duminică, 22 februarie 2015

MarYan - EDITORIAL (nr. 10) : „SUBŢIEREA” VOALULUI şi cât de aproape este „EVENIMENTUL” în contextul politic, militar şi economico-financiar actual



MarYan : EDITORIAL (nr. 10)
„SUBŢIEREA” VOALULUI
şi cât de aproape este „EVENIMENTUL”
în contextul politic, militar şi economico-financiar
din Prezent





BUNĂ DIMINEAŢA !


Iată „Zorii se arată!”, iar acum o „strigăm” nu doar la finalul vreunui „Revelion”, ci chiar cu „acoperire” cât se poate de reală : suntem în pragul unor „Noi Zori Cosmici”, a unui „Nou Început” Planetar, de data aceasta în Lumină (Divină) !
 
De aceea am simţit să „strig” acest „Bună Dimineaţa!” la finalul ultimului Editorial (al 9-lea) – şi care a primit, în foarte scurt timp, o replică artistică, zic eu, deosebită, de la o actriţă şi sensibilă poetă, MARIANA BURUIANĂ, care, ajungând pe acest blog şi venind în contact cu aceste informaţii, „i-au venit” deja aceste imagini ale unei „Noi Dimineţi Cosmice” :

BUNĂ DIMINEAŢA !
Dispare din noi ceaţa !
Lumina e albastră,
însorită-n Cuprins !

Ca roua-nmiresmate
Raze-ncondeiate
Străluce înspre Soare
din Gândul Ne-învins !

BUNĂ DIMINEAŢA !

Rotunda-mbălsămare
cu Aripi de Lumină
şi aer Serafim !

Pogoară din cer, Viaţă,
Pătrunde-n veci, Senină,
Prin Porii-Ţepi -- ca ceaţa --
în Sunet de Rubin !

Răsai-înmiresmare
În Clinchet--Şuvoi Lin !
Curată-mbălsămare
în Sunet de Rubin !

BUNĂ DIMINEAŢĂ !

Adulmecă-ne Viaţă !
Suport superb de Aur
şi aer Serafim !”




Acum, trebuie să recunosc că poate şi contactul nostru direct care s-a realizat la un Curs de Nutriţie pe care l-am susţinut acum vreun an prin zonă, şi la care Mariana a fost foarte atentă, să fi ajutat la o conectare mai profundă care a catalizat o Trăire mai intensă către acest răsunător BUNĂ DIMINEAŢA ! – pentru care îi mulţumesc din inimă...

Mă bucur că apar tot mai multe răspunsuri – reacţii („feed-back”-uri) la informaţiile transmise de noi pe acest blog, care, după cum observ, devine tot mai mult acea Platformă-Portal şi mai ales „Univers Christalin” în care tot mai mulţi dintre voi simţiţi să pătrundeţi cu tot mai multă încredere, pentru că ceea ce descoperiţi, inclusiv la nivel informaţional, reprezintă energii şi informaţii care pot avea un nivel cel puţin rezonabil de Veridicitate...

De fapt, această tot mai mare în-crede-re ne onorează şi ne face să mergem înainte cu şi mai multă determinare – chiar şi atunci când ne-răbdarea voastră de a primi anumite răspunsuri devine tot mai presantă, ca dovadă a interesului pentru tipul de informaţie care se transmite pe blog – şi pentru care solicităm înţelegerea voastră, căci timpul este tot mai „drămuit” şi, cel puţin uneori, chiar nu dispun de acest timp necesar pentru a „po-vesti” în tihnă despre subiectele abordate – şi pentru care îmi cer scuze dacă nu satisfac, după cum spuneam, ne-răbdarea voastră (dar care stimulează, în schimb, apetitul altora de a interacţiona, exprimându-şi propriile opinii, cu cât mai mult „bun-simţ, pe acest „TĂRÂM CHRISTALIN” – ceea ce este, iarăşi, minunat!).


Însă, pe de altă parte, sunt nevoit să intervin, şi chiar în cadrul (larg) al Editorialului, la unele comentarii care par foarte pertinente, dar care de-naturează ESENŢIAL Sensul înţelegerii mesajului transmis.

Unul din acestea se referă la un aspect fundamental, atins deseori în comentariile unui cititor (şi nu numai ale acestuia), care tot insistă că EVENIMENTUL cel adevărat ar fi avut loc acum 2.000 de ani, când însăşi LUMINA a pogorât pe Pământ, prin „Domnul nostru Iisus Hristos”...

Subiectul este prea vast pentru a-l „epuiza” în câteva rânduri, însă, ideea esenţială este aceea că acest blog promovează SPIRITUALITATEA cât mai LIBERĂ, şi nu RELIGIOZITATEA (îmbibată, primordial, cu DOGME).

Oricum „ai da-o”, expresia „Domnul nostru Hristos” este una „creştin-ortodoxă”, în primul rând, ori, noi am insistat deseori că nucleul („miezul nucii”) controlului planetar este cel... Religios. PUNCT.


Dacă la origine, „RE-LIGIA” a avut un rol de „a reface legătura-conexiunea” şi de „a Re-Aduce Legea (Divină)” („RE-LIGIO”), în prezentul ultimilor mii şi chiar zeci de mii de ani, Religia a devenit principalul instrument de control și manipulare, Esenţa MATRIX-ului de care atât de des amintim...

Dacă aceste aspecte ar fi doar nişte teorii „ciudate” sau chiar interesante... şi atât, ar fi minunat, însă problema este că aproape în fiecare zi „ne lovim” de acest aspect, deseori având de-a face cu persoane atât de „drăguţe” şi „spirituale” care, pur şi simplu „iau foc” când vine vorba de a atinge (măcar cu dis-cuţia) vreo dogmă religioasă...



Atfel că această RELIGIE s-a transformat în acea „RE-LIGARE” – adică în acel ceva care „leagă” şi „pune lanţuri” (la nivel de Conştiinţă).

De aceea, ca paranteză, am avut „şocuri” să constat cum persoane religioase şi, mai ales, „preoţi” şi „călugări” aveau un nivel incredibil de mic al nivelelor de conştiinţă şi al reglajului karmic - echilibrării karmice (mai slabă decât la mulţi tineri care încă nu păşiseră în viaţă, cu adevărat).

Iată ce înseamnă acest „Matrix” religios, în care până şi o parte din energia lui Isus fusese „prinsă” – căci în anumite mesaje reale, acesta transmitea că este afectat de această permanentă „aşezare a Sa pe cruce” şi de nenumăratele gânduri îndreptate către el, într-o anumită mentalitate (a suferinţei şi a durerii...).

De aceea noi vorbim de ENERGIA CHRISTICĂ, de CHRIST-ul care ALINă într-o holistică imagine CHRIST-ALIN(ă)...



Deşi nu pare la prima vedere, cred că este un răspuns cât se poate de direct la acele alegaţii legate de „singurul Eveniment care a avut loc acum 2.000 de ani”.


Şi, ca să elucidăm şi acest aspect : şi acum 2.000 de ani a avut loc un Eveniment, prin Sacri-ficiul („Oficiul Sacru”) teribil al părţii de Suflet desprinse din Lord SANANDA numită ISUS (sau Ieshua), însă ceea ce se prefigurează şi se petrece în prezent depăşeşte orice imaginaţie şi Eveniment de până acum, de pe această frumoasă Planetă : esenţa acestui fenomen constă în Sincronizarea stelară a 200 de Sori din Galaxie, cu o undă de Energie Divină care va fi trimisă chiar din Centrul Universului, din Sediul Central al Dumnezeului acestui Univers !

Pentru aceasta, adică pentru a lămuri „odată pentru totdeauna” acest aspect a CEEA CE ÎNSEAMNĂ EVENIMENTUL, dacă nu aţi înţeles din SINTEZA pe care am realizat-o în al 7-lea Editorial (Partea 1-a din „Este timpul să revenim cu picioarele pe Pământ...”), atunci vă sugerez, pentru o cât mai deplină înţelegere a ceea ce înseamnă EVENIMENTUL, dincolo de informaţiile (disparate) oferite de Cobra în atâtea mesaje postate pe blogul său (şi traduse şi pe blogul nostru), începând cu cea din prezentarea generală a lui COBRA, puteţi (re)citi următoarele materiale ale celor de la GALACTIS, de pe Categoria corespunzătoare de pe blogul nostru, astfel :


- 2 întrebări pentru Alkesh, referitoare la EVENIMENT şi la Cabală şi, mai ales,

- interviul cu Alkesh la FINDING VOICES RADIO din 2 februarie 2014, în care, dacă aveţi răbdare să citiţi cu atenţie toate informaţiile de acolo, veţi putea avea, după aceea, o imagine mult mai clară despre ceea ce înseamnă cu adevărat EVENIMENTUL !



Şi, repet a câta oară, informaţiile lui Cobra, situate la un nivel de Adevăr Divin de 60-70%, sunt mai puţin precise (căci vin din multiple surse) decât cele oferite de Alkesh şi Syriat, situate la un nivel de Adevăr Divin care porneşte de la 70% şi ajunge în medie la 80%, cu unele „vârfuri” care tind spre 90% - ceea ce este absolut remarcabil – iar aceasta o transmit nu pentru că aceştia „sunt români”, ci pentru că are legătură directă cu EXPRIMAREA (GRADULUI DE) ADEVĂR (DIVIN) !


Poate că acest aspect „se cerea” cu mare forţă, căci, între timp, poate că pe acest blog au apărut multe persoane care nu „au crescut” odată cu informaţiile împărtăşite aici, şi care nu au reuşit să studieze esenţa a ceea ce înseamnă „EVENIMENTUL”.

Iar acum, chiar că este TIMPUL pentru înţelegere !


La fel, despre multele comentarii legate de „Spectacolul din CASĂ” (vedeţi Editorialul anterior) : mulţi aţi fost provocaţi să împărtăşiţi propriile experienţe legate de acest subiect, ceea ce m-a bucurat „din inimă”, căci vă deschideţi, cu curaj, să exprimaţi ceea ce poate nici familiei şi prietenilor nu prea aţi spus până acum (datorită riscului de a fi catalogaţi „ciudaţi” sau chiar „ne-buni”...).

Totul a fost foarte frumos şi minunat, până au apărut, inevitabil, interpretările personale ale unora, care „au picat” şi ei prin acest „Univers Christalin”, de puţin timp.

Căci altfel nu pot explica „verdictele” lor, referitoare la atitudinea personală din Editorial, care ar fi fost „centrată pe exterior” (văzând evenimentele şi fenomenele din casă, doar din „prisma exteriorului”) – când, Editorialele şi Notele Personale din zeci şi zeci de articole abundă cu mesajul persuasiv-repetitiv (şi poate plictisitor pentru mulţi dintre voi, la un moment dat) de a „ne centra”, de „ a merge în interior”, şi de a ieşi din iluzia zisului „exterior”...

Aşadar, ca să con-centrăm informaţia : de aceea am insistat pe anumite detalii, tocmai pentru a înţelege orişicine că evenimentele din casă („discoteca”...) nu au avut de-a face cu propriile energii „poltergeist”-ice sau cu a altora care ar fi „bântuit” casa, în acele 2 zile.

Acest aspect este evident acum, dincolo de confirmările „amicului radiestezist” : joi, la prima „discotecă”, în casă era o persoană, iar eu lipseam, în timp ce sâmbătă, în a doua parte (principală) a „discotecii”, eram eu, iar prima persoană lipsea...

Aşa „s-a aşezat” situaţia, tocmai pentru „a vedea” că aici nu este vorba, în primul rând, de energiile noastre, nici ale casei, ci de interacţiunea acestora cu energiile din zonă ÎNTR-UN ANUMIT MOMENT (DE ACTIVARE AL ACELUI PORTAL, din cele 7 ale Zonei).

Căci, iată, după „nebunia” de joi şi de sâmbătă, de a doua zi toate au re-intrat în „normal” (până acum), de parcă totul a fost, permanent, absolut normal !

Cum vine asta ? : am avut subit „un puseu de nebunie”, iar acum totul a trecut ?

De aceea, experienţele voastre de „generatoare electrice poltergeist”-ice şi de alte naturi nu prea se potrivesc cu ceea ce am trăit în acel moment acolo, şi care a fost în mod repetat, de foarte multe ori, verificat de „amicul radiestezist” : activarea unui Portal care a interacţionat cu energiile noastre şi ale casei, pe fondul activării Energiilor Planetare datorată „SUBŢIERII VOAL”-ului !


Sper că, de data aceasta, se poate percepe şi mai clar fenomenul implicat – însă asta nu vă opreşte pe cei dornici de „scenarii exotice” ca să vă menţineţi propriile „puncte” sau chiar „orizonturi de vedere”...



...Şi, uite aşa, am ajuns şi la subiectul „arzător”, al „problematicii” VOAL-ului în contextul EVENIMENTULUI (pentru cei interesaţi doar de acest aspect, vă rog să nu vă supăraţi, căci doar v-am testat gradul de răbdare...).


Aşadar, să re-memorăm ultimele informaţii pe care le-am împărtăşit („cuminecat”, adică „comunicat”) în ultimul Editorial, al 9-lea, în jurul datei de 10 februarie 2015 :

- Lumina pe Pământ era în procent de 49,4% ;

- Dezactivarea VOAL-ului era realizată în procent de 85% şi

- Condiţiile de declanşare a EVENIMENTULUI erau realizate în proporţie de 90%.




Acum, după vreo 12 zile, în 22 februarie 2015, parametrii sunt următorii :

- Lumina pe Pământ : 49.4% (staţionar) ;

- Dezactivarea VOAL-ului : 90% ! ! ! şi

- Condiţiile de declanşare a EVENIMENTULUI : fluctuante, între 93% şi 95% (cu „baza” de 93%) ! ! !




De fapt, ca să fiu „cinstit”, aceste valori le-am primit încă din seara zilei de luni, 16 februarie 2015, deci, practic, la doar o săptămână de la informaţiile transmise în ultimul Editorial, din 10-11 februarie 2015...

...Iar acum vin cu acestea către voi, pentru a ne bucura împreună cu remarca repetată că „CEVA CU ADEVĂRAT DEOSEBIT SE ÎNTÂMPLĂ” !


Prima observaţie este că, într-adevăr, este fascinantă sincronizarea informaţiilor primite încă din anul 2010, care spuneau că „până în anul 2015 este puţin probabil ca să aibă loc TRANSFORMAREA” (aşa îi spuneam atunci) – când, repet, „pe ţeavă” era perioada 20-22 Decembrie 2012 cu ale sale „3 zile de întuneric”, văzut ca PUNCT FUNDAMENTAL DE COTITURĂ ÎN EVOLUŢIA PLANETARĂ !


Să facem o paranteză ? Hai s-o facem...

În ultima întâlnire cu „amicul” ne-am reamintit ce a însemnat creşterea nivelului de Lumină şi de conştiinţă pe Pământ în anii premergători ai lui 2012 – când, după cum am detaliat şi în propria lucrare („Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012...”), până pe la sfârşitul lui 2010, „cele trei zile de întuneric”, cu fenomenele dramatice conexe, încă reprezentau LINIA DOMINANTĂ A PĂMÂNTULUI în acel moment !


Ce ar fi însemnat dacă Lucrătorii în Lumină, alături de ET şi mulţimea Fiinţelor Înălţate „nu şi-ar fi făcut treaba”, alături de Lucrarea Mamei Pământ ?

Aceasta ar fi dus, printre altele, la Inversarea Axei Polilor, cu resetarea totală a câmpului electric şi magnetic terestru (şi a tuturor informaţiilor pe suport magnetic, printre multe altele...), cu „pierderea memoriei” majorităţii umanilor (de aceea, ultima resetare de acest gen, cu „Căderea Atlantidei” de acum 12.500 de ani, a dus la pierderea înaltelor cunoştinţe ştiinţifice ale atlanţilor, cu de-căderea societăţii umane la nivel de „comună primitivă” şi „oameni ai peşterilor”)...

...Geo-magnetic ar fi însemnat, dincolo de cutremure devastatoare (mai ales pentru zgârie-nori dar, în general, pentru orice construcţie umană), schimbări atât de bruşte de temperatură, că ar fi îngheţat instantaneu orice fiinţă umană (cam ca în filmul tematic „The day after tomorow”, pentru cine l-a văzut) – cel mai relevant exemplu fiind îngheţarea instantanee, în câteva minute, a mamuţilor, cu iarba din stomacul lor, cu tot...

...Şi multe alte „chestii simpatice”, care acum reprezintă doar „imagini de coşmar” ale unor Linii Temporale ale Pământului care au fost doar potenţiale – şi care, repet, până pe la finalul lui 2010, reprezentau încă LINIA DOMINANTĂ A PĂMÂNTULUI !...


Acum, nu ştiu de ce am simţit să re-amintesc aceste detalii prezentate în acea lucrare, aspecte pe care personal m-au cutremurat la vremea respectivă – în timp ce „marea majoritate” şi-au urmat cursul lui „AFACERI, CA DE OBICEI”, fără să aibă cel mai mic habar că prin Decembrie 2012 „le-a trecut glonţul pe la ureche” (ceva-ceva au simţit unii, căci de aici a apărut acea „panică globală” care i-a cuprins pe mulţi – culmea, iarăşi aflaţi în „defazaj”, faţă de realitatea momentului respectiv...).


Poate că de aceea am simţit să transmit aceste imagini, pentru a înţelege mai bine momentul actual, când mulţi îşi continuă propria „distracţie” (adică „distrucţie” vibraţională), în aceleaşi „AFACERI, CA DE OBICEI” (după expresia favorită a Fondatorilor : „Business, as usual”), fără să aibă habar că ÎN ACESTE MOMENTE SE PREGĂTEŞTE ELIBERAREA PLANETARĂ ŞI DECLANŞAREA EVENIMENTULUI - promis, încă de acum 2.000 de ani, când MAESTRUL ISUS a declarat discipolilor („apostolilor”) : „Acum, voi nu înţelegeţi, însă ATUNCI, EI VOR FI PREGĂTIŢI!



...VOI, adică NOI, CEI „PREGĂTIŢI”CE RE-SIMŢIM, ACUM ŞI AICI ?...


Acum, dragilor, poate că suntem mai pregătiţi, inclusiv ca rezonanţă „pe Inimă”, ca să pătrundem în „miezul” înţelegerii Voalului, pentru a percepe la cel mai înalt detaliu posibil ce este cu acesta şi ce-i cu această joacă de genul : „Uite Voalul, nu e Voalul !”...


Poate observaţi că, dacă în ultimul Editorial vorbeam de „Sfâşierea Voalului”, acum vorbesc de „SUBŢIEREA VOALULUI”.

Prin meditaţii succesive şi decisiv ajutat de amicul radiestezist care, dincolo de „măsurători şi întrebări”, primeşte Imagini de la un înalt nivel de Cunoaştere Cosmică, am putut concluziona că acest deja celebru VOAL nu este ca o pânză-ţesătură care este „sfâşiat” (rupt) în diverse locuri până la completa lui rupere, ci că se poate asemăna, cel mai bine, cu o CALOTĂ GLACIARĂ... aflată în curs de TOPIRE !

DA, putem vedea Voalul ca şi Calota Glaciară de la Poli, care ar fi (fost) poziţionată în jurul Pământului, la marginea Ionosferei, având o GROSIME CONSISTENTĂ DE CÂŢIVA KILOMETRI.


Acum, atenţie : DEZACTIVAREA VOALULUI se referă la SUBŢIEREA ACESTUIA, exact ca şi topirea Calotei Glaciare, de la o grosime de câţiva kilometri a acesteia, având funcţionalitatea de 100%, până la situaţia actuală în care GROSIMEA ACESTUIA poat fi măsurată în METRI sau, cel mult, în zeci de metri !


Ce înseamnă aceasta, ca şi consecinţă primară ?...

...Anume, că şi la aproximativ 99% dezactivare a VOAL-ului, rămâne o „pojghiţă” subţire a sa, care permite o funcţionare „la limita de avarie”, însă totuşi prezentă, a acestui VOAL (re-amintim : o REŢEA Plasmatică ScalarăPLASĂ – care înconjură Planeta, creată din aparatură fizică, însă şi cu componente energetice, subtile – eteric-astrale).

De aceea, noi am transmis de la bun început, după „entuziasmul” lui Cobra (cum că „Voalul a picat”), că este cazul „să stăm liniştiţi”, căci încă mai există un grad de prezenţă al Voalului, de 15% (acum vreo 10-12 zile).

Pentru că nu receptasem încă imaginea complexă şi mai completă, am văzut atunci Voalul ca fiind „Sfâşiat” , prin ale cărui goluri Lumina pătrundea „nestingherită”.

Ei bine, acum vin cu această imagine care mai temperează entuziasmul iniţial şi care spune că, până la „dizolvarea” totală acestuia, la nivel de 100%, LUMINA ÎNCĂ ESTE OPRITĂ ÎN A PĂTRUNDE NESTINGHERITĂ PE PĂMÂNT (inclusiv Unda de Energie şi Lumină, transmisă din Centrul Universal, la momentul „EVENIMENTULUI”) !

Totuşi, pentru a fi cât mai „corecţi”, precizăm că, în anumite zone, această „calotă de gheaţă” este topită aproape în totalitate, iar prin acele locuri Lumina pătrunde aproape nestingherită – numai că acele zone sunt foarte mici, ca suprafaţă, asemănătoare „copcilor” din gheaţă, pe unde Razele de Lumină Solară pătrund către adâncul Oceanului...

Sper că imaginile transmise sunt cât se poate de relevante şi revelatoare, pentru ca, explicându-ne şi având o imagine cât mai precisă şi mai holistică, să putem ieşi atât din „Matrix”-ul optimismului „fără acoperire”, cât şi al pesimismului la fel de „deformat”...


Iar acum, vom veni cu o informaţie foarte importantă, CHEIE a procesului aflat în curs de desfăşurare : pentru ca EVENIMENTUL SĂ AIBĂ LOC, este imperios necesar ca VOALUL SĂ FIE TOTAL DEZACTIVAT !

Altfel spus, degeaba va fi transmis impulsul de Lumină şi Energie din Centrul Universal – atâta timp cât Voalul va fi prezent, chiar şi la nivel de câteva procente, această undă NU VA PUTEA PĂTRUNDE PE PLANETĂ CA SĂ-ŞI ÎMPLINEASCĂ MENIREA !...

Iată rostul acestei teribile Lupte şi a MIZEI DEZACTIVĂRII ACESTUI TERIBIL VOAL (asemănător PLASEI ORIONIENE – de care am amintit uneori, şi pe larg prezentată în cartea „Prisma din Lira”, editată de Editura noastră) !



Iată şi sensul acestei puternice insistenţe a lui Cobra în privinţa „PENETRĂRII PRIN COMPRESIE A LUMINII”...

Apropos de asta : aţi înţeles, cu adevărat, ce înseamnă acest lucru ?


Haideţi să vedem : FORŢELE LUMINII acţionează cu maximă intensitate, punând presiune pe acest Voal („Calotă glaciară”) din EXTERIORUL Planetei, în timp ce partea cealaltă, din interior, este lăsată în seama Forţelor Planetare ale Luminii (celebrii „LUCRĂTORI în LUMINĂ”, adică NOI TOŢI, care citim aceste rânduri), de a crea „presiunea” dinspre interiorul planetei, cu Lumina corespunzătoare, pentru „compresia” acestui Voal, până la „topirea” sa finală...


Înţelegeţi acum, mai clar, importanţa „Meditaţiilor în Lumină, cu Lumină, pentru Lumină” ? – mai ales cele COLECTIVE, în GRUPURI cât mai mari, atât de insistent propuse de Cobra (şi de noi) în ultimul an...

Am „cercetat” şi acest aspect : dacă 50.000 – 60.000 de „Lucrători în Lumină” se unesc într-o Meditaţie colectivă (de exemplu, în ziua propusă de Cobra, într-o duminică de la ora 19.00 GMT (ora 21.00 pentru România – când funcţionează „ora de iarnă”! – şi ora 22.00, când funcţionează „ora de vară), atunci Energia de Lumină generată poate duce decisiv la Compresia totală („Topirea definitivă a calotei”) pentru Dezactivarea totală a Voal-ului...


...Înţelegeţi acum, mai bine, importanţa acestor MEDITAŢII la care tot „fac(em) apel”, în ultimul timp ?


În acest fel, am răspuns (indirect) la ne-dumeririle celor care, deşi citeau de zor de pe blogul lui Cobra că „VOALUL a căzut”, încă mai văd avioane care lasă „dâre chimice”, încă sesizează controlul Sistemului care pare a funcţiona „bine merci”, în continuare...

Apropos de „dârele de condens” („chemtrails”) : după vreo 2 săptămâni de „pauză”, atât amicul, în Bucureşti, cât şi eu, în zona Bucegi-Piatra Craiului (şi alţi cititori, precum Violeta la Oradea), vedem iarăşi apariţia acestora – de data aceasta, cu ciudate particularităţi : atât la Bucureşti, cât şi la munte, sesizăm că dârele sunt mai subţiri şi se „destramă” după mai puţin de 1 Km de la emisia acestora, spre deosebire de prezenţa şi persistenţa acestora de până acum 2 săptămâni, care dura mult mai mult timp, după emisia lor din avioane...

Concluzia : unii – ultimele „rămăşiţe” ale Chimera încă se mai străduiesc să dea aparenţa prezenţei Voalului, chiar dacă resursele lor se împuţinează, iar substanţele otrăvitoare emise (cu viruşii corespunzători) sunt tot mai diluate şi mai puţin „reactive” !


Aceasta este concluzia „frumoasă”, în timp ce reversul ne arată cum Chimera încă „trăieşte” şi funcţionează, chiar dacă este tot mai diluată, pe zi ce trece...


În felul acesta, ne-am apropiat de următorul „subiect fierbinte” pe care mi-am propus de foarte multe săptămâni ca să-l abordez, referitor la „REALITATEA POLITICĂ, MILITARĂ ŞI FINANCIARĂ ACTUALĂ” – asta ca să răspund multor nedumeriri şi mai ales temeri şi nelinişti, de la cititori fideli ai blogului, până la tineri care deja îşi pun problema „încorporării” la „viitorul război”...


De la bun început, acum mă poziţionez cu o afirmaţie categorică în privinţa aspectului POLITIC, la nivel Global şi în mod  fundamental.

Pe de-o parte, avem „Blocul NATO” care înfierează Rusia ca fiind „demonul” în întruchiparea „Răului absolut”, cea care urmăreşte cotropirea Ucrainei, apoi a Ţărilor Baltice şi, evident, că va urma... România !

De aceea, responsabilii din NATO lucrează de zor la „Scutul” corespunzător, care să apere „ţărişoara noastră” de invazia rusească (de atâtea ori confirmată în istorie!)...


Pe de altă parte, avem pleiada informaţiilor din media alternativă, care, în frunte cu Cobra, Fulford, David Wilcock şi alţii mai puţin cunoscuţi (printre care, la noi, se detaşează cei cu blogurile de informaţie alternativă, pe care le vedeţi şi pe blogul personal la „bloguri-situri favorite”) care vorbesc despre „Alianţa ESTICĂ”, din limbajul lui Cobra, şi despre „aerul de libertate” care vine de acolo, dinspre... Rusia, China, India şi Brazilia, în principal („BloculBRIICS), la care se adaugă în ultimul timp... Iranul, totul aflat sub coordonarea FAMILIILOR DRAGON, care controlează cea mai mare parte a AURULUI MONDIAL care va sta la baza Resetării Financiare Globale care va urma în foarte scurt timp...



Nu are rost să continui cu această imagine, căci voi, cei care citiţi acest Editorial, probabil că aţi studiat îndelung acest tip de informaţii, atât de pe blogul nostru, cât şi de pe altele asemănătoare şi „partenere”.

Din această cauză au apărut ATACURI, unele „virulente”, asupra blogger-ilor care scriu pe acestea – din partea celor fie plătiţi, fie „dresaţi” şi cu „creierul spălat” de propaganda NATO – în legătură cu atitudinea acestor autori din „Media alternativă” faţă de Rusia (o ATITUDINE de genul : acolo, în Zona BRIICS, este „lumea liberă, unde curge lapte şi miere”, în timp ce aici, în România, este „lagăr de concentrare de tip FEMA”...).


Acum este momentul să punctez ceea ce am tot observat, cercetat şi am aşteptat, poate prea mult, ca să precizez : aşa cum aici, în România, este un control puternic al Cabalei, ÎNSĂ NU TOTAL (în principal este asigurat prin MEDIA, conexat cu nivelul politic şi economico-financiar) – căci iată, putem scrie şi citi despre aceste aspecte – la fel, în zona Alianţei ESTICE, există UN MAI MARE GRAD DE LIBERTATE ŞI EXPUNERE A INFORMAŢIEI, însă nu EXISTĂ ÎNCĂ O LIBERTATE REALĂ NICI ÎN ACELE ZONE ! PUNCT.

De aceea „amicul” mi-a repetat de zeci de ori, realmente, că nu este reală afirmaţia lui Cobra, cum că Putin al RUSIEI este 80% „în Lumină”, pentru că acesta, ca şi preşedintele chinez, la fel ca şi cel brazilian şi indian, URMĂRESC PROPRIILE LOR AGENDE ! ! !

Altfel spus, dragi prieteni cititori sau autori de articole „independente”,  vă sugerez cu toată încrederea ca să ieşiţi din imaginile şi opiniile duale de genul „cine-i ăla luminos şi cine-i cel întunecat”, dintre „competitori” (ca la meciuri, de genul „Steaua-Dinamo” sau „NATO-Alianţa Estică”)...


Sper că acum este foarte limpede : domnul Putin are intenţii mult mai luminoase ca cei din „Cabala NATO” (SUA plus UE şi alte câteva ţări „aliate”), însă şi el are propria sa AGENDĂ (adică INTERESE  care satisfac, primar, nevoile Ego-ului) care nu este total în LUMINĂ, şi nici pentru „BINELE PLANETAR CEL MAI ÎNALT” !

Haideţi să observăm : dacă mâine domnul Putin decide eliberarea dispozitivelor de tip „energie liberă”, în momentul următor toată industria sa extractivă de petrol şi gaze naturale se prăbuşeşte, cu pierderea totală a valutei care ţine economia rusă în viaţă (exporturile de petrol şi gaze asigură, pare-mi-se, peste jumătate din balanţa valutară a Rusiei) ! – plus celelalte „materii prime rare” care îşi pierd relevanţa în mod iremediabil, plus arsenalul militar uriaş, convenţional şi nuclear, plus centralele nucleare şi multe alte industrii care, efectiv, „peste noapte” s-ar închide !

(Ca o ultimă informaţie : Directorul General al „firmei” ce produce Kalaşnikov-ul puşca-mitralieră şi care merge „foarte bine”, fiind o sursă importantă de valută pentru economia rusă, este unul din „apropiaţii” lui Putin. În momentul declanşării „Eliberării Planetare”, oare cum vor decurge discuţiile dintre cei doi prieteni, când afacerile „Directorului General” se vor vedea efectiv „distruse” ?...)

Pentru „Noua Civilizaţie” (care „este pe drum”!), acesta este sensul, însă pentru „oligarhi” – care încă există şi „fac cărţile”, inclusiv în aceste Zone (şi Alianţe) Estice – ar fi „Sfârşitul Lumii”, iar aceştia pur şi simplu „nu îşi permit” aceasta, pentru că ei nu au Perspectiva Spirituală pe care o au Lucrătorii în Lumină sau Forţele Luminii de sorginte extra-terestră (Pleiadieni, Siriusieni ş.a.)...



Cât despre CHINA, ce să mai spunem ? – când, până acum câteva luni, încă se mai discuta despre nevoia „imperioasă” de a opri total şi definitiv pratica „oficială” de eviscerare de organe (numit oficial „transplant de organe”) a cetăţenilor chinezi, de fapt „deţinuţi politici «de conştiinţă»” (din gruparea spirituală numită „FALUN GONG) şi care a produs atâta suferinţă şi atâtea victime (unii vorbesc de MILIOANE DE VICTIME !) încât urmele rănilor abia acum, la început de an 2015, încep să se „coaguleze”...

Şi acolo, ca şi în Rusia, există o LUPTĂ extrem de acerbă pentru PUTERE, între diverse FACŢIUNI, „care pe care” !...

De exemplu, între gruparea preşedintelui Xi Jinping, venit la Putere prin 2012, şi „Banda de la Shanghai” condusă de fostul preşedinte Jiang Zemin, acum încolţit, şi care a pus la cale practica „donării” criminale de organe, inclusiv un atentat – nereuşit – asupra proaspătului preşedinte instalat la sfârşitul anului 2012...
 

...Astfel că abordarea de genul „Aceştia sunt băieţii buni, ai Luminii”, în timp ce  „cei din NATO sunt ăia răi”, este una pur şi simplu „păcălitoare”...


De aceea se tot vorbeşte că în aceste zone, şi mai ales în Rusia, sunt iminente acţiunile de „DEZVĂLUIRE” (a ET-ilor), despre expunerea oficială a aparaturii de tip „free energy”, de deconspirarea Cabalei Americii prin prezentarea imaginilor din satelit despre Momentul 11 septembrie 2001 şi despre multe altele... şi încă nu se întâmplă nimic : CHIMERA încă funcţionează, inclusiv în aceste ţări, zise „ale LUMINII”, iar orice intervenţie directă este încă periculoasă în aceste ţări, care deţin mari resurse de armament nuclear şi neconvenţional...


Aşadar, haideţi să fim cât mai „ÎN REALITATE” (nu „realişti”) : aşa cum SUA şi Armata americană nu sunt „negrul absolut”, nici Rusia şi China, în frunte cu conducătorii lor, nu reprezintă „lumina şi binele absolut !...


...Permanent re-amintiţivă de ceea ce am concluzionat de pe urma mesajelor lui Tolec şi Cobra, despre CONSILIUL ANDROMEDAN şi diferite Facţiuni ale Luminii : sunt atâtea AGENDE ale atâtor facţiuni care sunt prezente acum pe Pământ, încât, în acest moment, totul pare a fi un uriaş „păienjeniş” de interese de tot felul, încât, dacă ne-am prinde mintea cu ele, aceasta s-ar bloca efectiv...

De aceea, pare a fi infantilă judecarea situaţiei strategice globale actuale din perspectiva „alb sau negru”, când, în acest moment, totul este colorat „în multiple nuanţe de gri”, de la mai deschis la foarte închis !

Şi aceasta este cu atât mai veridic, cu cât pare a exista astfel de Agende ascunse şi „agenţi dubli” în „Consiliul Andromedan” şi chiar în „Confederaţia Galactică”...
 



...Ce credeaţi, că totul este un „marş triumfal” către Lumină, ţinându-ne cu toţii de mânuţe ? – când acest întreg Univers este „parazitat” de Întuneric în procent de cel puţin 20% (realizaţi ce înseamnă asta, în număr de entităţi supuse întunericului – la dimensiunile zise „infinite” ale acestui Univers ?)...


Aşadar, după acest „duş” (care nu ştiu cât de rece sau fierbinte este – poate precum cel „scoţian”), sper că veţi putea fi mult mai reticenţi în a mai susţine o poziţie sau alta, care nu face decât să vă transforme în „baterie” pentru acel „Matrix”, al acelei AGENDE care, aparent, este atât de Luminoasă...

(Un alt exemplu : „Codexul Galactic” expus de Cobra şi prezentat şi de noi pe blog, are un Adevăr Divin de... 60% – ceea ce este chiar puţin, evidenţiind „parazitări” puternice, de către acele „Agende” pline de interese ale unora, şi care pervertesc Intenţia Divină a Celui mai Înalt Bine Universal...)



...Ca ultimă paranteză : această „conştientizare” nu are rolul de a vă arunca în depresia imaginilor de genul „Totul este haos şi nebunie!”, ci doar de a mai „trezi” puţin conştiinţa celor care încă „orbecăie după Adevăr” în exterior, raportându-se constant şi zilnic la ceea ce se întâmplă „prin lume” – cea din „mass-media oficială” – uitând că adevărata rezolvare este în INTERIOR, acolo unde Lumina Tărâmului Divin NU APUNE NICIODATĂ, unde nu există AGENDE ASCUNSE care atacă Binele cel mai Înalt al Fiinţelor din Univers şi unde „ERA DE AUR” nu curge în valuri, ci se manifestă într-un PREZENT CONTINUU...


Astfel că, revenind la „oile noastre mioritice”, întrebarea fundamentală care se prefigurează pentru această zonă ar fi : „Va fi Război Mondial sau cel puţin Regional, în care va fi implicată şi România şi unde bărbaţii vor fi (a)duşi cu arcanul ?”.

Bună întrebare – care, alături de alta fierbinte („Va fi cutremur în România, după cum profeţesc atâţia ?”) – poate da frisoane multor români care n-au altceva de făcut decât „să pună botul” la tot ce aruncă „mass-media oficială” pe piaţa promoţională a MATRIX-ului creat de ei, cu atâta trudă şi resurse...


Dacă privim lucrurile din perspectivă strict istorică, „oficială”, a ceea ce se petrece în prezent, pe scena „manipulării generale”, atunci, într-adevăr, minţile majorităţii celor supuşi acestui control mediatic nu prea au de ales şi intră în acest joc la FRICII de Război şi de Cutremur... de aceea, nu mai insistăm din această „perspectivă”.


Însă, din PERSPECTIVĂ HOLISTICĂ, dacă reuşim să VEDEM şi mai ales să SIMŢIM momentul actual în care VOAL-ul este pe punctul de A CEDA printr-o totală „dizolvare” – atunci imaginea ni se arată cu totul altfel : NU MAI ESTE CAZUL DE NICIUN RĂZBOI GLOBAL (şi NICI REGIONAL) şi NICI MĂCAR DE VREUN CUTREMUR ! ! !... Iarăşi PUNCT.


Credeţi-mă – dacă aveţi o minimă încredere în ceea ce transmit, după un an de „blogărit” cu informaţii care stau mărturie despre modul în care au fost prezentate şi realitatea confirmării lor – că, deja, ÎN LINIA TEMPORALĂ DOMINANTĂ A PLANETEI NU MAI EXISTĂ RĂZBOI GENERALIZAT SAU CUTREMURE DEVASTATOARE !


De fapt, acum realizez că nu am transmis poate MESAJUL ESENŢIAL : DUPĂ CUM SE MIŞCĂ LUCRURILE, PE ACTUALA LINIE TEMPORALĂ EXISTĂ O PROBABILITATE TOT MAI MARE CA EVENIMENTUL (Precedat de „dizolvarea” totală a Voalului) să aibă loc în această „FEREASTRĂ DE OPORTUNITATE”, adică până în 17 martie 2015...

...Şi, chiar dacă termenul va fi depăşit (datorită aceloraşi cauze de care am tot vorbit, determinate primordial de alegerile celor peste 7 miliarde de umani încarnaţi pe Pământ), „întârzierea” nu va mai fi majoră, ci se va încadra într-un termen rezonabil.

Iar aceasta se prefigurează cu mare putere nu doar pentru că suntem atât de aproape de „LIMAN” şi că subit, determinarea umanilor a crescut la cote maxime, ci pentru că S-A LUAT DECIZIA LA NIVELUL CEL MAI ÎNALT (al ÎNALTELOR CONSILII E.T. care, iată ce importanţă au, în Evoluţia evenimentelor pe o Planetă, în această Galaxie şi chiar Univers) ca SĂ NU SE MAI AMÂNE (MOMENTUL ELIBERĂRII  PLANETARE DEFINITIVE) !




S-A AŞTEPTAT SUFICIENT DE MULT...
 
ACUM ESTE MOMENTUL !...




În acest context, evident că problematica Războiului Global şi al celui geo-fizic (în care se încadrează şi cutremurele) devine un aspect care în scurt timp, odată cu EVENIMENTUL, se va „dizolva”, precum Holograma ce dispare după ce „este scoasă din priză”.


De aceea vă recomand insistent să nu mai hrăniţi cu atâta putere, prin energia atenţiei voastre, „jocul de glezne” făcut de trupele ruseşti (militare şi para-militare) şi mai ales cele americane (de tip „BlackWater/Academi”) care se distrează” pe teren est-ucrainian, testându-şi muşchii pentru propriile lor Agende” : declaraţiile Comandanţilor militari” ai NATO şi ai Rusiei despre implicarea României şi participarea tinerilor la război” este doar proiecţia” şi dorinţa” lor fierbinte, însă care nu mai are nicio susţinere pe ACTUALA LINIE TEMPORALĂ DOMINANTĂ PLANETARĂ !

Aşadar, relaxaţi-vă, dragi tineri (şi, mai ales, tinere…), căci vremea războaielor a trecut…

Iar dacă scenariul Cabalei va fi declanşat pentru a fi pus în practică, cu ultimele forţe, în ultimele secunde” de dinaintea Evenimentului, permiţându-li-se” acest lucru, atunci probabil că ceva din energia acestei zone şi a acestui Egregor” numit poporul român” (din păcate, naţiune” nu prea este…) solicită o implicare reală a tinerilor acestui loc pentru o ATITUDINE clară şi tranşantă în acest subiect : ca MĂMĂLIGA ROMÂNEASCĂ, în sfârşit, SĂ DEVINĂ PIATRĂ (UNGHIULARĂ) care SĂ FACĂ CINSTE ŞI ONOARE ACESTUI SACRU TĂRÂM, LĂSAT MOŞTENIRE de către ANTECESORI STRĂ-LUMINAŢI.

Dacă nici măcar atunci românii” nu vor manifesta o adevărată Atitudine (demnă de calitatea Energiei ancestrale a acestei Zone), atunci se va vedea extrem de clar ce fel de caractere” populează (predominant) în prezent acest Tărâm, care, probabil că „va cere” o anumită „zgâlţâială”, mai serioasă – care va fi doar la nivel de conştiinţă, la fel ca şi „cutremurele” din ultimul timp, produse la nivel de „CONŞTIINŢE” şi care au eliberat nevoia declanşării unui „mare cutremur teluric” (sesizaţi, vă rog, intensa „lucrare” care se face în această zonă pentru a se disipa energia unui „Mare Cutremur”, prin dese eliberări de tensiuni tectonice prin mici cutremure, care ajung uneori până la 12 într-o singură zi)


În privinţa „durerii” multor români, legată de PROBLEMATICA FINANCIARĂ, iarăşi se simte nevoia unor precizări, pentru a sesiza nuanţe foarte importante.

Deşi şi în această privinţă am venit şi noi, pe blog, cu informaţiile corespunzătoare despre „Resetarea Financiară Globală” a la „NESARA” (devenită, între timp, „GESARA”), acum este aceeaşi potrivită ocazie ca să punctăm, iarăşi la fel de clar, că este vremea să ne eliberăm de iluziile „bogăţiei” care ar veni sub forma a nu ştiu câte milioane de dolari care vor fi distribuite „tuturor oamenilor” după „resetare” (eventual prin carduri bancare cu „comisioane promoţionale” – ce ziceţi ?), mai ales către cei care „au merite deosebite în lupta contra Sistemului”.

Percepţia noastră este că acest program, „NESARA-GESARA”, a fost valabil la un moment dat, dar care în prezent este „mult depăşit” de realitatea cosmică ce se prefigurează.



Oricum, acest program a fost conceput de „minţi de tip 3-4D”, adică ne-iluminate, care încă văd ABUNDENŢA şi PROSPERITATEA din perspectivă nu doar materială, cât şi prin prisma băncilor, unde „NOTELE DE BANCĂ” numite BANI au în continuare puterea de a controla oamenii şi conştiinţele lor...

Ne pare rău, dar şi vremea acestora a apus...

Însă va mai trece câţiva ani, probabil, până la eliberarea definitivă de aceste „note bancare” cu valori simbolice arbitrare şi care sunt create, în principal, în prezent, din tastele computerelor.

Însă, practic, vă pot transmite că, deşi nu vom face coadă ca să primim „sacoşe de bani” sau „carduri-cadou” cu „comisioane de revoluţionari planetari”, ceea ce se va resimţi imediat după Resetarea Financiară Globală va fi uşurarea presiunii băncilor (chiar ticăloase) care încă apasă asupra multor oameni şi care acum încă provoacă stress major iar, pentru unii, mai „slabi de îngeri”, încă îi împing pe calea sinuciderii – când ştiu că în câteva zile urmează „executarea silită” cu pierderea casei şi trimiterea familiei în stradă...

Toate aceste drame – şi multe altele, mai „mărunte”, dar la fel de intense în „lumea interioară” a fiinţei respective – vor fi uitate, devenind de domeniul trecutului.

Aici va fi adevărata „resetare”, când se vor re-calcula toate „creditele ticăloase” (nu se vor anula, căci se va studia de la „caz la caz”), când ratele bancare vor fi eliberate de acele „comisioane ascunse” şi, mai ales, „nesimţite”, şi, în general, de valorile inumane ale dobânzilor care urmează acel ticălos principiu, numit „compunerea dobânzii” (s-a scris enorm despre „REZERVA FRACŢIONATĂ” şi „DOBÂNDA COMPUSĂ”, ca să mai insistăm şi noi acum).

Ca să înţelegeţi mai bine ce înseamnă aceasta, am observat că la multe credite bancare, cărora le-am studiat evoluţia, după plata a mai puţin de jumătate din numărul ratelor lunare ale creditului (iar, uneori, în jur de o treime), parametrul radiestezic indica „reglarea” acelei datorii, inclusiv din punct de vedere karmic – prin plata acelor dobânzi şi comisioane „băgate pe gât” de „contractele oneroase” pe care oamenii au fost „obligaţi” să le semneze (datorită poziţiei de „monopol” a băncilor)...

De aceea, probabil că foarte multe credite vor fi declarate „echilibrate”, după studierea „istoricului plăţilor”, iar cele în care s-a lăsat cu executări silite şi pierderi de proprietăţi, vor fi reevaluate.


Am intrat în aceste detalii pentru a înţelege cam ce va însemna, în esenţă, această Resetare Financiară, în care aspectul fundamental va fi îndreptat asupra corecţiilor dezechilibrelor (şi chiar dramelor) produse de bănci, prin cei din spatele acestora...

Dar, încă odată, aceasta nu înseamnă că „va curge lapte şi miere” (financiară), cu stive de bancnote şi munţi de aur care vor ajunge în buzunarele oamenilor...

Până atunci – se pare, foarte curând – sistemul financiar actual deja „se pregăteşte” pentru această „Resetare Globală”, prin teste gen „Grecia şi ieşirea din Zona Euro”, evoluţia Francului Elveţian şi alte situaţii de acest gen care sunt „mici jocuri” pe lângă „Marea Distracţie” care va urma, în scurt timp (dar care, atenţie, nu va apare „peste noapte”, ca o „rezolvare miraculoasă” a tuturor problemelor financiare ale oamenilor)...



Acum revenim în zona noastră geografică, observând că „ceva se întâmplă”, prin aceste „arestări pe bandă rulantă”.

Unii spun că este începutul „curăţirii societăţii româneşti”, prin teribile „lupte intestine” între „factorii de putere” din interior, în timp ce alţii vorbesc de „comenzi politice trans-naţionale”, ca, prin aceste intervenţii, să se cureţe „teritoriul economic” românesc, pentru a face loc doar pentru „jucătorii economici globali”, în care cei naţionali (politicieni şi afacerişti) să fie cu toţii „trimişi la plimbare”, sau „la răcoare”...

Şi, deşi mai sunt şi alte „agende”, acestea ar fi cele principale...

Acum, având această imagine holistică asupra a ceea ce se petrece pe Pământ în prezent, realizaţi că acest proces este, în primul rând, unul de PURIFICARE A SOCIETĂŢII ROMÂNEŞTI, peste care intervin încă acei băieţi ai Cabalei internaţionale, care vor să-şi pună definitiv pionii în punctele strategice ale acestei ţări.

De aceea, acum are loc ultima „opintire” (şi ştiu şi ei că este ultima, cea finală) în privinţa Roşia Montana, a Certej-ului (mai puţin mediatizat, dar cu aceeaşi poveste şi aceleaşi consecinţe dramatice asupra mediului), a Kronospan-elor, „Petrom”-urilor, „Chevron”-urilor şi altor firme asemănătoare, care „rad” ce a mai rămas din păduri, petrol, gaze (inclusiv „de şist”) şi, în general, cam tot ce a mai rămas de „luat cu japca” din sau de sub acest teritoriu...

Probabil că abia după căderea Voalului (adică, în scurt timp, cel mult câteva luni) vom auzi de procese în care vor fi implicate mari firme trans-naţionale, inclusiv cele „mari constructoare de autostrăzi”, ca exemplu, care au făcut jocuri de multe miliarde de dolari şi euro (şi care tot nişte cifre pe computere sunt şi acelea)...



...Da, imaginea nu este deloc „bucolică” şi „pastorală” în acest moment, când „încleştarea finală” este mai intensă decât oricând.

M-am străduit pe cât am putut să vă ofer o imagine cât mai complexă şi holistică, aş spune „multi-dimensională”, pentru a vedea atât aspectele „ezoterice” de nivel cel mai înalt, cât şi cele mai concrete, care „ard buza şi buzunarul fiecăruia”, în viaţa de zi cu zi.

Căci acesta este rolul principal al acestor informaţii (legate de Voal, Lumină şi condiţii pentru manifestarea Evenimentului) : dacă nu le aplicăm în viaţa curentă, acestea rămân simple teorii şi cifre scrijelite pe margini de şerveţele... şi atât.

Acum, însă, percepând şi mai ales SIMŢIND aceste informaţii şi detalii, chiar că nu ne mai rămâne altceva de făcut, decât PRACTICA !


Mai ales că acum vin cu ultimul aspect din multele întrebări şi nelămuriri rostite în comentariile voastre : DACĂ EVENIMENTUL ESTE ATÂT DE APROAPE, ŞI DACĂ VOALUL ESTE APROAPE „TERMINAT”, IAR LUMINA ESTE TOT MAI PREZENTĂ PE PĂMÂNT – DE UNDE, ATUNCI, ACEASTĂ SUFERINŢĂ ŞI ACCENTUARE A PROBLEMELOR PE PLANETĂ ? ! ?



Aici se evidenţiază, iarăşi, una din imaginile fundamentale care ar trebui „musai” percepute, şi de meditat asupra acesteia, pentru a fi ÎNŢELEASĂ cât mai LIMPEDE !

Căci, odată cu creşterea nivelului de Lumină pe Pământ şi de Dezactivare a VOAL-ului, PROBLEMELE NU DOAR CĂ NU VOR DISPĂREA, DAR, ÎNTR-O PRIMĂ FAZĂ, SE VOR ACCENTUA !

Iar „dacă nu mă credeţi pe cuvânt” (ceea ce este foarte bine, să nu mai credeţi pe nimeni, aşa, „pe nemestecate”, ci doar SĂ SIMŢIŢI fiecare, prin filtrul interior, oricare informaţie), atunci poate mă veţi auzi din perspectiva medicului : în orice terapie care face parte din Medicina Naturală (mai ales cele legate de dietă şi hrană), s-a observat de nenumărate ori, ca regulă generală că, ÎNAINTE SĂ FIE „MAI BINE”, ESTE „MAI RĂU”...

Adică, „mai pe româneşte” : odată cu declanşarea procesului real de vindecare, prin acţiune holistică, se eliberează tot „răul” care până atunci a stat ascuns „bine merci” prin toate cotloanele organismului.

După cum mai spun, deseori, atunci „ies rădăcinile buruienilor (bolilor) la suprafaţă”, pentru a fi Eliberate.

Acelaşi lucru se petrece şi Acum şi Aici, în societatea omenească, cu fiecare dintre noi : auzim vorbindu-se de „tot mai multă Lumină pe Pământ”, şi, în acelaşi timp, vedem cum celor din jurul nostru şi poate că şi nouă ne este „tot mai rău” – de parcă toate bolile, suferinţele, sărăciile şi atâtea alte dis-funcţionalităţi, acum şi-au găsit momentul ca „să iasă la suprafaţă” !

Da, LUMINA ESTE PRINCIPALUL CATALIZATOR AL ELIBERĂRII DIN ADÂNCURILE FIINŢEI ALE ORICĂROR IMPERFECŢIUNI ŞI DIZARMONII !



De aceea, momentele de după declanşarea Evenimentului vor fi foarte „interesante”, nu doar din perspectiva „spectacolului planetar” care va urma, ci şi din cauza „exploziei” de probleme care vor ieşi la suprafaţă – în fiecare dintre cei care, până atunci ,,nu prea şi-au făcut temele” – cu multe dureri şi suferinţe, mai ales emoţionale...

...Şi, la fel, Momentul va fi însoţit de începerea punerii în practică, la modul real, a ALEGERILOR FĂCUTE DEJA LA NIVEL DE SUFLET de multe fiinţe, de a-şi continua acest tip de evoluţie (3D), care „solicită” prezenţa în alte zone, pe alte Planete, cu consecinţe directe în PLECĂRI MASIVE DE SUFLETE, din acest an, 2015.

Iată, abia acum înţeleg de ce FONDATORII, prin Sal Rachele, spuneau prin anii 2006-2008 că 2015 va fi anul cu cel mai mare număr de oameni încarnaţi pe Pământ, după care va urma o scădere accelerată a acestui număr...

Iarăşi, când citeam pe atunci, mă gândeam că tot anul 2012 va fi reper, şi nu anul 2015 (spunea mintea) – ca acum, privind la toate aceste „radiografii” şi informaţii puse „cap la cap” (şi, mai ales, „în Inimă”!), totul să capete o altă semnificaţie şi SENS...


Iarăşi s-a lungit Editorialul, pe care nu cred că „l-am epuizat”, ca subiecte. Probabil că, de acum, voi reveni cu Editoriale mai scurte şi mai dese, pentru a transmite în timp cât mai real evoluţia parametrilor care pe noi ne interesează în cel mai înalt grad.

Acum aveţi acest material, cu link-urile pentru re-amintirea a ceea ce înseamnă cu adevărat Evenimentul, din perspectiva „GALACTIS”-ului (care, vă rog să simţiţi, este mai înaltă, de tip extra-terestră, decât perspectiva – în primul rând terestră – oferită de COBRA şi Mişcarea de Rezistenţă).

Iar acum, prin aceste precizări, sper că s-au mai elucidat anumite aspecte, legate de ceea ce se întâmplă pe Pământ şi „ORDINEA” în care se vor produce toate acestea : mai întâi va avea loc dezactivarea totală a Voalului, prin „Compresia Luminii”, care va crea cale liberă pentru manifestarea EVENIMENTULUI, prin Unda de Lumină trimisă exact din Centrul Universului (apropos, cu mişcare spiralată, exact ca cea a ADN-ului – putând-o vedea ca o „infuzie de ADN Universal”), şi abia apoi apare Resetarea Financiară Globală, cu „Dezvăluirea” (existenţa ET, care se vor apropia tot mai mult cu navele de suprafaţa Pământului), plus informarea şi diseminarea tehnologiilor bazate pe „Energia Liberă”...



De aceea este util ca „să o luăm în ordine”, iar Primul Obiectiv (CARE ARDE !) pe „ordinea de zi” actuală se referă la DEZACTIVAREA TOTALĂ A VOALULUI prin COMPRESIA LUMINII – atât din exteriorul Planetei (treaba ET-ilor, care şi-o fac foarte bine!), cât şi din interior – şi care este „TREABA NOASTRĂ”!, care poate fi mult „îm-bună-tăţită”...

Aşadar, ce să mai tot zic, decât că acum este vremea MEDITAŢIILOR în Lumină, la intensitate maximă !

Puţin mai încolo va veni şi vremea acţiunilor (vom „alerga” de nu vom mai şti „de capul nostru”), însă acum este MOMENTUL CENTRĂRII INTERIOARE, ÎN LUMINĂ, PENTRU A EMITE CÂT MAI MULTĂ LUMINĂ – şi, dacă se poate, sinergic, de la „Întâlniri de Grup”, până la Meditaţii Colective Planetare, sugerate de Cobra pentru a avea loc duminică seara, de la ora 19.00 GMT (ora 21.00 pentru România – când funcţionează „ora de iarnă”! – şi ora 22.00, când funcţionează „ora de vară).

Aşadar, să ne urăm SPORNICIE DEPLINĂ ! în acestă Acţiune – când, iată, Voalul este atât de subţiat iar Lumina este atât de aproape de a pătrunde cu adevărat pe Pământ !

SUCCES !


Cu Bucurie, în Pace şi Iubire,


MarYan

25 de comentarii:

  1. Dupa cum spunea Cobra in Noiembrie 2014, punctul de închidere a Ferestrei de Oportunitate va fi odată cu ultima cvadratură exactă Uranus-Pluto, din 17 martie 2015. Insa in urma unei analize mai atente (compilarea a mai multor surse) cred ca "ziua" de oportunitate va fi 20 martie (21 martie in Romania): un eveniment extraordinar de proporții masive în planul Acensiunii cand omenirea se va muta în dimensiunea a 4-a si va începe transformarea in mod accelerat a corpurilor din densitatea carbon in corpuri de lumina cristalizata. Catalizatorul lansarii acestui plan cosmic în planul Pamantului este ECLIPSA TOTALA solara din 20 martie, ziua echinocțiului de primavara. Ce săptămână deosebita ne asteapta. !.. o eclipsa totala solara combinata cu Equinox-ul care se suprapun cu ultima cvadratură exactă Uranus-Pluto din 16 martie / 17! Conștiința noastră trebuie sa fie pregătită pentru schimbările mari vin. Eclipsa / Equinox din 20 martie va sparge (deschide) închisoarea, creând un vid pe care va trebui sa-l umplem cu lumina divină și dragoste.
    In ceea ce priveste Evenimentul ,uite inca o confirmare venita de la Ibrahim Hassan (un maestru ascensiuonat) : https://www.youtube.com/watch?list=PL0lOIvcvgBlHrHtN556XIpEhOszmexjeA&v=-aUEcybzPSk te rog daca poti sa obtii confirmările „amicului radiestezist” referitor la video si la alte afirmatii foarte interesante (multe se suprapun peste cele ale lui Cobra) facute de acest Ibrahim Hassan.
    Namaste !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, de aceea am simţit să aşez întâlnirea de la Bucureşti cu "Galactis" pentru 22 martie 2015 (aceasta, deja din 15 nov. 2014, când încă nu aprofundasem aceste aspecte cosmic-astrologice) - poate ca o "celebrare" a evenimentelor care preced această întâlnire şi, poate, chiar a EVENIMENTULUI...

      Despre Ibrahim Hassan, după cum am precizat şi într-un comentariu al Editorialului anterior (al 9-lea), din propriile noastre percepţii pare puţin probabil ca acesta să fie un Maestru Ascensionat (oricum, acest aspect este mai puţin important pentru subiectul conversaţiei).

      Cu un Adevăr Divin al afirmaţiilor sale de aprox. 70%, informaţiile sunt de luat în seamă, cu atenţia de rigoare, corespunzătoare celor 30% de "ne-adevăr"...

      Oricum, multumesc pentru imaginea astrologică detaliată, transmisă prin acest prim comentariu !

      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
  2. Informari scurte si dese cu privire la evolutia celor 3 parametri care ne intereseaza pe toti sunt sigura ca isi doreste toata lumea. Sunt mai mult decat necesare.


    Ce ma intreb eu este legat de resetarea financiara - se refera doar la banci si la relatia oamenilor cu acestea sau este mult mai complexa si priveste si alte sisteme - ma refer la sistemul abuziv de taxe si impozite pe care le platesc amaratii care au tupeul sa isi inceapa o mica afacere - adica "evazionistii periculosi" care de multe ori lucreaza ilegal doar pentru a mai ramane si ei cu ceva din munca lor pentru ca statul le ia banii, dar nu le da absolut nimic in loc - nici macar certitudinea ca maine ii va lasa in pace si nu ii va mai stresa cu penalitati, amenzi sau chiar inchisoarea. Sper din tot sufletul ca aceasta resetare financiara sa sustina asa cum trebuie munca cinstita iar oamenii care fac ceva sa simta ca muncesc pentru ei, nu pentru altii asa cum e acum - e trist sa vezi cum unii nu se mai satura de sume pe care muritorii de rand, platitori ca fraierii de taxe, nici nu si le pot imagina. E o problema marunta, dar care pe mine ma dispera. In plus, taxele si impozitele pe care le platim obligati pe case, pe masini, pe orice "avere" mare sau mica (am strans bani cativa ani buni ca sa ne luam o masina veche de 15 ani considerata avere pe care dam taxe) doar pentru simplul motiv ca am avut "sansa" sa ne nastem in aceasta "minunata" tara. Sau banii pe care trebuie sa ii dai inapoi la stat pentru ca ai avut tupeul pe durata concediului de crestere copil (in care ti se platesc niste sume "colosale" din impozitele foarte mari retinute anterior) sa muncesti in plus si sa nu te multumesti doar cu atat, desi nu ii pasa nimanui ca tu stai treaza pana la 2 noaptea, dupa ce adoarme copilul, sa faci ceva...Simple ganduri marunte, departe de tema centrala si de momentul pe care il asteptam cu totii si speram cu totii sa fie cat mai aproape. Ma bucr ca incep si cei din jurul meu sa intrezareasca putin cate putin adevarul, dovada ca valul e tot mai subtire si le permite sa deschida ochii, ma bucur ca am tot mai multe cunostinte "deschise la minte" carora nu ma tem sa la mai spun cate ceva din ce stiu, din ce citesc, din ce cred...simple ganduri si sperante pentru mai bine, pentru o lume mai corecta, nu o lume in care vor curge rauri de lapte, miere si bani gratis ci o lume in care cei care muncesc, pot, se zbat, fac, gandesc sa nu fie ingropati la fund de sistem...Un week-end linistit tuturor si sa ne auzim sanatosi diseara la 10. Geo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Geo, de aceea am pus linkurile la articole legate de Resetarea Financiară Globală şi NESARA (la capitolul Editorialului legat de finanţe), pentru a studia în detaliu şi acest aspect financiar-contabil pe care le expui în comentariul tău (şi pe care eu chiar nu am mai avut spaţiu pentru aprofundarea lor).

      În esenţă, răspunsul la toate această "dureroasă plângere financiară" se reduce, prin programul NESARA-GESARA şi al strategilor care lucrează la Noul Sistem Financiar, la următorul aspect : toate taxele şi impozitele "pică", rămânând doar o taxă indirectă pe comercializarea produselor care nu sunt de strictă necesitate, de aproximativ 14%.

      Pentru că Evenimentul (şi implicit, ieşirea din Voal) "este pe drum" şi atât de aproape, rămâne doar să lăsăm ca Sistemul să facă singur implozie, în zilele post-Eveniment (de aceea, acum, nu mai este nevoie "să ne luăm la trântă cu el"), fiind urmat de ceea ce spuneam anterior, sau de lucruri şi mai "provocatoare" - ca, de exemplu, luarea de la început în discuţie a adevăratei utilităţi a banilor (ca instrument principal de control).

      Până atunci, îţi urez putere şi încă puţină răbdare ca "să rezişti" în acest Sistem-Matrix despre care am scris şi conversat cu cei "în temă" de ani buni, iar acum, probabil, că "se cere" ca subiect separat (şi important) pe blog.

      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
    2. Multumesc frumos pentru gandurile bune si pentru lamuriri. In matrix ma sufoc de ani buni, doar ca de vreun an doar constientizez ca exista o iesire. De cand am vazut data de 21 martie rabdarea e si mai putina :). Recunosc, cand esti pe ultima suta de metri cu asteptarea, rabdarea e tot mai putina. Articolele mentionate le-am citit mai demult, dar le voi relua pentru ca atunci eram si mai novice decat acum si am inteles destul de putin din ele. In plus, ce mai cred eu si ma incurajeaza, faptul ca o data cu publicarea surselor de energie libera, nu vom mai avea ca acum grija atat de mare a facturilor enorme pe care trebuie sa le platim ca sa supravietuim. Vom fi mai relaxati scapati de sub monopoluri gen EON gaz sau EON energie si vom aloca mai mult timp dezvoltarii spirituale decat goanei continue dupa bani. Astazi oamenii alearga pentru cateva milioane amarate ca sa aiba bani de incalzire iarna sau de chirie. Nimeni nu mai citeste o carte, nu mai admira un tablou sau nu mai are energie sa creeze ceva frumos. Tot timpul nostru este alocat supravietuirii. Asta imi doresc foarte mult sa se schimbe. O seara frumoasa. Geo

      Ștergere
  3. Multumesc Draga Maryan pt acest Editorial( si nu numai).Ideea clara pe care o am Eu este ca TRECEM LA TREABA.Bineinteles ca fiecare va face (sau nu) dupa nivelul de constientizare pe care il are.Fiecare va simti daca sa participe sau nu.Referitor la Curatirea noastra interioara ,este imperios necesara, deci fratilor ELIBERAM tot ce este de eliberat, atat din viata actuala cat si din celelalte vieti.Eu asta fac de 6 luni si intradevar la inceput se accentueaza si dupa aceea se vindeca.Nu este ceva de care trebuie sa ne speriem , este un proces natural care la sfarsit aduce Liniste si Pace su nu numai.Avem multe de eliberat , dar eu o consider o Binecuvantare.Aproape jumatate din viata am trait-o cu medicamente (am 47 de ani) si acum nu mai iau nici unul.Sunt sanatoasa si plina de viata.Cand spun Eliberare spun din toate punctele de vedere.Am invatat sa iau totul asa cum vine.De fapt nici nu a fost o invatare,doar ca acum asta fac, si nu ma mai simt stresata.Iau totul asa cum vine pt ca stiu ca in spatele oricarei experiente este ceva bun pt mine.Totul este posibil ,doar sa vrem.Atat.Suntem mai puternici decat ne putem imagina.
    Toata stima Maryan pt tot ceea ce postezi si pt acest Editorial f clar si concis.
    Lumina si Iubire pt toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Maryan ora 19 GMT este ora 21 in Romania si nu 22 cum apare in acest editorial si in cel din 17 februarie, imi scapa mie ceva? In alta ordine de idei este extraordinar ceea ce faci cu aceste informatii pe care ni le impartasesti si astept cu nerabdare fiecare postare! Ioan

    RăspundețiȘtergere
  5. In general tot asa gindesc si eu.Tu asezi cuvintele mai bine dar intelegem.Acum la ora 22 o sa incerc sa fac la mine acasa meditatie pentru conpresia ce forteaza Evenimentul pe care il asteptam.Sunt singur dar vreau sa am rezultate palpabile , benefice .Sa faceti si voi la fel.Multumesc de anut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulţumesc; Ioan, pentru "marele" detaliu cu care mi-ai atras atenţia : aşa este, ora 19.00 GMT este ora 21.00 ora României (acum, iarna), în timp ce ora 22.00 este pentru ORA DE VARĂ.

    Mulţumesc încă odată pentru atenţionare !

    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat nu era asa important pentru cine facea conversia corect dar daca te uiti doua postari mai sus aceei potentiali purtatori de lumina ar fi fost defazati cu 1 ora. Im cer scuze daca te-a deranjat faptul ca m-am legat de amanunte, dar inentia mea era de clarificare si in nici un caz de cautat nod in papura. Cu stima, Ioan.

      Ștergere
    2. Încă odată, mulţumesc, Ioan, pentru foarte utila ta observaţie legată de oră, care mi-a permis să fac corecţiile necesare în timp (sper eu) util !
      De aceea poţi elibera din ultimul tău răspuns acele idei despre "deranjat" şi "căutat nod în papură" - chiar nu este cazul, căci doar mulţumirea mea către tine este ceea ce rămâne...

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere
  7. Eu nu cred ca are prea mare importanta cand si cum facem meditatiile...daca le facem cand simtim noi ca e momentul si in felul in care simtim noi ,gandurile si emotiile noastre se vor alatura gandurilor si emotiilor de acelasi fel din intreaga lume.Important este ce si cum gandim si simtim in marea majoritate a timpului,nu numai in scurta perioada a meditatiilor.Niciun gand nu se pierde in neant,el se alatura gandurilor de aceeasi frecventa si ,impreuna vor creea manifestare fizica.Nu trebuie sa facem ceva ,facem ceea ce sufletul nostru ne indeamna sa facem...in felul nostru unic de a simti si gandi...daca la ora meditatiilor esti ocupat sau preocupat cu alte treburi,efectul nu va fi cel dorit,si vei simti ca ai ratat o ocazie de a ajuta...dar ,poti sa ajuti la fel de bine mai devreme sau mai tarziu,atunci cand mintea s-a linistit si esti centrat in inima ta...Gabriela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela, si eu simt exact la fel. Mai ales ca mie imi este foarte greu sa fiu punctuala cu un copil mic langa mine care urla, care vrea ceva sau se agata de mine suparat ca nu a primit nu stiu ce :). Ia si mediteaza in aceste conditii :). Eu trimit gandurile mele bune cand si cum pot, uneori pe strada, alteori in casa in momentele de liniste, putine de altfel, oriunde si oricat de putin si eu cred ca ajuta. Puterea gandului este nebanuita si inca nu constientizam ce minuni poate face. Geo

      Ștergere
  8. De ce să-mi vină un asemenea mesaj în fața ochilor? Pentru că ,,dogmatic,, și încuiat cum mă vei eticheta îți transmit totuși un mesaj: mă rog de pe acum pentru sufletul tău. Există 2 porți care se deschid când vei pleca din trup. Când toate ,,corpurile,, tale aurice vor fi absorbite în ,,corpul,, sufletului se va deschide mai repede una dintre ele. Meditează și întreabă de ce m-aș ruga? Dacă știi ce faci, atunci cei ști cine va veni să-ți ia toată cunoașterea acumulată și lumina cu care ești finanțat. Dacă nu știi ce faci, atunci află că Hristos sau Dumnezeu Adevărat este Dumnezeul tuturor dumnezeilor creatori de ,,lumi,, sau paliere de manifestare a ce nici nu ne trece prin minte. Dogmaticii pălmuiți, unii dintre ei, prin intuiție și fără să vadă țin cu dinții de Iisus Hristos care a schimbat acum 2000 de ani toată structura aurică a tot ce e viu, inclusiv a pământului. Desigur, ei nu văd, dar cred... și e bine pentru ei. Cine nu are proiecție în Trupul de Slavă al lui Iisus Hristos, are proiecția altundeva. Clarvederea este mult sub Intuiție prin inducție și mai jos decât vederea directă, care chiar și așa e tot parțială. Fă ce vrei, dar știi ce faci? Sau știi că orice conectare cu existențe care par a fi ,,dumnezei,, sau ,,superioare,, de fapt vin din moarte la viață prin lumina oferită prin ne-știință... omul căzând din viață în moarte? Cum de nu ai văzut prin stele că tu și orice om este Imago Mundi și că tot ce faci ție îți faci? Sau că tu contribui la sporirea confuziei și manipulării unor căldicei, care n-au idee la ce se expun? Întoarce-te și meditează la Iisus Hristos! Eu mărog pentru tine să vezi adevărata lumină a adevărului. Nu din dogmatism a spus: tot ce ,,cereți,, cereți în Numele meu... nu în numele celor care au funcția de a susține și îngriji Creația.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aşadar, a sosit şi acest moment al unui comentariu cu adevărat "războinic" şi "provocator"...

    Deşi am fost tentat să-l "eliberez" de pe blog, îl păstrez pentru cei dornici de "a învăţa" şi din acest "colţ" al comentariilor, căci acesta pare a avea un pronunţat caracter DIDACTIC.

    Acest "comentariu" (de fapt, "rechizitoriu") ne arată foarte frumos ce înseamnă "Legea Universală a Acţiunii şi a Reacţiunii", care ne povesteşte cum orice "acţiune" are şi o "reacţie" care, uneori, poate deveni "re-acţiune"...

    Aici se observă foarte clar şi fără dubiu distincţia între o con-versaţie, purtată la nivel de PRINCIPII (oricât de tensionat şi "ascuţit" ar fi, purtarea "dialogului" la nivel de principii îi permite acestuia să-şi menţină calitatea de "civilizat" şi "bun simţ") şi între o dis-cuţie, în care apare "atacul la persoană", indiferent de utilitatea sau subtilitatea acestui "atac" (în acest caz, cât se poate de evident).

    Ce pot adăuga la astfel de "Atitudini"... nu prea multe... doar îmi reamintesc de situaţia foarte interesantă, expusă în cartea Editurii noastre ("Christalin"), "Prisma din Lira", în care se războiau 2 civilizaţii de pe planete diferite din Constelaţia Lira, şi care s-au anihilat reciproc, atunci când "cei întunecaţi" i-au distrus pe "cei luminoşi", după ce aceştia din urmă au concluzionat că "cei întunecaţi" au nevoie de "muuultă" Lumină, aşa că "s-au rugat" pentru aceia, trimiţându-le "la greu" Lumină, până când cei "coloraţi" n-au mai suportat atâta Lumină şi au reacţionat, "executându-i pe "luminoşi", cu Planetă cu tot...

    Po-Vestea asta ne arată ce înseamnă "a te ruga pentru alţii" CÂND NU ŢI SE CERE, încălcând Libertatea interioară a altcuiva. Altfel spus, BINELE CU FORŢA nu duce decât la mai mult... "RĂU".

    În acest caz, o poveste la nivel de principiu despre sensul originar al RELIGIEI şi denaturarea la care aceasta a ajuns în prezent - Cobra insistă, şi nu numai, cum Constantin "cel Mare", ctitorul "de facto" al RELIGIEI şi dogmei creştine, este unul din cei mai mari ARCHONI ai Universului - a fost deturnată către aspecte "literar-artistice", prin caracterizări ale propriei finţe interioare, care nu fac decât să mă amuze , cu un zâmbet discret... (oricum, asta chiar înseamnă "mai nimic" pe lângă "pedeapsa" medievală pe care am primit-o în alte vieţi în care, la fel, am avut îndrăzneala să "cuvântez" despre aceste Principii ale Vieţii, împotriva Controlului şi Manipulării cu care tocmai aceşti "drăgălaşi" acuză, fără să ştie - sau poate că ştiu - despre ce vobesc, cu adevărat)...
    ...

    RăspundețiȘtergere
  10. ...
    Deşi nu mi-am dorit să intru într-un asemenea subiect sensibil, căci mintea nu a gândit acest subiect legat de Religie, dar probabil că "ceva" din interior a cerut acest lucru - cu atât mai mult cu cât vremurile sunt atât de aproape de o "rezoluţie", încât menţinerea în aceste dogme (şi nu Dogma în sine este problema cea mare, cât energia emoţiei, de obicei agresivă, ataşată acesteia) reprezintă unul din cele mai mari blocaje şi cele mai mari "greutăţi" care "atârnă de piciorul" fiinţei candidate la "Ascensionare" şi "Eliberare" ("traducere de la "Mântuire").

    În rest, despre ISUS, SANANDA ("sufletul-părinte" al lui Isus) şi CHRISTOS ("supra-sufletul-părinte" - fiind, în acelaşi timp, şi "INIMA lui Dumnezeu") este foarte greu să prezinţi Realitatea Fiinţei lor în cuvinte pământeşti (şi româneşti) care nu pot fi uşor de-criptate de mintea pusă pe judecăţi de valoare, interpretări şi, deseori, condamnări...

    Aceasta este prima şi ultima intervenţie personală de acest fel, pentru un comentariu pe care îl văd, primordial, cu rol "didactic". De aceea, dacă vor mai fi astfel de "jucători" care nu înţeleg "bunul-simţ" şi jocul civilizat", atunci, astfel de "coment"-uri vor fi "eliberate" către "zona lor de interes" cu care rezonează cel mai bine...

    Cu acelaşi drag,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  11. Isus este protectorul doar al Pamantului, "reprezentantul" lui Dumnezeu pentru Pamant.
    Fiecare corp ceresc are protectorul lui.

    RăspundețiȘtergere
  12. O interbare cu "bun simt", zic eu: dl. Maryan, aveti numai certitudini?
    Si o parere, cu acelasi calificativ, cred eu: credinta nu are multe in comun cu religia, poate tocmai din cauza lui Constantin cel Mare, iar in crestinism nu prea am gasit dogme, ba mai mult am gasit aceleasi valori perene din orice demers sapiental, da alta natura (inclusiv oriental). Au ET o alta lege decat cea a IUBIRII? Nu au vazut ei pana acum existenta voalului sau era necesar acesta?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai pomentit în editorial de persoanele "simpatice" şi parcă le-ai ridicat mingea la fileu. Cred că ai explicat foarte bine care este situaţia şi ... îţi pierzi timpul cu "etichetele".
    În viitoarele postări să ne expui şi ce ar trebui făcut la momentul Evenimentului: stăm în casă, ieşim afară sau dacă călătorim, suntem în birou, etc. Asta ca să avem ce să sărbătorim la conferinţă.
    Mulţumesc.
    Cu mare drag,
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  14. lasati prostiile, iluziile si atasamentele negative... :)

    Azi-noapte s-a intamplat ceva. Am trecut de 50% sau a disparut voalul. Verificati si cu ansa si veti vedea.. ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Celor care au li se va da, celor care nu au li se va lua (Cartea Cartilor). Orice se intampla asta este una din legi. Si intradevar, azi noapte s-a intamplat ceva. Probabil o noua infuzie de energie, de lumina.
    Apropo, tot in Cartea Cartilor scrie si de alimentatie si de alte multe lucruri, pur spirituale. Cine are ochi sa vada si urechj sa auda, descopera. CAUTATORII vor gasi ce cauta. Ca archonii au deturnat intelesul si rolul crestinismului e un fapt, dar cred ca este o cale buna de urmat pentru unii din noi. Cu grija si cu mintea deschisa, penru a nu te lasa manipulat. Dar manipulare exista in toate tocmai din cauza capuselor eterice si astrale (civilizatii insetate de energiile noastre joase). Multe adevaruri sunt in articol, dar nu sunt exclusiviste ci doar completeaza sau mai bine zis reflecta in alta forma complexitatea vietii in multivers. Cine are dinti de otel mesteca cine are dinti de lapte ii va rupe.Parerea mea.
    Fara dorinta de a contrazice, departe de mine acest gand, dar pentru o abordare holistica (asa cum s-a exprimat Maryan), se poate face o masuratoare radiestezica a energiei semnului crucii sau chiar a simbolului desenat (cea ortodoxa / nu are legatura cu dogmatizarea credintei de catre popi). Va fi o surpriza, placuta zic eu.Daca nu abordati cu prejudecati, ansa nefiind doar un instrument de constientizare/aducere la suprafata a unor informatii cunoscute la nivel subtil de fiecare, pe principul ca toti suntem una. Cine are acces la INIMA, primeste raspunsurile in mod direct (e adevarat, sunt foarte putini cu discernamantul necesar...inca).Parerea mea si nu numai.
    Si pentru a dovedi ca intentia mea este de a dezbate/dialoga si nu a contrazice/demola, subscriu si eu la cei ce apreciaza efortul lui Maryan si nu o fac de complezenta.
    Lumina.

    RăspundețiȘtergere
  16. În primul rând, simt cu bucurie să transmit FELICITĂRI şi Respect lui Cristi : simt că a Transcens "Ceva", şi probabil că ştie cel mai bine ce anume. Nu trebuie să fii "telepat" sau clarvăzător ca să simţi "o altă energie" din "abordarea con-vers-aţională" a sa, de mai sus, comparativ cu primul comentariu de aici, de ceva mai sus (din care nu am reţinut decât dorinţa de a-i transmite o singură idee - legată de "certitudini" : dacă cercetează ultimele Editoriale, s-ar putea să observe că unul din cele mai folosite cuvinte este "PROBABILITATE", începând cu Liniile Temporale, până la informaţii general-Universale...).

    Vedeţi, dragi prieteni, acesta este şi sensul oricărui demers zis "informaţional" : cu toţii suntem oglinzi pentru ceilalţi - şi invers - iar "schimbarea de ton" şi transcenderea atitudinii nu-i ajută pe ceilalţi, ci, în primul rând, ne oferă nouă, celor care ALEGEM ACEASTA, ca să mai îndepărtăm un cât de mic "balast" din "Nacela Balonului" Fiinţei Divine care Suntem...

    ...Aşa este, simbolul ancestral care transcende "creştinismul" numit CRUCE (care chiar este Cosmică), are o "mare putere" (una din cele mai mari dintre simbolurile cunoscute), căci reprezintă simbolul FIINŢEI DIVINE, OM-ul COSMIC care UNEŞTE CERUL CU PĂMÂNTUL (asemănător exprimată şi de ideograma chineză care se referă la "ideea" de OM).

    Cât despre "vârtejul de energii" în mijlocul cărora ne situăm în prezent, pot spune că de data aceasta cred că mă voi ţine de cuvânt şi mâine voi putea posta un nou articol cu ultimele informaţii, care chiar sunt "electrizante" - şi în care vom actualiza şi alţi parametri, dintr-o postare mai veche, realizată în Mai 2014.

    Până atunci, A FI CENTRAŢI sau, în caz de des-centrare, A REVENI CU MAXIMĂ RAPIDITATE ÎN STAREA DE A FI CENTRAT (în INIMĂ!) reprezintă Prioritatea Priorităţilor pentru acest PREZENT, atât de "învolburat" !

    Ştiu şi simt că perioada nu este deloc comodă, însă mă bucur cu toată sinceritatea pentru CURAJUL NOSTRU DE A FI, acum, în aceste UNICE MOMENTE !

    Cu cel mai mare Drag şi Iubire,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cobra interview. Feb 2015

    http://prepareforchange.net/2-22-15-cobra-archive-transcript-and-web-bio/

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi s-a intamplat ieri un lucru extraordinar de ciudat si trist totodata - in jurul orei 16.00 eram acasa si urmaream meditatia cu oul roz. La aproximativ aceeasi ora sotul meu, care e mereu atent in trafic, care conduce doar prudent, a avut un accident de masina in drum spre casa, in afara orasului. E OK, a fost operat, e stabil, dar are destul de multe "lovituri". Coincidenta? Situatia m-a dat foarte tare peste cap...

    RăspundețiȘtergere
  19. e foarte interesant ce zice flavian. e interesant ce zici si tu maryan de aceasta.
    dar una peste alta sa va spun 5 intamplari. voi fi scur. intamplari noaptea in stare de veghe sau somn cum vreti sa-i spuneti
    1. eram in centru bucurestiului, in zona unirii, seara. pe cer au inceput sa apara navele. toata lumea era speriata. era o lupta intre ele. fugeau oamenii. stiam cine sunt si nu imi era frica
    2. intalnire cu o reprezentanta a lor de gen feminin. in alta noapte. am stiut asta cand m-am trezit de dimineata. nu intru in detalii.
    3. in alta noapte pur si simplu pluteam. aveam capacitatea de a pluti, de a controla zborul. si asta in prezenta altor oameni.
    4. eram in bloc la mama cu al mei, si am vazut pe cer aceleasi nave. sentimentul era de liniste. nu mai era nici o lupta. doar mergeau pe cer. asta acum cateva saptamani.
    5. cea mai interesanta s-a petrecut in seara/noaptea de 23 spre 24 februarie. deci luni noapte. pe langa o multime de simboluri aparute - in principal ca nu poti ajuta pe nimeni, cu ei trebuie sa se ajute, cel mai important lucru a fost ca navele au coborat. si se jucau cu noi. o fetita plutea insotita de o nava micuta. si din nou in, eu si fiul meu pluteam. aveam capacitatea de a ne inalta. si era o bucurie enorma.
    dar de data asta, mai mult ca niciodata, eram constient ca trebuie sa ma trezesc dar nu vroiam sa revin.

    am spus toate acestea acum, pentru ca vad ca si altii ai simtit ceva, si pentru ca in postare, maryan ai dat exemplul din prisma din lira cu datul luminii. am dat unora, si priobabil ca nu trebuia. de aceea si ceea ce am trait in astral, unde am inteles ca nu poti ajuta decat pe cei care cer ajutor.

    cu iubire divina de la suflet la suflet

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere