marți, 20 ianuarie 2015

COBRA : Interviu cu UNTWINE (13 ianuarie 2015)



Interviu cu UNTWINE
(Transcript)
13 ianuarie 2015





Nota MarYan :

Vă sugerez ca să studiaţi cu atenţie acest „alt tip de interviu” al lui Cobra (faţă de cele deja cunoscute, cu Rob Potter), unde întrebările rapide, directe şi punctuale sunt urmate la fel de rapid de răspunsuri „pe măsură”...

În acest tip de interviu apar mai puţine cuvinte şi, în schimb, par a se regăsi mai multe informaţii concentrate.

Sper ca acesta să vă fie de folos în procesul de Cunoaştere, prin adăugarea a încă unor „pietricele” în „puzzle”-lul informaţional pe care îl construim fiecare, pentru „pavarea” cât mai durabilă a propriei Căi...



Transcriptul interviului :


Untwine: Este adevărat că Terra a amânat propria sa Ascensiune, înainte ?

Cobra: Se întâmplă chiar acum, nu s-a mai întâmplat niciodată inainte, dar se petrece chiar acum, pentru ca oamenii să aibă mai mult timp pentru a-şi rezolva situaţiile lor.

U: Care a fost data iniţială pe care o avea pregătită ?

C: Planul original a fost pentru anul 2000 sau 1999.

U: Francis Bacon a fost cu adevărat St. Germain, înainte să ascensioneze ?

C: Da.

U: Cu adevărat este el cel care a scris istoriile lui Shakespeare ?

C: Da.

U: În ce măsură gradele inferioare de masoni liberi cooperează cu planurile Cabalei ?

C: Aproape zero. Structura reală a Cabalei din masoneria liberă începe cu gradul 32 sau 33, nu mai jos. Deci oamenii, până la acel grad, nu au idee despre reţeaua Illuminati şi nu cooperează activ cu ea.

U: Ok, deci lor nu li se spune despre planurile de depopulare şi toate astea ?

C: Nu, nu.

U: Participă fără să ştie ?

C: De fapt, toată lumea participă fără să ştie. Simplu, suportă Agenda Cabalei într-un fel sau altul, deci nu se limitează la masonii liberi. Se petrece peste tot, de fapt, fiecare fiinţă umană, în decursul vieţii, sprijinind Agenda Cabalei, într-un fel sau altul. Nu direct, ci ca efect secundar al stilului lor de viaţă.

U: Ok. Deci masonii liberi fac lucruri bune, uneori ?

C: Oh da, de multe ori, în special gradele inferioare, ei fac multe lucruri bune. Nu întotdeauna, dar de multe ori.

U: Ok. Deci învăţăturile care le-au fost date nu sunt întodeauna distorsionate ?

C: Ei bine, aceasta este doar o altă organizaţie, ca multe alte organizaţii similare. Ei au ceva cunoştinţe spirituale şi oculte, într-o anume măsură, şi sunt desigur şi infiltraţi, dar mai jos de gradul 32 nu sunt parte din Cabală.

U: Ok. Îngerii sunt o specie diferită de umani ?

C: De fapt, unele fiinţe care sunt în corp uman, sunt îngeri. Noi suntem îngeri care am venit din alte sisteme stelare. Dar evoluţia umană, aşa cum este înţeleasă pe această Planetă, are un curs de evoluţie diferit faţă de cea angelică.

U: Ok. Culorile pielii ale raselor prezente pe această Planetă sunt native (ale acestei Planete) ?

C: În fapt, umanitatea şi ADN-ul uman au fost influenţate de atât de multe rase că nu poţi defini nici o fiinţă ca fiind a acestei Planete, ca fiind localnici ai acestei Planete. Totul este un amestec de diferite ADN-uri şi timpi diferiţi de evoluţie.

U: Ok. Ce s-a întâmplat cu dinozaurii ?

C: Au fost supuşi extincţiei, datorită activităţii Soarelui Central Galactic, care a declanşat emisia de unde dincolo de spectrul violet (N.MY. : Probabil Raze X şi gamma) în acest sistem solar, ceea ce a afectat şi această Planetă.

U: Ok. Şi a fost o manifestare naturală ?

C: Da.

U: Şi celelalte tipuri de fiinţe coabitau cu aceştia, cum ar fi umanii ?

C: Umanii nu au fost prezenţi în acele timpuri, dar existau alte fiinţe umanoide în vizită, de pe alte sisteme stelare, care erau prezente pe Planetă, dar nu în număr mare.

U: Sunt cele patru elemente – foc, aer, apă şi pământ – comune tuturor planurilor existenţei şi întregului Univers ?

C: Da.

U: Există mai mult de şapte culori ?

C: Există, de fapt, o infinitate de culori, depinzând de cum le defineşti. Şi sunt multe culori care nu sunt vizibile ochiului uman, pentru că nu sunt parte din spectrul vizibil.

U: Ok, deci sunt multe alte nuanţe diferite ale celor pe care le ştim, dar sunt câteva pe care nu le putem vedea.

C: Exact.

U: În graficul tău despre planuri, cele mai de jos subplanuri ale planului fizic corespund lichidului şi gazului. ( Da.) Asta înseamnă că temperatura creşte, pe măsură ce te mişti în sus, printre planuri ?

C: De fapt, atunci când adaugi energie într-un anumit sistem, creşti fecvenţa vibraţională, acesta fiind motivul ocultist şi spiritual pentru care lichidele se transformă în gaz când adaugi energie acestora, sau de ce anumite obiecte se lichefiază când le adaugi mai multă energie. Şi, desigur, dacă acest proces continuă, se ajunge la planul de plasmă şi dacă acest proces continuă mai departe, se ajunge la planul eteric, şi aşa mai departe.

U: Deci dacă eşti relaţionat cu temperatura, dacă faci saună, de exemplu, ar ajuta evoluţiei ?

C: Ei bine, energia pe care o primeşti de la saună este departe de a fi suficientă pentru a declanşa schimbarea spirituală.

U: Ok. Dar poate ajuta la a ne obişnui ?

C: Dacă aşa eşti ghidat, sigur că poţi să o foloseşti.
                                                                                     
U: Toate obiectele care există în planul fizic există şi în alte planuri mai înalte ?

C: Da, întotdeauna există arhetipuri pentru fiecare obiect fizic, care există în planurile mai înalte.

U: Deci, asta include şi mâncarea.

C: Da.

U: Deci, spre exemplu, dacă porţi un cristal în planul fizic, şi apoi mori, poţi încă să fii cu acel cristal în planul eteric sau astral ?

C: Da, dacă doreşti, dacă ai dorinţa, se poate aranja.

U: Despre revenirea divinului feminin, vorbim mai mult despre energii şi nu despre genuri, da?

C: Vorbim despre energii, dar aceste energii se manifestă şi în formă feminină într-un corp uman.

U: Ok. Şi sunt prezente şi în bărbaţi, da ?

C: Da, desigur, sunt prezente şi în bărbaţi şi sunt prezente şi în alte specii şi alte forme de viaţă.

U: Ok. Deci bărbaţii şi femeile sunt egali în toate aspectele, da ?

C: Da.

U: Poţi vorbi despre cum se va manifesta revenirea divinului feminin în vieţile noastre de zi cu zi ?

C: Se manifestă în schimbări fizice în fiinţele umane ; psihologii din vest au descoperit că structurile psihologice ale fiinţelor bărbaţi şi femei de pe această planetă s-au schimbat drastic în ultimele câteva decade. Şi asta este exact şi precis, datorat revenirii femininului pe această planetă, când bărbaţii sunt mai mult în contact cu emoţiile lor şi femeile sunt mai capabile să exprime propriul lor adevăr. Este parte a procesului.

U: Ok. Se pare şi că devenim mai receptivi unii la alţii, mai cooperanţi şi ascultători unii cu alţii ?

C: Da. La scală globală.

U: Uneori e dificil să fii receptiv, când sunt atât de multe lucruri pe Planeta asta care nu ar trebui primite – ai ceva informaţii despre asta ?

C: Da. E foarte important să nu fii receptiv la negativitate, ci să fii receptiv numai la lucruri bune, deci să fii receptiv în mod selectiv.

U: Da. Deci treaba este că nu a fost suficientă energie feminină pe această Planetă, sau că a fost mereu aici, dar a fost distorsionată ?

C: A fost distorsionată. În fapt, nu este posibil să fie distrusă, forţele întunericului au încercat să o distrugă, dar singurul lucru pe care l-au putut face a fost să o distorsioneze. Deci a fost prezentă, dar a fost suprimată şi distorsionată.

U: Ok. Deci revenirea ei este o vindecare ?

C: Revenirea este un fapt în sine, un fapt energetic. Energia feminină pură şi echilibrată revine chiar acum, prin liniile de lege cosmice, prin galaxie, în Sistemul Solar şi la suprafaţa Planetei.

U: Ok. Deci vindecă tot femininul care a fost prezent aici mereu, dar care a fost distorsionat.

C: Da, exact.

U: Şi deci ai fi de acord că pentru a fi capabilă să revină într-un mod sănătos, aceasta  are nevoie ca să fie conectată şi cu masculinul, căci ambii au nevoie, unul de celălalt ?

C: Da, chiar există o anumită fază, când conexiunea între masculin şi feminin este necesară pentru a continua vindecarea. Nu este posibil să întrupezi femininul sănătos, fără să fii conectat cu masculinul, şi la fel, invers.

U: Da. Este natural să existe atât de multă ploaie şi zăpadă în anumite părţi ale lumii sau sunt manipulate ?

C: Un aspect al acestora sunt modificările vremii cu tehnologie scalară şi cealaltă parte a ecuaţiei este un răspuns natural al Planetei la activitatea crescândă a Soarelui Central Galactic.

U: De ce au forţat archonii pe oameni să se încarneze, când au planuri de depopulare în masă ?

C: Nu este în Agenda Archonilor să depopuleze planeta, este agenda unei anumite facţiuni din Illuminati.
Ei au avut ideea că, cu mai puţini oameni, ei vor avea circumstanţe mai bune pentru ei înşişi. Ar fi avut nevoie doar de un număr redus de sclavi, nu au nevoie de 6 sau 7 miliarde de sclavi, au nevoie doar de jumătate de miliard, acesta este planul lor.
Şi, desigur, planul nu a putut fi niciodată dus la final pentru că, în primul rând, Forţele Luminii n-ar fi permis niciodată asta şi, în al doilea rând, archonii n-ar fi permis niciodată asta pentru că archonii au nevoie de mulţi oameni în planul fizic pentru a-şi menţine sistemul în funcţiune.
Deci, acel plan a fost doar o nebunie a unei facţiuni illuminati care niciodată nu a fost menit să reuşească şi, de fapt, niciodată nu a fost posibil să se manifeste.

U: Ok. Deci planul archonilor a fost să ne transforme în fiinţe ca ei sau au nevoie de oameni cu conexiune cu lumina pentru a se hrăni ?

C: Planul archonilor a fost să menţină lumea suprimată ca sclavi. Este imposibil pentru o fiinţă umană să devină ca un archon.

U: Ok, atunci archonii au nevoie de umani pentru a se putea conecta cu lumina, au nevoie de această energie ?

C: Ei au nevoie, de fapt, de energia fricii, aceasta este principala lor hrană.

U: Ok. Care este originea autismului ?

C: Este o disociere a personalităţii datorată traumei.

U: Care este scopul CERN-ului, reţelele de nivel 1, 2 şi 3 ?

C: Este unul din proiecte, aş spune, a fost iniţial un proiect al grupului Chimera de a crea o formă de transmisie pentru unele din tehnologiile lor, pentru a menţine armele lor exotice, precum diferitele bombe exotice pe care le au. Anumite părţi ale acesteia au fost deja curăţate, dar nu complet.
Dar există multă dezinformare despre CERN,aşa că este nevoie să fii cu foarte mare atenţie despre ce citeşti pe Internet, despre acesta. Nu totul este adevărat.

U: Ok. Care este semnificaţia vulturului cu două capete, ca simbol al Rusiei şi, de asemenea, pentru scoţieni şi masonii liberi ?

C: Este, de fapt, un simbol foarte vechi pentru anumite linii de sânge ale Illuminati. Şi au diferiţi reprezentanţi în multe ţări europene şi poţi vedea acest vultur cu două capete în Rusia, fiind foarte asemănător cu vulturul cu două capete Austro-Ungar.
Aparţine unei anumite familii care şi-a avut originea în Asia Mică, acum mai bine de 2.500 de ani.

U: Ok. Asta este o facţiune negativă a Illuminati ?

C: Da.

U: Ok. Ce sunt gluonii ?

C: Gluonii sunt particule subatomice care ţin efectiv nucleii atomilor împreună. Ei menţin quarcii împreună în nucleul atomic.
Ei sunt purtătorii forţei nucleare puternice, aceasta fiind responsabilă pentru existenţa materiei, pentru că fără gluoni, fără forţa nucleară puternică, toată materia s-ar disipa imediat.

U: Ok. Ei au fost manipulaţi de întuneric, nu ?

C: Nu direct, dar interacţiunea între gluoni şi alte particule subatomice au fost manipulate, da.

U: Este parte a tehnologiei Vălului ?

C: Este parte a anumitor tehnologii ale Grupului Chimera, care sunt parte ale sistemului de securitate al Vălului, s-ar putea spune.

U: Ok. Tahiionii vor începe să inunde planeta imediat după Eveniment ?

C: Da.

U: Vor fi filtraţi progresiv, pentru ca detoxifierea să nu fie prea intensă pentru umanitate ?

C: Da, va fi reglată de Fiinţe ale Luminii, astfel încât să nu fie vătămător, de fapt va fi foarte benefic.

U: Ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul Experimentului Philadelphia ?

C: A fost creat un câmp magnetic foarte puternic în jurul lui „Eldridge” (N.MY. : Nava de război a Marinei SUA, implicată în experiment) şi a fost teleportat într-o altă locaţie.

U: Da. Şi apoi a revenit ?

C: Da.

U: Care a fost scopul său ?

C: În realitate, a fost un experiment al militarilor negativi, ei au vrut să dezvolte anumite arme şi tehnologii pentru a avea o marjă de manevră pentru a-şi menţine puterea. A fost parte a proiectelor lor secrete.

U: Ok. Deci ei chiar au vrut să îl facă invizibil ?

C: Da.

U: Ok. Şi Tesla a fost implicat cu adevărat la început ?

C: Da, a fost implicat, el nu a înţeles în fapt cu cine se implicase şi a mai existat şi multă presiune şi ameninţări asupra lui, de către facţiunea Bush a Cabalei.

U: Al Bielek chiar a călătorit în secolele 22 şi 29 d.Ch., într-o linie de timp alternativă ?

C: Nu.

U: Ok, atunci ce fel de experienţă a avut el, chiar a fost acolo în Experimentul Philadelphia, nu?

C: Ok, ar fi necesar să explic anumite lucruri, există multă dezinformare despre Experimentul Philadephia şi despre liniile de timp.
Scopul acestui experiment nu a fost legat de liniile de timp. A fost mai mult despre teleportarea prin spaţiu.
Deci, multe informaţii despre acesta şi despre Proiectul Montauk nu sunt corecte.

U: Deci, nici chiar în Montauk nu au existat experimente cu Liniile de Timp ?

C: Ei au încercat să facă asta, dar nu au reuşit. Au fost mult mai puţine reuşite decât spun oamenii.

U: Ok. Unii oameni spun şi că Aleister Crowley a fost în conexiune cu Experimentul Philadelphia, este adevărat ?

C: Ok. Aleister Crowley a fost conectat cu Grupul Chimera, indirect. A fost conectat cu „civilizaţia de ruptură” care-şi avea originea la militarii negativi. Şi a fost folosit în unele proiecte, într-un fel.

U: Pentru a avea un efect ocult din experimentul pe care îl făceau ?

C: De fapt, aş spune că era o anumită celulă a militarilor negativi în interiorul NACA (National Advisory Committee for Aeronautics), care era interesată în conectarea ocultului cu tehnologia avansată.
Şi Crowley a fost folosit, sau mai bine aş spune manipulat, în a promova agenda lor.

U: Ok. Scaunul de la Montauk provine din prăbuşirea de la Roswell ?

C: Nu.

U: De unde provine scaunul din Montauk ?

C: Scaunul din Montauk, din nou, nu este exact cum se descrie, a fost mai mult, aş spune, o Poartă Dimensională, nu a fost o maşină de manipulare a liniei de timp.

U: De unde l-au obţinut ?

C: L-au construit, de fapt, prin inginerie inversă din tehnologie extraterestră, dar a fost, în fapt, realizarea lor.

U: Ok. Ce fel de tehnologie extraterestră ?

C: Au fost diferite rase implicate în asta, au fost câteva prăbuşiri de OZN care au fost luate de militarii negativi şi supuse ingineriei inverse, la, aş spune, jumătatea anilor 40 şi mai departe.
Militarii negativi au fost foarte mult interesaţi în dezvoltarea acestor tehnologii şi Montauk a fost exact centrul pentru dezvoltarea unora din aceste tehnologii – şi, cum am spus, principalul lor obiectiv a fost teleportarea prin spaţiu.

U: Ok. Şi nu erau şi rase pozitive implicate ?

C: Erau implicate, dar nu direct, pentru că era necesar să fie foarte precauţi.

U: Cum erau implicaţi ?

C: Ei încercau să vireze întreaga dezvoltare în direcţii mai pozitive.
Şi sub Long Island a fost o vastă reţea de tuneluri şi camere subterane cu diferite baze pentru diferite civilizaţii, iar unele din ele erau pozitive. Ei încercau să direcţioneze întreaga situaţie într-o direcţie mai pozitivă, pentru că militarii negativi dezvoltau şi ei portaluri negative prin explozii nucleare subterane ; ei, de fapt, deschideau portaluri cu anumite sisteme stelare negative din acest sector de galaxie.
Ei au deschis, de fapt un portal, în ianuarie 1996 şi toţi ştiţi ce s-a întâmplat după aceasta.

U: Da. Ce fel de navă s-a prăbuşit în accidentul din Roswell ?

C: A fost o navă a gri-ilor şi s-a prăbuşit datorită anomaliilor magnetice care erau parte a Vălului. Nava nu a fost capabilă să se descurce cu aceste anomalii magnetice şi s-a prăbuşit.

U: Ok. Deci este adevărat şi că în toate aceste prăbuşiri de OZN-uri, sistemele lor de propulsie folosesc tahioni şi, pentru că sunt blocaţi de Văl, acestea s-au prăbuşit ?

C: Nu, ele s-au prăbuşit datorită anomaliilor din câmpurile magnetice şi din continuum-ul Spaţiu-Timp al Terrei.
Vălul este acolo de mai bine de 25.000 de ani. Acum Vălul este, aş spune, este complet.
Deci, nu mai avem prăbuşiri de OZN-uri, pentru că nimeni nici măcar nu încearcă să aterizeze aici, în acest timp. Acum 50 de ani era posibil să aterizezi, dar era foarte riscant.

U: Este adevărat că Porţi Stelare („Stargate”) ca în serialul „Stargate”, există cu adevărat ?



C: Da, desigur. Nu arată exact la fel, dar ideea este destul de apropiată.
Acestea sunt tehnologii de teleportare despre care am vorbit : ai o intrare, un portal şi portalul de ieşire altundeva şi treci printr-o gaură de vierme din puctul A către punctul B – asta este ceea ce dezvoltau în Montauk.

U: Ok. Deci au existat multe porţi stelare pe Terra ?

C: Destul de multe. Acum toate Porţile Stelare din mâinile Cabalei au fost preluate. Mişcarea de Rezistenţă, desigur, încă are multe dintre ele şi multe din ele duc la alte sisteme stelare.

U: Ok, deci acum toate sunt în mâinile Forţelor Luminii ?

C: Da. Dar nu aş spune care este stadiul Grupului Chimera, cu privire la asta.

U: Ok. Ce sunt „Făuritorii de Aripi” („WingMakers”) ?

C: Ei sunt reprezentanţi ai unui anume aspect al civilizaţiei centrale (N.MY.: Reţeaua Agartha) care a luat contact cu suprafaţa acestei planete, într-un anume fel, dar este nevoie să înţelegi că există o sursă originară de informare despre „făuritorii de aripi” şi că sunt multe alte surse şi este nevoie să foloseşti propriul discernământ – care sursă are dreptate şi care nu.

U: Ok. Şi ce s-a găsit în Canionul Chaco din New Mexico ?

C: Da, a fost o anumită Capsulă, s-ar spune, care conţinea coduri şi informaţii.

U: De la „făuritorii de aripi” ?

C: Da.

U: Cine au fost Regii David şi Solomon ai Ierusalim-ului ?

C: Este parte a uneia din cele mai vechi linii de sânge ; de fapt, ei încercau în felul lor să aducă Lumina înapoi pe Planetă.

U: Ok. Deci este o linie de sânge pozitivă ?

C: În fapt a fost o linie de sânge pozitivă, însă a fost infiltrată.

U: Ok. Care este istoria din spatele pietrei de fundaţie din Domul pietrei din Ierusalim ?

C: Ok, „Piatra Fundaţiei” este un simbol foarte puternic care există şi în masoneria liberă, este Centrul de Gravitaţie al manifestării.
Când manifestarea începe, întotdeauna începe dintr-un punct. Acel punct este Punctul Dorinţei Divine. Acesta este simbolismul din spatele Pietrei Fundaţiei.
Dacă ai acel punct, acea Piatră de Fundaţie şi dacă aceasta este suficient de puternică, se poate construi o clădire foarte puternică.
Aceasta înseamnă că dacă ai un scop perfect, poţi manifesta orice.

U: Ok. Deci, asta este ceea ce masonii numesc „Piatra de Colţ” („The CornerStone”) ?

C: Da.

U: Există mai mult de 3 dimensiuni ale Spaţiului ?

C: De fapt, da, sunt mult mai multe, noi trăim într-un spaţiu de 10 sau 11 dimensiuni, depinzând de propria definiţie ; dimensiunile mai înalte sunt întortocheate şi complexe, fiind ascunse în planurile mai înalte ale existenţei.

U: Deci, când mergi în sus în planuri, astral, mental etc., sunt mai multe dimensiuni ale spaţiului, care sunt deschise ?

C: Da.

U: Şi cum este cu dimensiunile Timpului ?

C: Timpul este definit de Evoluţie. Deci este doar o dimensiune, este o curgere, este un râu, un vector. Nu este un spaţiu. Este un vector de intenţie, un vector de evoluţie.

U: Ok. Şi astfel are reguli diferite, pe măsură ce mergi în sus, între planuri ?

C: De fapt, cursul direcţional este acelaşi, dar viteza şi percepţia proprie a acestei curgeri (a Timpului) poate fi diferită.

U: Ok.
Despre „MK Ultra” : au fost capabili să îi identifice înainte de naştere sau i-au luat dintre milioane de victime ?

C: În realitate, majoritatea dintre ei au fost selectaţi prin testări psihologice, în şcoala primară.

U: Ok. Beatles au fost victime „MK Ultra” ?

C: Da.

U: Deci au fost răpiţi şi puşi în tabere de control mental ?

C: Nu chiar, pentru cei mai mulţi dintre aceste victime programarea a fost un pic mai subtilă. Nu ca în cazul răpirilor de copii şi ascunderea lor undeva ; a fost mai subtilă şi mai puţin vizibilă.

U: Deci trăiau încă în familii normale ?

C: Da, majoritatea acestor copii trăiau în familii normale, dar aveau momente când „lipseau”, ai putea spune.

U: Ok. Deci Yoko Ono l-a ajutat pe John Lennon să iasă din asta ?

C: A încercat, da.

U: Dar nu a reuşit complet ?

C: Nu este uşor să reuşeşti, în special când, acum câţiva zeci de ani, conştienţa despre acea situaţie nu era aşa prezentă.

U: Ok. Deci Yoko şi John erau parte din grupurile pozitive sau încercau să facă lucruri pozitive?

C: Ei încercau să facă lucruri pozitive.
De fapt, mulţi oameni din industria muzicală încearcă să facă lucruri pozitive, dar sunt foarte limitaţi de propria lor programare şi de presiunea pe care o primesc de la reţeaua Illuminati.

U: Ok. Toate animalele care sunt prezente pe Terra sunt native de pe Terra ?

C: Nu, multe dintre ele au fost aduse pe această Planetă, acum mult timp.

U: Unii oameni vorbesc despre Experienţele în afara corpului (OBE) în afara atmosferei terestre – este posibil, cu Vălul încă în poziţie ?

C: Este posibil, dar este nevoie să fie o experienţă adevărată, pentru că mulţi oameni au doar propriile dorinţe şi iluzii astrale despre ce se petrece, dar uneori da, poate fi o experienţă reală.

U: Care este istoria din spatele Scheletelor Gigante care au fost găsite pe Terra ?

C: A existat, în fapt, o rasă de giganţi care a trăit pe această planetă şi această cunoaştere a fost suprimată.

U: Până când au fost ei, aici ?

C: Aş spune că majoritatea dintre ei au dispărut acum 12.000 de ani, dar încă mai existau un mic număr dintre ei, pînă acum 5.000 de ani.

U: Ok. Erau pozitivi sau amestecaţi, sau... ?

C: Amestecaţi.

U: De ce au fost dispariţii în Triunghiul Bermudelor şi unde s-au dus ?

C: Există un câmp generator pe fundul Oceanului (Atlantic), care distorsionează cîmpul magnetic în jurul lui ; aceste dispariţii, de fapt, sunt similare cu ce s-a întâmplat cu Nava „Eldridge” în Experimentul Philadelphia.

U: Deci sunt teleportate altundeva pe Terra ?

C: Uneori sunt teleportate în Planul Eteric, alteori sunt teleportate altundeva în planul fizic.

U: Care este situaţia la Aeroportul Denver, acum ?

C: Poţi să întrebi mai clar ?

U: Mai există încă baze ale Cabalei, acolo ?

C: Mai există foarte puţine, foarte aproape de suprafaţă, în părţile subterane ale aeroportului, dar nu adânc în subteran.
Majoritatea acestora şi baza cea mare au fost curăţate complet. Mai sunt câteva spaţii de la subsol care nu au fost curăţate încă, dar nu este nimic îngrijorător.

U: Am văzut că există „Capsule ale Timpului” îngropate sub anumite monumente, precum în Aeroportul Denver, în alte locuri aici în Vancouver şi în alte oraşe : ce sunt astea ?

C: Sunt mesaje codate, pentru că Illuminati au un plan pe termen lung şi ar dori să trimită aceste capsule către generaţiile viitoare de Illuminati.

U: Ok. Care este originea entităţilor ?

C: Entităţile sunt parte a evoluţiei şi când această evoluţie este suprimată, aceste entităţi pot deveni destul de negative, altfel ar urma, simplu, evoluţia angelică.

U: Care este originea Craniilor de Cristal ?

C: Multe din aceste cranii de cristal au fost folosite în perioadele post-atlanteene, pentru venerare. Unii şamani încă le folosesc în acest scop.

U: Cimitirele actuale sunt parte din Sistemul Archonic ?

C: Da, în fapt ele sunt încă folosite în Grilele Eterică şi de Plasmă, da. Dar şi Forţele Luminii le folosesc pentru a ancora Lumina acolo, deci este o situaţie amestecată.

U: Ok. Este în ordine să arzi un corp mort ?

C: Este în ordine, după o anumită perioadă de timp, când corpul eteric a plecat complet din corpul fizic ; deci, este foarte important ca să aştepţi câteva zile după momentul morţii.

U: Te aştepţi ca energia din „atacul de steag fals” recent, din Paris, să fie transmutată în aspecte mai pozitive ?

C: Deja este transmutată într-un anume fel, aduce mai multă armonie şi unificare a scopului printre oameni, dar, desigur, Cabala încearcă să folosească în felul lor această energie.
Depinde de oameni dacă nu se lasă distraşi de aceasta ; aş sugera tuturor să se focalizeze pe altceva, e doar o distragere.

U: Tectitele sunt tahionizate ?

C: Sunt, şi toţi meteoriţii sunt tahionizaţi, într-un anume grad (dar nu total), pentru că nivelul de energie tahionică a crescut dramatic în galaxie, în ultimele câteva secole.

U: Ok. Toate pietrele Sfântului Graal sunt tectite ?

C: Nu.

U: Catharii au avut Piatra „Graal-ul Cinta Mani”, în Evul Mediu ?

C: Ei au avut acea piatră, pentru o anumită perioadă de timp.

U: Forţele Luminii au toate pietrele „Sfintelor Graal”-uri, acum ?

C: Da.

U: Corpurile noastre sunt mai înalte decât corpul mental, fiind localizate pe Terra ?

C: Da.

U: Iisus a fost cu adevărat crucificat ?

C: A trecut prin acel proces, da.

U: Magdalena a Ascensionat ?

C: Da.

U: Cei 12 apostoli au fost toţi bărbaţi sau erau jumătate femei şi jumătate bărbaţi ?

C: Au fost 12 apostoli bărbaţi şi erau, de asemenea, 12 apostoli femei, despre care nu s-a spus mai nimic.

U: Ok. Şi cine erau Viviane, Merlin, Morgaine, Arthur şi Masa Rotundă ?

C: De fapt, în secolul al 5-lea exista un anumit grup de oameni care aparţineau Ordinului Stelei, care se încarnaseră în Anglia cu scopul de a integra misterele Zeiţei cu alte mistere ale creaţiei, ca să prelungească, cumva, tradiţiile (ancestrale).

U: Masa Rotundă a fost şi ea compusă din jumătate femei şi jumătate bărbaţi ?

C: Da.

U: Cei 70 de Maeştri Ascensionaţi sunt cupluri de 35 de suflete pereche (gemene) ?

C: Unele dintre sufletele pereche nu sunt în acel grup, pentru că nu toţi erau încarnaţi pe această Planetă şi nu au trecut prin acelaşi proces.

U: Este cunoscut Sufletul-geamăn al lu St. Germain ?

C: Da.

U: Cine este ?

C: Unii oameni o numesc Lady Nada, dar nu este cel mai adecvat nume, aş spune.

U: Este Ordinul Stelei răspândit peste tot pe Planetă, sau sunt într-un anumit loc ?

C: Ei sunt împrăştiaţi peste tot pe Planetă, dar tind să se încarneze mai mult în anumite Puncte de Vortex (N.MY.: „Locuri ale Puterii”).

U: Sunt şi ei jumătate bărbaţi, jumătate femei ?

C: Aproape, da.

U: Există 72.000 de perechi de Suflete Gemene ?

C: Din nou, nu toate sufletele gemene sînt încarnate, atât de pe această Planetă, cât şi în acest Sistem Solar.

U: Norii lenticulari sunt Nave Spaţiale sau chiar nori ?

C: În multe cazuri sunt nori naturali, dar uneori, particulele de apă tind să se acumuleze în jurul unei nave eterice.

U: Ce sunt Găurile Negre ?

C: Găurile Negre sunt Porţi Stelare.

U: Deci există şi la nivel cuantic ?

C: Pot exista la nivel cuantic, unele dintre ele există la nivel macro, de asemenea. Dar nu sunt Găuri Negre aşa cum le înţeleg fizicienii.
Aş spune că sunt „Porţi Stelare Hiper-dimensionale”, aşa le-aş descrie eu.

U: Ok. Deci există una în fiecare Stea ?

C: Nu o Gaură Neagră, cum se spune, ci există o Poartă Stelară în fiecare stea, da.

U: Şi cum e cu Găurile Albe ?

C: Gaura Albă este punctul de ieşire dintr-o Gaură Neagră ; deci, când avem o Poartă Stelară, ai punctul de intrare şi punctul de ieşire.

U: Ok. Ce sunt fiinţele numite „Logos” ?

C: Acestea sunt fiinţe care tind să întrupeze conştienţa planetelor şi a unui întreg sistem solar.

U: Există „Fiinţe Dragon” care sunt ale Luminii ?

C: Da, desigur, multe Fiinţe Dragon au evoluat în Lumină.

U: Care a fost rolul lor pe Planetă ?

C: Să fie protectori şi gardieni.

U: Ok. Deci încă există aici, în Planurile Astral sau Eteric ?

C: Uneori, da.

U: Încă mai există unele „Fiinţe-Dragon” care sunt ale Întunericului ?

C: Da, de asemenea în planurile astral şi eteric, în special în cel eteric, dar nu mulţi.

U: Oamenii de pe alte planete folosesc acordarea la frecvenţa de 432 Hz, pentru muzica lor ?

C: Depinde de aparatul lor auditiv ; unii dintre ei folosesc acea frecvenţă, dar sunt alţii care folosesc alte frecvenţe, pentru că anumite fiinţe au un set complet diferit de auz, cu alte benzi de frecvenţe auditive şi au nevoie ca să folosească alte frecvenţe rezonante, de asemenea.

U: Ok. Şi pentru noi este 432 Hz, da ?

C: Da, este o frecvenţă bună ca să fie folosită, da. Nu e singura, desigur, dar este una bună.



U: Există fiinţe pe alte planete care să aibă abilitatea să călătorească oriunde vor prin Univers ?

C: Da, în Universul Eliberat ai Liberă Voinţă, libertatea de a călători, cu excepţia anumitor locaţii izolate, putând merge aproape oriunde doreşti sau oriunde este cel mai înalt scop, pentru tine, ca să mergi acolo.



3 comentarii:

  1. Felicitări pentru pozele din editoriale. Sunt pline de inspiraţie.
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta este şi "sensul" - să fie "insipratoare" (şi chiar "respiratoare")...
      Mulţumesc!
      MarYan.

      Ștergere
  2. NAMASTE !!! Fabulos !!! RASPUNSURI DE CARE AVEAM MARE NEVOIE...SI SIGUR CA SI EU DOREAM SA-I PUN UN SET DE INTREBARI care ma macina pe mine de muult timp de cand tot ma simt atras de astfel de LABIRINTURI ca atunci cand afli un raspuns alte si alte intrebari ti se tes in minte.....ORICUM,M-A LAMURIT ASUPRA DRUMULUI MEU !!! MULTUMESC FIINTA MINUNATA MarYan !!! Nu mai stiu cum sa-ti multumesc pentru aceasta postare,iar COBRA e cu adevarat fantastic !!! GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere