sâmbătă, 28 martie 2015

GALACTIS : Feed-back de la Conferinţa GALACTIS din BUCUREŞTI (din 22 martie 2015).



Feed-back de la
(din 22 martie 2015)





(Nota MarYan : Câteva cuvinte personale despre acest eveniment voi insera în următorul Editorial, al 12-lea, care va veni în următoarele ore.)


Conferința GALACTIS susținută în București a depășit atât așteptările organizatorilor, cât și pe cele ale invitaților.

Bucureștenii au venit în număr mare la întâlnirea cu Syriat și Alkesh și aceasta pe bună dreptate, deoarece informațiile pe care le-au primit în cadrul acestui eveniment se încadrează într-o altă categorie decât cele care sunt prezentate de obicei la astfel de evenimente.



Pe măsură ce sala devenea neîncăpătoare, efervescența și curiozitatea participanților creșteau și ele în intensitate.

500 de oameni dornici de a cunoaște detalii despre ființele extraterestre benefice de pe alte planete au umplut atât locurile de la parter, cât și pe cele de la etaj ale sălii în care a avut loc conferința.

Emoția participării la evenimentul GALACTIS care, deloc întâmplător, a avut loc imediat după echinocțiul de primăvară – simbol al unui nou început spiritualizant – ne îndeamnă, prin conjuncturile astrale ale acestui moment, la o stare de fraternitate și de unitate, pentru a trece împreună cât mai repede în era de lumină a planetei noastre.



Marian, reprezentantul Asociaţiei CESAN și al blogului Noul Univers Christalin (N.MY.: Adică, exact blogul pe care sunteţi acum...) a făcut o introducere caldă, plină de bun simț și sensibilitate a conferinței GALACTIS, invitând participanții să fie receptivi nu doar la informația prezentată, ci și la energiile care urmau să fie transmise și dăruite de către ființele extraterestre benefice din planurile subtile ce răspund întotdeauna pe măsura deschiderii inimii noastre.



În timpul conferinței s-a pus accentul – pentru a avea posibilitatea să luăm contact cu ființele minunate din alte părți ale galaxiei noastre – pe starea de puritate a inimii.

Fără o inimă curată și fără intenția și aspirația sinceră de a cunoaște, un astfel de contact nu poate avea loc, deoarece ființele extraterestre benefice care sunt foarte avansate din punct de vedere spiritual și tehnologic acționează în deplină conformitate cu legile armoniei și iubirii universale.



Un moment emoționant a fost acela în care, la întrebarea adresată de Syriat participanților : „Cine ar dori să se întâlnească cu o ființă extratrestră în planul fizic?, toți cei prezenți au ridicat cu entuziasm mâna.

A urmat apoi poate cel mai emoționat moment al serii, în care la îndemnul conferențiarilor, fiecare dintre cei prezenți în sală a spus în tăcere, în inima lui, un „DA!” sincer și plin de iubire pentru ca ființele extraterestre să se manifeste efectiv în planul fizic, pentru a realiza astfel Primul Contact cu ele.

Uluitor este însă impactul energetic si fiorul minunat pe care mulți dintre cei prezenți în sală l-au simțit inundându-le ființa, dincolo de orice dubiu sau imaginație, după ce au rostit cu hotărâre și speranță acest „DA!” ca o chemare intensă pentru frații noștri din cosmos.



S-a pus de asemenea accentul pe faptul că Alianța Galactică s-a decis (în urma unor încercări eșuate de  a lua contact în masă cu umanitatea) ca acest contact să aibă loc mai întâi la nivel individual, deoarece o manifestare ET la nivelul maselor de oameni ar crea panică și haos, datorită nivelului scăzut de înțelegere și de deschidere a populației terestre față de acest subiect.

Cele mai multe dintre ființele umane nu sunt încă pregătite să înțeleagă și să accepte realitatea existenței vieții extraterestre în complexitatea și cunoașterea ei extraordinară.

Tocmai de aceea putem spune că este o responsabilitate  pentru fiecare dintre noi, cei care ajungem să cunoaștem și să înțelegem așa cum trebuie aceste realități, să ajutăm cu toate forțele noastre pentru ca  tranziția către o dimensiune superioară a conștiinței întregii umanități să aibă loc cât mai curând și într-un mod cât mai ușor.

Cu cât ne vom deschide mai mult inimile și vom înțelege că aceste minunate și pure ființe există, că ele sunt reale și, mai mult decât atât, că sunt dornice și pregătite să ne cunoască și să ne ajute; că întâlnirea, colaborarea și chiar înfrățirea cu ființele extraterestre benefice nu este deloc un lucru abstract, aparținând domeniului SF sau imaginației, ci că el este chiar o realitate vie, la care este indicat să apelăm cât mai des, să o înțelegem așa cum se cuvine și să o aplicăm în viața noastră de zi cu zi cât mai des cu putință; atunci, cu atât mai mult și mai repede vom putea avea acces la tot ajutorul pe care aceste ființe ni-l pot acorda din preaplinul lor (emoțional, mental, spiritual, tehnologic, social…).


 
Cum putem face aceasta ?

Chemand ființele extraterestre benefice cu iubire și cu dorința sinceră în suflet de a le cunoaște, dăruindu-le emoții pure, elevate, minunate, invitându-le în viețile noastre, în casele noastre, la masă cu noi… în toate experiențele noastre frumoase pe care am dori să le împărtășim cu ele.

În acest fel, posibilitatea ca ele să se manifeste în planul fizic crește foarte mult, creându-se în acest fel „puntea de legătură psiho-mentală” pe care ele o pot folosi pentru a veni să se întâlnească efectiv cu noi.


Atmosfera întregii conferințe a fost dinamică, chiar electrizantă în anumite momente : participanții au pus multe întrebări interesante, inteligente și au împărtășit din propriile lor experiențe în domeniul contactului extraterestru, subliniind faptul că ființele extraterestre benefice se manifestă – mai ales acum, în aceste vremuri – foarte repede, dacă există aspirația sinceră de a le cunoaște și de a lua legătura cu ele.



Poate mai mult decât la celelalte conferințe GALACTIS de până acum (Bucureștiul a fost al 7-lea oraș din țară care a găzduit o conferință GALACTIS), coerența și cursivitatea întregii manifestări a fost remarcabilă : întrebările și răspunsurile au curs într-un mod firesc și coagulat, iar acestea –  împletite cu meditațiile de contact și filmele de prezentare a unor tehnologii avansate – ne-au transpus într-o lume de lumină, de bucurie, cu minunate posibilități de existență și trăire…


Pentru cei care au putut percepe în plan subtil, sala a fost inundată de o lumină magică, misterioasă, caldă, dovadă vie a prezenței subtile minunate din alte dimensiuni a ființelor siriusiene, care s-au manifestat în timpul conferinței.

De altfel, atmosfera de căldură, de deschidere, de efervescență și curiozitate pură și binevoitoare a participanților a dat întregului eveniment o notă aparte, aducând foarte aproape – ca percepție lăuntrică – iminența contactului cu frații noștri din cosmos.

4 comentarii:

  1. Pe aceste fiinte minunate din Sirius ai rugam ca pe viitor sa isi faca prezenta si la nivel fizic la propriu mai ales la invitatia noastra sincera.Pe cei care stiu ca ei sint si exista cat si pe ceilalti ai va incuraja foarte mult la modul benefic.planul subtil deperceptie poate ca uneori deruteaza in diferite confuzii.Drum drpt spre adevar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine i-a creeat pe "siriusieni"? Poate că acolo ar trebui canalizată energia subtilă emisă la unison și într-o atmosferă aspirațională de această natură. Părerea mea.
    Poate că nu ar fi lipsit de interes să-i întrebați pe extratereștri dacă pe planeta lor a fost sau nu un eveniment de resetare spirituală de natura celui de acum circa 2000 de ani de pe Geea. Eu sunt aproape convins că asemenea evoluții sunt universale și că ele se manifestă legic.
    Adică tot ceea ce ni se întâmplă trebuie să ni se întâmple...nu este hazard, este o necesitate...a evoluției. Ca atare salvarea este individuală..până când Mama noastră Geea va fi trecută în altă clasă. Ea ne așteaptă cuminte încă de mai mult timp...să crească încet dar sigur (absolut natural !) numărul celor care vor să crească și chiar fac ceva pentru asta. Atunci cu toții vom fi crescut. Manifestarea evenimentului...sau cum îl numesc mai mulți, după Cobra citire...va avea loc după atingerea numărului critic al oamenilor complet transformați, cei în stare să preia lumina și s-o moduleze interior pentru a întoarce către ceilalți de lângă ei...IUBIREA. Și atunci, ca într-o reacție nucleară se va manifesta schimbarea, natural....Până atunci pe poarta strâmtă a fericirii nu vor intra doar cei dornici cu adevărat, cu sau fără ajutorul prietenilor noștri de dincolo de soare. Dovada că nici până acum nu au putut face nimic.
    Dacă te supăr iar...mă scuzați vă rog frumos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca este permis ! Cu mare dragoste noi siriusieni suntem printre voi : prieteni , cunoscuti ,colegi,parinti ...etc . Daca ai acces in biblioteca cuiva dintre cei enumarati sau stii ca are vorbe sugubete legate de subiect ,aduti aminte . Dar multi nu stiu de ce au abilitati ''altfel'' sau stiu ? Pana acum a fost tacere, acum ne bucuram nespus de Adevar . INDIFERENT de orice Toti suntem UNICI si suntem Unul .Bucurati-va !

    RăspundețiȘtergere