joi, 15 ianuarie 2015

MarYan : (Despre) Articolele lui Cameron DAY - Archonii, „Lorzii Karmei” şi „Arderea Contractelor” (Partea a II-a)



(Despre) Articolele lui Cameron DAY :
Archonii, „Lorzii Karmei” şi „Arderea Contractelor

- Partea a II-a -





(continuare din Partea I-a)


În această Parte a II-a continuăm prezentarea cu cel de-al doilea articol al lui Cameron Day, intitulat „Spune-le «Lorzilor Karmei» că eşti Suveran”, material la fel de „incendiar” ca şi primul articol – sau poate chiar mai „incendiar”...

Înainte de a relua precizarea de dinaintea primului articol din Partea I-a, să menţionăm că acest material conţine un fel de „MEDITAŢIE” care, bine înţeleasă şi aplicată ”corect”, poate oferi, cu adevărat, acea „Eliberare” de „contractele karmiceabuzive (se numesc, de fapt, „clauze abuzive” – pe care le vom detalia în comentariile personale din Partea a III-a).


...Iar „ATENŢIONAREA”, expusă şi în Partea I-a, se referă la faptul că veţi putea înţelege mai bine SENSUL materialului şi veţi fi mai în acord cu ADEVĂRUL DIVIN din cele exprimate aici, numai dacă veţi fi în stare să înlocuiţi ideea de „Demiurg Corupt” cu aceea de „Archonul Şef”, precum şi faptul că „Lorzii Karmei” (sau cum extrem de depreciativ îi mai „gratulează” Cameron) sunt „Fiinţe Angelice” care colaborează la crearea „scenariilor de viaţă” pentru echilibrarea karmei indivizilor care se pregătesc de o nouă încarnare (în timp ce acei „Rahatzi ai Karmei” sunt adevăraţii „ARCHONI” care manipulează „contractele karmice” înaintea încarnării).

De asemenea, este important să înţelegeţi şi că referirile legate de manipulare şi control, inclusiv în privinţa karmei, se referă doar la „Partea întunecată, Archonică”, în timp ce introducerea în aceeaşi „oală” a tuturor „Arhanghelilor”, „Îngerilor”, „ET” şi „Maeştri Înălţaţi” este pur şi simplu o EROARE de interpretare din partea acestui domn, Camern Day (din „testare” a rezultat că este „nepremeditată”, acesta doar „lăsându-se” sub influenţele corespunzătoare, pe care le vom detalia în Partea a III-a)...

Deci, iată materialul :




Cameron DAY
Spune-le „Lorzilor Karmei” că eşti Suveran
– 21 noiembrie 2013





A trecut ceva vreme de când am publicat un articol lung şi am lucrat multe ore la acesta, ca urmare a celui din August 2013, „De ce nu mai sunt un Lucrător în Lumină”.

Acea piesă a generat multe răspunsuri pozitive, precum şi o rezistenţă mare şi batjocură din partea celor din Mişcarea „Noua (peşt)Eră”, care sunt puternic aşezaţi în iluzia „falsei lumini”.

Ştiu că multe dintre cele ce le-am revelat în acel articol au fost dificil de acceptat, dar eu sunt dedicat doar Adevărului, oriunde ar duce acesta.

Acest articol va atinge punctele pe care celălalt le-a lăsat mai deoparte, aşa că, dacă încă nu ai citit prima parte, te rog să mergi ca să o citeşti înainte, pentru că termenii definiţi în „De ce nu mai sunt un Lucrător în Lumină”, vor fi folosiţi aici, fără alte intervenţii.


Lorzii Karmei


PARIZIŢII DEMIURGICI ai Falsei-Lumini”, cunoscuţi ca „LORZII KARMEI”, sunt poate cei mai răi violatori ai liberei-voinţe pe care i-am întâlnit, imediat numai după Demiurgul Corupt însuşi.

Ei sunt principalii GARDIENI ai PORŢILOR care permit sau resping accesul în şi afară din Sistemul Demiurgic, şi astfel, este nevoie ca ei să fie expuşi (cunoscuţi).

Perversiunea lor asupra legii naturale a Karmei este atât de ameţitoare (şi de întinsă), încât voi fi capabil să acopăr doar o mică porţiune a ei, în acest articol.


Pentru început, să spunem că ei sunt responsabili pentru forţarea fiinţelor să se reîncarneze mereu şi mereu şi mereu (şi din nou), în violarea clară a Legii Universale.

În Universul Liber, în afara Sistemului de sclavizare al Demiurgului Corupt, o fiinţă este liberă să se încarneze pe orice planetă alege.

Când viaţa fizică a unei fiinţe ajunge la final (după sute sau poate mii de ani), se reîntoarce la Sursa Infinită pentru odihnă, iar apoi decide ce va dori să facă mai departe, pentru a continua să înveţe şi să crească.

Nicăieri în acest proces nu există un „Grup de ierarhie de control” sau fiinţe manipulatoare, ca „Lorzii karmei” din prezent.

Precum se poate vedea din folosirea ghilimelelor în jurul cuvântului „Lorzi”, eu dispreţuiesc („I despice”) să îi numesc în acest fel, în totalitate.

Deci, în felul meu specific, am dat acestor fiinţe o denumire nouă, întru-un fel, sarcastică : „RAHATZII Karmei” („The Turds of Karma”).

Am început să-i numesc aşa după o întâlnire, când, acum câteva luni, doream să înlătur straturi adânci de contracte pe care ei doreau să le menţină. La un moment dat în acel proces le-am spus, fiind nevoit : „Sunteţi cei mai mari rahaţi pe care i-am întâlnit. Nu vă datorez NIMIC. Voi aveţi, la fiecare fiinţă în parte pe care aţi manipulat-o, o datorie pe care nu veţi fi niciodată capabili să o plătiţi !

În acel moment, au dispărut foarte repede.

După aceasta, numele „Rahatzii Karmei” s-a lipit, cumva. Cu toate că este cumva juvenil, cred că se potriveşte şi sper că vei gândi despre ei în acelaşi fel, ca să nu mai fii păcălit cu atâta artă criminală – acum sau mai târziu, când vei pleca din lumea fizică.

Cu această mică remarcă de re-denumire, dată de-o parte, să explorăm câteva din căile prin care „Rahatzii Karmei” manipulează fiinţele.


Înşelătoria Reviziunii Luminii


Prima unealtă pe care „Rahatzii Karmei” obişnuiesc să o folosească pentru manipularea unei fiinţe, ca să o facă să accepte aproape infinite reîncarnări, este (falsa) „Revizie a Luminii”.

Când corpul unei persoane moare, persoana se mută în lumea astrală şi începe să „descarce” majoritatea identităţilor avute înainte.

Dacă acestui proces i s-ar fi permis să decurgă fără întrerupere, Adevărata Lumină a acelei fiinţe ar fi emis din interiorul ei şi ar fi eliberat strat după strat de credinţe limitatoare, generate în acea încarnare.

Oricum, în interiorul sistemului de control al lumii Demiurgului, ceea ce se petrece este că „Rahatzii Karmei” interceptează acea fiinţă exact înainte ca lumina ei să înceapă să irumpă din interior şi o înconjoară într-o afişare ameţitoare de lumină externă plină de culoare.
(De aceea, majoritatea oamenilor cu „Experienţe în apropierea morţii” – NDE, adică „Near Death Experience” – spun că se deplasează printr-un Tunel de Lumină.)

Afişarea ameţitoarei lumini din exterior distrage atenţia fiinţei de la lumina care răsare din interior şi o hipnotizează prin antrenare de frecvenţe şi activarea tuturor programărilor religioase la care acea fiinţă a fost expusă pe perioada încarnării.

„Rahatzii Karmei” şi alţi membri ai „Minciun-arhiei Spirituale”, precum „Arch(on)Anghelii şi „Maeştrii înălţaţi”, vor fi deseori prezenţi în fundal, pe durata acestui proces.

Pe măsură ce individul este umplut cu o simţire de iubire universală şi conectare, i se spune că acest sentiment vine în el de la „Fiinţele de Lumină” din exteriorul care îl înconjoară.

Oricum, această simţire a Unimii Universale şi a Iubirii este, de fapt, cea care răsare din INTERIORUL fiinţei şi este reflectată înapoi de ei, de către „Rahatzii Karmei” şi „minciu-rarhia”.

Individul nu are timp să reflecteze asupra a ceea ce se întâmplă, pentru că este mutat rapid în faza de „revizuire” a procesului. I se arată un filmuleţ scurt al vieţii lui care se concentrează pe dezamăgiri, dorinţe neîmplinite, experienţe dureroase şi acţiuni de rănire, pe care persoana le-a trăit în propria viaţă.

Prin această „revizuire” manipulată şi calibrată, fiinţa este făcută să aibă simţiri negative despre propria viaţă, ceea ce este exact ce „Rahatzii Karmei” doresc.

Ei îi spun persoanei că, chiar dacă a eşuat în privinţa atâtor aspecte din viaţa lui, i se mai dă totuşi o şansă ca să se reîntoarcă încă o dată şi „să dreagă lucrurile”, într-o nouă reîncarnare. Acea fiinţă devine atunci recunoscătoare că i s-a dat această nouă şansă de răscumpărare şi acceptă contractele pe care „Rahatzii Karmei” i le prezintă, pentru a se încarna din nou.

Dacă acea fiinţă a fost crescută într-o îndoctrinare de tip „Creştin”, vor întâlni pe „Isus şi îngerii”, dar i se va spune că „nu sunt încă demni să intre în lumea Raiului”.

Bineînţeles că frica fiinţei de a fi trimisă în „iad” este atât de puternică în sistemul său de credinţe, încât aceasta ACCEPTĂ imediat „şansa” de a se reîncarna, pentru a deveni „demnă” de a intra în „Regatul Domnului” care, de fapt, este un „Regat al Demiurgului” (N.MY.: Reamintesc, este vorba de „MATRIX”, o „Hologramă a Iuziei).

După ce a încuviinţat să se reîncarneze, acea fiinţă este trimisă într-o „Lume a Raiului”, în zona medie-înaltă a Astralului, unde aşteaptă reîncarnarea. Această lume este decorată frumos cu simulări ale naturii, imagini minunate şi un personal de „îngeri gardieni” care se asigură că această fiinţă se întoarce pe Pământ, atunci când îi va veni rândul.

Desigur, aceşti „Gardieni” sunt, de fapt, Păstori-Paraziţi care stau cu turma lor şi NU permit fiinţelor ţinute în această lume ca să meargă nicăieri altundeva.



Transferul Karmic


În cazul în care toate rănile nevindecate şi dorinţele neîmplinite ale unui individ nu sunt suficiente ca să-l convingă că trebuie să se reîncarneze, atunci îi este prezentată o înşelătorie şi mai cinică : îi este arătat ceva care i se spune că reprezintă viaţa trecută în care a comis crime teribile şi i se spune că este nevoie ca să continue să se încarneze în condiţii adverse, pentru „a lucra la eliminarea acelei karma negative”.

În realitate, viaţa care le este arătată NU este a lor, ci mai degrabă a vreunui individ aliniat îndeaproape cu „minciu-rarhia” care a făcut pacturi cu ei, pentru a evita să îşi asume responsabilitatea energetică pentru acţiunile lui.

O parte din acea energie maliţioasă a fiinţei criminale este atunci proiectată către individul care este păcălit să creadă că, odată, el a fost acel oribil criminal.

Acea fiinţă acceptă în aceste condiţii contracte, pentru a „descărca karma negativă” pe care el (se presupune) că a creat-o, nerealizând niciodată că totul a fost doar o minciună creată pentru a-l ţine subjugat şi sclav.

Aceasta este făcută pentru a corecta contractele fiinţei, ca să se reîncarneze şi să ia o responsabilitate pentru crime pe care nu le-a comis, asigurându-se că următoarea viaţă a persoanei va fi plină de durităţi nedatorate.

Acest transfer karmic permite, de asemenea, acestor „vrăjitori ai întunericului” care s-au aliniat cu „minciu-rarhia” să evite repercursiunile propriilor lor acţiuni. Acest transfer este folosit pe scară largă asupra populaţiei Planetei, prin forme de control mental în masă şi manipulare prin media.

Pentru a explica cum se cuvine acestea, va fi necesar un articol separat, dar mecanismul de bază al operării este realizat prin contracte ale subconştientului înglobate în media, „logo”-uri corporative (sigle), contracte financiare şi alte „Instituţii ale MATRICEI”.


Acordurile Coercitive (Forţate) ale Demiurgului pentru Încarnare


Încă un aspect foarte important al contractelor care sunt impuse fiinţelor de către „Rahatzii Karmei” sunt „contractele de intrare” originale, pe care fiinţele care vin în realitatea Sistemului Corupt Demiurgic sunt forţate să le accepte, cel puţin pentru a fi acceptate ca să intre în acest sistem.

Multora dintre noi – veniţi aici din ceeea ce numesc „Universul Liber”, pentru a ajuta la demontarea sistemului demiurgic corupt din interior - „minciu-rarhia” le-a impus o listă extinsă de contracte coercitive (forţate) peste aceste „Suflete Libere”, pentru a le limita Puterea.

Aceste contracte (acorduri, pacturi) de intrare conţin, de asemenea, clauze (obligaţii) care permit „durităţi” nespecificate împotriva unei fiinţe pe timpul încarnării, incluzând : naştere din părinţi răi, abuzuri fizice, abuzuri sexuale, atacuri psihice, implanturi eterice, manipulări-în-vis, lipsa valorii de sine şi multe altele.

Majoritatea fiinţelor din Universul Liber care au sosit, au fost destul de încrezătoare că vor putea trece peste aceste limitări ; de aceea, ei au fost de acord.

Nu existau prea multe opţiuni, dar câţiva dintre noi au negociat mai dur decât alţii şi au fost înşelaţi cu mai puţine contracte din acestea nefaste, însă nimeni nu a intrat „nejefuit”.

Indiferent de câte „contracte de intrare forţată” avem, este important să le revocăm pe toate acestea, pentru a putea deveni curaţi, iar, mai departe, să procedăm la fel şi pentru trezirea celorlalţi, destrămând, astfel, construcţia demiurgică din interior.



Revocarea Contractelor


Acesta este procesul pe care eu îl folosesc şi a fost împărtăşit cu toţii, pentru curăţarea contractelor noastre. „Minciu-rarhia” ascunde copii ale acestor contracte în diverse lumi (realităţi), deci a fi foarte specific este important în acest proces.


Este, de asemenea, important să te angajezi în acest proces din Sinele Interior Suveran (Sinele Superior, Sinele Interior Divin, etc.) şi să faci acest proces personal, pentru tine.

Doar citind declaraţiile de revocare (anulare, neavenire, rupere), nu va fi suficient.

Este nevoie de Conştienţă în angajarea în acest proces, folosind forţa Liberei Voinţe, pentru a efectua schimbările pe care le dorim.

Am aflat că, odată ce o persoană începe să revoce contractele, cu timpul devine mai uşor să sape mai adânc, ca să găsească mai multe dintre acestea. Fii conştient cum contractele sunt divizate în diverse fragmente, pentru a le face mai greu de găsit.

De exemplu, ar putea fi multe contracte pentru a avea relaţii romantice dificile, relaţii dificile cu părinţii, cu fraţii, cu prietenii, etc. Acestea sunt contracte diferit „grupate”, care este nevoie să fie specificate şi înlăturate în procese separate.

Deci, nu vă îngrijoraţi când constataţi că este nevoie să scăpaţi de fiecare contract în parte şi de toate în totalitate. Luaţi-vă timp şi lucraţi trecând zilnic prin ele, pe măsură ce simţiţi că vă afectează.


Procesul conturat mai jos este bazat pe SISTEMUL DE CURĂŢIRE A SINELUI, Nivelul 1 şi Nivelul 2, care formează fundaţia pentru munca de curăţire a energiei, pe care şi eu o practic :

Stai în Puterea propriei Suveranităţi a Divinului Interior...

Expandează Lumina Divinului Interior / Sinele Superior din Inimă, înconjurând propriul corp într-o Sferă a Inimii de Energie Suverană.

Conectează-te la Nucleul Terrei, Nucleul Galactic, Sursa Infinită şi la Forţele Luminii Sursei Divine.

Cere Vacuumului Galactic să fie pregătit să înlăture totul către Nucleul Galactic.
(Acesta este un Nor, ca o pâlnie de energie, al Nucleului Galactic care aspiră în vacuum tot ceea ce este necesar ca să fie înlăturat şi transmutat.)

Cheamă toate contractele relaţionate cu „simţămintele de victimă (sau orice altceva) din această linie temporală şi din toate celelalte linii temporale din trecut, prezent şi viitor, din toate dimensiunile, densităţile, nivelele, lumile şi realităţile.

Cheamă înainte clauzele de restabilire, copiile, duplicatele, rezervele, copiile altor părţi, etc., ale acestor contracte.

AFIRMĂ : „Din Autoritatea Interioară a Sinelui Suveran, declar TOATE aceste contracte nule şi neavenite. Revoc TOATE aceste contracte, la fel ca şi toate copiile altor părţi, clauze de restabilire, duplicate, rezerve, copii, oglindiri, etc. ale tuturor celor numite anterior.”

PROCLAMĂ : „Reclam TOATĂ energia mea care s-a cheltuit în aceste contracte.” Pe măsură ce Energiile, Esenţa, fragmentele de Suflet, etc. revin înapoi la tine, reintegrează-le prin Centrul tău din Inimă.

COMANDĂ : „Toate aceste contracte şi toate faţetele lor, numite anterior, le trimit în Vacuumul Galactic, pentru a fi transmutate în Nucleul Galactic.”

Cheamă înaintea ta toate „copiile altor părţi” ale acestor contracte şi trimite-le în Vacuumul Galactic, pentru transmutare. Acestea sunt copii ale contractelor care sunt deţinute de FIINŢELE PARAZITE care scurg mici cantităţi din energia ta prin aceste copii de contracte.

Unele dintre aceste fiinţe ar putea afirma că sunt „Lorzi ai Karmei”, pentru a exercita autoritate asupra ta. Nu crede nici una din minciunile lor.

Spune-le acestor fiinţe demiurgice : „Sunt Suveran. Orice fiinţe parazite sunt aici notificate că eu INTERZIC pentru TOTDEAUNA să îmi afecteze energia, vreodată. Dacă încercaţi să violaţi suveranitatea sferei mele energetice, voi fi FORŢAT să vă trimit în Nucleul Galactic pentru transmutare. Aceasta va fi cel mai bun lucru care vi s-a întâmplat vreodată ; este posibil să nu mai apăreţi după aceea, dacă nu a mai rămas nimic în interior, care să poată fi transmutat şi salvat. Aţi fost avertizaţi.”

Apoi, oferă acestor fiinţe terţe ale demiurgului oportunitatea de a păşi în Vacuumul Galactic, să fie duşi în Nucleul Galactic şi transmutaţi. Unii dintre ei vor accepta această oportunitate, pentru a se elibera de sub controlul demiurgului şi sclavizarea ierarhică.

DECLARĂ : „Scot TOATE imprimările, implanturile, suprapunerile, credinţele, percepţiile, atitudinile, identităţile, emoţiile îngheţate, etc., relaţionate cu aceste contracte. Cer Sinelui Divin Interior să îndrepte Vacuumul Galactic să întrepătrundă mintea conştientă, mintea subconştientă şi toată sfera de conştienţă a mea să elimine toate aceste componente şi orice altceva relaţionat cu aceste contracte.”

Apoi expandează Lumina Sinelui Interior Divin şi Suveran pentru a umple toate zonele pe care le-ai curăţat. Aceasta îţi permite ca Adevăratul cine Eşti să înlocuiască aceste construcţii false, care au fost înlăturate.

Cheamă înainte şi Restaurează Contractul Original pe care l-ai făcut cu Sursa Infinită ca să te încarnezi în această lume disfuncţională şi să porţi Lumina Sursei în încarnarea ta. Permite-i Puterii Iubirii, conţinute în acel contract original, să dizolve orice construcţii rămase relaţionate cu cu acele contracte vechi, artificiale şi impuse.

Cel mai important din toate acestea este ca VOINŢA TA să aducă la îndeplinire toate acestea. Devino „un pic supărat” dacă este nevoie, culege orice „indignare justă” pe care o simţi şi foloseşte această FORŢĂ în VOINŢA TA.

Afirmă deseori : „Sunt Suveran şi nimănui nu îi este permis să îmi ia energia”. „SUNT SUVERAN şi nici unei fiinţe sau ne-fiinţe nu îi este permis ca să încalce Spaţiul meu Suveran.



Vacuumul Galactic


Acesta este o unealtă pe care o folosesc zilnic pentru eliminarea energiilor limitatoare, îmi apăr graniţele energiei Suverane precum şi pentru a-i ajuta şi pe alţii să facă aceleaşi lucruri.

Orice „formă-gând”, „implant eteric” sau „fiinţă fără suflet”, puse în vacuum, sunt luate către Nucleul Galactic şi sunt transmutate înapoi, în energie pură. Oricare fiinţe cu suflet, trimise către Nucleul Galactic sunt fie transmutate, curăţate de întunericul din ele şi reabilitate, fie dizolvate, înapoi, în energie de bază (N.MY. : Revin la stadiul de „Suflet virgin).

Orice efect este bun pentru mine, cu toate că mereu caut ca ei să iasă vindecaţi, fiinţe sănătoase care pot deveni din nou membri productivi ai Universului.

Chiar dacă o fiinţă este vindecată şi restaurată sau este distrusă, aceasta este între el şi Sursă. Nu eu iau acea decizie, eu servesc doar ca o „conductă galactică” pentru a trimite acea fiinţă ca să privească în Oglinda Galactică, să poarte responsabilitatea pentru acţiunile sale, cu speranţa că va fi vindecată şi îşi va recâştiga sănătatea mentală.

Avertizez aceste fiinţe încă odată că NU le este permis să încalce energia mea Suverană şi că este nevoie să se retragă sau voi folosi forţa defensivă pentru a-i trimite către Nucleul Galactic.

Majoritatea dintre ei vor arăta că „se lasă păgubaşi”, dar vor încerca să trimită testere de energie sau „simţitoare”, mai târziu, pentru a continua agenda lor. Când simt aceasta, eu merg direct la sursa invaziei cu multe vacuumuri Galactice şi fac „curăţenie în casă”.

Aproximativ jumătate din aceşti „Paraziţi-Fiinţe Demiurgice, pot fi îndreptate sau transmutate din nou în membri sănătoşi, productivi, ai Universului Liber. Aceasta este o rată destul de bună, ţinînd cont de cât de departe (în frică, nebunie, control, sclavie, abuz, manipulare, distrugere şi ierarhie) au mers aceste fiinţe.



Legea Universală şi Forţa Defensivă


În majoritatea doctrinelor „Noii (peşt)Ere” este considerat „nespiritual” sau „neevoluat” ca măcar să iei în considerare folosirea forţei defensive.

Un mic adept al „Noii Ere”, bun, se presupune că lasă oamenii şi fiinţele parazite să treacă peste el, să fure de la el, să îl usuce de energie, să-l manipuleze, să-l implanteze şi să-l rănească în orice fel doresc. Nu numai asta, dar ar trebui şi să îşi suprime orice „emoţii negative”, pentru ca să devină „victime fericite” ale acestor abuzuri.

Aceste „învăţături” manipulatoare, înşelătoare vin de la falsa-lumină şi nimic nu ar fi mai departe de adevărul real.


Prima Lege Universală este foarte simplă : Toate fiinţele sunt Suverane şi au Liberă Voinţă pentru a-şi exprima nevoile creatoare în orice fel aleg, dar nicio fiinţă nu are dreptul să violeze şi să rănească pe celelalte.

Corolarul (concluzia logică) a acestei legi este şi el foarte simplu : Pentru că toate fiinţele sunt Suverane, au dreptul să se apere pe sine împotriva rănirii, folosind orice nivel de forţă este necesar pentru a opri declanşarea violării, chiar dacă din aceasta rezultă, ca urmare, distrugerea uneia dintre părţile aflate în conflict.


Stăpânii (de sclavi) şi înşelătorii „Minciu-rarhiei Spirituale” se situează în violarea clară şi totală a Legii Universale.

Ei evită „Legea Naturală a Atracţiei”, care reflectă acţiunile unui individ înapoi la el însuşi, prin forţarea şi manipularea altor fiinţe ca să accepte să fie victimizate şi sclavizate, precum şi prin convingerea altor fiinţe de a prelua responsabilitatea pentru crimele lor, prin „transfer karmic”.

Multiplele straturi de înşelătorie ale Fiinţei Demiurgice sunt predicate de către MAREA MINCIUNĂ potrivit căreia noi suntem separaţi de la Sursă.

Fiinţele „falsei-lumini” construiesc mai departe pe aceste minciuni şi conving fiinţele că Legea Universală nu există, că indivizii nu au drepturi inerente la auto-apărare, că trebuie să-şi supună voinţa autorităţii „Rahatzilor Karmei” şi că oamenii trebuie să venereze Demiurgul psihopat şi fiinţele lui „Angelice”, pentru a le fi permisă intrarea în „Regatul Domnului”, într-o zi.


Adevărul real este că NICIODATĂ nu am fost separaţi de Sursa Infinită pentru că este o imposibilitate metafizică.

O fiinţă poate alege să ignore conexiunea proprie, să creadă că nu este aici şi chiar să creadă că au rupt acea legătură, dar credinţa într-o minciună nu face ca ea să devină adevărată pentru că ADEVĂRUL („cu A mare”) nu este relativ.

Ca exemplu metaforic, imaginează-ţi că un grup de fiinţe umane decide să se rupă ei înşişi de la atmosferă, respirând aer doar dintr-o butelie de scafandru. Sunt ei separaţi de atmosferă ? Nu. Ei încă există în atmosferă, chiar dacă respiră o sursă de aer aparent separată.

Nu mai puţin, Fiinţa Demiurgului este dedicată până la capăt propriilor iluzii de separare de la Sursă şi, de aceea, trebuie să găsească o sursă alternativă de energie, care provine de la oameni în forma venerării, adoraţiei, credinţelor, contractelor cu alte părţi, sexualităţii distorsionate, înşelătoriei, confuziei, apatiei, chinului, durerii, suferinţei, urii, morţii, etc. (în acest exemplu, mergând pe un spectru de la „mâncare gourmet” până la „mâncare gunoi, pentru acele fiinţe parazite).

Ultimul lucru pe care „minciu-rarhia” îl doreşte este ca umanitatea să ajungă să înţeleagă Legea Universală şi cât de penetraţi suntem în sclavizarea noastră prin înşelătorie.

În MOMENTUL în care declarăm : „Eu sunt Suveran şi NICIO fiinţă NU are niciun drept să ia din energia mea”, jocul se schimbă radical. Din acel Spaţiu de Cunoaştere – că Suntem Individualizări Suverane ale SURSEI – putem exercita Drepturile noastre Suverane, inclusiv justa folosire a forţei defensive.


Corect şi Greşit


Altă învăţătură a falsei-lumini care infectează MişcareaNoua (peşt)Eră” este că nu există aşa ceva, ca Bine şi Rău (sau Greşit), că totul este doar o Experienţă care este aici ca să ne înveţe o Lecţie.

Pe cât este de adevărat că putem învăţa lecţii valoroase din circumstanţe adverse, asta nu înseamnă că este necesar sau de dorit ca să fim oprimaţi în mod continuu, manipulaţi, implantaţi, înşelaţi, sclavizaţi şi supţi de energie.

Acestea sunt experienţe pe care rasele umane deja le-au avut, de mult prea mult timp.


Cu înţelegerea Legii Universale, putem observa că este greşit în mod inerent ca să răneşti altă fiinţă care nu a făcut nimic pentru a te răni. Se poate înţelege că cel mai corect lucru este de a luca împreună şi de a coopera cu alţii.

Aceste concepte simple ar fi bine să fie cele la care se aderă, pentru ca noi să ne eliberăm minţile din „logica” torsionată, prezentată în „Noua (peşt)Eră” şi învăţăturile ei, care ar dori să ne facă să credem că enormele cantităţi de suferinţă care se abat asupra umanităţii vin din facerea ei, ca şi o experienţă minunată de învăţare, aşa că nu ar trebui să întreprindem nicio acţiune ca să-i ajutăm pe alţii să-şi aline propria lor suferinţă.

Când au avut sclavii Afro-Americanii experienţe minunate de învăţare ? Dar ce părere ai de ucenicii irlandezi şi scoţieni, de dinaintea lor ? Sau cum e cu şerbii (iobagii) medievali, care puteau fi executaţi la capriciul regelui sau al unuia din anturajul său ? Aceşti oameni au fost clar sclavizaţi, fapt ce se poate recunoaşte uşor ca ceva ce este greşit să se facă.

În acelaşi fel, umanitatea nu are o experienţă de învăţare minunată, fiind sclavizată de „minciu-rarhia” spirituală a Demiurgului Corupt.

Cu siguranţă, însă, învăţăm un lucru, care se referă la cum să-ţi declari Suveranitatea şi să (s)pui stop sclaviei !

Cel puţin, mulţi dintre noi învaţă...



Ierarhia


Una dintre marile rădăcini ale aceste probleme lumeşti şi metafizice este conceptul „IERARHIEI”.

Oriunde te uiţi în lume, avem sisteme ierarhice ale organizaţiilor (de obicei dominate de bărbaţi).

Ierarhia este insidioasă, desputerniceşte sistemul autorităţii, creează obedienţă şi sclavie, pe care noi trebuie să le transcendem, pentru a ne putea vindeca şi a vindeca lumea noastră.

Tot aşa, suntem nevoiţi să transcendem ierarhiile „spirituale” care ocrotesc sclavia, servitudinea şi obedienţa oarbă. Demiurgul corupt şi adepţii săi („îngeri-archoni”, „Maeştri înălţaţi” falşi, „E.T.”, „demoni”, etc.) sunt ultima reprezentare a ierarhiei degenerate care consumă forţa-vitală şi lasă numai distrugere în trezia sa.

Transcenderea ierarhiei metafizice este un proces de eliberare-de-sine – curăţare, câştigare de cunoaştere-de-sine, cunoaşterea „Legii Universale” şi a „Legii Naturale a Pământului” şi exercitarea Voinţei Suverane.

În primul rând avem nevoie să ŞTIMsuntem extensii complet conectate ale Sursei Infinte Divine a întregii Creaţii.

Când ştim aceasta, nu numai gândită la nivel intelectual, realizăm că NU există nici o autoritate legitimă în afară de noi înşine.

Există numai autoritate interioară şi guvernare-de-sine care, atunci când este ghidată din înţelegerea Legii Universale, ne interzice ca să instigăm la acţiuni care ar răni pe altcineva.

Guvernarea-de-Sine Iluminată şi aderenţa la Legea Universală este fundaţia pentru o societate liberă. Numai această fundaţie va fi capabilă ca să evite capcana ego-ului (a exercitării „autorităţii” peste alţii, pentru a controla şi a regulariza comportamentele) ca să nu rănească pe nimeni altcineva.

Numai prin Guvernare-de-Sine Iluminată vom fi capabili să construim în întregime un nou tip de societate care este organizată-de-sine, pentru rezolvarea problemelor, ca expresie a dorinţei de cooperare, realizând, astfel, o lume de care beneficiază oricine.

Aceasta este ceva etern-evolutiv, proces co-creator care se va descoperi continuu, cât timp ne angajăm în el.

Orice idee are nevoie să fie testată şi aplicată unde este dorită să fie acceptată, într-un fel de sursă-deschisă („open-source”) prin participarea voluntară a tuturor indivizilor implicaţi într-un proces non-ierarhic, uni-nivel, origanizat-de-sine.

Aceasta cere un tip complet nou de gândire, organizare şi acţiune, în timp ce toate modelele vechi de autoritate centralizată, de sus în jos, trebuie abandonate pentru că, după cum am văzut, orice încercare de a impune un singur „cel mai bun sistem” în întreaga lume, va duce mereu către opresiune şi, în final, va eşua.

Avem în interiorul nostru potenţialul ca să ELIBERĂM fiecare fiinţă umană din cătuşele sistemelor de sclavie ale ierarhiei şi autorităţii exterioare, să lucrăm împreună pentru crearea soluţiilor în a oferi necesităţile de bază, de la mâncare, apă, energie, adăpost, îmbrăcăminte, transport şi cunoaştere, pentru FIECARE de pe Planetă.

Crearea sistemelor auto-generate pentru acoperirea necesităţilor este perfect posibilă, dar numai dacă vom coopera ca indivizi suverani, care respectă drepturile şi graniţele celorlalţi.

O asemenea schimbare, în lumea noastră, depinde de noi toţi : să ştim că suntem Suverani, să ne proclamăm Suveranitatea, să ştergem gândirea programată de sclavi şi, astfel, să lucrăm împreună, în cooperare, ca indivizi Suverani cu un ţel comun, de maximă îm-puternicire a fiecărei Fiinţe de pe Planetă.


Proclamarea Suveranităţii


Procesul proclamării Suveranităţii şi înlăturarea programării false care a fost încastrată în psihicul nostru, de către nivelele multi-dimensionale de control, ia timp şi efort consistent.

Avem nevoie ca să proclamăm zilnic : „Sunt Suveran, Sunt liber. Numai «EU» mă pot guverna !
(Sau în oricare alt mod în care vrei să formulezi, odată ce eşti Suveran...)

Avem nevoie, de asemenea, ca să punem în lucrare curăţarea-de-sine, necesară pentru revocarea contractelor care au fost făcute, conştient sau inconştient, în care ne-am dat puterea autorităţilor exterioare, pentru a experimenta suferinţe ne-necesare sau limitări, suportând „grămezi de karma” care NU sunt ale noastre de purtat, etc.

Acesta nu este un proces rapid şi eu trec zilnic prin propria versiune a acestuia.

„Minciu-rarhia” NU respectă libera voinţă, graniţele sănătoase sau dreptul tău de a le spune NU. Ei folosesc orice fel posibil de manipulare, forţare şi forţă brută, pentru a-şi îndeplini scopul.

Aşa lucrează fiinţele „ierarhice patriarhale”. Energia dominatoare, agresivă a „patriarhat”-ului caută să controleze orice faţetă a existenţei oricărei fiinţe, luând şi consumând tot ce pot.

Aceasta este reprezentat fizic („jos”) de către „ierarhia” coruptă a guvernelor, societăţilor secrete şi a corporaţiilor care exploatează oamenii şi mediul.

Este reprezentată metafizic („sus”) de Demiurgul Corupt şi legiunile sale de „Stăpâni (de sclavi)”, din care „Rahatzii Karmei” sunt numai o divizie din „Grila de Control”.

De aceea este atât de important ca să le reamintim acestor „Lorzi” pisălogi ai karmei, precum şi tuturor PARAZIŢILOR DEMIURGICI, că tu eşti SUVERAN şi doreşti să foloseşti puterea ta Suverană ca să susţii acea afirmaţie.

Ei nu vorbesc limbajul iubirii, ceea ce înseamnă că avem nevoie ca să folosim şi Forţa, pentru a face înţeles punctul nostru de vedere.


Aşa e Cum Văd Eu...


Este dificil ca să descoperi aceste lucruri, să priveşti în ochi cele mai negative fiinţe din Univers şi să le spui că eşti Suveran şi că NU le permiţi să te „viole(nte)ze”.

Ironic şi dur, într-un fel este mult mai dificil ca să împărtăşeşti public aceste experienţe.

Atât de multă lume este complet vândutăMaeştrilor Înălţaţi” ai Falsei-Lumini, „ET” şi „Îngeri” care le spun ce să facă, cum să gândească şi cum să trăiască, încât mă atacă pe mine pentru că aduc aceste informaţii revelatoare ochiului public.

Acestor oameni le spun, simplu : Credeţi ce doriţi să credeţi, dar eu voi continua să lucrez pentru A ŞTI ADEVĂRUL şi voi face ACŢIUNILE adecvate ca să îndrept greşelile care au fost făcute umanităţii, de către exact acele fiinţe cărora voi le daţi Puterea.

Am ales să mă ridic pentru Adevăr, ca Fiinţă Suverană, împreună (nu deasupra) cu Fiinţele Suverane ale Universului Liber, care acţionează în opoziţie cu orice forme de înşelătorie, parazitism şi sclavie.


Mulţumesc tuturor acelora care se ridică alături de noi şi acţionează împreună cu noi !


Multă Iubire,
Cameron Day.





Nota MarYan : Gradul de ADEVĂR DIVIN (evidenţiat radiestezic) al acestui material este de 50% (totuşi, cu 10% mai mult decât în primul articol, din Partea I-a)...


(continuare în PARTEA a III-a)

7 comentarii:

  1. desi adevarul divin e de 50% totusi regasesc multe idei sustinute sau citite din achasa de catre andrew bartizis,maryan ,nu spui tot si chiar ma inteteseaza si parerea ta !vero.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce o fi nou in aceasta expunere? Ca sa nu fiu gresit inteles, multumim pentru material, dar...singura idee care pare noua, dar eu nu sunt de acord cu ea, este ca putem purta parti ale karmei care nu sunt ale noastre. Sa nu existe justitie divina? Stim raspunsul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dintr-o anume perspectivă, nimic nu este nou "sub Soare", căci "toate-s vechi şi nouă-s toate" (ştiţi expresia, poate)...
    Deci, Cristi, sunt mulţi care vin prima dată în contact cu astfel de informaţii şi poate că este util să avem "răbdare" şi cu aceştia.
    Iar nelămurirea ta, ca şi cea expusă de "vero", vor fi pe larg detaliate în Partea a III-a, care va veni în orele următoare.
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult pt. acest articol. Ne aduce multa clarificare chiar si in lucruri pe care le practicam intuitiv , dar nu le constientizam. Iar pentru incepatori, e aur curat. Va rog sa continuati publicarea acestor articole si astept cu nerabdare si deschiderea magazinului on-line. Victorie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult pt. acest articol. Ne aduce multa clarificare chiar si in lucruri pe care le practicam intuitiv , dar nu le constientizam. Iar pentru incepatori, e aur curat. Va rog sa continuati publicarea acestor articole si astept cu nerabdare si deschiderea magazinului on-line. Victorie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am revocat toate contractele cu ei, in vreme de aproape 10 ani. Insa pentru asta iti trebuie constiinta, curaj, perseverenta. Nu e atat de usor precum pare. Nu este imposibil!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna. Am o întrebare . De o perioada de timp au început sa mi se întâmple niște lucruri oribile care au dus la degradarea ireversibila a corpului mei fizic. De atunci am început sa nu mai văd rostul vieții mele pe pământ și sa îmi doresc sa plec. Am început sa văd numărul 13 absolut peste tot ,intr-un mod foarte enervant , nu numai când ma uit la ceas ci absolut orice fac 13 13 și iar 13. Din câte am înțeles eu,13 este un număr karmic. Ceea ce vrea sa mi se transmită,și din vise este faptul ca am o karma foarte rea,ca am făcut ceva oribil intr-o viața anterioară și acum in viața asta am o datorie de plătit. Dar eu nu vreau și refuz sa traiesc in felul acesta, și de asemenea intuiția mea îmi spune ca nu am am greșit cu nimic și ca nu am facut rau nimănui ,nu cred ca am putut sa fac rau cuiva nici măcar in alta viața. Ceea ce mi se întâmpla acum este o nedreptate și nu știu ce sa fac sa ma eliberez de acest contract și de aceste decizii probabil pe care nici măcar nu le-am luat eu,poate am fost manipulata. Ce ma sfătuiești sa fac?

    RăspundețiȘtergere