luni, 9 martie 2015

MarYan : Despre Conferinţele GALACTIS de la IAŞI (7 martie 2015) şi BUCUREŞTI (22 martie 2015) şi despre importanţa IMPLICĂRII.



Despre Conferinţele GALACTIS
de la IAŞI (7 martie 2015)
şi BUCUREŞTI (22 martie 2015)
şi
despre importanţa IMPLICĂRII






Înainte de a face o precizare importantă referitoare la participarea la Conferinţa de la Bucureşti, din 22 martie 2015, vă invit să lecturaţi şi prezentările, expuse pe situl Galactis, ale acesteia, împreună cu Conferinţa Galactis care tocmai a avut loc la Iaşi, în 7 martie 2015 :




GALACTIS
Conferinţă GALACTIS la IAŞI
(7 martie 2015)





După conferințele de la Sfântu Gheorghe și Brașov din luna ianuarie, la care au participat peste 500 de persoane, seria de conferințe GALACTIS continuă la Iași în data de 7 martie 2015.

Numărul impresionant de oameni care au răspuns chemării de a participa la conferințele GALACTIS de până acum ne arată deschiderea tot mai mare față de realitatea extraterestră, precum și dorința de a cunoaște cât mai multe aspecte concrete și totodată autentice în acest domeniu.


Care este, de fapt, țelul acestor conferințe?

Prin intermediul lor, Syriat și Alkesh urmăresc să aducă publicul din ce în ce mai aproape de realitatea civilizațiilor extraterestre foarte avansate spiritual și tehnologic (ei prezintă informații mai ales despre civilizația siriusiană din sistemul Sirius A), făcând în acest fel tot mai accesibilă și mai prezentă în conștiința oamenilor această realitate extraordinară ce a fost ascunsă și manipulată cu multă perfidie în ultimele decenii.

Numai prin modificarea paradigmei actuale de gândire, printr-o trăire și o viziune mai amplă, mai cuprinzătoare, mai luminoasă și unitară asupra viitorului nostru, al întregii omeniri, facem posibilă nașterea noii lumi pe Pământ.


Multe ființe umane ar dori să știe adevărul ocultat despre existența vieții extraterestre, despre civilizațiile extraterestre care ne vizitează, ne observă sau ne ajută în aceste vremuri dificile.

De asemenea, problema contactului direct al omenirii cu o civilizație extraterestră preocupă la momentul actual un segment tot mai mare al populației globului, însă acest contact se va putea realiza numai prin modificarea opticii și a perspectivei umanității asupra civilizațiilor extraterestre, deoarece modelul actual de gândire în legătură cu acest subiect este profund greșit.

Ridicându-ne nivelul de vibrație a conștiinței vom putea realiza, mai întâi la nivel individual și apoi în masă, contactul cu aceste ființe minunate, pline de altruism, care trăiesc în alte dimensiuni de manifestare ale Universului.


Vă invităm, așadar, să veniți cu inimile și cu mințile deschise la noua conferință GALACTIS ce va fi organizată la Iași, înarmați cu o vie și debordantă curiozitate și totodată cu multă aspirație, pentru a face din aceste întâlniri adevărate celebrări ale fraternității galactice.

Sperăm ca demersurile noastre să fie înțelese și primite în mod corect și ca lumina erei galactice să strălucească liber în inimile oamenilor!






GALACTIS
Conferinţă GALACTIS la BUCUREŞTI
(22 martie 2015)





Asociaţia „CESAN” organizează la București mult aşteptata conferinţă GALACTIS, susținută de Syriat și Alkesh.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților (București, Calea Plevnei nr. 61, sector 1), duminică, 22 martie 2015, începând cu orele 16:00.

Pentru rezervări, organizatorii vă roagă să trimitețSMS cu numărul de persoane care doresc să participe la numărul : 0723.50.20.17. sau prin e-mail la adresa: cesan.christalin@gmail.com.

Vă invităm să citiţi aici prezentarea acestei conferințe postată pe site-ul Asociației (N.MY.: De fapt, este un prim articol de prezentare a Conferinţei, pe blogul de pe care chiar acum lecturaţi aceste date...).









Iată cât de repede „trece timpul” (aspect „teoretizat” şi în seria noastră de articole despre „Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Planetei”, care şi-a modificat spectaculos valorile, astfel încât acum, în mod real, „timpul s-a înjumătăţit”) : parcă era „ieri” când vorbeam prima dată despre o Conferinţă Galactis la Bucureşti, în perioada Echinocţiului de Primăvară 2015 – ca, acum, să fim la exact două săptămâni distanţă faţă de acest moment („mult aşteptat”, după cum spune şi Echipa de la Galactis) !

Acum lucrurile sunt tot mai aşezate, mai ales că, cei care chiar „urmăriţi” informaţiile postate pe acest blog, observaţi cum evenimentele se derulează într-un ritm tot „mai nebun”, aducând din ce în ce mai aproape EVENIMENTUL, al cărui Moment de manifestare este „văzut” a fi, cu probabilitate tot mai mare, către finalul „Ferestrei de Oportunitate care se încheie cam în această perioadă, cu Conferinţa noastră de la Bucureşti !...

Acum nu doresc să intru în detalii Cosmice, cu nu ştiu ce parametri energetici care să ne mai „povestească” despre evoluţia Pregătirii Evenimentului (ce pot spune acum, este că lucrurile „s-au mai mişcat”, însă foarte puţin, la nivel de 1-2 procente – cea ce înseamnă, însă, foarte mult!), ci voi aborda un aspect mult mai „teluric” pentru prezentul nostru planetar, anume cel al IMPLICĂRII fiecăruia dintre noi la cele mai „practice” nivele...



Pentru a înţelege mai bine ce anume doresc să abordez, vă invit, în cazul în care nu aţi făcut-o deja, să studiaţi ultimul film documentar „livrat” pe „piaţă” chiar zilele acestea de minunata şi „inimoasa” Echipă Galactis, şi pe care îl avem expus şi pe blogul nostru – în mod special, chiar în două articole succesive...

Pentru că, însă, trag nădejdea că cei mai mulţi care lecturaţi acest articol deja aţi parcurs şi acest ultim şi captivant film, îmi permit să consider că deja ştiţi sau, cel puţin, înţelegeţi despre ce anume doresc să vorbesc în continuare.


Unul din cele mai interesante aspecte pe care le-a evidenţiat Alkesh în acest ultim film documentar, se referă nu doar la detaliile despre „Nava Lenticulară” (şi a rolului ei deosebit pentru intermedierea viitoarelor contacte cu ET cu acele instrumente de tip „EMO-GRAME” – „Holograme Emoţionale”), cât şi la motivaţiile care „au permis” avarierea Navei-Mamă Siriusiană (Anais) în urma atacului reptilian din Februarie 2014, şi expus pe larg în (ante)pen-ultimul film, „Conflictul din Spaţiu”.

Iată un aspect foarte interesant şi important : deşi siriusienii au văzut foarte clar atacul reptilian, pe Liniile Temporale corespunzătoare, ei NU au luat măsurile de prevenire a atacului, PERMIŢÂND avarierea (parţială, însă importantă) a Navei-Mamă – a propriei lor „Case” din „Vidul din Spaţiu” !...

Deşi „au mers la risc” (căci nu se ştie niciodată, într-o încleştare de acel nivel, ce „necunoscută” poate interveni, și care ar fi putut produce o gravă afectare a Navei-Mamă), siriusienii au considerat că este mai important să ajungă la acel „rezultat” al luptei cu reptilienii, decât să protejeze în totalitate Nava-Mamă (cu o „apărare” chiar relaxată, probabil, bazată pe tehnologii mult avansate) faţă de „joaca de-a războiul” al reptilienilor...

Ei bine, motivaţia acestei „sacrificări” (parţiale) a Navei-Mamă mi s-a părut a fi de-a dreptul „fascinantă” – şi care arată înalta viziune strategică a acestor prieteni şi fraţi cosmici : acest „efect” a dus la coalizarea şi apoi la „mobilizarea” a mai multor zeci de civilizaţii din „Federaţia Galactică” (din care şi siriusienii fac parte) pentru a lucra împreună la NOI PROIECTE care să ajute decisiv Societatea umană şi Planeta Pământ în procesul ei de Eliberare.

Aspectul mi se pare foarte important şi ne arată gradul de evoluţie al acestor fiinţe siriusiene de înalt Nivel de Conştiinţă : deşi „războiul” este aproape terminat (şi, oricum, este câştigat demult, prin Ceruri), aceştia au aplicat o mică „stratagemă” ca să-i ajute pe decidenţii „politici” din alte lumi, ca aceştia să primească accceptul societăţilor lor pentru IMPLICAREA (măcar pe „ultimii metri”) în procesul de Eliberare Planetară a Umanităţii, iar, acum, concret, în proiectul de construire a Navei Lenticulare.

Deşi poate părea „un mic detaliu”, acesta este un aspect fundamental în Evoluţie : IMPLICAREAfie cât de mică, chiar şi simbolică, prin PREZENŢA şi PUNEREA ÎN COMUN a energiilor fiinţelor (şi civilizaţiilor respective) care le fac PĂRTAŞE la acest proces-fenomen !

De aceea noi insistăm atât de mult pe blog, în privinţa MEDITAŢIILOR : Eliberarea Planetară oricum se va realiza, în scurt timp (cu participarea noastră la Meditaţii... sau nu), fiind doar o „chestiune de timp” – însă, prin această participare la Meditaţii, transmitem semnale Universului că suntem parte la acest Cosmic EVENIMENT !



Am realizat această imagine complexă nu doar de dragul de a mai înţelege anumite lucruri, ci şi pentru un aspect cât se poate de practic...

Astfel, de la nenumăratele conferinţe la care am participat şi mai ales, pe care le-am organizat, am remarcat că, atunci când „erau pe gratis”, „feed-back-ul” participanţilor părea a fi mult mai anemic decât atunci când era „cu intrare” !

La fel, când în anii 1990 organizam benevol „mese întinse” cu zeci de preparate naturale („Hrană Vie”), cu scopul-sensul de a demonstra şi arăta concret oamenilor că „se poate”, uimirea mea era mai mereu prezentă, căci observam cum oamenii parcă „treceau” pe lângă informaţia şi esenţa ideilor (metafizice) expuse – spre deosebire de momentele în care era solicitată o „modestă contribuţie” : pe loc, de-a dreptul „inexplicabil”, participanţii ERAU MULT MAI „VII” ŞI MAI INTERESAŢI de CEEA CE SE PETRECEA ACOLO...

Folosesc acest prilej pentru a puncta pentru cei care organizează tot felul de „Evenimente Spirituale” (de la simple conferinţe, până la complexe work-shop-uri şi tabere, întinse pe 1-2 săptămâni) şi care vin cu „tarife precise” de ordinul a sute şi sute de Euro (iar, unii, cu sume mai mari şi de 1.000 de Euro...).

Şi acestea au un anumit rost, la un moment dat şi pentru anumite fiinţe, însă, în general, şi mai ales pentru Zona Românească, aceasta reprezintă „cealaltă extremă”, care duce, în general, la acelaşi rezultat ca şi prima „extremă”, expusă până acum...


Iar în acest caz, care ar fi „calea de mijloc” ?


O variantă se referă la „un preţ corect” – care, însă, este foarte relativ (şi greu de determinat, inclusiv radiestezic).

Însă, ca să n-o mai lungesc, din experienţa ultimilor ani şi, mai ales după organizarea la Braşov, acum un an, a unui spectacol numit „Din INIMĂ, Lumină Christalină” (cu muzică ambientală, a lui Gheorghe Iovu, Devas şi alţi frumoşi şi minunaţi artişti „spirituali”), dar şi în cazul „Festivalurilor Comunităţilor Autosustenabile” de la fiecare ediţie (din cele trei, realizate), am testat şi verificat cum funcţionează cea mai armonioasă modalitate de a pune în practică acest principiu, al IMPLICĂRIIprin DONAŢIE...
 

Acesta va fi, probabil, metoda „de plată” a viitorului – atât cât va mai funcţiona sistemul bancar cu ale sale „note de bancă” (banc-note, adică „bani”)...

Oricum, dacă până acum „Legile Universului” funcţionau realmente „pe dos”, datorită existenţei şi manipulărilor produse de VOAL (de aceea s-a tot vorbit de „CARANTINĂ” pentru un timp de peste 26.000 de ani), inclusiv la nivel de „Abundenţă” şi „Prosperitate”, după iminenta „Cădere a Voal-ului” (care este atât de aproape de acel 100% dezactivare, acum...), valorile ABUNDENŢEI se vor exprima conform Parametrilor Cosmici, fireşti...



Astfel, cred că înţelegeţi acum PROPUNEREA personală : deşi „politica” Echipei „Galactis” este de a nu solicita „bani” pentru participarea la conferinţele „Galactis”, eu vă PROPUNPARTICIPAŢI şi VOI şi să vă IMPLICAŢI şi la acest nivel, cu o DONAŢIE (care, oricum, este mai mult decât binevenită şi din punct de vedere financiar, pentru acoperirea costurilor consistente ale închirierii Sălii).

Deci, sper că înţelegeţi că totul este „benevol”, la nivel de Alegere a fiecăruia, nefiind o obligaţie sau condiţionare de participare la acest deosebit Eveniment.

Până la urmă, ca şi siriusienii de pe Nava-Mamă (care ar fi construit, cumva, Nava-Lenticulară, cu propriile lor resurse), şi noi am fi găsit resursele corespunzătoare pentru a face posibil acest Eveniment, însă simt că Puterea acestuia va fi cu atât mai mare cu cât implicarea fiecărui participant (sau măcar a majorităţii) va fi mai intensă (nu doar cu energia atenţiei, la prezentare, şi cu cea a întregii Fiinţe, la Meditaţii...).

Iar ca sugestie concretă (încă odată, propunere), cred că acel 1 Euro (adică aprox. 4-5 lei) este o sumă suficient de mică pentru a nu vă crea probleme, însă suficient de „mare”, prin „adunarea sumelor”, pentru a face o diferenţă şi a asigura funcţionarea optimă a acestui Eveniment – la care, iată, în acest fel, şi voi vă veţi putea simţi ca fiind „co-organizatori” ai acestuia (inclusiv cei care nu veţi participa fizic, din diferite motive, dar care simţiţi şi doriţi „Să Fiţi Parte la Evenimentşi în acest mod)...

Mi-aduc aminte cum la spectacolul de acum un an, amintit mai sus, au fost prezenţi mulţi „bătrâni” care, evident, nu stăteau deloc bine cu partea „practică” ; de aceea, nu am fost surprins să descopăr în „CUTIA Bună-Voinţei” foarte multe bancnote de 1 leu...

Însă, atunci am înţeles cel mai bine că, dincolo de zisele „lipsuri şi nevoi”, şi acei oameni AU SIMŢIT NEVOIA, în mod acut, de A PARTICIPA la „Fondul de susţinere a Sălii”, cu o sumă oricât de mică (au existat şi monede de 50 de bani...), însă care puncta faptul că AU PARTICIPAT ŞI EI la acest Moment, care poate că „le-a oferit ceva” şi „a mişcat ceva” în interiorul lor...

(De aceea, vă sugerez tuturor celor care organizaţi evenimente de orice fel, să aplicaţi „PRINCIPIUL DONAŢIEI”, care nu „încarcă” pe nimeni – şi nu „încalcă” nimic – în niciun fel, nici măcar karmic, căci în acest caz are loc o „eliberare” de „condiţionări” de orice fel.)

Iar dacă sumele vor depăşi necesarul minim de acoperire a costurilor, atunci iată cum apare şi primul „FOND” de susţinere a viitoarelor conferinţe „GALACTIS în diferite alte locaţii din diferite oraşe ale ţării – şi nu numai, căci sunt tot mai mulţi şi din alte ţări care doresc să aibă parte de un asemenea eveniment...



Ce ziceţi, dragi prieteni, ne re-amintim ? – cum PUTEREA este ÎN NOI !, însă, punând-o împreună cu alte minunate „Puteri” (adică „INIMI!), aceasta poate creşte exponenţial !



La final, nu mai am de adăugat decât aspectul cel mai... practic, prin re-amintirea conturilor în care se poate face această „contribuţie” (atât în lei, cât şi în Euro), la BANCA TRANSILVANIA – conturi pe care le puteţi afla din această pagină.


Cu mulţumiri anticipate pentru IMPLICAREA şi PARTICIPAREA VOASTRĂ,


MarYan

16 comentarii:

  1. Am participat la conferinta de la Iasi impreuna cu sotia, am fost incantat de atmosfera si cred ca pe ansamblu a fost o reusita. Multumim organizatorilor, intelegem cat de dificil este sa organizezi asa ceva iar cei doi(A si S) ne-au facut o impresie deosebita. Mi-as fi dorit sa-l cunosc si pe administratorul acestui blog, n-am inteles daca a participat sau nu. Va multumim oricum tuturor pentru tot ceea ce faceti si consider ca intradevar implicarea mai activa este necesara. Am primit chiar un mesaj personal in acest sens de la o persoana draga care a parasit lumea fizica in 2012 si care a insemnat mult pentru cei care au cunoscut-o. In mesaj era vorba chiar despre voi si sala in care s-a tinut conferinta. Acest semn este inca o dovada de recunoastere a voastra. Asta m-a determinat sa fac si acea postare pe acest blog in legatura cu nava ISON. Ulterior am aflat si de conferinta de la Iasi care a venit ca o confirmare a autenticitatii mesajului.
    Romeo Trofin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asociaţia "CESAN" şi eu personal suntem implicaţi în evenimentul de la Bucureşti, deocamdată...
      De aceea nu am fost la Iaşi, la această conferinţă, însă voi fi la Bucureşti, pe 22 martie 2015, ca organizator al acestui Eveniment, care sper că se va ridica cel puţin la nivelul celui de la Iaşi, unde peste 400 de fiinţe s-au bucurat împreună de prezenţe siriusiene...

      ...Şi mulţumesc, Romeo, pentru atenţia şi scurtele comentarii "la obiect", oferite acestui "Univers Christalin"... şi te mai aştept pe aici !

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marian, vindecarea si "evenimentul" personal survin abia in momentul in care intelegem cu adevarat ca suntem UNA cu totul. Adica inclusiv cu "archonii" si cu "bancile" si cu "banii" si cu toate care fac parte din acest film frumos in care noi suntem simultan scenaristi, recuzita, costumele, public, regizori, actori in rol de victima, opresor sau erou. Abia cand aceasta intelegere va veni se vor incheia si problemele voastre cu banutii si cu alte cele. Iar asta ti-o spune cineva pe care il cunosti ca a aruncat ani buni cu noroi in tot ce tinea de domeniul economic, reusind de fapt sa-si faca doar lui rau. Incerc prin acest mesaj sa intind o mana de ajutor, sa aduc mai aproape de tine ziua aceea prin care am trecut si eu nu de mult, in care am realizat printre hohote de plans ceea ce mi-am facut de fapt singur, cu manuta mea, ca si creator al universului in care ma joc de-a viata si uneori de-a victima, inca prins destul de puternic in iluzia uitarii a cea ce SUNT de fapt... ;)

    De ce eram atat de atasat de ghemul acele din stomac care imi aparea cand ma gandeam deseori la banuti, la viitorul meu, la proiectele pe care nu reuseam mereu sa le realizez ? Asta este intrebarea la care abia acum deslusesc raspunsul, dar pe care ajuta sa ti-o pui si tie, pentru ca dupa ce intrebarea apare, totul se schimba. Ce a stat la baza acestor realizari, care s-au succedat in cascada in ultimul an ? As putea sa "dau vina" pe seminariile lui Rune Heivang, pe cartile lui Eckart Tolle sau David Hawkins, pe cautarea neincetata a esentei inspirata de Ramana Maharshi sau Nisargadatta, sau pe zecile de ore petrecute in fata monitorului ascultandu-l pe Mooji. Toate astea sunt insa doar "scuze si metode" pentru ca in spatele lor sta de fapt intentia. Intentia trezirii si acea flacara pe care o simt tot mai puternica si in tine in ultima vreme, de cand ai purces la drum cu acest blog. Fie ca aceste cuvinte sa-ti fie inspiratie si ajutor in trezire, pentru ca apoi evenimentul si extraterestrii, daca vor mai veni sau nu, va deveni oricum irelevant, din momentul in care iti vei reaminti cu adevarat CINE esti... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. "lasati prostiile, iluziile si atasamentele negative... :)
    Azi-noapte s-a intamplat ceva. Am trecut de 50% sau a disparut voalul. Verificati si cu ansa si veti vedea.. ;)"
    (http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/02/maryan-editorial-nr-10-subtierea.html - din 22 februarie 2015)

    "Cifrele sunt in urma, nici nu aveti idee ce ne asteapta in cateva luni. Este frumooos, tot mai frumoos. Iar in zona numita acum Romania va urma muulta magie... ;)
    Lasati deoparte frecventele negative, lasti deoparte iluziile despre archoni si lupte, lasati gandurile de orice fel sa plece. Ce ramane, este doar pacea, cunoasterea, starea de a fi.. sublima... :D"
    (http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/02/maryan-parametrii-pamantului-si-ai.html - din 26 februarie 2015)

    Aşadar, încep acest "RĂSPUNS" către Flavian cu cele două postări ale sale anterioare, din 22 şi 26 februarie 2015, pentru a vedea de la bun început cu CE şi cu CINE avem de-a face...

    Dacă nu am dat nicio replică la acele scurte şi înţepate îndemnuri (zise "sfaturi") către autorul lor, acum o fac pentru că lucrurile chiar recidivează, însă la o "octavă suprioară", în care tonul devine chiar "doct" şi "de poveste" - dar şi din respect pentru o (fostă) relaţie de colaborare, care s-a dorit a fi fructuoasă şi armonioasă... şi care... asta e...

    Îmi pare rău, în primul rând, pentru modul în care îl tratează pe "amicul radiestezist", care, pe la începuturile "Comunităţii", îi aştepta cu mare nerăbdare şi interes detaliile măsurătorilor oferite, legate de poziţionarea şi dezvoltarea "Comunităţii" - ca, acum, să ajungă la "remarci" ca cele de mai sus...

    Dincolo de lipsa de eleganţă şi chiar brutalitatea exprimărilor, MODUL în care este exprimată o idee denotă din ce Sursă vine : din INIMĂ sau din MINTE ?

    A FI sau A NU FI (în Inimă sau Minte) ? Aceasta-i întrebarea...

    RăspundețiȘtergere
  5. ...Ca şi la comentariul cu "binevoitorul" care s-ar fi rugat pentru sufletul meu (probabil "rătăcit", în credinţa sa), şi care poate că încă se mai roagă..., am acceptat să-l păstrez şi pe acesta, fără a-l şterge, din aceleaşi considerente "didactice" - deşi prevăd, ca "risc probabil", o "maree" de cuvinte, drept replici...

    Acum, recitind comentariul din acest mesaj, al lui Flavian, ce aş mai avea de adăugat? - când mi se explică foarte în detaliu tot ce am de făcut ca "să mă trezesc" şi eu... şi, la fel de important, cum să-mi apropii mai repede acea zi în care voi ajunge la "hohote de plâns"...
    (Aici este nevoie de o precizare clară : fenomenul "de plâns" nu este "de râs", fiind chiar bine-venit, ci este de punctat că fiecare moment de Eliberare - care este CONTINUU! - este absolut Particular fiecărei entităţi. De aceea atâţia aspiranţi la "Eliberare" s-au încurcat în "hăţişurile Evoluţiei", blocându-se în aşteptările despre "cum va avea loc acel Moment".)

    Sunt prea multe de spus, dar într-un "colţ al comentariilor" ca acesta nu este cazul, mai ales că Flavian nu ştiu de ce şi-a ales tocmai acest articol pentru a "deversa" aceste frământări care-l munceau, probabil, de mult timp...
    Dacă motivaţia ar fi fost legată de aspectul financiar („...şi problemele voastre cu bănuţii”), atunci îl invit cu tot respectul să re-citească articolul, pentru a percepe sensul MESAJULUI pe care îl transmit aici : tocmai că nu „problemele cu bănuţii” au stat la baza acestui APEL la DONAŢII, ci dorinţa de a ajuta pentru ca fiecare să poată fi PĂRTAŞ la CREAREA EVENIMENTULUI numit "Conferinţa Galactis".

    Încă odată, acest răspuns este cu rost "didactic", aşa că nu intru în detalii personale, aşa cum văd că o face Flavian când „măsoară” intensitatea Flăcării personale - mai ales de când aş fi pornit acest blog.
    Este uimitoare atitudinea acestui tip de entitate (şi, recunosc, chiar revoltător) care vorbeşte DESPRE ceva pe care personal, pe la începuturile dezvoltării acelei "comunităţi", chiar o exprimam cu intenstitate de "ardere" la fiecare întâlnire şi pentru care făceam apel regulat către toţi cei prezenţi, inclusiv şi în primul rând celui „de lângă umărul meu”, care, acum, pe un blog, în mod public, se trezeşte să vorbească despre toate acestea, dându-mi sfaturi despre propria persoană şi evoluţie, pe care (iarăşi) nu i le-a cerut nimeni...

    Şi, ca să fie lucrurile clare : eu personal îmi permit să fac, cu MAXIMĂ PRUDENŢĂ, anumite recomandări despre prezent şi viitor pe acest blog, care este PERSONAL, şi nu merg în alte locuri (ca, de exemplu, pe blogul lui Flavian) ca să arunc remarci şi sfaturi, chiar verdicte despre una sau alta...

    RăspundețiȘtergere
  6. ...Vedeţi, dragilor, când MINTEA este nu numai la putere, dar devine chiar subtilă în manifestare, pericolul este chiar mai mare. De aceea vă rog să observaţi Tonul şi Muzica din spatele cuvintelor lui Flavian, pentru a putea face distincţie între SFATURILE oferite de MINTE şi cele care vin din profunzimea INIMII reale (şi nu doar cea emoţională).

    Aşadar, multe sunt de spus, însă, dincolo de orice altceva, fac, iarăşi, pentru ultima oară, un apel la RESPONSABILITATE şi BUN-SIMŢ (care, iată, pare-se că sunt mult mai rare prin Zona Românească decât vor "naţionalişii" să le evidenţieze) în prezentarea din comentarii, fără aprecieri personale care merg până la atacuri mai mult sau mai puţin subtile...

    Sugestia personală este foarte fermă : dacă nu vă puteţi abţine de la diverse comentarii, atunci faceţi-vă propriul blog (aşa cum am propus încă de pe la începuturi, ca fiecare să poată deveni, prin blogul său, parte a unei "comunităţi christaline") sau sunteţi liberi să mergeţi mai departe (ca, de exemplu, Flavian, pe propriul său blog), unde să puteţi comenta în deplină libertate despre "propriile dureri"...

    ...Este prea mult de vorbit despre atitudinea faţă de archoni, Eveniment, ET şi alte subiecte pe care Flavian le „malaxează” în coment (şi despre care am mai amintit într-o altă "replică" pentru el, legată de FRICĂ şi NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ, la http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/06/editorial-nr-3a-frica-si-nivelul-de.html) pentru a mai insista aici.

    Acum doar mai precizez că acesta este chiar ultimul coment de acest fel, pe care îl accept şi îi "răspund", cumva. Altfel, comunicarea de acest fel (în acest caz, un ciudat "dia-log") va fi sortită locului corespunzător ("delete"), ca şi în cazul archonilor care nu vor pricepe că "Jocul (minţii) s-a încheiat", fiind resetaţi în Marele Soare Central.

    Cu acelaşi drag şi respect,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc din tot sufletul Marian pentru aceasta lectie minunata ! O ultima rugaminte mai am, daca poti masura nivelul de adevar al comentariului meu de mai sus. Imi pare rau, te rog sa ma ierti, multumesc, te iubesc ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Flavian, dacă afirmaţiile tale de tip "Ho'oponopono" vin DIN ADÂNCUL SUFLETULUI TĂU, atunci ce nevoie ar mai fi de "grade de Adevăr Divin" a nu ştiu care texte, mai ales că ar veni de la o persoană ("amicul") ale cărui măsurători le consideri a fi "depăşite"...

      Dincolo de multe aspecte care "separă" (şi care, evident, nu au fost expuse în coment-ul anterior), m-aş bucura enorm să atingem "ceea ce ne uneşte", SIMŢIND CU ADEVĂRAT aceste afirmaţii VINDECĂTOARE.

      Ce Putere şi Bucurie să Simţi INIMA cum tresaltă, când vibrează cu ADEVĂRAT în Trăirea lui "MULŢUMESC!" şi "TE IUBESC!"...

      Mulţumesc şi eu, din adâncul Inimii, pentru Simplitatea acestui Moment !

      Marian.

      Ștergere
  8. Buna seara, as dori sa stiu daca cei care din anumite motive nu vor putea participa fizic la aceasta conferinta, o veti posta pe blog unde sa poata fi citita?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău, Maya, însă nu vor fi înregistrări audio sau video (este cererea expresă a lui Alkesh şi Syriat).
      Vor fi însă pozele realizate de organizatori, care vor fi expuse pe situri, în scurt timp după eveniment... şi conectarea interioară la Energia Evenimentului, cel puţin pentru momentele "Meditaţiilor Siriusiene", care nu ţine cont de distanţe şi intervale temporale...

      MarYan.

      Ștergere
  9. un mesaj trebuie sa fie pentru toti, nu numai pentru 100 sau pentru 400 de oameni, care se strang intr-o sala. ce ar fi fost daca Isus ar fi tinut predicile doar pentru cei 12 ucenici. daca ar fi fost posibil sa inregistrezi atunci, cred ca Isus ar fi fost de acord cu aceasta. un mesaj de la o civilizatie, sau de la cei care au legatura cu aceasta trebuie sa fie facuta in folosul umanitatii, nu a unui grup. in folosul unui grup anume s-au exprimat de-a lungul vremii cabalisti, iluminatii si ceilalti cu vederi foarte intunecate. iata de ce mesajele celor de la galactis, sau ale lui cobra trebuie sa fie facute pentru intreaga populatie. mesaje de iubire, ajutor, cresterea vibratiilor, etc, trebuie sa fie pentru toti. asta e parerea mea. respect alegerea facuta de ei. e doar un comentariu. si sa nu uitam ca sirusienii sunt pe doua planete. unii benefici si ceilalti in curs de a devenii benefici. si tot sirusienii sunt cei care au dezvoltat religia in Egiptul antic. care era doar pentru unii. de aceea cred ca pentru penetrarea mesajului lor catre populatie, pe langa filmele de pe site si comentariile, de altfel foarte interesante, chiar daca nu vor fi filmati, ar fi util o postare a unei inregistrari cu aceste intalniri.
    intentia mea nu a fost sa jignesc pe nimeni cu acest comentariu. ci doar sa atrag atentia ca acest gen de inregistrari pot fi benefice pentru mult mai multi oameni. daca am suparat pe cineva cu acest comentariu imi cer iertare de la acea fiinta.

    cu iubire

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Bogdan, să o luăm punctual.

      Isus a avut acele "sesiuni publice de vindecare (a psihicului)", în rest nu a căuta "să iasă în faţă", în mod public, iar când a făcut-o (din "raţiuni superioare"), călare de un asin şi aclamat de un oraş întreg (Ierusalimul), la un Paşte, cred că ştii ce a urmat : Iuda cu cei 30 de arginţi şi toată situaţia dramatică ulterioară...

      Adaptând "povestea" la prezent : deşi suntem pe ultimii (centi)metri de putere ai Cabalei, încă se cere prudenţă în a "împrăştia" imaginile şi pozele noastre "pe toate drumurile", pentru că nu se ştie pe ce mâini ajung şi cum pot fi (pre)lucrate.
      Altfel, intenţiile nobile se pot transforma în atitudini naive de "a cădea ca musca în lapte" în plasa acelor "băieţi coloraţi" care abia aşteaptă...

      Şi, oricum, filmele documentare "Galactis" cred că sunt mult mai penetrante prin mesajul lor decât prezentarea unei conferinţe cu "prim-planurile" autorilor, numai buni de luat în vizor...
      (Apropos, ştii câţi "deconspiratori" ai contactelor ET şi a altor subiecte "conspiraţioniste" au fost realmente "victimizaţi" doar în ultimii zeci de ani ?...)

      Cât despre siriusieni, se pare că este mare confuzie : inclusiv FONDATORII au precizat în mod repetat că civilizaţia "negativă" este de pe Sirius B (creatorii Religiei egiptene şi nu numai), în timp ce siriusienii Navei-Mamă Anais sunt de pe Sirius A, spaţiu al unei civilizaţii de nivel înalt de conştiinţă şi care aparţine Luminii (aspect iarăşi precizat inclusiv de Fondatori).

      În concluzie, prezenţa la conferinţă oferă o Trăire care nu poate fi "gustată" doar prin înregistrări audio-video. Iar dacă nu poţi ajunge fizic la eveniment, nu-i bai, căci Inima este disponibilă pentru Conectarea prin Portalul Iubirii la Vibraţia autentică a Momentului (care este, oricum, în Acum...).

      Cu bucurie,
      MarYan.

      Ștergere
  10. Buna tuturor. Multumim, MarYan, pentru implicarea ta, eu imi doream de mult sa se organizeze si la Bucuresti un astfel de eveniment si iata ca, datorita si tie, acest lucru va fi cu putinta. Am citit cu luare aminte articolul si comentariile. As dori sa stiu daca donatiile pot fi facute si pe 22 martie la conferinta, ar fi util. In al doilea rand, ideile lui Flavian ca totul e inutil si ca suntem una cu Archonii etc mi se par periculoase si de inspiratie discutabila, ca sa nu spun altfel. E adevarat ca toate traditiile spirituale autentice afirma ca toti suntem Unul, dar noi nu traim inca la acel nivel. Ar insemna, dupa ideile expuse de Flavian, ca nu trebuie sa mai facem nimic, ca nicio lupta nu are sens, ca toti suntem lumina etc si ca are grija Dumnezeu de noi. De altfel, din filmele Galactis reiese ca razboiul cu reptilienii s-a incheiat deja si au fost anihilati. Atunci ce rost ar mai avea pentru ei sa continue toate acestea? Pentru ca noi inca nu am terminat, noi nu traim in realitatea lor. Sunt multi channeleri care transmit astfel de mesaje, ca totul e perfect asa cum este si ca nu trebuie sa facem nimic, doar SA FIM si altele de genul acesta. Este o capcana, dupa parerea mea. Cand ego-ul se rafineaza, se adapteaza si fortele malefice si nu mai actioneaza grosier, ci "diavolul devine inger de lumina." In rest, abia astept conferinta. Toate cele bune si frumoase !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, Maria, pentru ajutorul oferit cu explicaţiile în legătură cu Flavian şi archoni : acestea sunt ideile pe care şi eu simţeam să le transmit (şi pe care, oricum, le voi aminti şi în următorul Editorial ce va veni în foarte scurt timp), şi pe care tu le-ai punctat direct, ajutându-mă ca eu să fac o "economie de timp"...

      În legătură cu donaţiile, da, sunt oricând binevenite, inclusiv la momentul Conferinţei, pe 22 martie. Te aştept atunci cu drag ! MarYan.

      Ștergere
    2. Multumesc Maria ! Tocmai de aceea m-ar fi ajutat mult o masuratoare a nivelului de adevar. Poate cu ocazia editorialului... ;)

      Ștergere