marți, 21 octombrie 2014

COBRA : (Ordinul) „ORDO BUCINTORO” (16 octombrie 2014)



(Ordinul) „ORDO BUCINTORO”
16 octombrie 2014





Nota MarYan :

După mesajul asemănător despre Zona Berchtesgaden de lângă Muntele Untersberg din Germania, Cobra revine cu alte informaţii „ezoterice” despre o altă „Societate Ocultă”, un „Ordin” ezoteric medieval, numit „Ordo Buncintoro”.

Vă las plăcerea descoperirii acestor informaţii despre care foarte puţini au detalii – poate, doar cercetătorii în istoria ocultismului – în care veţi putea descoperi şi o mică „surpriză”, la un moment dat...





COBRA :


Există o anumită societate secretă pozitivă care a avut un impact uriaș asupra destinului acestei planete, deoarece a creat un curent energetic care este în legătură directă cu actuala explorare a spaţiului şi care va duce, inevitabil, la Primul Contact.


Această societate secretă a fost fondată în anul 1510, la Veneţia, de către Dogele veneţian Leonardo Loredan, un membru al uneia dintre cele mai importante familii ale Nobilimii Albe din Veneţia.

La acea vreme, el a fost una dintre persoanele cele mai dezvoltate spiritual, din vest, iar acum este o fiinţă ascensionată ; a nu se confunda cu Paolo Veronese, care este cunoscut ca Maestrul Veneţian.


Societatea secretă a fost numită, mai apoi, „Causa Nostra” („Cauza Noastră”) şi este acum cunoscută ca „Ordo Bucintoro”.
 
(Nota MarYan : Este foarte interesantă rezonanţa acestui nume, de „Causa Nostra”, cu cunoscuta mafie italiană „Cosa Nostra”...)



Numele Bucintoro îşi are originea într-o veche legendă veneţiană : a fost odată o navă aurie minunată care l-a condus pe faimosul doge în cer.

Acum, putem descrie cu uşurinţă acea navă ca fiind o navă a Ascensiunii, iar procesul ca o teleportare printr-un fascicol luminos.

Bucintoro a fost numele oficial al Statului Barge al Veneţiei şi numele de cod secret al navei-mamă a Confederaţiei Galactice.


În 1512, cartierul central a fost stabilit la Murano şi, de acolo, „Ordo Bucintoro” a fost dezvoltat ca o reţea extinsă peste tot în Italia, Germania, Austria şi Elveţia.


În 1516, Julietta Montefeltro, o iniţiată a „ORDINULUI STELEI”, s-a alăturat „Ordo Bucintoro”. Ea a fost o preoteasă a Zeiţei Venus.

Zeiţa Venus este patroana Veneţiei, Veneţia fiind unul din principalele vortexuri planetare ale Zeiţei.




Ca iniţiat al „Ordinului Stelei”, Julietta a cunoscut secretul nemuririi şi al Ascensiunii, comunicând aceasta către „Ordo Bucintoro”, concepând o doctrină ocultă numită „Spiritus Eros” („Spiritul Zeului Amor”-ului), care include sacralitatea camerei nupţiale şi alte Mistere ale Zeiţei.


Scopul „Ordo Bucintoro” a fost să pregătească omenirea pentru Noua Eră, care se aştepta, pe atunci, ca să sosească în jurul anului 2000.

Încă de pe atunci se vizualiza suveranitatea umanităţii, eliberată de influenţa Bisericii, precum şi oamenii care îşi determinau propriul destin, fiind apreciaţi în funcţie de meritele lor, şi nu prin linia de sânge...

Un nou sistem financiar a fost plănuit, sistem care interzicea dobânda şi prevenea folosirea eronată şi goana după adunarea averilor.


Membri ai Ordo Bucintoro au plănuit cu grijă încarnările lor în fereastra de timp de 500 de ani până în anul 2000, pentru a pregăti Planeta pentru sosirea Noii Ere.


Ei erau în posesia GARIL-ului, PIATRA ALBĂ” a „Sfântului GRAAL !



Saint Germain, Cagliostro şi Casanova au fost toţi iniţiaţi în „Ordo Bucintoro”, în Veneţia.

Casanova a devenit un preot al Venus.

Cagliostro a devenit un preot al Isis şi a creat „MISRAIM”, un sistem masonic care a încercat să reînnoiască misterele lui ISIS, după mai bine de 2000 de ani de dormitare.

Din păcate, majoritatea lojelor masonice „Misraim” au fost infiltrate aproape imediat de către Iezuiţi şi folosite eronat de Noblimea Neagră Italiană, pentru scopurile lor.




Mozart a fost alt preot al Isis care a comunicat misterele lui Isis prin muzica sa şi a fost iniţiat în mistere printr-o societate templieră cu puternice conexiuni cu „Ordo Bucintoro”, în Untersberg, lângă Salzburg.

  

(Nota MarYan : Ei, acum chiar nu pot trece peste această „minge la fileu” oferită de Cobra, re-amintindu-vă ceea ce scriam, printre altele, în „Nota” personală de la începutul articolului acestuia despre Zona Muntelui Untersberg, din 24 septembrie 2014 :
  
„Chiar dacă există scepticism în privinţa informaţiilor oferite de Cobra, nu se poate să nu ne atragă atenţia zona – Berchtesgaden – luată în discuţie de acesta : ... în timp ce aceeaşi graniţă împarte în două jumătăţi (aproximative) exact zona specială a Muntelui Untersberg, care, iată, ce „co-incidenţă”, este situat la mai puţin de 7 Km de casa unde s-a născut, a crescut şi mai ales a creat marele geniu Mozart, în Salzburg... – oare <<întâmplător>> ?”

Aşadar, încă de acum o lună realizam o conexiune între Mozart din Salzburg şi Untersberg-Berchtesgaden, ca o întărire a rolului jucat în „istoria ocultismului” de către acea zonă, ca acum, Cobra să confirme şi să precizeze foarte clar calitatea de membru al lui Mozart în Societatea ezoterică a acelei zone...

Acest lucru ne arată cum intuiţia lucrează „mână în mână” cu precizia radiestezică.
Asociate şi înţelept puse la lucru, acestea, împreună, pot oferi informaţii – dar şi Simţire şi Trăire – de cea mai înaltă clasă...)



După căderea Republicii Veneţiene, forma externă a „Ordo Bucintoro” a fost dizolvată şi o anumită lojă pozitivă „Misraim”, din Veneţia, i-a luat locul.

Prezenţa ocultă a „Ordo Bucintoro” a avut o mare influenţă în evenimentele planetare şi a fost de mare inspiraţie pentru oamenii din spatele scenei, pentru „a atinge stelele” şi a dezvolta programul spaţial.

Din păcate, acest program a fost manipulat de către Archoni şi de Grupul Chimera, prin Societăţile „Vril” şi „Thule”.


Otto Skorzeny, un membru al Societăţii „Thule”, a încercat să re-creeze „Ordo Bucintoro” şi să îl folosească distorsionat, în scopuri negative, prin membrul Nobilimii Negre, Junio Valerio Borghese, redenumindu-l „Order Palazzo Stern” („Ordinul Palatului Stern”).

Încercările sale nu au avut succes.


Există anumite grupuri care pretind că sunt descendenţi ai „Ordo Bucintoro”. Afirmaţiile lor ar putea să fie valide, sau nu...




2 comentarii:

  1. Mulţumesc pentru comentarii, care, ca de fiecare data ne Luminează.
    Florentin

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept momentul in care pe site-urile ce abordeaza subiecte de genul celor de mai sus vor avea puterea sa scormoneasca dupa ocultismul carpatin, ca sa ii zic asa. Sub piciorele noastre este pamant sfant, asa cum toti marii maestrii o spuneau si o spun. Voievozii pamanteni (IO) initiati cu totii, calugari imbunatatiti, creatori geniali (scriitori,istorici, filozofi - Eminescu, Brancusi, Noica, Tutea, etc.) si inaintea lor DACII ! Si poate vom afla si de ce programatic de mii de ani suntem in continua lupta de supravietuire. Si am supravietuit. Deocamdata....

    RăspundețiȘtergere