sâmbătă, 21 februarie 2015

COBRA : (DRAGONII) ROŞII şi ALBAŞTRI (20 februarie 2015)



(DRAGONII) ROŞII şi ALBAŞTRI
20 februarie 2015





Nota MarYan :

Iată, acum Cobra vine cu alte tipuri de informaţii, aici despre luptătorii din zona orientală, ai „Familiilor Dragon”, de care am tot auzit până acum, dar care nu ne era foarte limpede la ce anume se referea acesta.

Acum, avem mai multe detalii, cel puţin pentru început...

Însă, cel mai interesant pentru mine a fost că în acest material am descoperit câteva informaţii care confirmă tocmai ceea ce am scris şi eu în ultimul Editorial, al 10-lea, pe care îl voi posta în cursul acestei zile de week-end, cu ultimele informaţii despre Evoluţia Parametrilor Planetari.

Până atunci, vă invit să aprofundaţi cât de puţin şi acest subiect, al FAMILIILOR DRAGON.





COBRA :


Am intrat într-un Nou CicluAnul Chinezesc al Oii (N.MY.: I se mai spune şi Capră).

Acesta este momentul când Victoria este realizată prin BLÂNDEŢE şi nu prin forţă brutală :



Intrând într-un nou Ciclu, acum este timpul ca să mai eliberăm anumite informaţii despre „Cei Roşii” şi „Cei Albaştri”.


Dragonii ALBAŞTRI” provin din grupuri taoiste secrete, legate de Reţeaua Agartha.

Împreună cu Ordinul (secret) al lui Pitagora, aceştia au aprins scânteia Renaşterii în Italia.

Ar putea fi interesant de observat că Leonardo da Vinci a copiat, pur şi simplu, străvechi texte chinezeşti, pentru celebrele sale „invenţii”...

Momentan nu se mai poate adăuga nimic despre „Albaştri”, doar faptul că unii dintre aceştia sunt „Gardieni ai Portalurilor”.


Dragonii ROŞII” provin din forţele militare ale Dinastiei MING.

Archonii au dorit ca să distrugă puterea acestei dinastii.

Prima lor intervenţie a fost de a-i îndepărta de la putere pe cei din dinastia Ming, prin intermediul triburilor MANCHU (controlate de archoni), care au invadat din nord, preluând Beijing-ul şi pornind, astfel, Dinastia QING.

Apoi, Împăratul KANGXI al dinastiei Qing a invitat Iezuiţi în China.


„Dragonii Roşii” au lucrat, în secret, la curtea imperială a dinastiei Qing şi în cadrul forţelor militare, împotriva Manchu şi a invadatorilor iezuiţi :



Evenimentele care au avut loc la Curtea imperială Qing, în decursul secolului al 18-lea, au mult mai multă influenţă asupra situaţiei geo-politice actuale, decât îşi dau seama majoritatea oamenilor.

Pe la începutul secolului al 19-lea, familia Rothschild a reuşit să preia controlul asupra Chinei, în urma „Războaielor OPIUM-ului”.


„Roşiii” au fost nevoiţi să se menţină la un nivel scăzut de intervenţie, dar deghizaţi în Societatea Secretă „Opt Trigrame”, mai târziu reuşind să organizeze rebeliunea numită „Răscoala BOXER-ilor”, ca încercare de a-i arunca pe Iezuiţi şi pe Rothschild-zi afară din China.

Cu toate acestea, Rothschild-zii şi-au înăsprit strânsoarea lor asupra Chinei, în cursul secolului al 20-lea.


Cele mai multe informaţii din articolul de mai sus sunt corecte, exceptând faptul cum Chiang Kaishek, în realitate, nu a fost niciodată un sprijin pentru Cabală, însă Familiilor Dragon, da.


Aici sunt necesare câteva explicaţii.

TRIADELE (N.MY.: Mafia chineză) nu lucrează pentru Familiile Dragon, ci pentru Cabală. Cu toate acestea, mulţi agenţi Dragon s-au infiltrat în Triade şi, recent, unele dintre acestea, poate chiar mai multe, vor asista în secret la răsturnarea Cabalei.



Rotschild-zii au încă destul de mult control asupra Chinei, cu mulţi agenţi infiltraţi în structura guvernului, având baza de operare în HONG-KONG.

Cu toate acestea, în ultima vreme, „Dragonii Roşii” primesc sprijin tactic de la guvernul chinez, pentru eliminarea infiltrării Rothscild-zilor.


MACAO este baza de operare pentru operaţiunile Nobilimii Negre şi a Iezuiţilor în China.

Henry Breakspear, un mare Archon – cap de linie genealogică – locuieşte în Macao.


TAIWAN este baza de operare pentru multe Familii Dragon pozitive. Acestea au fost forţate ca să plece din China continentală, după „revoluţia comunistă”.


Familiile „Dragoni Roşii” provin din facţiunea pozitivă a rasei draconiene.

Scopul lor este de a-i învinge pe duşmanii lor archonici, iezuiţii (hibrizi Andromedani/Orionieni) şi Rothschild-zii (Magia neagră Orioniană).

Aceştia sunt Protectori curajoşi şi Gardieni ai dreptăţii.


Trebuie să înţelegeţi că „Dragonii Roşii” de astăzi nu mai sunt aşa cum erau soldaţii unui Împărat Ming. Ei au ţinut pasul cu progresul tehnologiei şi au acces la o putere militară considerabilă, într-un mod care nu va fi descris aici...

De asemenea, specialiştii informaticieni sunt suficient de pregătiţi pentru a realiza Resetarea Financiară Globală, prin simpla apăsare a unui buton, dacă apare această nevoie urgentă...


Acum, cu Noul An Chinezesc (al Caprei), „Dragonii Roşii” vor deveni mai activi. Ei au propriile lor planuri în privinţa „celor patru ne-sfinţi” (N.MY.: Vedeţi ultimele postări ale lui Cobra despre aceştia, care ar fi Bush Sr., Henry Kissinger, Donald Rumsfeld şi Dick Cheney).



PENETRAREA PRIN COMPRESIE” este aproape !




5 comentarii:

  1. MarYan, putem să ne gândim că alianța BRICS, cu tot ceea ce include ea, ar putea reprezenta Planul C al Cabalei, în cazul în care Planul A nu le reușește? Planul B ar putea fi acela al declanșării unui nou război mondial, cu Ucraina, un cap de pod alături de Iran și/sau Siria. Poate exista (și) această posibilitate? Ar putea fi acest Plan C o altă Mărie, cu o față *mai umană*, scopul fiind tot acela de a crea NWO?! Ar putea reprezenta *Evenimentul lui Cobra* acel Proiect Blue Beam la care se lucrează în secret dar și pe față (vezi multitudinea de sateliți geo-staționari)?
    Dacă tot există atâtea teorii ale conspirației, de ce nu am putea lua în considerare și această teorie?!
    PS: ar fi minunat să nu fie așa, evident! Dar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Cristian, îţi transmit la modul cel mai SIMPLU că, din perspectiva noastră, a celor care lucrează la des-coperirea celor mai veridice informaţii şi cât mai apropiate de Adevăr(ul Divin) - atât cât ne pricepem noi - această idee, ca şi altele pe care le-ai expus în secţiunea comentariilor pe acest blog, reprezintă doar "speculaţii ale minţii", probabil devenită foare sceptică prin bombardamentul "mainstream"-ului cu "teoriile conspiraţiei".

      Dacă nu ai studiat încă, poţi re-citi articolul cu prezentarea generală a lui Cobra, al cărui link (http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/05/normal-0-21-false-false-false_14.html) îl găseşti la începutul oricărui material al lui Cobra, inclusiv acesta - sau prezentarea generală a celor de la Galactis (Alkesh), sau mai ai răbdare câteva ore până postez ultimul Editorial, al 10-lea, în care găsești link-urile despre descrierea detaliată a Evenimentului.

      Aceasta este perspectiva noastră, iar dacă tu ai altă percepție, este ok, și atunci nu ne rămâne decât "filtrul implacabil al timpului", care va aduce sau nu confirmare celor expuse de noi, pe acest blog, atât din zeci de articole ale lui Cobra şi ale celor de la Galactis, cât şi din propriile cercetări "neconvenţionale", detaliate în Editorialele blogului...

      În rest, îţi sugerez doar să meditezi cât mai profund la acel "motto" de care deseori vorbesc : "Să ne ieşim din minţi (minte), pentru a re-intra în Simţiri (a simţi, cu INIMA)" - singurul filtru real şi cel mai veridic, care activează la parametri maximi Puterea Discernământului.

      Succes!

      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
  2. Buna seara,
    Ati postat intr-unul din articolele trecute informatia ca s-ar fi oprit operatiunea "chemtrails". Cred ca doar au epuizat stocul de praf iar acum l-au refacut si s-au apucat iar de treaba. Astazi 21.02.2015 au inceput cu dungile dis de dimineata (cu un cer albastru cristal) si pe la ora 15.00 tot cerul era acoperit cu praf. In ultimul an intreruperile au fost scurte si rare. Baietii sunt pe cai mari. Ce spune despre asta amicul radiestezist?

    RăspundețiȘtergere
  3. NAMASTE !!! IERI AM AUZIT O INFORMATIE LATtV DIGI24 -S ISE REPETATA LA FIECARE BULETIN DE STIRI ,CUM CA AMERICANII DE LA CHEVROM AR PLECA DIN ROMANIA DEOARECE AU GASIT ALTE ZONE MULT MAI PROLIFICE......SA FIE ASTA REALA MOTIVATIE,SAU CEVA CE TINE DE SECRETELE DINTRE CORPORATIE SI STATUL ROMAN----PROBABIL CA PE ACTUALUL PRESEDINTE NU L-AU MAI PUTUT MINTI SI MITUI CA PE T.BASESCU.

    RăspundețiȘtergere
  4. Namaste cesan christalin
    Imi plac cei '' 2 dragonii'' (cel albastru si cel rosu :) )
    '' Până atunci, vă invit să aprofundaţi cât de puţin şi acest subiect, al FAMILIILOR DRAGON '' EU ZIC SA APROFUNDEZI MAI MULTTTTTT !!!!
    http://pichost.me/1821449/ ... mai dai un click pe ea

    RăspundețiȘtergere