luni, 16 februarie 2015

COBRA : Deschiderea CUTIEI („Darurilor”) – 13 februarie 2015.



Deschiderea CUTIEI („Darurilor”)
13 februarie 2015





Nota MarYan :

Deşi poate că majoritatea aţi parcurs „în original” şi acest material, îl aducem şi pe acest blog pentru a fi „în baza de date” pentru când se va studia Evoluţia informaţiilor de acest fel din această „nebună perioadă”...

Căci, într-adevăr, perioada aceasta este una dintre cele mai dificile, care prefigurează momentul unei Mari Eliberări – atunci când şi Aşteptările sunt uriaşe, fiind depăşite doar de Nevoia de Intervenţie a fiecăruia cu el însuşi asupra lui însuşi şi asupra Întregului Planetar !

Informaţiile vin tot mai alert şi în ritm tot mai intens (mai ales după ultimul Editorial), aşa că deja următorul Editorial „este pe drum”, cu ultimele informaţii (şi corecţii) în privinţa a ceea ce se întâmplă acum şi, mai ales, în privinţa evoluţiei dezactivării Voalului şi  a Pregătirii Evenimentului.

Deşi mai multe precizări vor veni în acest ultim Editorial, acum doar punctez faptul că observ (din comentariile apărute, şi nu puţine) încă multă CONFUZIE în mintea şi corpul conceptual (cauzal) al multor oameni, chiar şi la unii care au mai tot studiat materialele lui Cobra şi informaţiile transmise de noi, pe acest blog – şi este oarecum „normal”, dar nu firesc, să se întâmple aşa, când sesizăm şi noi fluctuaţii majore în câmpul energiilor mentale şi emoţionale Planetare, care produc efecte pe măsură...

Aşadar, după cum am transmis de atâtea şi atâtea ori, acum este nevoie, mai mult decât oricând, de acea CENTRARE ÎN FIINŢĂ (fie prin Meditaţie, Rugăciune sau orice altă formă particulară care „vă pică bine”) pentru a accelera accesul Luminii pe Pământ, care este mai aproape ca niciodată de Momentul de Eliberare !





COBRA :

Necunoscutul binefăcător” a asistat la finanţarea câtorva proiecte, şi lucruri bune s-au făcut, între timp !

Bătrâni NAVAJO (N.MY.: Amer-indieni din SUA) au primit generatoare de încălzire pentru a supravieţui iernii aspre, iar o anumită organizaţie non-profit a  beneficiat de fonduri care ar putea ajuta la construirea unui dom-seră ce va putea cultiva hrană gratuită pentru cei flămânzi.

Multe propuneri de proiecte au fost primite, dar numai aproximativ 10% dintre acestea ar putea îmbunătăţi, cu adevărat, Linia Temporală a Planetei.


Totuşi, există multe proiecte bune, iar unele dintre acestea pot fi văzute pe acest site.


Acum este timpul ca orizonturile să se extindă. Există proiecte bune, acolo, care cu adevărat pot schimba viitorul Planetei.

Acum avem nevoie ca să mergem dincolo de vechiul clişeu, în care toţi băieţii buni sunt săraci şi toţi băieţii răi au bani.

Există zeci de mii de oameni care citesc acest blog (N.MY.: al lui Cobra), zi de zi, şi, conform statisticilor, aproximativ o sută dintre ei sunt milionari, iar unul are chiar zeci de milioane (N.MY.: de dolari) :



În cazul în care oricare dintre aceste persoane ar dori să ajute la finanțarea celor mai bune proiecte, ei pot contacta la : cobraresistance@gmail.com .


Noi, cu toţii, avem un viitor luminos în faţă (N.MY.: şi este chiar important să ne reamintim, din când în când) :



Noi putem fi spectatori pasivi sau Creatori Activi ai acestui Viitor.

Alegerea este a noastră !


PENETRAREA PRIN COMPRESIE este aproape !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu