luni, 27 octombrie 2014

MarYan : Suntem martori ai unei „NOI ORDINI MONDIALE” (22 octombrie 2014)



Suntem martori ai unei „NOI ORDINI MONDIALE” :
din 16 octombrie 2014, în mod (semi)oficial,
Butonul de comandă” al Puterii Financiare
este în Zona BRIICS (CHINA)
22 octombrie 2014





Iată un articol foarte interesant şi deosebit de important.

Deşi acesta a apărut exact acum o săptămână pe blogul lui Marius Sumedrea, iată că acum le-a sosit „sorocul”acestor informaţii ca să fie expuse şi pe blogul nostru...

Evident, întrebarea care se pune de către toată lumea se referă la VERIDICITATEA informaţiilor. Ţinând cont că am citit şi răs-citit tot felul de „revelaţii” de acest fel, am ajuns ca, saturaţi, să nu le prea mai acordăm atenţie, spunându-ne că „a apărut încă unul care bate câmpii” despre Evenimente şi Eliberări Planetare iminente...

Pentru că deja titlul articolului evidenţiază valoarea acestei informaţii, fac precizarea încă din această introducere la articol că informaţia fundamentală a acestuia PARE A FI VERIDICĂ (şi verificată în acelaşi mod, deja cunoscut).

Însă, referitor la detalii, vom mai veni cu câteva idei, însă la finalul articolului, după ce veţi avea răbdarea şi răgazul să-l parcurgeţi, articol care, indiferent de realitatea informaţiilor de la final şi dincolo de abordarea care nu este la „cel mai înalt nivel spiritual” (amintindu-mi, cumva, de abordarea lui Fulford), este chiar interesant din perspectiva sa.

Aşadar, haideţi să studiem cu atenţie aceste informaţii, după care vom reveni cu ultimele confirmări (sau infirmări...) :



Marius SUMEDREA
Familia Dragon (China)
a preluat F.M.I. şi Rezerva Federală a SUA !
duminică, 19 octombrie 2014


Criza economică, care va dura până în anul 2020, va remodela în cele din urmă  harta politică a lumii și va schimba radical echilibrul geopolitic. SUA se vor confrunta cu vremuri grele, iar U.E. și Ucraina vor înceta să mai existe. O astfel de previziune a fost făcută de către celebrul astrolog rus PAVEL GLOBA.

El a menționat că președintele SUA va avea o soartă de neinvidiat, prezisă încă de un astrolog medieval rus : „Încă din 1999, am spus că lumea se va confrunta cu o criză fără precedent, care va începe după venirea celui de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite”,  a spus Pavel Globa.

Potrivit acestuia, indicații asupra acestui fapt apar încă din lucrările Secolului al XVI-lea, ale astrologului rus Vasilii Nemcin, care vorbea despre șocurile care vor veni de dincolo de ocean, când în țara de peste mări va fi la putere al 44-lea conducător. Nemcin îl numește „omul negru”.

În 1999, eu credeam că "omul negru" este menționat într-un sens alegoric, dar s-a dovedit că "negru" a fost folosit în sens literal. Ca rezultat, am greșit cu câteva luni, căci criza a început cu puțin timp înainte de venirea lui Obama, dar este o eroare permisă”, - a precizat astrologul.

După cum a menționat acesta, la general vorbind, „Statele Unite ca principala putere a lumii, nu au un mare viitor”.

Potrivit acestuia, „un viitor şi mai trist o aşteaptă pe Uniunea Europeană”.

În locul unei Europe unice vor apărea mai multe asociații. Scandinavia și țările baltice vor forma Uniunea de Nord, care va fi succesoarea Ligii Hanseatice. Franța, Italia și Spania se vor uni în Uniunea Sud-Europeană etc. UE ar putea să rămână ca formațiune, însă doar pe hîrtie”, - a spus Pavel Globa.

În conformitate cu prognoza astrologului, se vor dezintegra și alte alianțe militare și politice. „Blocul NATO nu va ajunge pâna la finalul crizei, inițial consolidându-se, dar apoi va înceta să mai existe”, - a spus Globa.

Pavel Globa a prezis scindarea Ucrainei în trei părți, spunând că două dintre ele vor intra în „Noul Imperiu Rus” : „Nu va supraviețui crizei nici Ucraina, care se va dezintegra în trei părți” - a spus Globa. „În anul 2014, în Ucraina vor exista două administrații reciproc independente, menținând în același timp integritatea formală a teritoriului, aproximativ în același format ca și în Republica Moldova. Federația est-ucraineană nu va asculta de Kiev și, de facto, va deveni parte din Imperiul Rus, iar Crimeea va fi un fel de Cecenia ucraineană”.

În conformitate cu prognoza astrologului, 2014 va fi anul în care umanitatea se va apropia de al Treilea Război Mondial.

Anul 2014 este periculos, deoarece Uranus este în Berbec, iar această combinație este foarte războinică” - a explicat Pavel Globa. „Mă tem de un război permanent în Orient. Doamne ferește, dacă acest lucru va fi legat de Iran, atunci, în orice caz, vom obține o adevărată explozie a unui terorism total necontrolat”.
 

Al treilea război mondial - cu altă pălărie.


Lumea de azi nu reprezintă altceva decât câmpul de luptă al celui de-al treilea război mondial. Da, oameni buni, trăim în mijlocul celui de-al treilea război mondial, fără să o ştim !

Germania şi China au înţeles primele că războaiele moderne sunt războaie economice, că ţările nu pot fi supuse prin violenţă, dar pot fi cucerite economic. SUA n-ar fi putut îngenunchea niciodată Vietnamul, n-ar fi putut subjuga niciodată poporul vietnamez, n-ar fi putut niciodată să-i impună prin violenţă un regim politic. Acest lucru este însă posibil azi, dar nu prin violenţă – astăzi, ţările sunt cucerite, popoarele sunt subjugate, asuprite la fel ca în Evul Mediu, dar prin mijloace paşnice.


La ora actuală, în lume se disting două mari strategii, două linii de abordare a viitorului :

- metoda americană, ce păstrează linia ideologică nazistă, creată de ideologul Zbigniew Brzezinski, aceea a controlului şi dominaţiei armate, acesta afirmând într-un interviu : ,,…dacă ar fi să conving 1 milion de oameni prin discurs sau prin a-i anihila, aş alege cea de-a doua variantă…” şi noua linie,

- metoda chinezo-germană, care merge pe o cale non-violentă, pe o cale paşnică, dar promiţătoare de succes.


America plăteşte un greu tribut lipsei de istorie, de cultură, de civilizaţie, de înţelepciune. America nu a reuşit să înveţe din istorie, că popoarele nu pot fi cucerite prin forţă, că nicio cucerire prin forţă nu rezistă timpului.

Chinezii şi germanii au învăţat, însă, acest lucru, din istorie... ei ştiu astăzi că este mult mai ieftin şi mai trainic ca să cumperi o ţară decât să o bombardezi şi să o distrugi.

(Aceasta) Este ca şi cu o femeie : prin forţă ai putea să o posezi, dar nu va fi niciodată a ta ; pe când, cu o floare, cu un inel, cu un şirag de sticlă colorată, o poţi avea pe tavă fizic, sufleteşte, dar, mai mult, o poţi pune să muncească pentru tine, să-ţi gătească,  să spele, să te maseze şi să-ţi crească copiii, de bună voie, cu zâmbetul pe buze...

(Nota MarYan : La acest moment, nu mă pot abţine să nu remac cum se observă că acest articol este scris, în mod cert, de către un „adevărat bărbat”...)

Sistemul barbar de dominaţie a lumii, practicat de către americani, a dat greş. America a pierdut, deja, rolul de conducător al lumii...
 


Dacă Secolul XX a fost al Americii, Secolul XXI va fi al Chinei.


Cum să mai poţi conduce lumea, cum să-ţi impui deciziile în faţa Chinei, când guvernul tău datorează Chinei peste 1.000 de miliarde de dolari ?

Cum să mai poată manipula SUA voturile în O.N.U. şi Consiliul de Securitate, când toţi votanţii datorează bani Chinei ?

Cum să refuzi China, când eşti păsuit la plata datoriei ?

Cum să refuzi China, când China este cel mai important cotizant la F.M.I. şi toată planeta este datoare vândută la F.M.I. ?


Cum s-a ajuns aici ?

Prin multă înţelepciune şi strategia luminată a conducătorilor chinezi, de la Deng Xiao Ping încoace.

În urmă cu 20 ani,  China  a ales drumul muncii şi al sacrificiilor.

China  a acumulat putere pe spatele chinezului de rând, care a muncit până la epuizare, pentru o farfurie de orez, sacrificând astfel bunăstarea poporului în favoarea creşterii puterii statului chinez.

China produce ieftin de (peste) 20 ani.

Dacă este ieftin, se exportă de 20 ani într-un ritm extrem de alert, către societatea de consum occidentală... Statul chinez beneficiază de sume uriaşe, provenite din exporturi, în timp ce importurile sunt mult mai mici.

De 20 ani, an de an, China are excedente uriaşe ale balanţei comerciale – exportă mult mai mult decât importă – cu o creştere economică constantă, de 10% pe an.

De 20 ani, China acumulează bogăţiile lumii.


Ce înseamnă excedentul balanţei comerciale ? Înseamnă, nimic altceva, decât că bogăţia intră în ţară ca un fluviu uriaş de comori.

(Nota MarYan : În felul acesta, se înţelege mai uşor de ce impresionanta cantitate de 85% din tot AURUL de pe Planetă este deţinută de Familiile Dragon aparţinând Chinei – după informaţiile oferite de Fulford şi Keenan...

Astfel că nu ne mai rămâne decât să constatăm cum şi la acest nivel funcţionează aceeaşi Lege a Rezonanţei, cum bogăţia ancestrală atrage bogăţie actuală, pe acelaşi „calup” al acumulării „bogăţiei” fizice pe principiul „picăturii chinezeşti” : pas cu pas, câte un pic...)


Ce înseamnă deficitul balanţei comerciale ? Înseamnă că o ţară importă mai mult decât exportă, înseamnă că fluvii de bani se scurg din ţară, cum ţi se scurge apa printre degete, înseamnă că - cel puţin teoretic - în anul respectiv sunt mai puţini bani, mai puţină valoare în ţara respectivă. Dacă acest deficit nu este datorat investiţiilor în tehnologie care să asigure pe termen scurt inversarea balanţei comerciale, ţara respectivă pierde bogăţie, pierde avuţie naţională, pierde nivel de trai, în termeni reali.

Acest lucru nu este palpabil, nu se vede, nu se simte concret... cel puţin nu imediat, dar dacă dintr-o ţară ies bani an de an... cu timpul, cel puţin în termeni teoretici, rămân tot mai puţini bani.

Sigur că acest lucru poate fi compensat prin intrări de bani, provenite din investiţii străine sau repatrieri de numerar de la cei ce muncesc în străinătate, sau credite internaţionale, dar să nu ne furăm singuri căciula... investiţiile străine, aportul de capital străin este, de fapt, un rău mai mare decât deficitul balanţei comerciale.

Aceste investiţii străine înseamnă cumpărări de terenuri, de exemplu, şi atunci ai mai pierdut o bucăţică de ţară... cumpărări de resurse şi zăcăminte minerale, şi ai mai pierdut o bucăţică de ţară... fără tancuri şi fără bombardamente. Investiţiile străine înseamnă fabrici care creează profituri, bani care PLEACĂ DIN ŢARĂ LA SFÂRŞITUL FIECĂRUI AN (este exact ceea ce se petrece în România, de 25 de ani încoace).

Investiţiile străine sunt cel mai mare rău al unei ţări – pe moment, sunt un factor pozitiv : intrări de capital, locuri de muncă, etc, dar pe termen mediu şi lung înseamnă robinete cu debite uriaşe prin care se scurge avuţie, adică nivelul de trai al poporului acelei ţări.



Acest lucru se întâmplă datorită profitului repatriat, de cele mai multe ori nici măcar impozitat. China şi Germania au înţeles aceste lucruri de mult... China şi Germania au făcut o prioritate naţională din politica de excedent al balanţei comerciale şi investiţiile în ţări străine.

Astfel, în aceste ţări s-au acumulat, de la an la an, tot mai multe valori din ţările limitrofe la început – şi, pe măsura globalizării, astăzi, aceste ţări „sug” bogăţia întregii planete.

Nu o spun ca pe ceva rău – sunt doar constatări...


Un alt factor important al războiului economic este DEFICITUL BUGETAR. La acest capitol, China este din nou campioana mondială. Dacă o ţară are deficit bugetar, înseamnă, practic, că aceasta cheltuieşte mai mult decât câştigă.

Aceasta ce înseamnă ? Că acel popor trăieşte mai bine decât ar merita conform cu munca depusă, însă o face pe baza împrumuturilor. Nu păcăleşte pe nimeni – doar îşi fură singur căciula !

Există astăzi ţări în care tot poporul ar trebui să muncească un an sau mai mult de un an, fără să primească nicio retribuţie, ca să-şi poată plăti datoria !!!

Cum e posibil asta ? Au luat credite şi au trăit mai bine decât li se cuvenea, dar datoria a rămas, trebuie plătită.

Cum o să plătească ? De văzut... Până una alta, aceştia sunt păsuiţi. Cine-i păsuieşte ? Cel ce i-a împrumutat. Cine i-a împrumutat ? F.M.I., Banca Mondială, China, Germania...

Vor sări unii deştepţi să spună că şi S.U.A. FALS !!!

Când tu mă creditezi pe mine cu 10 euro, dar datorezi Chinei 100 de euro, se cheamă că, în realitate, China m-a creditat !

De unde au F.M.I., Banca Mondială, bani ?  De la ţările care au mai mult decât le trebuie... în mod direct sau indirect, tot de la China şi Germania !

În aceste condiţii, cine este în spatele acestor instituţii de credit, cine deţine controlul, puterea ? China şi Germania, normal !


Ţările „democrate”, cooperante, coruptibile, nu se opun intrării de capital străin, investiţiilor, nu se opun importurilor de textile şi jucării chinezeşti, de autoturisme germane, nu impozitează profitul repatriat al fabricilor germane, etc.

Aceste „ţări cuminţi” „au înţeles” că este normal ca firmele chineze şi germane să aibă dreptul de a cumpăra fabrici şi terenuri, de a face afaceri, de a face profit şi mai ales de a putea trimite acest profit, cât mai puţin impozitat, înapoi în ţările de origine ale investitorilor care, din întâmplare, sunt chiar China şi Germania.

Şi atunci, se creează un cerc vicios : ţările slabe au tot mai mare nevoie de ajutor financiar şi, pe măsură ce primesc acest „ajutor”, se afundă tot mai tare şi mai tare în mlaştina subjugării.


Alte ţări care fac excedente comerciale imense, ţări care storc bogăţiile Planetei, îndreptând fluviul de valori spre ele, sunt ţările mari exportatoare de petrol.

Aceste ţări absorb sume imense de bani din toată lumea - ar fi avut condiţii excepţionale de a deveni viitorii „stăpâni ai lumii”, dar strategia lor de dezvoltare a fost de cele mai multe ori greşită. Arabii au folosit sumele imense de bani, provenite din exportul de hidrocarburi, de cele mai multe ori nechibzuit şi negândit. Au investit în echipe de fotbal, autoturisme de lux, în pârtii de ski în deşert, palate, zgârie-nori, insule artificiale şi alte extravaganţe lipsite de sens şi eficienţă.

Dacă arabii foloseau banii proveniţi din exportul de petrol în scopul dezvoltării resurselor energetice ale viitorului, astfel încât chiar şi atunci când petrolul se va termina, ei să rămână „regii energiei mondiale” (o nouă generaţie de energie), astăzi, aceştia ar fi fost „stăpânii lumii”.

Dacă în loc să facă insule artificiale cumpărau mine de fier, uraniu, bauxită şi cupru în Australia, America de Sud şi Africa, azi ei ar fi fost „stăpânii lumii”. Dar ei au cheltuit avuţiile imense, ca o femeie cochetă care cheltuieşte pe lux şi „deşănţare” tot ce-i cade în mână.

Tot acest fluviu de bani (valori) ce se scurge de zeci de ani dinspre Occident spre Orient, pentru petrol, minereuri şi „chinezării”, a dus la actuala criză economică.


Să ne imaginăm că în Occident exista acum 20 ani o sumă de bani, să zicem 100.000 de miliarde $, bani ce aveau acoperire în mărfuri şi valori. În ultimii 20  de ani, din cauza deficitului balanţei comerciale dintre Occident şi Orient, o mare parte din aceşti bani, dacă nu chiar toţi, au luat drumul Orientului. Veţi spune, bine, dar cum aşa, că noi vedem că mai sunt bani pe piaţă ?

Da, mai sunt, dar sunt tot mai puţini şi cei care sunt, sunt pentru că marele popor chinez (după ce ne-a luat bani şi ne-a dat în schimb tricouri şi jucării care în 1-2 ani au ajuns la groapa de gunoi) ne-a dat o parte din bani înapoi, dar sub formă de împrumut cu care să acoperim găurile deficitului balanţei comerciale şi ale deficitului bugetar.

Aşa că banii care sunt azi pe piaţă sunt mai puţini (de aceea este Criza) şi nici nu mai sunt ai noştri, ci sunt bani luaţi cu împrumut, mai direct sau mai puţin direct, tot de la „marele popor chinez”.

Şi totusi, azi mai avem un semn de întrebare : în lumea noastră nu încap două săbii într-o teacă... mai devreme sau mai târziu, China va rămâne singurul stăpân.



De ce ?

Să vedem care sunt atuurile şi punctele slabe ale celor două ţări (adică „Analiza S.W.O.T.”) :

Atuurile Germaniei: Mentalitatea, disciplina, ordinea, seriozitatea, organizarea.

Atuurile Chinei : Populaţia... un sfert din populaţia Planetei ; accesul la resurse ; un teritoriu imens ; poziţionarea strategică ; ambiţia unui popor ce are în spate un trecut glorios, o istorie şi o civilizaţie de 10.000 de ani ; spiritul de sacrificiu şi, nu în ultimul rând, crearea actualei alianţe BRIICS, cu alţi giganţi planetari : Rusia, India, Brazilia şi Africa de Sud.
Conducerea autoritară şi concentrarea puterii în mâinile unui grup restrâns ;  legi draconice care păstrează ordinea şi disciplina ; cea mai evoluată ţară în domeniul resurselor energetice alternative ; un sistem politic mai bine adaptat acestor „vremuri de război”.

Punctele slabe ale Germaniei : Un popor relativ mic... mult mai mic decât cel chinez ; restrângerea „spaţiului vital” ; sistem politic corupt, perimat, inflexibil, birocratic ; pierderea autorităţii legii ; scăderea permanentă a nivelului de ordine şi disciplină, datorită legilor proaste care de cele mai multe ori încurajează fărădelegea, protejează infractorul ; lipsa totală a resurselor de materii prime ; naţionalismul care uneori acţionează ca o frână de mână.

Punctele slabe ale Chinei :  O relativă rămânere în urmă din punct de vedere economic ; dependenţă de resurse minerale externe.


China este azi în topul dezvoltării tehnologiei resurselor de energie regenerabilă, a rezolvat problema materiilor prime, luând în stăpânire aproape în întregime Africa şi au toată economia americană la picioare, prin datoria imensă pe care statul american o are faţă de statul chinez.

Din punct de vedere tehnologic, China este un miracol... adesea, orice invenţie de pe lumea asta ajunge să fie pusă în aplicare mai repede în China decât reuşeşte însuşi inventatorul !

Chinezii copiază, fură, reproduc mai repede decât reuşeşte inventatorul să gândească... Fără să inventeze nimic, ei au acces la toate marile descoperiri tehnologice ale lumii. Şi furtul poate fi o artă, iar ei sunt cei mai mari artişti în acest domeniu !


O altă calitate fantastică a acestui popor este ambiţia de a fi primul.

Fiecare chinez în parte vrea să fie în mod particular primul - oriunde l-ai pune pe chinez, el vrea să ia locul întâi, să fie cel mai apreciat, să-i ia locul colegului, să câştige cel mai mult, să fie „number one”. Şi, pentru a-şi atinge scopul, nu are scrupule ! Asta este educaţia pe care o primeşte, asta este tradiţia pe care o moşteneşte...

Conducerea centralizată a ţării este un factor foarte important... puterea e concentrată în mâinile câtorva oameni, deciziile se iau repede, fără ezitări, fără tergiversări.

Ordinea şi disciplina sunt cuvinte de ordine – pedeapsa cu moartea se aplică, omul corect şi cinstit e protejat de lege, infractorul, nemernicul, ticălosul nu are niciun drept, spre deosebire de Europa unde infractorul este protejat, iar păgubitul, omul cinstit este discriminat şi intimidat.


Europa... lumea în care infractorii au mai multe drepturi decât oamenii cinstiţi.

Europa... societatea în care păgubitul face puşcărie pentru că a încercat să-şi apere bunurile, casa sau familia, iar infractorul e despăgubit pentru prejudiciile suferite.

Europa... lumea în care mulţi aleg să devină infractori, pentru că pot să trăiască mai bine în puşcărie decât în libertate.

Este imoral, anormal şi nedrept, dar asta se întâmplă într-o societate în care legile sunt făcute de infractori şi de către interpuşii lor. Asta se întâmplă într-o societate bolnavă, din cauza unui sistem corupt şi murdar „până în măduva oaselor”.

Aceasta se întâmplă din cauza unui sistem politic retrograd, învechit, neadaptat la realităţile secolului XXI.


GLOBALIZAREA este prost înţeleasă astăzi.


Globalizarea azi înseamnă HAOS... amestecarea raselor, libera circulaţie, emigraţie şi haos economic, politic şi social.

Globalizarea trebuie să însemne legi unitare la nivelul planetei, ordine, respect faţă de valorile umane, protejarea oamenilor buni, corecţi, cinstiţi şi eliminarea ticăloşilor.

Globalizarea ar trebui să însemne armonie legislativă pe toată Planeta, cooperare strânsă şi eficientă între popoare, pentru rezolvarea marilor probleme globale, rezolvarea problemelor emigraţiei clandestine, eradicarea sărăciei, reducerea poluării şi protecţia mediului. Asta trebuie să fie globalizarea – drumul către o lume mai bună, mai echilibrată.


Care este situaţia în prezent.


În esenţă, China a cumpărat încet, încet, „Federal Reserve Bank” de ceva timp. Dacă se poate numi o achiziţie, aceasta este mai mult o negociere în asumarea obligaţiilor, atât ale „Federal Reserve”, cât şi ale Trezoreriei SUA.

„Federal Reserve” este cel mai mare deţinător de creanţe SUA, adică 2,1 trilioane dolari (2.100 miliarde), iar China este al doilea deţinător, cu creanţe în valoare de 1,3 trilioane dolari. Această sumă nu va mai putea fi plătită niciodată de către guvernul SUA.



China şi ţările BRIICS, cel mai probabil, prin intermediul FMI, va gestiona datoria SUA prin creşterea cursului de schimb şi a tarifelor comerciale. Americanii, în următorii 10 ani sau mai mult, vor avea creşteri de preţuri şi inflaţie de 30% până la 50%, segmentată pe industrie şi regiuni, până la o dată când datoria sau o marjă din aceasta, va fi eliminată prin negociere.

Boom-ul din S.U.A. de după al Doilea Război Mondial, a fost finanţat de exportul inflaţiei de dolari, ajungându-se la ceea ce este acum pe pieţele emergente.

Americanii au trăit pe spinarea altor ţări. Acest lucru, în prezent, s-a schimbat.

Întrebarea ar fi : de ce China şi naţiunile BRIICS să-şi asume riscul acestor datorii ?

Simplu : Resetarea Financiară Globală sau colaps economic planetar, cu consecinţe inimaginabile. Este în interesul lumii de a restructura datoria SUA, de a salva balena eşuată pe plajă…

Zvonurile care circulă susţin că dolarul va avea o rată de utilizare diferită în ţară faţă de cel utilizat la nivel internaţional. Aceasta se datorează faptului că Trezoreria SUA va fi separată de „Federal Reserve”.

Trezoreria SUA va controla dolarul la nivel naţional, iar dolarul ,,internaţional” va fi controlat de către China şi consorţiul FMI, ca titularii de creanţe.

SUA sunt, de fapt, în incapacitate de plată, din octombrie 2013. Acest lucru nu a fost spus publicului larg.

China a achiziţionat recent clădirea JP Morgan din Manhattan, pentru 725 milioane de dolari şi, în curând, se va face anunţul cum China este în procesul de achiziţionare a altor bănci occidentale (sau active fizice) care sunt proprietari majoritari ai „Federal Reserve”.


Rezervele de aur ale Occidentului au fost epuizate de către China. Zvonurile spun că nu mai există niciun gram de aur în rezerve.

Sistemul datoriei publice şi al creării de bani, al Occidentului, este mort.

Schimbarea care vine din Est este în faza finală. Zvonurile spun că peste o săptămână sau două, televiziunile vor anunţa cea mai mare afacere din istoria financiară, dintre „Rezerva Federală” şi China.

Ele vor anunţa, de fapt, „Reevaluarea Monetară” (RV), adică modul în care toate valutele mondiale au fost evaluate, pentru a reflecta raporturi de producţie reale, precum şi activele fizice.

Conturile vor fi echilibrate. Criminalii de război vor fi urmăriţi penal, pe întreaga planetă.


Mai multe info aici.


Video-interviu despre preluarea F.M.I. şi a „Rezervei Federale” a S.U.A., de către China (Familiile Dragon), aici :



 
Cele mai noi informaţii privind acest proces (16 oct. 2014) :


- La ora 14.00, Obama a semnat cu chinezii, falimentarea Rezervei Federale, astfel că Federal Reserve Bank este înghiţită de către Trezoreria SUA, sub noua conducere.

- La ora 18.00, Robert Won semnează pentru aur.

- La miezul nopții se abrogă „E.S.T.”, Legea organică din 1871, astfel că „SUA Corporation” nu mai există ! Trăiască REPUBLICA STATELOR UNITE, o națiune sub „God We Trust” !

- La miezul nopții P.S.T. (N.MY.: Pacific Standard Time), IRAK include reintroducerea ratei de 3,58 pe plan internațional și cu 6 – 8 dolari rata, pentru a aduna în IQ.D (dinarul irakian, care va fi coloana vretebrală a noului sistem financiar mondial) pentru creditele de petrol.

- Generalul Carter Ham (Preşedintele interimar al SUA) preia Guvernul S.U.A., iar Comandantul Fairfield devine Preşedinte al Trezoreriei S.U.A.






Dave Schmidt a dezvăluit informații în programul său de radio, în ceea ce privește capitularea cabalei.


Trăim un prezent măreţ, dacă toate aceste informaţii vor fi validate ; curând, putem spune că am scăpat de tiranie.

Trăiască lumea liberă planetară !

Drum drept spre Lumină !







MarYan :


Deci, acestea sunt informaţiile...

După cum spuneam în introducerea articolului, acesta pare a fi veridic, în esenţă !

Foarte interesant este că deşi iniţial nu am acordat prea multă atenţie articolului, amintindu-i-l „în treacăt” „amicului radiestezist”, am avut surpriza ca acesta să mă contacteze la scurt timp după aceea, precizându-mi că lui „îi iese” foarte clar că informaţia despre „predarea” Rezervei Federale americane către chinezi, pe 16 octombrie 2014, este cât se poate de reală !

Atunci am realizat mai bine că, într-adevăr, „ceva” se petrece, şi chiar de importanţă deosebită...

În acelaşi timp, este vital să subliniez importanţa nuanţelor şi a informaţiei cât mai veridice.

Căci, dacă informaţia despre preluarea controlului asupra Rezervei Federale şi, implicit, a „petro-dolarului”, de către chinezi, s-a arătat a fi veridică, mai puţin adevărate par a fi informaţiile despre „preluarea conducerii” Guvernului SUA şi a Trezoreriei americane de către nu ştiu care generali şi comandanţi americani. Amicul a precizat de la început că acele detalii „nu se confirmă”, aspect verificat în această săptămână „de aşteptare”, în care, dacă ceva ar fi fost real, evident că ar fi ieşit la suprafaţă.

În schimb, această colosală „tranzacţie” mai poate fi ţinută în mod discret, departe de ochii mass-media oficială şi a opiniei publice mondiale, până când „Jocurile” se vor face la mai multe niveluri.

Deşi este foarte mult de povestit pe marginea acestui subiect, prefer să nu intru în detalii la finalul acestui articol, ci să le las pentru următorul Editorial – de fapt, Partea a 2-a a editorialului anterior, „despre când va fi Evenimentul ? – care, promit că va veni în foarte scurt timp.

Până atunci să remarcăm că, practic, din 16 octombrie 2014, polul de putere planetar se mută în Zona BRIICS, în general, şi în CHINA, în special !

Ce reprezintă acest aspect şi ce influenţă a avut acest moment chiar şi la nivel ezoteric (Nivelul LUMINII pe Pământ şi Gradul de îndeplinire a condiţiilor pentru declanşarea Evenimentului – valori care s-au modificat, cu ocazia acestui moment, corelat şi cu Portalul Cosmic din 22-26 octombrie 2014) – cum spuneam, le vom detalia în următorul Editorial.

Aşadar, să ne revedem cu drag la următoarea întâlnire...

MarYan

6 comentarii:

  1. Deci EVENIMENTUL se apropie vertiginooooos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Dovi, Evenimentul se apropie, dar nu chiar atât de "vertiginooooos"...

      Ștergere
  2. La 24 octombrie a.c., China a înfiinţat Banca Asiatică pentru Investiţii în Infrastructură, o instituţie alternativă pentru FMI care se adaugă la Banca BRICS, măsuri care vor contribui la resetarea financiară.
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta! Si eu simt ca lumea a trecut cel putin la urmatorul nivel, desi inca nu stiu toti, cineva a inceput sa dea tonul!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lucrurile se petrec asa cum trebuie sa se petreaca si noi sa avem grija sa ne marim vibratiile si sa ajutam si pe cei ce ne-o cer ,si sa ne aducem aminte de contractul nostru de viata- pe pamint ptru MISIUNEA NOASTRA PE NOUL PAMINT,sa fim doar in IUBIRE SI LUMINA MC

    RăspundețiȘtergere
  5. La chinezi nimic nu se face întîmplător. dacă ele sunt în vibrație cu tradiția lor, informația, pare credibilă. Așteptămpăm noi vibrații de la Beijing Ele vor confirma sau informa cele devenite public

    RăspundețiȘtergere