joi, 15 ianuarie 2015

MarYan : (Despre) Articolele lui Cameron DAY - Archonii, „Lorzii Karmei” şi „Arderea Contractelor” (Partea I-a)



(Despre) Articolele lui Cameron DAY :
Archonii, „Lorzii Karmei” şi „Arderea Contractelor

- Partea I-a -





Iată un alt material „incendiar”, probabil considerat cel puţin „controversat” de către mulţi din cei care deja l-au parcurs...

Poate că observaţi că tot mai mult vă „obişnuiesc” cu „subiecte fierbinţi”, care nu sunt deloc comode... Din acest motiv nu am intrat, încă, în mod real, în subiectele „alimentare” (care reprezintă una din „specializările” personale, de peste 20 de ani), căci încă avem subiecte extrem de actuale şi controversate care cer o altă abordare şi mai ales o altă ATITUDINE, cât mai mult posibil ARMONIZATĂ.

În privinţa celor două materiale ale lui Cameron DAY, „De ce nu mai sunt un «Lucrător în Lumină»” şi, mai ales, „Spune-le «Lorzilor Karmei» că eşti Suveran”, probabil că mulţi dintre voi aţi auzit de ele, însă nu ştiu câţi le-aţi parcurs cu adevărat şi le-aţi şi studiat.

Oricum, nu mai contează, pentru că acum, în acest articol, aveţi primul mesaj al acestuia, în care Cameron ne explică de ce nu mai este un „Lucrător în Lumină”, urmând ca în următorul articol să prezentăm al doilea material al acestuia, lăsând pentru Partea a III-a comentariile personale care „se cer” la modul imperios...


Sunt mulţi „Lucrători în Lumină” care au venit în contact cu aceste două materiale şi care au produs „multe valuri” pe Net, inclusiv mulţi autori de cărţi şi articole din domeniul „spiritualităţii”, binecunoscuţi la ora actuală – printre care şi COBRA, care a vorbit despre aceste materiale ale lui Cameron, precizând inclusiv link-urile acestor articole, pe blogul său.

Culmea este că primul contact personal cu primul dintre aceste două articole, (de ce Cameron nu mai este un „Lucrător în Lumină”) l-am avut pe site-ul... „Lucrătorul în Lumină”, unde autoarea site-ului era de-a dreptul entuziasmată de acest articol, care îi nega total titlul site-ului ei...

Paradoxuri, paradoxuri...

Aşadar, deşi prima dată mi-am propus să nu intru în detalii referitoare la materiale, decât în cadrul comentariilor personale din Partea a III-a, am realizat în scurt timp că aceste articole sunt atât de „explozive”, fiind ca un „teritoriu minat”, încât a-l lăsa singur pe un „începător” în acest „teritoriu”, de la bun început, înseamnă pur şi simplu a-l condamna la „sinucidere” (a percepţiei şi a înţelegerii)...

Aceste materiale, în esenţă, sunt pur şi simplu PERICULOASE : este atât de „explozivă” energia din conţinutul lor, încât chiar şi eu, cu atâta „informare” şi oarece experienţă metafizică, simţeam cum uneori parcă „mă lua valul” unei energii „ciudate”, în timp ce parcurgeam materialul.

De aceea spun că acesta nu este deloc „comod” şi uşor de „digerat”, mai ales după ce veţi afla despre gradul de „Adevăr Divin cuprins în fiecare din cele două materiale (pe care îl voi expune la finalul fiecărui articol)...

Deci, ca să nu o „lungim” iarăşi, până la adevăratele comentarii din Partea a 3-a, acum vă ofer doar o „ATENŢIONARE” (un fel de „cod portocaliu”...) : veţi putea înţelege mai bine SENSUL materialului şi veţi fi mai în acord cu ADEVĂRUL DIVIN din cele exprimate aici, numai dacă veţi fi în stare să înlocuiţi ideea de „Demiurg Corupt” cu aceea de „Archonul Şef” şi să înţelegeţi că referirile legate de manipulare şi control, inclusiv în privinţa karmei, se referă doar la „Partea întunecată, ARCHONICĂ”, în timp ce introducerea în aceeaşi „oală” a tuturor „Arhanghelilor”, „Îngerilor”, „ET” şi „Maeştri Înălţaţi” este pur şi simplu o EROARE de interpretare din partea acestui domn, Camern Day (din „testare” a rezultat că este „nepremeditată”, acesta doar „lăsându-se” sub influenţele corespunzătoare, pe care le vom detalia în Partea a III-a).


Aşadar să lăsăm materialul său „să se des-făşoare”, fără alte comentarii aici, urmând ca, după şi al doilea articol, să „intrăm în detalii”...




Cameron DAY
De ce nu mai sunt un „Lucrător în Lumină
– 23 august 2013





Nu, nu m-am schimbat către partea întunecată, dar, mai degrabă, transcend taberele. Acest articol este poate cel mai important pe care l-am scris până la această dată şi, pentru a transmite întreg mesajul, ceva istorie trecută este necesară.

Stai cu mine şi, spre final, vei înţelege de ce nu mă voi mai numi niciodată „Lucrător al Luminii”.


Planeta Terra şi o bună parte din colţul nostru de Univers s-a aflat sub o „VRAJĂ”, de foarte mult timp, o „vrajă” care sapă îndoieli în minţile noastre despre dacă suntem sau nu conectaţi cu Sursa Infinită a Întregii Creaţii.

Vraja ne face să ne simţim singuri, vulnerabili şi izolaţi – alungaţi din Tărâmurile Cereşti într-o lume crudă de „care pe care”.

Această vrajă este ficţiune pură, o înşelătorie de cel mai înalt grad, dar a prins puternic în această lume şi în altele.

(Nota MarYan : Deci, „VRAJA” aceasta este alt nume al „MATRIX”-ului de care tot amintim...)


Intrinsec, în „Vraja Holografică”, există noţiunea potrivit căreia dualitatea şi polaritatea sunt două aspecte naturale ale vieţii şi pe care noi trebuie să le slujim fie de o parte, fie de cealaltă. Aceast tipar binar, simplu şi elegant, a devenit atât de proeminent, încât ne-am pierdut vederea ca să mai putem vedea vraja holografică care l-a creat.

În fapt, am pierdut imaginea întregii holograme şi am atras credinţa că aceasta este totalitatea realităţii noastre.

Oamenii au fost condiţionaţi să venereze decepţia holografică şi pe agenţii ce o perpetuează.

Această „Hologramă” a fost numită „Maya” de către Hinduşi, în timp ce Gnosticii s-au referit la ea ca la „Demiurgul Corupt.

Găsesc acest termen ca fiind o descriere foarte precisă, şi din momentul acesta mă voi referi la aceasta ca şi „DEMIURGUL CORUPT”.


Întuneric contra (falsa) Lumină - Dualitatea Demiurgului


Pentru a deţine controlul asupra unui spectru cât mai larg de suflete, Demiurgul Corupt îşi împarte agenţii săi în două tabere, aparent opuse : Întuneric contra (falsa) Lumină. Nu toată lumea poate fi un sfânt, aşa că trebuie să avem suficient spaţiu pentru păcătoşi în cadrul Demiurgului, atât timp cât fiecare implicat este sub Vraja lui. Ceea ce contează pentru demiurg este ca noi să îl venerăm pe el sau pe unul din agenţii săi, indiferent dacă sunt din Echipa Luminii sau Echipa Întunericului.

Sunt multe nume ale jucătorilor în această dramă cosmică, multi-dimensională de care, precis, ai auzit : Lucifer, Jehova, Beelzebut, Archanghelul Mihail, Satan (alt tip decât Lucifer), Ashtar (Sheran), o duzină de Arch(on!)-angheli, presupus „Ascensionaţi” („Înălţaţi”) ca „Maeştri” şi diverse alte entităţi „canalizate” (care transmit „mesaje” prin „chanelling”).

În timp ce aceste fiinţe joacă pentru „Echipa Întunericului” şi câteva joacă pentru „Echipa (falsei) Lumini”, ei sunt TOŢI, în final, Jucători ai Demiurgului Corupt care îi controlează.

În esenţă, acesta este Marele Secret al Archonilor : Ei nu sunt numai „Fiinţe demonice, rele”, ci sunt şi cei care pretind să fie „Îngerii” şi „Maeştrii Înălţaţi”...


Care este Scopul acestui întreg Control ?


Demiurgul Corupt este un sistem entropic indus artificial, de separare a conştiinţei (care, astfel, încet-încet va muri) şi care depinde de „recoltarea energiei” de la sufletele încarnate în interiorul Sistemului, cu scopul de a menţine existenţa lui.

(Nota MarYan : Cu siguranţă că acest Cameron Day s-a inspirat din filmul „MATRIX” atunci când a conceput acest „Sistem”-„Hologramă” sau „Demiurg Corupt”!)

Pentru „a recolta” cea mai mare cantitate posibilă de energie a sufletului, Demiurgul Corupt a creat paradigma „dualităţii întuneric-lumină”, ca să se asigure că fiecare fiinţă încarnată în lumea care este sub vraja sa, va sluji ca „suflet-baterie” ca să ajute la asigurarea energiei, pentru funcţionarea Demiurgului (N.MY.: Computerul Central al roboţilor, din „MATRIX).

Sufletele „bune” vor căuta „Echipa (falsei) Lumini”, în timp ce sufletele „rele” vor căuta „Echipa Întunericului”, însă, fără ca majoritatea acestor suflete să ştie că servesc aceluiaşi Sistem.

Pentru a păstra jocul dualităţii interesant pentru participanţii săi, Demiurgul a creat „densităţi existenţiale” (N.MY.: S-ar părea că aici se referă la cele 12 Dimensiuni ale Universului, cu cele 12 Densităţi sau „Nivele de Conştiinţă”) care „încep” în partea întunecată, iar Căile Luminii pot ascensiona prin ea.

Aceasta oferă fiinţelor care se mişcă prin aceste „densităţi” un sentiment de împlinire, când, de fapt, fiinţele navighează printr-un labirint al Iluziei Demiurgului.

Jucătorii de la cele mai înalte niveluri ale Ierarhiei ştiu că sunt într-un „sistem de tip slujire-de-sine”, dar se complac în situaţie, pentru că ajung să exercite putere şi primesc energia de venerare (proslăvire) de la fiinţele de pe nivelele de mai jos.


Cum este cu „Ierarhia Spirituală” ?


Majoritatea fiinţelor „canalizate” vor spune că sunt afiliate la „Ierarhia Spirituală” bazată pe (falsa) lumină care îi include şi pe „Archangheli”, „Maeştri Ascensionaţi” şi „ET-ii pozitivi”.

Acele mesaje „canalizate” sunt „o-mie-de-kile-la-leu”, şi continuă să curgă zilnic. Micul „secret murdărel” este că aceste fiinţe sunt în „proprietatea” Demiurgului Corupt (N.MY.: ???) şi stârnesc războaie psihologice cu oamenii care nu vor să se asocieze cu nicio structură de format religios.

Cu alte cuvinte, „New Age” („Noua Eră”) este o operaţiune psihologică multi-dimensională, proiectată să „canalizeze” energia de suflet a „credincioşilor” acestor învăţături, până la profesori „ascensionaţi”.

Un alt secret al lor este că, cei mai mulţi dintre aşa-numiţii „maeştri înălţaţi (ascensionaţi)” nu au fost niciodată încarnaţi în această „Ierarhie” a lor. Aceste fiinţe sunt incredibil de decepţionante şi joacă un joc pentru „a acumula energia din venerare (proslăvire)”.

În Universul Real al non-înşelătoriei (non-decepţiei), nimeni nu i-ar venera, dar în sub-universul iluzoriu al Demiurgului Corupt, ei sunt capabili să păcălească oamenii cu inimă bună în a-i face să emane către aceştia energii de iubire, devoţiune şi proslăvire.

Cât despre „Arhangheli” („Îngeri Archoni”), ei sunt mai mult sau mai puţin în aceeaşi categorie. Ei nu sunt aliniaţi cu „Sursa Infinită a Întregii Creaţii”, dar, mai degrabă, servesc, slujesc unei fiinţe mai mici care pozează drept Creator : Demiurgul Corupt.

De aceea, ei nu sunt ceva ce eu aş numi „îngeri”, în nici un caz.

Pentru onorarea acestor fiinţe cu adevărat înşelătoare, din Ierarhia Spirituală, le-am dat un nou titlu, mai adecvat : „Minciu-rarhia Spirituală”.


 
Partea întunecată face Falsa Lumină să pară Bună


Cele două echipe trebuie să-şi joace partea într-un fel convingător şi echipa întunericului a îmbrăţişat, cu adevărat, rolul lor de nenorociţi vicleni, gata să ucidă, să violeze, să tortureze şi să facă tot felul de lucruri depravate cu care pot trăi mai departe.

Partea întunericului este desemnată să fie incredibil de respingătoare, pentru ca majoritatea „sufletelor bune” să fugă către cealaltă tabără a polarităţii, exact în braţele „iubitoare” ale falsei lumini, ale religiei patriarhale sau la religiile „new age”, cu legiunile lor de „canale”, „canalizatori” şi „maeştri”.

Terra a reprezentat o planetă dificilă, pentru Demiurgul Corupt, pentru a o controla în totalitate.

Fiinţele umane au fost odată conştiente de conexiunea cu „Sursa Infinită şi Totală a Vieţii”, iar această conştienţă a fost menţinută de indivizi spirituali pe parcursul întregii domnii a întunericului, pe această Planetă.

Datorită faptului că această conştienţă nu putea fi „scoasă odată afară” din noi, de către forţele întunericului, un plan a fost pus la cale, ca să corupă natura spirituală a fiinţelor umane.

În primul rând, Religiile Patriarhale au fost formate şi impuse la atât de mulţi oameni din întreaga lume, pe cât a fost posibil. Oricine nu adera la una dintre religiile majore era un exilat pentru restul istoriei, până în ultimul secol, când s-a născut „Mişcarea Teozofică”, care a pus fundaţia pentru „Mişcarea New Age” ce a apărut în anii 1950, '60 şi '70.

Noua Mişcare „New Age” („Noua Eră”) a continuat să câştige forţă şi a atras mulţi dintre oamenii care au întors spatele ipocriziei religiei patriarhale.

Demiurgul Corupt se pare că are un „răspuns imediat” pentru orice trăire umană ce provoacă tulburare interioară : dacă Religia nu mai serveşte la satisfacerea „setei de cunoaştere” a unui individ, atunci „New Age” va rezolva perfect situaţia. Demiurgului îi este indiferent, atâta timp cât „alegem” una dintre taberele pe care le conduce.

De aceea, avem nevoie ca să transcendem odată toate aceste „tabere”.



Mediumii sunt înşelaţi


În anul 2011 am scris un articol despre câteva din problemele cu „mesajele canalizate”.

Dacă Religia se poate spune că „este opium-ul maselor”, atunci mesajele canalizate ar fi „HOPIUM (speranţa) minorităţilor nemulţumite”. Fiecare mesaj canalizat, care vine de la o „minciu-rarhie spirituală” este, în esenţă, acelaşi, dacă îl dezbraci de vorbele fulguieţe şi de povestea care este folosită ca să aştearnă mesajul.

Iată aici un mesaj modern, canalizat, condensat în câteva linii : „Dragilor, sunteţi prea-iubiţi de noi toţi din minciu-rarhia spirituală. Căutăm să ne reunim cu tine, pentru că Noi Suntem Familia ta de-mult-pierdută. Fii puternic şi stai cu Lumina ta, pentru că în curând ne vom face cunoscută prezenţa, către tine. Aşteaptă (şi suferă!) şi speră ca noi să venim să te salvăm din situaţia ta. Când vom sosi, vom construi o «Eră de Aur» («Golden Cage» – «Cuşca de Aur») pentru tine, pe Pământ.

Gândeam că această dezinformare ameţitoare care venea de la „Archon-Angel-ul Mihail”, „Saint Germain” etc., era rezultatul interferenţelor cu partea întunecată, care lua controlul mediumilor, fără ştirea lor.

Ce nu am înţeles, pe atunci, când am scris articolul „Cine este pe Canalul Ăsta?” este că transmisii de la „fiinţe real pozitive” nu erau interceptate şi corupte de partea întunecată ci, mai degrabă, mesajele veneau de la fiinţele de „falsă lumină” ale „minciu-rarhiei spirituale.


Lucrătorii în Lumină” sunt cu Adevărat Folosiţi


În 1998, când am intrat pentru prima oară în curăţările energetice, nu auzisem niciodată de termenul de „Lucrător în Lumină”, cu toate că deja „se bătuse monedă” despre aceştia.

Prima oară am auzit cândva pe la începutul anului 2000, şi îmi suna foarte ciudat la acel moment. Acum înţeleg de ce : pentru că „Lumina” pentru care „minciu-rarhia spirituală” încearcă să ne facă să lucrăm, este o lumină FALSĂ a dualităţii Demiurgului.

Vedeţi, în prezent există un efort masiv în desfăşurare al fiinţelor pe care acum le numesc „Agenţi Divini” ca să şteargă complet Demiurgul Corupt.

Când se va întâmpla aceasta, toate fiinţele care au câştigat putere prin demiurg vor pierde acea putere furată şi vor fi nevoiţi să dea ochii cu înşelătoria pe care chiar ei au propagat-o. Niciunul dintre ei nu doreşte să se întâmple aceasta, aşa că în viclenia lor, aceştia au ticluit un „plan briliant” care să mineze întregul efort.

Planul a fost foarte simplu : Abordează orice Agent Divin încarnat, de obicei în timpul-visare, dar, câteodată, în timpul unui scenariu de „răpire ET” şi spune-le că, pentru a îndeplini misiunea lor, trebuie „să lucreze pentru (falsa) lumină” şi „să primească ordine” de la „minciu-rarhia spirituală.

Acest plan a funcţionat UIMITOR de bine, mai ales pentru că Agenţii Divini au avut o viaţă foarte dură aici, pe Terra. Societăţile, aici, sunt extrem de deformate, spiritualitatea este distorsionată şi abuzată, densitatea vibraţională este grea, memoriile noastre sunt aproape total şterse şi, ca normă generală, mai degrabă am fi în altă parte, dar NU aici.

Aşa că orice fiinţă care emana Lumină (chiar şi falsă) şi Iubire ar fi putut face un Agent Divin să creadă că luau contact valid şi real cu fiinţe divine, într-adevăr.

Încă mai ţin minte recrutarea mea personală de către falsa lumină care a avut loc când aveam 6 ani, într-o experienţă în timpul-visare, extrem de vie. M-au convins că eu îndeplineam misiunea mea ca Agent Divin, dacă lucram pentru ei.

Eu cred că ei au ştiut permanent că îmi voi da seama de ei, cu toate că mi-a luat foarte, foarte mult timp.


Te-ai trezit vreodată mai obosit decât la culcare ?


Mulţi Agenţi Divini care au fost recrutaţi ca „Lucrători în Lumină” informează că se trezesc mai obosiţi decât atunci când s-au culcat şi că „visele” lor sunt pline de bătălii.

În timpul acestor „vise-misiune”, minciu-rarhia spirituală” îi stoarce pe aceia pe care îi controlează de atât de multă energie, pe cât poate.

Te-ai putea trezi din vis cu memoria faptului că tu ai fost în misiuni de luptă împotriva „răului”, dar, în realitate, corpul tău, mintea şi sufletul sunt golite de energia care a fost Recoltată de fiinţele (falsei) lumini.


Acum câteva luni mi-am revăzut TOATE acordurile făcute cu oricare şi toate fiinţele care nu au avut pentru mine cel mai bun interes în minte, indiferent CINE au fost acele fiinţe, de unde sau ce pretindeau că sunt. Aceasta sună ca fiind un lucru atât de simplu, dar, cumva, am sărit peste el.

Pe durata procesului, am simţit rezistenţă de la fiinţele care susţineau că sunt pozitive, dar am rămas puternic şi le-am spus că refuz să fiu manipulat ca să dau energie Demiurgului.


Asta mi-a oferit „privilegiul” aparte de a fi ţintit de ambele tabere, şi de „Cea Întunecată” („Muşcătorii de gleznă”, cum li se mai spune Arconilor), şi de către „Echipa (falsei) Lumini” sau „minciu-rarhia spirituală”...

Echipa (falsei) Lumini se angajează, într-adevăr, într-un război psihic, dar pe căi diferite, mai subtile decât frăţiorii „întunecaţi”. Respingerea acestor atacuri a meritat pentru că ştiu că sunt mult mai aliniat cu Adevărata mea Misiune, ca să „o termin” cu Demiurgul, fără a fi atras pe piste laterale ale bătăliilor dualităţii.

Este foarte bine de ştiut, de asemenea, că voi avea un somn nocturn bun când mă voi culca, pentru că nu voi mai fi tras în nicio ridicolă „misiune de a învinge întunericul”, pe care Fiinţele (falsei) Lumini sunt atât de tandri să o pregătească pentru „Lucrătorii Luminii”.
(Fraza asta, de fapt, mă face să mă cutremur, acum, că ştiu adevărata ei origine...)


Ce-a fost aceea cu „Golden (c)Age” („Cuşca de Aur”) ?
(„Epoca de Aur” sau „PeştEra de Aur”)


Fiinţele falsei Lumini, lucrând pentru Demiurgul Corupt, doresc să menţină controlul lor peste rasa umană. Energia sufletului nostru şi Acordurile de a trăi în cuşca noastră, de acum, le dă putere lor şi fiinţelor care îi slujesc şi nu vor ceda această energie, cu uşurinţă.

În chiar acest moment, ne aflăm într-o zbatere pentru libertatea noastră. Minciu-rarhia spirituală” vrea să ne mute din cuşca noastră actuală, extrem de neconfortabilă, într-o stare de existenţă ceva mai amplă, dar una pe care ei o au în totalitate sub control.

O metaforă care ar descrie situaţia noatră curentă este că suntem ca o grămadă de găini zăvorâte într-un cuibar de găini, mic, întunecat şi urât mirositor. Cei care ne creşteau se pregătesc să ne lase pe afară din cuibar, într-o curte mai mare, împrejmuită, unde ne vom putea simţi un pic mai liberi, dar tot sub controlul lor.

Aceasta este metoda „crescătorului” de a se asigura că poate continua să se hrănească din energiile noastre, în timp ce ne fac să ne simţim liberi, mulţumită bunătăţii celor care ne ţin captivi.

Minciu-rarhia spirituală” nu doreşte ca noi să dezvoltăm un loc al nostru de împuternicire-de-sine, care ne-ar permite să plecăm, pur şi simplu, din întregul lor sistem de control.

De aceea, mesajele „canalizate” des-puternicesc oamenii, în timp ce pretind că le oferă o soluţie de „preluare de putere”.

Atâta timp cât stăm şi aşteptăm pe „băieţii buni” ca să vină să ne salveze, nu vom fi capabili să discernem cine are cel mai bun interes pentru noi, din inimă, nici nu vom fi capabili să ne rezolvăm, cu adevărat, problemele noastre.



Soluţii pentru Dualitatea Bolnavă


Cum iese o persoană din această paradigmă a dualităţii ?

Primul pas este de a se angaja în Protocoalele Sistemului de Auto-Curăţare, REVOCÂNDU-ŞI TOATE ACORDURILE SAU CONTRACTELE pe care le-a făcut cu oricare fiinţe care nu au cel mai bun interes pentru tine.

Apoi, revoci toate contractele prin care vezi realitatea în termeni polarizaţi. De fiecare dată când revoci acordurile, fii sigur că recuperezi energia ta care s-a dus în aceste acorduri.

Apoi, afirmă hotărârea ta de a transcende toate paradigmele de control ale Demiurgului Corupt, fără să fii deviat de la propriul drum de către bătălii fără sens ale polarităţii.


Mai recomand o scurtă practică zilnică, de revocare a tuturor acordurilor de a trăi o viaţă dificilă, relaţii rele, probleme de sănătate, probleme financiare, dis-funcţionalităţi familiale şi orice altceva din viaţa ta, care sunt consumatoare de energie.

Numărul şi cantitatea contractelor pe care le-am făcut şi luat cu noi în mod INCONŞTIENT, în această Realitate Matricială, este cu adevărat impresionant. Când îţi îndrepţi atenţia către contractele subtile şi chinuitoare care se referă la gratiile invizibile ale închisorii tale, vei descoperi că nu e bună nicio economisire de efort în revocarea contractelor.

După ce te-ai angajat în acest proces, ai putea simţi mai puţin „contact” din partea fiinţelor falsei lumini şi te-ai putea simţi un pic singuratic, până când te obişnuieşti cu schimbarea.

Acesta este momentul propice ca să îţi întăreşti Conexiunea cu Sinele Sperior, cu nucleul Terrei şi cu nucleul Galactic.

Pe măsură ce te adaptezi, ai putea observa un somn mai bun, precum şi un simţ cu care vezi prin înşelătoriile deghizate „în pozitiv”, cu mai multă uşurinţă.

Dacă eşti contactat de o fiinţă, îi poţi spune că doreşti să comunici numai cu fiinţe care au transcens dualitatea şi sunt în afara Demiurgului Corupt.

Pune orice fiinţă care încearcă să te contacteze la un test. Întreabă clar : „Eşti parte a Demiurgului ?” Fiinţele Adevăratei Lumini Divine, care există în afara Demiurgului, în Universul Real, îţi vor răspunde cu bucurie.

 
Tipul de Comunicare este un Indicator Major !


Forţele Adevărate ale Luminii Divine, care există în afara demiurgului corupt, nu sunt legate de dinamica „creier-stâng”, „creier-drept” şi polarităţile „întuneric-lumină”, care definesc sub-universul demiurgic.

Asta înseamnă că NU sună ca o voce în capul tău !

În schimb, ei folosesc „telepatia sufletului” pentru a emana sentimente sau simţiri, expresii arhetipale şi o calitate extrem de pură a luminii care vorbeşte direct sufletului tău.

Diferenţa dintre o fiinţă a Luminii Divine Adevărate şi una a falsei lumini a fiinţelor „minciu-rarhiei spirituale” este că Lumina primilor este caldă, învăluitoare, pură şi necondiţionat-iubitoare, în timp ce a celor din urmă este rece, înţepătoare într-un fel inconfortabil, dominantă şi de cele mai multe ori supra-masculină.

„Minciu-rarhia spirituală” este un grup masculin-dominator şi chiar femeile din structura lor de putere au o energie foarte masculină. Această masculin-dominare este, desigur, cauza pentru care structurile religioase bazate pe „minciu-rarhie” au toate un Dumnezeu masculin dominator şi nicio menţiune despre Atot-Cuprinzătorul Creator Feminin.

Altă diferenţă majoră între fiinţele falsei lumini din cadrul demiurgului şi fiinţele Luminii Divine Adevărate care sunt aliniaţi cu Sursa Infinită este că Lumina Divină nu este controlatoare, manipulatoare, şef-ească sau judecătoare în nici un fel.

Sursa Infinită NU va impune o agendă pentru tine, în schimb te va susţine în misiunea aleasă de tine pentru demontarea demiurgului corupt. Nu ţi se vor daordine de mărşăluire” de către Sursa Infinită sau de către fiinţe ale Luminii Divine, care operează în exteriorul demiurgului.

Nu te vor trimite în misiuni fără sfârşit în timpul-visare, consumatoare de energie, şi nu îţi vor cere să faci ceva care va avea ca rezultat o pierdere din energia sufletului tău, spre deosebire de impostorii din „minciu-rarhia” spirituală a falsei lumini.

Fiinţele Luminii Divine sunt suportivi, iubitori, hrănitori şi lor le pasă de tine, ca individ.

Pentru ei nu eşti doar o roată dintr-o maşinărie, pentru că ei înţeleg că tu eşti un aspect vital foarte important dintr-o Creaţie intrinsec inter-conectată.

Au cel mai mare respect pentru aceia dintre noi care s-au oferit voluntari ca să se încarneze în „Sistemul Fiarei” al Demiurgului Corupt, pentru a ajuta la demontarea lui din interior.

Într-adevăr, trebuie să existe Agenţi Divini care să lucreze atât din interiorul, cât şi din afara Demiurgului Corupt, pentru a-l demonta.


Discernământul este Vital


Voi scrie mai multe despre acest subiect şi implicaţiile lui. Între timp, te implor să îţi creşti drastic doza de scepticism şi să te acordezi fin în discernământul tău.

Aplică intuiţia şi logica la informaţia pe care o primeşti şi întreabă-te : „Care ar fi Agenda, aici ?

Într-adevăr, există o mare „conspiraţie” multi-dimensională, aflată în derulare pe Planeta aceasta, care extrage puterea din noi prin împingerea noastră într-un spectru al polarităţii, sau în celălalt.

Oricine „te îndeamnă” să alegi o tabără, pur şi simplu, nu s-a trezit încă să vadă faptul că ambele părţi ale aceleiaşi monede sunt controlate de Demiurgul Corupt.

Vă îndemn să dezbateţi aceste idei cu cei apropiaţi vouă şi să descoperiţi căile prin care aţi fi putut fi manipulaţi de către falsa lumină, în trecut. Nu este nimic de care să ne fie ruşine – fiinţele falsei lumini sunt uimitor de specializaţi în minciuni şi manipulare.

Majoritatea dintre voi, cei care citiţi aceasta, aţi ales deja să fiţi un Agent Divin şi să vă încarnaţi pentru cauza demontării sistemului de control al Demiurgului. Aţi făcut deja alegerea şi, acum, veţi purta misiunea voastră individuală mai departe.

Pentru a face aceasta, este de o importanţă vitală ca să rupeţi orice legături cu falsa-lumină, cu „ierarhia spirituală mincinoasă” ; oferiţi-vă un anumit timp, cât să vă refaceţi energia şi puterea, dacă este necesar, şi cereţi Sinelui Interior Divin să vă reveleze ce anume este necesar să faceţi.

Fii puternic în Adevărata Lumină a Sinelui Interior Divin şi Sursa Infinită !


Multă Iubire,
Cameron Day.





Nota MarYan : Gradul de ADEVĂR DIVIN (evidenţiat radiestezic) pentru acest material este de 40%.

Drept urmare, concluziile „pot fi trase” cu uşurinţă...


(continuare în PARTEA a II-a)

5 comentarii:

  1. NAMASTE !!! Multzumesc pt/material.Ce ma fac eu acum daca ma cheama ANGHEL si Gheorghe pe deasupra...si catzi angheli n-or mai fi in tzara asta.... ? se cheama ca santem ARCH (oni) ?

    RăspundețiȘtergere
  2. " Nedivizarea este mintea înțeleptului - nici un fel de divizare! Un înțelept nu știe ce este bine și ce este rău.  El este precum un copil, dar nu chiar ca un copil, deoarece el deja cunoscut divizarea.  A trecut prin ea și a depășit-o.  El a cunoscut lumina și întunericul, dar acum a trecut dincolo de ele.  Acum vede întunericul ca o parte a luminii și lumina ca o parte a întunericului, divizarea a dispărut.  Lumina și întunericul au devenit una - aspecte ale unui fenomen unic.  Acum el vede totul ca aspecte ale unicului; oricât de opuse par acestea, ele nu sunt două.  Viața și moartea, iubirea și ura, binele și răul, totul este parte a aceluiași fenomen, a aceleiași energii.  Diferența este doar de aspecte si acestea nu pot fi niciodată divizate.  Nu poți spune niciodată: "De aici începe una și se termină alta. " Nu există o linie de demarcație.  
     Ce e bun ? Ce e rău ? Cum le poți defini și cum le poți marca ca fiind separate ? Ele sunt întotdeauna unul.  Sunt aspecte" diferite ale aceluiași lucru.  Odată ce cunoști și simți asta, atunci mintea ta va deveni din nou pură." Osho (citat din Vijnana Bhairava Tantra)

    RăspundețiȘtergere
  3. Majoritatea definesc întunericul ca fiind absența luminii. În realitate, întunericul este o forță reală, palpabilă, care nu are nevoie de lumină pentru a se manifesta. În cadrul cunoașterii anticilor, întunericul este primordial și poate fi echivalat în termenii moderni cu ceea ce numim spațiu (akasha). În acest spațiu, lumina se naște, se dezvoltă, moare și renaște, ad infinitum. Goethe de ex. a pus bazele unui sistem complet de identificare a culorilor prin observarea a două spectre: unul emanat din lumină și un altul, emanat din întuneric. Intunericul si lumina se combina si creeaza spectacolul acesta de lumini si umbre al hologramei ... Intunericul nu este nici bun nici rau. In intuneric cresc radacinile, in intuneric poti medita mai usor si se pot dizolva granitele artificiale ale egoului (vezi tehnicile de retragere in intuneric Kaya Kalpa), in intuneric somnul e mai regenerator, intunericul este necesar plantelor ca sa elimine oxigenul, samd) ... Respingerea intunericului si focalizarea pe lumina e puerila .. Nu le poti separa cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista intuneric, ci doar lumina ... doar simturile noastre limitate traiesc in dualismul lumina-intuneric ... daca te uiti in spectre diferite de vibratie vei vedea lumina acolo unde ai impresia ca e intuneric ... cand ai clarvedere, totul e lumina in diverse frecvente de vibratie ... lumina mai puternica sau mai slaba. Exista doar lumina, doar Dumnezeu..unitate..jocul de lumini si ubre e iluzoriu.

      Ștergere
  4. Interesant articolul, am mai citit idei asemanatoare si din partea altor autori care au avut de-a face direct cu falsa lumina a falsilor "maestri ascensionati". Nu zic ca toti sint falsi, dar e intr-adevar nevoie de mult discernamant ca sa inoti prin oceanul spiritualitatii. Cumva, nu am rezonat niciodata cu idea de "maestri ascensionati" si nu am simtit nevoia sa ii chem in ajutor. Nici cu partea religioasa nu mai rezonez de mult. Ce e adevarat si ce e fals in toata povestea existentiala? Am auzit pareri contradictorii de la diversi mediumi legate de istoria umanitatii si a unor evenimente religioase... fiecare medium spunand, binenteles, ca e asa cum spune el... Cred ca adevarul divin il vom afla direct de la Sursa creatoare la momentul potrivit. De cand m-am trezit spiritual, experimentez din plin atacurile intunericului si in nici un caz nu il pot numi "bun" sau "parte a binelui" si nici nu mai pot spune ca mai am ceva de invatat de aici. Stiu clar ca unii din noi, in mod deliberat, sint tinta unor agresiuni care depasesc puterea noastra de intelegere si capacitatea noastra de a ne apara. Iar senzatia este ca nici Dumnezeu Sursa pare sa nu se bage in toata povestea asta. Ca sa nu mai spun ca am impresia ca nu aude rugaciunile sau ca ajung foarte greu la Sursa. Esti lasat cumva sa te descurci pe cont propriu sau cel putin asa pare. Probabil abordarile filozofice pur teoretice de genul asta cu binele si raul nu au cunoscut formele reale si extrem de palpabile ale intunericului. Ajungi in punctul in care ai curatat tot ce stiai si puteai la nivel energetic mult dincolo de terapiile clasice, inclusiv sterse de mai multe ori contractele cu intunericul din toate existentele cu toate clauzele lor de reinstalare si cu toate copiile lor si totusi... agresiunile continua. Greu de crezut, nu? Adevarul experimentat direct este ca acest intuneric lucreaza cu echipamente tehnico-energetice bine tintite ca sa nu poti sa te manifesti in nici un fel. Sintem in plina lupta energetica, asta e realitatea vremurilor pe care le traim.

    RăspundețiȘtergere