miercuri, 7 ianuarie 2015

MarYan : ARCHONII şi Gnosticii - Gnosticii şi Invazia Archonică



ARCHONII şi Gnosticii
– Gnosticii şi Invazia Archonică –




 Fiinţele umane sunt într-o călătorie de conştientizare,
care a fost întreruptă momentan de către forţe străine.
Don Juan Matus


Iată că după vreo două, chiar trei luni de „dospire”, a sosit şi momentul ca să „ating” şi acest subiect fierbinte, legat de existenţa acestor „structuri-entităţi” numite „ARCHONI” şi care, în doar câţiva ani, a înlocuit (cu succes...) toate denumirile folosite uzual de zeci de ani de cei preocupaţi de ezoterism şi metafizică – de la „cei răi”, „draconieni”, „reptilieni”, „şerpilieni”, şi mai ales „cabalişti” şi „Illuminati”.

Din mesajele lui Cobra, în special în unul din primele postate pe acest blog („Sunteţi gata pentru Eveniment ?”), vedem ce sunt Archonii şi, mai ales, din prezentarea facţiunilor Cabalei şi a forţelor întunecate, observăm ce nu sunt aceştia, respectiv facţiunile enunţate la început.


Iată cum îi prezintă Cobra pe „împricinaţi” : „Sunt fiinţe energetice non-umane. Ei nu sunt reptilieni. Puţini se manifestă fizic în corpurile fizice ale familiilor Nobilimii Negre din Italia, unii dintre politicieni şi de la Vatican.

Evident, această „definiţie” este cât se poate de parţială, fiind o expunere a unei mici faţete a acestora, din punctul de vedere al „pleiadianului” Cobra, care vede doar o mică perspectivă din ansamblul reprezentat de conceptul de „Archoni”.

Ceea ce reuşeşte Cobra să creioneze cu mai multă acurateţe se referă la originile acestora din perspectivă galactică şi, mai precis, din perspectiva războaielor care au avut loc în frumoasa noastră Galaxie „Calea Lactee” – în mai multe materiale ale sale, din care cel mai interesant şi important din perspectiva mea este mesajul acestuia despre „Joc final al Carantinei pe Pământ”, în timp ce în „Actualizări despre Căderea Archonilor”, Cobra punctează prezenţa „şefilor” archonici ca fiind încarnaţi în unii reprezentanţi ai Nobilimii Negre din Italia şi nu numai – informaţii care au fost verificate, inclusiv radiestezic.


Am oferit aceste articole pentru a nu mai repeta ceea ce Cobra a tot transmis despre aceste entităţi (inclusiv în ultimul interviu al acestuia, proaspăt postat, în aceeaşi zi cu acest articol...).

Căci, în esenţă, aceasta ar fi prezentarea cea mai simplă a ARCHONILOR : Fiinţe din diferite dimensiuni, de la cele mai joase până la zone înalte ale dimensiunilor 6-9 (după cum preciza şi o fiinţă cu adevărat specială, pe care o vom prezenta într-o Categorie separată – Andrew BARTZIS), care au ales să acţioneze în „serviciul pentru sine” sau în „a lua puterea altora”... sau cum vreţi să mai spuneţi acestui proces pervers de a „fura” energia şi voinţa (prin manipulare şi control) a oricărei alte Fiinţe suverane din acest Univers sau de oriunde din acest Cosmos-Omnivers...


Dacă cercetăm puţin, sesizăm că aceeaşi definiţie am putea-o aplica oricăreia dintre entităţile care compun facţiunile forţelor întunecate, de la grupurile pământene (cabalişti) până la cei mai duri draconieni-reptilieni.

Totuşi, Cobra şi alţii fac distincţie între aceştia, pentru că, uzual, termenul de Archoni, cel puţin în limbajul lui Cobra şi al Mişcării de Rezistenţă, se aplică pentru cei aflaţi în poziţiile de vârf ale acestei PIRAMIDE COSMICE ale structurilor de manipulare şi control din întreg Universul (vă reamintesc că aproximativ 20% din entităţile care compun acest Univers fac parte din zisa „Parte Întunecată” sau „Calea Archonică” – după informaţiile verificate ale Fondatorilor, transmise prin Sal Rachele).


În acelaşi timp, acum este important să specificăm că diversele idei transmise prin diferiţi „Mesageri ai Adevărului” de pe Internet, printre care şi John Lash, vorbesc dintr-o perspectivă strict limitată despre archoni ca find doar „un program de inteligenţă artificială”, deşi recunoaşte şi acesta că aceştia ar fi „cei mai mari şi mai răi lupi din Univers”.

La fel, în următorul mesaj pe care-l vom posta despre acest subiect (în cel mult câteva zile) vom vedea cum aceştia sunt văzuţi ca fiind un soi de „energie archontică” care virusează creierul şi mentalul uman şi care, drept urmare, poate fi îndepărtată prin diverse metode.

Aceste „programe de inteligenţă artificială” sau „viruşi archontici” nu sunt Archonii propriu-zişi, ci doar biete „produse” ale acţiunii acestora, energii pe care ei (încă) le împrăştie cu frenezie pe Pământ (sau, din Teoria Gnostică, am putea spune că aceste Energii Archon(t)ice ar fi „starea embrionică” sau „larvară”, subconştientă, a acestora)...

...În timp ce, repet, adevăraţii ARCHONI sunt cele mai mari forţe ale Întunericului, cei care se cred Dumnezei şi Şefi supremi ai acestui Univers (forma „draconică”, individualizată şi conştientă, a Energiei Archon(t)ice – din Teoria Gnostică).


Astfel că, fundamental, imaginea se conturează rapid : Archonii reprezintă, în esenţă, cele mai mari Entităţi-Fiinţe-Esenţe-Energii din Univers care au ales să acţioneze în sensul de a răsturna Planul Divin şi Ordinea Divină creată şi construită cu atâta răbdare şi Iubire de Dumnezeul (Fiinţa Supremă –Tatăl-Mama) al acestui Univers, ca, astfel, „confiscându-l” prin forţă şi manipulare, aceştia să-şi impună propriile lor Reguli-Agende (care reguli încă le vedem şi simţim „prea bine” pe pielea noastră „pământească”...).


Deşi nu mi-am propus să intru atât de mult în clarificarea acestui concept, iată că acesta s-a aşezat, sper eu, acum, cu mai mare precizie în mentalul fiecăruia ca, atunci când mai citiţi (şi de acum înainte o să tot auzim de archoni) să ştiţi exact despre ce este vorba, dincolo de conceptele diverse care creează confuzie.

O astfel de confuzie poate crea incusiv unele informaţii ale lui Cobra despre archoni, care încerca în unele interviuri, pe care le-am postat şi noi pe blog, să explice originea archonilor şi a Întunericului (şi despre evoluţia finală a acestuia, în prezent) dintr-o perspectivă pe care am simţit că nu este cea mai înaltă.

Şi, pentru că şi „amicul” mi-a confirmat această rezervă la afirmaţiile sale categorice din această perspectivă, am căutat mai adânc în sursele informaţiilor venite prin Cobra.

Şi am găsit, undeva pe un forum, o expunere (probabil dintr-un material original) despre Archoni din perspectiva GNOSTICISMULUI (vă reamintesc, curent al Cunoaşterii Ezoterice care a funcţionat de mii de ani şi care, atunci când a interacţionat cu „Creştinismul”, s-au produs multe scântei şi alte victime deloc colaterale...).

Ei bine, studiind acest material, am înţeles de unde s-a inspirat Cobra în transmiterea acelor informaţii. Şi, pentru că valoarea de Adevăr Divin a acestui material nu depăşeşte 70% (mergând, în anumite părţi, spre 60% sau chiar mai puţin), realizaţi de ce şi Adevărul Divin al informaţiilor oferite de Cobra în această privinţă nu depăşeşte, iarăşi, valoarea de 70%...


Însă, pentru că informaţiile din acest material „gnostic” conţin anumite date valoroase, unele chiar foarte „clarificatoare”, am decis să îl expun în acest articol, în continuare, păstrând comentariile finale pentru... final.



Aşadar :



Gnosticii şi Invazia Archonică





Archonii sunt fiinţele INORGANICE care au fost create ca şi urmare a unei explozii energetice în galaxia noastră.

Principala lor caracteristică este intruziunea sau violarea graniţelor energetice.

Perspectiva asupra intruziunii archonice este clar descrisă de miturile gnostice. Yaldabaoth/YHVH, capul hoardelor archonice, „nu a respectat limita locului din care a venit”.


Evenimentul central în cosmologia gnostică este legat de AEON SOPHIA”, o divinitate din Pleroma (Centrul Galaxiei).

Acest câmp energetic a fost emanat de centrul galaxiei pentru a crea sistemul tripartit Soare-Pământ-Marte. Dar în drumul său, plasma emanată a excitat materia într-un mod ciudat în zona constelaţiei Orion şi, încetul cu încetul, a luat naştere o formă de existenţă inorganică.

Această formă este numită ARCHONICĂ (din grecescul „archai = la început”), deoarece ei au fost formaţi înainte de apariţia sistemul nostru solar.


Archonii sunt creaturi „humanoide” cu compoziţie inorganică, existând în 2 stări (una embrionică şi cealaltă „draconică”) :

- Prima stare, embrionică, este cea care reprezintă subconştientul de grup archonic, aflat în stare de larvă.

- A doua formă, draconică”, este o individualizare a acestui subconştient.
 

Gnosticii numesc acest eveniment „Crearea Archonilor” sau „Crearea Erorii”.


Cosmologia gnostică descrie şocul avut de Aeon Sophia la vederea acestei creaţii spontane, care reprezintă în esenţă doar imprimarea materiei stelare („dema”) cu un impuls ce o reorganizează într-o formă nouă.

Şocul o face pe Aeon Sophia să ascundă eroarea într-un val, pentru a nu fi „văzut” de Centrul Galaxiei/Pleroma.


În momentul în care Yaldabaoth ia naştere, el vede un câmp extins de energie (eroarea energetică) care simte că îi aparţine cumva şi declară în scurt timp : „Eu sunt Dumnezeu, şi nu este nimic şi nimeni mai presus de mine”.

Aceasta este principala eroare a mentalităţii archonice, de a confunda puterea de a crea ceva cu observarea puterii care creează.

Mai mult, Yaldabaoth observă crearea Soarelui nostru în Nebuloasa Orion şi crede greşit că el este creatorul. Asumându-şi rolul arogant de zeitate solară, el crede aceasta, datorită caracteristicii archonilor de a fi orbi faţă de lumină sau orice energie exterioară propriei lor energii, că este singurul dumnezeu din univers.


Gnosticii îl identifică pe Yaldabaoth cu Yehova/Yahwe din Vechiul Testament, o zeitate ce suferă exact de acest complex al aroganţei.


Datorită traiectoriei energetice a Aeon Sophiei, câmpul energetic archonic este legat de crearea sistemului nostru solar. De aici şi influenţa lor în această regiune.

În timp ce fiinţele embrionice se află în stare de larve energetice, conducătorii/individualizările subconştientului colectiv sunt agresivi, teritoriali şi posedă puteri demonice.


În general, archonilor le lipseşte „ennoia, puterea Intenţiei.

Ei pot dori, dar nu au energie să dorească. Dacă doresc crearea a ceva, sunt dependenţi de energia/lumina cuiva exterior energiei lor.

Din această cauză, ei sunt incomparabil mai puţini puternici ca oamenii sau fiinţele create natural de emanaţiile Pleromei. Învăţăturile gnostice afirmă constant că Archonii sunt imitatori care nu pot produce nimic original.

Lordul Archon este numit „anti-mimon pneuma sau „spirit fake” (pseudo-spirit).


Cosmosul pe care ei îl produc este numit „hal”, „simulare”.

Vastul câmp archonic este numit „stereoma”, o PROIECŢIE de REALITATE VIRTUALĂ, venită din eroarea unei energii dimensionale superioare.
(N.MY.: MATRIX-ul de care amintim atât de des...)


Primul părinte (archi-genitorul), conducătorul hoardelor archonice, de îndată ce are influenţă asupra unui câmp energetic vast, creează raiuri pentru toţi supuşii săi, locuri frumoase cu decoruri glorioase : tronuri, temple şi citadele, caruri şi fecioare virgine... totul fiind o SIMULARE VIRTUALĂ care să impulsioneze motivaţia cuceririi.”

Pe lângă faptul că ei simulează în lumea lor virtuală, ei aplică aceeaşi simulare şi în mintea omenească.

Aceasta este o cheie a înţelegerii tacticilor de intruziune în câmpuri energetice străine.


Este demn de remarcat că tot ceea ce oamenii au visat în legătură cu Raiul, este o creaţie virtuală a archonilor.

Lumea/Sistemul actual este o simulare fără de energie reală, un mediu sintetic rupt de natură, în care iluzia este rege – o iluzie creată în mintea oamenilor, prin care satisfacţia reală nu mai vine din interior, ci din imagini şi sunete exterioare, grupate în categorii sociale (monden, filme, sexualitate degradată etc.).

Televizorul, calculatorul şi morala distracţiei de sâmbătă seara sunt ustensilele programării mentale care limitează potenţialul „ennoia(intenţie) al oamenilor.

În curând, umanitatea va atinge pragul în care nu va mai putea recunoaşte iluzia de adevăr, datorită tehnologiei şi mediului de producere a realităţilor / obiectelor virtuale.


Tendinţa umană de a fi sedus de către fantastic era profund înţeleasă de către proto-gnostici, fiind catalogată ca una dintre principalele metode de intruziune a archonilor în subconştientul colectiv al umanităţii şi, astfel, în biosfera în care noi locuim.


Mentalitatea archonică nu poate fi rectificată şi, ceea ce este mai rău, este faptul că „natura archonică nu este capabilă de schimbare/dezvoltare”.

Archonii sunt orbi, ei nu pot vedea Pleroma.

Oribirea faţă de lumea spirituală este o caracteristică a lumii archonilor şi este necesară cunoaşterea acestui lucru, pentru a ne da seama de o altă metodă prin care au invadat umanitatea şi prin care o menţin în sclavie.


Un alt element care figurează în lista comportamentală a archonilor este FRICA.

În Vechiul Testament, frica faţă de Dumnezeu este una dintre principalele caracteristici ale experienţei religioase.

Posibilitatea ca frica umană să fie un fel de nutrient pentru anumiţi E.T. invazivi este demnă de remarcat.

Archonii mizează pe abilitatea simulatorie de a ţine umanitatea în frică şi griji. Este o armă psihologică pe care omul o cunoaşte prea puţin, pentru a-i vedea efectele în propria fiinţă.


Gnosticii invăţau că „nous”, inteligenţa încriptată în umanitate, poate fi blocată de Archoni.

Acest lucru se întâmplă prin intruziune Archonică, printr-o invazie subliminală la nivelul gândului şi al limbajului (un nivel este „Programarea Neuro-Lingvistică”).


Dar nouspoate fi revitalizat prin accesarea puterii Kundalini, un curent extatic care în mod normal doarme în corpul uman.

Pneuma (forţa spirituală) este dezvoltată prin cultivarea nous-ului/inteligenţei superioare.

Dar archonii pun o barieră de orbire în acest proces : pe scurt, ei se bazează pe menţinerea umanităţii în ignoranţă faţă de potenţialul puterii spirituale.


O altă tactică de invaziune este acţiunea archonilor de a imprima gelozia şi invidia în mintea umană.

Această caracteristică, ce îi defineşte, odată ajunsă în câmpul energetic uman, produce spărturi la nivel de aură.

A fi invidios, faţă de ceva sau cineva, produce atitudinea invazivă de care archonii sunt vinovaţi.

Prin astfel de spărturi sunt introduse frica, fantezia şi ignoranţa lumii spirituale.

De fapt, aceasta a fost şi principala metodă prin care archonii au ajuns să posede umanitatea în perioadele contemporane cu milenii dinainte de „Căderea Atlantidei”.


Faţă de toate aceste spărturi în mentalitatea şi energia umană, există puterea de a creaNympion-uri = celule ambientale de protecţie psihologică şi energetică, cu ajutorul stimulării energiei Kundalini.

Nymphion mai este şi numele pe care gnosticii îl foloseau pentru a denumi Templele în care practicau „magia sexuală” în timpul căreia se activa energia Kundalini şi se armoniza cu Kundalini-ul Gaia/Sophia, astfel corectând eroarea archonică din genetica umană şi protejând coconurile energetice.


În gândirea gnostică, a atribui putere archonilor este o mare greşeală, pentru că archonii nu au putere, aceştia bazându-se pe instalarea softurilor de frică, invidie, ignoranţă şi sexualitate degradată în genetica umană, pentru a transforma genetica umană în bateria lor...
(N.MY.: Re-Vedeţi seria de filme MATRIX...).


Crezând că aceştia au putere, noi le cedăm puterea noastră.


După cum se vede, mintea cu care noi gândim nu este a noastră (N.MY.: A Fiinţei Divine şi Suverane care Suntem fiecare).

Toate problemele pe care noi le avem nu sunt normale pentru adevărata minte omenească.

Marea păcăleală este aceea că nu ne asumăm responsabilitatea propriilor gânduri. Atâta timp cât nu devenim conştienţi de mentalitatea greşită cu care funcţionăm, nu vom avea şanse de eliberare.


Corectând mentalitatea archonică din propria noastră fiinţă, vom trezi „nous-ul (inteligenţa superioară) şi vom recăpăta „ennoia(intenţia) şi „pneuma(puterea spirituală).


MarYan :


Foarte interesant apare şi un comentariu de pe forum al unui „cititor” care, după studiul acestui material, completează şi el informaţiile despre Archoni, astfel :


Atitudinea cunoaşterii toltece faţă de archoni este aceeaşi, numai că la ei archonii sunt numiţi PREDATORI.

Dar similitudinea evidentă dintre cele 2 culturi referitoare la „invazia” din trecutul şi prezentul nostru, este suficientă pentru a concluziona că ceva real se află în cele expuse mai sus.

În cartea Latura Activă a Infinităţii” - Carlos Castaneda (capitolul „Umbre Întunecate”/pg. 253), Don Juan îi revelează existenţa unor „umbre” numite „flyers” (predatori sună mai aproape de adevăr).

Aceşti „predatori” sunt identici în comportament cu archonii descrişi în cosmologia gnostică, iar ei se află în exact acelaşi context în care archonii invadează genetica umană şi o supun la radicale transformări.



La finalul acestui articol, sper că v-aţi creionat o imagine tot mai precisă despre ce înseamnă Archonii şi ce reprezintă aceştia în Universul în care noi funcţionăm.

Poate că de acum înainte, atât pentru fiecare dintre voi, cât şi pentru cei cu care comunicaţi şi care nu au o idee prea precisă (putându-i ajuta cu acest material, precum şi cu altele care vor urma), imaginea Archonilor nu va mai reprezenta o „nebuloasă” ciudată, ci doar o informaţie despre nişte fiinţe care sunt prinse într-o uriaşă dramă : aceea de a uita cine sunt cu adevărat, deconectate dramatic de legătura cu Sinele lor Divin, în care Ego-ul minţii a preluat controlul dictatorial, cu cea mai mare ferocitate posibilă în acest Univers.

Aşadar, pentru această teribilă şi neasemuită dramă (care se poate lăsa cu „moartea sufletului” şi trans-mutarea acestuia ca un nou „suflet virgin” în „Sfera Divină”), nu ne rămâne decât COMPASIUNEA noastră şi Energia Plină de Iertare şi Iubire pe care să o transmitem cu cea mai înaltă Graţie (Divină) în Meditaţiile, Rugăciunile sau alte metode de a Ilumina Lumea pe care fiecare cu siguranţă că le practică...

Aşadar, ce am mai putea adăuga acestui Articol şi Moment ACUM-AICI, decât PACE şi IUBIRE !...


MarYan

14 comentarii:

  1. Mulţumesc pentru precizările referitoare la Archoni. Interesant că şi în primele serii ale filmului Star Gate apar o serie de entităţi/larve extraterestre, numite goaud, din câte îmi amintesc, care preiau controlul fiinţelor umane şi îşi asupresc, ulterior, semenii.
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti suferiti de arhonita.Poate parea o gluma ,dar asa este.Toata populatia globului sufera de sindromul arhonita cronica.Nimic din comportamentul actual al omenirii nu este parte din comportamentul unei fiinte de lumina.In lumile evoluate este doar iubire,in vietile voastre este doar intuneric si rareori o spoiala de iubire.

    Nu sunteti capabili sa va controlati mintea,aveti ganduri care in loc sa fie iubire pura ,sunt un talmes balmes de stari contradictorii,sunteti un vulcan de prostie ambulanta de cele mai multe ori.Nu vedeti in cea mai mare parte ca practic traiti,dar nu sunteti la controlul gandurilor voastre.Vorbeste gura fara voi de cele mai multe ori.Cei care ati inceput sa vreti sa evoluati va luptati din rasputeri sa iesiti din mizerie,dar de cele mai multe ori habar nu aveti cum sa gasiti aceasta cale,sau metode sa va linistiti mintea.

    Nu veti avea niciun rezultat impotriva arkionilor energetici de pe voi,sau arhoni cum ii stiti voi,pentru ca ei va stiu toate slabiciunile posibile si va vor ataca fix acolo unde aveti puncte slabe.Vor profita maxim de aceste puncte slabe pana cand vor face sa fiti mereu in dezechilibru.

    Nu ati fost invatati niciodata sa va controlati gandurile.De fiecare data in mare parte vorbiti fara sa ganditi,practic curg vorbele si uneori constientizati ca a cam vorbit alcineva prin gura voastra.Acolo aveti clar dovada posesiunii.Daca esti stapan pe corpul si mintea ta nu poate sa se intample astfel de lucruri.Deci iata posesiunea demonica din voi.
    (http://luminalumii2014.blogspot.ro/2014/12/lupta-cu-demonii-arkioni-arhoni-1.html)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimul de mai inainte pare sa fie chinuit tare. Ii doresc sa se elibereze.

    RăspundețiȘtergere
  4. In urma cu milioane de ani cand sufletele au dorit sa experimenteze dualitatea au facut contract cu Arhonii de pe Terra.Acest contract de suflet al incarnarilor poate fi rupt doar prin ridicarea frecventei corpului.Cand voi toti reusiti sa nu mai fiti atasati de dualitate,cand reusiti sa va controlati perfect gandurile,actiunile si tot ce tine de mizeria 3D,in acel moment voi ati decis sa rupeti acel contract de suflet si sa iesiti din incarnari.Arhonii nu va mai pot trage inapoi in acest lant de incarnari.Ei vor pierde contractele voastre de suflet .


    Doar voi sunteti cei ce pot rupe aceste contracte de suflet,voi puteti sa schimbati directia propriei existente prin decizia de a va schimba in totalitate in noi fiinte cu o frecventa foarte inalta .

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta afirmă şi Cobra în interviurile sale. Avem contracte cu archonii, dar putem şi suntem capabili să renunţăm la ele.
    Drum drept spre Lumină!
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  6. ...prin gura acestui anonim vorbeste un archon?...

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. nu intelegi: e acelasi anonim... se "semneaza" cand vorbeste despre "voi" si "mizeria" noastra... adica anonimul in cauza nu face parte din realitatea noastra... intelegi ? si se pare ca intr-adevar, nu face...

      Ștergere
  8. Dragi prieteni ai "Noului Univers Christalin",

    Mă simt chiar onorat să vă simt cum "aţi sărit" să susţineţi, cu energia voastră, energia a ceea ce s-a transmis pe blog, cel puţin prin acest articol.

    De aceea, VĂ MULŢUMESC din INIMĂ !

    Acum, haideţi să vedem "comedia" acestei situaţii create de acest "Anonim" cu "comentariul său".

    Aici stă de fapt "proba" : să nu "ne aruncăm cu capul înainte" (dar nici cu picioarele!), ci să studiem cu puţină atenţie subiectul respectiv şi, dacă se poate, să-l şi SIMŢIM "o ţâră"...

    Aşadar, la o primă remarcă, se poate observa un link la finalul acelui "coment" care duce către alt blog, de unde se poate "descoperi" că acest aparent "comentariu" este, în realitate, doar un "articol" al acelui blog...

    Aici nu discut despre această metodă de "promovare" a blogului respectiv (este o metodă care nu ştiu cât de eficientă este în promovare cât, mai ales, după câte observ, reuşeşte "să facă valuri" prin alte locuri...), ci doar observ, încă din poza de la intrarea pe acel site, că prima idee sugerată de "Skandenberg"-ul dintre Isus şi "Diavol" este cea a Luptei continue şi a permanentului Război, aspect specific dualităţii, adică zonei 3-4D.

    Astfel că de la bun început am fi avut elementele care să ne lămurească "cu cine avem de-a face" prin acest "coment" : este o persoană care a dat cu "copy-paste" un articol de pe blogul personal pe care şi-l promovează în stilul energiei pe care o "investeşte" în acel loc : lupta polară a dualităţii.

    (Nu insist pe aspectele "gnostice" pe care le mixează, ca o adevărată DJ, în multele nume expuse în acel loc : de la "Prim Unu Aeon Radha" - după cum semnează "entitatea" ce ar fi transmis un "mesaj" continuare la cel pus aici, ca şi "coment", până la "semnatara blogului", "Sophia Radha", care, prin combinare, ne duce la (Prim Unu) "AEON SOPHIA" (Radha), pe care o regăsiţi în articolul nostru ca şi "Divinitate din Centrul Galaxiei", iar în următorul articol postat de mine pe această temă, ca fiind "Mama Supremă a Luminii"...)

    Înţelegeţi ce sugerez, nu cred că mai este cazul să insist, cu atât mai puţin "să răspund" la "ceva" ce nu este cazul...

    ...Într-adevăr, prin astfel de postări, mi-am asumat un (anume) risc, de "a fi agăţat" de energii archontice - însă nu ca "luptă" sub formă de "atacuri", ci doar ca simple "provocări"...

    Totul ţine, însă, de înţelepciunea fiecăruia, de a răspunde sau nu, de "a se lăsa prins" sau nu, în aceste "jocuri de putere" a "luptei dualităţii"...

    De aceea, vă recomand cu vigoare : lăsaţi-i în "jocurile lor" şi mergeţi mai departe, pe Cale(a fiecăruia).

    "Răspunsul" implică o reacţie - or, acum nu mai este timp de reacţii, ci doar de ACŢIUNE, când Vremurile sunt în mişcare din ce în ce mai Accelerată către "Orizontul EVENIMENTULUI" (urmăriţi Editorialul din zilele următoare pentru detalii")...

    ...Şi, dincolo de orice, eu vă mulţumesc încă odată pentru "Susţinere necondiţionată", ca şi Iubirea care se regăseşte în Inima fiecăruia din NOI, pentru a ne re-aminti că SUNTEM...

    Cu IUBIRE,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt binevenite precizarile si multumim pentru munca pe care o faceti!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonimul este Marin Maria, zisa si prim spitalul 9...aeon deodorizant...sifilis radha...etc samd..!:D
    Multumim Marian, cu Iubire...!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Din studiile mele asupra metodelor archonice de a crea un camp torsionic dextrogir, acestia au intervenit pana la nivelul ADN-ului, schimband spinul acestuia din levogir, in dextrogir. Urmarind desenele tehnice ale ADN-ului, vedem ca spirala acestuia are o miscare dextrogira cum spuneam. Astfel ca, in regnul animal in care au putut patrunde archonii, fiecare vietate se razboieste cu altele si se devoreaza. Oamenii la fel, se ucid unii pe ceilalti fara un motiv temeinic, generand in acest mod campul energetic dextrogir,ca hrana pentru archoni. Cea mai mica suparare, tristete, nemultumire, ingrijorare etc., etc.,, va genera acel camp dextrogir, cum am mai spus, fara ca archonii sa ma intervina. Ei doar se hranesc fiindca miscarea spiralei ADN,a oricarei vietate din regnul animal, este dextrogira.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma intreb: din care dintre cele trei majore desprinderi din oceanul de ganduri al Dz Suprem ies acesti arhoni?Stiut este ca cei din a treia se tem de cei din a doua.Adica cei luciferieni se tem de cei cazuti/desprinsi mai intai decat ei.Nu mai stiu unde am citit, se explica si de desprinderea dintai. Insa sincronizarea aceea ma pune pe ganduri, sa emita si entitatea Aeon Sophia exact atunci energia ei si cand trece pe langa planeta Orion apar aceste creaturi. La fel cum info despre cel numit de Creatorii Vietii drept Creatorul Nebun a introdus invers codurile vietii in tehnologia ce creaza viata... nici despre acesta nu s-a spus ca i se suprapunea peste mintea sa mintea unuia dintr-un univers de intuneric si ca de aceea s-a ajuns la astfel de creatii ce nu mai caracteristici inverse manifesta apoi fata de intentia originala a Creatorului. Vad ca si arhonii fac la fel, oare ei nu sunt creatiile inverse? Oare nu de aceea s-a sincronit emisia mentala de a trimite energie cu cea de a introduce invers codurile vietii... Nu cred ca e ceva spontan. Cert e ca jocul acesta a fost gandit de cei care au dorit s-o ia aici inaintea realului Dumnezeu deoarece ei sunt fiinte multidimensional-interconectate constient, iar unii sunt de 9D, cu acces la cunoastere ultra avansata. Cica invata/ exerseaza sa fie Dumnezeu. Stiu ca e ciudat, dar mie mi s-a parut ca pot comunica cu el, daca nu au intervenit sa faca un joc careva destept, dar, eu i-am urat sa i se faca ce mie mi s-a facut si cateva zile la rand am putut vedea ca a acceptat sa faca experienta aceasta, apoi evident nu i-a mai placut si i-a pus capat, la mine nu a dat ordin sa fie pus capat. Pai, uite ca o sa ma consider foarte puternica ca eu rezist de ani intregi, el dp 3-4 zile gata, pune punct ca nu e bine si poate.

    RăspundețiȘtergere