luni, 16 martie 2015

MarYan - ACTUALIZARE (1) din 16 martie 2015 : MOBILIZARE GENERALĂ pentru MEDITAŢIILE în LUMINĂ ! – Fluctuaţii „în ambele sensuri” ale parametrilor planetari.



ACTUALIZARE (1) din 16 martie 2015 :
MOBILIZARE GENERALĂ pentru
Fluctuaţii „în ambele sensuri”
 ale parametrilor planetari





Acum nu mai este timp pentru introduceri şi alte „momente artistice”.
De aceea vom intra direct în Subiectul Principal.


ULTIMELE INFORMAŢII de astăzi, luni, 16 martie 2015, arată astfel :

- GRADUL DE DEZACTIVARE A VOALULUI : 98% spre 99% !

- CONDIŢII PENTRU DECLANŞAREA EVENIMENTULUI : 94-95 % (!)

- PROCENTUL DE LUMINĂ PE PĂMÂNT : 49,7 % (constant).


Acum, înainte de orice alt comentariu, vă rog să parcurgeţi pe scurt (în cazul în care nu aţi făcut-o, încă) ultimul articol al lui Marius Sumedrea de pe blogul său („http://burebista2012.blogspot.ro/”), intitulat : „Evenimente majore se vor întâmpla în viitorul foarte apropiat !”.

În acea scurtă informare, Marius oferă câteva informaţii foarte interesante şi mai ales importante despre MOBILIZAREA MILITARĂ care se petrece „în spatele scenei”, atât în Rusia, cât şi în America (SUA).


Acum, după toate informaţiile oferite în Editorialele anterioare în care vorbeam de faptul că „Războiul pare a fi depăşit”, ei bine, nu avem ce face şi „re-venim” (căci suntem pe o PLANETĂ a LIBERULUI ARBITRU, într-un PLAN FIZIC al RELATIVITĂŢII TOTALE) şi suntem nevoiţi să facem următoarea afirmaţie : încă nu sunt condiţii pentru „PORNIREA” RĂZBOIULUI (atât de mult dorit de Cabală), însă, în prezentul acestei zile, aceste valori sunt mai aproape de o declanşare a acestuia, mai mult decât oricând (deja foarte aproape de „linia roşie”).

Fac această afirmaţie cu toată responsabilitatea şi cu încrederea că va fi receptată ca atare, şi nu în componenta sa de „teamă”, tocmai pentru că aceasta este DORINŢA URIAŞĂ a Cabalei, ca, declanşând „ceva” (în acest caz, războiul) să genereze teama şi frica cu care aceştia se hrănesc din plin – şi pe care să o folosească ca şi „combustibil inflamabil” (precum benzina) pentru a mai încetini Mişcarea de Eliberare Planetară.



Acum, să con-versăm „cu cifrele pe masă”.


Despre VOAL, lucrurile sunt deja clare şi clarificate : pe când scriam ultimul Editorial, deja Dezactivarea Voalului era pe la 98%, în timp ce astăzi fluctuează tot mai des către... 99%.

(Vă amintiţi cum „vedeam” în ultimul Editorial că sunt „şanse” mari ca pe la începutul săptămânii să avem acest procent, de 99%, pentru Dezactivarea Voal-ului? Asta ne „povesteşte” şi ce înseamnă „intuiţia”, aflată într-o frumoasă colaborare cu măsurători precise de tip radiestezic.)


Problema se referă la cel de-al doilea parametru, cu privire la CONDIŢIILE îndeplinite pentru Declanşarea Evenimentului, care, de la 97% în week-end, cam în perioada scrierii ultimului Editorial, ei bine, în ultimele aprox. 48 de ore, acesta a fluctuat ÎN JOS, ajungând, în anumite momente, şi la 94% !

Acum, pe moment, se pare că s-a stabilizat pe undeva pe la 95%...


Ce înseamnă asta ?

Dacă până acum lucrurile păreau că merg „la pas”, după cum am afirmat în acest ultim Editorial, acum SE ÎNTÂMPLĂ CEVA ! : mişcările (de ambele părţi) sunt extrem de dinamice şi bruşte, cu „lovituri” şi „contra-lovituri” care apar cu viteză uluitoare !

Deci, se pare că în week-end, Cabaliştii au iniţiat o „contra-ofensivă” de proporţii, „lovind” în alte aspecte care ţin de Manifestarea Evenimentului, în timp ce „CHESTIUNEA VOALULUI” o consideră probabil, deja, o „cauză pierdută” (şi este evident acest lucru!).

Din această cauză, „strategii” lor probabil că s-au concentrat pe alte aspecte care să poată întârzia Declanşarea Evenimentului (cum ar fi un război), prin generarea unor energii suplimentare de frică şi tensiune, până la panică şi ură, între oamenii care încă sunt prinşi în MATRIX-ul minţii pe care aceşti coloraţi încă îl controlează.



Aşadar, fără prea multe vorbe şi comentarii, cred că înţelegeţi deja această „desfăşurare de forţe” care are loc în prezentul ultimelor zile şi chiar ORE !


Pentru că timpul este foarte scurt, lăsăm pentru orele următoare comentarii suplimentare ale ultimelor evoluţii, iar acum „livrez” MESAJUL PRINCIPAL : A SOSIT VREMEA IMPLICĂRII REALE, PRIN MEDITAŢIILE ÎN LUMINĂ !

Ajutorul nostru, direct, al celor treziţi şi ceva mai conştienţi de ceea ce se petrece pe Planetă, în aceste momente, este foarte simplu : prin MEDITAŢIA în Lumină de ELIBERARE PLANETARĂ, care ATRAGE, CON-CENTREAZĂ ŞI DIRECŢIONEAZĂ LUMINA către MAMA-PĂMÂNT şi către SITUAŢIILE TENSIONATE („de luptă”) care se desfăşoară în prezent.

Poate părea irelevant, dar reţine, prietene, că şi gândul tău, încărcat cu Lumină, Iubire şi Compasiune profundă, direcţionat către REZOLVAREA ACESTEI SITUAŢII sub forma BINELUI CEL MAI ÎNALT, poate face diferenţa pentru ca RĂZBOIUL să rămână încă ceea ce este în prezent (la limită, însă), adică un POTENŢIAL şi atât.


Deşi sună foarte tare „a slogan”, sunt nevoit să repet acea celebră expresie : „ACUM SAU NICIODATĂ”! – căci, dacă „NICI ACUM”, atunci, „CÂND?”... mai ales că, după cum se mişcă lucrurile, s-ar putea ca în câteva zile evenimentele să fie mult „limpezite” şi să nu mai fie atâta nevoie de „PREZENŢA FIECĂRUIA”...

După atâtea discuţii despre „Căderea Voal-ului” şi „Declanşarea Evenimentului”, şi după entuziasmul mental din faţa monitorului şi adeziuni la fel de entuziaste despre „cât de ne-răbdători aşteptăm declanşarea Evenimentului”, iată că, acum, se pune problema ACŢIUNII REALE, prin IMPLICAREA FIECĂRUIA în Aducerea Luminii cât mai aproape de REZOLUŢIA FINALĂ.


De aceea, acum, sub această „presiune”, vă transmit propunerea pe care de câteva săptămâni am studiat-o intens şi am concluzionat-o cu „amicul” : MEDITAŢII ZILNICE în LUMINĂ, care, prin cercetarea „specifică” (radiestezică), a rezultat că ar avea un maxim de eficienţă pentru adunarea energiilor într-un „Flux de Lumină LASER”, pentru ora 21.00, ora României.


CE FEL DE MEDITAŢIE AR FI UTILĂ ?

Cum spuneam, cea mai eficientă şi sintetică Meditaţie prezentată până acum pare a fi cea oferită de Cobra : MEDITAŢIA de ELIBERARE PLANETARĂ, actualizată, pe care am expus-o în acest articol din Mesajul lui Cobra din 16 februarie 2015.


PUTEREA STĂ (şi) ÎN UNIRE !

De aceea fac apel la toţi cei care REZONEAZĂ cu aceest tip de informaţie ca SĂ TRANSMITĂ MAI DEPARTE, pentru ca tot mai mulţi să vină în contact cu această informaţie şi solicitare (decizia aparţine fiecăruia, însă este importantă „luarea la cunoştinţă”).

Deja amicul Marius Sumedrea cu blogul „burebista2012” „a luat la cunoştinţă” şi am primit răspunsul său pozitiv de susţinere şi transmitere mai departe a acestei informaţii-solicitări (şi pentru care îi mulţumesc, în aceeaşi „sin-cronizată” energie...).


Pentru că timpul este foarte scurt, alte detalii le lăsăm pe ziua următoare.

Aşadar, fără prea multe alte „vorbe” : SUCCES „ECHIPEI DE LA SOL” ÎN ÎNCORPORAREA LUMINII !


MarYan

16 comentarii:

  1. Suntem cu tine!
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  2. Da suntem cu tine.Am postat pe mai multe bloguri.pace si iubire pe pamint! Lumina invinge!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da suntem cu tine.Am postat pe mai multe bloguri.pace si iubire pe pamint! Lumina invinge!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sant cu tine.Trebuie sa invingem cu ajutorul curateniei sufletului si a luminii !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=v3InkYL9c84

    RăspundețiȘtergere
  6. MEDITATIILE SE FAC ,LUMINA PATRUNDE INTREG PAMINTUL.A FOST IN DEAJUNS SI PENTRU AMERICA,CIT SI PENTRU KREMLIN.CONEXIUNEA A FOST FOARTE PUTERNICA,A DURAT PINA PE LA 22.00,ORA ROMANIEI.SE VEDE CA MULTI AU RASPUNS LA APELUL TAU,MARYAN,SAU CHIAR SIMT CA IN AER CEVA SE PETRECE.INDATA CE M-AM CONECTAT CU PREZENTA EU SUNT AU VENIT AUTOMAT SI CEI 7 COHANI-PROTECTORI AI PAMINTULUI...DECI A RAMAS FOARTE PUTINA REZISTENTA-VAL. ITI MULTUMIM FOARTE MULT,MARYAN,TUTUROR FIINTELOR DE LUMINA...I-AMI PIINEA,DAR NU-MI LUA ACEST SPRIJIN PRETIOS.

    RăspundețiȘtergere
  7. MEDITATIILE SE FAC ,LUMINA PATRUNDE INTREG PAMINTUL.A FOST IN DEAJUNS SI PENTRU AMERICA,CIT SI PENTRU KREMLIN.CONEXIUNEA A FOST FOARTE PUTERNICA,A DURAT PINA PE LA 22.00,ORA ROMANIEI.SE VEDE CA MULTI AU RASPUNS LA APELUL TAU,MARYAN,SAU CHIAR SIMT CA IN AER CEVA SE PETRECE.INDATA CE M-AM CONECTAT CU PREZENTA EU SUNT AU VENIT AUTOMAT SI CEI 7 COHANI-PROTECTORI AI PAMINTULUI...DECI A RAMAS FOARTE PUTINA REZISTENTA-VAL. ITI MULTUMIM FOARTE MULT,MARYAN,TUTUROR FIINTELOR DE LUMINA...I-AMI PIINEA,DAR NU-MI LUA ACEST SPRIJIN PRETIOS.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca imi permiteti, ati precizat intr-un articol ca ziua de 17 Martie este ziua dedicata IERTARII. Cineva m-a invatat ca iertarea este cheia chiar pentru ca tu insuti sa primesti ceva. Pana la urma ideea asta este veche de... 2000 de ani. Prin urmare azi de dimineata am "cerut" ca Ingerul Iertarii sa coboare peste noi, peste toti, pentru a ne invata sa NE iertam pe noi insine si unii pe altii, precum ne iarta EL. Am zis asta ca poate ajuta cuiva, poate inspira pe cineva in meditatie.
    Ne "vedem" oricum la ora 21 :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru sfat!Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne mintea si sufletul!

      Ștergere
  9. Si noi suntem cu tine. Cu riscul de a fi considerata ciudata am postat informatii si pe Facebook. Ca sunt eu ciudata sau nu chiar nu mai conteaza acum. Alta e prioritatea. O sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu am postat pe facebook si pe wall-urile prietenilor , indiferent ce vor crede ! mai bine sa le trezesc curiozitatea , poate se vor documenta , poate unii rezoneaza si ni se alatura ! Victorie Luminii !

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7675

    RăspundețiȘtergere
  12. Puterea iubiri noastre sa fie un tsunami de love . Puterea iertarii aduce Pace si Pace este. Suntem Frumosi ,UNICI si Puternici peste Masura .Si eu am postat pe facebook meditatia numai ca la mine sau obisnuit cu ceea ce pun . Multumesc ,MarYan ! Lumina sa-si manifeste iubirea si tsunami sa se deslantuie. Respect pt. cei care de veacuri sau luminat si au avut de suferit . Acum cu drag Frumosi ce suntem :Forta bucurii sa ne deschida usa ,adica -Victoria Luminii ! Quadra.

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.youtube.com/watch?v=ojWWi_AUY-8

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu ne lasam mai e putin Multa Lumina si iubire Invingem impreuna

    RăspundețiȘtergere