duminică, 11 ianuarie 2015

Despre PARAZIŢII ASTRALI şi ELIBERAREA PARAZIŢILOR şi a ENTITĂŢILOR ASTRALE



A.I.M. şi „Council of ONE
Despre PARAZIŢII ASTRALI şi
ELIBERAREA PARAZIŢILOR şi
a ENTITĂŢILOR ASTRALE





Nota MarYan :

Acest articol, deşi nu a fost „programat” în acest sens, observ că se aşează ca o continuare şi, mai ales, ca şi confirmare a ceea ce s-a transmis în articolul anterior ce aparţine acestei Categorii („Archonii”), anume „Paraziţii Archon(t)ici şi implanturile eterice”, de Bogdan Bunea.

Este important de precizat, de la bun început, că „valurile” produse prin anumite comentarii ale acestui ultim articol (şi al celui anterior), nu au legătură directă cu autorul acestuia sau cu „preţul device-urilor” lui, ci cu Energia pe care „am provocat-o” şi „am pus-o în mişcare” prin această serie de articole...

Căci nu este deloc comod să ai de-a face cu un subiect atât de sensibil (Archonii şi ajutoarele lor pentru „Parazitarea” oamenilor) şi, din această perspectivă, evident că „structurile” din „implanturile eterice” (entităţi şi energii programate de archoni) „nu stau degeaba” şi, în astfel de momente, intră cu maximă putere în acţiune...

De aceea, dacă re-simţiţi anumite dis-conforturi doar la simpla „lecturare” a vreunuia dintre aceste articole, este semn că „a atins” ceva din structura fiecăruia, care produce o „reacţie”, adică un răspuns.


Deşi am re-amintit şi am oferit link-urile corespunzătoare şi în articolul trecut, acum reiau informarea cu şi mai mare tărie, precizând că ceea ce a transmis Bogdan Bunea în articolul anterior este confirmat foarte clar în acest prezent articol (chiar mai detaliat, aici vorbindu-se şi de „elementari, forme-gând şi emoţii negative”, pe lângă „paraziţi, larve şi căpuşe astrale”)...

...Însă, toate acestea pot fi văzute într-o imagine de ansamblu, în cel mai limpede mod posibil, doar STUDIIND (şi nu doar lecturând superficial!) articolul lui Cobra, numit ...Planul Eteric – despre Implanturile Eterice Scalare Umane”, eventual completat cu informaţiile oferite prin abordarea la nivel planetar a acestor aspecte, în articolul acestuia despre „Explozia Luminii : Orizontul EVENIMENTULUI”.

Aşadar, corelând informaţiile transmise de Cobra, referitoare la „Implanturile Eterice Scalare Umane”, cu informaţiile şi mai detaliate din acest articol şi cu cele oferite din perspectivă medicală de către Bogdan Bunea, din articolul anterior, reuşim astfel să conturăm O IMAGINE MULT MAI CUPRINZĂTOARE a ceea ce înseamnă aceste Implanturi Eterice Scalare (Archonice) din aura fiecărei fiinţe umane, în interiorul cărora archonii au „injectat” entităţile şi energiile de permanentă influenţare prin Manipulare şi Control al oamenilor (de la entităţi reptiliene şi „paraziţi, larve şi căpuşe”, până la elementari, forme-gând şi emoţii negative).


  
Dacă această serie de articole ar rămâne la stadiul de „simplă informare”, cum face de exemplu articolul lui Bogdan Bunea, atunci ar fi o problemă, căci doar s-ar „răscoli” situaţia, lăsând-o nerezolvată.

Însă, atât finalul articolului lui Cobra despre Implanturile Eterice Scalare Umane, cât şi ultima parte a acestui articol (care este alcătuit din mai multe Surse) VIN cu SOLUŢIA : MEDITAŢII cu LUMINĂ sau INVOCĂRI de diverse PUTERI ale UNIVERSULUI pentru ELIBERAREA DEFINITIVĂ de aceste „pecingini” care ne-au controlat şi manipulat de zeci de mii de ani (cel puţin 26.000 de ani)...

...Ca şi în filmul MATRIX, oamenii ajunseseră simple BATERII-HRANĂ pentru aceşti „drăgălaşi” archonici, în timp ce „cordoanele ombilicale” ale „conexiunii de Control” (ca în filmul menţional) erau chiar aceste „Implanturi Eterice Scalare”, în interiorul cărora Archonii proiectau toată pleiada de entităţi şi energii amintite, prin câmpuri scalare rotative generate de aparatură generatoare de câmp scalar, totul controlat printr-un CALCULATOR ETHERIC CENTRAL al ARCHONILOR !...


   
Sună prea a „SF”, dragilor ?

Nu contează ce crede mintea noastră, acum ; după Eveniment, vom putea afla şi vedea şi alte detalii care, chiar şi după aceste „precizări”, vor uimi în şi mai mare măsură...

Esenţial, acum, este ca FIECARE SĂ CONŞTIENTIZEZE NECESITATEA DE A LUCRA PENTRU ELIBERAREA DE ACESTE IMPLANTURI ARCHONICE, cu mai mare sau mai mică EFICIENŢĂ – căci, cu cât ne Eliberăm mai mult de aceste „nebunii”, cu atât PUTEM ÎNCORPORA MAI MULTĂ LUMINĂ în structurile noastre subtile şi SUNTEM MAI EFICIENŢI în ACŢIUNILE noastre de A ADUCE MAI APROAPE MOMENTUL ŞI ORIZONTUL EVENIMENTULUI...


Cred că am „livrat” esenţa mesajului pe care SIMŢEAM acut să-l transmit, pentru ca voi să puteţi înţelege ESENŢA şi MOTIVAŢIA prezentării acestei serii de articole despre aceste „instrumente de lucru” (şi „de tortură”) folosite de Archoni, numite „Paraziţi” şi care, iată, îi DEFINESC atât de bine, ca denumire, pe aceşti Archoni – entităţi care, dincolo de orice alt impuls, au nevoie, în primul şi în ultimul rând, doar de LUMINA şi de IUBIREA NOASTRĂ.


Aşadar, Spor la Lucru!, căci este un adevărat „ŞANTIER” !

Şi, până la „PRACTICĂ”, haideţi să vedem şi teoria din acest articol, care ne este oferită din mai multe Surse („Active Information Media” şi „Council of ONE”) :



Active Information Media
Paraziţii” Astrali
11 ianuarie 2010

  



Planul Astral este denumit destul de des ca “lumea de sus”, dar acest lucru este fals în măsura în care cunoaşterea herme(neu)tică este considerată adevărată.

Denumit adesea şi cea de-a patra dimensiune, el nu a fost creat din cele patru elemente primordiale, ci este chiar o manifestare a principiului akashic, la un nivel ceva mai grosier.

AKASHA, în cea mai subtilă formă a sa, este eterul prin care se propagă undele electrice, magnetice şi alte tipuri de vibraţii.

Astfel, această sferă vibraţională, care este planul astral, este originea luminii, a sunetului, a culorilor, a ritmului şi a vieţii în toate lucrurile create.

Primii locuitori ai planului astral sunt „spiritele”, sau corpurile astrale ale celor care au decedat şi care, părăsind Pământul, stau pe nivelurile corespunzatoare nivelului lor spiritual.


  
Un alt tip de fiinţe care există


În planul astral trăiesc şi Fiinţele celor patru elemente, a căror existenţă nu trebuie ignorată, denumite ELEMENTALI.

Aceste fiinţe sunt cele care asigură legătura dintre Planul Astral şi Planul Fizic.

Fiinţele Elementale ale FOC-ului se numesc Salamandre, cele ale AER-ului se numesc Silfi, Elfi sau Iele, Fiinţele Elementale din APĂ se numesc Ondine, Sirene sau Tritoni, în timp ce Fiinţele Elementale ale PĂMÂNT-ului se numesc Gnomi sau Goblini.


În Planul Astral, însă, pe lângă „spiritele celor morţi”, se mai găsesc multe alte fiinţe, printre care şi aşa numiţii ELEMENTARI, care sunt entităţi cu „foarte puţine calităţi”...

Calităţile posedate de către aceşti „Elementari” diferă în funcţie de vibraţia elementului predominant. Aceştia trăiesc pe vibraţii similare omului, vibraţii care sunt transmise de către acesta în Planul Astral.


Alt gen de fiinţe care populează Planul Astral sunt LARVELE, entităţi astrale create conştient sau inconştient de către gândurile senzoriale intense, prin intermediul Matricei Astrale.

Aceste entităţi nu sunt fiinţe adevărate, ci întruchipări ale emoţiilor şi pasiunilor din lumea animală, a Planului Astral inferior.

Instinctul de auto-conservare îndeamnă larvele să intre în sfera acelor oameni care au pasiuni asemănătoare, încercând direct sau indirect să provoace în om acele pasiuni, deoarece aceste fiinţe se hrănesc cu emanaţiile pasiunilor pe care le-au declanşat.

Un om care este copleşit de pasiuni va atrage în sfera astralului inferior o mulţime de astfel de fiinţe.


Larvele se înmulţesc şi se dezvoltă necontenit în astral, ca o consecinţă directă a emoţiilor puternice, a pasiunilor şi a dorinţelor exacerbate, un număr tot mai mare de larve invadează zona de jos a astralului.

Odată ce au luat naştere, instinctul de auto-conservare generează nevoia de hrană care le împinge să adopte o „poziţie de luptă”, pentru câştigarea de noi teritorii.

Densitatea larvelor, într-o continuă creştere se pare, generează noi şi ample căutări de noi subiecţi apţi pentru a le fi sursă de hrană. Pasiuni şi dorinţe cât mai intense generează noi larve şi le dezvoltă pe cele deja existente.

În momentul în care „hrana” generată în astral (sub forma emanaţiilor astrale, provocate de către diverşi stimuli emoţionali) nu mai este de ajuns, pentru a hrăni populaţia de larve care înconjoară un anumit subiect, o parte dintre aceşti “paraziţi astrali” vor căuta un alt subiect disponibil, în jurul căruia să se poată dezvolta nestingheriţi.

În cazul în care subiectul, în jurul căruia au roit o vreme, nu mai dezvoltă emoţii destul de intense şi de puternice, pentru a-şi putea alimenta pe deplin paraziţii proprii, larvele încearcă să inducă ele însele gânduri în subconştientul subiectului, pe baza cărora acesta să poată dezvolta în continuare puternice emanaţii energetice de frecvenţă joasă, în cantitate îndestulătoare pentru a permite, pe o anumită perioadă de timp, hrănirea acestora.

A încerca să ne păstrăm calmul şi să gândim la rece, fără teamă, ură sau repulsie o anumită problemă, reprezintă un scut protector împotriva emisiei necontrolate de efluvii energetice astrale. De asemenea, a încerca să eviţi anumite scene care provoacă panică sau disperare, este de asemenea benefic.

Aici putem exemplifica prin concepţia persoanelor care „mor de frică” atunci când privesc filme de groază, dar insistă să mai vadă şi altele, în speranţa că se vor lecui de acea frică.


Pasiunile şi fanteziile erotice, uneori unele dintre ele duse la extrem, de asemenea, pot crea efluvii energetice astrale puternice care vor alimenta larvele din jurul tău, dar nu numai atât, pot atrage şi alte larve, mărind apreciabil cercul paraziţilor hrăniţi.

Substanţele halucinogene, cunoscute în timpurile noastre şi sub denumirea de droguri, utilizate din cele mai vechi timpuri, ca excitanţi în cadrul ceremonialelor magice, creează o creştere rapidă a vibraţiilor proprii, generând o desprindere mult mai uşoară a corpului astral de cel fizic.


   
Părăsirea chiar şi parţială a planului fizic şi navigarea în Planul Astral, fără a avea un minim de cunoştinţe asupra acestor călătorii implică, inevitabil, atacul larvelor asupra Corpului Astral, aflat fără protecţie.

Senzaţiile plăcute şi posibilitatea trăirii unor experienţe inedite atrag ca un magnet larvele astrale care, descoperind un teren propice hrănirii, vor devenii interesate de a-şi menţine tot mai mult victima sub influenţa halucinogenelor, pentru a-i putea absorbi energiile emoţionale.

Ca o paranteză asupra celor spuse mai sus, cam în aceeaşi categorie a halucinogenelor putem încadra şi băuturile alcoolice, deoarece şi excesul acestora creează aproximativ aceleaşi efecte ca şi în cazul halucinogenelor. Pierderea echilibrului şi incoerenţa vorbirii indică o deconectare a corpului astral de la cel fizic, soldată cu alterarea canalului de comunicare dintre suflet şi corp.

Ne oprim aici cu această expunere, nutrind speranţa că a fost captat interesul cititorului, îndemnându-l la o reflectare atentă asupra modului în care va acţiona pe viitor pentru gestionarea propriilor emoţii.


Nu este un lucru uşor să nu priveşti din perspectivă negativă anumite situaţii cotidiene, fiind învăţaţi încă de mici, în familie şi la şcoală, însă, după un timp de cugetare, aceste emoţii exacerbate pot fi uşor estompate şi mult reduse la niveluri mult mai mici decât cele ale unui om insuficient informat, astfel încât populaţia larvelor astrale care ne înconjoară să fie într-o continuă scădere.





„Council of ONE”
Eliberarea „Entităţilor” şi a „Paraziţilor” Astrali
Traducere de Mimi Moise





De multe ori, entităţile astrale pot pătrunde în câmpurile noastre. Fie conştient sau inconştient, noi facem înţelegeri cu ele când avem momente de teamă sau de nevoie.

Aceste entităţi se vor ataşa de noi, de obicei promiţându-ne în schimb oarece confort, pentru a trăi indirect/parazitar prin noi.

Aceste schimburi, de cele mai multe ori nu merită, pentru că entitatea astrală este doar un obiect de distorsiune şi de iluzie a polarităţii, aşa cum sunt fiinţele celei de-a treia Dimensiuni (3D).


Ele adesea se hrănesc cu vicii, dependente de diferite tipuri, fie substanţe sau persoane.

Unele chiar se bucură de mânie şi de violenţă şi vor îndemna la acestea, vor aduce argumente şi se vor hrăni cu situaţii karmice, participând la „intensitatea” karmei.


Uneori, relaţiile dintre oameni sunt, de fapt, relaţii între entităţile ataşate lor.


Este întotdeauna de preferat să eliberăm aceste fiinţe în Lumină, pentru ca ele să meargă în următorul lor stadiu de dezvoltare şi ca voi să fiţi liberi de influenţa lor.

Eliberarea Entităţilor Astrale este o practică bună în orice program de “Igienă Spirituală”. Unii oameni fac aceasta în mod curent, doar pentru a fi siguri că nicio entitate nu s-a strecurat în câmpurile lor.


Vă rog, fiţi conştienţi şi realizaţiputeţi elibera/desface orice înţelegere pe care DOAR voi înşivă o aveţi cu aceste entităţi. Nu puteţi elibera/desface înţelegeri ale altor persoane.




Eliberarea „Entităţilor” Astrale



Cereţi asistenţă :

Arhanghele Mihail, te rog coboară TUNELUL DE LUMINĂ. Ariel, Azrael şi Aru-Kiri vă rog, asistaţi.”

DES-FAC orice şi TOATE ÎNŢELEGERILE sau CONTRACTELE CONŞTIENTE sau INCONŞTIENTE pe care le-am făcut sau pe care oricine în corpul meu le-a făcut, sau pe care oricine în LINIA MEA GENETICĂ le-a făcut, cu orice ENTITĂŢI ASTRALE, FORME-GÂND NEGATIVE, DEMONI, FORŢE ÎNTUNECATE sau LARVE ASTRALE.
Vă rog să mergeţi în tunel, vă vom duce acasă.

Din momentul în care începeţi eliberarea entităţilor, fiţi conştienţi că sentimentele sau gândurile pe care le-aţi putea avea, s-ar putea să nu fie ale voastre.

Plictiseala, o stare de a nu fi atent/de a nu fi în contact cu realitatea, rezistenţa, afirmaţii de genul „Asta nu o să meargă niciodată!”, mânia, durerea şi suferinţa pot veni de la aceste entităţi.


Identificaţi-le şi, apoi, trimiteţi-le în Lumină :

Rezistenţă a entităţii : mergi în Lumină acum !”- această afirmaţie este de mare ajutor în a vă uşura Eliberarea de aceştia.

Când vă simţiţi mai limpezi, mai luminaţi, cereţi-i Arhanghelului Mihail „să ia” Tunelul înapoi, în cea de-a 5-a Dimensiune.

Şi nu uitaţi să Mulţumiţi !


   

Eliberarea „Paraziţilor” Astrali



Paraziţii, Larvele şi Căpuşele ASTRALE se ataşează de corpul fizic şi se hrănesc din energia lui.

Acum, când corpul fizic vibrează mai aproape de frecvenţele astrale, de multe ori tratează aceste ataşamente astrale ca pe nişte infestări fizice.

Ele se pot manifesta ca : oboseală extremă, senzaţie de a fi „uscat”/”secătuit” de energie, probleme respiratorii, digestive, urinare, sau probleme ale sistemului endocrin.

Când există o bănuială, faceţi o tehnică de îndepărtare a paraziţilor astrali.


Cereţi asistenţă :

Arhanghele Mihail, te rog, coboară TUNELUL DE LUMINĂ.
CORPURI MEDICALE din cea de-a 5-a Dimensiune, vă rog asistaţi.
ELOHIMI ai Graţiei şi Purităţii, vă rog, asistaţi.
CERC AL SIGURANŢEI, te rog, sigilează spaţiul şi păstrează integritatea câmpurilor mele.
 
Corpuri medicale, vă rog ÎNLĂTURAŢI toţi Paraziţii şi Căpuşele din corpul şi câmpurile mele.
Arhanghele Mihail, te rog asistă mutarea lor în Lumină.


Este posibil să simţiţi senzaţii de „extragere” din câmpurile voastre, pe măsură ce paraziţii sunt înlăturaţi.


Când se termină această senzaţie, spuneţi :

Elohim al Graţiei, te rog deplasează-te prin corpul şi câmpurile mele şi ELIBEREAZĂ orice ENERGIE REZIDUALĂ lăsată de Paraziţi.


Ar trebui să simţiţi Energia Razei Argintii mişcându-se prin câmpurile voastre.


Atunci spuneţi :

Elohim al Purităţii, te rog, SIGILEAZĂ CORPUL şi CÂMPURILE mele.
Mulţumesc pentru asistenţă.
Arhanghele Mihail, te rog, ridică TUNELUL DE LUMINĂ.
Mulţumesc !




16 comentarii:

  1. Mulţumesc pentru articol, iar despre "aşezare"..., este evident că "există o lege în toate". Urmăresc şi eu site-ul AIM, dar în aceste zile nici nu mi-a trecut prin minte să o fac.
    Cu drag,
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să fie de folos şi acest articol, Florentyin.
      Cât despre site-ul celor de la AIM, cred că este utilă precizarea că, dacă te vei uita cu atenţie la data articolului lor, vei vedea data de 11 ianuarie 2010. Şi eu am sesizat abia după postare acest aspect, anume că am integrat acest articol (din cadrul acestei postări) în aceeaşi zi şi lună în care au publicat şi ei, exact acum 5 ani de zile, în acelaşi 11 ianuarie...
      Dacă nu e Rezonanţă, atunci ce ar mai fi ?!...
      MarYan, cu drag.

      Ștergere
  2. Da. Un foarte mare adevar se spune aici. Am trait experienta eliberarii de niste entitati " capuse" - in urma cu20 de ani. Erau zile in care ma enervam din orice si....mai tranteam cate o injuratura. La cateva saptamani dupa ce am inceput Postul Pastelui, cerand ajutor Divin pentru reusita, am fost, realmente, agresata. Norocul meu ca am inteles ce se petrece si....mi-am pus mainile pe solduri si am afirmat tare si cu convingere: "degeaba, ca nu ma mai enervez". Aveam senzatia ca sunt pe un stadion si galeria ma instiga sa ma enervez si sa injur, ca ei sa se hraneasca cu acele energii. M-am linistit si niciodata nu mi s-a mai intamplat.
    Stela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, Stela, pentru că ai avut bunăvoinţa de a confirma anumite informaţii din articol prin expunerea unor experienţe din propria ta Viaţă...
      Aşa se petrec lucrurile : când facem nişte alegeri şi luăm nişte decizii, vin şi "probele", provocate, după cum vezi, de cei aflaţi în pericol de "a-şi pierde obiectul muncii"...
      Însă, prin Înţelegerea adusă prin Conştientizare, lucrurile şi evenimentele "se aşează" tot mai "în ritmul lor", iar, la un moment dat, totul "se relaxează" - cum s-a întâmplat şi în cazul tău.
      Mulţumesc, încă odată, pentru împărtăşire !
      MarYan.

      Ștergere
  3. Tot legat de "aşezare". Cei de la Iesirea din Matrix au publicat un articol al lui Corrado Malanga, despre acest subiect http://fymaaa.blogspot.com/2015/01/corrado-malanga-tctdf-si-tct.html
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  4. Maryan daca mai stii ceva despre Anais te rog sa mi raspunzi.Am vazut planeta lor aproape distrusa de bombele atomice ale SUA trimise prin gaurile de vierme din apropierea planetei lor nava.Ca sa ti demonstrez ca ceea ce am vazut era adevarat, iti pot spune ca planeta lor nava este acoperita cu o retea din triunghiuri sau hexagoane ,nu am vazut bine, iar in interiorul planetei am vazut soarele lor.Iti pot spune de asemenea ca comandanta lor a murit in urma bombardamentului atomic .Te rog sa mi respunzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre care Anais intrebi tu acum?
      Adica te referi la nava si personajele din documentarul "CONFLICTUL din SPAŢIU" realizat de Echipa GALACTIS?

      Ștergere
    2. Dragă "anonim", în primul rând cred că prezentarea "unui nume" al tău ar fi un argument mai credibil decât acele detalii prezentate şi care puteau fi "luate" din documentarele celor de la Galactis.
      (http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/09/galactis-conflictul-din-spatiu-27.html)

      Deci, te rog să te relaxezi, căci nu s-a întâmplat nimic dramatic. Nava ANAIS este "bine-merci" la locul ei, cu comandant cu tot...

      Însă, înainte de a face "verifcarea", nu doar propria intuiţie, însă chiar şi mentalul mi-a reacţionat la acele informaţii, punându-şi în acţiune "Logica" : după ce în februarie 2014 Nava-Mamă Anais "a făcut faţă cu brio" (chiar dacă uşor avariată) la o flotă reptiliană şi a altor civilizaţii ET, de multe zeci de milioane de nave (mult peste cele 50 de milioane de nave-purificatori ale Navei-Mamă Anais) pe care le-a anihilat în scurt timp prin acele metode "SF" descrise în documentar, cum ar fi putut fi distrusă o Navă cu diametru cât jumătate din cel al Pământului de câteva bombe atomice trimise de forţele militare ale SUA prin "găuri de vierme" direct în apropierea acesteia ?...

      În cazul în care ar exista "găuri de vierme" în apropierea Navei-Mamă Anais, cum crezi că ar fi fost lăsate nesupravegheate, mai ales după "Conflictul" din Februarie 2014 ? Şi cum ar fi distrus Nava câteva bombe atomice trimise de armata SUA (de unde această tehnologie super-avansată?, căci una este să trimiţi oameni prin astfel de "găuri", mai mult întâmplător, şi alta să setezi trimiterea precisă a unor bombe atomice, exact în spaţiul şi timpul dorit...), când zeci sau chiar sute de milioane (!) de nave reptiliene cu tehnologie avansată nu au reuşit să o distrugă ?...

      Iar "moartea comandantei Amun", când nivelul ei de conştiinţă este de peste 6-8D (nemaiavând de a face cu corp fizic), "desăvârşeşte" conturarea ideii despre ce tip de informaţie avem de-a face.

      Aşadar, dacă nu este o "intoxicaţie" a unor "drăgălaşi", atunci, dragă "anonim", dacă tu chiar ai "văzut" ceva, îţi sugerez să ieşi din vibraţia fricii şi din conectarea la anumite "linii temporale" bazate pe temerile subconştiente...

      Ca exemplu de "rezolvare" a "problemei", nu rămâne decât să derulezi puţin mai în sus la ultima parte a acestui articol, pentru a re-studia şi aplicaţia practică a metodelor de "Eliberare" de "entităţi", "paraziţi" şi alte structuri energetice astrale şi eterice, care atât de bine ştiu "să şoptească" astfel de informaţii...

      Succes !

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere
    3. Interesant raspuns, MarYan!
      Eu cand am citit initial comentariul lui "Anonim" m-am gandit ca ceea ce a vazut el poate fi ori avarierea navei despre care s-a vorbit deja in acel documentar, ori altceva asemanator despre care noi nu avem cunostinta, dar nu mi-a trecut prin minte ca ceea ce a vazut omul ar fi fals sau ar fi indus de "paraziti"...

      De unde se naste o alta intrebare la care ma intereseaza foarte tare raspunsul, asta daca se poate si daca se stie:
      Aceste "entităţi, "paraziţi şi alte structuri energetice astrale şi eterice..." au capacitatea de a ne face (pe noi oamenii), sa vedem IMAGINI CLARE a ceva care de fapt este FALS, doar pentru a ne manipula? Sau pentru alt scop oricare ar fi el...
      Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.

      Ștergere
    4. Dragă Alex,
      Răspunsul este "Evident că DA" !
      Situaţi într-un MATRIX în care imaginile sunt "baza" acestuia (şi "Anatomia" de clasa a VII-a şi a XI-a ne spune că aproape 90% din "informaţie" vine prin "imagine"), evident că manipularea IMAGINILOR este unul din "Departamentele-Cheie" ale Archonilor.

      Şi, Alex, dacă şi tu consideri că Logica are şi ea "rostul" ei, atunci, precum la "comentul" anterior, să ne întrebăm : nişte "Maeştri ai deghizării" (Archonii şi acoliţii lor) şi ai creării unui VOAL-Carantină la nivel de Planetă, crezi că se încurcă în crearea unor "Imagini clare" legate de vreun subiect ?

      Ce anume i-ar putea "deconspira" ?
      Aceasta se poate face într-un LOC, SINGURUL SPAŢIU care NU MINTE NICIODATĂ şi care SPUNE NUMAI ADEVĂRUL : SPAŢIUL SACRU AL INIMII !
      (Am făcut specificaţia de "Spaţiu Sacru", pentru că există riscul de a intra şi de a ne "înţepeni" în Inima Emoţională, care oferă alte tipuri de Iluzii...)

      De aceea tot repet în Editoriale şi în "Notele" personale din alte articole : CENTRAREA ÎN INIMĂ este Soluţia la ORICE ZISĂ "PROBLEMĂ".

      Aşadar, "du-te în Inimă" (cea Reală, Autentică, a Fiinţ-ăr-ii) şi vezi ce se întâmplă cu acele "imagini clare", cât de "clare" mai rămân după aceea...
      Altfel, orice "confirmare" din exterior, oricât de credibilă, va fi doar o "informaţie din exterior"... ŞI ATÂT.

      Succes la DISCERNĂMÂNT !

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere
    5. Da, MarYan, ai dreptate, este o informatie din exterior. Cum de altfel toate informatiile sunt din exterior...
      Acum nu stiu daca eu te-am inteles corect, sau daca tu ai inteles intrebarea mea, scuza-ma. Cand tu amintesti de MATRIX si de manipularea imaginilor, tu te referi tot la IMAGINI EXTERIOARE, nu-i asa?
      Eu vreau sa stiu daca si informatiile care vin din interiorul nostru pot sau nu pot fi induse cumva de acei "paraziti...".
      Adica un om care vede cu ochii inchisi, treaz fiind, unele imagini clare. La aceste IMAGINI INTERIOARE ma refeream eu si despre asta vroiam sa aflu parerea ta, daca se poate. Pot fi influentate aceste imagini interioare de paraziti sau de oricine altcineva, sau nu?
      Multumesc frumos!

      Ștergere
    6. Dragă "Alex" (sau "Alexa" - mărturisesc că "nu m-am prins"...),
      Tu faci distincţie între "imagini interioare" şi "exterioare", însă cum reuşeşti să le deosebeşti ?...

      De oriunde ar veni, acestea îţi vor apărea ca fiind "interioare", ca venind de la tine. Ar trebui să ai o mare capacitate de "clarvedere" (adică Nivel de Conştiinţă foarte ridicat) pentru a sesiza cu "vederea interioară" această foarte fină discriminare.

      Şi, de fapt, ce este "interior" şi "exterior", pentru tine ?
      Dacă imaginile sunt transmise de "implanturile" din aura ta (de la entităţi reptiliene sau alte "structuri energetice"), deci, vin DIN AURA TA, cum le denumeşti - "din interior" sau "din exterior" ?

      Ţi-am oferit doar acest mic exemplu pentru a înţelege "relativitatea" conceptelor cu care lucrează acest domeniu" al metafizici şi al "spiritualităţii".

      Aşadar, ca să încercăm o imagine cât mai limpede posibilă : dacă apar "forme-gând" din Corpul tău Mental sau "idei abstracte" din Corpul tău Cauzal, atunci poţi spune că "vin din interiorul TĂU".

      Dacă "vin" de la Sufletul tău, căruia Teozofiştii îi spun "Îngerul Solar", am putea spune că ar veni "de la tine", dar nu de la "entitatea" care eşti (Personalitatea cu cele 6 corpuri mai dense), ci DE LA Sufletul care, PENTRU PERSONALITATE, poate fi văzut ca "ceva exterior", deşi, din perspectiva Fiinţei Întregi care eşti, face parte din "Interior"...

      Aşadar, totul ţine de perspectivă şi raportare : dacă întreabă mintea, atunci "interiorul" este un aspect, dacă întrebi la nivel de Suflet, "interior" este altceva.

      În concluzie, DA, după cum am mai spus, entităţile reptiliene sau formele energetice din "implanturile eterice" din aura ta pot genera "forme-gând" pe care să le "vezi" şi să "le simţi" ca fiind ale TALE (ca Ființă), dar care, de fapt aparţin acelor structuri care nu fac parte din Fiinţa TA, în Realitate.

      De aceea, la final, îţi re-amintesc, dragă "Alex(a)", că singura rezolvare este în INIMĂ !
      Nu glumesc şi nu este vreun "slogan" : acolo este Locul şi Instrumentul Divin unde te poţi "dumiri" de toate aceste nelămuriri...

      CUM ajungi Acolo ? Prin "antrenament" - şi, ca orice "drum de 10.000 de paşi", începe cu "Primul Pas"...

      Succes!

      Cu acelaşi drag, MarYan.

      Ștergere
  5. Nu suntem fiinte de lumina. Intunericul este primordial. Nu are nevoie de o sursa. El a existat din totdeauna si va continua sa existe. Inclusiv lumina tot din intuneric se naste. Chiar daca lumina alunga intunericul, tot acesta din urma predomina. Cand toate stelele se vor stinge lumina va disparea, intuneric va ramane, vesnic. Intunericul este necreat , lumina este creata. Din intunrric am venit si acolo ne vom intoarce. Toata faza asta cu lumina e buna si intunericul e rau nu este decat o sarada carecsa ne anata de la adevar.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau doar sa mulțumesc pentru acest articol. O sa fac cum ai spus, chiar si preventiv. Am observat in discuțiile din comentariile de mai jos, aspecte pe care nu le cunosc inca, asa ca voi mai pune mana pe o carte sau sigur mai multe. Cat despre centarea in inima,este cheia a tot, din ce am aflat si eu pana acum. Oricum mulțumesc mult ca ai ales sa vii aici, in aceasta perioada. Faci mult mai mult decat stii

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulţumesc, Delia, pentru apreciere.

    Cât despre "Carte", este suficient sa aprofundezi subiectele transmise prin Sal Rachele, de către FONDATORI, pentru a-ţi re-aminti "pe ce lume te afli" (în ce Univers... :).

    Şi, chiar dacă pare tardiv, după mai bine de doi ani de la comentariul anterior Deliei, cel al anonimului, se cere o cât de mică precizare, pentru acele afirmaţii referitoare la "atotputernicia întunericului".

    Nu ştiu dacă este vreun pui de "satanist" sau doar un tinerel care nu prea percepe Universul în care sălăşluieşte, dar nu are importanţă, căci aici eroarea de logică este mai puţin percepută din perspectiva unui materialism dialectic, inclusiv religios, însă apare ca fiind evidentă (eroarea, cum că întunericul este atot-puternic) pentru cel ce înţelege Anatomia şi Fiziologia UniVersului şi mai ales al COSMOS-ului...

    ...Căci Întunericul apare în acest fel doar în Dimensiunile mai dense (din cele 12), acolo unde Lumina se exprimă prin fotoni şi alte "particule" fizice şi energetice, în timp ce în Dimensiunile înalte, apropiate de Dimensiunea Divină, Lumina este "substanţa fundamentală" din care este alcătuită structura acelui Plan, dar şi Fiinţele ce Sălăşluiesc acolo (FONDATORI, din Dimensiunea a 12-a).

    Pentru cine poate percepe (SIMŢI) toate acestea, cu Inima, este minunat, iar cine nu, poate să ia o "pauză de logică a minţii" şi să mai cerceteze cum stă treaba cu Universul ăsta atât de provocator... :).

    Cu drag,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere