marți, 30 septembrie 2014

MarYan : EDITORIAL (nr. 7) - Este Timpul „să revenim cu picioarele pe Pământ”, „cu capul pe umeri” şi cu INIMA tot mai deschisă ! – Despre CÂND VA FI EVENIMENTUL ? – (Partea 1-a)



MarYan : EDITORIAL (nr. 7)
 Este Timpul
să revenim cu picioarele pe Pământ”,
cu capul pe umeri
şi cu INIMA tot mai deschisă !
– Despre CÂND VA FI EVENIMENTUL ? –

– Partea 1-a –





(Notă : Vă sugerez, ca şi în cazul seriei de Articole despre Frecvenţa de Rezonanţă Schumann, să parcurgeţi aceste informaţii pe un fond muzical armonic.

În cazul acestui Editorial, propunerea personală se referă la o minunată muzică echilibrantă, cea  a lui ANUGAMA, pe care vi l-am propus încă de acum aproape 2 luni.

Lectură şi audiţie cât mai relaxată !)



Bine ne-am regăsit în Spaţiul Comunicaţional al acestui Nou Univers Christalin !

După o lună şi jumătate de la ultimul „Editorial”, revenim cumva „în forţă”, îmbogăţiţi cu multiple experienţe acumulate şi din alte zone geografice europene, care mi-au confirmat că, indiferent pe ce „ţărm” ne aflăm, problemele şi „nevoile” oamenilor sunt cam aceleaşi...

Prima remarcă pe care o fac se referă la trecerea de momentul zisei „ferestre de oportunitate” din prima jumătate a lunii septembrie, care a trecut... şi atât.

Acum pot să spun că, eu personal, am fost destul de sceptic că acest moment chiar va fi „valorificat” de societatea umană, pentru a realiza „saltul cuantic” ce ar fi determinat declanşarea mult aşteptatului „Eveniment”.

Şi, pe măsură ce treceau zilele acestei perioade, iar eu veneam în contact cu tot mai multe persoane din alte „naţii”, această percepţie devenea pe zi ce trece tot mai mult o certitudine !


Dar să o luăm „pe rând”, ca să înţelegem de ce această „percepţie” personală, din păcate s-a împlinit, a câta oară ?...

Prima şi ultima cauză se referă la faptul elementar, elocvent şi evident că, încă, noi, ca umanitate, încă NU SUNTEM PREGĂTIŢI !

Iarăşi şi iarăşi repet : cel mai bine putem PREGĂTI „EVENIMENTUL”, PREGĂTINDU-NE !

Dincolo de atracţia personală pentru JOC (nu joacă!), inclusiv cu Cu-Vint-ele (nu vorbele!), ideea de mai sus cred că poate fi percepută de marea majoritate...

Chiar dacă, de fiecare dată, am insistat că EVENIMENTUL ţine doar de gradul nostru de pregătire (de „lucrul cu noi înşine”), de cât de bine umanitatea „şi-a făcut temele, totuşi este evident că acest „JOC COSMIC” are şi o componentă zisă „externă”, de care trebuie, la fel, ţinut seama.

De aceea, acum ne străduim să creionăm o imagine cât mai holistică a acestui moment (de care se tot vorbeşte, în toate felurile), astfel : pentru declanşarea EVENIMENTULUI este nevoie atât de pregătirea forţelor cosmice zise „extra-terestre”, cât şi a Umanităţii, ÎN PRIMUL RÂND !

Aşadar, DUMNEZEU (al acestui Univers) trimite UNDA de LUMINĂ din CENTRUL Universului care, succesiv, prin diferite CENTRE Universale (META- şi Extra-Galactice) ajunge în Centrul Galaxiei noastre, la Marele Soare Central Galactic, de unde este preluată de o serie de formaţiuni geometrice galactice complexe, alcătuite din aproximativ 200 de stele (sori) şi 50 de mari nave cosmice ale prietenilor binevoitori din alte civilizaţii avansate spiritual, iar, în final, aceasta, „super-amplificată”, trece prin Soarele nostru, direct spre Pământ !

Să ne imaginăm, dacă avem această putere, ce Putere colosală este purtată, pe valurile acestor energii, către Pământ !

Formaţiunile geometrice complexe, realizate de fiecare navă cosmică cu câte 4 stele galactice, implică nu atât poziţionări specifice, particulare, cât MOMENTE OPTIME de poziţionare a fiecărei stele în „punctul” alocat din forma geometrică respectivă (aproximativ romburi cu diagonale) şi, mai ales, SINCRONIZAREA TUTUROR ACESTOR 50 DE GRUPURI GEOMETRICE COMPLEXE (4 stele cu câte o navă cosmică poziţionată în centrul lor geometric, pe post de AMPLIFICATOR), cu TRAIECTORII ale acestora ce implică ALINIERI COMPLEXE cu Centrul Galactic şi Sistemul nostru Solar.

Din această perspectivă, momentul 21 decembrie 2012, cu Alinierea Precesională între Pământ, Soare, Alcyone şi Centrul Galactic, pare un mic joc de copii, pe lângă dinamicile geometrice implicate în acest adevărat JOC META-GALACTIC, „pus în scenă” pentru declanşarea Evenimentului...

 


Am detaliat toate acestea (oferite prin ALKESH din Grupul Galactis – şi verificate ca fiind veridice!) pentru a înţelege că este vorba şi despre o foarte complexă „Pregătire Cosmică” pentru momentul de EMISIE de 14 minute şi 58 de secunde din CENTRUL UNIVERSULUI.


Dacă acest aspect (reamintit sau nu) a fost bine înţeles, acum mergem mai departe, pentru a înţelege celălalt aspect, ignorat de marea majoritate a mediei alternative, care vorbeşte sau chiar „strigă” despre Eveniment : PREGĂTIREA PĂMÂNTENILOR pentru acest Moment Cosmic.

Acest aspect, care nu a prea fost punctat, în general, pare a fi evident, totuşi. Ca la orice Eveniment pământean sportiv, cultural sau de altă natură – nu se începe până nu apare cel puţin o „majoritate” a „spectatorilor”...

Altfel, ce rost ar mai avea evenimentul respectiv, desfăşurat cu „sala goală” ?
Pentru cine ar mai rula „filmul” ?


De aceea, de la lansarea blogului şi chiar cu mult timp înainte, am insistat pe nevoia ca NOI SĂ FIM PREGĂTIŢI, în primul rând !

Pentru că Divinitatea şi civilizaţiile extra-terestre avansate, implicate în Proiect, „îşi fac temele” la modul cel mai temeinic (că doar de aceea este Divinitate...), evident că VARIABILA din ECUAŢIE este reprezentată de însăşi Societatea Umană şi de modul de Evoluţie al acesteia.

Asta-i „toată filozofia”...


Acest aspect este exact ca şi în „povestea” cu Maestrul şi Discipolul.

Deşi fiecare fiinţă trezită începe cu asiduitate să caute „un maestru”, toţi înţelepţii insistă că acesta nu va fi găsit nicicum, ci că el însuşi va veni către discipol, atunci când acesta (discipolul) va fi pregătit !

Aşadar, nu tu vei găsi „Maestrul potrivit”, ci Maestrul te va găsi, la momentul potrivit (adică, atunci când vei fi suficient de „evoluat”) !


Astfel că acest „Moment al Evenimentului” poate fi „citit” în exact aceeaşi „cheie” ca şi în învăţătura cu Maestrul şi Discipolul (în care Maestrul este însăşi Divinitatea, ajutată de civilizaţiile ET avansate, iar Discipolul este Umanitatea aflată în curs de Trezire) : nu Umanitatea va stabili „Momentul Evenimentului”, prin tot felul de păreri şi atitudini „hei-rup”-iste, voluntare şi pline de opinteli şi încordări, ci Divinitatea va stabili Momentul, ATUNCI CÂND VA OBSERVA CĂ UMANITATEA ESTE PREGĂTITĂ, PRIN ATINGEREA ANUMITOR PARAMETRI.


După ce am „limpezit” cât ne-a stat în puteri acest aspect, pentru a fi cât mai clari posibil, acum apare o întrebare cât se poat de precisă : ÎN CE MĂSURĂ ESTE PREGĂTITĂ societatea umană pentru a „ÎNTÂMPINA” Evenimentul ?


Răspunsul „aproximativ” ar suna cam aşa : Umanitatea este MAJORITAR pregătită pentru Eveniment, însă nu în totalitate !

Altfel spus, ÎNCĂ NU SUNT ÎNDEPLINITE TOATE CONDIŢIILE PENTRU CA EVENIMENTUL SĂ SE POATĂ DESFĂŞURA !


Până la întrebarea „CARE ar fi acele condiţii necesare de îndeplinit?”, Acum a sosit momentul ca să venim în contact, poate în PREMIERĂ (la fel ca şi cu informaţiile punctuale despre FRECVENŢA de REZONANŢĂ SCHUMANN a PĂMÂNTULUI, ale cărei detalii, cu valori concrete, evoluţie şi consecinţe, eu şi ceilalţi implicaţi în acest Proiect, al „Evenimentului”, încă nu le-am descoperit în vreun alt „punct de informare” din media alternativă, de oriunde de pe Glob), cu o altă informaţie, esenţială în limpezirea discuţiilor şi a acestui „simpatic” Joc despre „Uite Evenimentul! – Nu este!...

Acest parametru, sugerat de acelaşi „amic radiestezist” (pentru cine citiţi prima oară pe acest blog : este vorba de cineva care este mult mai mult decât această titulatură), se referă la exact acea condiţie expusă anterior.

Astfel, acest Parametru (Întrebare) sună ca şi afirmaţia de mai sus :
ÎN CE MĂSURĂ SUNT ÎNDEPLINITE TOATE CONDIŢIILE PENTRU CA EVENIMENTUL SĂ POATĂ AVEA LOC, ÎN PREZENT ?


Înainte de a oferi Valoarea Reală a acestuia, care ne arată MĂSURA ÎN CARE NOI, CU TOŢII, suntem pregătiţi, haideţi să mai „glosăm” o „ţâră”, pe marginea subiectului.

Dacă valoarea este sub 50%, atunci este evident că Evenimentul rămâne la stadiul de Poveste pentru „mai încolo”, peste ceva ani, poate zeci de ani, chiar „generaţiilor viitoare”, după cum susţin unele mesaje (transmisiuni).

Dacă valoarea este de peste 90-95%, atunci, într-adevăr, atenţionările despre „iminenţa Evenimentului” sunt reale şi bine-venite, acestea exprimând o realitate aflată în curs de transformare iminentă...

Dar dacă valoarea este situată între 60-80% ?
Pe unde aţi vedea „Evenimentul” situându-se ?


Această întrebare rămâne DESCHISĂ, la care fiecare să-şi răspundă – pentru că exact în această bandă de valori se situează şi PREGĂTIREA EVENIMENTULUI.


Aşadar, iată şi RĂSPUNSUL LA ACEA ÎNTREBARE (oferit de acelaşi „amic radiestezist”) : 70%.

 


După ce aţi „SIMŢIT” această valoare, trecând-o prin filtrul interior şi prin propriul Sistem de valori (al Sufletului), haideţi să observăm cum acest „aproximativ” 70% (din condiţii îndeplinite pentru manifestarea Evenimentului) poate avea o dublă Putere : să mobilizeze pe cei care nu mai credeau în acest Moment, văzându-l ca pe ceva îndepărtat sau chiar foarte îndepărtat, şi, mai ales, poate ajuta la RELAXAREA marii majorităţi a celor nerăbdători ca „să se declanşeze odată Evenimentul ăsta”...

Deci, degeaba s-a strigat „de zor” că, „în data de.... la ora de... etc.... se va declanşa Măreţul Moment!”... Momentul nu era definitivat, deci nu aveau cum să se declanşeze operaţiunile premergătoare (gen Resetarea Financiară Globală, plus aspectele politice conexe), când nici măcar 70% din preparative nu erau realizate...


Înainte de întrebarea existenţială legată de „CE AR FI DE FĂCUT ?”, „Ce ar fi necesar?”, cred că trebuie să răspund şi la o întrebare pe care o „simt” pusă deja, legată de „fereastra de oportunitate” din 1-15 septembrie 2014 : „Ar mai fi putut avea loc Evenimentul în acea perioadă, chiar şi cu acest 70% nivel de îndeplinire a condiţiilor ?”.

Răspunsul pare a fi „DA”, însă cu marea precizare că acesta s-ar fi realizat numai dacă oamenii „s-ar fi opintit”, cât de puţin, în acel moment, mai mult decât de obicei (iar „efortul” constă în „a elibera efortul”, pentru o relaxare şi con-centrare profundă) ...


Pentru că „ferestrele de oportunitate” sunt, în esenţă, „Momente de Graţie Divină”, într-un astfel de MomentPortal al Ascensiunii ORICE AR FI FOST POSIBIL, cu mult mai puţin efort decât în „modul normal”.

Însă, ca de obicei, Umanitatea a ales, din nou, să urmeze cursul liniar al apropierii de Eveniment, Pas cu Pas, şi nu printr-un Salt Exploziv al Ascensiunii, într-un Moment de Graţie Divină, prin Deschidere şi Abandon Total în faţa Divinităţii...

 


Aici îmi amintesc de cei care în atâtea vieţi „şi-au făcut de cap”, experimentând dualitatea şi „gustând din plin bunătăţile Pământului”, însă, atunci când a sosit Vremea Examenului Cosmic, s-au mobilizat exemplar şi au făcut un Salt Cuantic personal în Conştiinţă, absolut impresionant!

Cam aşa ceva s-ar fi putut realiza şi într-o asemenea „fereastră de oportunitate” („Portaluri ale Ascensiunii”, cum le mai spun Fondatorii, Metatron şi alte Măreţii ale Universului), însă, îmi cer scuze că o spun direct, dar cu „materialul uman actual”, nu prea avem cum, în acest moment...


Iată, aşadar, sensul primei afirmaţii din Titlul acestui Editorial : pentru că ÎNCĂ nu sunt întrunite toate „condiţiile Evenimentului”, care mai cer ceva timp, este cazul „SĂ REVENIM CU PICIOARELE PE PĂMÂNT”, adică să re-devenim realişti, în privinţa momentului realizării Evenimentului şi „să nu mai stăm la geam”, privind pasivi şi aşteptând că, poate, cine ştie, acum „pică” Evenimentul şi ne rezolvă toate problemele pământeşti, începând cu cele financiar-bancare, apoi cele personale, sociale, etc. etc. etc....

În momentul în care realizăm şi mai ales ÎNŢELEGEM acest aspect, atunci „REVENIM CU CAPUL PE UMERI”, acolo unde îi este Locul, şi nu „în nori”, (între Visele edulcorante despre nori pufoşi şi „evenimente” dulci-mângâietoare), dar nici căzut spre Pământ, îngreunat de norii joşi ai gândurilor grele şi grijilor telurice cotidiene...


Acum urmează întrebarea esenţială : DE CE ANUME este nevoie pentru a apropia Momentul Evenimentului şi de a creşte procentul acela, de 70% ?


Dincolo de multe altele, eu aş reduce multitudinea de răspunsuri, soluţii şi propuneri de tot felul, la o singură frază esenţială :
TOT MAI PUŢINĂ MINTE şi DIN CE ÎN CE MAI MULTĂ INIMĂ !


Despre Motto-ul personal („Să ne ieşim din minţi ca să ne re-intrăm în Simţiri!”) am mai tot amintit, explicând cât am putut de des că aici este vorba nu despre a nega mentalul, care are rolul său unic în manifestarea Fiinţei Divine numită OM, ci de „a aşeza lucrurile la locul lor”, în sensul de a acorda prioritate şi atenţie, fiecăruia dintre aceste elemente constitutive ale Universului uman, după nivelul la care a fost Proiectat şi construit.

În acest Sens, lucrurile sunt cât se poate de clare : Mintea (mai precis, MENTALUL) este Comandantul (cel ce dă Direcţia), în timp ce Inima este Regele/Regina (care oferă Sensul), adică însuşi CENTRUL.

Aşadar, repetăm : mai puţină minte (care, de obicei, ne „minte”, că doar asta ştie să facă) şi mai multă Inimă adică, o (Con)Centrare în Fiinţ(ar)e.

 


Altfel spus, Acum şi Aici ni se cere să emitem tot mai multă Lumină şi Iubire, pentru a fi parte la acest Proces de Evoluţie Planetară şi Cosmică.


Deşi s-ar putea spune, în general, că Iubirea (Necondiţionată) înseamnă (automat) şi Lumină, nu acelaşi lucru se poate spune şi invers (există şi „Lumină Rece”, Luciferică, lipsită de Focul Iubirii Cosmice), însă noi, în acest caz, ne referim doar la prima situaţie.


Aşa cum există o relaţie directă şi intimă între Frecvenţa Schumann a Pământului şi Nivelul de Conştiinţă uman şi planetar (creşterea uneia este imediat însoţită de creşterea celeilalte), acelaşi lucru putem spune şi despre Nivelul de Iubire şi de Lumină de pe Pământ.

Astfel, deşi s-ar putea crede că despre Iubire se poate vorbi doar la modul „poetic” şi „metaforic”, există şi o componentă cât se poate de concretă şi „măsurabilă” a acesteia, prin măsurarea Nivelului de Lumină de pe Pământ, de la un moment dat.


Şi, astfel, apare o nouă întrebare foarte importantă : „CARE MAI ESTE NIVELUL DE LUMINĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN ACEST MOMENT ?”.

Dacă, din articolul de de blog (de la Categoria-Subiect „Parametrii actuali ai Pământului şi ai Umanităţii”), intitulat „Parametrii Pământului şi ai Umanităţii – primele valori (1)”, rezulta pentru luna Mai 2014 o valoare a Luminii pe Pământ de 46% (în raport cu „întunericul”), în prezentul lunii Septembrie 2014, raportul Lumină-Întuneric se situează la o valoare de aproximativ... 48% !

Iar tendinţa este de creştere, pentru că a fost un scurt moment, acum vreo 1-2 luni, când a ajuns pentru scurt timp la 49% (!) – după care, însă, a revenit la valoarea actuală.


Dincolo de reperul care ne sugerează „cam câtă Iubire reală există pe Pământ, la ora actuală”, acest parametru ne povesteşte, foarte important, că suntem la foarte mică distanţă de EPOCALUL MOMENT în care LUMINA DEVINE MAJORITARĂ PE PLANETA PĂMÂNT !

Nu am făcut cercetări în acest sens, dar cu siguranţă că în ultimul semi-ciclu de 13.000 de ani, în care conştiinţa a căzut de la 4D la 3D, Lumina a fost în „minoritate” în faţa întunericului, astfel că, cel puţin de aprox. 13.000 de ani, nu ne-am mai bucurat de o „Dimineaţă Luminoasă de An Cosmic Platonic” aşa cum suntem pe punctul să o facem, acum – poate chiar peste câteva luni de zile !...

Scuze pentru atâtea semne de exclamare, dar sper că sunt în asentimentul vostru, că entuziasmul acestor constatări nu este deloc gratuit şi deplasat...


Aşadar, revenim : avem aprox. 48% Lumină pe Pământ, un nivel mediu de conştiinţă al Umanităţii de 3,6D şi 70% condiţii îndeplinite pentru declanşarea Evenimentului.

Acestea sunt „datele problemei”.
Ce am putea face cu ele, la ce ne-ar putea fi de folos ?

Cred că până acum am tot răspuns la această întrebare, încă din titlul pe care l-am şi explicat.


...Totuşi, mai sunt multe alte aspecte de amintit şi de punctat şi, după cum văd că deja s-a lungit Editorialul, este timpul să facem o pauză, ca fiecare să mediteze, încercând să filtreze aceste ultime „informaţii” prin forul său interior şi să vadă singur(ă) cam ce ar putea face cu acestea şi la ce i-ar putea fi de folos în acest fascinant proces, al Ascensiunii Planetare şi personale...


Dar, despre toate acestea, în Partea a 2-a.


Până atunci, eu vă urez în aceeaşi Notă Armonică a Muzicii Divine,
PACE şi IUBIRE !


MarYan

11 comentarii:

  1. Multumesc. Era nevoie de un nou Editorial. Cred ca mai avem o sansa pe 8 Oct. Lumina creste incet dar sigur!
    Florentin

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca ar fi util de luat in seama INTERVIUL LUI ROBERT POTTER CU COBRA....
    http://istoriagalactica.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. evenimentul e o iesire din timp, nu se pune problema datarii lui. Un moment puternic si mult asteptat este procentul de lumina majoritar care se va resimtii peste tot intre oameni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am trimis acum doua zile un comentariu si nu-l vad publicat...dece nu-mi publicati comentariul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După cum, vezi, Maya, am publicat şi comentariul tău.
      Oricum, îl vei putea studia mai bine în următorul articol, chiar cel de azi...
      MarYan.

      Ștergere
  5. Interesante valorile obtinute prin radiestezie...si daca este asa, eu zic ca suntem salvati. Reactia nu poate fi... doar de tip nuclear, doar vorbim de lumina. Cropuscul si unda. Atunci este vorba de o masa critica pentru amorsare. Un numar de ...oameni treziti, dornici sa fiinteze intr-o noua lume, a iubirii, a pacii. Dupa care totul se intampla foarte repede. Etalonul meu pentru a stabili ce se intampla in lume in acest plan este...chiar evolutia neamului romanesc. Ce se intampla la noi se va intampla la ceilalti.
    De ce?
    Raspunsul il stiu si cei care vor sa ne desfiinteze. Si sunt din cercurile inalte ale manipularii si parazitarii umanitatii. Devine atat de evident totul. Si daca aistia se raporteaza la noi, atunci noi cu atat mai mult ar trebui sa vedem...Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Respect ! Indiferent ,indiferent de discernamant Galacticii nu mai asteapta ca Trezire a umanitati in urmatorii '''X '''ani .Cu respest uitati-va la pietele de schimb ca fluctuatii a petrodolarului si ce se intampla in Irak si tot haosul ,Haosul de Disperare a lor. Deci este ENDGAME . Pai cand ? Sus lumina ! Creator ne Iubeste ! Povesti ....NU = Legea atractiei lucrati cu ea,chiar functioneaza=SA CREZI CU ADEVARAT in ADEVARUL ASCUNS. Sunt terminati. Asa ca Evenimentul SE INTAMPLA. Stiu ce spun. CREDETI ! Sunt o lumina cu Iubire a UNUL si va iubesc asa ca HAI ..SUS ...LUMINA .Magia sa se manifeste. Cu dragoste pt. cei ce nu le place parerea mea.Fiti UNUL CA SUNTEM UNICI.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aşadar, după o altă săptămână de "neacces" la Net, revin acum, cu bucuria că blogul "funcţionează" oricum, chiar şi fără mine...

    Pentru Cristi : din "păcate" pentru români, nu părem a fi chiar etalon pentru umanitate. Mai degrabă ne încadrăm în media globală a Nivelului de conştiinţă al Umanităţii, pe care îl depăşim uşor, însă nu suntem nici "Axis Mundi", nici "Ombilicul Terra", cum mai declară câte unii...
    De fapt, despre realitatea românească şi manipularea acesteia îmi propun să scriu de mult timp şi, probabil că în scurt timp îi va veni sorocul.

    Penru ultimul "Anonim" : mă bucură şi mă încântă fiorul de optimism şi "energie bună" pe care îl degajă mesajul tău, în pofida opintelilor gramaticale şi lexicale (de care, oricum, este util să nu ne împiedicăm!).
    Şi, DA, dintr-o perspectivă, Evenimentul este în desfăşurare, numai că "Momentul Zero" al acestuia încă nu a sosit...

    Până atunci, să ne urăm, ca de obicei, spornicie la Lumină !
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  8. NAMASTE !!! Pe cat de cuprinzator ,pe atat de detaliat,avand in vedere ca LUMINA DIN INIMA FIECARUIA asa cum cu autorepros constat in peregrinarile mele zilnice pe la tot felul de insi este slaba....aici ca unitate de masura personala este naturaletea relatiei dintre indivizi,nu neaparat cea de rudenie sau de cunostinte din diverse locuri sau relatii colegiale ori de servici. Oameni si oameni ,caractere si caractere dar toate au acelasi numitor comun :Caldura dialogului,dechiderea ,sau macar zambetul de circumstanta ,carora -multi LE LIPSESTE. Atunci cum mai putem vorbi de iubirea a ceea ce ei nu vad,cum ar fi ideea de a face si apara ceva ce MAMA GEEA ne da cerand nimic in schimb,numai protectia noastra de a nu ne bate joc de ceea ce a mai ramas. Dar nici la acest apel nu santem dispusi sa raspundem,ba din contra ,taiem ca disperatii padurea,nemaipunand nimic in loc,ardem resursele si ranim cu fiecare sonda,sau galerie sub derma terestra,batjocurim animalele si schingiuim copacii,lucram cu acele inventii catastrofice numite HAARP ,convulsionand mersul natural al climei,ba mai mult creem CUTREMURE ARTIFICIALE si muuulte altele. De aceea consider ca gradul de masurare este real si nu....nici pe departe nu meritam DARUL FIINTELOR DE LUMINA SI NICI AL TATALUI. cu scuze daca aceasta interpelare a mea a deranjat. GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine de stiut daca cei raspunzatori de atrocitatile de tot felul, a caror martori suntem, sunt chiar oameni, intrupari a preaiubitei Mama Gaia, Intrupatoarea Cosmica Divina ? !... sau....???

      Ștergere
    2. Se spune că fiecare Ţară are "conducătorii" pe care şi-i merită. Asta înseamnă că fiecare dintre cei care trăiesc în acel loc este responsabil, într-un fel sau altul, de situaţia creată şi de "conducătorii aleşi".

      La fel, responsabili de "atrocităţile" de pe Pământ suntem cu toţii, mai mult sau mai puţin...

      De aceea, "Terapia Iertării" ("Ho'oponopono") ne spune că putem ajuta o problemă sau o putem rezolva CERÂNDU-NE IERTARE, chiar dacă nu ne ştim (cu mintea!) vinovaţi de acel aspect...

      Aşadar, înţelegând sensul întrebării, afirm că nu doar "archonii" şi "reptilienii" ar fi "vinovaţi" de atrocităţile de pe Pământ, ci şi "slujitorii" Cabalişti pământeni şi multele lor ajutoare şi, mai ales, majoritatea populaţiei care (încă) acceptă influenţa acestora - asta înseamnă că practic toţi, deci şi fiecare dintre noi, este într-o anume măsură responsabil de ceea ce se petrece pe Planetă în privinţa acestor "atrocităţi"...

      MarYan.

      Ștergere