sâmbătă, 10 ianuarie 2015

COBRA : Evoluţii în REŢEAUA AGARTHA (7 ianuarie 2015)



Evoluţii în REŢEAUA AGARTHA
– 7 ianuarie 2015





În Vest (Occident), Reţeaua Agartha a fost integrată cu Mişcarea de Rezistenţă, cu mai mult de 10 ani în urmă.

În Est (Orient), aceasta s-a păstrat ca entitate separată, până acum, din motive de securitate.


Reţeaua Estică (Asiatică) Agartha a fost creată acum 25.000 de ani, când mulţi „nemuritori” („xian”) au părăsit suprafaţa Planetei x şi au creat un Regat subteran al Luminii, în Grotele lor „Paradisiace”.

Am făcut această fotografie într-una din aceste peşteri, de curând, în Asia :



Reţeaua Estică Agartha este sursa Alchimiei Taoism-ului şi a învăţăturilor privind NEMURIREA.


Până acum câteva secole, multe mănăstiri taoiste aveau acces la Reţeaua Agartha din subteran, prin tuneluri sau peşteri situate lângă sau sub mănăstiri.


Un anumit Grup Dragon încă este gardianul acestor intrări şi Portaluri.


Cu diferite ocazii, aceştia iau contact cu populaţia de la suprafaţă, precum puteţi citi în această foarte interesantă carte.



Anul trecut, în Noiembrie 2014, pe măsură ce ne apropiam de activarea Portalului IS:IS din Decembrie, un proces de integrare foarte important a fost iniţiat între Mişcarea de Rezistenţă şi Reţeaua Estică Agartha.

Multe protocoale au fost inter-schimbate şi a fost iniţiat un proces de curăţire profundă, deoarece stratul cel mai de sus, de până la 30 de metri adâncime (100 picioare) de la suprafaţa pământului asiatic a fost, într-o anumită măsură şi, întrucâtva, încă mai este un loc de ascunzătoare pentru indivizii aflaţi în legătură cu Cabala şi cu structurile lor criminale, ca şi tunelurile subterane nu foarte adânci de sub Napoli, din Italia, care încă sunt ascunzători pentru Mafia.


În timpul şi după activarea Portalului IS:IS, un nivel înalt de conectare s-a realizat între Mişcarea de Rezistenţă, Reţeaua Agartha Estică (Asiatică) şi Reţeaua Agartha din Anzi (America de Sud).

Deocamdată nu se pot oferi alte detalii, în acest moment, despre această conexiune.


La activarea Portalului IS:IS, o Zeiţă Cosmică, pe nume DOU MU, a părăsit Sistemul Stelar matern, s-a teleportat în Reţeaua Agartha Estică şi a sosit la suprafaţa Planetei.

 
Acum trăieşte în Corpul său Fizic de Lumină, într-un foarte puternic Vortex de la suprafaţă, undeva în Asia, şi transmite mesaje venite de la Zeiţe Cosmice ale arhetipurilor Nut („Cer”), Maat („Justiţie”) şi Hathor („Iubire”) pentru Planetă, cu ajutorul membrilor unui anumit Grup Dragon, ca gardieni ai săi.


Aceasta este o evoluţie foarte importantă, căci a iniţializat Faza de Penetrare pentru Eliberarea Planetară şi începerea dezintegrării Vălului.

Astfel, este pentru prima dată când, după mai multe milenii, o entitate cosmică extraterestră a Luminii trăieşte pe suprafaţa acestei Planete.


Dou Mu este Zeiţa care a activat Vortexul „Halaf”/„Hassuna-Samarra”, acum 7.000 de ani.

(Nota MarYan : Mai multe detalii despre acest uriaş Vortex din mijlocul fostei Mesopotamii a Anunnaki-lor şi despre Gruparea „Statului Islamic”, puteţi re-citi în postarea lui Cobra, „ISIS?”, din 18 iunie 2014 – care vă va reaminti aspecte care acum sunt mai actuale decât oricând, mai ales după declanşarea actualului val de atentate din Franţa...)
 


Acum, ea a revenit pe Planetă pentru a vindeca acel Vortex, căci militanţii Statului Islamic încearcă să distrugă Femininul în acea zonă.

Prezenţa lui Dou Mu are deja efecte pozitive, căci după activarea Portalului IS:IS, oficiali de înalt nivel din guvernul SUA (de la Pentagon) încep să refuze să folosească numele ISIS pentru Statul Islamic (re-denumindu-l DAESH).


Taiwan este unul din principalele locuri cu prezenţă Dragon puternică şi o conexiune adâncă cu Reţeaua Estică Agartha.

Prima Conferinţă despre Penetrare va avea loc, de aceea, în Taiwan, pe 24 şi 25 ianuarie 2015.



Penetrarea este aproape !




7 comentarii:

  1. Bun ziua, sunt anonimul copy-paste care vad ca a creat furtuna in postarea trecuta cu arhonii. Nu aceasta a fost intentia. Nu sunt doamna m, radha sau prim unu. Sunt un cititor de bloguri mai pasionat decat altii, de profesie inginer si nu stiu am talent sa scriu frumos despre astfel de subiecte si apreciez munca domnului Maryan .

    Am vrut sa scot in evidenta ca intr-un articol trebuie sa stii toate informatiile. In privinta arhonilor s-a omis faptul ca toti avem doi arhoni si stau in aura noasta. Unul se numeste critica sau auto-critica si celalalt dezamagire sau auto-dezamagie. De fiecare data cand criticati, judecati sau va auto-criticati va mananca arhonu din cap, va ia energia. Si de fiecare data cand sunteti dezamagit va ia energia celalat arhon. Cand crezi ca esti mai destept decat altii arhonu de sus iar te mananca, si cand te simti prost in fata cuiva iar te manca celalat arhon.
    Asa fac ei si se joaca cu fiecare, cand te ia unu cand celalat.

    De fapt e foarte simplu. Ei sunt fiinte foarte evoluate mai destepti decat oamenii si ne manipuleaza de prea mult timp. e momentul sa-i dam jos de pe noi. Si sunt fiinte total energetice.

    despre cei fizici, se numesc reptilieni si din lucrarile lui Corrado Malanga, am aflat despre rapirile ale acestor extraterestii. Din nou nu fac reclama la nimeni, dar avem nevoie si in limba romana de cat mai multe informatii.

    Va apreciez munca domnule Maryan altfel nu comentam, nu trebuie luat nimic atat de personal cum au facut ceielalti in comenturile trecute. Asta daca citeati invataturile toltece aflati ca a lua ceva la modul personal te mentine in visul iluziei.

    Si am evitat ca arhonul meu atotstiutor sa ofenseze pe cineva de aici. Luptam impreuna si trebuie sa simtim asta, altfel suntem la mana arhonilor care ne separa si mai mult si ne mentin in iluzie. Si nu am de ce sa-mi cer scuze ca am ofensat arhonii din voi. Ei stiu mai bine ca voi ce ii asteapta si le este frica. Sper ca am lamurit ceva. Daca nu, asta e nu am talent la scris, sunt un copy-paste si nu cer nimic.

    Inca o data multe aprecieri domnule Maryan pentru Blog, si daca aveti comenturi, asta inseamna ca aveti si cititori :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun, dragă "anonim", am lămurit acum şi povestea asta, faptul că este un "copy-paste" realizat de altcineva decât autorul sau autorii acelui site şi articol...

      Aşadar, după cum am mai spus, acela este un material care oferă un alt "punct de vedere" şi o altă perspectivă subiectului abordat de noi, în privinţa "archonilor", una bazată mai mult pe "logica duală" a luptei dintre "bine şi rău", dintre "întuneric şi lumină", "Isus și Diavol" etc. etc.

      Or, nu aceasta este intenţia noastră, ci tocmai aceea de a transcede astfel de situaţii care ţin de dimensiunea 3-4D.

      De fapt, aspectele care ţin de "supravieţuire" au legătură mai mult cu 3D, în timp ce zonei 4D încă îi aparţin manifestări de amplificare a dualităţii, în care oamenii se văd între ei şi pot fi văzuţi inclusiv din perspectiva "superiorităţii" şi chiar a "aroganţei de sine" - aşa cum reiese, din păcate, destul de evident din acel material "copy-paste"...

      Din aceste considerente probabil că ceilalţi comentatori au "reacţionat", mai mult sau mai puţin emoţional şi, mai ales, "la modul personal"...

      Însă ideea fundamentală rămâne : nu de "corecţii archonice" au nevoie oamenii, atrăgându-li-se atenţia de (d)efectele care îi însoţesc zi de zi, ci de o ConŞtientizare blândă, însă precisă şi autentică, în acelaşi timp, a ceea ce este în jur, "în ce lume trăiesc", pentru ca, prin Acţiune conştientă, să se Elibereze treptat de aceste influenţe.

      Acum nu mai insist, articolele din această "Serie" vorbesc detaliat despre aceste aspecte.
      În esenţă, orice lectură şi comentariu este binevenit, însă, cum am mai spus, fac apel la Responsabilitate în această privinţă, re-amintindu-ne şi fiind conştienţi că orice Acţiune poate provoca o "Reacți(un)e", care, musai, trebuie asumată şi tratată cu răbdare şi calm (în sensul de "seninătate").

      Mulţumesc şi eu pentru atenţia investită în acest "Univers Christalin" şi fie ca Lumina să ne ajute să şi Vedem, nu doar să "Privim"...

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere
  2. ERATA: mi-a scapat fraza cu "asta daca citeati invataturile toltece", arhonu atotstiutor si-a bagat coada :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre Corrado Malanga exista foarte multe articole, carti si documentare in limba romana. O parte pot fi descoperite pe blogul IESIREA DIN MATRIX http://fymaaa.blogspot.ro/search/label/CORRADO%20MALANGA, iar altele pe facebook https://www.facebook.com/groups/341448835984877/ , pe youtube https://www.youtube.com/channel/UC4_cX3ngSC__sc0rXfXgpgw/videos si aici https://www.youtube.com/channel/UCxe8sc_nUcLv3fdaL5AMu8Q . Cartile si articolele pot fi citite si aici https://www.scribd.com/transparent123

    RăspundețiȘtergere
  4. http://theworldoftruth7.blogspot.ro/2015/01/the-current-situation-in-ethereal-level.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+TheWorldOfTruth+%28The+World+Of+Truth%29

    ascultati si melodia de la sfarsitul articolului. Interesant , nu ?

    RăspundețiȘtergere
  5. este copiat de pe http://2012portal.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai bine rezolvati misterul celor 3 nave ajunse aici de la despartirea ADNului uman.

    RăspundețiȘtergere