joi, 26 februarie 2015

MarYan : Parametrii PĂMÂNTULUI şi ai UMANITĂŢII (Partea a 2-a) şi Ultima Actualizare (dinamică!) în privinţa VOAL-ului şi a EVENIMENT-ului.



Parametrii PĂMÂNTULUI şi ai UMANITĂŢII
(Partea a 2-a)
şi
Ultima Actualizare (dinamică!)
în privinţa VOAL-ului şi a EVENIMENT-ului





Înainte de a intra în subiectele principale ale postării, am fost nevoit să-mi (re)amintesc, pe fundalul unor energii foarte puternice pe care le (re)simt, că MUZICA poate fi Salvatoare, Eliberatoare şi, mai mult decât orice, ARMONIZATOARE...

De aceea, nu doar ca o „obişnuinţă”, ci acum chiar ca o necesitate, vă propun o introducere muzicală „tematică” : pentru că subiectele principale ale acestui mesaj sunt PLANETA şi UMANITATEA, le vom face „dedicaţii muzicale”, invitându-vă şi pe voi cu tot dragul ca să participaţi la „audiţie” – aceasta reprezentând o parte importantă din materialul prezentat – şi pe care o puteţi folosi ca fundal muzical, eventual în căşti, pe măsura parcurgerii materialului.

Pentru că „dedicaţia de final” va fi acordată UMANITĂŢII, acum, în introducere, pornim cu dedicaţia pentru PĂMÂNT – IUBITA ŞI IUBITOAREA NOASTRĂ PLANETĂ (în fond, o FIINŢĂ-FONDATOR de dimensiunea a 12-a), care, acum, trăieşte momente unice în evoluţia sa : Eliberarea de VOALUL care a ţinut-o în izolarea de Energiile Cosmice ale TATĂLUI Ei Divin (DUMNEZEU, TATĂL/MAMA NOASTRĂ, a tuturora) timp de vreo 26.000 de ani !


Aşadar, avem două dedicaţii :

- una din partea „amicului” cu care facem „E-Chip-a” de Lucru, în această privinţă : MICHAEL JACKSON, „EARTH SONG, adică, evident, CÂNTECUL PĂMÂNTULUI :



- şi, din partea mea, un clip de 3 minute, numit... „EARTH” („PĂMÂNT”), din categoria „Muzicii EPICE” :


    
Dacă simţiţi o cât de mică rezonanţă cu vreunul din acestea, vă invit ca, pe măsura parcurgerii materialului, să pătrundeţi în şi să simţiţi MUZICA aceasta care are un rol primordial de armonizare a vibraţiilor şi energiilor de tot felul (şi de mobilizare, prin vibranta coardă emoţională atinsă de „Îngerul Michael”), şi abia apoi estetic sau artistic...


Pentru că există un „pre-text” la orice, pentru acest articol acest „pretext” l-a reprezentat nevoia de a-i oferi şi o „Partea a 2-a” articolului cu acelaşi titlu cu care am „ieşit” pe blog pe 22 mai 2014 – deci, acum 9 Luni !

Deci, după o „gestaţie” de 9 luni, revin cu o Parte a 2-a, însă integrată cu ultima actualizare despre ceea ce se întâmplă cu Voalul şi cu Evenimentul.


Pentru că înţeleg că timpul este drămuit pentru toţi, voi intra direct în subiect şi voi expune parametrii principali (oferiţi de acelaşi „amic radiestezist”) pe care i-am prezentat şi în primul articol, de data aceasta actualizaţi pentru această dată, de 25 februarie 2015 :


- FRECVENŢA DE REZONANŢĂ SCHUMANN A MAMEI PĂMÂNT (TERRA – GEEA) : 14,45 Hz.


- NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL MAMEI PĂMÂNT ÎN CORP FIZIC : aprox. 4,6 D.


- NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL MAMEI PĂMÂNT ÎN CORP ASTRAL : 5,6 – 5,7 D.


- NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL UMANITĂŢII : 3,7 D.


- NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL ROMÂNILOR DIN SPAŢIUL ROMÂNESC : aprox. 3,8 D.


- NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL ROMÂNILOR DIN AFARA GRANIŢEI SPAŢIULUI ROMÂNESC : 4,0 D.


- PROCENTUL DE LUMINĂ (faţă de întuneric) ÎN SPAŢIUL ROMÂNESC : 45 %.




Iată cum, după exact 9 luni de la expunerea parametrilor de mai sus, se poate observa cum valorile acestora nu au variat foarte mult : Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Pământului este practic, la fel, în jurul valorii de 14,4 Hz , Nivelele de Conştiinţă ale Mamei Pământ, atât la nivel Fizic, cât şi în Corp Astral, au modificări de aprox. 0,1 unităţi dimensionale, la fel ca şi Nivelul de Conştiinţă al Umanităţii, precum şi al românilor din interiorul graniţelor.

Legat de acest ultim parametru, al nivelului de conştiinţă al românilor din interiorul graniţelor, deşi aţi putea spune că „a stagnat”, la aceeaşi valoare (3,8D), dacă ne uităm pe un grafic mai detaliat, vom observa că a avut loc, de fapt, o „revenire”, după o cădere între timp spre 3,7D , înapoi către 3,8D.

Şi, pentru că am prezentat un tabel în articolul depre România şi români, cu ocazia „Zilei Naţionale” din preajma datei de 1 decembrie 2014, acum îl re-aduc în faţa voastră, îmbunătăţit cu ultimele informaţii, astfel :


Tabel cu VALORI ALE NIVELELOR DE CONŞTIINŢĂ ŞI DE LUMINĂ, ATÂT ÎN ROMÂNIA, CÂT ŞI LA NIVELUL UMANITĂŢII ŞI A ÎNTREGII PLANETE :

DATA
Nivelul de CONŞTIINŢĂ al Umanităţii (Densitate)
Nivelul de CONŞTIINŢĂ al Românilor
(Densitate)
Nivelul de LUMINĂ
pe Pământ (%)
Nivelul de LUMINĂ
În România (%)
11 mai 2012
3,3
3,5


26 iun. 2012


34
30
5 oct. 2012


36
30
23 nov. 2012
3,4
3,6
37
30
7 dec. 2012
3,6

36
26
12 dec. 2012


36
25
22 dec. 2012


37
30
31 iul. 2013
3,7
3,8
41

10 febr. 2014
3,7

42

22 mai 2014
3,66
3,7
46

6 nov. 2014


48,5

18 nov. 2014


48,8

1 dec. 2014
3,72
3,75
48,5
44
25 febr. 2015
3,7
3,8
49,5
45


Ca şi în articolul respectiv („Rolul Planetar al României – Spaţiul Românesc”), acum vă pun întrebarea despre cum vedeţi evoluţia aceasta foarte „interesantă” între parametrii planetari şi cei româneşti, atât la nivelul conştiinţei, cât mai ales la nivelul mediu al Luminii, în România, comparativ cu Planeta, în ansamblu ?

De aceea, încă odată, sunt obligat să repet ceea ce am tot scris pe blog în acest aproape un an : deşi pe la începuturi am fost şi eu „fan” al „mesianismului românesc”, după un timp am fost nevoit să remarc că ceea ce se întâmplă prin această zonă cu „românaşii” concetăţeni nu prea are nimic de-a face cu „un înalt nivel de spiritualitate”...

Dacă mai aveţi îndoieli despre aceste valori măsurate, doar faceţi câţiva paşi afară din casă, plimbându-vă pe stradă, prin mijloace de transport în comun sau doar pătrundeţi cu maşina în trafic aglomerat, ca să observaţi în mod nemijlocit şi pe propria piele cam cum stă nivelul de conştiinţă în această zonă şi cum este cu ideea de „Buricul Pământului” („Axis Mundi”) cu care a fost „pre-spălată pe creier” o întreagă generaţie (dacă nu mai multe)...

Din această cauză, Lumina în Zona Românească este situată sub nivelul general Planetar, astfel că avem deja o primă concluzie foarte importantă : „EVENIMENTUL”, în cazul ROMÂNIEI, am putea spune că „va fi defazat”, cumva (evident, prin efectele sale directe, în plan social, economic şi financiar), probabil cu câteva luni, până când Lumina va ajunge şi în această Zonă la nivelul minim de manifestare, de 50,00...1 %.

Foarte interesant : românii (din interiorul graniţelor) au un nivel de conştiinţă aproape la fel ca cel planetar (şi, până acum, chiar uşor superior), în timp ce aceia aflaţi în afara graniţelor au un nivel de conştiinţă superior cu 0,2 unităţi, în timp ce Lumina din Spaţiul românesc este inferioară celei planetare cu 4,5 %...

Toate aceste date ne povestesc, fără putinţă de tăgadă, că Zona Românească din interiorul graniţelor „naţionale” este încă îngreunată de formele-gând ale „românilor” care au ca „materie primă” aceeaşi şi aceeaşi FRICĂ PRIMARĂ de... orice – fie că-i „sfâşitul lumii” din Decembrie 2012, că-i orice alt „eveniment”, până la primordiala „frică a zilei de mâine” pentru asigurarea şi acoperirea necesităţilor curente, de la „pâinea cea de toate zilele” şi facturile curente, până la deja discutatele frici faţă de Cutremur sau Război...

...Şi, pornind de aici, apare toată această continuă AGITAŢIE, până la acest comportament violent şi atitudine agresivă care se regăseşte peste tot în jurul nostru, şi în care cu toţii ne „îmbăiem”, mai mult sau mai puţin – inclusiv prin comentariile de pe bloguri sau forumuri de discuţii, mai mult sau mai puţin spirituale (chiar s-a remarcat cum comentariile „românilor” din forumurile internaţionale de discuţii ieşeau în evidenţă prin duritatea şi „virulenţa” limbajului, faţă de „nordici” şi de mulţi alţi „planetari”, mult mai relaxaţi şi detaşaţi).


De aceea este nevoie de atâta „meditaţie”, nu doar pentru a ajuta Mama Pământ în Ascensiunea ei în Lumină (care deja are loc, oricum) ci, primordial, de a „îmblânzi” energiile agresive şi pline de „asperităţi” care ne înconjoară din toate părţile prin zona aceasta românească – aflate în contradicţie majoră cu Energiile Primordiale telurice ale acestui teritoriu, de înaltă frecvenţă spirituală...


O să mai revin, probabil, foarte curând, la acest aspect, căci conştientizarea acestuia reprezintă, pentru mulţi români, o altă „Ieşire din MATRIX”, ca din atâtea alte MATRIX-uri (DEFORMATE), care ar putea ajuta la creşterea nivelului de Lumină din această Zonă către limita lui 50,00...1% – la fel ca şi în cazul LUMINII de la nivel Planetar, care este atât de aproape de a fi atinsă...


Înainte de a ajunge la cel mai fierbinte subiect al zilei, haideţi să mai observăm un aspect foarte interesant şi mai ales important : de cel puţin 9 luni, Planeta şi-a menţinut frecvenţele aproape constante, din punct de vedere al Nivelelor de Conştiinţă, atât în corp fizic, cât şi astral, aspect evidenţiat şi prin menţinerea practic constantă a Frecvenţei de Rezonanţă Schumann la aceleaşi valori, de aproximativ 14,4 Hz, după ce, anii trecuţi, aceasta creştea efectiv „ca viteazul din poveste”.

Acum, însă... Şi, de ce oare ?

Iată, am primit acum o confirmare practică (prin atitudinea Mamei Pământ) la observaţia FONDATORILOR de acum câţiva ani, care, prin Sal Rachele, în cărţile sale precizau foarte ferm că umanii de pe planetă nu pot suporta o diferenţă de vibraţie a acesteia care corespunde unei diferenţe la nivel de conştiinţă mai mare de 1,5 unităţi dimensionale.

Astfel, după creşterea accelarată a acestor nivele de conştiinţă, atât pe astral, cât şi pe fizic, Mama Pământ a ales să-şi încetinească creşterea până la staţionare, pentru a permite şi celor „mai codaşi” (aflaţi încă la nivel de 3,0D pe corp fizic) să se menţină încarnaţi pe Planetă, pentru posibila Ascensiune personală.

De aceea iubitoarea şi răbdătoarea Mamă Pământ s-a menţinut atâta timp (după „racheta” care a fost anii trecuţi), la nivelul de conştiinţă de 4,5D pe corp fizic...

Acum, însă, ajungând pe la 4,6D, ne po-vesteşte, aşa cum am observat şi noi, că mai sunt foarte puţini încarnaţi aflaţi pe nivelul de 3,0D pe corp fizic şi care deja nu prea mai suportă vibraţiile pe aici, pe Planetă...


Cum spuneam, se pot po-vesti multe altele, pornind de la aceste date, referitoare la Parametrii Planetari generali, însă acum, haideţi să ne con-centrăm către acei deja CELEBRI TREI PARAMETRI, legaţi de Lumina pe Pământ, Gradul de dezactivare a Voalului şi Condiţiile îndeplinite pentru Declanşarea Evenimentului.


La „ora actuală”, adică pe 25 februarie 2015, valorile acestora erau :


- PROCENTUL DE LUMINĂ PE PĂMÂNT : 49,5 %.


- GRADUL DE DEZACTIVARE A VOALULUI : 94 %.


- CONDIŢII PENTRU DECLANŞAREA EVENIMENTULUI : 95 %.




Dacă despre Nivelul Luminii tocmai am comentat mai înainte, acum revenim ca să punctăm decisiv că, deşi dorinţa poate fi pe măsura aşteptării, totuşi, Lumina nu creşte „instantaneu” şi, foarte important, NU înseamnă că „un val uriaş de energie” – semnalat prin mesaje pe diferite bloguri, de la cele străine şi deja cunoscute la nivel planetar, până la cele locale – face ca, automat, Lumina „să sară” la nivelul de peste 50,000% !...

Se pare că în această perioadă foarte „învolburată” şi extrem de solicitantă, poate să apară la tot mai mulţi simptome de energizări bruşte şi dramatice, care să fie asimilate cu manifestarea deplină a unuia din cei trei parametri amintiţi : fie Lumina ajunsă la 50,000...1% , fie „Căderea Voalului”, fie chiar „declanşarea Evenimentului” prin receptarea undei de Lumină din Centrul Universului...

...Însă, după cum vedeţi din „Tabloul de bord”, toate acestea sunt „alarme false”, deocamdată, exprimând doar ne-răbdările corpului emoţional, „excitat” să asiste mai repede la „show”-ul aflat în pregătire, pe care, deşi nu-l înţeleg, îl doresc cu efevescenţă ca să apară mai repede...

...Care, iată, din celelalte două valori, chiar se apropie de „Momentul Zero” cu paşi repezi : dacă până mai ieri valorile oscilau între 92% şi 94%, cu dominanţă către prima valoare, de vreo jumătate de zi Voalul se evidenţiază a fi dezactivat la o valoare dominantă de 94% , care a dus Nivelul condiţiilor îndeplinite pentru Manifestarea Evenimentului la valoarea, iarăşi constantă (foarte important), de 95 % !

De ce spun, „valori constante”, adică „STABILIZATE” ?...

...Pentru că noi am observat cum aceste valori FLUCTUEAZĂ ÎN MOD NATURAL, în general în interiorul a două procente, mai ales în privinţa Voalului.

De aceea, dragilor, şi acum trebuie să mai adaug o nuanţă la imaginea oferită în ultimul Editorial privind „dezactivarea Voalului”, văzut ca o „calotă glaciară aflată în curs de topire”.

Aceasta a fost o imagine plastică - oferită pentru ca voi să puteţi percepe cât mai simplu imaginea complexă a acestei Reţele Plasmatice Scalare – pe care acum o transform într-o „poză... elastică” !

Dincolo de glumă, observaţiile din ultimele săptămâni ne conduc la ideea că acest Voal, atât cât mai există şi funcţionează, este o STRUCTURĂ ELASTICĂ, care se mişcă precum Oceanul, unduindu-se ca şi valurile de flux-reflux ale Oceanului Cosmic vibraţional.

De aceea s-ar putea să fiţi şi mai apoape de realitate (aflată, oricum, în curs de disoluţie), dacă puteţi vedea acest voal ca acea Calotă Glaciară, însă una cât se poate de mobilă şi unduitoare, dar şi fluidă (precum consistenţa meduzei, dacă puteţi percepe acest lucru)...



De aceea, dragilor, ne tot jucăm cu aceste valori : dimineaţa ne bucuram că Voalul mai pierdea aprox. 2% din structura sa activă, ca după-amiaza „să-şi revină” cu 1-2% - şi tot aşa, exact ca la „Vals” (că tot rezonează cu „văl”) – inclusiv în prezent.

Ultimele date ne arătau cum aceste valori „alunecau” spre 92%, însă, în prezent, acestea s-au stabilizat spre 94% dezactivare, ceea ce va împinge rapid balansul în intervalul (de dezactivare) de 94-96 % (la început, cu dominanţă pe 94%).

Evident, aici este, în primul rând, jocul „părţilor” : ce desfac unii (cei ai Luminii), dimineaţa, ceilalţi „refac” după-amiaza („cabala”) – asta până la un moment dat, după câteva zile, care devin tot mai scurte, pe măsura apropierii de 100%...

De aceea, datorită fluctuaţiei acestui parametru, acelaşi fenoment are loc şi cu cel al Condiţiilor pentru manfestarea Evenimentului, care, dacă acum câteva zile fluctua între 93% şi 95% (cu dominanţă pe 93%), de vreo două zile ajunsese la 94% dominant ca acum, dominanţa să fie stabilă, pe 95% !


DA, par doar cifre peste cifre aruncate într-o învălmăşeală de po-veste, însă acum deja, când „jocurile sunt (aproape) făcute”, putem veni cu tot mai multe detalii – şi nu doar de dragul de „a povesti la gura sobei” (căci, nu uitaţi, încă este iarnă, iar „casa-discotecă” are şi şemineu...), ci, ca, prin aceste detalii, imaginile voastre să fie tot mai bine conturate, pentru ca „intervenţiile cu Lumină” din timpul Meditaţiilor să fie cât mai precise şi penetrante,  prin Eficienţa lor.

Şi, apropos de Meditaţii şi importanţa lor, iarăşi trebuie să punctez ceea ce unele persoane au tot comentat pe blog, cum că importanţa acestora este relativă.

Vă pot transmite „din prima” că, dincolo de tot felul de argumente, totuşi, aceste Meditaţii „CONTEAZĂ”, şi chiar mult – aspect „contabilizat” radiestezic şi văzut direct de „amic”.

Iar teoretic, ideea se poate remarca cu uşurinţă : una este forţa dată de multiple „luminiţe” (adică fiecare din NOI) care „licăresc” dinspre suprafaţa Pământului, din când în când, şi alta este acel „LASER” obţinut din FOCALIZAREA LUMINIŢELOR (ale fiecărei fiinţe aflate în Meditaţie, ÎN ACELAŞI TIMP) ÎNTR-UN SINGUR FASCICUL COERENT (care-i chiar definiţia LASER-ului) ce străpunge straturile Pământului şi ajunge rapid în zona Voal-ului...


Totuşi, un comentariu care spunea cum contează şi calitatea gândurilor noastre (de aceea nu ar mai fi nevoie de Meditaţia Coerentă colectivă) are şi acesta dreptate în felul său : dacă nu acţionează Unificat, alături de ceilalţi, pentru dizolvarea Voal-ului, cel puţin NU-L MAI HRĂNEŞTE !

Căci, iată un alt aspect : dacă Lumina Coerentă trimisă focalizat către Voal îl poate Comprima, până la Penetrare, atunci ELIBERAREA DE GÂNDURILE NEGATIVE DE AGRESIVITATE ŞI MAI ALES DE FRICĂ nu îl mai „hrăneşte”... căci, DA, Sursa Principală de energie al acestuia, ca şi Hrana de bază a reptilienilor, sunt gândurile bazate pe FRICĂ, DURERE sau AGRESIVITATE...


Astfel că, în aceste faze decisive – în care momentul de până la CĂDEREA DEFINITIVĂ A VOALULUI (după 26.000 de ani de CARANTINĂ Cosmică) POATE fi numărat, în zile, pe degetele de la o mână (sau, dacă nu ne facem „temele”, vor fi necesare mai multe mâini, chiar perechi de mâini, inclusiv picioarele...) – elementul-cheie pentru accelerarea momentului Eliberator al dezactivării 100% a VOAL-ului constă în punerea în practică atât a unei atitudini personale cât mai echilibrate, armonioase (măcar în aceste momente decisive - pentru a nu mai „hrăni” voalul!), combinată cu momente cât mai intense şi mai dese de Meditaţie, pe care să căutăm să le corelăm cu alte persoane sau, mai ales, Grupuri cât mai mari !


La finalul acestui articol (ce s-a dorit, iniţial, doar o „închidere” a celui deschis acum vreo 9 luni), este foarte important ca să vorbim despre ce înseamnă MOMENTUL POST-EVENIMENT.

Dacă, în Prezent, majoritatea celor implicaţi în acest COSMIC PROIECT (Eliberarea Planetară cu declanşarea Evenimentului) se concentrează numai asupra Momentului respectiv, prea puţini se străduiesc să vadă CE VA FI DUPĂ...

Şi, după cum am început deja să punctez în ultimele Editoriale, ideea este că, cel puţin IMEDIAT DUPĂ EVENIMENT (care, dragi prieteni, nu ştiu cum să vă mai spun, dar există probabilitatea tot mai mare ca acesta să aibă loc până la următorul nostru Editorial... SIMŢIŢI?... CON-ŞTIENTIZAŢI CU ADEVĂRAT cât de aproape suntem de acesta?), deci, după Eveniment, lucrurile vor fi, poate, altfel decât ne imaginăm în acest moment...

...Adică, nu doar că nu va curge „lapte şi miere”, dar s-ar putea ca, de atunci încolo, să fie... ALTCEVA decât până acum (când Voal-ul încă există şi funcţionează, chiar şi la câteva procente).



Expresia favorită a „amicului” („colaborator”-ul) în această privinţă este aceea de „A FI FIECARE PE CONT PROPRIU”... în timp ce eu îi spun „a fi pe picioarele tale” - sau, cum este momentul din Astrologie, când „se iese de sub tutela lui Saturn”, pe la 28,5 ani, expresia favorită este „a ieşi de sub fustele mămichii” („copilaşul este lăsat să se descurce singur”)...

...Dar poate că cea mai expresivă imagine care doreşte să sintetizeze Momentul Post-Eveniment este cea oferită de PUIUL CARE ESTE ÎMPINS DIN CUIB, CA SĂ ÎNVEŢE SĂ-ŞI IA SINGUR ZBORUL : din acel moment nu mai avem nicio „protecţie” a vreunui Voal (falsă, evident, dar, care totuşi era o formă de „protecţie” faţă de CONFRUNTAREA CU NOI ÎNŞINE)... şi, din această cauză, s-ar putea ca, pe lângă decepţia produsă de trecerea Evenimentului fără ca să fie perceput cu „focuri de artificii”, depresiile – şi multe alte (d)efecte evienţiate de Noile Energii care vor „zburda” libere pe Pământ – să fie atât de intense, încât mulţi să aibă regrete (precum „nostalgicii” vreunui sistem politic sau de altă natură)...

De aceea, acum, când încă mai suntem protejaţi de FOCUL ENERGIILOR COSMICE care ar putea să „ardă” pe mulţi dintre cei care acum se cred „foarte spirituali” şi „pregătiţi”, este timpul ca să lucrăm CU MAXIMĂ INTENSITATE CU NOI ÎNŞINE şi cu interiorul nostru, pentru a fi cât mai puţin ÎNGREUNAŢI de vibraţiile joase ale DOGMELOR-CREDINŢELOR (şi nu mă refer doar la cele religioase, ci la orice fel de CREDINŢE DIS-FUNCŢIONALE), EMOŢIILOR NEGATIVE, DORINŢELOR NE-ÎMPLINITE, ENERGIILOR AGRESIVE, ALE SUFERINŢELOR DE ORICE FEL, până la Epi-Centrul Disfuncţiei, dat de FRICI – multe Frici, de tot felul, de la difuze angoase „existenţiale”, până la PANICI şi GROAZE de cine ştie ce OBSESII-FOBII interioare...


De aceea, repetăm şi iar repetăm : ELIBERAŢI – ELIBERAŢI – ELIBERAŢI (adică, „MÂNTUIŢI”)!...

...CUM ?...

...Simplu : Lucrul cu LUMINA, cât mai des posibil, în această perioadă – ca şi SPORTIVUL DE PERFORMANŢĂ, aflat în Cantonament – altfel, valurile de Energii Cosmice care vor „izbi” efectiv Suprafaţa Pământului, în scurt timp (poate fi chiar la nivel de ZILE) vor mătura tot ce este imperfecţiune şi im-puritate, putând fi receptate, de către cei cu astfel de „tare”, sub formă de stări „existenţiale” tot mai dureroase, până la insuportabilitate...


De aceea, la final, mesajul principal se referă la faptul că aceste MEDITAŢII în LUMINĂ, sau RUGĂCIUNI (cu sau fără Semnul Crucii făcut) şi, în general, orice formă de LUCRU CU PROPRIUL INTERIOR, are relevanţă nu doar ca ajutor în dezactivarea VOAL-ului, ci, primordial, în PREGĂTIREA PROPRIEI FIINŢE PENTRU MOMENTELE POST-VOAL ŞI POST-EVENIMENT !


Însă, despre toate acestea vom mai vorbi, tot mai „pe îndelete”, în următoarele postări.

Acum, la final, după cum am promis la începutul „dedicaţiilor muzicale”, urmează să încheiem cu unul din cele mai frumoase mesaje (ca dedicaţie din partea amândurora – şi a mea, şi a amicului colaborator) legate de UMANITATE, adică de LUMEA în care Trăim şi CARE SUNTEM CU TOŢII – prin exprimarea artistică a aceluiaşi minunat Michael Jackson, care, de data aceasta, nu mai strigă cu disperare durerea Mamei Pământ din clipul din Introducere („Cântecul Pământului”), ci, cu totală sensibilitate, „imploră” Umanitatea ca SĂ SE VINDECE („HEAL THE WORLD”) – ajutat şi, cum altfel, de CEI CARE SUNT CU ADEVĂRAT VIITORUL PLANETEI şi pentru care are loc această măreaţă desfăşurare de forţe  - COPIII... : 



...Şi, ce PLĂCUTĂ re-amintire : NOI TOŢI SUNTEM COPIII, AI MAMEI PĂMÂNT, AI TATĂLUI/MAMEI DIVINE ! :



Cu adevărat, după aceste SUBLIME IMAGINI, tot ce ne mai rămâne este Starea de A FI... în PACE, IUBIRE, ARMONIE...


...Şi, pentru că suntem atât de aproape de acest „REVELION COSMIC”, la distanţă de doar „câţiva paşi”, haideţi să ne urăm, cu adevărat, LA MULŢI ANI” (COSMICI) în Prezentul Continuu al unui NOU ÎNCEPUT !


Cu IUBIRE,


MarYan

21 de comentarii:

  1. DA

    poate e ultima clipa cand trebuie sa ne aducem aminte ca suntem COPII. AI MAMEI/TATALUI CERESC, CREATORUL TUTUROR, si al MAICII GEEA. si nu in ultima instanta ca, indiferent de varsta, cine ramane copil reuseste in VIATA.

    zei, zane, spirite divine, maestri inaltati, elohimi, ingeri, arhangheli, fiinte benefice din univers. au fost, sunt si vor fii in jurul nostru. este timpul de pe urma ca sa invatam, sau mai bine zis sa le PERMITEM sa se poata apropia de noi. ACUM

    fie ca noi sa le permitem

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu iubire si lumina multumesc pentru tot
    Vali

    RăspundețiȘtergere
  3. In aceasta noapte, spre dimineata am avut un ”vis”. Imi amintesc clar doar ultima parte.

    Eram undeva in univers si de acolo vedeam planeta noastra. Langa mine, in partea dreapta, a aparut o entitate de lumina care a inceput sa-mi vorbeasca si mi-a aratat imaginea unui inger auriu. A spus ca in momentul in care ingerul va da din aripi, o energie transformatoare va cuprinde omenirea si planeta.

    A aparut si in partea mea stanga un arhanghel sau ceva asemanator, era foarte mare si simteam cum poate fi in multe locuri in acelasi timp. Ingerul auriu a inceput sa dea din aripi si particule de energie aurie, ca niste mici clopotei, au cuprins treptat intreaga planeta. Am simtit efectiv cum acea energie aurie a trecut prin fiinta mea si m-a transformat. A fost asa puternic ”visul”, ca m-am trezit brusc.

    In aceasta dimineata, navigand pe internet, am gasit site-ul dvs.

    Ramona

    RăspundețiȘtergere
  4. Cifrele sunt in urma, nici nu aveti idee ce ne asteapta in cateva luni. Este frumooos, tot mai frumoos. Iar in zona numita acum Romania va urma muulta magie... ;)

    Lasati deoparte frecventele negative, lasti deoparte iluziile despre archoni si lupte, lasati gandurile de orice fel sa plece. Ce ramane, este doar pacea, cunoasterea, starea de a fi.. sublima... :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi dimineata m-am trezit - uimita si chiar un pic jenata, va spun - cu un refren al lui Michael Jackson in cap... :-) E adevarat ca acum vreo saptamana le-am pus copiilor niste clipuri ale lui de pe net si m-am gandit ca in felul lui a fost un Inger si prea putin inteles de noi.
    Dedicatia Dvs. facuta Planetei, de la inceput, m-a induiosat pana la lacrimi - IUBITA ŞI IUBITOAREA NOASTRĂ PLANETĂ , care, acum, trăieşte momente unice în evoluţia sa : Eliberarea de VOALUL care a ţinut-o în izolarea de Energiile Cosmice ale TATĂLUI Ei Divin (DUMNEZEU, TATĂL/MAMA NOASTRĂ, a tuturora) timp de vreo 26.000 de ani ! Ii cerem iertare, caci simt ca pe undeva responsabilitatea (ca sa nu zic vina) ne apartine noua, omenirii.
    Despre Romania, exista o vorba care azi m-a "lovit" cu realitatea ei: Romania e o tara superba, pacat ca traiesc romani in ea.
    Nu stiam ca au mai remarcat si alte personae sindromul de panica tipic poporului romanesc. De parca frica ar fi instilata in informatia noastra genetica... da, si agresivitatea - de multe ori am ramas cu gura cascata la comentariile net-istilor.
    Ati putea propune o ora zilnic, un interval - sa zicem juma' de ora - in care noi, urmaritorii Dvs, sa meditam ? Spre ex ora Domnului Cobra, de Duminica (21 la noi), dar noi s-o facem zilnic. Sau poate un interval orar de 10 minute (de la fix la si zece) in care ne propunem cu totii sa respiram si sa ne centram in lumina, indiferent unde suntem si ce facem, dar constienti fiiind ca suntem mai multi, ca suntem o forta ?
    Pentru cei care nu au simtit inca "magia" obiceiului de a medita, ii invit sa faca un experiment: sa mediteze zilnic timp de 20 min, timp de 3 luni - creaza dependenta :-)
    Ref. la perioada post-cadere-voal - gasesc avertismetul Dvs deosebit de pretios si util.
    Va multumesc !
    SoRanda

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru aceste informatii pretioase! Si daca tot "MUZICA poate fi Salvatoare, Eliberatoare şi, mai mult decât orice, ARMONIZATOARE" imi permit sa pun aceste link-uri cu niste melodii care cred ca sunt potrivite acestui MOMENT: Love will PRE-VAIL: http://m.youtube.com/#/watch?v=eoMJJCVBCgo The CENTRE: https://m.youtube.com/#/watch?v=bpomDxV-MTk

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim inca o data lui Marian pentru aceste editoriale din care intelegem "cunoasterea" la cel mai fin nivel, avand rabdarea de a da detalii despre aceste subiecte importante pentru noi toti in aceste clipe...Este singurul blog unde aceste informatii sunt puse cap la cap si formeaza un intreg pe care sa- l asimilam si noi toti ceilalti.Acum incerc sa inteleg rolul pe care il are aceasta tara si acest neam....pana la urma nu trebuie sa demonstram nimanui nimic, trebuie doar sa redobandim cunoasterea, spiritualitatea si intelepciunea stramosilor nostri.
    Multumesc!
    Nora

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumiri pentru editorial, multumiri pentru muzica. Michael Jackson este un inger. Astazi a fost o zi minunata cu noul film galactis si cu mesajul tau.
    Lumina fie cu noi toti.
    Felicia

    RăspundețiȘtergere
  9. "La Multi Ani Cosmici" tuturor in iubire si pace!
    Mi-a placut foarte mult articolul si mi-a ridicat starea de vibratie...va multumesc!
    Sora mea a visat azi noapte ca au aparut foarte multe nave pe cer apoi a parut scris si in acelasi timp o voce din cer citea acel mesaj care era de fapt istoria adevarata a Mamei Pamant si despre cum am fost noi inselati, manipulati de Cabala. Mi-a povestit ca in acelasi timp era un adevarat spectacol de lumina ca un foc de artificii absolut magnific iar senzatia indusa a fost una magica si de bucurie absoluta.
    Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Feb 16, 2015 Rob Potter & Cobra

    http://thepromiserevealed.com/2015-feb-16-q-a-with-cobra-rob-potter/

    RăspundețiȘtergere
  11. În acord cu cele măsurate și prezentate apoi de către MarYan, am tradus și postat acum vreo 2 săptămâni un articol care poate prezenta anumite *borne* temporale...bineînțeles că bornele sunt cu titlu de *posibilitate*, funcție de ridicarea frecvenței generale a Conștiinței Umanității: http://triunghiul-treimii.blogspot.ro/2015/02/devenind-lumina-iubire-si-armonie.html

    RăspundețiȘtergere
  12. multe multumiri pentru editorial, vream sa va intreb care este procentul de adevar divin din acest video: https://www.youtube.com/watch?v=Z96VIBCc5Yo oricand veti avea timp multumesc!




    .
    PROJECT CAMELOT MARSHALL VIAN SUMMERS INTERVIEW YouTube
    www.youtube.com




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am studiat gradul de Adevăr Divin per ansamblu video, însă am primit confirmări că, in general, informaţiile de bază expuse aici (în primul rând, aspectul "traficului galactic" cu ADN) sunt ADEVĂRATE ...
      MarYan.

      Ștergere
  13. Sunt curios de un anumit lucru: in articol mentionati cum romanii aflati in strainatate se afla la un grad de constientizare mai inalt decat cei aflati intre granitele tarii. Exista vreo sansa ca multi romani din strainatate sa revina inapoi de unde au plecat si sa contribuie la marirea gradului de lumina in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Există şi această "şansă", dar până la această potenţială manifestare, ce-ar fi ca în primul rând NOI, cei PREZENŢI aici, să lucrăm cât mai intens ("Meditaţii în Lumină") pentru ca să aducem mai multă Lumină Mamei Pământ PRIN ZONA ROMÂNEASCĂ şi să ajutăm la creşterea Nivelului de Conştiinţă în această Zonă Românească ?!...

      MarYan.

      Ștergere
  14. Daca suntem bruiati psihic prin tehnologie si tinuti intr-o stare de prosteala si amorteala ?Se vorbeste de ani buni ca oamenii sunt manipulati nu numai prin media,ci si prin tehnologie,si sunt astfel intr-un soi d hipnoza.Cum poti sa-ti dai seama care sunt gandurile proprii sau care sunt induse ,daca esti bruiat de ani buni ?Sper ca odata cu picarea acelui voal sa pice si tehnologia de manipulare psihica ,altfel este greu sa iesi din turma si sa=ti gandesti propriile ganduri si nu pe cele impuse !Si asa s-ar opri conflictele si razboaiele,si frica de ele,si frica de cutremure si de foame,si starile de victimizare si obedienta ...Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  15. Afirmati despre romani ca sunt cum sunt, ca au multe frici...este normal si firesc...cate sute de ani sau poate mii de ani acest popor a suportat atata negativitate pe care nu au eliberat-o, nu au manifestat-o.....ce bagaj negativ informational mostenim?.....poate tot noi suntem aceeia de atunci si nu intamplator ne-am nascut aici, in Romania, ....acum, cand este atata lumina este normal sa se manifeste toate fricile, ies la suprafata, manifestate, constientizate pentru a fi eliberate..... NE PURIFICAM!.....inaintea altora.....hai, sa nu ne mai judecam natia...pe noi....sa avem COMPASIUNE pentru fratii nostri..... ..Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când "se face o radiografie" şi "se pune un diagnostic", nu cred că este înţelept să ne supărăm pe Medic, ci, eventual, pe Sursa acelui dezechilibru numit "boală" (în acest caz : FRICI, AGRESIVITATE etc. etc.).

      Sugestie : a se face distincţie între "judecată" şi "observaţie".

      CE face diferenţa ?
      Simplu: ATITUDINEA...

      MarYan.

      Ștergere
  16. Multumim din suflet p.aceste informatii pretioase.E adevarat - ne aflam aici,Acum si rezonam cu aceste stiri,tocmai nu intimplator.Deoarece simtim si noi - Evenimentele.Suntem atrasi de acest blog,unde primim confirmari - unde Dumnezeu isi desfasoara cea mai frumoasa Lucrare a Sa prin Marian.Sunt si eu de acord cu autorul - sa ne concentram energia si sa ne pregatim p. post-evenimentul.Fara nici-o spaima.Deoarece am fost pregatiti - cred ca va amintiti cele 2 saptamini din anul acesta cind am fost lasati doar cu Sinele si cu Ingerul...Deci, pregatirea a avut loc.Stiu,stiu - practica bate teoria,imi vor spune unii,dar mai SIMT,ca marea majoritate ma sustin in ideea,ca la timpul potrivit ne vom aminti tot de ce avem nevoie.Oare poate un Tata Intelept sa-si trimita Fiul intr-o misiune nepregatit?Ne-a ramas doar sa ne relaxam in meditatii si contemplari,sa fim atenti la ginduri si actiuni,sa pasim cu dreptul si cu Incredere in Ziua care vine ,si,pur si simplu sa ne traim Viata cu Iubire.Va iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mulţumesc, Elena, pentru frumoasele şi susţinătoarele cuvinte "de Lumină" pe care le aduci în acest "Spaţiu Christalin"!

    În acelaşi timp, simt că este foarte important să precizez că nu cred că există vreun premiu de genul "cea mai frumoasă Lucrare" a lui Doamne-Doamne (sesizezi, te rog, "omonim-ismul" cu "genul feminin"?...).
    Eu re-simt bucurie şi mulţumire atunci când vreo Fiinţă care pătrunde în acest "Univers Christalin" re-simte şi ea, măcar parţial, vibraţia Adevărului, a Bucuriei şi chiar a Frumuseţii... însă este fundamental şi chiar vital să UITĂM de comparaţii şi competiţii de "cel mai cel"...

    Cu Drag şi Bucurie (Simplă),
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere