duminică, 19 octombrie 2014

COBRA : PLASMA şi actualizarea situaţiei planetare (7 octombrie 2014)



PLASMA
şi actualizarea situaţiei planetare
7 octombrie 2014





Nota MarYan :

După o altă săptămână (sau chiar mai mult) petrecută „în afara web”-ului, revenim pe blog cu o actualizare a lui Cobra, la fel de interesantă ca şi cele anterioare.

Vă las plăcerea descoperirii detaliilor acestor informaţii, nu înainte de a face o scurtă precizare, legată de planurile dimensionale la care face referire Cobra în material, la un moment dat.

Astfel, planul „manasic (superior)” şi „buddhic” de care aminteşte Cobra, sunt concepte ale teozofiei, preluate din spiritualitatea orientală, în special cea indiană.

Şi, deşi ca metafizician de peste 20 de ani, am „operat” şi eu cu aceste concepte destul de mult timp, am fost nevoit să „actualizez” aceste concepte-planuri dimensionale, odată cu informaţiile mult mai holistice şi reale oferite de FONDATORI prin Sal Rachele, care, ca de obicei, au fost verificate radiestezic – şi pe care le puteţi parcurge, deocamdată, foarte pe scurt într-una din notele personale din alt interviu al lui Cobra, din 26 august 2014.

Din acel scurt studiu veţi putea sesiza că planul manasic superior la care face referire Cobra este Planul Cauzal (al 6-lea) al Fondatorilor, în timp ce planul buddhic reprezintă Planul Sufletului (al 7-lea) din reprezentarea Fondatorilor cu cele 12 planuri-dimensiuni-densităţi – într-adevăr, locul de „clivaj” şi conjuncţie între planurile „personale” şi cele „Universale”, între „personalitate” şi „Fiinţialitate”, şi tot cam ca în ASTROLOGIE, unde se face aceeaşi „separare” şi distincţie între primele 6 case (personale) şi următoarele 6 (sociale).

În rest, vă urez spor la asimilarea unor noi informaţii care sunt cel puţin interesante, dar şi utile în continuarea conştientizării „pe ce lume ne aflăm”...

Succes !



COBRA :


Curăţarea grupului Chimera continuă.

Fortăreaţa Long Island nu poate fi înlăturată atât de uşor, pentru că este legată la reţeaua scalară de plasmă care formează coloana vertebrală a Vălului (N.MY.: Cel care „asigură” Carantina planetară), care se extinde până la altitudinea de 8,6 mile deasupra suprafeței.

Chiar acesta este punctul exact în care Chimera şi Archonii își unesc forțele, pentru a apăra carantina lor asupra Pământului.




Pentru a explica, într-adevăr, ceea ce se întâmplă, vom accesa cunoştinţe oculte foarte profunde, care ar putea fi considerate ca fiind dincolo de S.F., pentru unii oameni.


Fizicienii ar descrie plasma ca fiind gaz ionizat, în timp ce un ocultist „calificat” ar descrie plasma ca un plan / dimensiune ascunsă, între starea de gaz şi al patrulea plan eteric.

Planul plasmatic, între fizic și eteric, este locul unde Archonii s-au ascuns în întuneric, acesta reprezentând cel mai mare secret al lor.

Planul plasmatic a fost creat ca un rezultat al forţelor de torsiune, între fizic şi corpul eteric, ca o consecinţă directă a anomaliei cosmice, atunci când universul a fost creat ; acesta este numit Abyss.



Acesta poate fi accesat (nu este recomandat!) prin intermediul portalurilor ascunse, care pot fi găsite în interiorul sefirei Daath din arborele sefirotic (kabalistic) al vieții.


Există aşa-numitele „singularităţi cuantice” sau ,,găuri de vierme” în planul plasmatic, care în terminologia ocultă sunt numite ,,tunelurile lui Set”.

Aceste „găuri de vierme” conţin Bombe Strangelet şi din quarci de tip „Top, iar acestea sunt legate fizic de Piatra Neagră, din locaţia Long Island.

Acesta este principalul motiv pentru care curăţarea reţelei scalare de plasmă şi a Vălului ne ia atât de mult timp.

Forțele de Lumină lucrează la această situație și au fost înregistrate progrese semnificative, în ceea ce privește îndepărtarea bombelor strangelet plasmatice, în timp ce bombele plasmatice „Top” rămân încă o provocare.


Există un alt plan similar cu plasma, dar pe o octavă mult mai mare, între mentalul superior (manasic) şi planul buddhic.

Acel plan este numit membrana Buddhi-Manas și separă tărâmurile Unităţii de tărâmurile dualităţii.

Această membrană a fost creată ca un rezultat al forțelor de torsiune între planul mental și buddhic (intuitiv), ca o consecință directă a anomaliei cosmice, atunci când a fost creat universul.

Această membrană este primul lucru care ne-a separat de Sursă, atunci când am coborât în Creaţie, ca şi scântei de conștiință, cu mult timp în urmă, în istoria galactică.

Densitatea acestei membrane va fi redusă foarte mult, după Eveniment, când anomalia cosmică a întunericului va fi ștearsă definitiv...



Așa cum Chimera pierde încet puterea, au loc scurgeri de informaţii interesante.





Așa cum probabil știți, sperietura Ebola nu are impactul sperat de Cabala, iar toate încercările lor de a provoca un nou război mondial, de asemenea, se destramă.


Statul Islamic, o creaţie iezuită, este în centrul atenției în mass-media.

Unul din scopurile archonilor și a marionetelor iezuite, în războiul lor ocult împotriva oamenilor, este de a asocia numele Zeiţei Isis cu creaţia lor întunecată, în mintea maselor.

Prin urmare, aș sugera ca toată mass-media alternativă să oprească folosirea numelui ISIS pentru statul islamic, şi, în schimb, mai degrabă să se folosească termenul de „ISIL” sau „stat islamic”.



Am fost contactat de către un grup de scriitori care au avut contact cu Rețelele Agarthei (N.MY.: Pământul Interior) din Asia de Est și Indonezia, între anii 2009-2013.

Acest grup a sugerat că oamenii nu pot aştepta pasivi Evenimentul, oferind mai multe idei de bază, care pot fi puse în practică.







Un comentariu:

  1. Citesc mereu articolele publicate de dvs. si mi se par foarte interesante si utile. Am gasit azi un articol pe www.stankovuniversallaw.com despre eclipsa din 23 octombrie, stiti ceva despre asta? Multumesc

    RăspundețiȘtergere