duminică, 22 martie 2015

GALACTIS : Feed-back de la Conferinţa GALACTIS susţinută la IAŞI în 7 martie 2015.



Feed-back de la Conferinţa GALACTIS
susţinută la IAŞI în 7 martie 2015





Cadrul frumos și elegant în care s-a desfășurat conferința, în sala Magnum a Hotelului Internațional, s-a umplut de ieșeni, care au venit în număr mare – aproximativ 400 : un nou record pentru conferințele GALACTIS, la care oamenii participă pentru a afla informații deosebite despre lumile din Cosmos și civilizațiile extraterestre benefice.

Ca o dovadă grăitoare în ceea ce privește armonia întregului proces al organizării și susținerii conferinței noastre, la Iași a fost primul eveniment de acest gen la care nu au existat probleme de ordin tehnic ; și, ca un semn de bun augur și totodată de bun venit, conducerea hotelului a extins capacitatea sălii fără a solicita costuri suplimentare, pentru a se putea găzdui numărul mare de participanți care a depășit estimările inițiale.



Atmosfera generală a fost caldă, primitoare și binevoitoare. S-a putut simți diversitatea emoțiilor și a trăirilor participanților aflați – majoritatea probabil pentru prima dată – față în față cu posibilitatea de a realiza contactul efectiv cu reprezentanții unei civilizații ET benefice.

Acesta a fost, de altfel, un element important al conferinței : necesitatea de a trece de la SF și imaginație, la realitate.

Unele ființe umane preferă încă să rămână în sfera viselor și a reveriilor alimentate de citirea nuvelelor și cărților SF, dar iată că acum ele au posibilitatea să facă aceste vise să devină o realitate – mai întâi printr-o atentă și focalizată asimilare a informațiilor pe care GALACTIS le expune în acest sens, iar mai apoi prin aplicarea sistematică a anumitor metode și tehnici simple de realizare a contactului telepatic sau chiar subtil (prin dedublare conștientă în dimensiunile subtile superioare, cum ar fi planul eteric sau cel astral).

Fiecare conferință GALACTIS își are specificul ei, în funcție de orașul în care este găzduită, prin rezonanțele specifice ale locuitorilor acelei zone, generând astfel trăiri și emoții diverse. Ele sunt primite, înțelese și analizate de către ființele extraterestre benefice care doresc să ne cunoască din ce în ce mai bine pentru a-și putea ajusta la rândul lor vibrația astfel încât, la momentul potrivit, să realizeze contactul direct cu ființele umane.

Publicul ieșean a manifestat o stare de curiozitate și dinamism, chiar dacă la început a lipsit inițiativa sau curajul de a pune întrebări.

Emoțiile au fost intense și clare. Unii dintre participanți, datorită purității trăirilor pe care le-au avut, au putut chiar sesiza un „vortex energetic ascendent”, care în anumite momente parcă a ridicat întreaga sală, din punct de vedere energetic, subtil, într-un plan superior.



În ochii ieșenilor se puteau citi curiozitatea și interesul, preocuparea sinceră de a afla mai mult despre subiectul civilizațiilor ET. Se putea simți chiar bucuria și uimirea lor atunci când primeau anumite informații de la Alkesh și Syriat, ca răspunsuri la întrebări.

Căldura sufletească și curiozitatea vie ce plana în aer a creat o atmosferă foarte plăcută.

La această conferință, cei care au fost sensibili din punct de vedere subtil au putut percepe cu claritate prezența în sală a mai multor ființe subtile, care susțineau evenimentul. Datorită vibrației predominante a iubirii, ce crea un fundal de receptivitate pentru energiile superioare care se manifestau în sală, s-a putut simți o forță specială și o manifestare emotivă mai diversă decât la celelalte conferințe GALACTIS de până acum.

Syriat și Alkesh, răspunzând adecvat la pulsul publicului în nota distisă și elegantă cu care ne-au obișnuit deja, au dat răspunsuri mai complexe (atât fizic, cât și subtil) la întrebările adresate din sală. În acest fel s-a evidențiat, poate mai mult decât altă dată, completarea foarte bună și reciprocă a celor doi ambasadori ai civilizației siriusiene.

Această conexiune subtilă – ce a fost realizată și cu sala – era aproape palpabilă, dând senzația că ea se condensa într-un vortex energetic, ajutând în acest fel la înțelegerea și cunoașterea noilor aspecte care erau prezentate.
 

Urmează marea conferință GALACTIS de la București, pe 22 martie 2015, care reprezintă un moment foarte important și totodată complex în activitatea desfășurată de Centrul nostru.

Vă așteptăm cu bucurie să participați la acest eveniment, care pentru mulți poate să reprezinte un punct de cotitură în gândire și percepție, vizavi de subiectul civilizațiilor extraterestre.



11 comentarii:

  1. SCUMPE FIINTE IN LUMINA - FACETI O LUCRARE EXTRAORDINAR DE FRUMOASA IMPREUNA CU FRATII NOSTRI EXTRATERESTRI.REZULTATELE SUNT DIN CE IN CE MAI SEMNIFICATIVE,SE VEDE SI DUPA RARAMETRII ZILNICI AFISATI PE BLOG-URILE SPIRITUALE.VA INVITAM CU MULT DRAG SI LA CHISINAU.VOI CONTRIBUI PERSONAL IN SUSTINERE.CU MULT RESPECT,ELENA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce credeti? - dau tot mai des peste acest tip de informatii:
    http://www.oradestiri.ro/baiatul-care-spune-ca-trait-pe-planeta-rosie/#.VQ_SLfyUfzw

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai bine cautati sa aveti o perceptie reala a ceea ce se petrece si cu ce entitati lucrati. Si aici oamenii ar putea sa se intrebe in mod sincer ce simt, nu ce isi imagineza ei sau sugestiile pe care le primesc de la ceilalti. Sa vada in timpul asa ziselor meditatii ce fel de porti se deschid si ce fel de entitati patrund in incapere in grup si in cei care participa la eveniment.
    Iar daca nu stiti sau sunteti mirati, intrebatii pe cei care sunt autentici in clarvedere si au cu adevarat o profunzime spirituala.
    Este posibil sa fiti iar surprinsi de raspunsuri ...sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  4. trecu si data de 20 martie. poate unii au asteptat sa vada ca nave aterizeaza sau ca cerul va fi plin de aurore (desi asta s-a intamplat). una peste alta, dupa cum am mai spus nu trebuie sa ne asteptam la minuni. s-ar putea unii sa fie deceptionati. si chiar sunt unii. lucrul interior este cel mai puternic. ca sunt sau nu sunt entitati in jurul nostru, ca sunt fiinte din univers sau nu sunt, este dreptul fiecaruia sa creada. singura certitudine este ca, atunci cand vom trece dincolo ne vom uita la cata iubire am luat cu noi. este singura care ne ajuta sa evoluam. chiar daca meditam, sau mergem la biserica, daca vom continua sa ne fie frica, sau mai bine zis daca vom lasa frica si indoiala sa ne cuprinda sufletul atunci degeaba le facem. poate intr-o buna zi vom fi contactati de ei, poate intr-o buna zi toate se vor intampla, dar daca continuam sa visam si sa ne agatam de viitorul acelei zile nu vedem ce este in jurul nostru, nu traim Clipa. si s-ar putea ca atunci, unii sa nu prinda acel viitor.

    asa ca dragii mei fratii si surori de FIINTA, cu totii suntem UNU. cu toti avem aceeasi Sursa. evoluind in interior, indiferent de conditiile exterioare, numai atunci vom putea spune ca ne-am inteles, ca am perceput FIINTA Suprema din interiorul nostru. iubiti si iertati. iubiti si cereti iertare celor pe care i-ati judecat si blamat, pe cei pe care i-ati suparat.
    si doar atunci cand fiecare clipa este traita, si doar atunci cand in fiecare clipa vom percepe fiinta din interiorul nostru (de altfel noi suntem Fiinta, facem parte din FIINTA) cerurile se vor deschide. doar atunci vom percepe minunata lume din jurul nostru asa cum este ea si nu cum vor unii sa o arate, indiferent de toate steagurile false, de incidente si de provocari. incercati si veti reusi. poate nu azi, poate nu maine, dar veti reusi.

    cu iubire

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai pus in cuvinte tot ceea ce mi-as fi dorit sa pun si eu, daca ma pricepeam...Multumesc!

      Ștergere
  5. http://thepromiserevealed.com/category/pfc/cobra-pfc/ in acest interviu Cobra spune ca valul este dezactivat in proportie de 90% in planul astral si 70% in planul eteric cel eteric fiind ocupat de archoni la fel si cel plasmatic.






    2015 March 16 – Q & A with Cobra – Rob Potter

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce se intampla, oameni buni? Maryan nu mai zice nimic de cateva zile bune, prin Iasi trec TAB-uri si elicoptere...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am observat. si eu mi-am pus aceeasi intrebare. despre tab-uri? nu stiu ce sa zic. se fac unele baze. le e frica. cabalei. idea este ca am cam intrat insub ei. inclusiv cred ca presu. s-a vazut la Sinaia cine a participat la cei cu sange de reptila.nu cred ca va incepe ceva. parintele arsenie a spus in profetiile sale unele lucruri despre Romania. daca se adeveresc, inseamna ca au fost steguri false. cu voalul si altele. dar cred ca nu se vor intampla. profetiile parintelui au fost inainte de 89. de atunci cred ca s-a mai schimbat ceva.

      Ștergere
    2. Nu imi amintesc unde am citit, undeva in zecile de articole pe care le-am citit in ultima vreme, sau in ultimele filme Galactis - anume faptul ca pana in 2012 lucrurile erau clar prevazute, dar apoi nimeni nu mai poate sa prevada nimic si ca evolutia omenirii a depasit orice asteptari, nici macar extraterestrii benefici cu toate tehnologia lor (parca in Cronovizorul eteric daca nu ma insel). Nici eu nu cred ca va fi razboi. Simt ca nu va fi. Ma enerveaza insa atata zarva.

      Ca sa va schimb starea de spirit, aveti un filmulet genial care rezuma in cateva minute cam tot ce se intampla pe Pamant si cum putem schimba noi lumea - depinde de NOI!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg

      Ștergere
  7. Nu se "întâmplă" nimic deosebit, dragi prieteni, decât că, după o perioadă foarte agitată, am luat o scurtă "vacanţă"... şi la fel şi "războiul" - am transmis în ultimele mesaje că "trasa de război" a diminuat din intensitate, aşadar riscul a scăzut (temerile de acest fel, re-amintiţi-vă, aparţin doar minţii care, mai ales în acest vremuri, "minte de stinge" !).

    Acum chiar a sosit momentul ca să ne Centrăm şi să nu mai căutăm răspunsurile şi rezolvările doar în exterior. Dacă simţiţi că vă cuprinde teama (de orice fel), mergeţi în INIMĂ, acolo unde este chiar TOTUL şi orice informaţie doriţi se va revela, chiar dacă doar la nivel de SIMŢIRE...

    Sigur, nu am "abandonat" acest "front de ACŢIUNE", ci acum, se pare că se cere o resetare a formatului.
    Detaliile vor veni în foarte scurt timp, dacă tot am re-intrat în acest "Univers Christalin"...

    Cu acelaşi drag,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere