sâmbătă, 28 februarie 2015

SaLuSa : MESAJ din 20 februarie 2015.



SaLuSa
MESAJ din 20 februarie 2015

Channeler : Mike Quinsey
Traducere : Constantin Mihăilescu





De ceva timp, energia tărâmurilor superioare are o influență tot mai mare asupra voastră și aceasta se traduce prin influențe mult mai semnificative asupra vieților voastre.

În viitorul imediat, aceste influențe se vor accentua, ceea ce va face ca diferența dintre energiile inferioare și cele superioare să fie mai pregnantă, mai bine definită.

Practic, se întâmplă o transmutare a energiilor inferioare care duce la scăderea influenței acestora asupra voastră și a întregului sistem planetar. Câmpul energiilor negative, malefice este împins tot mai departe de posibilitatea de a vă diminua capacitatea de penetrare a Luminii Divine.

Poate s-a mai spus, dar noi o repetăm : s-a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește apariția efectelor benefice aduse de câmpurile pozitive de energie.
 

Vechile metode de fracturare nu mai sunt acceptabile, iar oamenii se trezesc și înțeleg necesitatea de a se alătura efortului comun care are ca obiectiv binele general a umanității.


Lumea înțelege din ce în ce mai clar că separarea unora față de ceilalți nu a adus și nu va aduce nimic bun pentru niciunul dintre voi, chiar dacă, pentru unii, realizările și evoluția par a fi benefice.


Timpul în care ați fost în competiție, în antagonism, nu putea să ducă decât la rezultate mediocre sau la stagnare. Competiția a alimentat separatismul, izolarea, interesele egoiste individuale sau de grup.

Beneficele rezultate nu se pot obține decât atunci când fiecare dintre voi are interes și înțelege cât de important este să-ți ajuți aproapele. Noi observăm că din ce în ce mai mulți dintre voi încep să înțeleagă acest adevăr universal.


Deci, dragilor, trebuie să nu credeți că eforturile voastre pentru a aduce pe planetă pacea și liniștea ar fi zadarnice. Este adevărat că multe dintre evenimentele care se produc ar putea face pe unii dintre voi să creadă că strădania și bunele intenții nu au finalitate sperată.

Binele general se obține, este adevărat, cu eforturi, mai cu seamă din cauza permanentei existențe a forțelor întunecate care încă reușesc să convingă unele suflete să-și dea acordul la săvârșirea unor acte antisociale, de corupție sau de manipulare a semenilor. Încă mai există ființe umane care, pentru a obține ceea ce-și doresc, renunță la calea dreaptă dar mai anevoioasă și se implică în acțiuni reprobabile.

Fiecare dintre voi trebuie să se asigure că nu face nimic care ar duce la falsificarea adevărului. Poate că adevărul nu apare în toată claritatea lui fiecăruia dintre voi.


Există însă o cale sigură de a nu greși : dacă ceea ce faci și ceea ce gândești este în concordanță cu ceea  ce-ți dictează inima, atunci acțiunile tale sunt în deplină aliniere cu legile divine și adevărul universal.

Cu cât rămâneți mai mult în adevăr, cu atât veți primi mai multă lumină, mai multă informație corectă și veți avea o mai bună înțelegere.


Realizările științei voastre au devenit foarte importante în ultimele decenii și aceasta ca urmare a creșterii fără precedent a intuiției.

Aveți deja capacitatea tehnică care v-a permis să faceți călătorii în spațiul apropiat planetei, ați ajuns pe Lună iar acum desfășurați un program viguros de a ajunge pe Marte. Majoritatea dintre voi nu cunosc adevărata amploare a acestui program și nici nivelul avansat la care s-a ajuns în pregătirea călătoriei spre Marte.

Cu toate acestea, vi se pun încă multe piedici de către cei interesați ca voi să nu vă extindeți în univers și să vă limitați la sistemul vostru planetar, unde puteți fi mai ușor manipulați și controlați.

Aveți încredere că situația se va schimba radical nu peste mult timp, deoarece rolul vostru este să faceți parte activă din comunitatea galactică și universală.

Amintiți-vă că voi sunteți semințe stelare. Calea pe care mergeți voi este cea a Luminii, nu cea a întunericului.
  



Ați parcurs un drum lung pentru a ajunge la acest punct în evoluția voastră, și Divinitatea va avea grijă să vă recompenseze pentru eforturile și tenacitatea voastră, care s-au manifestat de-a lungul eonilor, în pofida multelor ingerințe ale forțelor întunericului. Marile dificultăți pe care le-ați întâmpinat pe drumul vostru spre Lumină v-au încetinit înaintarea dar umanitatea voastră a progresat, rare fiind situațiile în care ați rămas fără soluții. Adevărul a rămas și pentru voi un instrument puternic, care a rezistat tuturor mistificărilor și încercărilor de deturnare.

Acum, din ce în ce mai multe suflete se trezesc, forța umanității voastre crește, iar înaintarea voastră se accelerează. Progresul este unul aproape exponențial dat fiind faptul că  vibrația similară a sufletelor entităților de pe planetă atrage și stimulează din ce în ce mai multe ființe.


Și la voi se spune că „Atunci când elevul este pregătit, maestrul nu va întârzia să apară”.

Nu toată lumea înaintează însă în același ritm, fiecare își reglează pasul în conformitate cu încărcătura pe care o duce și cu cunoașterea căii pe care și-a ales-o pentru a ajunge la destinație.

Nimeni nu trebuie să considere că alegerile sale sunt cele mai potrivite de urmat pentru toți ceilalți. Asta înseamnă că nu trebuie să vă îngrijoreze viteza cu care înaintați, atâta timp cât ea corespunde alegerilor pe care le-ați făcut.

Pentru voi, calea voastră este cea perfectă.

Dragilor, este imposibil să nu constatați că, pe măsură ce ungherele vieții sunt luminate, toate ies la suprafață, totul apare în lumina adevărului. Minciuna, corupția, nedreptatea, manipularea, exploatarea de orice fel încep să fie tot mai mult cunoscute, și asta într-un ritm aproape amețitor.

Falșii profeți, falsele religii, falșii îndrumători sunt demascați și nimic din ceea ce trebuia cunoscut nu rămâne obscur.

Uneori, răul pare a obține victorii de etapă, dar, până la urmă, lucrurile sunt reluate, cercetările reorientate pe calea care duce la adevăr. Se întâmplă, uneori, ca ființe nevinovate să fie maculate de mașinațiunile rețelelor mafiote, încă nedestructurate.

Pe cei aflați în asemenea situație îi încurajăm să-și păstreze credința căci ei nu vor fi lăsați singuri în calea furtunii.

Dimpotrivă, făptuitorilor de rele fapte le garantăm că tot ceea ce au făcut împotriva Ordinii Divine nu va rămâne nereparat.

Bine ar fi ca aceștia să-și recunoască faptele oricât de reprobabile ar fi ele, aceasta fiind una din căile iertării și obținerii Grației Divine.


Încercați ca în viitor să tratați toate sufletele ca egali pentru că în spatele oricărei persoane umane există o scânteie din Dumnezeu.


Pe Pământ există acum multe suflete venite din dimensiuni foarte înalte pentru a ajuta civilizația umană să progreseze rapid, utilizând oportunitățile acestui sfârșit de ciclu cosmic.

În principiu, fiecare suflet aflat acum pe Pământ are un rol anume, el nu se află întâmplător în această viață. Pentru a-și îndeplini acest rol, fiecare ființă umană va primi, sau va redescoperi, acele abilități și însușiri de care are nevoie pentru a-și duce la bun-sfârșit programul cu care a venit pe Pământ.


Încă o dată, vă rugăm nu-i judecați pe alții pentru alegerile lor, căci numai sufletul lor și Divinitatea cunosc adevărul. Axați-vă pe îndeplinirea propriului vostru program ; aceasta este cea mai importantă contribuție pe care o puteți aduce evoluției generale a umanității.


Mulți se întreabă : „Dacă această perioadă este atât de importantă pentru evoluția noastră, de ce nu vin pe Pământ mai multe ființe de Lumină pentru a ne ajuta?

Răspunsul este că vibrațiile încă joase, cum sunt și cele din dimensiunea voastră, nu permit rămânerea pe termen îndelungat a ființelor de Lumină.

Cu cât voi vă veți ridica frecvența de vibrație, cu atât aceste entități celeste vor veni în număr mai mare pentru a vă consilia.

Acesta este încă un motiv pentru care voi ar trebui să vă creșteți cât mai repede vibrația. De îndată ce ființele umane vor fi pregătite, maeștrii dimensiunilor înalte își vor face apariția pentru a vă ajuta în toate planurile.


Sunt SaLuSa de pe SIRIUS, încântată să văd cum luminițele care se aprind pe Pământ sunt tot mai numeroase, ele denotând faptul că din ce în ce mai multe suflete se trezesc şi îşi doresc ascensiunea.

Noi suntem mereu aproape de voi pentru a vă proteja şi a vă acorda tot sprijinul de care aveți nevoie.

Vă las în Iubire şi în Lumină.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu