marți, 17 februarie 2015

COBRA : Actualizare la MEDITAŢIA Săptămânală de ELIBERARE (16 februarie 2015)



Actualizare la
MEDITAŢIA Săptămânală de ELIBERARE
16 februarie 2015





Nota MarYan :

Este tot mai fascinant modul în care lucrează Energia Planetară !

Fiind în deplasare prin ţară, „primesc” imaginea de a urgenta la maxim realizarea primei postări pe blog despre MEDITAŢIEaceasta devenind „prioritate zero”, după ultimele „măsurători radiestezice” – când, ajuns pe Net, descopăr cum Cobra „mi-a luat-o înainte” cu vreo 1-2 ore, postând ultimul său mesaj „actualizat” despre MEDITAŢII, într-o sinteză atotcuprinzătoare a Meditaţiilor oferite de acesta până acum...

...Iar eu mă străduiesc să vin cât mai rapid cu putinţă cu ultimul Editorial din care se va vedea cât de rapid evoluează parametrii : ceea ce descopăr după-amiaza cu „amicul radiestezist”, seara deja nu mai este valabil...

Concluzia este una singură : Acum „se lucrează” atât de intens asupra VOAL-ului şi a Reţelei Energetice a Planetei, încât a sta deoparte în aceste momente, „pierduţi în detalii irelevante” şi amânând aceste Meditaţii vitale în această perioadă, înseamnă pur şi simplu a rata MOMENTUL pentru care ne-am pregătit de EONI întregi...


DECIZIA şi Alegerile ne aparţin !



COBRA :

Este foarte important ca tot mai mulţi oameni să ni se alăture la Meditaţia Săptămânală de Eliberare Planetară din fiecare Duminică.

Această Meditaţie ajută Forţele Luminii în aducerea Energiei Luminii la suprafaţa Planetei, pentru consolidarea Reţelei de Lumină necesară în accelerarea procesului de Penetrare a Compresiei („compression breakthrough”).

Numărul celor care practică această Meditaţie este cel mai influent factor realizat de populaţia de la suprafaţă, având un rol determinant în accelerarea Momentului Evenimentului.


Noi facem această Meditaţie săptămânală în fiecare Duminică, la ora 19:00 GMT (N.MY: ora 21.00 pentru România – când funcţioneazăora de iarnă”! şi ora 22.00, când funcţioneazăora de vară), fie iarnă sau vară.

Puteţi converti aici ora 19.00 GMT la fusul orar local al fiecăruia.  




Instrucţiuni pentru MEDITAŢIE :

1.  Relaxaţi-vă mintea şi corpul, prin urmărirea respiraţiei timp de câteva minute.

2. Vizualizaţi o coloană de lumină albastră electrică emanând din Soarele Central Galactic, trecând prin corpul vostru către centrul Pământului.
Menţineţi această coloană de lumină activă pentru câteva minute.
Apoi vizualizaţi cum toate entităţile negative din jurul Pământului sunt îndepărtate din planul plasmatic, eteric şi astral, împreună cu toate tehnologiile lor psihice negative şi instrumente magice, iar toate acele entităţi sunt escortate în lumină de către luptătorii non-fizici ai Libertăţii şi Luminii.
Vizualizaţi cum acest proces are loc în întreaga lume, lin și în pace.
Vizualizaţi lumea ca fiind în sfârşit eliberată din sclavia spirituală, eliberată de toţi Archonii cei răi, reptilieni, demoni, elementali şi toate celelalte fiinţe negative non-fizice.
Vizualizaţi cum vibraţiile planurilor plasmatic, eteric şi astral devin mai luminoase şi mai strălucitoare, până ce fiinţele întunecate au dispărut şi rămâne doar Lumina.

3. Vizualizaţi membrii Cabalei întunecate fizice, cum ar fi criminalii bancari centrali Rothschild şi Rockefeller, şi alţi membrii ai acestei Cabale, cum ar fi Henry Kissinger, George Bush, iezuiţii etc., predându-se în pace şi părăsind poziţiile lor de putere, predând controlul sistemului financiar şi al mass mediei.
Vizualizaţi cum autorităţile civile arestează pe acei membri ai Cabalei care nu vor să se predea.
Vizualizaţi cum acest proces are loc în întreaga lume, lin și în pace.
Vizualizaţi lumea ca fiind eliberată de sclavia financiară, eliberată de toţi dictatorii cei răi şi politicienii corupţi.

4. Vizualizaţi un VORTEX de Lumină Albă strălucitoare care coboară, din Chakra Stea a Sufletului tuturor acelor oameni de mijloc ai Cabalei (congresmani mituiţi, francmasoni de nivel înalt care sunt motivaţi în direcţie negativă, „executivi” lacomi ai diverselor corporaţii, piloţi care operează drone ucigaşe, soldaţi care apasă trăgaciul, personal care operează armele direcţionale scalare, fanatici religioşi care-şi varsă propriile traume asupra civililor inocenţi), în câmpul lor energetic şi în personalitatea lor, trezindu-i la Realitatea Luminii, ghidându-i ca să se îndepărteze de Cabală, dându-le putere ca să se elibereze pe sine, de întuneric.

5. Vizualizaţi-i pe toţi acei membri de mijloc ai Cabalei cum se alătură Reţelei Planetare a Luminii şi cum depun armele de distrugere şi înşelătorie, cum învaţă să coopereze şi să se alăture societăţii umane, într-un fel constructiv.

6. Vizualizaţi un viitor nou şi strălucitor pentru umanitate, cu un sistem financiar nou şi corect instalat, cu toate datoriile anulate, cu fondurile de prosperitate pentru proiectele umanitare eliberate, cu introducerea unor tehnologii avansate, eco-sistemele vindecate, iar fiinţele umane în sfârşit eliberate de toată opresiunea.
Vizualizaţi Era de Aur spirituală strălucitoare cu îngeri, zâne, delfini, unicorni, ghizi spirituali şi alte fiinţe de lumină populând planurile astrale şi eterice.
Vizualizaţi cum toate rănile umanităţii sunt vindecate, toată umanitatea fiind inspirată şi ghidată şi toţi având propria lor conexiune cu propriul lor Suflet şi cu Sursa.

7. Staţi în picioare, ridicaţi mâinile deasupra capului şi începeţi să vă rotiţi corpul în sensul acelor de ceasornic.

8. În timp ce faceţi asta, cântaţi mantra iiii”, făcând să vibreze tot corpul vostru, şi vizualizaţi-vă propriul corp transformându-se într-o strălucitoare Coloană de Lumină, cu milioane de steluţe în culorile curcubeului, răspândite în interiorul coloanei de Lumină.

9. Continuaţi să cântaţi mantra şi să vă rotiţi. După câteva minute, lăsaţi mâinile pe lângă corp şi continuaţi să vă rotiţi în sensul acelor de ceasornic.

10. În timp ce faceţi asta, începeţi să cântaţi mantraiiiiaaaa, făcând să vibreze tot corpul vostru, şi vizualizaţi un Vortex Curcubeu de Lumină care se extinde din inima fiecăruia în afară, peste întreaga Planetă.
Chemaţi Prezenţa Ghizilor voştri spirituali, Maeştri Înălţaţi, Pleiadieni, Îngeri, Flăcări Gemene, Suflete Pereche, Familiile de Suflet şi alte fiinţe ale Luminii.
Continuaţi să cântaţi această mantra, cu rotirea în sensul acelor de ceasornic, rămânând, pentru o vreme, în prezenţa acestor fiinţe ale Luminii.
Când aţi terminat, aşezaţi-vă şi priviţi-vă palmele pentru câteva momente, pentru a vă reduce ameţeala.

11. Faceţi-vă comozi, înconjurându-vă cu un Ou roz de Lumină, plin de Energia Iubirii.

12. Înconjuraţi-i pe cei dragi cu Ouă roz similare, pline de Energia Iubirii.

13. Îmbrăcaţi întreaga Umanitate şi toate fiinţele vii de pe Planetă cu un OU ROZ, plin de Energia Iubirii.


Meditaţia Săptămânală de Eliberare Planetară o puteţi găsi aici pe YouTube :



Dacă vă place acest tip de Meditaţie, aici puteţi găsi o altă meditaţie cu Oul Roz :



Iar aici aveţi Meditaţia Penetrării prin Compresie


 
Există o invocare foarte eficientă pentru menţinerea Energiei Luminii în interiorul câmpului vostru energetic plasmatic.


Puteţi asista, de asemenea, la crearea Reţelei Planetare de Lumină şi la Transformarea Planetară, cântând mantra sacră „OM”...



PENETRAREA PRIN COMPRESIE este aproape ! ! !




6 comentarii:

  1. http://istoriagalactica.blogspot.ro/search/label/Cobra%20în%20limba%20română

    un nou interviu cu cobra de la robert potter. l-am gasit aici dar nu l-am gasit si pe http://thepromiserevealed.com/cobra-interviews-page/.

    poti sa ne spui mai multe despre acest interviu. daca este adevarat. de obicei le pui si tu pe blog. de aceea te intreb

    bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum spune şi anonimul de mai jos, adresa indicată de tine, Bogdan, se referă la "Actualizarea situaţiei în Sistemul Solar" a lui Cobra, din 9 februarie, pe care îl avem şi noi postat pe blog :
      http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/02/cobra-actualizarea-situatiei-in.html .

      Ultimul interviu al lui Cobra cu Potter este destul de interesant, dar nu mi s-a părut "senzaţional" pentru a aloca din timpul tot mai scurt pe care îl am, pentru o prelucrare atât de laboriasă.

      Cum am mai sus, Bogdan, în anumite perioade timpul pe care îl am la dispoziţie este mult mai concetrat. De aceea sunt perioade în care nu pot efectiv răspunde la întrebările voastre...

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere
  2. Acela nu e un interviu.

    Robert Potter spune pe "February 16, 2015 at 12:46 PM" urmatoarele:

    "Cobra interview happening today and will post on www.thepromiserevealed.com under radio "cobra interviews" within several days".
    V
    Rob

    RăspundețiȘtergere
  3. pe pagina puse de mine, mai jos este un interviu din 20 ianuarie 2015. nu m-am referit la prima postare pe pagina. ci la a doua. din 20 ianuarie. eu l-am gasit pe istoria galactica dar nu l-am gasit pe pagina oficiala thepromise...

    bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://thepromiserevealed.com/category/pfc/cobra-pfc/

      Ștergere
    2. ok. eu nu l-am gasit. mi s-a parut ciudat. de aceea am intrebat. multumesc

      bogdan

      Ștergere