sâmbătă, 31 mai 2014

COBRA : INTERVIU cu Alexandra Meadors (Partea 1-a)



INTERVIU cu Alexandra Meadors
(Partea 1-a)

Transcriere audio de pe „istoriagalactica.blogspot.ro
(8 aprilie 2014)

 


 
(Nota MarYan: Iată un nou interviu cu Cobra, care, în același stil deja cunoscut, explorează aspecte foarte diverse ale actualităţii planetare – politice, economice, financiare, energetice etc. – însă, ca de obicei, când te aştepţi mai puţin vine cu anumite informaţii pe care nu le-am regăsit pe nicăieri, fie acestea mesaje de pe blogul său sau informaţii din media alternativă.

Chiar sunt extrem de interesante şi de meditat în linişte la aspectele ridicate de Cobra referitoare la „Atotputernicia Sursei” pe Pământ... De asemenea, vorbeşte de „Cei trei Papi” care există ca şi „funcţii” ale Cabalei şi care iarăşi sunt devoalate de Cobra în mod simplu, într-o singură frază...

Aşadar, lectură plăcută !)

vineri, 30 mai 2014

TOLEC : Motivul real al prezenței reptilienilor - catastrofa a fost evitată



Motivul real al prezenței reptilienilor -
catastrofa a fost evitată

Traducere şi adaptare de Ionuţ Mihai (A.I.M.)
(10 mai 2012)

 


O perspectivă galactică asupra motivului real al prezenţei aici a reptilienilor şi pe alte 20 de planete, dintre care două sunt foarte asemănătoare cu Terra.

COBRA : INTERVIU cu Alfred Lambremont Webre (Partea a 2-a)




INTERVIU
cu Alfred Lambremont Webre
(Partea a 2-a)

Transcriere material video de pe „istoriagalactica.blogspot.ro
(11 decembrie 2013)





(continuare din Partea 1-a)


A: Alo?...Alo?... Sunetul tău s-a oprit. Vorbeai despre Confederaţia Galactică care a intrat în contact cu anumite persoane, deja.

C: Vorbeam despre primul contact.

A: Da, da. Aş putea să te întreb... un coleg de-al meu de aici din Canada, Stanley Fulham, a fost toată viaţa ofiţer NORAD şi în 2010 a publicat o carte în iulie în care a spus că reprezentanţi ai Consiliului Galactic, Pleiadieni, Alfa Centaurieni vor apărea cu navele lor pe cerul New York-ului în 13 octombrie 2010 şi, de fapt, în acea zi erau OZN-uri zburătoare pe tot cerul New York-ului. A mai spus că Pleiadienii vor ateriza la Naţiunile Unite şi vor vorbi acolo în 2014 - 2015. Este parte din asta?

joi, 29 mai 2014

COBRA : INTERVIU cu Alfred Lambremont Webre (Partea 1-a)



INTERVIU
cu Alfred Lambremont Webre
(Partea 1-a)


Transcriere material video de pe „istoriagalactica.blogspot.ro
(11 decembrie 2013)

 


Nota MarYan: Acest interviu al lui Cobra cu Alfred Lambremont Webre este un fel de continuare la seria de 3 articole importante despre mesajele lui Cobra postate anterior, în care acesta detaliază din informaţiile importante din acele articole, printre care şi cele legate de invazia archonilor prin Congo în 1996, văzută în context mai larg al istoriei ultimilor zeci de ani.

De asemenea, Cobra vorbeşte mai clar despre momentul cosmic actual, se străduieşte să prezinte EVENIMENTUL cât mai precis şi, nu în ultimul rând, explică ce este cu acest nume al său, „COBRA.

"Audiţie" – vizuală – plăcută !

COBRA : Sfârşitul petro-dolarului, unitate globală şi EVENIMENTUL (Aprilie 2014)




Sfârşitul petro-dolarului, unitate globală
şi EVENIMENTUL

Traducere de Marius Sumedrea
 (Aprilie 2014)





(Nota MarYan: Iată şi al 3-lea articol-mesaj al lui Cobra, după „Actualizări despre căderea Archonilor” şi „Joc final al Carantinei pe Pământ”, din această serie de 3 articole pe care le anunţam ca fiind „şocante” şi foarte penetrante chiar şi pentru cei familiarizaţi cu informaţiile din „media alternativă”.
Chiar dacă poate consideraţi că acesta nu are densitatea informaţională ale celorlalte (şi mai ales al celui de-al 2-lea, care a şi cerut mult timp de organizare şi mai ales refacere...), şi acesta oferă alte „surprize” informaţionale pe care cei din Grupul Cobra nu ezită să le scoată la suprafaţă, acum, când toate „Lăcaşurile secrete ale Leului” se deschid...

...Şi, apropos, aceasta nu este informaţie vitală pentru supravieţuire în plan fizic, pentru asigurarea celor „necesare vieţii” şi a altor activităţi cotidiene.
Însă, pentru a nu mai lungi po-vestea – pe care o vom detalia într-un viitor Editorial – face bine la CONŞTIENTIZARE şi ÎNŢELEGERE, la Eliberarea de Frici şi alte în-grijorări.
Sper să vă fie un medicament util pentru temerile voastre legate de eventuale „declanşări de războaie” şi alte frici cu care, cu ultimele puteri, mass-media supusă cabalei încearcă să ne îndoape.
După cum observaţi, mesajul optimist al lui Cobra se încheie mereu cu „Victoria Luminii este FOARTE aproape!” – şi e normal, completez eu, când raportul Lumină / Întuneric a depăşit nivelul de 46%, apropiindu-se de 50% !...)

  

miercuri, 28 mai 2014

COBRA : Joc final al CARANTINEI pe Pământ (Martie 2014)




Joc final al CARANTINEI pe Pământ
(Martie 2014)



(Nota MarYan : Acesta este un material chiar SPECIAL pe care vă invit să îl studiaţi cu atenţie, fiind unul din cele mai importante mesaje pe care “Grupul Cobra” îl transmitea umanităţii în martie 2014 – poate şi ca pregătire pentru începerea “Portalului Armoniei” între 20 martie şi 8 mai 2014 - conform informaţiilor oferite de Lord Metatron, în postarea corespunzătoare de pe blogul nostru, referitoare la anul 2014.

Deşi informaţiile din acest material le vom mai parcurge în viitoare articole sinteză despre momentul EVENIMENTULUI, acum este important să precizez că acest mesaj a fost unul pe care prietenul radiestezist l-a studiat cu atenţie şi în care confirmările radiestezice au venit “pe bandă rulantă” : “fortăreaţa” orionică a Întunericului de pe Rigel, invazia orionică în sistemul Pleiadelor şi pe Pământ prin portalul Congo în 1996, până la “bombele strangelet” şi blocarea transmiterii informaţiilor de la SURSĂ către Forţele Luminii de pe Pământ - şi multe altele pe care vă las să le citiţi cu atenţie, observându-vă, în acelaşi timp, cu ce anume rezonaţi şi, mai ales, ce anume rezonează din Voi, cu voi…

Şi o recomandare : aşa cum seria articolelor despre “Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Mamei Pământ” o recomandam a fi studiată însoţită de divina muzică a lui Saggio, “Magia lui Merlin, la fel vă sugerez acum un fond muzical bazat pe “The best of epic music 2012” pe care tocmai am postat-o, chiar în acest scop. Puternicul mesaj muzical, care poate trezi în fiecare “EROUL Luptător”, alături de imaginile epice la fel de intense şi pătrunzătoare ca sunetele oferite, pot ajuta la o vizualizare mult mai bogată şi plină de sensuri a mesajelor despre “Noul Pământ” şi ultimele “actualităţi planetare” transmise pin “Grupul Cobra”…)


marți, 27 mai 2014

TOLEC : CONSILIUL ANDROMEDA - Adevărata realitate şi Adevărul şocant




CONSILIUL ANDROMEDA :
Adevărata realitate şi Adevărul şocant

Traducere şi adaptare de Ionuţ Mihai
(Active Information Media - A.I.M.)
(21 august 2012)




 
Întotdeauna fac tot ce îmi stă în putinţă ca să vă aduc ştiri, rapoarte sau noutăţi informative despre Consiliul Andromeda, care sunt pline de viziune, exacte, concise şi detaliate.

Acesta este primul raport de ştiri care are pagina sa proprie (N.T: pe site-ul AndromedaCouncil.com).

Sunt convins că informaţiile ce urmează mai jos sunt de o mare valoare pentru voi, pentru că au legătură directă cu procesul actual de îndepărtare şi "curăţenie" a ceea ce oamenii de pe Pământ au denumit în mod greşit în multe ocazii Cabala sau "cei răi".

De ce am spus "au denumit în mod greşit" în legătură cu aceste fiinţe care se află la conducerea Cabalei? Pentru că marea lor majoritate nu sunt fiinţe umane. Adevărata realitate şi şocantul adevăr este că... ei sunt, de fapt, reptilieni.

Vă rog să citiţi în continuare...

Muzică EPICĂ : „The BEST of Epic Music 2012”




Muzică EPICĂ :
The BEST of Epic Music 2012



După ce până acum am postat în principal muzică „delicată” – de la Magia lui Merlin” a lui Saggio, Yakuro şi Gayatri Mantra până la muzica angelică a unei voci autohtone, M’Angel,  însoţiţi de minunate „Mandale mişcătoare” – ultima postare din această categorie a venit cu o muzică shamanică pe ritmuri mult mai dinamice decât cea cu care vă obişnuisem.

Aceasta a venit deloc întâmplător, pentru a pregăti terenul pentru această postare, care nu este deloc „uşoară” pentru inimile mai „delicate”.

COBRA : Actualizări despre Căderea Archonilor




Actualizări despre Căderea Archonilor

Traducere : Marius Sumedrea
(12 ianuarie 2014)



Nota MarYan : Acum urmează 3 mesaje venite de la Cobra, dintre care acesta este primul, pe care le găsesc ca fiind foarte importante pentru înţelegerea unor aspecte din „Jocul dualităţii” desfăşurat pe Pământ şi pe care Cobra le explică foarte simplu, ca pe o poveste.

După cum precizează şi Cobra în al doilea articol („Joc final al carantinei pe Pământ”), care va fi postat după acesta în orele următoare, unele informaţii prezente aici sunt şocante pentru mintea oamenilor, chiar şi pentru cei obişnuiţi cu informaţii de acest gen („dezvăluiri”).

La fel, şi noi am fi considerat aceste informaţii şi mai ales cele din mesajul următor ca fiind „de tip S.F.”, de-a dreptul in-credibile, dacă măsurătorile radiestezice nu ar fi arătat foarte ferm că aceste informaţii nu sunt doar „ciudăţenii”, ci merită a fi studiate pe îndelete şi, mai ales, înţelese.

Astfel, se confirmă încă odată cum „Adevărul Eliberează”...
Succes !



 

luni, 26 mai 2014

COBRA : De ce întârzie EVENIMENTUL ?




De ce întârzie EVENIMENTUL ?

Traducere şi adaptare : Marius Sumedrea
(din decembrie 2013)




 
De multe ori ne întrebăm de ce se întârzie atâta declanşarea EVENIMENTULUI ?

Iată că o parte a răspunsului ni-l oferă Cobra, în acest articol.

COBRA : Actualizări privind Resetarea Financiară şi EVENIMENTUL




Actualizări privind
Resetarea Financiară şi EVENIMENTUL

Traducere şi adaptare : Marius Sumedrea
(din decembrie 2013)

 


 
Schimbări majore se întâmplă în spatele „scenei”.

Există o luptă continuă şi disperată pentru controlul noului sistem financiar, care este creat acum cu viteză maximă. Alianţa de Est construieşte noul sistem financiar pentru a sprijini Evenimentul care vine… (Detalii găsiţi aici)


duminică, 25 mai 2014

COBRA : Agenda IEZUITĂ




AGENDA IEZUITĂ

Traducere şi adaptare : Marius Sumedrea
(din decembrie 2013)




 
Ordinea de zi iezuită este să se infiltreze în Alianța de Est cu agenții săi și să deturneze procesul de creare a noului sistem financiar. Este inutil să spun că oameni de top din cadrul Alianței de Est sunt conștienți de acest lucru și nu vor  permite aceasta.

De asemenea, membrii de top ai Societății Dragonul Alb au învățat lecția aceasta după ce predecesorii lor au fost păcăliți cu zeci de ani în urmă, când au predat o mare parte din aurul lor agenților iezuiți pentru bucăți de hârtie fără valoare (titluri de stat SUA).

Membrii Dragonului Alb sunt mult mai atenţi acum, mai ales că iezuiții încearcă să se infiltreze prin Te-Wu, agenția chineză de informații secrete.
 

Despre ALIMENTAŢIA NATURALĂ și Hrana DIVINĂ



MarYan 
Despre ALIMENTAŢIA NATURALĂ
şi Hrana DIVINĂ





  
Subiectul pe care îl iniţiem acum – ALIMENTAŢIA NATURALĂ – este pentru mine „ca prima iubire”, acesta fiind primul subiect despre care „am învăţat să scriu”. Cum s-ar zice, aici „sunt în mediul meu”, adică „acasă”.

sâmbătă, 24 mai 2014

Despre EDITURA „CHRISTALIN” a ASOCIAŢIEI „CESAN”


MarYan 
Despre EDITURA CHRISTALIN
a ASOCIAŢIEI „CESAN”





  
Alt subiect pe care îl inițiem acum este legat de prezentarea Editurii CHRISTALIN a AsociaţieiCESAN”, adică „Centrul de Educaţie pentru SĂNătate”- cu ajutorul căreia noi ne desfăşurăm activitatea în cadru juridic.

Probabil că cei curioşi deja au putut să studieze informaţii de pe site-ul asociaţiei, www.cesan.ro, pentru a vedea nu doar de unde vin aceste informaţii, dar şi PRIN ce „structură”, dacă este juridică sau de altă natură.

Eu m-am străduit ca de la bun început să ofer informaţii cât mai complete, pentru toţi cei interesaţi şi curioşi să vadă „cu ce se mănâncă” acest blog. Fie vorba între noi, venind prima dată în contact cu informaţii şi cifre legate de subiecte ale „Actualităţii Cosmice şi Planetare”, şi eu aş fi fost interesat să mă lămuresc „de unde vin” toate acestea...


- Scanare - Diagnosticare - Tratament – pe bază de BIOREZONANŢĂ MAGNETICĂ




- Scanare -
- Diagnosticare - Tratament –

pe bază de
BIOREZONANŢĂ MAGNETICĂ

prin Asociaţia „Centrul de Educaţie pentru Sănătate”
- C E S A N -




 
După cum aţi observat din postările anterioare ale acestei „Categorii” - a biorezonanţei magnetice din cadrul Medicinei Cuantice – eu mă ocup şi de acest „subiect”, pe lângă alte preocupări legate de „Actualitatea Cosmică şi Planetară” (dar şi altele, pe care le veţi descoperi în scurt timp).

Poate aţi observat din prima postare a acestei categorii („De ce ? un nou subiect : MEDICINA CUANTICĂ”) stilul personal de lucru cu acest instrument de diagnosticare energetică. Pasiunea şi Bucuria sunt ingrediente de bază care stau la baza oricărei activităţi pe care mă străduiesc să le desfăşor aici, în „planul fizic” (acum putem spune : 3D).

Deşi am po-vestit suficiente aspecte pentru a înţelege „modul personal de lucru” cu acest aparat, apoi am expus principii mai „teoretice” despre ce înseamnă biorezonanţa magnetică, poate că sunteţi interesaţi şi de aspectele mai concrete şi practice a ceea ce înseamnă şi „oferă” un aparat de biorezonanţă.
 

BioRezonanţa Magnetică – diagnostic blând şi meta-terapie pentru corpul eteric (electro-magnetic) - Partea a 2-a


MarYan 
BioRezonanţa Magnetică –
diagnostic blând şi meta-terapie
pentru corpul eteric (electro-magnetic)

PARTEA a 2-a : Aspecte puţin mai „tehnice”
(pentru aparatele de tip METATRON)

  


(continuare din Partea 1-a)


Cuvântul „rezonanţă” provine din latinescul „resonare” care înseamnă : a răsuna, a repeta un sunet, a vibra.

REZONANŢA este un proces de iniţiere sau amplificare a unor fenomene vibratorii într-un sistem, sub acţiunea vibraţiilor produse de un alt sistem.

Rezonanţa are loc numai atunci când frecvenţa vibraţiilor este apropiată sau coincide cu una dintre frecvenţele cu care sistemul rezonant este capabil să vibreze.

Experimental, fenomenul de rezonanţă poate fi observat atunci când se ţine apăsată pedala din dreapta jos a unui pian şi, emiţând în apropierea lui un sunet suficient de puternic, de exemplu un LA vocal, se constată că pianul reproduce foarte clar acel sunet, prin coardele sale acordate corespunzătoare acelui LA, care vor intra spontan în vibraţie sub acţiunea undelor emise de corzile vocale.


BioRezonanţa Magnetică – diagnostic blând şi meta-terapie pentru corpul eteric (electro-magnetic) - Partea 1-a


MarYan 
BioRezonanţa Magnetică –
diagnostic blând şi meta-terapie
pentru corpul eteric (electro-magnetic)

PARTEA 1-a : De fapt, ce este „biorezonanţa magnetică” ?




 
Pe lângă InstinctoTerapie (cel mai sigur instrument de comunicare cu Sufletul), eu consider că demn de încredere, mult mai mult decât mulţi (super)bioterapeuţi, poate fi ajutorul impersonal oferit de un deosebit instrument tehnic :  Aparatul de Biorezonanţă Magnetică.

Ca şi cu Hrana Vie, ideea de biorezonanţă deja a prins destul de mult, devenind tot mai mult o modă, fiind chiar „la modă” să faci măcar o scanare cu biorezonanţă”…

Însă, ca şi în cazul suplimentelor alimentare de tot felul şi a atâtor diete şi dietoterapii, biorezonanţa este executată” la normă, de cele mai multe ori pe muteşte”, fără ca pacientul să fi înţeles mare lucru – doar că are sau nu cutare problemă şi, mai ales, care şi câte produse (de la anumite firme) trebuie să cumpere...

Însă, de ce pacientul ar avea sau nu o afecţiune, şi, mai ales, DE CE i se recomandă imperativ tot felul de terapii medicamentoase (pe bază de suplimente alimentare) sau diete de ultimă oră” – aceasta reprezintă un interesant mister pentru el…

Aşa că, în ultimă instanţă, pacientul acceptă, ca mulţi alţii, că aşa a zis domnu’ doctor ! ”…

Eu cred că tot ce ţine de actul medical poate fi cel puţin Explicat, pentru a Implica pacientul“ prin forul său interior în Actul Suveran şi Suprem de DECIZIE, iniţiat prin procesul de ALEGERE.


vineri, 23 mai 2014

De ce (?) un nou subiect : MEDICINA CUANTICĂ


MarYan 
De ce (?) un nou subiect :
MEDICINA CUANTICĂ



După atâta Metafizică, Spiritualitate, Parametri ai Ascensiunii şi „Dezvăluiri multi-dimensionale” ce oferă o imagine tot mai amplă a Actualităţii Cosmice şi Planetare – iată că, prin acest Subiect (Categorie), eu „revin la matcă”, la ocupaţia de bază, cea de Medic Holist ce experimentează de peste 20 de ani Alimentaţia Naturală şi Medicina Holistică iar, de peste 10 ani, şi Medicina Cuantică prin folosirea aparatelor de biorezonanţă magnetică („OBERON - METATRON”).

Vă puteţi imagina ce bucurie am trăit la contactul cu un prim aparat de biorezonanţă în anul 2003, după 10 ani de studiu intens şi teoretizare a Medicinei alternative ?!


joi, 22 mai 2014

Parametrii Pământului și ai Umanității – primele valori (1)



Parametrii Pământului și ai Umanității –
primele valori (Partea 1-a)
(22 mai 2014)



  

 
Iată că A SOSIT MOMENTUL !

După o anumită aşteptare, ACUM este TIMPUL să transmitem valori ale unor parametri fundamentali ai Pământului şi ai Omenirii, care, alături de cei ai Frecvenţei de Rezonanţă Schumann ai Mamei Pământ, reprezintă RADIOGRAFIA fundamentală a ACTUALITĂŢII planetare !

Doresc să precizez că nu am încurcat datele, că primul termen propus pentru prezentarea acestor informaţii a fost cel de vineri, 16 mai 2014 – însă, după cum am precizat şi în ultima postare a acestui subiect („Continuare la seria de 3 articole despre Frecvența de Rezonanță Schumann a Mamei Pământ”) :

...(Este foarte important) „SĂ PERMITEM (ENERGIEI) VIEŢII SĂ CURGĂ, să nu rămânem „încremeniţi în proiect”, adică blocaţi în „Planurile noastre” (mentale) ; ...este vital să rămânem deschişi în faţa SURPRIZELOR pe care ni le aduce fiecare CLIPĂ de curgere a Energiei Vieţii ; ...este o nevoie acută în Prezent de flexibilitate şi adaptare la momentul prezent”...


Muzică shamanică pe ritmuri moderne



Muzică shamanică pe ritmuri moderne



Iată ce minuni poate produce combinaţia ritmului modern cu ritmuri vechi (şi imagini) shamanice !

(De fapt, o parte din imaginile acestui videoclip au fost prezente în cadrul spectacolului "Din Inimă, Lumină Christalină" pe care l-am organizat pe 27 aprilie 2014 la Braşov - şi de care am mai amintit.)

miercuri, 21 mai 2014

MANDALE mişcătoare şi animaţie geometrică de la „Ţesătorul de Lumină” („Light Weaver”)




MANDALE mişcătoare şi animaţie geometrică
de la „Ţesătorul de Lumină” („Light Weaver”)



Ieri vă propuneam un „experiment” : să ascultaţi această puternică rugăciune budistă – Gayatri Mantra – în interpretarea Cynthiei Snodgrass şi Jim Oliver, urmând să revin „cu aceeaşi interpretare, însă cu alte imagini”.

Acum revin cu ceea ce am promis... însă veţi descoperi că este mult mai mult decât atât.

marți, 20 mai 2014

Continuare la seria de 3 articole despre Frecvența de Rezonanță Schumann a Mamei Pământ (Partea a 2-a)




Continuare la seria de 3 articole despre
Frecvența de Rezonanță Schumann a Mamei Pământ
(Partea a 2-a)


 

 
(continuare din Partea 1-a)


Din „banala formulăf x T = 1 , aplicată atât la timpul şi frecvenţa Schumann din 1950, cât şi pentru decembrie 2012 şi prezentul nostru (Mai 2014), am descoperit „cu cât s-a diminuat” timpul şi cât mai reprezintă acesta în prezent, faţă de 1950 (văzut ca an de referinţă, de când a început să crească frecvenţa de rezonanţă Schumann).

Acum vă propun „UN EXERCIŢIU DE IMAGINAŢIE”, pentru a înţelege cât mai clar şi acest aspect, dincolo de imagini teoretice. Poate că mulţi „percep” ceva, dar eu nu ştiu cât de clar le este acest aspect al „contracţiei timpului”, că „s-a micşorat timpul” şi alte afirmaţii de acest fel care, la o privire superficială a textului, pare a fi o altă „aiureală tip S.F.”.


Continuare la seria de 3 articole despre Frecvența de Rezonanță Schumann (Partea 1-a)



Continuare la seria de 3 articole despre
Frecvența de Rezonanță Schumann a Mamei Pământ

(Partea 1-a)



Bine ne-am regăsit !

Acum revin după câteva zile de deplasare în zona de vest a ţării unde am avut bucuria să particip la „EzotericFest” din Timişoara şi, îmbinând plăcutul cu utilul, să pun bazele, în aceaşi zonă, a realizării unor evenimente asemănătoare de tip „Salonul Christalin” şi „ChristalinFest”.

De aceea nu am reuşit să realizez postarea pe care o promisesem de mai mult timp despre anumiţi parametri ai Pământului şi ai Omenirii. De fapt, este un adevărat serial integrat în subiectul (categoria) corespunzătoare şi care nu poate fi „expediat” în câteva cuvinte.

Dacă nu mai intervine altceva, probabil că în cursul zilei de mâine, 21 mai (doar este zi specială, „de sărbătoare”) vom avea următoarea postare cu câteva valori ale unor parametri fundamentali de care am amintit în articolul despre „Primele repere despre Parametrii Pământului şi ai Umanităţii”.