sâmbătă, 7 martie 2015

COBRA : Ziua RESETĂRII - 17 martie 2015 (6 martie 2015).



Ziua RESETĂRII : 17 martie 2015
6 martie 2015





Nota MarYan :

Acum Cobra vine cu un mesaj foarte interesant şi scurt, în acelaşi timp, pe care vă las să îl parcurgeţi (ia doar câteva minute), după care, la final, „vă aştept” ca să punctăm împreună unele aspecte expuse aici de Cobra, aflate în legătură directă cu Evenimentul.

Deci, iată mesajul său :



Ca pregătire pentru EVENIMENT, este cu adevărat necesar ca să facem RESETAREA interioară.


Resetarea interioară înseamnă iertarea tuturor datoriilorfizice, energetice, emoționale și spirituale.

Aceasta înseamnă IERTARE atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi.

Aceasta va însemna, ca şi consecință, iertarea inclusiv a datoriilor financiare, atunci când o masă critică de oameni vor realiza că nu datorăm nimicbank-ster”-ilor (N.MY.: „Gangsteri bancari” – foarte real !).

Aceasta va duce, ca şi altă consecință, la Sfârșitul Karmei, atunci când o masă critică de oameni îşi dau seama că nu datorăm nimic din punct de vedere spiritual nici Archonilor, Guru-ilor sau chiar lui Dumnezeu.



Unii oameni consideră că este dificil de iertat Cabala.

Adevărata iertare pentru Cabală va avea loc numai după ce aceştia vor fi opriţi din ceea ce fac ei.

Înainte de aceasta, puteţi utiliza furia în mod constructiv, la asistarea procesului de Eliberare Planetară.

Iertarea Cabalei va fi mai uşoară dacă înţelegeţi că ei acţionează din cauza TRAUMELOR pe care ei înşişi le-au suportat în trecut.

După ce vor fi opriţi, violenţa nu va mai rezolva nimic.

Cei care sunt „ne-remediabili”, vor merge la Soarele Central Galactic pentru „restructurare”, iar restul vor simţi cum conştiinţa lor le va provoca momente dificile, atunci când, în cele din urmă, îşi vor da seama de ceea ce au făcut...


Iertarea este uşoară dacă înţelegeţi că toţi oamenii de pe această Planetă au avut câteva exprienţe traumatice, în această viaţă sau în oricare din vieţile anterioare.

Fiecare individ reacţionează la aceste experienţe într-un mod unic.

Eliberând trecutul şi învăţând din acesta – aceasta este „cheia” Noii Realităţi. Pentru început, avem nevoie să ne concentrăm pe modalitatea de a face lucrurile să meargă în Noua Societate.

Iertarea va deschide un flux de Iubire Cosmică la suprafaţa Planetei, care reprezintă exact energia de care au nevoie rasele ET pentru ancorarea aici a propriilor lor nave, după Primul Contact.


Pe 17 martie 2015, la ultima cuadratură Uranus-Pluto, puteţi medita, fiecare în felul vostru particular, dedicând acea zi iertării, cât mai mult timp posibil şi provocând, astfel, o profundă Resetare interioară.

Nu vom avea niciun fel de activare la nivel global în acea zi, Resetarea interioară petrecându-se în tăcere, în cea mai intimă „cămăruţă” a Inimii tale.



Acest moment marchează încheierea acestei Ferestre de Oportunitate.

Progresul Forţelor Luminii la suprafaţa Planetei este de aşa natură încât nu mai fie necesare alte Ferestre de Oportunitate pentru declanşarea Evenimentului, deşi Activări de Portaluri, la anumite date, ar putea fi încă necesare.

Din acea zi (N.MY.: Din 17 martie 2015), noi vom fi, de fapt, într-o uriaşă Fereastră de Oportunitate către care va converge Evenimentul atunci când momentul este potrivit.

Oricum, analiza complexităţii valului (de energie) ne arată intervalul de timp dintre mijlocul lunii Martie şi sfârşitul lui Mai reprezintă unul din cele mai mari potenţiale din istoria umanităţii pentru declanşarea Evenimentului.


Penetrarea prin Compresie este aproape !






Acest mesaj ne re-aminteşte, de la bun început, de un aspect fundamental al Evoluţiei : nevoia de Iertare, pentru a putea merge cu adevărat înainte...

Ideea este simplă : Creşterea Nivelului de Conştiinţă de care tot vorbim pe blog se bazează pe Eliberarea de energiile diz-armonioase, bazate în primul rând pe FRICĂ – aspect care se poate realiza prin Iertare, moment în care, cu adevărat, DĂM DRUMUL acelor energii care au rămas „înţepenite” în interiorul nostru şi care ne blochează şi pe noi.

(Ca şi „mecanism de verificare” a realizării Iertării respective ne putem „cerceta”, după un timp : dacă observăm că NU AM UITAT şi, mai ales, că re-amintirea acelui aspect se însoţeşte de o REACŢIE EMOŢIONALĂ, atunci nu mai avem nevoie  de vreun „maestru văzător” sau cine ştie ce „duhovnic” care să ne „reveleze” că „nu ne-am făcut treaba”, căci acest aspect este evident...)

Şi, poate şi mai important, este de re-amintit faptul că Iertarea se face, la fel ca şi în cazul Iubirii, în primul şi în ultimul rând CU NOI ÎNŞINE : DOAR IERTÂNDU-NE PE NOI, ÎI PUTEM „IERTA” ŞI PE CEILALŢI !



Am insistat asupra acestui aspect fundamental, pentru a ne re-aminti că Iertarea este unul din instrumentele fundamentale de Evoluţie ale momentului (şi, în general). De aceea, Medicul Hawaiian cu un nume „imposibil” (Ihaleakala Hew Len), la fel ca şi terapia pe care a propus-o („Ho’oponopono” – Terapia Iertării”) este atât de cunoscută şi apreciată, datorită efectelor sale de-a dreptul „fantastice” şi „miraculoase” (pentru cei care nu înţeleg funcţionarea Legilor Universale).

Ei bine, prin aplicarea în mod real şi consecvent a acestui principiu, atunci, într-adevăr, poate avea loc o ardere accelerată a karmei, care să poată duce până la momentul Eliberării din „Roata Karmei”.

Acesta ar fi mecanismul de care vorbeşte Cobra, cu „Sfârşitul karmei” – şi nicidecum nu pare a fi vorba de vreun „moment de graţie” prin care „s-ar şterge karma omenirii”, aşa, „în mod gratuit” (ca cine ştie ce „bonus” de „mărinimie divină”)...


Despre momentul 17 martie 2015 am mai amintit deja, iar din mesajele inclusiv ale lui Cobra aţi înţeles probabil şi semnificaţia sa astrologică : ultima cuadratură „perfectă” (a 7-a, începând cu 2012) dintre Uranus şi Pluto.

Însă vom mai vorbi (mai în detaliu în următorul Editorial) şi despre acest moment astrologic, care prefigurează – alături de Eclipsa totală de Soare de pe 20 martie 2015 şi Echinocţiul de primăvară din aceeaşi zi ! – întâlnirea noastră la Conferinţa Galactis de la Bucureşti şi care, iată, acum, cu ultima informaţie venită prin Cobra, se încadrează în ultima FEREASTRĂ DE OPORTUNITATE văzută de Cobra pentru manfestarea Evenimentului, anume între mijlocul lunii Martie şi sfârşitul lunii Mai !

Punctând şi acest ultim aspect, putem spune acum că, într-adevăr, evenimentele chiar converg către acest interval : până pe 17 martie mai sunt doar vreo 10 zile, moment în care lucrurile se vor mişca la fel de „implacabil” ca şi până acum, în sensul PREGĂTIRII EVENIMENTULUI : deja parametrii legaţi de „Dezactivarea Voal-ului” şi „Pregătirea condiţiilor pentru manifestarea Evenimentuluiau depăşit valoarea de 95% şi, iată că şi Procentul de Lumină de pe Pământ a trecut şi el de 49,5% !...

...Acum, fluctuaţiile sunt ceva mai mici, însă, FOARTE INTERESANT, au apărut scurte INFLEXIUNI BRUŞTE (doar pentru câteva minute) sau „vârfuri” care au depăşit valoarea de 98% !

(Probabil că toate acestea reprezintă „testele de anduranţă” a Rezistenţei Voal-ului, la care este supus tot mai intens acesta, de către Forţele Luminii, înaintea „Asaltului Final” !...)



Însă, la finalul acestei Note, voi mai puncta aspectul pe care deja l-am amintit şi pe care îl voi sublinia insistent în viitorul Editorial : această monitorizare este un mic aspect din ACŢIUNEA GENERALĂ pe care acum „este musai” să o desfăşurăm, având în Centrul Atenţiei noastre Centrarea pe deja bine-cunoscutele MEDITAŢII, care dovedesc IMPLICAREA noastră reală în acest Moment Cosmic (şi nu doar „contemplarea” evoluţiei acestui Proces, la fel ca spectatorii la un meci...).

Iar lucrul cel mai important se referă la A FI CÂT MAI CENTRAŢI ŞI ECHILIBRAŢI, „resetându-ne” în mod continuu interiorul nostru (cel cu care avem continuu „de lucru”), nemaiproiectându-ne întreaga noastră energie către exterior, în urmărirea unor evenimente care, oricum, ele îşi urmează cursul bine stabilit...

...Şi să ne re-amintim că Noi (Fiinţa noastră) suntem în centrul oricărui Eveniment ; acolo să urmărim cele mai „spectaculoase” schimbări (care, în acest caz, sunt deja „TRANS-Formări”) şi nu în primul rând în exterior – care îşi va urma cursul natural, după cum spuneam, şi care, dacă nu va corespunde cu „aşteptările (minţii) noastre”, ar putea genera una din acele stări psihologice deseori experimentate pe Pământ, numită „MAREA DEZAMĂGIRE” (legată de evoluţia evenimentelor şi manifestarea Evenimentului).


Însă, despre toate acestea, în următorul Editorial, pe care îl „văd” deja în zilele următoare.

Până atunci, haideţi să ne bucurăm că, prin fiecare zi care trece, suntem din ce în ce mai aproape de această „Eliberare Planetară” – care are şi ea Importanţa sa Cosmică în acest Divin Proces aflat în plină desfăşurare !



Cu drag,
MarYan

2 comentarii:

  1. Drazto ! Respect si un tsunami de iubire - Multumesc . Suntem asa fRUMOSI ,uNICI si puternici peste Masura. We Are One ! S.m.i.l.e = pornesc motorul meu interior de iubire ! ( start my internal love engine ! ) Asa cadou mare nu e de refuzat ....e magic . Selamat Ja ! Quadra .

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc pentru completări. Ai perfectă dreptate, să nu aşteptăm să se "răstoarne munţii", cum a fost şi în 2012.
    Aveam şi o data pentru Eveniment, dar acum realizez că era doar o chestiune de ego (chiar intenţionam să te rog să o verifici cu "amicul"). Noi trebuie să mergem înainte.

    Cu mare drag,
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere