sâmbătă, 31 ianuarie 2015

COBRA : Raport la CONFERINŢA din TAIWAN - Actualizarea situaţiei din SISTEMUL nostru SOLAR (29 ianuarie 2015)



Raport la CONFERINŢA din TAIWAN :
Actualizarea situaţiei din SISTEMUL nostru SOLAR
29 ianuarie 2015





Conferinţa din Taiwan a avut un succes uriaş.

Datorită faptului că Taiwan-ul este unul din principalele centre ale Forţelor pozitive Dragon, s-a reuşit dezvoltarea unei Comunităţi foarte puternice de Lucrători şi Luptători ai Luminii.

Conferinţa a avut loc foarte aproape de locaţia unde familiile taiwaneze Dragon au ascuns aurul lor, după evadarea lor din teritoriul chinez de după al doilea război mondial.

În timpul conferinţei, am făcut paşi importanţi, fizici şi energetici, către Resetarea Financiară Globală şi către un Nou Sistem Financiar, drept şi echilibrat.


În timpul acestui final de săptămână, TOATE Bombele Strangelet şi Toplet ale Grupului Chimera au fost înlăturate.

Numai Bombele Strangelet şi Toplet de Plasmă au mai rămas.


Planul plasmatic (N.MY.: Situat imediat deasupra planului fizic) rămâne principala zonă puternică a Grupului Chimera, fiind nevoie ca să se aibe grijă de acesta, înainte ca Evenimentul să aibă loc.

Vom trata în detaliu situaţia legată de planul plasmatic, într-una din postările viitoare ale acestui blog.



Ca rezultat al eliminării bombelor fizice, a fost o mare eliberare printre Forţele Luminii şi multă informaţie care a fost anterior secretă, acum este în siguranţă ca să fie dezvăluită.

Această scurtă informare a lui David Wilcock a apărut la doar câteva ore după îndepărtarea bombelor fizice, eu fiind surprins că a dezvăluit atât de mult şi atât de devreme, în timp ce operaţiunile erau încă în desfăşurare.


Există o Flotă de Nave-Mamă ale Confederaţiei Galactice, poziţionată chiar în afara Sistemului nostru Solar, aceasta reprezentând o barieră prin care niciun vehicul spaţial al Grupului Chimera nu mai poate să scape.

Cei patru nesfinţi” (N.MY.: Re-vedeţi postarea anterioară) sperau în secret cum Chimera le va putea oferi calea de scăpare, dincolo de acest Sistem Solar, către Steaua Barnard, chiar înainte de arestările în masă, căci aceasta a fost promisiunea pe care Chimera le-a făcut-o acestor cabalişti de vârf.

Este adevărat cum Chimera încă mai controlează câteva părţi împrăştiate din Flota, odinioară puternică, Draconiană şi Reptiliană, care se mai ascunde în interiorul câtorva asteroizi mici din principala centură de asteroizi (Centura Kuiper).

Această informaţie a fost un „secret de vârf”, până acum, pentru că reptilienii au ameninţat cu represalii faţă de un mic număr de ostatici umani, pe care ei încă îi ţin în captivitate pe aceşti asteroizi.


La acest final de săptămână, Forţele Luminii ale Comandamentului Ashtar, Flota Pleiadiană, Flota Siriusiană şi Mişcarea de Rezistenţă au început o operaţie de curăţire completă a întregului Sistem Solar.



Până de curând, au existat, de asemenea, fragmente ale Flotei Draco/Reptiliene care se ascundeau în centurile de asteroizi ale Stelei Barnard şi în cea numită „Wolf 359”.

Toate aceste fragmente ale acestei Flote au fost deja complet curăţate.


De asemenea, este adevărat că Grupul Chimera controlează încă un sistem de fortăreţe subterane, cu Long Island fiind singurul punct major de acces la suprafaţă.

Aceste fortăreţe subterane ale Chimera sunt complet izolate de bazele militare subterane de mare adâncime („DUMB” - „Deep Underground Military Base”).

Toate „DUMB” au fost curăţite deja, iar militarii negativi şi Cabala nu mai au niciun acces la fortăreţele Chimera, astfel că, în prezent, sunt prinşi la suprafaţă.



Este nevoie ca să înţelegeţi că oamenii implicaţi în programul spaţial secret şi în „civilizaţia de ruptură” nu au avut acces la locaţiile Chimera din interiorul Sistemului Solar şi de sub suprafaţa planetei noastre, majoritatea neavând cunoştinţă de existenţa lor.

Această informaţie a fost clasificată până acum, căci Chimera încă deţine ostatici umani în aceste locaţii subterane şi în altele din Sistemul nostru Solar (însă nu pe Lună, şi nici pe Marte), iar eliberarea acestor ostatici este necesar ca să se facă cu cea mai mare precauţie.

Aceste locaţii sunt locurile de unde se operează Reţeaua Tehnologică Plasmatică Scalară (N.MY.: Este cea care construieşte VOAL-ul de care am tot amintit şi în ultimul Editorial).

Mai multe informaţii vor urma, atunci când va fi în siguranţă ca să fie eliberate.




2 comentarii:

  1. “Trăim în perioada prăbuşirii ordinii. În acest haos fiecare încearcă să testeze cât de departe poate merge: Putin în Ucraina, China împotriva Japoniei, Iran în disputa nucleară şi jihadiştii cu lucrurile terifiante pe care le fac.

    “Este nevoie de o guvernare globală. Într-adevăr, Consiliul de Securitate al ONU ar trebui să rezolve o criză într-o săptămână – Irakul, Siria. ... În schimb, Consiliul este blocat şi la fel este şi orice dorinţă pentru reformă.”

    cam asta se va discuta in germania in viitorul apropiat.

    dupa toate cate s-au scris , dupa toate cate s-au spus de catre cobra si altii, ar trebuii sa vedem soarele iesind. dar se pare ca este invers. cei care conduc sunt poate cel mai aproape de un guvern mondial care sa subjuge populatia globului.

    si atunci imi pun unele intrebari - ce se face? unde s-a ajuns? ce mai putem face la nivel individual?

    si cum speranta moare ultima, eu inca mai cred, in inocenta mea, ca totul va fi bine. la nivel planetar. la nivel individual trebuie sa lucram ca macar sa plecam liberi din aceasta dimensiune.

    dar la nivel planetar cum se sta? poate sunt intoxicari, poate este cantecul de lebada al conducatorilor. nu stim. dar cu cate s-au facut, sau se spune ca s-a facut, la nivel mondial se vede prea putin.

    cam asta vad eu.

    cu iubire

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
  2. incer sa inteleg informatiile de pe acest site, mi se pare pe cat de interesante, pe atat de greu de digerat

    RăspundețiȘtergere