusa de asteroidul de 10--16 km marime ,si se numeste Quskaar Nata ,care insemneaza Raza de Argint,apoi a spus;-Federatia Galactica a Luminii isi are originea in sistemul stelei Sirius -B ,pe cand Federatia Galactica Originara isi are originile in sistemul solar Tau Ceti . Tau Ceti este al 10 -lea membru in Consiliul Andromeda . Federatia Galactica este compusa din 140 de sisteme solare si 300 de Planete,,,! Federatia Galactica are un Consiliu format din 5 oaneni ,avand presedinte pe un om pe nume PA ALL,,,! Este greu sa discerni aceste informatii care sant un razboi informational adevarat,,,! Interesant ar fi sa stim precis Federatia Galactica a Luminii Ce membrii are ,pentru cine lucreaza ,si cat de benefici sau malefici sant ei pentru Gaia si ce urmaresc,ei,,,? ,aceasta speram sa aflam,curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca fiecare grupare are agenda ei cum ramane cu agenda noastra mai ales ca nu suntem uniti inca? Cum influenteaza toate aceste agende? Si care e agenda principala?

    RăspundețiȘtergere
  3. Prim Creatorul are planul deja stabilit ,ei Federatia X sau Federatia Y trebuie sa execute Planul divin,personal ma simt apropiat Pleiadinilor cere se aseamana noua in multe aspecte si ne-au vegheat indeaproape. Salutari tuturor Drum Drept si Lumina! Sebastian O.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred in divin si in sinele meu,e greu cu aceste informati fara sa vedem ce se va intimpla mergem spre lumina sau nu?

    RăspundețiȘtergere