duminică, 18 ianuarie 2015

COBRA : Actualizare a situaţiei planetare (16 ianuarie 2015)



Actualizare a situaţiei planetare
16 ianuarie 2015





Curăţarea Grupului Chimera continuă.

Există un progres semnificativ, dar toate informaţiile referitoare la aceasta rămân secrete, pentru moment.



TUNELURILE lui SET – „fistule plasmatice” de „prost gust” (N.MY. : Fistule (medical) - Canale care drenează spre exterior secreţiile – de obicei, cu puroi – ale organismului) – acum sunt rupte, pentru a fi deschise de către Lumină, infecţia scurgându-se afară, fiind transformată de către Lumină şi absorbită în Unime.

Acesta este motivul ocult pentru „NEBUNIA” care are loc chiar acum, pe Planetă.


(Nota MarYan : „Tunelurile lui SET” ar reprezenta, în psihanaliză, „o reţea de «celule ale visării» din mintea subconştientă”, aduse prin „proiectare conştientă” din Zona DAATH – un fals Sephirot, care reprezintă „Poarta de manifestare a «non-manifestării»” şi care este legată în „mod misterios” de chakra sexuală.

Metafizic, „Tunelurile lui SETreprezintă „acumulările” întunecate de instincte primare din fiecare fiinţă, rădăcini ale atavismelor primitive, de conştiinţă joasă, fiind nişte „adumbriri” – influenţe – ciudate asupra Sinelui. Pline de teroare şi umplute cu „putere” – cea de tip „josnic” – acestea apar chiar de la naşterea noastră !

În acest fel, iată cum se evidenţiază o „corelaţie” foarte interesantă între aceste „Tuneluri ale lui Set” de care vorbeşte şi ştiinţa spirituală veche, inclusiv Tarotul, şi „implanturile eterice” amintite de Cobra, în care archonii proiectează energii sau chiar entităţi de tip reptilian – încă de la naştere – în structuri de tip „găuri de vierme care, iată, se aseamănă unor „tuneluri”...)


Odată cu iniţializarea „Fazei Penetrării” după deschiderea Portalului IS:IS din Decembrie 2014, „Alianţa Esticăgrăbeşte planurile sale de a construi o structură financiară alternativă la sistemul petro-dolarului, care a fost principalul suport vital pentru Grupul Chimera ce a menţinut starea de Carantină a Planetei Terra, folosind „militarii negativi” ca principala lor unealtă de acţiune.

Această „structură alternativă”, de tip nou, include şi Sistemele de Navigaţie prin Satelit de tip „GPS”, care nu se află sub controlul militarilor negativi.

Întreaga STRUCTURĂ ALTERNATIVĂ este necesar ca să fie OPERATIVĂ într-un grad mai mare la Momentul „Evenimentului” şi va fi principalul instrument prin care va avea loc Resetarea Financiară.



De la începutul anului a escaladat (s-a amplificat) conflictul între Alianţa Estică şi Iezuiţii – Illumi-nazii financiari – cu „complexul militar industrial”.

Europa este terenul de bătălie al acestui Război de proximitate, datorită poziţiei sale geopolitice, fiind situată în mijlocul principalelor centre de operaţii ale ambelor structuri – Alianţa şi Cabala – precum şi pentru că este locaţia multor Vortexuri importante din Reţeaua Energetică Planetară, ce deţin o „Cheie” semnificativă în controlul Corpului Energetic al Planetei.


„Atacurile de steag fals” din Paris au fost orchestrate de către Cabala, prin „Iezuiţii Illumi-nazi”, ca un avertisment şi o ameninţare către Franţa, care a luat decizia de a se alătura Alianţei.

În plus, PARIS-ul este un „Vortex Isis” important.


În loc să vă implicaţi mai mult decât este necesar în drama acelui steag fals, v-aş sugera tuturor ca să fiţi mai conştienţi de aceasta.

Mult mai multă CONŞTIENŢĂ este necesară în COMUNITATEA ALTERNATIVĂ despre situaţia din NIGERIA.


În contextul acestor evenimente din Europa, Alianţa Estică contra-atacă.

Mai întâi, într-o nu atât de surprinzătoare „întoarcere la 180 de grade”, ELVEŢIA şi-a „extras” propria monedă din Sistemul de fixare a cursului valutar care „o lega” de moneda Euro şi s-a alăturat Alianţei, în pregătirea pentru tranziţia către Sistemul Financiar cu acoperire în Aur, de după Resetarea Financiară :
 


În al doilea rînd, RUSIA a tăiat alimentarea conductei cu gaz din Ucraina, controlată de Illumi-nazi către Europa, în mijlocul unei ierni friguroase, forţând cu eficacitate ţările europene ca să aleagă taberele.

Cabala îşi trimite deja reprezentanţii săi în Bulgaria, pentru a insista.


Între timp, Alianţa (Estică) construieşte rapid Noua Infrastructură Financiară, pentru a fi gata atunci când Evenimentul se va produce.


Semnele de pe Cer continuă : ZEIŢA revine !

Americanul Kabuki a găsit această fotografie minunată a figurii Zeiţei în coada de plasmă a Cometei Lovejoy, din galeria site-ului „Space Weather” :



Acum, Cometa Lovejoy trece aproape de Pleiade, îmbinând Energia Bucuriei cu Energia Cosmică a Iubirii din Pleiade.

Cei care percep energiile subtile, ar putea să trăiască experienţa unei intensificări a Iubirii în relaţiile lor, ca rezultat al acestui flux de energie :



Penetrarea este aproape !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu