miercuri, 24 septembrie 2014

Benjamin FULFORD : Peste 200 de bancheri aflaţi în poziţii de conducere au fost arestaţi (26 martie 2012)Peste 200 de bancheri aflaţi în poziţii de conducere
au fost arestaţi,
iar noul sistem financiar este funcţional
26 martie 2012

 Noul sistem financiar este acum funcţional şi importante surse de finanţare sunt deja sau vor fi foarte curând disponibile, conform unor reprezentanţi ai Familiei Dragonului. Aceleaşi surse afirmă că pasul final al detronării Cabalei financiare criminale a început prin arestarea în cursul săptămânii trecute a peste 200 de bancheri aflaţi în poziţii de conducere şi demisia altor peste 450.

Japonia pune bazele legale pentru înfiinţarea Agenţiei de Planificare Economică Internaţională care urmează să dispună de o finanţare iniţială de 10.000 de miliarde de dolari, ceea ce înseamnă de 200 de ori mai mult capital decât împrumută anual Banca Mondială - conform unor surse guvernamentale japoneze.


Arestarea unor personalităţi de marcă este iminentă.

S-a clarificat într-o oarecare măsură structura generală a Cabalei financiare, precum şi care sunt persoanele implicate în conducerea acesteia.

De exemplu, au fost identificaţi conducătorii financiari ai dinastiei familiei Rothschild.

Ramura elveţiană a familiei este condusă de David de Rothschild, în Geneva, ramura franceză de către Guy de Rothschild, cea germană de către fiica lui Hitler şi membră a familiei Rothschild – Angelina Merkel, iar ramura engleză de către Evelyn de Rothschild.


În SUA, faţada Rothschild este banca J.P. Morgan.

Facţiunea familiei Rockefeller se foloseşte de Goldman Sachs şi Citibank, ca fronturi de manipulare financiară.

Bank of America este un paravan pentru operaţiunile similare realizate de familiile nobilimii „negre” italiene, aflate la conducerea mafiilor italiene şi a Vaticanului, conduse (cel puţin o parte din ele) de către Peter Hans Kolvenbach, fostul „Papă negru”.

De asemenea, Papa „Maledictus” al 16-lea este şi el membru al acestui grup satanic.


Facţiunea nazistă este condusă de către „Führer”-ul George Bush Senior prin intermediul lui Ben Bernanke.

Divizia responsabilă cu crimele în masă, realizate prin intermediul produselor chimice şi „farmaceutice”, este condusă de familia Du Pont.


Fundaţia Bill şi Melinda Gates se află acum în Africa unde forţează familiile africane, sub ameninţarea cu arma, să accepte sterilizarea prin vaccinare a fiicelor lor.

În America de Nord, Japonia şi în multe alte ţări, sterilizarea în masă prin vaccinare se desfăşoară, deghizată în campanie de protejare a fetelor prin vaccinare împotriva cancerului cervical.
(Nota MarYan : Chiar dacă articolul acesta este din primăvara anului 2012, nu cred că aţi uitat de „nebunia” mass-media a acelei perioade faţă de fetele de 12-14 ani, apoi de 13-15 ani, supuse unei presiuni uriaşe în şcoli, pentru „vaccinare împotriva riscului de cancer de col uterin”, anti HPVHuman Papiloma Virus...)


Guvernul SUA a fost compromis de către aceste familii şi altele care aparţin Cabalei criminale şi de fundaţiile după paravanul cărora acţionează, iar următoarele „Alegeri” Prezidenţiale (N.MY.: care au avut loc în decembrie 2012) nu sunt altceva decât o luptă pentru putere între mafia din Chicago, ascunsă în spatele lui Mitt Romney şi mafia drogurilor din Texas, care îl susţine pe Jeb Bush.


Sperăm că noul sistem financiar, de îndată ce va fi implementat integral, va stopa acestă farsă a aşa-ziselor „alegeri” în SUA, iar americanii vor putea să-şi aleagă conducătorii pe baza unor informaţii adevărate, publicate de mass-media liberă.

Deocamdată însă, alegerile manipulate electronic şi propaganda corporatistă au deformat democraţia într-un mod ruşinos, acceptat totuşi de către americanii care sunt amăgiţi, prostiţi, drogaţi...


O privire asupra bugetului Pentagonului pentru acest an arată că au fost alocate fonduri suficient de mari pentru a finanţa trupele de rezervă din interiorul SUA.

Asta nu înseamnă că se pregătesc să-i închidă pe americanii „de rând” în taberele de concentrare deţinute de FEMA (Agenţia guvernamentală federală pentru Situaţii de Urgenţă), aşa cum se tem mulţi.

Din contră, conform unor surse din Pentagon şi CIA, se pregăteşte arestarea şi neutralizarea în masă a întregului efectiv al Cabalei criminale şi a apropiaţilor acesteia.


A existat un semn clar al schimbării anunţate pe 20 martie 2012, atunci când în loc să avem cutremurul planificat de Cabala criminală pentru Tokyo, s-a declanşat cutremurul de 7,4 grade pe scara Richter din Mexic (Oaxaca), exact atunci când acolo se afla în vacanţă fiica Preşedintelui Obama.

Mai mult, acest cutremur a fost anunţat dinainte prin pamflete distribuite local, în zonă. Asta arată că, în prezent, HAARP nu mai este instrumentul de joacă al celor aserviţi Cabalei.


Un alt semn de schimbare este demascarea publică a instrumentelor mass-media controlate de Cabala, de Clinton şi de Obama, de către site-ul de ştiri oficial al guvernului chinez, Xinhua, care a afirmat că Coreea de Nord nu s-a aflat DELOC în planul discuţiilor din cadrul summit-ului celor 50 de naţiuni nucleare (printre care şi România) care a avut loc la Seul (Coreea de Sud) de curând.

Astfel încât, propaganda Cabalei nu a făcut altceva decât să alimenteze o poveste falsă despre pericolele nucleare ale Coreei de Nord, deşi această ţară a declarat deja public că va stopa dezvoltarea programului nuclear.


Planul secret care se află în spatele summit-ului celor 50 de naţiuni nucleare era acela de a încerca furtul a 200 de tone de aur care se află în depozitele sud-coreene.

Acest furt nu va fi permis, astfel că aceşti „cabalişti” vor pleca cu mâna goală de la această „întâlnire”.


Au existat, de asemenea, o mulţime de speculaţii despre o lovitură de stat în China, pe la mijlocul lunii martie 2012.

Ceea ce s-a petrecut de fapt a fost doar îndepărtarea unui agent Maoist (Bo Xilai) al Cabalei criminale, după ce unul din oamenii săi a descoperit că acesta primea ordine de la consulatul american din Chongqing, conform unor surse din MI6.

Potrivit unor surse aparţinând de Societatea Dragonului Alb, China este în curs de a schimba regimul, printr-o mişcare gradată şi armonioasă, care va avea loc până la sfârşitul acestui an.

Povestea „loviturii de stat” maoiste a fost doar o „scăpare” mediatică, despre ceva ce Cabala şi-ar dori să aibă loc...


Mai deranjant este însă faptul că au reuşit să-l păcălească pe Lordul Brackheath din Camera Superioară a Parlamentului Britanic, furnizându-i o poveste falsă despre problema celor 15.000 de miliarde USD, pe care acesta a ridicat-o în sesiunea Parlamentară.

Camera Lorzilor se va informa acum direct de la un aliat al Societăţii Dragonului Alb care va depune mărturie în legătură cu ceea ce se petrece cu adevărat în acest război financiar.


Districtul financiar al Londrei (N.MY.: City-ul londonez, centrul financiar al „Vestului cabal”) trece printr-un proces de purificare, prin îndepărtarea agenţilor Cabalei, iar Lordul Sassoon se îndreaptă spre o mare cădere ; investigaţiile demarate cu această ocazie s-ar putea extinde chiar şi până la familia regală britanică, afirmă surse din ramura europeană a CIA.


Între timp, în Japonia status quo-ul a fost menţinut până la 31 martie, când s-a încheiat anul fiscal, deoarece activitatea parlamentară şi a aparatului birocratic este foarte încărcată.

După 31 martie au început negocieri concrete cu Ministrul de Finanţe, Banca Japoniei, Biroul Primului Ministru şi Agenţia Casei Regale pentru înfiinţarea noii agenţii de planificare economică internaţională.

Forţele de apărare japoneze împreună cu aparatul birocratic planifică o eliminare majoră a agenţilor Cabalei din Parlamentul Japoniei, din bănci, corporaţii şi din mass-media.
(Nota MarYan : După cum putem observa acum, la 2 ani şi jumătate de la acest articol, eliminarea majoră a agenţilor cabalei de la conducerea Japoniei este încă la stadiul de planificare şi „punere iminentă în practică”, chiar dacă, ce-i drept, acum chiar că presiunea supra acestora este tot mai mare...)


În concluzie, situaţia generală arată foarte bine.

Trebuie însă să ne menţinem vigilenţi, până când îi vom vedea pe aceşti conducători financiari cabalişti că îşi recunosc crimele la posturile TV din întreaga lume, până la finalul acestui război financiar.350.000 miliarde USD manipulaţi de către bănci – sesizare din partea Consiliului japonez al concurenţei.


Oficiile de concurenţă din zece ţări investighează manipularea indicilor de referinţă LIBOR (în engleză, London Interbank Offered Rate reprezintă rata dobânzii practicată pe piaţa londoneză de către băncile de prim rang care oferă fonduri, respectiv, rata dobânzii pe care o percepe pentru acordarea de împrumuturi bănești) şi TIBOR (Tokyo Interbank Offered Rate este o rată zilnică de referinţă bazată pe dobânzile la care băncile se oferă să împrumute fonduri nesecurizate altor bănci pe piaţa monetară japoneză sau pe piaţa interbancară) de către câteva mari bănci europene.

Specialiştii vorbesc despre „cea mai mare manipulare din istorie”, ţinând cont de faptul că cei doi indici constituie referinţa unei pieţe de 350.000 de miliarde de dolari, potrivit Asociaţiei Bancherilor Britanici (BBA).

În centrul scandalului se află Credit Suisse, Deutsche Bank, Societe Generale, Barclays şi altele.

Ca de obicei în astfel de cazuri, cineva a trădat, altfel probabil că nu ar fi „transpirat” nimic.

Ziarul elveţian Le Temps scrie că băncile ar fi menţinut în mod artificial LIBOR la un nivel redus, pentru a nu părea vulnerabile sau pentru a-şi mări profiturile. Unii trader-i ar fi admis neregulile, dar oficialii băncilor refuză să discute despre acest subiect.


Pentru cititorii mai puţin avizaţi, iată un model simplu al „tocării” banilor de către bănci :


C.D.S. (N.MY.: „Credit Default Swap”, adică „Transferul Riscului de Creditare”) = În schimbul unei prime, instituţia care vinde un astfel de CDS se obligă ca atunci când debitorul intră în incapacitate de plată, să acopere pierderile clientului.

Circuitul banilor furaţi este următorul : Bancherul A face un credit la banca B pentru a cumpăra o hârtie de valoare, de exemplu un CDS, apoi vinde această hârtie la banca C, dar 10 % din tranzacţie este comisionul lui... şi tot aşa până se termină alfabetul.

Când ajunge la banca Z, hârtia respectivă nu mai are nicio valoare şi acesta se duce plângând la Banca Centrală să-i dea un împrumut preferenţial. Adică bani pe degeaba.

Cu aceşti bani se reface jocul piramidal şi tot aşa...


Problema este că 90 % din banii băncilor nu se mai duc în invesţii pe termen lung, în mijloace de producţie, cercetare etc... ci sunt folosiţi într-un joc piramidal între bancheri şi, când acesta se dărâmă, statul tipăreşte alţi bani, îi dă gratis băncilor şi jocul se reia.

Bancherii fac bani din bani doar teoretic, practic îi tipăresc singuri fără să-şi asume riscul unei investiţii, pe când omul obişnuit face bani din munca sa proprie...

Dacă aceşti bani tipăriţi ar rămâne doar în sistemul financiar, atunci nu ar fi nicio problemă. Dar când ies din sistemul financiar şi intră pe piaţă, încep sa creeze inflaţie şi creşterea preţurilor : de exemplu preţul petrolului, preţul energiei etc., sau sunt daţi cu împrumut guvernelor ce au deficit şi împiedică astfel reformele (cheltuieli făcute fără un scop real) pentru scăderea datoriilor guvernamentale.


O altă găselniţă a sistemului financiar controlat de Cabala criminală este aşa-numita REZERVĂ FRACŢIONATĂ.

În Europa, rezerva fracţionată impusă de Banca Centrală Europeană este de numai 2% : asta înseamnă că dacă eu depun 1 euro într-o bancă europeană, aceasta din urmă are posibilitatea să creeze artificial (prin împrumuturi sau depozite successive) până la 50 de euro (teoretic) – adică bani virtuali, ne-reali.

Când creezi bani din nimic, este simplu să acorzi bonusuri de milioane de euro, să priveşti o datorie de 100% din Produsul Intern Brut ca fiind rezonabilă şi să acorzi un calificativ AAA unor ţări care în condiţii normale nu îşi vor plăti niciodată datoria...

Pe scurt : furt calificat !
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu