marți, 3 martie 2015

GALACTIS : Feed-back la Conferinţele GALACTIS de la Sfântu GHEORGHE şi BRAŞOV (23 şi 24 ianuarie 2015).



Feed-back la Conferinţele GALACTIS
de la Sfântu GHEORGHE şi BRAŞOV
(23 şi 24 ianuarie 2015)





Conferințele Galactis au debutat în 2015 la Sfântu Gheorghe și Brașov

În ambele orașe am remarcat seriozitatea și responsabilitatea organizatorilor acestor evenimente, care aduc în atenția publicului realitatea civilizațiilor extraterestre benefice și modalitățile prin care ele pot fi contactate de fiinţele umane.

Cele două conferințe au fost răsplătite cu o prezență numeroasă și cu mult interes vizavi de acest subiect.


La SF. GHEORGHE numărul de participanți a depășit cu mult așteptările. Orașul nu este mare, dar organizatorii au pregătit acest eveniment într-un mod exemplar, cu o publicitate bogată în mediul virtual, anunțuri în ziarul local, emisiune la un post de radio local în ziua conferinţei, afișe și fluturași…

  
Efortul și abnegația lor au fost răsplătite din plin de oamenii acestei localităţi, care au răspuns în număr mare (peste 150 de persoane) invitației de participare la conferința susținută de Syriat și Alkesh.

În sală se putea percepe emoția și curiozitatea celor care s-au adunat în acel cadru pentru a afla mai multe despre misterele civilizațiilor extraterestre benefice. Cu toate acestea, o anumită inerție mentală şi lipsa unei mobilizări interioare din partea publicului au lipsit într-o anumită măsură această conferinţă de dinamicitatea discuţiilor ce au fost angrenate în celelalte oraşe de până acum.

Publicul a fost întrebat de Alkesh şi Syriat care ar fi emoția pe care ar simți-o la întâlnirea cu o fiinţă extraterestră ; care ar fi primul gest pe care l-ar face, primele cuvinte pe care le-ar rosti…

Magia care s-a creat în acele momente ne-a transportat pe toți în realitatea unei situaţii foarte speciale : cum am reacţiona dacă ne-am afla față în față cu o ființă extraterestră benefică ?


Vă invităm și pe dumneavoastră, cei care citiți acum aceste rânduri, să vă transpuneți cu putere într-o astfel de situație și să conștientizați ceea ce trăiți.

Atunci când a fost anunțat finalul conferinței, după 4 ore, participanții au venit cu noi întrebări care au prelungit conferința cu încă o oră. Am văzut printre cei prezenți lacrimi de emoție și recunoștință, care ne-au emoționat și pe noi în egală măsură, certificând încă o dată necesitatea atât mentală, cât și emoțională și spirituală a unor astfel de conferințe pe întreg mapamondul, pentru trezirea inimilor și deschiderea față de realitatea civilizaţiilor extraterestre benefice ce acţionează în mod altruist pentru evoluţia umanităţii şi a planetei noastre.

Conștientizarea ajutorului imens pe care ființele extraterestre benefice ni-l pot acorda, prin mărinimia și starea de fraternitate pe care o au față de noi, ne poate deschide cu adevărat inimile către minunata realitate a vieţii din Cosmos.




La BRAŞOV, somptuozitatea Sălii Lux Divina (Lumină Divină) în care s-a desfășurat conferința  a contribuit la desfăşurarea în condiţii minunate a acestui eveniment.

Mai mult de 350 de persoane au dat curs chemării interioare de a lua parte la conferința susţinută de Centrul Galactis prin reprezentații săi, Syriat și Alkesh. Numărul de participanţi reprezintă un record pentru aceste evenimente care au fost organizate în ţara noastră şi aceasta ne-a bucurat foarte mult, pentru că arată interesul tot mai mare al oamenilor pentru informaţiile prezentate de Alkesh şi Syriat.


(Nota MarYan :

Iată cât de interesant se manifestă SIN-CRONIC-ITĂŢILE : când am întrebat Echipa Galactis despre organizarea unui eveniment la Braşov – şi când aceştia mi-au transmis că tocmai „cineva” îşi manifestase dorinţa de organizare, am rămas surprins să aflu că cei care „antamaseră” cu câteva ore înainte organizarea acestui eveniment la Braşov, erau tocmai cei care au pus la dispoziţie Sala – „Lux Divina” – la care şi eu „fusesem dus” cu gândul pentru organizare şi în care, deloc „întâmplător”, doar cu o lună înainte, exact în acelaşi spaţiu şi chiar pe acelaşi loc – punctual – organizasem „Festivalul Comunităţilor Autosustenabile din România” – Ediţia a 3-a.

Chiar m-am amuzat cu Alkesh, la finalul acestei conferinţe de la Braşov, explicându-i că, exact în locul în care a stat împreună cu Syriat, acolo stătusem şi eu, exact cu o lună înainte, când am vorbit despre şi AM SIMŢIT pentru Comunitate, Iubire şi Armonie – şi, unde, într-un „final apoteotic”, am putut trăi o „meditaţie divină”, împreună cu Daniel Găucan... iar acum, acelaşi fenomen se petrecea, în acelaşi loc – dar cu alte intensităţi, mai subtile şi mai rafinate, acordate într-un minunat UNISON... – cu Alkesh, Syriat şi peste 350 de fiinţe deosebite cu care am realizat „Meditaţiile Siriusiene”, la un cu totul alt nivel decât la prima întâlnire de la Timişoara, din 15 noiembrie 2014...

Aşadar, cred că percepeţi şi mai bine în ce mod SINCRONIC lucrează Spiritul...)


 
Prezența în număr mare a publicului brașovean a fost totodată eterogenă, ceea ce demonstrează în primul rând că oamenii sunt din ce în ce mai deschiși către realitatea extraterestră, către celelalte dimensiuni ale Universului și că Centrul Galactis se bucură de încrederea și de atenția lor.

Mai mult decât atât, la conferință a fost prezent și Maarten Horst, producătorul olandez al emisiunilor ET-First Contact Radio”, cel care a realizat până în prezent trei interviuri complexe cu Alkesh, a caror transcriere este postată pe site-ul nostru.

Brașovenii au fost dinamici, curioși și focalizați pentru a afla cât mai multe informații din diverse domenii conexe cu realitatea extraterestră. Chiar dacă pe parcursul conferinței unii dintre participanți au plecat, am putut observa că pentru mulţi dintre ei modul în care se despărțeau de acest eveniment era plin de respect și chiar reverență… Aceia care au fost cu adevărat interesați de profunzimile informaţiilor prezentate și au rămas până la finalul conferinței (care a durat 5 ore) au putut fi martori la unele mărturii prezentate în sală de către unii dintre participanți și mai ales la momentele speciale de comuniune empatică și telepatică cu misterul civilizațiilor extraterestre, precum şi cu starea de puritate şi înţelepciune pe care acestea o manifestă.

Prezența numeroasă a publicului brașovean dovedește în mod indirect faptul că, prin existența portalurilor energetice care există în zona orașului Brașov, oamenii care trăiesc aici simt o deschidere mai mare față de dimensiunile paralele.

Am întâlnit aici oameni deosebiți, atât printre organizatori cât și printre participanți, care ne-au relatat în particular despre trăirile și experiențele lor concrete de contact extraterestru, mai ales în zona munților Bucegi. Noi chiar am realizat un interviu în această direcţie, ce va fi publicat în curând pe site-ul nostru la pagina MĂRTURII.


Modul impecabil în care acest eveniment din Braşov a fost organizat, este o indicaţie clară pentru interesul oamenilor faţă de subiectul prezentat. Le dorim pe această cale tuturor brașovenilor să devină conștienți de posibilitatea specială pe care o au de a contacta civilizaţiile extraterestre benefice prin intermediul portalurilor energetice din oraşul lor.

Altruismul și abnegația sunt caracteristici fundamentale ale civilizațiilor extraterestre avansate spiritual şi în această direcţie modul în care sunt primite conferințele GALACTIS începe să reflecte din ce în ce mai mult influența pe care frații noștri din stele o manifestă asupra sufletelor care sunt deschise și îmbrățișează cu toată ființa lor o transformare către mai bine, către lumină, către un viitor amonios și divin al civilizației umane.


Vă invităm pe toți cei care ați luat parte la aceste conferințe să ne trimiteți feedback-urile voastre la contact@Galactis.net, precum și mărturiile și trăirile voastre legate de contactul fizic sau subtil cu ființe extraterestre benefice. Puteți de asemenea sa ne impărtășiți părerile voastre pe Forum, direct la rubrica de comentarii la articole sau pe pagina noastra de Facebook.

De asemenea, vă invităm cu mult drag la următoarele conferințe Galactis ce vor avea loc pe 7 martie 2015, la Iași și pe 22 martie 2015, la București.

Vom publica, în curând, pe site-ul nostru, detaliile privind desfășurarea acestor conferințe.




5 comentarii:

  1. Frumos.Mi-ar fi placut sa fie si la noi in Oradea o astfel de conferinta.Dar cine stie...poate in viitorul apropiat?!.Ce zici Maryan, s-ar putea organiza si la noi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mesaj Urgent către Echipa de la Sol – Eclipsa Totală de Soare – 20 Martie – Galacticii

    Prin Anna Merkaba

    ANUNȚ URGENT PENTRU TOȚI CEI DIN ECHIPA DE LA SOL. Un set de evenimente care au fost puse în mișcare au dus la o decizie care va schimba lumea așa cum o știm. noi Cu câteva zile în urmă am primit o transmisie care este foarte important ca voi toți să o citiți. În ea Alianțele Galactice Stelare vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat și despre ceea ce este pe cale să se întâmple în jurul datei de 20 Martie, când are loc eclipsa solară pe care ei o numesc ”luna întunecată”.

    Vă rog să fiți conștienți de ceea ce permiteți în psihicul vostru. Timpul care urmează este incredibil de de bun augur, tot ceea ce vă doriți să se întâmple se va întâmpla, așa că fiți atenți la ceea ce vă doriți, pentru că orice puneți în mișcare acum, se va manifesta foarte repede în realitatea voastră. Acesta este momentul în care să creați o lume nouă și frumoasă, sau mai degrabă să o readuceți la starea ei de puritate pe care a avut-o cândva. Mulți dintre voi știu să înțeleagă importanța acestor energii magnifice care intră pe Gaia așa că veți încerca să vă trageți energia înspre ele. Vă rog să vă focalizați pe momentul vostru acum, fără să țineți cont de ceea ce mass-media va încerca să vă servească pentru a vă face să vă mutați focalizarea dincolo de ceea ce se petrece acum cu adevărat, de la ceea ce sunteți aici să faceți și încercați să realizați. Perioada dintre acest moment și Septembrie este incredibil de importantă. Cu cât rămâneți mai pozitivi, cu atât va fi mai bine pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de luna Septembrie.

    Afectarea continuă făcută de către energia binevoitoare eliberată de către aliniamentele noastre planetare și familia noastră galactică care monitorizează desfășurarea diferitelor evenimente de pe Pământ, va continua să se integreze în psihicul uman și va deconecta omenirea de la rețeaua de informații la care este conectată în prezent, conectând-o la o alta. Toate acestea sunt deja în curs de desfășurare, deși impactul major al acestor schimbări va fi simțit în jurul datei de 20 Martie la eclipsa totală de Soare. În timpul acesteia alianța noastră stelară binevoitoare va fi în măsură să aducă din nou energia necesară pentru a re-echilibra din nou Pământul. Toate acestea vor fi realizate prin trimiterea unor frecvențe diferite de către numeroșii noștri aliați care se află staționați în jurul acestei plantete. Pentru că fiecare dintre noi acționează ca și un fascicul de lumină pe planetă, mulți dintre voi vor experimenta expansiunea conștiinței și vor simți că imense cantități de energie de lumină vor trece direct prin voi ajungând până în miezul Pământului și a celor din jurul vostru.
    Ceea ce ni se comunică prin transmisia pe care am primit-o de la Alianțele noastre Stelare binevoitoare este că, ființele umane și toți cei care sunt prezenți pe Pământ, vor fi deconectați de la rețea, de la ”banca lor de memorie” în scopul de a uita ceea ce au fost învățați și vor fi reconectați la noi bănci de memorie dându-li-se astfel oportunitatea de a crea noi realități. Asemeni unei coli albe, începând cu amintirile trecutului pe care ei le au, având posibilitatea ca fie să le lase în urmă, fie să le aducă cu ei. Acesta va fi un timp foarte turbulent deoarece ciocnirea energiilor va fi destul de greu de înțeles de către toată lumea. Vom fi într-o stare de balansare, incapabili să ne angajăm pe deplin în orice decizie până când vom trece din acest moment în altul care vine înspre noi în luna Aprilie. Cu toate acestea, pe parcursul acestei turbulențe, cei care au învățat să se conecteze cu propriile lor sine și cu miezul Pământului vor fi capabili să plutească prin aceste timpuri cu strălucire și un imens succes!

    Acum, acestea fiind spuse, aici aveți transmisia propriu-zisă pe care am primit-o de la omologii noștri galactici.

    RăspundețiȘtergere
  3. ”Preaiubiți copii ai Luminii,

    Evaluarea scăderii capacității omenirii de a identifica problemele de bază ale structurii societății, a cauzat o creștere masivă a neliniștii națiunilor în câmpul unificat al autonomiei. Prin urmare, dezintegrarea identității umane și agendele au început să activeze structurile de bază ale preocupării lor monoatomice cu sinele, și au fost, într-adevăr, luate decizii pentru implementarea de noi identități în structura de bază a societăților lor.

    Structura societății care ocupă în prezent sfera Pământului nu este în acord cu legile universale stabilite de către conștiința universală colectivă a directivelor îmbătătoare. Legile universale stabilesc că proiectul de unificare va începe să se desfășoare cu rapiditate pe planeta Pământ prin intermediul ființelor care sălășluiesc acolo în scopul de a aduce la îndeplinire proiectul care a fost instituit în conștiința colectivă cu eoni înainte de construirea numitelor formalități.

    Pământul a fost într-adevăr supus la un fenomen masiv, și continuă să crească în conștiința sa în fiecare zi, în timp ce oamenii care ocupă numita sferă refuză să coopereze cu creșterile energetice care sunt ținute drept sacre în lăcașurile locuitorilor săi interiori.
    Și astfel, un nou set de identități, ființe de lumină în forma copiilor umani, a celor care se află deja la malurile Pământului, cei care au venit în scopul de a crea o rețea de aliați, sunt livrați la malurile Pământului din ziua de astăzi, iar conștiința pământenilor va începe să se schimbe rapid, ridicându-se și desfășurându-se în nivelul triunghiular, în nivelul triunghiular al conștiinței.

    Astfel, ei vor începe să-și dea seama de potențialul lor, să-și dea seama de legăturile și de directivele pe care ei și-au propus să le dobândească când au pus piciorul pe planetă. Nivelul triunghiular al conștiinței se va răspândi pe tot globul îndepărtând întunericul atât de îndrăgit de multe inimi, și după activarea coalițiilor finale, care sunt înființate pe tot globul, crizele de identitate vor începe să se manifeste în masă, pentru că mulți dintre cei care operează pe sistemele vechi vor fi de urgență actualizați la noul sistem de conștiință. Ei vor începe să fie deconectați și mutați într-un set diferit de identități.

    Identitățile cu care fiecare dintre pământenii umani se identifică sunt false, în totalitate și pe deplin, pentru că identitățile lor au fost predestinate de adevărata esență a ființei lor, identitățile pe care le-au dobândit ca urmare a creșterii în densitate de odinioară încep să fie șterse și un nou set de identități într-adevăr urmează să fie instituite pe deplin în structura de bază a ființei lor.

    Și astfel, acest lucru va provoca multă tulburare, precum și neînțelegere pentru că tranziția conștiinței îi va găsi pe mulți în stări dezolante. Și, prin urmare, Lucrătorii în Lumină și echipajul de la sol vor fi și ei parte a schimbării, echipajul de la sol va fi notificat de acțiunile forțelor binevoitoare pe Pământ desfășurate prin intermediul diferiților aliați care sunt staționați pe tot globul.
    Prin acești aliați, conștiința echipajului de la sol va fi din nou actualizată la o nouă frecvență, cu mult mai înaltă decât cea la care funcționează restul umanității.

    Și astfel, această notificare vă este destinată vouă tuturor celor care participați la stabilirea agendelor și la restructurarea societății ca întreg, această notă este pentru toți membrii echipajului de la sol care participă la numitele agende.

    Fiți pregătiți să treceți printr-o altă curățare colectivă și la o altă ridicare colectivă sub forma a diferite descărcări importante care vor avea loc înainte de luna întunecată (eclipsa de Soare).

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceia dintre voi care sunteți staționați pe Pământ veți experimenta o creștere a energiilor și o restructurare a componentelor ADN-ului vostru din nou, deoarece următoarea etapă de purificare este pe cale deja. Așteptați-vă la evenimente miraculoase și la sincronicități care vă vor inunda psihicul, deoarece într-adevăr coridorul de siguranță a fost trecut. Într-adevăr ați restabilit echilibrul fără să o faceți în mod activ, ci participând pur și simplu în modurile pământești ale vieții cu sârguință, bunăvoință, lumină și iubire.

    Rămâneți fermi în convingerile voastre și mergeți cu sârguință pe calea aleasă. Rămâneți împământați. Stați în ACUM.

    Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Suntem cu voi. Vă iubim. La revedere pentru acum.”

    link catre articolul original
    Sacred Ascension – Key of Life – Secrets of the Universe

    RăspundețiȘtergere
  5. SA VENITI SI LA BACAU
    SA ANUNTATI PE STE

    RăspundețiȘtergere