marți, 10 februarie 2015

COBRA : Actualizarea situaţiei în SISTEMUL SOLAR (9 februarie 2015)



Actualizarea Situaţiei în SISTEMUL SOLAR
9 februarie 2015





Nota MarYan :

Exact pe când mă pregăteam să postez ultimul Editorial, cu referire directă la ultimele date despre situaţia VOALULUI şi a CARANTINEI de pe Pământ, iată că apare, repet, exact în acel Moment, această ultimă postare a lui Cobra (şi nu este singura sin-cronizare pe care am sesizat-o, în această privinţă, între propriile postări şi cele ale lui Cobra şi ale Mişcării de Rezistenţă)...

De aceea, acum vin rapid cu ultimele informaţii despre „STAREA ÎN SISTEMUL NOSTRU SOLAR”, urmând ca în cursul zilei să revin şi cu EDITORIALUL promis, care sper „să facă mai multă Lumină” în privinţa Voalului, a Carantinei şi a Evenimentului, şi care „se leagă” foarte elegant cu informaţiile de la finalul acestei ultime postări a lui Cobra – pe care vă invit să o „degustaţi” în continuare ! :



FAZA DE PENETRARE înseamnă că Forţele Luminii nu mai sunt centrate doar pe opoziţia contra Chimera şi Cabala, ci acumulează energie pentru Penetrarea finală.

În timpul Fazei de Penetrare, Vălul este dizolvat uşor iar Carantina se elimină treptat.


În prezent, au loc operaţiuni în desfăşurare pentru a face aranjamentele pentru Dezvăluire („The Disclosure”) în mass-media de la TV, prin surse de nivel înalt din INDIA şi RUSIA.

Aceste scurgeri sunt aşteptate ca să apară atunci când Gupul Chimera va pierde suficient din puterea asupra armatei, în ţările mai sus menţionate.


Sistemul nostru Solar s-a aflat sub controlul Imperiului Chimera din Orion-Andromeda şi acoliţii lor Reptilieni-Draconieni, în ultimii 26.000 de ani, care au pus Planeta Pământ în stadiul efectiv de Carantină, izolând-o de Rasele Pozitive de ET.

Foţele Luminii au fost forţate ca să semneze un Tratat de Non-intervenţie, care stipula că nu vor interfera cu suprafaţa Planetei Pământ, în mod direct, şi, în schimb, nici Grupul Chimera nu va interfera direct cu suprafaţa Planetei.

Cu toate că acest Tratat a fost destul de vătămător pentru evoluţia umanităţii în ultimii 26.000 de ani, acesta a prevenit ca umanitatea să fie „recoltată” de către Chimera şi acoliţii lor Draco-Reptilieni, în mod direct.


Acesta este motivul pentru care agenţii Mişcării de Rezistenţă nu contactează fiinţele umane de la suprafaţa Planetei.

Acest Tratat este, de asemenea, motivul pentru care Reptilienii nu au mâncat la micul dejun un mare număr de oameni, în mod vizibil, la suprafaţa Planetei – după anul 1996, atunci când prezenţa lor deja era masivă în subteranele Planetei, cu 500 de milioane de entităţi prezente.

Acest Tratat este şi motivul pentru care Bombele Strangelet nu au fost detonate, cu mai multe ocazii.


De îndată ce ameninţarea Chimera este încheiată, Forţele Luminii vor interveni la suprafaţa Planetei, în mod direct.

Încercările indirecte de a străpunge prin Carantină au început în secolul 19 (N.MY.: Anii 1800), când pleiadienii au inspirat Societatea secretă „NYMZA” („Sonora Aero Club”) ca să construiască nave aeriene.


TESLA a avut conexiuni cu „NYMZA” şi a încercat să construiască o navă spaţială pentru a călători pe Marte.

Încercarea sa a eşuat, iar după aceasta, JP Morgan l-a blocat financiar pe Tesla.


MARCONI a fost un student al lui Tesla şi, după ce a văzut cât de urât l-a tratat Cabala pe Tesla, el şi alţi câţiva oameni (inclusiv faimosul alchimist FULCANELLI) s-au mutat în America de Sud, unde au construit un oraş subteran secret în Anzi, în anul 1937.


Tesla, Marconi şi Fulcanelli sunt toţi membri ai Frăţiei Stelei.


A doua încercare pleiadiană de a străpunge Carantina a avut loc pe la începutul Secolului 20, cu Societăţile THULE şi VRIL, în Germania.

Curând, mai multe rase ostile au preluat controlul asupra programului spaţial german, care a culminat cu construirea în secret a unei baze germane pe Lună, în timpul celui de-al 2-lea război mondial.

Baza nazistă de pe Lună a fost preluată de reptilieni, la scurt timp după sfârşitul războiului, iar tot personalul a fost eliminat.


O încercare mai directă de a străpunge Carantina a fost făcută pe 20 februarie 1954, când Preşedintele Eisenhower s-a întâlnit cu reprezentanţi ai pleiadienilor şi ai Comandamentului Ashtar, la Baza Aeriană Edwards.

La presiunea Armatei Negative, Eisenhower a fost forţat să respingă acordul cu ET.-ii pozitivi şi, mai târziu, să semneze în schimb un tratat cu negativii din Zeta Reticuli şi rasa Draco.

Pleiadienii, oricum, au reuşit să negocieze un accept din partea Militarilor Negativi ca să construiască o bază secretă sub Insula Bora Bora din Polinezia Franceză, cu condiţia ca existenţa lor să rămână necunoscută populaţiei de la suprafaţă.


James Francis MacIntyre, episcopul de Los Angeles, a fost prezent la întâlnirea din Baza Aeriană Edwards, informând despre maşinaţiunile Iezuiţilor.

Există în Biblioteca Vaticanului fotografii şi filme ale navelor pleiadiene, care au fost făcute la acea întâlnire.

Iezuiţii au fost constant ţinuţi la curent de către Militarii Negativi despre tehnologiile pe care militarii le-au primit de la Zeta Reticuli şi Draco.

Un program spaţial secret al Iezuiţilor a fost pornit în 1956, pentru a construi Bazele de pe Lună şi Marte.

Programul nu a fost reuşit şi, ironic, a fost numit cu numele de cod Marconi.


Adevăratul program spaţial secret a început în 1960, atunci când Grupului Chimera i s-a dat permisiunea de către Militarii Negativi din SUA, NATO şi ţările europene, URSS şi China ca să construiască baze secrete în cooperare pe Lună şi pe Marte, în anumite zone restricţionate.

De asemenea, un Tratat secret a fost semnat între Cabală şi complexul Draco-Reptilieni-Zeta, care au acordat Cabalei sprijinul tehnic în construirea bazelor de pe Lună şi Marte, în timp ce acelor rase negative li s-a dat permisiunea ca să construiască baze subterane pe Terra, împreună cu Militarii Negativi.

Baza Mars” (în colaborare SUA-URSS) a fost construită în 1964 şi apoi extinsă în următoarele decade, când acestui program i-au fost adăugate alte baze, pe Lună şi Marte.

Principala bază lunară a fost construită în partea opusă şi a fost numită cu numele de cod „LOCLunar Operations Command”.


Întregul program spaţial secret a fost numit „Solar Warden”, soldaţii „de top” fiind acceptaţi în acest program şi spălaţi pe creier cu ideea că ei apără Terra de ET negativi.

Unii diplomaţi ai Naţiunilor Unite au ştiut de existenţa „Solar Warden” şi au crezut cu naivitate că este un program global de apărare împotriva ameninţării ET.

În realitate, scopul acestui program spaţial secret a fost de a construi peste tot în Sistemul Solar, în cooperare Umano-Draco, infrastructura pentru invazia Archonică, care a avut loc în 1996.


Din partea umană, programul a fost condus de „cei patru nesfinţi” : Bush Sr., Henry Kissinger, Donald Rumsfeld şi Dick Cheney.

„Cei patru nesfinţi” sunt, de fapt, Draconieni care s-au încarnat în formă umană acum 26.000 de ani, fiind cei mai vizibili 4 hibrizi Draco-Umani.



Dick Cheney a fost liderul „Corporaţiei Mars” şi a susţinut că este proprietarul datoriei planetare pe care Terra o datorează Corporaţiei Mars şi „civilizaţiei de ruptură”, care „a muls” forţa de muncă umană, prin sistemul bancar central al Rothschild-ilor.


Foţele Luminii s-au infiltrat în programul spaţial „Solar Warden” în multe feluri.

Eisenhower, încolţit de Cabală şi forţat să facă echipă cu ET negativi, a format câteva celule secrete, în interiorul programului „Solar Warden”, care lucrau pentru Lumină.


De asemenea, „ORGANIZAŢIA” (predecesoareaMişcării de Rezistenţă”) a avut echipe secrete infiltrate în programul Solar Warden.

Organizaţia” a cooperat şi cu Andromedanii pozitivi care erau la curent cu situaţia din Sistemul nostru Solar.


Forţele Luminii au construit propria lor bază lunară în craterul Tycho, iar eu am vizitat-o în anul 1983.

Aceasta era o structură de forma unei cupole enorme, cu o piscină deosebită în interior, de unde se putea vedea Terra.

Mulţi ani mai târziu, am avut parte de un „moment supra-realist” atunci când m-am aflat într-o piscină similară, pe Terra, acoperită cu o cupolă de sticlă şi privind cum răsărea Luna.

A avut loc atunci un şoc şi o confuzie în creierul meu, văzând Luna cum răsare prin structura de sticlă a cupolei, în loc să văd lumina Terrei !


După invazia Archonilor din 1996, Sistemul Solar a fost invadat cu entităţi Draconiene şi Reptiliene.

Principala lor bază militară a fost în CHARON (pe luna lui Pluto), cu multe fortăreţe în principala Centură de asteroizi.

În acea perioadă, mulţi oameni-cheie au fost duşi în bazele militare subterane şi au fost programaţi mental pe bază de traumă, împotriva Confederaţiei Galactice şi a Comandamentului Ashtar.

Acesta este motivul pentru care mulţi oameni, acum, sunt puternic împotriva Comandamentului Ashtar.


În timpul OFENSIVEI MASIVE DE ELIBERARE dintre anii 1999 şi 2004, FORŢELE LUMINII ale Mişcării de Rezistenţă, Pleaidienii, Siriusienii, Flota Andromedană şi Comandamentul Ashtar au curăţat marea majoritate a prezenţei Draco-Reptiliene din Sistemul nostru Solar.



După anul 2004, rămăşiţele forţelor Draco-Reptiliene au lucrat îndeaproape cu „cei patru nesfinţi” pentru a bloca pătrunderea pe Planetă a Flotei de Eliberare a Forţelor Galactice ale Luminii şi au manipulat împotriva Luminii super-soldaţii din programul „Solar Warden”.

Între anii 2004 şi 2012, Forţele Luminii au curăţat complet Sistemul Solar de prezenţa Draco-Reptiliană, cu excepţia celor care lucrau direct cu Grupul Chimera.


În acea perioadă de timp, „Solar Warden” a operat în principal în două locaţii.

Operaţiunile subterane lunare şi operaţiunile de pe orbita Terrei cu vehiculele sublunare X-22A, SR-33A şi TR3-B au fost dirijate de la Baza Forţelor Aeriene de la Peterson, din Colorado, care „se întâmplă” să fie şi Şeful NORAD (Reţeaua de radar pentru detecţie OZN) şi Comandamentul Forţelor Aeriene şi Spaţiale.


Operaţiunile din Sistemul Solar au fost dirijate din Baza subterană din Kings Peak, din Utah, unde a fost mutat majoritatea personalului din „Aria 51” şi din „S4”, atunci când aceste două locaţii au devenit cunoscute publicului larg.

În 2012, Forţele Luminii au închis „Solar Warden” şi, de atunci, Cabala este pedepsită ca să rămână la suprafaţa Planetei şi să nu se poată sprijini puternic pe promisiunile (goale) ale Chimera că vor fi salvaţi, scoţându-i de pe Planetă în momentul arestărilor în masă.



De la începutul anului trecut (2014), Forţele Luminii tratează cu Grupul Chimera în mod direct.


De la finalul lui Ianuarie din acest an, 2015, pe măsură ce Bombele Strangelet şi de tip Toplet au fost îndepărtate, au început operaţiunile de curăţire a Sistemului Solar de ultimele vestigii ale întunericului.

Această operaţiune are numele de cod „MOSS” („Multi-dimensional Operations Solar System”).

Această operaţiune este încă în desfăşurare.


Realizări importante au avut loc în ultimele câteva zile.

După finalizarea cu succes a „MOSS” şi în apropierea Momentului EVENIMENTULUI, vor avea loc „DEZVĂLUIREA” şi „PRIMUL CONTACT”, aceasta încheind stadiul de CARANTINĂ pentru Planeta Pământ.




14 comentarii:

  1. interesant. dupa cum m-am obisnuit in ultimul timp, am intrebari fara raspunsuri. s-au mai bine zis am inceput sa fiu mai circumspect. nu mai astept nimic. dupa cum am mai spus, trebuie lucrat la nivel individual si, pe cat posibil, sa-i luminam prin noi pe cei care sunt dornici de lumina dar nu stiu de unde sa porneasca. cand se traieste in minciuna, si adevarul pare sa fie o minciuna. cam asta a trait populatia globului in ultimii .... ani. acum cand poate adevarul iese la lumina, este atat de neobisnuit incat unora le este greu sa accepte. de accea spun ca trebuie sa lucram la nivel individual, ca atunci cand adevarul va fii complet revelat sa-l simtim cu fiecare celula a noastra. si atunci nu vom mai "judeca" dupa canoanele mintii daca ce este, este sau nu adevarat.
    este bine sa nu asteptam. este bine sa facem totul acum. in fiecare clipa trebuie sa traim ca si cum adevarul este revelat. ca si cum nu mai este voalul. omul poate sa faca asta. priviti in interior si acolo va veti descoperii. acolo sunteti cu adevarat. uniunea corp fizic - corp interior este mai benefica ca niciodata. trebuie sa renuntam a mai considera corpul fizic ca ceva rau (asa cum ne invata unele canoane). numai in interior ne vom descoperii si vom descoperii ca, noi si creatorul nu am fost niciodata despartiti.
    si in momentul acela vom vedea lumina. si odata cu ea o parte din voalul planetar si mai ales individual va disparea.

    iubiti-va pe voi si pe ceilalti

    namaste

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE DOMNULE MarYan !!! In zilele cand nu am nicio veste de la Dvs. ma gandesc cu infrigurare dar si cu sincera dorinta de a fi util cu ceva fortelor de lumina care lupta nestiuti pentru noi traitorii sau ,daca vreti muritorii de rand.Am citi raportul activitatii fortelor de lumina si treba este intortochiata rau ! Cu adevarat zic,trebuie sa cunosti multa ISTORIE GALACTICA-dar ,mai ales SA O CUNOSTI PE CEA CARE S-A DESFASURAT DE-A LUNGUL MILENIILOR ci nu cea care vrea orice asa zis erudit sa ti-o cosmetizeze in interes si si simpatii personale.Pe alt plan de discutie ,asteptam niste raspunsuri de la Dvs. deoarece in ultima mea interventie la textul publicat de Dvs. cu privire la Radiestezie,spuneam eu acolo ca si eu sant posesorul unui pendul dar nu-s atat de meserias si va rugam sa-mi dati ceva indrumari. Ma gandesc ,ori ca nu ati citit respectivul inscris ori ca timpul Dvs. este foarte restrictionat. Va multumeste GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Faptele sunt prezentate intr-o logica ...terrana, ca sa zic asa. Daca meditam un pic asupra evolutiei prezentate mai sus, cu tot respectul, ceva nu se leaga. Fortele luminii au fost obligate sa incheie un tratat, acu 26000 de ani; de cine? de ce au acceptat? de ce intervin acum? etc. Parerea mea este ca lucrurile sunt mai subtile si chiar tin de anumite principii universale, care in manifestare au creat aceste conditii. Noi, oamenii sau stra stra stramosii nostri am facilitat (i-am invitat) sa ne ocupe.. mental in primul rand (Eva si Adam). De asemenea, raul are rolul lui, jaloane in cresterea noastra spirituala. Dar, probabil...raul a intrat pe o spirala in jos care ar produce stricaciuni ireparabile la nivele fizice, eterice, astrale, poate si mai adanci la nivelul universului nostru, mama Geea fiind Ceea care a simtit prima si care a cerut
    ajutorul, existand pericolul de a ramane blocata, cu fii ei cu tot (adica noi) in acest continuum spatio-temporal (oprirea evolutiei sau chiar mai rau). In locul Geei trbuie sa vina o alta planeta, ca scoala si cu acelasi destin (pe aceea urmand sa se transfere si sufletele ce nu vor face fata cresterii de pe aceasta planeta). Parerea mea. Ar mai fi dar nu vreau sa plictisesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spuneti tot ce ganditi , cine se plictiseste plate sa faca altceva.

      Ștergere
  4. Asa cum se specifica si mai sus, este necesar sa ne cunoastem adevarata istorie ... cea a Pamantului si cea a Universului! Pana atunci , cele prezentate mai sus parca ar face parte dintr-un film... Abia astept sa se intample acel " Disclosure" ca sa punem si noi cap la cap cele prezentate mai sus.S-a incercat sa ni se povesteasca ceva de Annunaki si cum ne-au transformat ei in sclavi ( dupa ce s-a lucrat genetic) , dar parca istoria nu e completa...Oricum, multumim lui Marian si celor ca el pentru editarea acestor articole... Noi deja stim ca se intampla ceva, dar ne lipsesc "amintirile"....Aproape toti parca simtim ca s-a schimbat ceva si se apropie sfarsitul unor timpuri, deja se vad semne peste tot in lume.Tine de noi in primul rand sa schimbam , ajutoarele vor veni direct , dupa cum spunea si Cobra.
    Multe multumiri! Nora

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuze, revin: daca ar fi putut ar fi impiedicat venirea celor 7 miliarde de suflete pe planeta, ar fi limitat la numarul pe care instrumentele lor incearca acum sa -l atinga pentru a putea sa controleze umanitatea (unii zic de 500 milioane). Spre disperarea lor vin si iar vin suflete si intre acestea unele inalt spirituale. Cum sa mai faci fata? Cataclism? Inchiderea cerurilor? S-a dus! Maurul si-a facut datoria,poate sa plece. De asemenea, oamenii au avut mereu la indemana Calea!
    Ar fi interesant de analizat ce s-a intamplat in 1054, apropo de poza excelenta de mai sus cu conciliul papal. Dincolo de explicatia cu papa, etc.
    Ma raliez si eu lui Nora in a multumi pentru munca lui Maryan, care da ocazia sa ne mai gandim si la altele nu numai la spectacolul din fata ochilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. CUM ZICEA UN Anonim : ”... este bine sa nu asteptam. este bine sa facem totul acum. in fiecare clipa trebuie sa traim ca si cum adevarul este revelat. ca si cum nu mai este voalul. omul poate sa faca asta. priviti in interior si acolo va veti descoperii. acolo sunteti cu adevarat. uniunea corp fizic - corp interior este mai benefica ca niciodata. ...” ȘI AȘA ESTE :) !

    RăspundețiȘtergere
  7. Va recomand sa cititi aceasta carte.Asa o sa aveti o imagine mai clara.Evenimentul va fi sigur si este normal sa se produca in aceasta perioada Cartea se numeste Manualul Ascensiunii si o gasiti aici https://putereaprezentului.files.wordpress.com/2013/01/manualul-ascensiunii.pdf.Lectura placuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa parerea mea ADEVARUL a fost revelat si EVENIMENTUL a avut loc acum 2015 ani, ce se intampla acum este doar lucrarea subtila a legii iubirii, singura la care fac referire toti, pamanteni, extraterestrii, intraterestrii. Tot ce se intampla de atunci sunt prafuri....stelare, e adevarat, dar doar praf....in ochi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru că s-a pomenit de istorie, îmi permit să vă invit (pe cei care poate nu ați făcut-o deja) să citiți o versiune mult mai cuprinzătoare despre *realitatea paralelă* în care trăim. Mesajul postat de Cobra este *încurajator*, dar și eu, ca și cristi, am unele rețineri: https://lumeacarnavalului.wordpress.com/2015/01/23/kathara-harta-universului-vazuta-de-civilizatii-extraterestre-avansate-si-originea-kabbalah-partea-i/

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincera sa fiu astept cu nerabdare intalnirea de gradul 3. Cred in existenta fortelor benefice din Sistemul nostru solar si am certitudinea ca ajutorul lor este determinant in curatirea si transformarea planetei noastre.

    RăspundețiȘtergere
  11. Viata nu este atit de simpla.Exista o lupta oarba in societate si anume,a crede in et.sau in biserica.Parerea mea,de fapt este ca singura speranta a noastra este CREATORUL. indiferent cum s/ar numi el.Restul sunt interese care se rezuma la bani.Cine stapineste banii, stapineste si lumea. Asa ca haideti sa nu ne mai amagim cu iluzii.Nici biserica si nici ext. nu vor salva PAMINTUL,ci doar noi cu ajutorul CREATORULUI.

    RăspundețiȘtergere