miercuri, 7 ianuarie 2015

COBRA : INTERVIU cu Robert Potter (23 decembrie 2014)



INTERVIU cu Robert Potter
(Editare de Rique Seraphico şi Transcriere audio de DaNell Glade)
23 decembrie 2014





Nota MarYan :

După ce interviul din luna Noiembrie 2014 „l-am sărit”, căci informaţiile transmise au fost, din punctul meu de vedere, la un nivel uimitor de „slab”, acum revin cu ultimul interviu al lui Cobra cu Rob Potter din anul 2014, din decembrie, în care descopăr, cu aceeaşi uimire, un cu totul alt nivel de transmitere a informaţiei.

Probabil că Activarea Portalului ISIS pe Platoul Gizeh din Egipt, din 15 decembrie 2014, ora 07.11, la care a luat parte şi Cobra, şi-a făcut cu prisosinţă datoria, inclusiv printr-un (probabil) up-grade informaţional al lui Cobra – altfel nu-mi explic această uriaşă diferenţă între nivelele celor două interviuri...

Dar nu mai insist, acum vă las ca să parcurgeţi informaţiile transmise, unele interesante, care transcend Spaţiul şi Timpul, iar altele pot fi văzute ca ultimele actualizări a ceea ce se mai petrece pe Planetă, pentru pregătirea Evenimentului pe care îl „proorocesc” tot mai mulţi (vedeţi şi postarea anterioară de pe blogul nostru, cu „valurile de energii” care tocmai vin dinspre ALCYONE, prin Soarele nostru RA...

Ca de obicei, vă urez Lectură cât mai în Lumină !




Rob – În regulă, Crăciun Fericit tuturor ! Bine aţi venit la o nouă ediţie a emisiunii radio Victoria Luminii !
Numele meu este Rob Potter, gazda voastră.
Aceasta este o ediţie specială, cu un interviu cu Cobra, uşor întârziată datorită unor dificultăţi tehnice. Îl vom avea pe Rique Seraphico care va avea grijă ca să se înţeleagă bine vocea modulată a lui Cobra.
Avem câteva actualizări minunate. Tocmai am primit ieri câteva, pe blog-ul lui Cobra, despre activarea portalului. Vom vorbi despre asta.
Mai înainte aş dori să spun „Bine ai venit în emisiune, Cobra”. Îţi mulţumesc foarte mult că eşti aici !

Cobra – Îţi mulţumesc şi eu pentru invitaţie.

Rob – Da, există o mulţime de lucruri uimitoare care se petrec în lume, astăzi.
Vreau să păstrez un pic despre materialul cu Egipt-ul pentru la urmă. Acum doresc să trec un pic prin ce se petrece prin lume. Vom trece de la mai greu către uşor.
Am văzut ceva schimbări astăzi. Indicele Dow Jones S&P a trecut de pragul de 10.000. Eu susţin că este o piaţă şi o economie „bizon” (adică „puternică”).
Au existat şi pronosticuri despre manipularea din prezent cu Rusia. Aş dori să vorbeşti un pic, dacă poţi, despre ce se întâmplă cu „fumul” şi cu „oglinzile” acestea.
Oamenii se întreabă : „A scăzut preţul petrolului ca rezultat al manipulărilor de la băieţii buni sau băieţii răi, sau sunt doar <<afaceri ca de obicei>>, ne putem aştepta la ceva evenimente ?

Cobra – La bază, aceasta este o manipulare a Cabalei, pentru că ei vor să influenţeze Rusia. Ei vor să aducă Rusia în genunchi, însă asta nu va funcţiona.

Rob – Corect. Eu cred în Adevăr şi în Libertate şi Justiţie pe întreg cuprinsul Lumii. Nu sunt, însă, secular.
Aş vrea să cred că americanii ar putea conduce calea către măreţie şi prosperitate. Dar cu această manipulare, cu preşedintele Obama, prin ceea ce cred că este implantarea de programe de control mental, condus de forţe ostile, cred că este imposibil...
Următoarea întrebare pe care o am, cu privire la scena lumii, este : Multă lume vorbeşte despre posibila eliminare a „sindicatului crimei” Bush/Clinton, despre care ai menţionat în postarea ta, cum că ar putea avea loc chiar înainte de Eveniment.
Mai crezi că este posibil, acum ?

Cobra – Da. Cum am spus în raportul meu (pe blog), există o nouă posibilitate care s-a dezvoltat după deschiderea portalului. Aceasta a fost foarte slabă înainte, dar acum este prezentă atât de multă Lumină, încât singura opţiune de a supravieţui, pentru Iezuiţi şi Rotchschilds, este să se dezică de facţiunea Illuminati, şi exact asta este ceea ce se întâmplă, precum poţi vedea în mass-media.
Deci, da, este o opţiune.

Rob – Şi a mai fost multă „vânzoleală” legată de cenzurarea filmului „Interviul”. Există probe că Tom Hennighan, căruia i-au fost eliberate fonduri de milioane de dolari la Paramount, prin George Soros, a încercat să creeze un fel de conflict, o „spălare de creier” a umanităţii.
Este încă destul de puternică influenţa Cabalei, implicată direct în mass-media şi filme, aşa-i ?

Cobra – Da, e o poveste veche. Mass-media este controlată de Cabală, încă de la creaţia sa.

Rob – De asemenea, am vrut să te întreb despre activarea din Egipt. Să întrăm un pic în asta.
Când ne aflam acolo în 2012, exista o anumită tensiune politică în zona Pieţei Tahir şi multe lucruri care s-au petrecut acolo, după aceea. Auzeam de diverse situaţii care aveau loc acolo.
Dar, spune-ne, care a fost sentimentul general în populaţie ? Ştiu că, atunci când eram în preajma Gizeh, nu am simţit foarte multe. Era Frăţia Musulmană care ne privea din spate, în timpul activării şi, cu noi, diferite grupuri au avut activităţi acolo. Desigur, frica bombei pe care am raportat-o a fost semnificativă.
Dar vreau să spun că tensiunea generală nu a existat pentru noi, la Gizeh, în 2012.
Cum a fost acum şi cum era în oraş, în Egipt ?

 
Cobra – De fapt, tensiunea a încetat. Oamenii sunt încă destul de irascibili, dar asta se datorează mai mult experienţelor de viaţă generale ; nu există mai multă tensiune politică, ci e mai mult o bătălie pentru supravieţuire, care nu se rezolvă pentru că, încă, avem aceeaşi planetă şi cu aceeaşi problemă de bază ; deci, nu s-a schimbat prea mult...

Rob – Da, unii oameni au menţionat că preşedintele egiptean ar avea legături evreieşti ; ei cred că este o persoană orientată foarte mult către Cabală.
Ai ceva comentarii despre asta ?

Cobra – Bun, nu aş fi de acord cu asta. Situaţia în Egipt este în multe feluri mai bună decât în alte ţări, pentru că Egiptul a încercat să se separe de Cabală, cât de mult a fost posibil.

Rob – OK. Aş vrea să te întreb, ne-ai putea spune ceva despre Activare ? Aţi mers la Saqqara şi aţi făcut activarea în interiorul zonei de iniţiere de acolo.

Cobra – Nu, de fapt am făcut activarea pe platoul Gizeh, dar „Mişcarea de Rezistenţă” (RM) a trimis un grup special la Saqqara, în acelaşi moment.

Rob – Excelent, excelent, foarte bine de ştiut.
Ai mai menţionat şi că un total de 144.000 de membri ai RM şi din Agartha sau din Federaţia Galactică (GF), au făcut şi ei parte din această acţiune.


Cobra –Cei mai mulţi au fost din RM şi Reţeaua Agartha.

Rob – Deci, în principal, au fost oameni de pe Planeta X care au lucrat din greu pentru Eliberare, este corect ?


 
Cobra – Da. De asemenea, şi Reţeaua Agartha, înainte să vină RM, a fost o combinaţie a acestor două grupuri, precum şi alte grupuri pozitive implicate, care nu erau implicate înainte.

Rob – Ok, ai putea comenta ceva mai multe depre activare ? Împărtăşeşte-ne un pic mai mult, despre ce şi unde s-a făcut, ca să se contureze o imagine.

Cobra – În principal, instrucţiunile au fost publicate pe blog, oricine le-a putut citi. Activarea actuală, în sine, a fost destul de intensă, ca eveniment. De fapt, a cerut dedicarea noastră totală şi concentrarea totală şi toate energiile, pentru că a fost „enormă”. A fost masivă. Energiile erau cu adevărat foarte, foarte puternice şi situaţia era foarte puternică.
Sunt bucuros că am reuşit să intrăm în faza de Penetrare. Voi vorbi mai mult despre faza de penetrare în viitor.
Simplu spus, nu aşteptăm ca ceva anume să se întâmple. Ne pregătim activ pentru Penetrare. Poţi vedea deja rezultatul în doar câteva zile.
Se petrec lucruri care nu se petreceau înainte.

Rob – Da, pot să simt schimbările energetice care au fost foarte, foarte intense. În comunitatea Lucrătorilor Luminii, au fost multe disensiuni. Nu le voi spune aici. Oamenii recţionează, înţeleg greşit, afirmă lucruri la care se aşteaptă.
Au fost multe tensiuni printre diverse grupuri de Lucrători ai Luminii. Oamenii trec prin multă luptă interioară cu ei înşişi.
Ce recomanzi să se facă, atunci când văd aceşti Lucrători ai Luminii că lucrau împreună şi, deodată, se despart ?
Unii oameni ar dori să le ascundă anumite informaţii, dacă se luptă. Nu e întotdeauna această situaţie, nu-i aşa?

Cobra – OK. Sunt oameni la care, în principiu, acţiunile lor sunt declanşate de Reţeaua Archonică.
1. Nu te implica în dramă. 2. Iartă, iartă, iartă.
Nu te implica în nici un fel de judecată, pentru că nu e productivă. Este un timp al unificării forţelor noastre, şi nu al divizării.
Aş spune aceasta din nou, după cum am mai spus-o de multe ori : pentru oricine este implicat în procesul de eliberare, nu vă judecaţi unii pe alţii, uniţi-vă forţele.
Aceasta este ceea ce avem nevoie în aceste timpuri.

Rob – Foarte bine. Mai am o altă întrebare : Ai menţionat despre Penetrarea în Reţeaua de Plasmă. Poţi să împărtăşeşti ceva mai mult despre Câmpul Scalar care este legat şi de programul „dârelor chimice („chemtrails”) ?

 

Cobra – Da, de fapt, unul din scopurile programului „dârelor chimice” este să creeze un mediu în aer care să conducă mai eficient undele scalare de plasmă, pentru a menţine Vălul.
La acest moment, a avut loc o anumită operaţiune a Forţelor Luminii, care a eliminat efectiv o mare parte dintre acestea. Nu a fost afectată intervenţia dârelor chimice în sine, ci a afectat undele de plasmă, astfel că multe din Generatoarele de Plasmă au fost scoase din funcţiune.


Rob – Foarte bine. Asta vroiam să aud.
Mă gândeam : ar putea aceasta să incite la mai multe acţiuni ostile din partea paraziţilor astrali sau eterici ?
Se pare că au fost multe diferite energii în mişcare, printre oameni. Am observat multe intenţii stresante care apăreau la suprafaţă, în multe relatări ale unor oameni implicaţi în diverse relaţii.

Cobra – Da, sunt, de fapt, două lucruri care se petrec : 1. Reacţia fiinţelor ne-fizice şi 2. Problema posesiuni de către entităţi, pentru că multă lume de pe această planetă, în special cei care au potenţial pentru Lumină, au fost atacaţi puternic în trecut de entităţi, iar aceste entităţi au fost poziţionate şi menţinute în poziţia lor de către Reţeaua Scalară de Plasmă.
Acum, că această reţea este scoasă treptat din funcţiune, aceste entităţi devin destul de active şi deranjează vieţile oamenilor. Oameni care erau calmi înainte, încep să se înfricoşeze subit, şi asta pentru că aceste entităţi sunt provocate chiar acum.

Rob – Daaa, aceasta are sens, căci aceştia merg către oameni care sunt în poziţia de a răspândi adevărul. (Da.) Am avut, recent, câteva întrebări, cumva legate de asta.
Să trecem la alta : oamenii sunt curioşi despre nano-tehnologie. Ai mai menţionat despre asta, înainte.
Avem mulţi oameni noi care urmăresc informaţiile noastre. Ei nu au întotdeauna timp să treacă prin tot materialul din trecut. Ai putea să le împărtăşeşti ceva mai mult despre nano-tehnologie? Unii oameni îi spun „praful deştept” sau acele tehnologii care deja există. Alţii sunt curioşi.
Vor fi neutralizate, vor fi scoase sau încă vor produce efecte asupra unor oameni ? Cum stă treaba, acum ?

CobraMajoritatea acestei tehnologii a fost îndepărtată, aşa că nu mai este o mare ameninţare, nu mai e o mare problemă.

Rob – Dar încă mai produce ceva efecte, da.

Cobra – Sunt câteva aspecte ale acesteia care încă sunt în funcţiune, dar nu este ceva de care să te îngrijorezi. Sunt alţi factori mult mai problematici decât aceasta.

Rob – Da.
Eu, în general, nu merg la consultaţii de sănătate. Ţi-am arătat înainte următoarea întrebare, pentru că este destul de lungă şi ca să o poţi înţelege corect.
Este vorbe despre o doamnă care doarme cam o oră pe noapte. Un prieten de-al ei este cu adevărat îngrijorat şi a întrebat ce se poate face pentru acea persoană ? Doarme doar o oră. Există vreun fel de sugestie să-i dai ?
Se pare că nu ajunge în starea profundă REM („Rapid Eye Movement”) de care are nevoie. Nu îţi cerem un diagnostic, dar dacă cineva ar avea aşa ceva, ce i-ai recomanda, în general ?

Cobra – OK.
O cauză posibilă ar fi legată de prea mult stres. Dacă o persoană este supra-stresată, este posibil ca acea persoană să nu se poată relaxa suficient, pentru a putea adormi.
Altă posibilitate este interferenţa cu reţeaua scalară sau de la entităţile non-fizice.
Aş sugera să meargă în natură şi să încerce să petreacă câteva zile în natură, să doarmă în natură, departe de poluarea electro-magnetică actuală.

Rob – Da, asta e o idee mare. Chiar una bună. Îmi place, pentru că corpul nu poate scăpa de aparatura electronică şi este bruiat, înapoi, la trezire.
Iată altă întrebare. Ştim că „Planul Astral” este răspunsul general la asta, dar oamenii doresc să ştie unde mergem când dormim.

Cobra – Corpul fizic rămâne în poziţia sa evidentă, dar tu ieşi cu corpul tău eteric, din corpul fizic şi, uneori, chiar explorezi împrejurimile cu corpul astral, deci depinde de nivelul tău de conştienţă şi profunzimea somnului tău.
Concentrarea ta, conştienţa ta, comută de la corpul fizic la corpurile mai înalte, non-fizice şi, desigur, după aceea, acestea se întorc înapoi în corpul fizic, când te trezeşti.

Rob – Deci conştienţa s-ar putea extinde dincolo de planetă în mediul tău local ; sunt multe posibilităţi aici. Sunt multe locuri diferite.

Cobra – Este posibil, în cazul în care conştienţa ta este suficient de înaltă şi dacă eşti capabil să penetrezi Vălul şi să ieşi din programare.



Rob – OK. Acesta este un lucru bun.
Există o altă întrebare şi, din nou, oamenii ar vrea ceva mai mult decât o descriere. Se referă la unde mergem când murim.
Ştim cum corpul fizic se transformă în praf aici şi avem aceste diverse alte corpuri. Desprindem toate aceste corpuri şi mergem în Corpul nostru de Suflet, la un anumit nivel ? Poţi explica un pic ?
Am mai vorbit despre asta, însă continui să primesc multe întrebări pe tema aceasta. Poţi explica un pic mai mult cum este acest proces ?

Cobra – OK. Este un proces gradual. Când murim, trecem printr-o anumită „uşă hiper-dimensională” şi ieşim din corpul fizic cu conştienţa noastră şi trecem prin acea uşă care, de fapt, este „Panul Plasmatic.
Dacă nu ne împotmolim în Planul Plasmatic, mergem mai departe către „Planul Eteric”, unde petrecem ceva timp şi eliberăm ceva din personalitatea noastră, din sistemul nostru de convingeri, din modelele noastre, apoi trecem în „Planul Astral”.
Deci, după ce murim, avem tendinţa ca să petrecem majoritatea timpului în Planul Astral, însă unii oameni sunt suficient de conştienţi spiritual şi merg mai departe, către „Planul Mental”, unde petrec un anumit timp acolo, în zona mai înaltă a Planului Mental, unde sunt în conexiune permanentă cu sufletul lor, cu prezenţa lor interioară înaltă (N.MY.: Sinele lor Superior).
Ei primesc un impuls ca să se reîncarneze din nou. Acest impuls poate veni de la propriul lor interior sau poate veni de la Văl, de la Reţeaua Archonică.

Rob – Şi dacă au coborât şi urmează acest impuls, fiind din planul mental superior (N.MY.: „Planul Cauzal), este necesar ca să fie aprobat contractul sau este o alegere, sau... hei, apropos, ce este acest contract ?
Ai venit jos şi ţi se spune : „Ok - iată care este situaţia, vrei să cîştigi experienţă, eşti în planul fizic aici, însă eşti legat la Reţeaua noastră.” (N.MY.: Iată MATRIX-ul de care tot vorbesc).
Vei intra şi ştii că vei primi acele implanturi.
Eşti de acord ? Aşa se face ?


Cobra – Este o situaţie complexă. Mai întâi, ai probleme de personalitate care nu au fost rezolvate şi care tind să te tragă în planul fizic. Ai anumite situaţii cu anumite persoane şi vrei să cobori, ca să rezolvi aceste situaţii. Apoi ai şi misiunea ta înaltă, şi abia apoi ai şi manipularea archonică, precum şi diverşi aşa-numiţi ghizi, care nu sunt cu adevărat „ghizi spirituali”, care îţi dau anumite sugestii care ar putea sau nu să fie pentru binele tău cel mai înalt...
Combinaţia tuturor acestor factori, împreună cu tehnologia scalară, au determinat calea încarnării tale.

Rob – Corect, deci ai un impuls care te atrage aici, indiferent de ceea ce ai „adunat” în viaţa ta... Să nu o numim „Karma”, ci Legea Manifestării care, în mod clar, caută Echilibrarea – şi apoi avem Reţeaua archonică care încearcă să dizloce totul, şi abia apoi avem influenţele înalte, pozitive.
Deci, avem toate aceste alte influenţe, în procesul de încarnare – încerc să portretizez ca şi cum ai fi o Fiinţă de Lumină şi treci prin toate acestea.
Există vreo comunicare specifică cu alte, să zicem, personalităţi spirituale care apar în încarnarea noastră sau doar pluteşti deasupra Terrei şi eşti atras în corpul unei femei care este însărcinată şi ştii că intri, şi atunci intri ?
Cumva, mă întreb, ce este Contractul unde voi merge ? Poţi explica ceva mai mult despre momentul în care intri în corp ? Ce este aceasta ?
Eşti de acord cu aceste influenţe sau, odată ce te întorci pe Pământ, toate acestea te fac pur şi simplu să intri într-un corp, şi gata ?

Cobra – OK.
La un anumit nivel eşti de acord cu aceasta. Ai anumite părţi ale tale care vor să plece, dar acea decizie este de obicei manipulată de Archoni.
Ţi s-ar putea oferi anumite opţiuni. Aceste opţiuni ar putea fi sau nu în slujba celui mai înalt bine al tău.
Vor fi ghizi spirituali în jurul tău. Aceşti ghizi ar putea fi ai Luminii. Ar putea fi şi ei manipulaţi. Ar putea fi acolo, să facă ceva bun. Depinde de situaţie.
Vezi tu, contractul pe care îl semnezi este de fapt ceva ce reflectă direcţia ta interioară, deci nu ai rezolvat ceva pentru care mergi în încarnare, nimic nu te poate forţa în asta.
Dacă ai anumite situaţii nerezolvate, desigur, Archonii se pot juca cu acestea şi să te forţeze să te încarnezi pentru că ai ceva nerezolvat, sau, dacă ai o misiune înaltă ca să te încarnezi, poţi alege prin libera ta voinţă superioară să te încarnezi, dar chiar şi în acea situaţie Archonii vor încerca să dicteze circumstanţele încarnării tale, cât de mult posibil.

Rob – Da, şi să te hăituiască permanent. (Da.) Mulţumesc.
Altă întrebare aici : cineva spune că încearcă se anuleze contractele lor. Sunt indivizi care vorbesc despre aceasta şi o persoană a scris cu putere şi a declarat contractele lor nule şi neavenite şi că au iniţiat schimbări pozitive. Ei simt, cu adevărat, că schimbările pe care ei le declară nu sunt onorate. Poţi explica asta?
Dacă revocăm un contract şi îl declarăm nul şi scriem că a fost anulat, cum se face că anumite aspecte ale acestor lucruri încă au loc, în percepţia noastră, în vieţile noastre şi în realităţile noastre fizice ?

Cobra – Aceasta se datorează faptului că am avut multe încarnări, în care am semnat multe contracte, iar unele din acestea încă sunt active.
Este necesar să le revoci pe toate complet, şi nu este uşor. Nu te da bătut. Continuă să cureţi asta şi vei simţi din ce în ce mai puţin ataşament faţă de alte forţe şi influenţe.

Rob – OK.
Iată altă întrebare, ceva mai generală. Poţi comenta despre progresul general al Mişcării de Rezistenţă pe care l-a avut în mişcarea de curăţare a căii, pentru Eveniment ?
Ai menţionat că s-au produs ceva schimbări, în această privinţă. Încă mai este nevoie să atingem masa critică în populaţia de la suprafaţă.
Însă, avem părţi eliminate din Reţeaua de Câmp Plasmatic. Sunt oprite permanent ? Se vor restabili unele dintre acestea ?


Cobra – (Cabala) nu mai are resurse suficiente să le restabilească. Este necesar ca Reţeaua Scalară să fie complet eliminată înainte de Eveniment, sau aş spune că se recomandă puternic ca să fie eliminată înainte de Eveniment.
De asemenea, Grupul Chimera şi tehnologiile lor exotice, diverse bombe de această natură (N.MY.: „Bombele Strangelet), nu au fost curăţate complet, încă, şi aceasta este absolut necesar să se facă înainte de Eveniment.

Rob – Da, reţeaua de câmp scalar a fost eliminată. Aceasta a fost în planul fizic sau s-a făcut de către RM în eteric şi, eventual, în astralul de jos, unde personalul militar uman nu poate ajunge ?

Cobra – A fost în planul fizic. Generatoarele de plasmă sunt în planul fizic şi au fost eliminate în planul fizic.

Rob – Uaua, astea sunt ştiri foare bune.
Aşadar, mă întreb, mai există şi alte tehnologii ?

Cobra – Sunt destul de multe tehnologii care sunt prin preajmă. Aş spune că, printre cele mai importante ar fi diversele bombe exotice de quarci şi reţeaua scalară de plasmă.



Rob – Şi mai sunt încă unele fizice rămase, sau sunt în alte dimensiuni, mai înalte ?

Cobra – OK. Nu voi intra în detalii în acest subiect. Este o situaţie destul de delicată, acum.

Rob – Mdaa.
Am primit multe întrebări de la oameni care vor să primească o actualizare a lumii şi să îţi aducă felicitări pentru activarea portalului. Ştiu cum este când lucrurile devin intense şi încerci să faci să devină realitate.
O ultimă întrebare despre aceasta : Ai fost în vreuna din acele camere (ale Marii Piramide) ?

Cobra – Nu am intrat în interiorul camerelor. Am fost în altă locaţie, pe platoul Gizeh.

Rob – Foarte bine.
Altă întrebare, generală (vom trece prin multe, ca aceasta) : Ne poţi explica relaţia din mitologie dintre Diana, Lucifera, Ashtoreth şi Isis ?

Cobra – La bază, Diana (Lucifera) este un nume de cod pentru Venus – Venus de la Răsărit, sau Steaua Dimineţii. Este unul dintre numele Zeiţei.
Ashtoreth este de fapt unul din numele Zeiţei Ashtar-a (N.MY.: sau Ishtar-a). Ashtara a fost una din zeiţele atlanteene, care se poate numi cu diferite nume. Isis este unul dintre ele.
Aceasta nu are nimic de-a face cu Lucifer, precum înţeleg unii oameni, sau cu vreo fiinţă sau venerare, după cum alţii fac referire. După creaţia Cultului Creştin, Cabala sau Archonii au decis să murdărească toate simbolurile Zeiţei.
Numărul 666 este de fapt un simbol al Zeiţei. Pentagrama este un simbol al Zeiţei.
Cabala a folosit în mod fals toate acestea, pentru că au dorit să-i oprească pe oameni de a intra în contact cu energia Zeiţei.

Rob – Corect. Manifestarea naturală care poate întotdeauna să fie văzută ca pură, oricând poate fi inversată.
Altă întrebare, în care vorbim despre venerarea Zeiţei : Ai menţionat înainte, când am vorbit despre temple, că venerarea Zeiţei aduce din nou echilibrul dintre aspectele feminin şi masculin, inclusiv cu ajutorul templelor sau a unor instituţii asemănătoare cu muzeele de artă, unde oamenii pot să meargă şi să se bucure de natură.
Ai mai descris asta, înainte. Am vrut să te întreb cu privire la Zeiţele antice – vorbeşti despre ele ca şi cum ar fi fost cu adevărat aici : Acestea au fost în timpuri când erau diferite rase pe planetă, în timpurile atlanteene, când diferite rase extraterestre co-existau cu pământenii, este corect ?

Cobra – Da, este corect. Aş dori să explic anumite lucruri.
Nu vorbim despre venerarea zeiţei în felul în care religia încearcă să o portretizeze. Vorbim despre conexiunea interioară cu aspectul feminin, curat, sănătos şi frumos al Creaţiei.
Aşadar, nu vorbim despre vechiul sistem de preoţi şi preotese şi temple şi biserici. Vorbim despre conexiunea interioară care se poate manifesta, în afară, prin clădiri frumoase ce pot servi ca puncte de ancorare în Reţeaua Planetară de Lumină, pentru a ancora acea energie.


Rob – Da. În timpurile când erau printre noi diferite rase de ET, diferite forme, mărimi, culori, feluri de piele, tipuri genetice etc., unele dintre aceste fiinţe erau de o natură înalt spirituală, care radiau o prezenţă uluitoare. Era ceva obişnuit, pentru oameni, ca să se bucure de Prezenţa acestor fiinţe.
Ar fi corect să se afirme asta ? (Da.)
Şi, astfel, ideea a fost, la bază, că aceştia erau mari învăţători spirituali. Ei nu căutau venerarea personalităţii – oricum, prin virtutea conştienţei şi a cunoaşterii, ei radiau calm şi pace, ajutându-i şi pe alţii, pe planurile interioare, ca să stabilească o conexiune mai directă cu Sursa – ai fi de acord cu asta ? (Da.)
Cred că, posibil, preoţimea din reţelele de Archoni au folosit această relaţie ancestrală dintre ET şi pământeni, luând unele dintre înregistrările despre aceste Fiinţe şi manipulându-le ca să fie percepute ca cerinţe de venerare personală.
Aceasta nu a fost ceva bun, iar acele afirmaţii preoţeşti manipulante au fost plasate ca fiind noile interpretări ale „Cuvântului lui Dumnezeu”, prin declararea preoţilor ca fiind intermediari. Corect ?

Cobra – Da, asta este corect.

Rob – OK. Mulţumesc.
Unii oameni vorbesc despre oraşul Beijing. Spun că e foarte mult „smog” (ceaţă şi fum amestecate) şi că nu s-a mai întâmplat de mult, dar brusc este acolo.
Ştii ceva despre asta ? Se petrece ceva acolo, în China ?

Cobra – Nu aş spune că a apărut vreo ameliorare semnificativă, încă.

Rob – OK.
De asemenea, au fost explorări ale spaţiului de către China, în orbita terrestră joasă, şi ei afirmă că au fost pe Lună în ultimii ani. Există vreo colaborare între ET şi Guvernul Chinez cu privire la programul spaţial, într-un mod pozitiv sau negativ ?

CobraExistă un anumit aspect pozitiv al colaborării, dar, în acelaşi timp, Grupul Chimera este încă prezent peste tot pe Planetă, mai ales în armata din fiecare ţară, inclusiv China (N.MY.: Inclusiv Rusia...).
De aceea nu se aude nimic despre cooperarea pozitivă în mass-media chineză.

Rob – Alte întrebări ale cuiva : evident că există un Plan şi ştiu că este parte din procesul de destabilizare al NOM (Noua Ordine Mondială) care să permită largi influxuri de emigranţi în ţările din „Prima Linie”, aceasta creând tensiune printre oameni, în principal pentru că emigranţii necesită ajutor, iar asta creează stres şi tensiune.
Mulţi dintre localnici pot fi influenţaţi de prejudecata rasială sau alarma socio-economică, întorcându-se împotriva acestor emigranţi.
Aceasta este o operaţiune controlată, corect ? (Da.) Ok.
La momentul Evenimentului, după înfrângerea Cabalei, aceşti oameni vor avea liberă voinţă ca să meargă şi să facă orice doresc ?

Cobra – Hmm, despre care oameni întrebi ?

Rob – Oameni care vin din alte ţări. Ei vin în special datorită dezvoltării economice. Vor putea merge acasă ?

Cobra – Da, desigur. Situaţia va fi complet diferită decât în prezent. Toate aceste graniţe artificiale vor fi dizolvate, iar oamenii vor începe să înţeleagă.

Rob – OK.
Iată altă întrebare : Te rog să explici ce anume cauzează comportamentul homosexual ? Acest comportament este al întunericului sau al energiei luminii ?

Cobra – În cele mai multe cazuri este energie sexuală manipulată de Archoni, pentru că atunci când energia sexuală a fost traumatizată sau când nu se poate exprima în relaţii sănătoase bărbat/femeie, se poate exprima în acest fel.
Dar nu este întotdeauna aşa. Este posibil ca să fie şi o conexiune de suflet cu 2 fiinţe de acelaşi sex, ceea ce se poate exprima într-o relaţie, de asemenea.
Avem o combinaţie de mulţi factori aici.

Rob – OK. Şi nu este neapărat obscură sau luminoasă, ci „este aşa cum este” şi nu există judecare. (Da, exact.) Ok. Bun.
Cineva a întrebat despre „Tăbliţele de smarald ale lui Thoth” şi de „Tăbliţele lui Hermes”. Aceştia sunt aceeaşi fiinţă, corect? (Da.)
Crezi că traducerea lui Doreal a acestor tăbliţe este cea mai fidelă ?

Cobra – Da, Aş spune că reprezentarea este destul de bună. Cred că aceasta este cea mai bună traducere pe care o putem avea, la acest moment.

Rob – Mulţumesc, şi eu sunt de acord cu ce ai spus.
De asemenea, vorbeşti despre „Sălile din Amenti”. Aceasta este, de fapt, o locaţie fizică adâncă în peşteri interioare, este corect ? Un fel de portal inter-dimensional...

Cobra – De fapt, este o locaţie fizică aflată sub nisipurile din Egipt. Este un centru fizic de iniţiere, care nu a fost încă descoperit.



Rob – Da, poţi să spui la aproximativ ce adâncime sub Piramida lui Khufu (N.MY.: Piramida lui Keops sau Marea Piramidă) se va descoperi, sub Platoul Gizeh, în viitorul apropiat ? Cineva a vrut să ştie această scurtă informaţie.
Inclusiv eu am devenit curios în privinţa adâncimii.

Cobra – Este la aproximativ 100-300 de picioare (30-100 de metri).

Rob – Da. Îmi amintesc asta, din Egipt. Ai menţionat asta.
Poţi să vorbeşti despre rolul pe care Papa Francisc îl joacă în ceea ce se întâmplă la Vatican ? Încă este o marionetă a Iezuiţilor şi joacă de ambele părţi ale gardului ?

Cobra – El doreşte să pozeze ca „băiat bun” şi pentru că Iezuiţii au un plan care să interfereze cu procesul de resetare şi, de aceea, ei doresc să se portretizeze pe ei înşişi ca „salvatori ai umanităţii”, pentru a supravieţui Evenimentului.
De aceea, Papa face toate aceste mici „acte de bunătate”. Dacă ar fi cu adevărat sincer... Biserica Catolică posedă triliarde de dolari sub formă de terenuri în America de Sud, deci Biserica Catolică ar putea termina imediat cu sărăcia pe această planetă !
Dacă ar fi un atât de mare „băiat bun”, Papa Francisc ar putea iniţia această schimbare.

Rob – Da, următoarea întrebare este una „mare” : Populaţia umană este în creştere. De unde vin aceste suflete ? Sau aceste noi suflete sunt create ?
Aceste noi suflete încarnate sunt tinere sau care este situaţia care permite ca mai multe suflete să vină aici, în aceste timpuri ? Au aşteptat dintotdeauna ? Am aşteptat şi noi timpuri mai lungi între încarnări ? De ce sunt atât de multe suflete aici şi de unde vin ?

CobraSunt multe suflete în planul astral care aşteaptă încarnarea. Populaţia este în creştere, simplu, datorită dezvoltării civilizaţiei în planul fizic, ceea ce permite mai multor oameni să trăiască în planul fizic.
Dacă există un impuls pentru ca mai mulţi oameni să se încarneze, datorită, în special, noilor vremuri, şi aceştia vor să fie prezenţi aici, în planul fizic, pentru că acesta este locul unde majoritatea „dramei” are loc.

Rob – OK. Deci aceste fiinţe sunt parte din procesul Carantinei. În trecut am fost obligaţi să ne încarnăm în cicluri, e corect ?

Cobra – Nu, de fapt, oamenii se încarnează pentru că este timpul adecvat pentru ei să se încarneze sau când există un impuls puternic, într-un fel sau altul, să se încarneze.
Da, unii oameni aşteaptă foarte mult timp, pentru că nu sunt multe opţiuni în planul fizic, pentru a se încarna.

Rob – Bun, ok. Dacă toţi au acelaşi impuls, bănuiesc că celui mai puternic impuls i se permite să se încarneze primul. Oameni vor „să intre”, însă nu sunt suficiente corpuri disponibile.
Într-un fel, explozia demografică e un lucru pozitiv. Permite multor oameni să trăiască experienţa în planul fizic. (Da, da, da.) Ok.
Cineva doreşte să ştie dacă ne poţi aduce ceva lumină despre importanţa Libanului ca ţară, în curăţarea energiilor din Orientul Mijlociu, şi despre vechiul oraş roman Baalbek, dacă este un portal cu care să se lucreze în particular.

CobraEste unul dintre portaluri, da. Este nevoie să fie curăţat. Are un mare potenţial pentru Lumină. Au fost unele lucruri care au avut loc acolo, care nu sunt bune şi este nevoie ca să fie curăţat.
(Notă MarYan : Revedeţi articolul din seria articolelor despre „Sărbătorile de iarnă” despre Zeul Baal, cel care a dat numele acelui oraş...)

Rob – Persoana care a întrebat aceasta ar fi bine să se alăture grupului PFC şi să meargă acolo şi să facă câteva invocaţii pozitive, poate duminică, pentru Meditaţia Planetară.
Putem vedea, astfel, o lucrare care s-ar putea desfăşura acolo.
Unii oameni sunt curioşi despre Templieri, despre Masonii Liberi şi Regalitatea din Cabală. Se pare că Isis este Zeiţa lor.
Care e situaţia cu Templierii ? Există vreun grup al Luminii, precum şi vreun fel de grup orientat către Cabala Illuminati, care lucrează în stilul Templierilor ?


Cobra – Da, efectiv. Avem facţiuni de Templieri pozitivi şi facţiuni de Templieri negativi.
Problema cu Illuminati este că ei au facţiuni ale înţelepciunii, mixate cu multă nebunie. Ei înţeleg anumite lucruri şi le amestecă complet cu instabilitatea lor emoţională şi psihologică. Este o combinaţie foarte periculoasă.
De aceea, situaţia pe Planetă este cum este...

Rob – Da, Manuscrisul recent al „Codexului din Nag Hammadi”, pe care l-a menţionat dr. Frank Strange, arată că au suprimat unele lucruri.
Consideri că este corectă informaţia ?

Cobra – Da. „Codexul din Nag Hammadi” este în fapt unul din cele mai bune fragmente de înţelepciune, de dinainte de invazia Archonilor din secolul al IV-lea d.Ch., care a distrus majoritatea Şcolilor de Mistere.



Rob – Foarte interesant. Valiant Thor şi dr. Frank Strange ar fi fericiţi să audă asta.
De fapt, am o „piesă” interesantă care merge înapoi, la una din postările tale pe care le-am citit. Ai spus : „aţi fi foarte surprinşi să aflaţi că ceea ce este în Biblie nu este cum, de fapt, s-au petrecut lucrurile şi că asta se va lămuri în cele din urmă”.
Sunt destul de curios. Dr.Frank a observat monedele istorice de pe una din navele stelare şi a privit şi la ultima cină a lui Hristos (N.MY.: „Cina cea de Taină). A spus că a observat că doar 5 discipoli erau prezenţi la cină şi că, în acelaşi timp, existau sute de femei în „miezul apostolic”.
Poţi comenta despre aceasta ?

Cobra – Nu voi intra în detalii. Aş spune că da, majoritatea evenimentelor care sunt descrise în Biblie nu s-au petrecut în felul în care sunt descrise.
A existat multă cenzură, în special despre prezenţa feminină, care a fost puternic suprimată din scriptură.

Rob – Da.
Primesc această întrebare de foarte multe ori. A trecut ceva timp de când am întrebat. Întotdeauna răspunzi într-un fel puţin diferit, ceea ce iluminează, chiar dacă se repetă : Ai putea vorbi despre fiinţa cunoscută ca Lucifer ? A fost real ? Este şi el aici în Carantină ?
Care este situaţia cu acesta şi cum se relaţionează cu Grupul ostil Chimera ?

Cobra – Ok. Acea fiinţă a fost capturată de Forţele Luminii, acum mulţi ani, şi a trecut în Lumină, iar acum asistă Forţele Luminii.

Rob – Uau, asta este o ştire interesantă. De fapt coincide cu ce a spus dr.Bell. El a menţionat acelaşi lucru, deci este interesat de auzit că şi tu spui asta, din nou.
Oamenii vor să ştie despre vise şi ceea ce sunt acestea. Am primit multe întrebări din astea, în ultima vreme.
Ei se întreabă : În timp ce sunt în stare de visare, ei sunt atacaţi ? Unii oameni simt anumite lucruri pozitive. Am două sau trei e-mail-uri în care oamenii afirmă că au somnuri foarte deranjate.
Sunt curios, şi ei au vrut să ştie : Sunt manipulate visele ? Se eliberează vechile contracte de suflet ? Există curăţire care are loc ? Ce se întâmplă în timpul-visare ? Suntem manipulaţi ? Este un proces natural, care nu interferează cu „cei buni” sau cu „cei răi” ?

Cobra – Acest proces a fost manipulat, pentru că Archonii din planurile astrale şi, în special din planurile eterice, au tehnologie care să influenţeze starea de vis.
Aceasta nu s-a curăţat încă complet, dar există un proces de curăţare ; deci, este o combinaţie din amândouă.

Rob – Da.
M-am uitat mult la noile fotografii ET care au venit de la George Filer şi de la diverse alte persoane. Vedem multe din aceste nave care se transformă, care sunt cu adevărat unic şi care arată dincolo de fizicalitate, cumva în stare energetică.
Eu gândesc acum că se petrece un proces de creştere a vizualizărilor de nave, pentru a pregăti oamenii pentru eventualul moment în care nave fizice se vor vedea în mod stabil pe cer, şi ca un anunţ formal, că „avem prieteni şi vecini în cartier” şi că au venit să ne ajute.
Multă lume gândeşte că aceasta va lua o turnură negativă, şi tot felul de alte idei. Cred că este o schimbare masivă de energie care are loc, de care nu prea ne dăm seama, Cobra.
Eşti de acord că aceste nave vin în atmosfera terestră cu mărimea lor hiper-dimensională, ca să ajute la curăţirea şi „stabilizarea” populaţiei, prin generarea unor frecvenţe de inserturi holografice, pe niveluri multi-dimensionale ?
Este acest gen de activitate care se întâmplă ?

Cobra – Da, şi aceasta are loc.

Rob – Ai putea împărtăşi mai multe despre asta şi despre aceste nave cu diverse forme ? Este clar că sunt aici. Luminile se schimbă şi se metamorfozează în diferite forme.
Poţi spune mai multe despre asta ?

Cobra – Bun, sunt multe nave în jurul Planetei, cu multe misiuni. Scopul lor este ca, în primul rând, să stabilizeze plăcile tectonice şi, în al doilea rând, să stabilizeze Grila de Energie Eterică.
Ei sunt aici, cu aceste misiuni, de ceva vreme. Ei au fost aici, de fapt, pe toată istoria umanităţii. Nu e nimic nou.
Ei sunt, cu adevărat, aici, pentru a activa tranziţia, ca umanitatea să supravieţuiască. Fără asistenţa lor, această planetă ar fi fost distrusă de mai multe ori, în trecut.

Rob – Da.
Iată o întrebare bună : Ai vorbit data trecută de Stonehenge şi ce vor oamenii să ştie este despre dinamica energiilor de acolo, în detaliu.
Cu ce stea se aliniază, dacă circulă energie stelară în toate direcţiile, pe toate planurile ? Adună şi focalizează energiile pământene, le împrăştie radial ? Există vreo diagramă, undeva, care să descrie energia de la Stonehenge, în detaliu, pe care ai recomanda-o ? Ştii de vreo stea sau vreun sistem stelar care este asociat în particular cu acel loc ?


CobraStonehenge este construit pe un punct de Vortex din Grila Planetară şi conexiunea sa principală este cu Sistemul Stelar al Pleiadelor. Este un portal de inserţie pleiadian.
Dacă te duci acolo şi mergi printre pietre, vei putea simţi foarte puternic energia pleiadiană. Este unul din cele mai puternice vortexuri pleiadiene de pe Planetă.

Rob – Foarte interesant. O persoană care doreşte să privească la energia care este acolo, doreşte „să disece” energia care se simte cel mai bine.
Există vreun fel de explicaţie „mecanică” sau vreo Teorie de Vortex Energetic, pe care aceştia o pot căuta, ca să o înţeleagă mai bine ?

Cobra – Va fi nevoie să verific, dar sunt anumite lucruri destul de interesante, despre aceasta, care sunt pe Internet.

Rob – Da.
Acum, fiecare spune multe lucruri diferite despre următoarea întrebare. Primim întebarea asta tot timpul, despre umanii care mănâncă carne (de animale).
Asta este sănătos sau nu ?

Cobra – Corpul uman, înainte să atingă o anumită frecvenţă vibraţională, are nevoie efectiv de o anumită cantitate de carne. Nu te forţa să încetezi să mănânci carne, dacă corpul tău o cere, dar va apare un anume moment în care vei lăsa carnea, în mod spontan. Nu va mai fi necesară.


(Nota MarYan : Acesta este Subiectul la care am scris şi am experimentat timp de peste 20 de ani, aşa că îmi pot „permite” un punct de vedere...

Mă bucur cum Cobra are, la acest subiect, o perspectivă echilibrată şi foarte aproape de ceea ce reprezintă subiectul „a mânca carne” în acest moment, al anului 2015.

Oricum, în cel mult două luni, până la finele lunii februarie 2015, va ieşi şi lucrarea de care am tot amintit, „HRANA DIVINĂ”, în care voi scrie mult mai detaliat pe această temă.

Acum doar amintesc că, dincolo de multele concepte şi păreri, ingurgitarea de carne şi de alte proteine animale se află în corelaţie directă cu GRADUL DE ABSORBŢIE A PRANEI de către CORPUL ETERIC al fiecăruia.

Fie că sunt „veterani” ai „posturilor” şi, în general, ai experienţelor cu „Alimentaţia alternativă”, până la „Hrana cu Lumină”, gen Jasmuheen, fie „începători”, raportarea se face la acest aspect, al Gradului de încorporare a Pranei în propriul corp eteric – care, ţine, la rândul ei, de alţi parametri ai „corpurilor spirituale”.

De aceea, pe măsură ce creşte acest grad de asimilare a Pranei, vine un moment în care corpul este suficient de mult „hrănit” cu aceasta, încât să nu mai simtă „nevoia” proteinei animale – moment care variază la fiecare, în funcţie şi de pofte şi obişnuinţe...

De aceea, observaţia care o fac la afirmaţia lui Cobra se referă cum corpul „nu are nevoie efectiv de o cantitate de carne”, ci de proteina animală şi de satisfacerea obişnuinţei create prin „drogurile” din carne – metil-xantina, adrenalina şi alte „adrenergice” – şi prin informaţia din Genele ADN-ului, transmisă prin atâtea generaţii...

De aceea, ca în orice aspect din planul fizic, acest proces este unul dinamic : implică A SIMŢI cât efort şi câtă „curgere naturală” este necesar de a manifesta în „eliberarea” de a mai ingurgita „cadavrele animale” – aflate, toate, în CORELAŢIE DIRECTĂ cu NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ şi de ÎNCORPORARE A LUMINII în fiecare...)



Rob – Da, şi asta ar fi o integrare pozitivă, prieteni. Nimeni nu este forţat să facă ceva. Va veni în mod natural, dintr-o schimbare vibraţională şi o conştientizare a diferitor aspecte care vor lua locul, şi va veni în interiorul fiecărei persoane de aici.
Oamenii au vrut să ştie, iată o întrebare interesantă, cumva adânc metafizică, şi voi lăsa această întrebare deschisă. Te las pe tine să răspunzi.
Poţi să ne spui mai multe despre Unime ? Cum a apărut Unul şi unde se află ?

Cobra – Unimea nu a apărut. Unimea a existat dintotdeauna, Este şi Va Fi întotdeauna. Nu este localizată.
Unimea defineşte sistemul de coordonate de localizare.
Unimea este pretutindeni şi nicăieri, în acelaşi timp.

Rob – Sunt de acord în totalitate. Unimea este oriunde şi nicăieri. Este iminentă şi transcendentă.
Mergând la „Marele Mister” : Dacă Unimea are capacitatea să creeze Universul, de ce nu este posibil să rezolve problema Chimera ?

Cobra – Aceasta este pentru că problema Chimera şi-a avut originea din funcţia aleatorie, care nu este logică. Nu este ceva care poate fi înţeles.
Este necesar să fie curăţată de Unime, prin protejarea propriei conştienţe în experienţa acestei anomalii aleatorii şi, prin această experienţă, Unimea începe să înţeleagă această anomalie şi absoarbe aceasta în Sine.
Aceasta este Lumina care absoarbe întunericul în ea însăşi.


(Nota MarYan : Aici este alt aspect esenţial, care este vital să fie perceput.

Dacă Dumnezeu, Creatorul, LOGOS-ul acestui Univers, Tatăl/Mama noastră, al tuturora, este şi el supus Evoluţiei, atunci SURSA, TOT CEEA CE ESTE sau ABSOLUTUL este, după cum spune conceptul, acest „CEVA” care cuprinde ABSOLUT TOTUL – de aceea i se mai spune ABSOLUTUL – toate Universurile cu toţi DUMNEZEII CREATORI şi Creaţiile lor ai OMNIVERSULUI.

Or, în acest caz, şi acest aspect al Întunericului face parte din acest TOT sau UNIME care, dincolo de percepţia lui Cobra, chiar nu este întâmplătoare şi „aleatorie” această „funcţie”.

Altfel, dacă percepem existenţa acestuia doar ca pe un „hazard”, întâmplător, atunci Universul chiar ar fi ceva supus „întâmplărilor întâmplătoare” care, odată apărute, ar putea fi imediat şi instantaneu „remediate” de „Absoluta Putere a Unimii”.

Dacă, însă, acest „fenomen” numit „Întuneric”, Există şi ESTE LĂSAT SĂ SE MANIFESTE, probabil că EXISTĂ O RAŢIUNE, POATE DINCOLO ŞI DE CEA DIVINĂ, care permite aceasta...

Aşadar, noi nu suntem doar spectatori, ci şi actori în acest GIGANTIC JOC COSMIC AL UNEI EXPERIENŢE FANTASTICE, ÎN ACEST INTERESANT UNIVERS AL „LIBERULUI ARBITRU” SAU A „LIBEREI ALEGERI”...)



Rob – În interviul cu Untwine ai menţionat cum Creaţia va fi absorbită înapoi în Unime. Este doar un aspect ciclic al planului fizic, care se pare că se contractă.
Unimea este mereu prezentă, oriunde. Ai putea explica din ce motiv Unimea va absorbi toată Creaţia ?

Cobra – Simplu, pentru că „TOT CEEA CE ESTEare un ultim ţel al Evoluţiei - este să fie absorbit în Unime, pentru a atinge cea mai înaltă Stare de Conştienţă.
Spaţiul, Timpul şi Materia sunt doar proiecţii, care vor fi absorbite, înapoi în SURSĂ.

Rob – Ok.
Am avut câteva întrebări interesante, săptămâna aceasta, dintre care unele sunt asemănătoare. Am primit multe întrebări.
Am două deodată, acum : Să vorbim despre Sistemul Educaţional la momentul Evenimentului.
Libertatea va veni şi va fi un Nou Sistem de Educaţie. Mulţi oameni se plâng de represiunea celui actual.
La momentul Evenimentului, sistemul educaţional va fi liber ca să se schimbe sau va fi vreo restructurare planificată ?

CobraVa fi o restructurare graduală, datorită logisticii şi, de asemenea, paradigma se va schimba destul de drastic şi aceasta va cere ajustări de timp.
Sistemul educaţional de pe Planetă, după Eveniment, în primele luni după Eveniment, va fi în continuă schimbare, în actualizare constantă. Va fi o anumită confuzie, pentru că oamenii vor fi nevoiţi să treacă peste sistemul lor actual de convingeri.
Multe din vechile sisteme se vor nărui şi oamenii vor fi nevoiţi să treacă printr-un anume proces psihologic, ceea ce nu se va petrece peste noapte.

Rob – Corect, iar când vor trece prin acest proces, vor exista, desigur, noi forme de învăţare. Vom fi nevoiţi să punem deoparte vechile concepţii.
Cred că încă vom putea să folosim Universităţile.
Eşti de acord cu mine că transformarea Paradigmei Generale din Educaţie va consta în trecerea de la simpla repetare a faptelor la cea de interiorizare şi realizare a procesului de învăţare, devenind, astfel, o Ştiinţă în Înţelegerea Spirituală ?

Cobra – Da, aceasta este Calea Generală care va avea loc, da.

Rob – Oamenii îmi spun mereu că, atunci când tu răspunzi aşa, eu să te întreb : poţi să detaliezi mai mult ?

Cobra – Ok, deci, bazic, ce se va petrece este această idee nouă, care va fi transmisă prin mass-media, care va începe să prindă formă în minţile umane şi, apoi, diferite aspecte ale populaţiei se vor ajusta, iar aceasta va lua ceva timp.
De aceea, va fi un proces gradual.
Şi apoi, desigur, copiii vor avea nevoie să absoarbă aceste noi idei, ceea ce va fi complet diferit de ce li s-a spus în trecut, astfel că va exista un anumit grad de confuzie.
Dar, în final, umanitatea ca întreg va începe să înţeleagă ce se petrece.

Rob – Da, mulţumesc foarte mult.
Cineva a întrebat : de ce a fost Polonia în decursul istoriei sale mereu în situaţii dificile, în Al Doilea Război Mondial atacată de Germania, folosită ca pion, cu protecţie oferită, Rusia a trădat, la fel Anglia, şi multe alte situaţii ?
Joacă Polonia vreun loc critic în învingerea forţelor întunericului, pentru că ei preţuiesc libertatea şi independenţa atât de mult ?
Cineva a întrebat aceasta.

Cobra – Este pentru că, simplu, Polonia este într-o zonă geo-politică şi situaţie nefericită, între Rusia şi Europa. Este ca o zonă-tampon şi, desigur, absoarbe majoritatea conflictului dintre aceste zone-cheie.


(Nota MarYan : Minunat răspuns la lui Cobra, care evidenţiează spiritul lui de „războinic” şi „strateg”, şi care se aplică „ca o mănuşă” şi pentru... ROMÂNIA – ca răspuns celor care văd în „vicisitudinile istorice” ale românilor drept „semne” că Divinitatea are „gânduri speciale” cu românii...

Oricum, pentru cine doreşte aprofundarea acestui tip de detalii, este suficient să parcurgă cele două articole pe care le-am postat la începutul lunii decembrie, despre români şi România.)



Rob – OK. Este un răspuns foarte bun. Apreciez asta.
Iată o întrebare interesantă (despre ARCA sau „Chivotul Legii”), şi voi răspunde eu, înainte. Voi spune că eu cred că este ca un „transmiţător radio” care transmite energie şi informaţie, şi care permite comunicaţii între oameni şi ET, fără a avea nave spaţiale.
Ce este ARCA sau Chivotul Legii sau Chivotul Legământului („Ark of the Covenant”) ?

Cobra – Era o „Cameră de Materializare”.

Rob – O „cameră de materializare”... cum ar fi obiecte materiale, care „se materializau” acolo ?

Cobra – Anumite versiuni timpurii ale acesteia aveau această abilitate.
Versiunile de mai târziu aveau capabilitatea de a crea anumite câmpuri electro-magnetice pentru a activa comunicarea cu alte dimensiuni, nu însă şi materializarea în sine ; această funcţie nu mai exista.

Rob – „Chivotul Legii” despre care se vorbeşte în Biblie, unde se află astăzi ?

CobraÎn mâinile Forţelor Luminii.



Rob – Aşa mai merge - este suficient de bine ! În regulă.
Cred că mai am câteva întrebări, aici.
Unii oameni au vrut să aprofundeze situaţia cu marea „poveste” despre piratarea de la Sony. Ai putea vorbi despre asta ?
Cineva a întrebat dacă poţi să scrii un contract cu diavolul ? Există diavolul şi, dacă nu, cu cine au semnat toate starurile rock cu sufletele lor ?
Ai putea vorbi mai mult despre situaţia cu piratarea reţelei Sony ? Şi în relaţie cu piratarea filmului cu interviul. Încearcă să construiască o operaţiune de steag fals sau ceva de genul ăsta ?
Mă întreb dacă Forţele Mişcării de Rezistenţă au făcut ceva. A avut loc o blocare a Coreei de Nord de către Forţele Luminii ?

Cobra – Nu, nu, Mişcarea de Rezistenţă nu a fost implicată în asta.

Rob – OK. A fost un atac american asupra lor ?

Cobra – Da.

Rob – OK. Mulţumesc. Bun.
Iată o întrebare care spune : din ce ai spus nu există „seminţe stelare” noi care să vină din alte sisteme stelare.
Oameni care s-au încarnat au fost înăuntrul acestui proces pentru 25.000 de mii de ani, cu excepţii extrem de rare. Ei găsesc destul de greu de acceptat că au fost manipulaţi pentru 25.000 de ani.
De ce nu am fost capabili să ne eliberăm noi înşine, singuri ? Dacă cineva nu vrea cu adevărat să fie parte din acest proces, cu Grila de reîncarnare ?
Astfel că ne întoarcem iarăşi la acele întrebări : Cum ne naştem ? Este un proces care nu se află sub controlul nostru ? E ceva care doar se întâmplă ? Un suflet este în planul mental şi este atras înăuntru ? Cum ne putem elibera de aceasta ?

Cobra – Nu este simplu. Avem nevoie să... De fapt, este necesar ca Evenimentul să aibă loc, mai întâi, pentru a sparge complet starea de Carantină de pe Planetă, şi abia atunci ne vom elibera complet de aceasta.
Şi, din păcate, DA, am fost prinşi aici în Capcană, pentru cel puţin 25.000 de ani !...

Rob – OK.
Oamenii sunt îngrijoraţi despre familiile regale din Scandinavia. Sunt toţi implicaţi, sunt ai Cabalei sau ai Luminii ? Sunt adânc implicaţi ? Diferă de la individ la individ ?
Cât de adânc este implicată Regalitatea Scandinavă în relaţia cu Cabala ?

Cobra – Diferă de la individ la individ, dar ei nu sunt principalii de care să ne îngrijorăm.

Rob – OK.
De asemenea, în Scriptura Buddhistă există o mulţime de istorii despre „Focul Etern”. Ei spun că este dureros, dar că este doar temporar.
În Scriptura Tibetană se vorbeşte mai mult în termeni care nu sunt reali, mintea face ca furtuna să fie reală.
Există vreo cale, pentru noi, ca să trecem dincolo de furtuna pe care o percepem ?
Există ceva ce putem face, ca să trecem dincolo de această furtună mentală, care este propria noastră creaţie de iluzii ?

Cobra – Ori de câte ori te conectezi cu propriul Suflet, treci dincolo de aceasta.
Deci, cu cât ai mai mult contact cu Sufletul, cu atât mai mult treci dincolo de asta.

Rob – OK. Aş dori să trecem la altă întrebare. Încă câteva minute.
Care este cea mai bună cale ca să contactezi propriul Suflet ?

Cobra – În primul rînd, să fii absolut Sincer cu Tine Însuţi.
Apoi, să-ţi permiţi, ţie însuţi, să eliberezi şi să simţi toate Emoţiile, ca să le integrezi.
În al treilea rând, să apreciezi Frumuseţea.
Al patrulea rând este Meditaţia.



Rob – OK. Bănuiesc că este suficient.
Cineva are altă întrebare, cu privire la ce se petrece cu Penetrarea prin Compresie (N.MY.: „Compression Break-through” sau „CoBra).
Este încă la aceeaşi distanţă ? Dacă da, de ce nu s-a apropiat mai jos (de suprafaţa Pământului) şi să îi scoată (pe archoni) din Pământul Interior, sau cam aşa ceva ?
Acesta este stadiul final, şi nu va ajunge mai jos de atât ?

Cobra – Am intrat acum în Faza de Penetrare, ceea ce înseamnă că procesul actual de „penetrare prin compresie” a început.
Nu este un proces instantaneu. NU este un eveniment instantaneu.
Este un proces care a fost iniţializat cu această Activare de Portal (N.MY.: cea din 15 decembrie 2014) şi va culmina la Eveniment.

Rob – OK. Din ce vedeţi aici, prieteni, spuneţi-mi dacă e vreo analogie interesantă.
Din ce ai descris, Cobra, acesta este un strat în jurul Pămîntului, ca o ceapă care este „câmpul de penetrare prin compresie”.
Se pare că ceea ce descrii este, dacă ne-am putea imagina, nu într-un singur loc, nu se ridică tot Vălul deodată, ci în mici zone, peste tot pe Planetă, ca mici „nano-viruşi de Lumină” care penetrează Vălul şi, eventual, va străluci complet, prin acesta.
Este corect ? Este un fel de „fum străveziu” care vine din diferite locuri, corect ?

Cobra – Asta este exact ceea ce se întâmplă.

Rob – Da, asta am vizualizat eu.
Este Scala Bovis” un indicator de încredere al creşterii nivelelor de energie ?

Cobra – Aş spune că este foarte rudimentar şi nu foarte exact.
Dar da, este ceva ce se poate folosi, având legătură cu frecvenţa vibraţională. Nu este de acurateţe, dar este ceva ce mulţi oameni folosesc în măsurătorile lor.

Rob – OK, mulţumesc.
Unii oameni se întreabă : petrec multe ore în meditaţie şi încearcă să se conecteze cu Sinele Superior al lor.
Ei încep să simtă acele vise-de-zi şi câmpurile morfo-genice, încep să primească informaţie. Însă, sunt incapabili să ajungă acolo conştient.
Se poate aştepta ca această informaţie să fie mai clară, odată ce Evenimentul are loc ?

Cobra – Da, desigur.

Rob – OK. Încă una mică. Mai avem probabil încă două şi te vom lăsa să pleci.
Ce este instalaţia de lângă Tungsten, din Siberia ? Este vreo instalaţie guvernamentală ?

Cobra – Da, sunt destul de multe instalaţii, aş spune, multe complexe militare în acea zonă.
A fost o zonă cu multă activitate în dezvoltarea programului nuclear rusesc şi unele proiecte militare secrete s-au desfăşurat în acea zonă, de asemenea.

Rob – OK.
Aş vrea să întreb cu privire la ADN : Poate fi manipulat ADN-ul şi putem stabili o conexiune ADN mai puternică cu sufletul, în mod verbal, şi care este cea mai bună cale să facem aceasta ? Prin intonare de mantre ?
Există vreo cale prin care putem „forţa” o conexiune a Luminii, pentru Suflet şi corpul fizic ?

Cobra – Oamenii sunt atît de focalizaţi pe ADN, că uită aspectul-cheie, care este conştienţa.
Ce este cel mai important aici este starea de conştienţă, făcând orice pentru a face să-ţi dezvolţi propria conştienţă, păstrându-ţi frecvenţele vibraţionale înalte.
Conştienţa este calea de reuşită.

Rob – Şi ADN-ul va răspunde : este o Flacără Vie.



Cobra – Exact.

Rob – Mai avem multe întrebări prin care nu o să pot trece. Doresc să-ţi mulţumesc pentru timpul tău. A fost un interviu foarte informativ.
Dacă ai putea să ne laşi cu încă o mică informaţie bună, pe care simţi că este important şi pe care poate eu nu am întrebat-o, cu privire la Activarea Portalului sau despre schimbările pozitive...
Ar mai fi ceva ce ai dori să împărtăşeşti cu oaspeţii noştri de azi, cu privire la Penetrările pozitive care vor veni, sau ce putem face ?

Cobra – Cum am mai spus, am intrat în Faza de Penetrare şi Forţele Luminii au dat instrucţiuni pentru noi ca să începem să vizualizăm cum este viaţa noastră după Eveniment.
Să avem această focalizare, fără prea multă Energie a Întunericului care să fie pe Planetă. Este important ca să nu „mai vedem” atât de mult din ce s-a întâmplat, ci mai mult din ceea ce vrem să creăm şi ce vrem să manifestăm ; în ce fel de lume ne-ar plăcea să trăim.
Vizualizaţi aceasta. Vizualizarea accelerează manifestarea celor „văzute”. Aş invita pe toţi să meargă pe blog-ul meu şi să citească raportul, care este destul de interesant.

Rob – Cobra, încă o dată mulţumesc foarte mult pentru ajutorul tău de astăzi. A fost o onoare şi un privilegiu să te avem la emisiunea „Victoria Luminii” şi aşteptăm să te avem din nou luna viitoare.
Crăciun Fericit şi Sărbători Fericite tuturor, de oriunde : tuturor ce urmăresc blog-ul lui Cobra, tuturor Lucrătorilor în Lumină, mai ales oamenilor din PFC, inimile noastre merg către voi, Victorie Luminii !
Vizitaţi acel site, ne sunt de ajutor donaţiile, avem nevoie doar de un impuls.
Fiţi binecuvântaţi cu toţii !

Cobra – Vă mulţumesc tuturor. Vă doresc Sărbători Fericite şi Victoria Luminii !

Rob – Mulţumesc foarte mult, Cobra. Pentru cei dintre voi, din audienţă, care doresc să cumpere oricare dintre tehnologiile de vindecare cu laser sau sunt interesaţi în sprijinirea site-ului, prin cumpărare sau donaţii, vor fi foarte mult apreciate.
Aş dori, de asemenea, să vă rog pe toţi să aruncaţi o privire pe http://prepareforchange.net , pentru a vă implica în Schimbarea pozitivă, prin Pace şi acţiuni non-violente, pentru a sprijini Adevărul.

Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. Am crezut initial că ai fost ocupat cu Asociaţia şi de aceea "ai sărit" interviul.
    Sunt de acord cu cele menţionate referitoare la poziţia geo-strategică a României, asemănătoare cu a Poloniei, unul din motivele tumuloasei noastre istorii.
    Din câte ştiu are şi România o poartă către Agharta, dar în poza din material nu apare.
    Mulţumesc.
    Drum drept către Lumină!
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt, sunt mult mai multe Porţi de pătrundere în Reţeaua Agartha decât sunt reprezentate în desenul din material.
      Fiind un desen, este doar orientativ şi artistic, fără pretenţii de precizie.
      Şi, oricum, şi de pe teritoriul românesc sunt mai multe locuri de pătrundere în Agartha.
      Anii următori ne vor ajuta să completăm acest desen !
      Mulţumesc! MarYan.

      Ștergere