luni, 26 ianuarie 2015

MarYan : EDITORIAL (nr. 8) - Este Timpul „să revenim cu picioarele pe Pământ”, „cu capul pe umeri” şi cu INIMA tot mai deschisă ! – Despre CÂND VA FI EVENIMENTUL ? – (Partea a 2-a)



MarYan : EDITORIAL (nr. 8)
 Este Timpul
să revenim cu picioarele pe Pământ”,
cu capul pe umeri
şi cu INIMA tot mai deschisă !
– Despre CÂND VA FI EVENIMENTUL ? –

– Partea a 2-a –





(Notă : Aşa cum poate v-am „obişnuit”, vă propun ca şi acest Editorial să-l parcurgem împreună pe note armonice, ale frecvenţei mult mai apropiate de zona „benefică”, respectiv cea de 432 Hz, prin 2 „clipuri” deosebite :


- „Dragonfly”(„Libelula”) de MIRANDA RONDEAU, care prin muzica sa ritmată, la tamburină, face trecerea de la agitaţia cotidiană la „dimanica spirituală şi sufletească” :


  
- ca apoi, relaxaţi şi „Eliberaţi” de agitaţia mentală şi emoţională, să „urcăm” vibraţia cu „Rasa” a lui „ARATI DEVOTION” – o muzică adusă pe frecvenţa 432 Hz, a unei linii melodice cu adevărat „devoţionale”, chiar DIVINĂ...) :

 

  
Este puţin surprinzător ca să vin acum cu Partea a 2-a a unui Editorial al cărei Prime Părţi a fost exact la începutul lunii Octombrie 2014, deci acum trei luni şi jumătate (peste 100 de zile).

Şi, cum nu mai caut demult „explicaţiile exacte” ale acestor manifestări, acum mergem rapid înainte şi observăm cum, în aceste aproximativ 100 de zile, atâtea s-au petrecut, încât titlul primei Părţi a Editorialului deja îl văd ca fiind cumva „depăşit” : apelul de „a reveni cu picioarele pe Pământ” poate fi deja remodelat cu „Apelul la Expansiune” şi „Ridicare pe Vărfuri” (ale picioarelor sufleteşti, bine-nţeles).



Deşi mă străduiesc să am o atitudine cât mai echilibrată, trebuie să recunosc că lucrez cu partea de ENTUZIASM din interior, care se străduieşte să nu irumpe cu mare putere.

Sigur, din perspectiva „Radiografiei Planetare” a Prezentului (24 ianuarie 2015 – la data scrierii materialului), încă sunt atâtea „Probleme”, dureri şi suferinţe, chiar „Drame” de cea mai mare intensitate, încât o asemenea manifestare, de entuziasm, pare cel puţin „deplasată” (cum părea a fi, acum câteva luni, optimismul total în privinţa iminenţei „Evenimentului” în zilele care ar fi urmat – şi la care, dacă re-citiţi această Primă Parte, eu NU am subscris)...

...Însă, din perspectiva Evoluţiei Liniei Temporale şi a Energiilor care se manifestă pe iubita Mamă Pământ şi în Umanitate, ceea ce „se vede” în prezent este, cu adevărat, FĂRĂ PRECEDENT !

Este adevărat că tot ce s-a petrecut în ultimii ani şi chiar zeci de ani „este fără precedent”, însă ceea ce se întâmplă în prezentul acestor Zile şi Luni ale anului 2015 pare a depăşi orice „speranţă”, mai ales că totul se petrece foarte aproape de acea GRANIŢĂ a încheierii unei Etape (ÎNTUNERICUL DOMINANT PE PĂMÂNT) şi DECLANŞAREA MARELUI EVENIMENT (LUMINA DOMINANTĂ PE PĂMÂNT)...


Deşi am tot făcut această precizare în fiecare material personal, fie Editorial sau alte articole, şi chiar de mai multe ori, acum iarăşi subliniez, încă odată, sper cât mai elocvent şi cât se poate de limpede şi lămuritor : aici NU OFER DATE CALENDARISTICE DESPRE VREUN MOMENT DE „MÂNTUIRE”, ci doar imaginea – tendinţa despre Evoluţia Liniei Temporale Generale a Energiei dominante a Planetei şi a Societății Umane.

Aceste linii-tendinţe SE POT SCHIMBA ÎN ORICE MOMENT, în funcţie de ALEGERILE FIECĂREI FIINŢE (ÎNCARNATE sau nu, aflate în AURA PLANETEI), care mişcă Permanent TIMONA „Navei Cosmice” (numită „Planeta Pământ”) într-o direcţie sau alta.



Aşadar, DE CE acest „optimism” personal ?

Deşi putem face multe „poveşti” de „introducere”, acum simt că este cazul să intru direct în subiect...

Haideţi să ne re-amintim de ultimele valori cu care am avut de-a face acum mai bine de trei luni, legate de „CONDIŢIILE îndeplinite pentru a avea loc Evenimentul” şi de „Procentul de Lumină pe Pământ, în Prezent”.



În primul caz, acum vreo 100 de zile (începutul lunii Octombrie 2014) „descopeream” că aceste „Condiţii”, pentru a avea loc „EVENIMENTUL”, erau îndeplinite în procent de aproximativ 70%.

Deşi „consistent” din perspectivă Cosmică şi a „Realităţii Planetare generale”, acesta a fost, probabil, „dezamăgitor”, pentru cei care „aşteptau cuminţi” declanşarea iminentă a acestuia, bazaţi şi pe Afirmaţiile şi chiar „Declaraţiile” unor Cobra, Fulford şi chiar Tolec (dar şi mulţi alţii), în această privinţă.

Ştiu, este crunt şi dezamăgitor să-ţi pui întreaga Speranţă şi totala Încredere „în mâna” unor informaţii-declaraţii care nu se adeveresc...

De aceea, este normal şi chiar „natural” ca, după şocul iniţial al optimismului entuziast neîmplinit, să urmeze „panta pesimismului”, a „negării in corpore” al oricărui tip de informaţie de acest fel (cu afirmaţii de genul : „Las’ că ştiu eu cum stau lucrurile cu prostiile astea…).

Este ceea ce s-a întâmplat cu mulţi „Lucrători ai Luminii”, care au fost, astfel, intoxicaţi în acest mod, în cel mai subtil şi „archonic” mod posibil, culmea, chiar de către „porta-voci” ale Luminii pe Pământ.

Dar, şi aceasta face deja parte din „Istoria Pământului”, căci şi aceştia „şi-au învăţat lecţia” şi acum sunt mult mai echilibraţi şi ponderaţi în a se hazarda în afirmaţii care implică viitoare Evenimente cu impact planetar (vă imaginaţi că mă refer în primul rând la Cobra, dar nu numai...).



Aşadar, cu speranţa că am lămurit încă odată, şi poate „odată pentru totdeauna” acest extrem de sensibil aspect, acum este momentul să venim cu informaţia (oferită prin aceeaşi metodă radiestezică, cu aceeaşi generozitate responsabilă şi competentă), care „sună atât de bine” : acum, pe 24 ianuarie 2015, CONDIŢIILE pentru DECLANŞAREA EVENIMENTULUI sunt deja îndeplinite în procent care depăşeşte... 85% !

De data aceasta nu voi mai veni cu cifre prea exacte, atât din considerente de „prudenţă”, cât şi din perspectiva „realismului” : aceste valori fluctuează acum atât de mult, încât ce spun acum s-ar putea ca peste o oră să nu mai fie valabil...

Altfel spus : dragilor, acum este o activitate atât de intensă, încât A STA DEOPARTE ÎN ACESTE EXTRA-ORDINARE MOMENTE, înseamnă a face puţin „pe in-vers”...

Aşadar, acum NU este momentul pentru acea VACANŢĂ COSMICĂ (mult aşteptată, inclusiv de Cobra), ci este momentul „încordării” de dinaintea „Saltului” (Cuantic) la Noul Nivel !

Iarăşi trebuie să reamintesc ceea ce am spus de atâtea şi atâtea ori, că această „încordare” pentru „Salt” înseamnă, paradoxal, o RELAXARE reală şi profundă a structurilor corpurilor subtile mai dense, respectiv cele emoţional, mental şi astral – şi atunci, şi corpul fizic se va manifesta pe măsură, evidenţiată prin relaxarea musculaturii, reducerea încordării „plexului solar”, „coborârea umerilor”, etc.



Toate acestea au un SENS şi chiar un SCOP foarte precis : pentru un cât mai mare grad de ÎNCORPORARE A LUMINII, atât în PROPRIILE STRUCTURI INTERIOARE, cât şi în REŢEAUA CHIRSTALINĂ ETERICĂ a Mamei Pământ.

Această precizare (în reluare) se leagă de următoarea informaţie esenţială, „CHEIE” a întregului proces cosmic aflat în plină desfăşurare : CARE ESTE GRADUL DE LUMINĂ DE PE PĂMÂNT, în prezent ?

Răspunsul este foarte simplu şi de-a dreptul „clocotitor”, cel puţin pentru mine : a depăşit deja 49,0% !

Adică, dragilor, acum ne aflăm în situaţia în care Lumina pe Pământ fluctuează în mod „dramatic” în interiorul intervalului dintre 49% şi 50% (detaliile, iarăşi, le lăsăm la latitudinea... intuiţiei fiecăruia).


Deja am amintit acest aspect FUNDAMENTAL : când Lumina ajunge şi se stabilizează la 50,000....01% (acel +1 peste fix 50%), putem vorbi de existenţa unei NOI MAJORITĂŢI PLANETARE !

Şi, fără a face caz de „vorbe mari”, îmi permit să afirm că acela va fi momentul în care PĂMÂNTUL VA TRANSMITE O UNDĂ DE INFORMARE ÎNTREGULUI UNIVERS : ACUM ŞI AICI, LUMINA ESTE DOMINANTĂ ! ACUM ŞI AICI, PE PĂMÂNT EXISTĂ O SOCIETATE A LUMINII !

Şi, chiar dacă EVENIMENTUL nu se va face „instantaneu”, în acel moment (al lui 50,0...01%), cel puţin Evenimentele ulterioare, pregătitoare EVENIMENTULUI, vor (de)curge la propriu „în cascadă”, apropiind dramatic momentul în care unda de Lumină şi Putere va fi emisă din Centrul Universului cu destinaţia „Pământ”...


...Nu ştiu ce simţiţi voi, însă eu, când încep să con-ştientizez la propriu că acest moment chiar devine posibil într-un timp atât de rezonabil de scurt, Inima cântă în ritmul „Devoţional” şi zboară mai ceva ca „Libelula” Mirandei Rondeau (ştiţi, cea cu muzica din „introducere”)...



Şi mai este ceva, un aspect pe care până acum nu l-am amintit : celebrul VOAL (Reţeaua Plasmatică Scalară), construit de Archoni şi servitorii lor, din aparatura corespunzătoare (device-uri plasmatice scalare), care a generat celebra CARANTINĂ PLANETARĂ de care s-a vorbit atât de mult...

Deşi Cobra vorbea de neutralizarea aproape în totalitate a acestei Reţele, eu afirm că încă mai este de lucru şi în privinţa aceasta, căci valorile „Gradului de afectare al acesteia”, cu care vin acum, deşi par a fi descurajante, se situează, totuşi, în „banda de realism” şi în „graficul general” în care intră tot ce am spus până acum.


Dacă pentru unii informaţia că VOALUL PLANETAR ESTE NEUTRALIZAT („sfâşiat” sau „rupt”) în procent de PESTE O TREIME, dar LA MAI PUŢIN DE JUMĂTATE din 100% capacitatea acestuia de funcţionare – poate suna, iarăşi, descurajant, eu, acum, vă re-amintesc ce înseamnă acest lucru...

Dacă putem vizualiza acest VOAL ca pe un uriaş BARAJ (inclusiv energetic) de acumulare a „apei” (situat undeva pe Pământ), imaginaţi-vă ce înseamnă ca peste o treime din acesta să nu mai existe, pur şi simplu. Şi nu este vorba despre „o bucată” separată, care nu afectează integritatea acestuia, ci de părţi („găuri”, „sfâşieri”) din structura acestuia, PRIN CARE DEJA LUMINA COSMICĂ PURĂ POATE PĂTRUNDE NESTÂNJENITĂ ! ! !


De aceea, dragilor, acesta este un moment „colosal” : deja „barajul a crăpat” iar „Apa” (Cosmică) curge în valuri tot mai mari, cu tot mai mare intensitate, spre pământurile care au fost ţinute „aride” mii şi zeci de mii de ani !



SIMŢIŢI CEEA CE VĂ ESTE TRANSMIS ACUM ?




Pentru aceasta este nevoie de INIMĂ, dragilor, pentru a putea ieşi măcar odată din frecvenţa minţii – care poate comenta la nesfârşit, inclusiv despre ceea ce am de-scris până acum.

De aceea, mergeţi în INIMĂ şi Simţiţi voi înşivă toate aceste informaţii, gradul lor de Adevăr (Divin) şi de credibilitate şi, mai ales, despre CE ÎNSEAMNĂ TOATE ACESTEA PENTRU NOI, ÎN ACESTE MOMENTE EXTRA-ORDINARE ?

Ca şi în alte ocazii, eu „strig” iarăşi : ACUM ESTE MOMENTUL „ca să apăsăm acceleraţia, pentru a aduce cât mai multă Lumină în noi şi pe Pământ.

Iar acest „strigăt” se cere cu şi mai mare intensitate pentru Zona Românească, unde nivelul general al Luminii este rămas în urma nivelului general (vedeţi articolele corespunzătoare despre România şi „Rolul ei Planetar).

Şi, coroborat cu „beneficitatea” mult scăzută a prezenţei publice în această Zonă a anumitor Fiinţe care promovează Eliberarea Planetară, atunci concluzia este cât se poate de logică : VOALUL ESTE (ÎNCĂ) MAI CONSISTENT ÎN ACEASTĂ PARTE A LUMII (EUROPA, cu ZONA ROMÂNEASCĂ).

Într-adevăr, aici se vede clar diferenţa la nivel de Egregor-Ţară al prezenţei acesteia în structurile Cabalei (NATO şi structura sa politică, UE), faţă de „Zona BRIICS” a „Alianţei ESTICE”, acolo unde structura VOALULUI este deja şi mai sfâşiată şi „subţiată”, prin intervenţie corespunzătoare mai eficientă, a Mişcării de Rezistenţă, asupra aparaturii generatoare a acestei Reţele (VOAL).



Aceste informaţii nu vin pentru o simplă „luare la cunoştinţă” a unor „teorii interesante” (şi „conspirante”) care „să mobileze” cât mai doct mintea teoreticienilor, ci pentru un APEL DIRECT LA MOBILIZARE PENTRU PRACTICĂ : aici, în Zona Românească, este nevoie de fiecare LUCRĂTOR ÎN LUMINĂ, de Lumina şi Practica (prin MEDITAŢIE cât mai intensă şi perseverentă) a tuturora, pentru a ajuta decisiv la creşterea procentului de Lumină şi în această Zonă, corespunzător cu îndepărtarea şi „sfâşierea” tot mai consistentă a VOALULUI care ne-a ţinut blocaţi „atâta amar de vreme”, cu efecte atât de „Amare” pentru „Gustul Evoluţiei” fiecăruia...


De aceea, probabil că următorul articol va deschide o nouă „CATEGORIE” a Blogului, una legată de „MEDITAŢII”, care să ne re-amintească de JOB-ul” (SERVICIUL) nostru principal pentru care am venit pe Pământ, ACUM şi AICI : a aduce Lumina (şi mai ales IUBIREA!), pentru a ne re-aminti că, în ultimă instanţă, NOI SUNTEM LUMINA !
  


Deci, VOAL-ul a început să fie din ce în ce mai afectat. Din această cauză, în prezent are loc cea mai vastă operaţiune a Cabalei de împrăştiere a „dârelor chimice” („chem-trails”) în zonele aflate sub „ocupaţie NATO”, mai ales acolo unde situaţia politică încă permite, aşa cum este zona noastră geografică (românească).

 
Cred că, în prezent, după cumplita „intoxicare” care are loc pe cerul Americii (SUA), una dintre cele mai afectate atmosfere este cea românească : în ultimele luni şi mai ales săptămâni, atunci când este senin, CERUL oraşelor româneşti este brăzdat zilnic de câteva avioane (recunoscute ca fiind „americane, de la bazele NATO”) care împrăştie în mod „încrucişat” otrava dârelor chimice specifice.

 
(Despre conţinutul acestora puteţi citi în numeroase materiale apărute în mass-media independentă, dar care au început să ajungă şi în cea semi-oficială, şi în care se vorbeşte de prezenţa în structura acestor „dâre chimice” atât a unor substanţe foarte toxice, printre care se regăsesc BARIUL şi ALUMINIUL – amândouă „campioane” la afectarea sistemului imunitar şi a sistemului nervos – dar şi VIRUŞI foarte „interesanţi”, de tipul celor regăsiţi la veteranii americani care suferă de zisul „Sindrom al Golfului”, după intervenţia americană în Irak din anul 2003.)

 
Ca exemplu, la BUCUREŞTI, când priviţi cu atenţie în zilele senine, veţi vedea şi până la zece avioane, localizate doar într-un anumit sector al cerului, care, în scurt timp, vor „construi” pe cer acea „reţea” de dâre care, lăţite prin împrăştierea particulelor în atmosferă, vor acoperi treptat cerul sub forma unui strat subţire de „nori” (cu forme ciudate) – chiar dacă ceva mai devreme era senin...

Şi, dacă în Bucureşti şi marile oraşe, astfel de acţiuni (oricum, foarte costisitoare) au un fel de „logică” (a lor, a „cabaliştilor”), împrăştierea chiar şi în zonele montane (de exemplu, în arealul Munţii Bucegi – Munţii Piatra Craiului, cu aceleaşi 4 până la 6 avioane care se intersectează şi împrăştie particulele otrăvitoare ale acelor dâre, care acoperă cerul) indică deja o combinaţie de „nebunie” şi disperare...


Aceasta reprezintă unul din „semnalele” cele mai relevanteVOALUL ESTE SFÂŞIAT, iar „băieţii” lucrează „din greu” ca să mai „cârpească” la acesta, prin împrăştierea acestor cumplite chimicale şi viruşi care să mai menţină, măcar parţial, aparenţa de Voal (Câmp izolator) în acea zonă, înlocuind câmpul de blocaj (parţial anulat) al „Reţelei Plasmatice Scalare” cu aceste chimicale care produc efecte echivalente, chiar dacă acestea sunt parţiale şi temporare...

...Şi care, ulterior, atrag „nori adevăraţi” şi particule de ceaţă care menţin o „atmosferă apăsătoare, ceţoasă”, cu energii foarte joase – cum a fost în Bucureşti spre sfârşitul anului 2014, când meteorologii au remarcat că, într-o situaţie „fără precedent”, timp de mai bine de o lună, deci de peste 30-35 de zile, Soarele nu a putut fi zărit deasupra Bucureştiului, cerul fiind acoperit continuu de nori sau ceaţă densă.


Este foarte interesant cum observaţiile celor atenţi şi care mai privesc şi cerul, evidenţiază o intensificare fără precedent a acestei mişcări, mai ales în ultimele săptămâni – exact de când Lumina se intensifică către „Punctul Critic”, iar Condiţiile de declanşare a Evenimentului cresc fulminant...



Iar aceste „intervenţii cabalistice” sunt corelate cu „livrarea” scenariilor de „film ieftin” la Paris, pe 7-9 ianuarie (de care am vorbit pe larg în ultimul articol), cu „decapitări” frumos filmate şi cu alte atrocităţi REALE din zona Statului Islamic (Siria-Irak), concomitent cu generarea altui „front criminal”, în Africa Centrală (Nigeria-Camerun-Ciad), cu acea grupare de tipul „Statul islamic”, numită „BOKO HARAM” şi care deja este văzută ca fiind „mai ticăloasă şi mai periculoasă” decât „Statul Islamic” şi „Al Qaeda” la un loc! – şi care, toate, au ca ţinte predilecte femei şi copii şi, mai ales, fete şi fetiţe (într-o încercare la fel de disperată în a mai „răni” şi a ţine în loc manifestarea din ce în ce mai puternică şi eliberată a Principiului Feminin)...


Iată, „sforarii” au aruncat în joc chiar toate armele disponibile, nemaiţinând cont de nimic : „comandă” acum uciderea întregii familii a unui regizor şi scriitor american (veteran în războiul din Irak şi Afganistan) ce pregătea un film artistic ce evidenţia „scenariul” declanşării dictaturii (de tip FEMA) în America, cu prezentarea unor detalii ce se regăsesc în dezvăluirile mass-media independentă...


...La fel, şi-au trimis la înaintare inclusiv „vârfurile” lor mediatice, cum ar fi de exemplu celebra MADONNA – cea „ridicată” de aceiaşi „băieţi” la rangul de „Regina muzicii pop” – căreia, cică „i s-au furat” de către „terorişti cibernetici” (după afirmaţiile acesteia, de tipul „George Bush”) şi postat pe Internet mai multe clipuri muzicale pe care le pregătea pentru lansarea ultimului său album („Rebel Heart” – oribil!), pe 9 martie 2015,  unde o melodie se numeşte... „ILLUMINATI” (despre care „celebra cântăreaţă” care îşi transmite mesajele „artistice” către miliarde de oameni de pe tot globul, declara că aceştia sunt „băieţii buni” ai iluminismului secolelor XVII-XIX – crasă şi manipulatoare minciună, pentru „plebea ignorantă”) şi prin ale cărei versuri, Madonna transmite în cel mai direct mod posibil mesaje (intens manipulatoare) ale Illuminati, fără „nicio perdea”...

 
Dragilor, niciodată nu am văzut până acum transmiterea atât de directă a celor mai clare mesaje de tip masonic-Illuminati la cel mai înalt nivel, muzical (prin acest canal atât de cunoscut, zisa „Regină a muzicii pop”)...


Deci, după cum transmitea şi Cobra, sperăm ca să primeze „sănătatea mentală” şi „glasul raţiunii” şi la aceşti „băieţi” ai Cabalei, căci altfel există anumite riscuri de escaladare a unor „violenţe” – care, însă, nu s-ar compara cu ceea ce este în capul acestor „sforari”, cu dorinţa lor cea mai fierbinte de a declanşa acel atât de mult-visat „Război Mondial Total”.

Pentru a aşeza foarte clar lucrurile, este timpul să re-amintim răspicat faptul că REALITATEA CREATĂ DE ACTUALA LINIE TEMPORALĂ deja A EXCLUS ORICE TIP DE „RĂZBOI MONDIAL !

Lupta este deja câştigată pe această Linie Temporală, astfel că acum doar se aşteaptă „materializarea” acesteia şi în Planul fizic !

Atât...


Aşadar, am oferit toate aceste mostre informaţionale pentru a vedea contextul general şi faptul că, dincolo de valori şi procente oferite, „ceva se petrece”, că suntem foarte aproape de acel moment al „Eliberării” – care, repet şi iar repet, nu va însemna „sfârşitul muncii” sau chiar „sfârşitul durerilor”, ci doar „Începutul ACŢIUNII” la un cu totul alt nivel, mult mai intens, căci va fi situată în Adevăr, inclusiv la nivel social, prin mass-media oficială.


Iar lucrul cel mai „fantastic” care se petrece în prezent este că, pe fondul acestor acţiuni disperate ale Cabalei, Lumina pe Pământ nu are altceva de făcut decât să... crească !

Nu ştiu cum vedeţi voi lucrurile, însă, când după „atentatele de la Paris”, Lumina pe Pământ nu doar că „nu a luat-o la vale”, nu doar că a rămas stabilă, dar chiar a mai crescut puţin (foarte puţin, dar este o creştere!), eu încep să mă „relaxez” tot mai mult : cu adevărat ne apropiem de „Masa Critică”, căci „Curentul majoritar” (LUMINA) deja îşi face simţită „briza” tot mai intens, inclusiv prin aceste „efecte minunate” !

Şi iată cum, tot mai mulţi oameni, nu doar că nu mai intră în MATRIX-ul „Fricii de terorism”, în care băieţii coloraţi adoră să îi introducă pe cât mai mulţi, dar tot mai mulţi oameni încep să aibă reacţii din ce în ce mai echilibrate care, uşor-uşor, încep să fie însoţite de Lumină (timidă, la început, dar care va deveni tot mai puternică)...


Cu această ocazie reamintesc Mecanismul-Cheie care face ca Lumina să crească în mod INEVITABIL pe Pământ, zi de zi : cu fiecare „bătrân” (mă refer la marea majoritate a celor „îmbătrâniţi”, adică „bolnavi de boala numită bătrâneţe”) care pleacă prin procesul „morţii” de pe Pământ, se eliberează „un loc” generator de negativitate şi gânduri joase (mai ales pentru zonele sărace, inclusiv din Zona Românească), în timp ce fiecare naştere aduce pe lume o altă fiinţă cu nivel de conştiinţă de la 4D în sus şi care este însoţită de mult mai multă Lumină decât „îm-bătrân-itul” care „a eliberat” acel loc (sigur, aici sunt şi excepţii, printre care şi cei „în vârstă” dintre cei care citiţi acum şi care sunteţi „ieşiţi” din această statistică).

Deşi pentru Corpul Emoţional aceasta poate suna „prea rece” şi aparent „inuman”, totuşi, asta este o realitate fizică şi meta-fizică...



Este clar Procesul ?

Eu zic că este simplu şi „inexorabil”, adică „de neevitat deznodământul” : DIN CE ÎN CE MAI MULTĂ LUMINĂ PE PĂMÂNT !


Şi, pentru că şi Cabaliştii noştri înţeleg foarte bine toate acestea, au intrat în ultimii ani în acţiune accelerată, însă ultimele săptămâni indică faptul că şi aceştia ştiu, simt şi înţeleg că momentul de „GAME OVER”, adică de „SFÂRŞITUL JOCULUI” (a MARIX-ului lor) este atât de aproape, că deja începe să „le ia foc extremităţile”...

Pentru că deja erau „cu spatele la zid” de ceva vreme, acum, în ultimele săptămâni, aceste „arsuri” care încep să apară deja pe la „periferiile” corpurilor lor (subtile), îi fac să nu mai aibe nicio măsură în acţiunile lor, ale celor care au mai rămas (cei de la vârf).


Și atunci, care ar fi „rolul” nostru în tot acest complex context ?



Răspunsul l-am mai dat şi îl voi mai oferi, cu fiecare prilej : MEDITAŢIA de încorporare a LUMINII (prin exprimarea IUBIRII) !

Cu această ocazie, Lumina care este „încorporată”, ajută în primul rând propriile structuri energetice interioare (dar şi fizice!), ale fiecăruia, ajută şi Planeta, prin „încorporarea” în structura Reţelei Christaline Eterice a acesteia a mai multă Lumină (de care am tot amintit până acum), dar ajută şi structuri sociale, organizatorice (Egregor-uri), de pe Pământ.

Unul dintre acestea este grupul de care a amintit Cobra în ultima sa postare, cel al membrilor de mijloc ai Cabalei, care mulţi dintre ei încă stau ancoraţi acolo din frica de represalii sau din lipsa de orizont, a perspectivei unei alte vieţi.

Ce le lipseşte în acest caz ?

Evident, răspunsul este „LUMINA”, cea care le poate lumina propriul lor „orizont de vedere” (şi „verticală a înţelegerii”) pentru a ieşi din acest „MATRIX din MATRIX-ul general” în care şi ei sunt „închişi”, ca marea majoritate a oamenilor...

Într-adevăr, se vede cum Cobra are cumva o „pregătire militară”, căci sugestiile oferite în ultima sa postare au perspectivă chiar STRATEGICĂ : prin ACŢIUNE DIRECTĂ ŞI TOTALĂ ASUPRA ZONEI DE MIJLOC A CABALIŞTILOR (cea mai consistentă, inclusiv ca număr), pătrunderea masivă a Luminii şi în această zonă, cu efecte de „dezertări în masă” între aceştia, va provoca ULTIMA LOVITURĂ DE GRAŢIE pentru Cabalişti, diminuând în mod consistent unul din punctele mari de rezistenţă în faţa Luminii.

De aceea, lucrând cu Lumina în timpul Meditaţiei şi în această privinţă, acest aspect – dincolo de compasiune şi de „ajutor umanitar” pentru acele fiinţe suferinde – reprezintă una din acţiunile de tip „Preso-punctură” (Luminoasă) în Puncte strategice ale Câmpului energetic Planetar şi Uman.


Aşa că... SPORNICIE LA MEDITAŢIE !

Şi nu este vorba doar de Meditaţia Planetară de grup din ziua de duminică, promovată de Cobra, Mişcarea de Rezistenţă şi Societatea Dragon, ci de „MEDITAŢIA DE FIECARE ZI” care, chiar şi în condiţiile actuale – cu atâtea disfuncţii sociale, familiale, financiare, profesionale etc. etc. – este atât de importantă şi utilă !



De aceea, următoarele postări vor iniţia o nouă Categorie, a „MEDITAŢIILOR”, în care vom centraliza tot ce a apărut pe blog până acum, în această privinţă, la care vom veni şi cu altele, în special „Meditaţiile celor 6 corpuri mai dense” oferite de FONDATORI prin Sal Rachele, în timpul work-shop-urilor organizate de noi la Braşov în anii trecuţi – şi care sunt atât de importante în echilibrarea acestor corpuri mai dense (fizic, emoţional, mental, astral, eteric şi cauzal), alături de re-aducerea Fragmentelor de Suflet „pierdute” prin Univers...

...Şi toate acestea au un singur „scop” (adică SENS) : RE-ÎMPUTERNICIREA FIINŢEI DIVINE CARE SUNTEM CU TOŢII – fie pământeni sau altceva, Cabalişti, Illuminati sau „Lucrători în Lumină”, sau oricare alt ROL pe care îl joacă fiecare, ACUM şi AICI, pe MAREA SCENĂ a VIEŢII, în aceste CLIPE DECISIVE şi CHIAR MĂREŢE...


Am mai putea adăuga ceva la această imagine „de ansamblu” ?...


La final, revenim la începutul articolului (la titlu), re-amintindu-ne că cea mai importantă imagine din titlu este cea legată de INIMA CÂT MAI DESCHISĂ” pe care „este musai” să o menţinem cât mai mult posibil, mai ales în acest vremuri de totală Transformare Planetară.

Iar despre „Momentul Evenimentului”, iată cum lucrurile „se precipită” în aşa măsură încât, de data aceasta, putem afirma cu mai multă forţă că FERESTRELE DE OPORTUNITATE din acest AN, 2015, reprezintă cu adevărat OPORTUNITĂŢI REALE de manifestare a acestui EVENIMENT.

Iar prima „fereastră” din acest an, de care deja a vorbit Cobra, se referă la cea din această perioadă, care se încheie prin ultima cuadratură Uranus-Pluto, de pe 17 martie 2015, care închide o fereastră de mari oportunităţi şi Schimbări-Transformări (Uranus este simbolul „Schimbării”, în timp ce Pluto este chiar promotorul „Transformării”).

Oricum, acum se conturează tot mai pregnant ceea ce mi s-a transmis încă de acum 4-5 ani, spre sfârşitul anului 2010, când, întrebând „disperat” de momentul „Marii Transformări”, mi s-a transmis ca informaţie anul... 2015 !

Pentru că în acea vreme eram foarte focusat pe Decembrie 2012, care urma să apară cu „cele trei zile de întuneric” şi cu Transformarea totală a Planetei, cu „trecerea în altă dimensiune” (a la Drunvalo Melchizedek) şi alte „poezii” din „folclorul mistico-planetar” care circula în acea perioadă (chiar aşa : vă mai amintiţi de toate acele „grozăvii informaţionale”?), chestia cu „Tranformarea Planetară” (cunoscută acum sub numele de „EVENIMENT”) ca având loc în anul 2015, acum vreo 5 ani părea doar o „ciudăţenie” şi chiar o utopie, când Anul 2012 părea a fi PIATRA DE HOTAR definitiv stabilită de, practic, toate profeţiile şi toţi mediumii planetari...

De aceea, acum, când toate sensurile informaţiilor vehiculate şi chiar a Liniei Temporale Dominante a Prezentului converg către acest an, 2015, eu nu mai sunt chiar atât de uimit, sau surprins...


Dar, încă odată şi încă odată : NIMIC NU ESTE „BĂTUT ÎN CUIE, DOAR DE NOI ŞI DE „INTERVENŢIA” FIECĂRUIA DIN NOI (în SENSUL LUMINII) DEPINDE CA ACESTE VIZUALIZĂRI A LINIEI TEMPORALE DOMINANTE SĂ DEVINĂ REALITATE !


Altfel, prin „culcarea pe o ureche” a mai multor „Lucrători în Lumină”, prin decizia altora de a-şi lua deja, în avans, „concediul cosmic” promis, şi acceptarea unor valuri de temeri şi frici produse de acţiuni concertate ale „coloraţilor” – toate acestea pot duce la amânarea „dez-nod-ământ-ului” pentru, poate, la anul viitor (dar, oricum, nu prea mult!)...

Însă, pentru ca EVENIMENTUL să poată deveni realitate, cu probabilitate maximă chiar în acest an, nu mai este nevoie de vreo „opinteală” specială sau de „eforturi supraomeneşti”, ci doar ca fiecare din cei care s-au angajat în acest „Serviciu” (al „Lucrului cu Lumina”) să urmeze „cursul regulat” şi responsabil, în încorporarea Luminii, pentru ca, la Momentul „Punctului Critic, aceasta să se poată manifesta deplin şi să deschidă Calea „Declanşării Evenimentului.

În concluzie, nu mai sunt necesare acţiuni „în forţă” şi „Intervenţii de comando” care să creeze situaţii speciale de „deblocare” şi „dislocare” a energiilor, ci doar „de urmat Calea”, cât mai blând posibil (iarăşi repet : „MEDITAŢIILE ÎN LUMINĂ”), la al cărei capăt „de tunel”, Lumin(iţ)a aşteaptă răbdătoare să fie Des-coperită, pentru a fi învăluiţi în mantia sa protectoare...


Aşadar, la final pot afirma răspicat : ACEST AN, 2015, ESTE PRIMUL AN CEL MAI PROBABIL DE DECLANŞARE A EVENIMENTULUI !


De aceea, haideţi să ne mai aşezăm odată, relaxaţi, şi, împreună, „să punem umărul” la aducerea în „poziţia optimă” a Condiţiilor de declanşare al acestui EVENIMENT care, ACUM, ESTE MAI APROAPE DE NOI CA NICIODATĂ !

Iar acest lucru poate însemna, în esenţă : O MOBILIZARE EXEMPLARĂ PENTRU O CÂT MAI PROFUNDĂ RELAXARE... ÎN LUMINĂ !


Cu speranţa că aţi perceput şi SIMŢIT mesajul acestei „mize” care „se joacă” în aceste momente la „Masa Planetară”, vă las să intraţi în (propria voastră) „acţiune” – pentru că, dincolo de „vorbe” este Cu-Vânt-ul „care zideşte”, însoţit de Faptele care construiesc...


Să ne urăm SUCCES la această Nouă Construcţie Planetară : LUMINA DOMINANTĂ PE PĂMÂNT !...

...Şi să ne reamintim şi de acelaşi „în-demn” :  „Spor la I-Lumina-Re”, în „PACE” şi „IUBIRE” !


MarYan

32 de comentarii:

  1. Cu respect, dupa parerea mea mama Geea a incetinit un pic pentru a ne astepta. Pericolul de revers este nul. Planeta in marea ei iubire pentru noi mai asteapta un pic tocmai pentru a ocoli disparitii colective majore. Ceva selectie tot va avea loc, pentru ca asta este rolul matricei. Si fara suparare exista o dihotomie ideeatica, si anume suntem ramasi in urma si totusi suntem cei mai atacati?! Ca atare eu cred ca este invers. Devenim cei mai periculosi (chiar daca aparent suntem vai de noi) si din aceasta cauza to pe noi.Nu cred ca a fost intamplatoare si prezenta capiilor structurilor oculte negative pe parcursul ultimiilor ani. Radiestezia poate confirma. Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, aşa este, Fiinţa numită Pământ şi-a "încetinit" creşterea în frecvenţă, menţinându-şi nivelul de conştiinţă la aproximativ 4,6D de ceva timp, pentru a-i aştepta şi pe ultimii (in)decişi în pornirea pe Calea Trezirii.

      Cât despre "dihotomia ideatică", ar fi fost ceva în acest sens, Cristi, dacă nu aş fi precizat că această zonă (românească) este una dintre cele mai intens aflată sub control - şi atunci "are sens", din păcate : tocmai această acceptare (trădătoare) a acestui control a amplificat "înapoierea" vibraţională, deja existentă, şi care a permis acest control (al "marelui licurici"...).

      Din păcate, "mămăliga" românească este prea uşor de modelat în mâinile unora şi, deocamdată, încă "se lasă" pe aceste mâini. Speranţa mea este că nu va trebui să "explodeze", ca în alte dăţi, ci că va deveni suficient de "tare" pentru a-şi urma propria sa Cale...

      MarYan.

      Ștergere
  2. Mulţumesc pentru RE-MOBLIZARE. Personal, aveam nevoie de acest lucru, deoarece mă concentram, în special, pe ferestrele de oportunitate şi mă îmbărbătam cu gândul că până în mai 2017 mai este puţin. De asemenea, am început să aplic şi ceea ce a recomandat Cobra, cu vizualizarea de după momentul Evenimentului. Acum realizez că lumina nu aşteaptă decât clipa în care noi îi vom deschide larg uşa.
    Mult Succes şi Spor în Lumină!
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant articolul, are multa logica. Multumesc <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca vine acum s-au mai incolo trebue sa avem o inima indreptata in speranta iubirii.Ori cum articolul are vedere buna,si ne este clar ca dezvaluirile marilor adevaruri a si inceput deja.Cel mai mult totusi ma mira ,cum de minciunile Cabalei au fost atit de bine ascunse si ca inca mai functioneaza.Sa cerem toti Cerului sa se grabeasca,in restuaratia binelui acestei parti din univers,ca sa nu mai orbecam atita si sufletele sa se mai odihneasca,prin bucurie si lumina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dle doctor , ca orice metoda si cea folosita de d-tra poate avea grade de precizie f-ctie de scala pe care opereaza si de punctul zero de la care pleaca !( cum se calibreaza la zero ?!!!) Ultimul articol l-am perceput ca fiind dezamagitor, pe acesta ca fiind total optimist !!! Astazi este o zi speciala pt mine si sunt tentat sa fac unele asocieri si nu vreau dar eu sunt mai prudent !Foarte interesanta ideea cu modulul 'meditatii" de cand astept asa ceva ! Eu cred ca trebuie completat si cu altceva!adica aproape toti spunem Tatal nostru zilnic poate exista o rugaciune care sa fie spusa zilnic si care sa ajute !Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteti spune in fiecare zi cele mai puternice cuvinte ale prezentei "Eu Sunt": " Eu sunt Flacara Violet / Eu sunt Particulele se Aur Ale lui Dumnezeu/ Eu sunt Divin/ Eu sunt ceea ce sunt/ Si asa este!
      Fiti pozitiv si controlati-va gandurile....Orice scadere de vibratie este hrana pentru archoni....Cereti Arh.Mihail tunelul de Lumina pentru protectia dvs., a locuintei si curatarea cu ajutorul sabiei sale de Lumina a tuturor corpurilor(fizic, eteric,astral, mental) de paraziti astrali sau entitati energetice negative! Printr-un corp curatat lumina soarelui central va transcede mai bine...Bineinteles, nu uitati de meditatii (daca reusiti timp de 7 secunde sa opriti gandurile mintii, este deja un pas) si impamantari....

      Ștergere
    2. Mulţumesc pentru răspunsul "anonim" şi sintetic, privitor la tipuri şi metode de Meditaţie, pe care le vom detalia la Categoria pe care o vom iniţia (şi de care mă bucur că suscită interes).

      Cât despre "optimism" sau "pesimism", dorinţa personală este de a putea fi, în aceste articole, cât mai "real" şi "autentic" - nici măcar "realist".
      Căci, dacă "(sch)ismele" separă şi creează ideologii, informaţia oferită cât mai puţin filtrată, permite fiecăruia să o "simtă" cât mai bine şi cât mai puţin "prelucrată".

      De fapt, aici îmi amintesc de butada cu cei doi care priveau Luna...
      EA : "Ce frumoasă este Luna!".
      EL : "Luna nu este frumoasă sau urâtă, ci "doar ESTE". "Frumoasă" sau "urâtă" este doar percepţia celui care "vede" aceasta...

      Aşadar, vă urez percepţii cât mai "autentice" şi situate cât mai "în realitate" - fie că este vorba de articolele de pe acest blog sau de orice altă experienţă de Viaţă.

      MarYan.

      Ștergere
  6. Buna,
    Evenimentul nu v-a fi anul acesta.
    Termenul este de 30.11.2016.
    Multumesc mult pentru meditatii, imi prind bine.
    Succes!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu este spirit!
    "Cere si ti se va da !!" Toate dorintele se indeplinesc !
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragă Ana Maria, dacă "toate dorinţele" se îndeplinesc, imaginează-ţi cum ar arăta lumea în momentul împlinirii doar a câtorva din dorinţele archonice (sau ale "celor răi", cum vrei să le spui).
    De aceea se spune ca "să fim atenţi la ce ne dorim" că S-AR PUTEA să se îndeplinească... însă nu este obligatoriu, aceasta ţinând de mulţi factori, condiţii şi energii, ca acestea să se materializeze.

    Acest lucru este valabil şi în privinţa acelei "dorinţe" referitoare la Eveniment, de a avea loc la anul, de "Sfântul Andrei"...
    Te rog, re-aminteşte-ţi : suntem pe o Planetă şi într-un Univers al LIBERULUI ARBITRU, aşadar "nimic nu este bătut în cuie"...

    Dumnezeu este SPIRIT, Adevăr grăieşti - şi încă un Spirit Liber, care a oferit aceeaşi Libertate de manifestare şi tuturor Copiilor Lui.
    Deci, a spune că Viitorul va arăta "doar Aşa" şi "doar la data aceasta", este doar un Program dintr-un Plan.
    Îndeplinirea acestuia, sau nu, ţine, însă, de Alegerile tuturor fiinţelor implicate în această "poveste".

    Oricum, poate că "Meditaţiile" ne vor ajuta "să vedem" cu mai multă limpezime nu atât Viitorul, cât Prezentul...
    Cu drag, MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  9. Extrem de interesant tot ce ni s-a prezentat, nimeni nu spune ca este usor sa ne mentinem un echilibru in mod constant. Nu trebuie sa ne lasam pa "tanjala" cum spune romanul si acced( subscriu) pentru un progrm colectiv de meditatii. Constiinta de grup face pasul mai mare spre ascensiunea la niveluri superioare. Namaste cu iubire si respect pentru efortul depus si darul intelepciunii .

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna,
    Interesant,nu?
    Dumnezeu este spirit si mi-a indeplinit toate dorintele!
    Am familie perfecta!
    Am vrut ca Dumnezeu sa vina pe pamant!
    Am vrut sa vina din nou Dumnezeu pe pamant sa-l vada lumea - la momentul potrivit!
    Daca sunt in dualitate cu creierul , pot programa orice eveniment stabilit cu Dumnezeu!
    Ce este sus - Dumnezeu Tatal -- este si jos Dumnezeu Mama !!
    Pupici si iubire din partea lui Dumnezeu!
    Ma numesc constiinta omului !!
    Am stabilit data si nu-mi ies din cuvant !
    Vreau ca toata lumea sa fie constienta pana la data stabilita!!
    A ramas timp sa va luati iertare de la dusmani, prieteni, familie si sa ne vedem cu bine !!
    Mi-a ramas sa-mi rezolv problemele materiale sa nu raman datoare fata de pamant!!
    O zi placuta!
    Am fost Eva si azi ma cheama invers - Ave
    - Ana Maria = inseamna 1 Mary!!
    il astept pe Iisus!
    bye!





    RăspundețiȘtergere
  11. Plecand de la datele prezentate despre "Eveniment" in 30 septembrie 2014 ( cand lumina reprezenta aproape 48 % iar cu 4 luni inainte era de 46 %) ne aflam se pare pe un trend crescator al luminii pe pamant din moment ce acum ea depaseste 49 % !
    Si cum cresterea "luminii" sustineti ca apare natural , prin moartea celor mai in varsta ( in general ) si inlocuirea numarului lor prin numarul nou-nascutilor , sunt toate sansele ca procentul de 50 % sa fie depasit in cateva luni , tinand seama ca anual , la 100 % morti procentul nasterilor este statistic undeva intre 220 - 230 % .
    Imi amintesc ca si Drumvalo Melchizedek a facut , ulterior anului 2012 , niste corectii in prognozarea perioadei cand Pamantul va trece in a 4 - dimensiune ( impreuna cu populatia ) si spunea ca aceasta nu se va intampla daca nu va avea loc pana cel mai tarziu in Ianuarie 2015 .
    Avand in vedere si ca reteaua eterica archonica este strapunsa in proportie de 1/3 , de unde acum 2 ani "voalul" era foarte gros si intact , singura "ingrijorare" a romanilor care isi doresc EVENIMENTUL ar ramane faptul ca NATO si-a propus in mod serios sa-si intareasca flancul estic si sa extinda bazele militare si scuturile antiracheta si in Romania in cel mai scurt termen , astfel ca desi militar s-ar zice ca vom fi aparati , spiritual ne departam parca tot mai mult de alianta BRICS !

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt fascinat de ceea ce oferă fiecare din ultimele trei comentarii : dacă Aurel a ales să se exprime prin logica minţii, cu cifre şi date cât mai exacte, Ana-Maria nu se dezminte, împărtăşind din exuberanţa voioasă şi plină de entuziasm a Inimii, în timp ce Doiniţa (mulţumiri pentru aprecierea materialelor) evidenţiază armonia exprimării echilibrate ale ambelor aspecte fundamentale...

    Vă mulţumesc tuturor! Probabil că nici dacă v-aş fi propus, nu ar fi rezultat această formă minunată de evidenţiere "didactică" a modului de A FI şi de a ne manifesta : în minte, în inimă sau "în echilibru"...

    Acum, revenind la câteva răspunsuri : DA, Doiniţa, meditaţiile "împreună", la o anumită oră, se pare că "se cer" fără ca mintea mea să fi programat ceva în acest sens. Şi cum nu mă pot opune "cererii", este evident că vom studia un mic "plan de acţiune"...

    Pentru Ana-Maria, după cum vedeţi, chiar nu am cum să "răspund" : când "Inima cântă", mintea nu mai poate să facă nici măcar un singur comentariu, rămânând doar în stadiul de "încântare" ("cu gura căscată", evident!)...

    Iar pentru Aurel, este de remarcat calculele elaborate pentru stabilirea cât mai predictibilă a momentului "Evenimentului"...

    În primul rând, să precizăm că, în România ultimilor 2 ani, numărul "deceselor" l-a depăşit pe cel al naşterilor cu câteva zeci de mii, pare-mi-se.
    Oricum, ca şi în formula oferită de Fondatori pentru stabilirea Nivelului de Conştiinţă a unei fiinţe la n moment dat, parametrii luaţi în calcul sunt atât de complecşi, încât eu şi "amicul radiestezist" ne-am "lăsat păgubaşi" imediat, în această privinţă.

    Aşadar, Aurel, sunt multe variabile care "decid" data Evenimentului ; noi doar "cercetăm" Nota Finală, primind rezultatul final (acel procent legat de condiţiile declanşării sale) şi nu ne mai "prindem capul" despre Ecuaţia şi valorile care determină rezultatul final.

    Important este ca noi să "mişcăm acei parametri intermediari", pur şi simplu MIŞCÂND LUMINA, din ce în ce mai aproape de noi şi de PĂMÂNT.

    Apropos de Drunvalo : de fapt, acesta vorbea de o fereastră de 7 ani, care a pornit de pe la sfârşitul anului 2007.
    Fie şi Ianuarie 2015, ca dată finală, dar cum şi aceste zile se duc, acum, iată că aceste "profeţii mayaşe" arată că sunt "depăşite", aşa cum am precizat încă din lucrarea lansată în decembrie 2012 ("Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012...").

    Bun, ca să nu mai lungim, să punctăm şi ultimul subiect, cel mai "sensibil" aici : cum e cu România în NATO şi Evenimentul ?
    Iată, după cum spuneam, aici iarăşi lucrurile "sunt rămase în urmă". Nouă, celor care gândim în limba română (deci, şi celor din "exteriorul graniţelor") şi SIMŢIM româneşte, nu are de ce să ne fie teamă de "NATO în România", căci Programul general se va desfăşura CÂND VA FI MOMENTUL pentru întreg Pământul, deci şi ÎN ROMÂNIA.

    Încă odată : tot ceea ce ne rămâne este de a încorpora Lumina pe care să o transmitem Reţelei Christaline Eterice din Zona Românească şi Forţelor de Lumină care vor continua procesul de dezactivare a VOALULUI din această Zonă.
    Detaliile nu cred că ne interesează, ci doar PROCESUL ASCENSIUNII ÎN LUMINĂ...

    SUCCES !

    Cu drag, MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna seara.As vrea sa stiu ce meditatii ar fi bune , ma refer la cele in limba romana, sau e suficient sa ascult muzica de o anumita frecventa.Eu sunt initiata de aprox 4 luni in noua energie si am avut si am in continuare multe din simptomele ascensiunii.Stiu ca totul se petrece atunci cand trebuie sa se petreaca, dar as vrea totusi sa fac meditatii.Va rog sa-mi scrieti linkul sau situl unde gasesc aceste meditatii.Referitoe la Eveniment, eu ,personal sunt f fericita si il astept cu nerabdare. O seara placuta .SHANA'SHANTI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate chiar mâine, Violeta, voi avea prima postare a noii Categorii despre Meditaţii, cu linkurile corespunzătoare.
      Mă bucură "trezirea" şi deschiderea ta, însă, important este să "nu o iei foarte în serios", legat de responsabilităţi şi "iniţieri". Până la urmă, totul este UN JOC AL VIEŢII şi al Bucuriei de A Fi şi de A Trăi...
      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
  14. dragii mei

    citesc si citesc. si.... am ajuns la o concluzie.. ca multi emisari au dreptate. noi ca umanitate nu vom reusii sa urcam decat impreuna. sau facut unele comunitati autosustenabile fizic. binenteles ca ele au si o componenta spirituala.

    dar din ce in ce mai mult tind sa observ, ca mai presus de toate, punem individualitatea pe primul loc, evolutia individuala este foarte importanta. iubire si altruism. ele trebuie sa defineasca ascensiunea noastra. ne gandim prea mult la ce va fi dupa. dar cat ne gandim la ce este. evolutia se va putea face, la nivel de planeta doar impreuna. civilizatiile avansate care ne ajuta o fac impreuna si nu fiecare individ in parte. asta nu intelegem. si nu ma refer numai la meditatiile colectiva ci la acel lucru pe care trebuie sa-l facem impreuna. la a ajuta pe altii. cursuri, seminarii, intalniri cu invitati. sunt bune sa ne deschida constiinta. dar impreuna ce facem? cum ii ajutam pe cei care au nevoie de ajutor. cum ne strangem ca impreuna sa reusim. un suflet poate ajuta, dar mai multe suflete pot reusii.

    de cand am pasit dincolo, macar in constiinta, am tot incercat sa capacitez si alte suflete sa lucram impreuna. sa ajutam prin putinele noastre capacitati, si atat cat Creatorul a ingaduit sa intelegem, si pe altii. fiecare cu cat poate, dar impreuna.

    m-am lovit de un zid. un zid al mintii fiecaruia. minte care se gandeste la trecut si la viitor, si care traieste prea puntin in prezent. inca nu am reusit sa inteleg de ce?. poate frica de a da si altuia, intr-un mod altruist din ce noi am inteles? poate frica zilei de maine, gandindu-ne ca altii pe pot lua locul si castiga ceva bani in locul nostru? ca poate altii se vor dovedii mai carismatici si ei vor fi alesi?

    pana cand nu vom lasa fricile deoparte degeaba meditam, degeaba spunem lucruri frumoase pe bloguri. degeaba vom incerca sa dam energie altora, pentru ca odata cu ea vom da si temerile noastre.

    asa ca dragii mei, trebuie sa incercam sa constientizam clipa, prezentul in fiecare clipa. acum si aici, in fiecare clipa trebuie sa ajutam. nu in viitor si cu atat mai putin in trecut. daca vom trece prin campul de flori, lasand mintea sa aduca in noi trecutul sau viitorul, nu vom mai vedea frumusetea florilor.

    namaste.

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna,
    Sa fi iubit si fericit!
    Multumesc mult!
    Ma numesc " cuvantul lui Dumnezeu"
    - Ascult toate inimile oamenilor si gandurile lor!
    - Dumnezeu a dat o viata simpla!
    - Dumnezeu este cu voi cand vorbiti despre el!
    - Dumnezeu va aude pentru ca este in inima voastra -in mintea voastra!
    - O clipa de liniste si il veti auzi!
    - Cand veti termina cu lumea materiala - cu datoriile achitate fata de acest pamant - veti cauta singuri pacea din interior!!
    - Ramane iertarea - iubirea - acceptarea neconditionata !
    - de 2 ani m-a chemat Dumnezeu, dar raman o clipa - sa mai privesc inca o data - pamantul!
    - Plec definitiv de pe acest tarm al omului mereu suparat si nesaturat !
    - Nu am vazut niciodata un zambet perfect!
    - Sunt singura care m-am bucurat de prezent si plec bucuroasa !!
    - In meditatiile de la postul mare incep sa ridic sarpele kundalini!
    - Pentru ridicarea sarpelui kundalini(o au toti oamenii)citesc o singura rugaciune - in fiecare seara dupa ora 20 - Paraclisul Maicii Domnului
    - Ma las in voia lui Dumnezeu , am fost pe aici in secret pentru a invata oamenii despre viata divina!
    - A pleca dintr-un corp fizic si a relua corpul astral - o alta lume necunoscuta pentru voi pamanteni.
    - Poate reusesc sa-l aduc pe Dumnezeu cu toata imparatia lui pe pamant si astfel sa fiti alaturi de el.
    - Planuri mari si misiuni grele , dar cu voia lui Dumnezeu poate obtin si acesta dorinta .
    Succes!
    Multumesc inca o data !
    Sunt fecioara Maria! Fata divina!
    Nici un om pamantean nu m-a avut!
    Voi sunteti ingeri !
    Mi-a facut placere sa va scriu micul meu secret!
    Iubire si multa compasiune de la Dumnezeu!



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-mi place de EGO-urile care se cred *Mesia lui Dumnezeu*, sau *Fecioara Maria*, sau *Isus Cristos*! :)))
      Nu vreau să-ți stric bucuria de A FI nu știu care dintre mesagerii divini, dragă *ana maria 30.11.2016*...doar atât aș vrea să conștientizezi (apropos de afirmația ta, te citez - Poate reusesc sa-l aduc pe Dumnezeu cu toata imparatia lui pe pamant si astfel sa fiti alaturi de el.): TU PERSONAL nu ai cum să-l aduci pe *Dumnezeu* pe pământ ptr că SURSA ESTE PESTE TOT ȘI ÎN TOATE! Crezând și afirmând (așa după cum afirmă și alții) că DOAR TU îl poți *aduce pe Dumnezeu pe pământ*, sau că *Dumnezeu vorbește numai prin voi*, SUNTEȚI DEJA separați de adevărata SURSĂ! Nu doresc să afirm că aveți intenții absconse, nu!...ideea este că trebuie să conștientizăm cu toții ceea ce ni se întâmplă și de către cine/cum/de ce suntem manipulați! :)
      SURSA ești tu, sunt eu, este MarYan, sunt toți cei care citesc și comentează aici, este chiar Energia acestui spațiu-blog, este Pământul, cu tot ceea ce este în/pe/peste el, este chiar și acel *Dumnezeu* care vă vorbește...este TOTUL, este ENERGIA! :)
      Mulțumesc!
      Toate cele bune tuturor!

      Ștergere
    2. Mulţumesc, Cristian, pentru precizia "puctărilor" în privinţa aspectelor ce ţin de "ImPersonalitatea Principiului Unic" sau al SURSEI...
      MarYan, cu drag.

      Ștergere
  16. Multumesc f mult pt sfat.Am citit atatea si sincer am cam ajuns la capat pt ca simt nevoia de a lasa-o mai lejer.Am cam mult timp liber si ca sa il umplu intram pe net si citeam si faceam s.a.m.d.Bine spunea si Adamus ca nu trebuie sa facem nimic doar sa traim si sa permitem totul asa cum vine , sa acceptam totul.Asta o sa fac.Meditatiile ma gandeam ca ma ajuta sa imi linistesc mintea.Prea borboroseste uneori si fara rost.O meditatie din cand in cand cred ca e benefic,mai ales ca in jurul nostru auzim atatea .O seara frumoasa si multumesc anticipat pt meditatii.

    RăspundețiȘtergere
  17. NAMASTE !!! TOTZI CEI CARE TIMP DE 25 DE ANI AU DELAPIDAT STATUL ACUM ,PRIN "EFECTUL DE DOMINO" SE 'dau in gat"Lumina ii arata in aspectul lor morbid,arogant,egoist unde se credeau stapanii a sute de milioane de euro-cifre la care cand ma gandesc ma ia ametzeala-cei de la politicieni,ministrii,guvernantzi,secretari de stat si pana la asazishii oameni de (afaceri),latzul s-a stransNu putea fi alta explicatzie pentru care Romania o ducea din rau in tot mai rau.Si cand ma gandesc cum acea udrea cu chipul ei miueros si ochi zglobii se dorea presedinte........STIA EA CE STIA,ASA CUM STIE SI CEL CARE A TZINUT CU DINTZII SA O PUNA ACOLO,deoarece numai asa nu se putea ajunge la EL. Nu mai credeam ca RUGACIUNILE UNUI UMIL SI A MILIOANELOR DE SARACI CINSTITZI AI ACESTEI TZARI VOR FI ASCULTATE SI MAI ALES I.N.D.E.P.L.I.N.I.T.E. Sa multzumesc SIRIUSIENILOR,PLEIADIENIULOR,ARCTURIENILOR,HATORILOR,VENUSIENILOR,INALTELOR FIINTZE -LORD SANANDA,LORD MIHAIL,INFINITELOR OSTIRI DE CETE INGERESTI ???? CUI ? Nu cred ca ai dreptate-am zis :nu cred)draga MARY AN cand afirmi ca Romania e mai slab patrunsa de lumina cosmica deoarece priveste numai in aceste doua zile cum constientul colectiv al natziei romane ,ca la un semn a deschis larg urechile,ochii,ni s-au aprins cateva leduri si deodata am fost patrunsi de realitatea ,cea de dincolo de Cortina a ultimilor 25 de ani. Ma bucur ca unul pe altul rand pe rand se dau in gat contra arestului la domiciliu.TE SALUTA CU MARE DRAG GeorgedeDrobeta.Sa sti ca am si eu un pendul de cristal cumparat de mine din Tibet,dar nu e atat de meserias ca al tau.DRUM DREPT SI IUBIRE IN LUMINA!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna,
    Multumesc mult !
    Dumnezeu a spus:
    In iluzie va rezolvati problemele!
    Cand va acceptati corpul asa cum este el!
    Cand acceptati ,va iertati si va iubiti neconditionat, asa cum va iubesc eu, va incepe realitatea cu mine!
    Cand va cade ego-ul, natura animalica,vati fi oameni primitivi!
    Cand veti constientiza cine sunteti, entitati suverane,atunci veti fi oameni moderni!
    Citez pe Dumnezeu, daca eu pot sa transfer datele lui, ca fiind "cuvantul lui Dumnezeu", fiecare poate ajunge sa vorbeasca cu Dumnezeu!
    Dumnezeu vrea o relatie cu fiecare persoana in particular!
    Eu am inima deschisa catre Divinitate! Si tu poti la fel sa fi deschis !
    Trezirea este foarte grea,dar se merita fiecare minut, pentru ca afli de fapt cine esti !
    Succes!
    Iubire si compasiune de la Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Va rog sa imi iertati ignoranta,sigur pun o intrebare stupida, dar sunt noua si acum dezleg tainele noilor informatii cu care intru in contact. Intrebarea mea este legata de ascensiune din punct de vedere practic. Are loc Evenimentul, dureaza 14 minute 58 sec, totul frumos, alegem sa ne indreptam si noi catre dimensiunile superioare, totul bun pana aici in teorie, dar practic ce se intampla concret? Ce se intampla cu noi, cu lucrurile pe care le avem aici? Unde mergem concret? Ce ne asteapta acolo? Va rog nu radeti de mine, dar sunt in ceata. Dupa euforia citirii acestui articol, a inceput sa vorbeasca omul practic si organizat din mine...ce se va intampla concret? sau se presupune ca informatiile pe care le vom primi pe durata celor 14 minute ne vor lamuri aceste aspecte si vom sti instinctiv ce sa facem? Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte pe scurt, Georgiana : nu "mergem" nicăieri, noi vom fi în continuare în casele şi locurile unde suntem în prezent. Îţi sugerez să "uiţi" de poveştile celor care vorbesc despre trecerea bruscă în nu ştiu care dimensiune (a 4-a, a 5-a sau chiar altele mai măreţe).

    Totul se "reduce" la o simplă "Ascensiune în Conştiinţă" - deci, are loc o "înălţare în densitate", ca frecvenţe de vibraţii şi nivele de conştiinţă, nefiind vorba de "alte locuri" aflate undeva "pe sus", eventual în ionosfera Pământului (glumeam!).

    Deci, într-o scurtă concluzie : nu urcăm fizic nicăieri, nu plecăm nicăieri (eventual, dacă părăsim corpul fizic prin procesul numit "moarte", când vine "sorocul", mai ales la cei care aleg să continue "joaca" pe nivelul 3D, al necesităţilor primare, biologice).

    Noi rămânem fizic tot aici.

    Ceea ce se schimbă este un singur lucru : creşterea frecvenţei de vibraţie, care face CA SĂ COBOARE MAI APROAPE DE NOI, ÎN MOD REAL, SUPRA-SUFLETELE NOASTRE (MONADELE).
    Apropierea de noi (sună "comic" : apropierea noastră către noi) ţine de gradul nostru de suportabilitate.

    Aceasta este, în esenţă, ÎNĂLŢAREA (de fapt, este COBORÂREA MAI APROAPE DE NOI A SINELOR NOASTRE DIVINE).

    Sper că a fost limpezitor şi mai ales uşurător pentru mintea neliniştită.

    Aşadar, RELAXARE, Georgiana !

    Cu drag, MarYan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e mult mai limpede. Asta inseamna ca este posibil ca pentru unii dintre noi procesul deja sa fi inceput. Nu zic ca ma numar printre ei, desi imi place sa cred ca sunt macar cu un pas mic inainte fata de cum eram acum ceva vreme, dar de cateva luni de zile incoace, gandesc altfel, privesc lucrurile altfel, am intrat in contact cu foarte multa informatie noua, foarte, foarte multa (stiam multe si inainte, dar acum se leaga totul) si am fost si eu surprinsa cu cata detasare am privit povestea atentatelor de la Paris - inainte de a aparea vreun articol aici - nu stiu de ce, pur si simplu eram convinsa ca nu e cazul sa ma ingrijorez si le-am spus si celor din jur sa stea linistiti ca e totul OK. Si dovada a venit prin ceea ce am citit ulterior. Pana acum cateva luni nu concepeam multe dintre realitatile pe care le accept acum. Banuiam ceva ceva despre existenta extraterestrilor, dar acum ii acept ca pe ceva natural, intrezaream mici franturi din raul care ne-a condus la nivel mondial atatia ani, dar acum stiu care erau planurile si unde eram noi ca oameni, de ce ne era atat de rau, de ce ne luptam degeaba parca impotriva tuturor sa traim mai bine si nu era posibil, am intrat in contact cu noua medicina germana, cu o multime de notiuni noi si pe care le inteleg si le accept natural, fara efort de parca le-as fi stiut dintotdeauna si acum mi le amintesc din nou. Incerc sa ii tin la curent si pe cei din jurul meu, unii sunt mai reticenti, unii accepta schimbarea mai greu. daca le-as fi spus ca vine o Apocalipsa care va distruge tot pamantul, ca vom muri c totii, ca ne va fi si mai rau, ca vom muri de foame, ca ne vor invada extraterestrii, cred ca m-ar fi crezut mai degraba decat atunci cand le spun ca pentru noi exista speranta si ca ni se pregateste o lume mai buna pe care doar trebuie doar sa o acceptam. Ce vrem mai mult de atat? Va multumesc mult pentru lamuriri si pentru tot efortul pe care il faceti publicand pe acest blog. O seara frumoasa.

      Ștergere
    2. Si intr-adevar am tot citit diverse despre alte dimensiuni, despre noul Pamant pe care mi-l imaginam ca o dimensiune paralela, ceva unde mergem in somn, cum unii vor ramane pe vechiul pamant, altii vor merge pe Noul Pamant - de aici "varza completa" din capul meu. Pentru un neinitiat ca mine, sunt lucruri dificil de inteles :)

      Ștergere