marți, 31 martie 2015

MarYan : EDITORIAL (nr. 12) Iminenţa Căderii VOAL-ului şi Atitudinea noastră din acest „Moment Cosmic”



MarYan : EDITORIAL (nr. 12)
Iminenţa Căderii VOAL-ului
şi
Atitudinea noastră din acest „Moment Cosmic

 
 


Iată că, după o săptămână de „tăcere”, am revenit „în direct” în acest „Nou Univers Christalin”, pentru a observa împreună situaţia generală („pulsul planetar”) şi pentru a vedea, tot împreună, unde ne situăm în prezentul acestui Moment Cosmic.

În acest demers vom fi ajutaţi, de data aceasta, de o bucată muzicală a „visătorului” John Dreamer, numită „Rise” („Creştere” sau „Ascensiune”), care îmbină liniile armonice blânde cu dinamismul ritmului muzicii epice într-un mod cu adevărat „înălţător” (şi pe care eu o reiau, iar şi iar, pe măsura scrierii Editorialului)...

Surpriza vine, însă, din faptul că această muzică o puteţi asculta din prezentarea de pe YouTube a ultimei actualizări (editoriale), a 3-a, din  ziua de 20 martie – cea din „săptămâna nebună” în care totul părea să zboare în toate direcţiile – realizată de aceeaşi fiinţă „zburătoare” (CONDOR-ul) care a aşezat pe muzica lui Havasi şi prima Actualizare pentru mobilizarea la „Meditaţiile în Lumină” (pe care o veţi putea accesa şi pe aceasta spre finalul Editorialului şi pentru care îi mulţumesc, încă odată, din Inimă, pentru frumoasa lucrare pe care o face, chiar din proprie iniţiativă – acestea fiind minunate surprize şi pentru mine !) :



  
Pentru ca voi să înţelegeţi cât mai bine tonul general al acestui Editorial, vă invit să studiaţi, în cazul în care nu aţi făcut-o până acum, ultimul mesaj sosit de la Anna Merkaba, transmis „Echipei de la Sol” de către „Galactici” – în care, dincolo de multe detalii interesante, aceasta punctează foarte limpede şi următorul aspect :

„...următoarele câteva zile, cele de dinaintea Portalului (N.MY.: Portalul Lunii Pline din 4 aprilie 2015), vor fi marcate de un incredibil conflict.

Toţi vom trece prin asta şi trecem deja, nu contează care este nivelul de iluminare, singurul mod de a trece prin asta este de a rămâne stabili şi în pace cu tot ceea ce se petrece.

Va fi foarte uşor să vă încurcaţi în drame vechi, dar în acelaşi timp vă veţi descoperi privind totul de la distanţă având în minte o nouă perspectivă, înarmată cu diverse instrumente pentru a trece prin ele.

În timp ce drama se desfăşoară peste tot în jurul vostru, o veţi observa din punctul liniştit al non-rezistenţei. Îl veţi vedea pe vechiul voi ieşind la suprafaţă şi pe Noul Voi cum echilibrează totul.”


Deci, puteţi sesiza şi voi cum Anna repetă acelaşi aspect, prin mai multe formulări : „...a rămâne stabili şi în Pace...”, „...privind totul de la distanţă...”, „...o veţi observa din punctul liniştit al non-rezistenţei...” etc.
 

Vă spune ceva toate acestea ?...


Nu ştiu ce anume vă transmite vouă acest mesaj, însă mie îmi confirmă din plin ceea ce am resimţit acut către finalul săptămânii trecute, cam de vineri, 20 martie 2015 (după ultima „Actualizare”, a 3-a – cea pe care, poate, tocmai acum o derulaţi pe YouTube cu muzica lui Dreamer – şi, mai ales, imediat după Eclipsa Totală de Soare şi în preajma Echinocţiului de Primăvară) : DETAŞAREA şi ECHILIBRAREA interioară cât mai clară, pentru o CENTRARE cât mai profundă în FIINŢĂ.

Dacă aţi crezut că doar făceam „figuri de stil” şi stilistică literară atunci când am tot „strigat” pe blog despre acest esenţial aspect, iată, acum sesizaţi concret ce înseamnă acest lucru, inclusiv aparenta „dispariţie bruscă” din câmpul vizual al „Universului Christalin”...

Ştiu, sună puţin ciudat, ca, după o perioadă „nebună” în care informaţiile curgeau aproape zilnic şi „în cascadă”, deodată totul „să îngheţe”, de parcă aş fi dispărut din peisajul pământesc...

...Şi chiar nu ştiu prin ce „peisaje planetare” m-am situat, căci, dacă „cererea” a venit atât de imperioasă, nu mai ai ce face şi „reduci turaţia la relanti”, pentru ca mintea să se poată linişti, iar TU, adică EU, cel real şi autentic, să poată ASCULTA şi VEDEA – adică să OBSERVE ceea ce este în jur şi mai ales în INTERIOR....

Această STARE, care este dincolo de Mani(fe)Stare, şi care acum, cel puţin, exprimă o ATITUDINE, este cea care mă domină şi în prezent, inclusiv în acest Editorial.

De aceea, poate că va lipsi starea de (aparentă) „exaltare” a unor idei şi imagini cu care v-am obişnuit, poate, în alte Editoriale, fiind echilibrată, însă, de acea doză de „Entuziasm autentic” care se exprimă cu totul altfel decât am fost obişnuiţi să vedem la cursurile motivaţionale şi „de dezvoltare personală”.

Întrebaţi-vă şi voi, acolo, undeva în interior, ce ar fi cu adevărat acest „ENTUZIASM”? – şi, către finalul Editorialului, vă veţi întâlni (NU confrunta) cu propria versiune personală.



Şi, uite aşa, pe acest „fundal psihic”, imediat după Eclipsa totală de Soare şi Echinocţiul de Primăvară, duminică, 22 martie 2015, a sosit şi Momentul „GALACTIS”, pe care îl pregăteam încă din noiembrie 2014.

Deşi conferinţa părea să decurgă foarte uşor şi chiar relaxant, se pare că energiile perioadei şi ale zonei (Bucureşti-ul, totuşi, ca şi capitală, este o „eterogenitate” de energii pshice, emoţionale şi mai ales mentale) au făcut ca eu, cel puţin, să le re-simt mult mai „trepidant” ca, poate, unii din cei prezenţi în sala Casei de Cultură a Studenţilor (fosta „Preoteasa”).

Sosind acolo atâtea „energii mentale” diferite, cu concepţii şi aşteptări diferite, şi curgerea a fost pe măsură, cu o mult mai mare ETEROGENITATE decât în alte zone ale ţării, unde energiile sunt mult mai compacte.

De aceea, probabil că o „cantitate” consistentă din Energia şi Lumina siriusienilor a fost folosită la această Lucrare de Armonizare a energiilor fiinţelor prezente în Sală – şi, cel puţin Meditaţiile Siriusiene au apropiat mai mult de realitate acest important aspect...

Nu ştiu cum ar fi decurs acest moment dacă ar fi avut loc pe fondul „picării Voalului” ; poate că energiile ar fi pătruns şi s-ar fi manifestat puţin mai altfel, însă probabil că nicidecum cu mai mare „blândeţe” – aşa cum am atenţionat deseori în ultimele Editoriale, şi mai ales, în ultimul...


Oricum a fost şi este, vorba lui Syriat, important este că „s-a spart gheaţa” (în această privinţă) şi la Bucureşti, iar acum „calea este liberă” pentru alte exprimări şi experimentări...



Acum, în continuare, mă folosesc de această stare de detaşare pentru a atinge mai multe aspecte extrem de sensibile pentru „toate părţile implicate”.

Unul se referă la ideea „Meditaţiilor” propuse, mai ales la mesajul transmis în prima „Actualizare” pentru „Ziua Portalului Cuadraturii Uranus-Pluto” (marţi, 17 martie).

Dacă unii l-au considerat poate un impuls emoţional de moment, se pare că situaţia nu a fost deloc „roză” – putem spune acum, retrospectiv.

Dacă în week-end-ul de dinaintea acestui moment, situaţia era în faza de „a fierbe” şi de „a da în clocot”, abia după câteva zile situaţia a devenit doar „fierbinte” (şi nicidecum „temperată” sau chiar „Liniştită”)...

Şi, ştiţi deja, mă refer la situaţia cu „RISCUL de RĂZBOI”.


Aşadar, reţineţi că acel risc atât de „fierbinte” - în acel week-end şi început de „Săptămână-Portal” – avea nevoie de o intervenţie pe măsură, iar aceasta nu putea fi nici de tipul „a lua arma în mână pentru auto-apărare”, nici de „proteste viguroase” la „factorii de decizie” sau alte asemenea „manifestări ale manifestării” (planului fizic şi social), ci de o intervenţie la nivelul cel mai înalt, cel al INFUZIEI DE LUMINĂ.
  


De atâtea ori am scris în ultimele luni despre acest aspect, încât am senzaţia că mă repet a nu ştiu câta oară, şi ar putea plictisi pe cei care studiază materialele de mai mult timp – însă cum să mă fac înţeles, când observ comentarii care vorbesc atât de frumos despre cât de minunaţi suntem noi „TOŢI CA UNUL” şi care, în paragraful următor, contestă importanţa Meditaţiilor pentru încorporarea Luminii – că, oricum, „TOTUL ESTE BINE AŞA CUM ESTE”, chiar PERFECT !...

Acum am ieşit puţin din „totala detaşare” când mi-amintesc de această „interesantă” atitudine din partea unora zişi „spirituali”, şi, din noianul de imagini, în inimă îmi vine unul foarte clar : privind în Sistemul Solar şi descoperind că „Centura de Asteroizi” dintre Marte şi Jupiter reprezintă, de fapt, resturile unei foste planete (aproape la fel de frumoasă ca Terra), numită THRAIA sau PHAETON sau „Planeta Albă”, şi aflând că aceasta A EXPLODAT pur şi simplu prin invazia archonilor şi reptilienilor subordonaţi, care au corupt societatea respectivă până au reuşit să genereze un război (super)nuclear care a detonat, la un moment dat, 200 de (super)bombe atomice care au rupt efectiv Planeta (Fondatorii detaliază foarte clar acest eveniment de acum 3,2 milioane de ani) – cum ar fi să vedeţi ? că, la momentul respectiv, mulţimea Forţelor Luminii, benevolente, încarnate în acel moment pe acea Planetă sau aflate în jurul acesteia, ar fi afirmat că „Totul este perfect aşa cum este” şi „Cum o vrea Dumnezeu!”...

Apropos : oare Dumnezeu (al acestui Univers) chiar a vrut ca trupul unuia din Fii Săi (Fondator), o frumoasă Fiinţă de Lumină (Dimensiunea a 12-a), să fie sfârtecat prin acţiunile direct războinice ale acestor „păduchi” (din perspectivă planetară) de tip reptilian, cenuşii şi alte „lighioane”, coordonaţi de aceşti Archoni care Îl neagă, în mod direct, prin întreg Universul ?

Întrebarea este foarte clară şi directă, fără niciun menajament... iar eu, personal, am obosit puţin ca, de vieţi întregi, să am în faţa ochilor personaje care stau cu mâinile încrucişate (sub robe sau aparente haine monahale) şi care vorbesc „blând” despre „Pace”, „Iubire”, „Voia Fiinţei Supreme”, că „Toţi suntem Unul”, în timp ce, pe la spate, adevărate „comando”-uri invadează spaţiile înconjurătoare, până la cele vitale, iar, în final, distrug şi construcţia (mănăstirească sau chiar planetară)...

...În timp ce aceşti drăgălaşi „pacifişti” vor pieri şi ei, cu zâmbetul pe buze (oare?), alături de mulţi alţii care nici măcar nu au avut habar ce s-a petrecut cu ei !



Aşadar, vă rog frumos, dacă nu doriţi să percepeţi dimanica profundă a fenomenelor care se produc la nivel multi-dimensional (ceea ce implică şi dimensiunile mai „dense”, precum Planul Fizic, Astral şi Mental) atunci, dragi prieteni, uitaţi de aceste SLOGANE preluate din cărţi şi conferinţe, cel puţin atunci când ajungeţi în acest Spaţiu Christalin – care, iată, nu înseamnă doar „Christale” frumos colorate (cuvinţele drăgălaşe şi siropoase), ci şi ACŢIUNE DECISIVĂ şi uneori, poate chiar „tăioasă”, precum lama sabiei de Ninja, atunci când situaţia impune (repet : folosind „instrumente de lucru” conforme dimensiunii-densităţii corespunzătoare).


Poate că mai relevantă pentru argumentaţia noastră, sau şi mai relevantă, este imaginea de bază oferită în filmul marca „Galactis”, „Conflictul din Spaţiu”, din Februarie 2014, când siriusienii aceia cu înalt nivel de conştiinţă (până pe la 8D – ceea ce nici nu visează mintea noastră să perceapă ce înseamnă acest nivel de vibraţie), în frunte cu Comandanta AMUN şi chiar conştiinţa Navei-Mamă ANAIS au lăsat orice „delicateţuri” şi au „răspuns” reptilienilor, cărora le-au transformat „jucăriile” lor războinice într-un soi de ne-estetică supă primordială (vedeţi filmul cu detaliile corespunzătoare).

Ce-ar fi fost ? ca aceştia să spună, zâmbind relaxaţi în modul „zen” : „noi toţi suntem unul, şi, pentru că avem vibraţie înaltă şi suntem centraţi în inimă, nu intrăm în rezonanţă cu acele fiinţe agresive, aşa că nu ne interesează războiul, ca idee”...

Chiar şi intrând în „modul apărare”, partea fizică a navei a fost afectată, producând riscuri reale de securitate, chiar şi la nivelele lor, care aţi văzut ce înseamnă...

Aşadar, meditând în profunzime la acest aspect, cred că deja percepeţi, tot mai clar, importanţa IMPLICĂRII atunci când nu plutim pe norişori prin planurile cauzale sau chiar eteric-astrale şi suntem încă „prinşi” în planul fizic al Mamei Pământ, în această teribilă perioadă.

De aceea, ca o ultimă concluzie a acestui subiect „războinic” care parcă nu se mai termină : zâmbetul detaşat al celor care declară continuu (precum rugăciunile cu mătănii) că „Toţi suntem Unul” şi că „noi nu suntem violenţi” şi „nu ne implicăm în niciun război”, s-ar putea să se încheie printr-un dramatic rictus – asta dacă îl vor mai putea face şi pe acela, în caz că nu vor fi spulberaţi (fără să aibă habar) tocmai de cei pe care îi binecuvântau până atunci...



Acum, pentru a restabili echilibrul, mergem şi „în partea cealaltă”, pentru a atenţiona că intervenţia şi implicarea nu înseamnă în primul rând „a lupta cu arma în mână” – mai ales acum, şi cel puţin pentru noi, cei care nu am ales să „ne înrolăm” ca „forţă combatantă” în cadrul Forţelor Armate ale Luminii...

Aici apare aceeaşi situaţie, doar că este „în oglindă” : dacă „drăgălaşii” din prima situaţie erau de un „calm total” (sesizaţi, vă rog, ideea de calm – nu de Pace Senină – care aparţine tot minţii!), făcând apeluri la „linişte” şi non-combat de niciun fel, în acest caz avem de-a face cu cei abia treziţi, în general, pe care i-au împresurat (şi impresionat!) fricile şi chiar panicile personale, văzând riscuri exagerate pe care le amplifică şi mai mult...

...Şi, deşi sunt în mod repetat atenţionaţi şi citesc şi iar citesc despre ce înseamnă Eliberarea de Frici, la prima ocazie se lasă din nou copleşiţi de acestea, împrăştiindu-le peste tot prin jur, cu cea mai mare „generozitate” !

Evident că nici aceasta nu este soluţia...

...Şi, evident că, dacă ne concentrăm ca să ne strigăm fricile de război sau de altceva, nu vom mai avea timp şi forţă ca să ne ocupăm de noi înşine şi de „Meditaţiile” în Lumină !



Aşadar, sintetizând, este important să precizăm că o atitudine mult mai aproape de echilibrul real şi armonia autentică constă în IMPLICAREA DETAŞATĂ. Punct.

A FI IMPLICAT nu înseamnă a fi supus fricii şi emoţiei acţiunii respective, ci A FACE, deci A ACŢIONA cu maximă eficienţă în sensul propus pentru realizarea CELUI MAI ÎNALT BINE DIVIN pentru TOATE FIINŢELE IMPLICATE de la TOATE NIVELELE ŞI DIMENSIUNILE – în timp ce A FI DETAŞAT nu înseamnă a fi indiferent şi nepăsător la ceea ce se petrece în jurul tău (pe motiv că „planul fizic este o iluzie, maya, şi doar Lumea Spiritului contează cu adevărat”), ci a fi non-implicat emoţional în acţiune (de exemplu, în caz de luptă, „a nu lovi cu sete” şi cu satisfacţia descărcării furiei pe celălalt) şi având permanent în faţa atenţiei VIZIUNEA BINELUI CEL MAI ÎNALT de care tocmai am amintit...



Astfel, metoda noastră cea mai eficientă, care credem că se apropie cel mai mult de aceste criterii enunţate anterior, este MEDITAŢIA în Lumină, de încorporare a LUMINII : este o acţiune reală, chiar dacă nu primordial la nivel fizic, însă cu efecte directe în scurt timp asupra Mamei Pământ şi a corpului ei fizic (în special în privinţa Voal-ului, de care vom vorbi în scurt timp), însă este şi detaşată, căci nu implică vreo LUPTĂ de vreun fel sau altul, ci doar CENTRAREA pe Lumină, în Lumină, pentru Lumină (DIVINĂ)...

Pare chiar atât de „complicat” acest aspect ? Eu nu cred, şi la fel cred şi în privinţa percepţiei voastre...



Repet : am primit „mesajul urgent” de „a tura motoarele” în privinţa Meditaţiilor, iniţiindu-le pentru ora 21.00 , zilnic, tocmai pentru că apăruse acel potenţial de „război iminent” la orizontul evenimentelor !

Şi, dragilor, dacă a discuta filozofic despre una sau alta este foarte interesant, cum ar fi fost să aflăm că tocmai s-a declarat războiul mondial şi că urmează „mobilizarea generală”?...

Uitaţi-vă doar la estul Ucrainei ca să înţelegeţi ce înseamnă cu adevărat războiul, dincolo de teorii metafizice şi filozofice, atunci când slujbaşii arhonilor (din ce-a mai rămas din Cabală) se zbat cu disperare ca să declanşeze ceva, oriunde şi sub orice formă, doar ca să mai amâne măcar cu o clipă deznodământul pe care toţi, deja, îl ştiu...

Şi, ca să fie clar : aşa cum în ultimii zeci de ani, zeci de „incidente nucleare” au fost efectiv oprite de a se declanşa DOAR prin intervenţie directă de tip ET, cam aşa ceva pare a fi fost şi la momentul de acum o săptămână : intervenţia decisivă a „amicilor” ET a făcut ca să nu fim acum preocupaţi cu „mobilizarea generală” şi cu hârtiile de încorporare pe la „comisariatele militare”...

Şi, offf!, de ce trebuie iarăşi ca aceiaşi prieteni ai Mamei Pământ din alte lumi să intervină, iar şi iar ?

Răspunsul este simplu şi chiar dureros : pentru că umanii nu-şi fac treaba pe Pământ...

Doar un foarte mic exemplu : la aceste MEDITAŢII, fie că au fost propuse de noi, prin acele „mobilizări”, fie de Cobra sau alţii, participă extrem de puţine persoane...

Marea majoritate au permanent alte priorităţi, de la cele personale şi familiale, la cele sociale (căci doar se deschid noi mall-uri, iar TV-ul totuşi, funcţionează încă), astfel că, oricum am da-o, nu reuşim să ne adunăm numărul minim care să genereze „faza critică” prin care s-ar declanşa transformările corespunzătoare.

Cât despre acel „număr” din ultima actualizare, uitaţi-l. Chiar nu contează că este vorba de acele zeci de mii de persoane necesare sau chiar mai multe – important este că, încă odată, noi nu ne facem treaba (pentru că, simplu, „avem treburi”) pentru care am venit „în picaj” la încarnare, aici, pe Pământ, pentru a fi parte şi ajutor decisiv la această colosală Transformare.



Şi, iarăşi, în loc să ne mobilizeze către acţiune, o astfel de informaţie nu face decât să-i provoace pe aceiaşi „cârcotaşi” la a glosa pe marginea subiectului şi despre „dacă au rost meditaţiile”...

...Dragilor, nu ştiu cum să spun, dar iarăşi îmi vine în inimă o singură imagine relevantă : la „căderea Constantinopolului” pe la 1453, mai marii cetăţii discutau aprins despre... sexul îngerilor...


Noi, ce facem ? Discutăm discuţii sau chiar acţionăm ?


Aceasta este una din ultimele ocazii în care ne putem implica la acest nivel, în acest fel...

Mi-aduc aminte cum un pleiadian transmitea prin Barbara Marciniak, acum vreo 30-40 de ani, faptul că, peste timp, noi, Pământenii (cei care am ACŢIONAT!), vom avea gravat în aură acele vibraţii-informaţii (ca „document”) care vor transmite celorlalte fiinţe din Univers că suntem „Spărgători de Sisteme” („MATRIX-uri”) „aflaţi în slujba celui PreaÎnalt”...


 
Percepeţi, cu adevărat, ce înseamnă aceasta ? – şi ce responsabilitate (adică RĂSPUNS) implică din partea noastră, adică NOI, cei care AM ALES, „de bună-voie şi nesiliţi de nimeni”, ca să ajungem pe aceste tărâmuri, aici şi acum, pentru a fi parte şi „a pune umărul” la această Trans-Formare ?


O simţiţi ?...

...Mai ales acum, când VOAL-ul chiar stă „să pice”, când s-a stabilizat la 99% dezactivarea sa ?...



Da, dragi prieteni, acum suntem la „ultima fază”, când cel mult 1% din acest teribil VOAL mai este în funcţiune !

Ce înseamnă aceasta ?

Asta înseamnă că, deja, acesta nu mai face faţă PRESIUNII LUMINII din jurul Pământului şi nu-şi mai îndeplineşte rolul pe deplin, pentru că, precum o MEMBRANĂ (SEMI)PERMEABILĂ, şi acesta este pătruns deja, din ce în ce mai mult, de Lumină !

Un semn concret este oferit de înmulţirea AURORELOR BOREALE pe care le vedem tot mai des şi în locuri care, până acum ,nu erau caracteristice – inclusiv la noi, în Zona Românească, ca de exemplu în Pasul Ţengheler din Harghita, unde au fost făcute câteva poze relevante : prima poză cu care am pornit Editorialul şi cea de mai jos (şi pentru care îi mulţumesc Georgianei, cea care a postat linkul la comentariile de la ultima actualizare) :



Aşadar, dincolo de încrederea voastră în măsurătorile noastre radiestezice, dacă anunţul cu care sperăm să venim în cât mai scurt timp al „Căderii Voal-ului” va fi primit cu circumspecţie, cel puţin urmăriţi ce se întâmplă cu aceste AURORE BOREALE : prezenţa lor în număr copleşitor va fi UNUL DIN CELE MAI RELEVANTE INDICII CĂ, ÎN SFÂRŞIT, PĂMÂNTUL ESTE PE DEPLIN DE-VOALAT !...

Voi, ce simţiţi ? – când citiţi această simplă frază, dar care implică cel puţin 26.000 de ani de aprige lupte şi dureri...


Iată, dragilor, de ce ne-am concentrat pe acest „SUBIECT” în aceste ultime luni, în care unii poate că ne-au văzut ca puţin „ciudaţi” şi „obsedaţi” de acest aspect. Când acest „subiect” are o asemenea vechime şi atâtea victime din atâtea lupte, cu atâtea mize şi efecte dramatice asupra atâtor structuri galactice şi chiar supra-galactice, atunci „con-centrarea pe acest subiect” nu mai pare a fi chiar atât de ciudată...


Din mesajele lui Cobra observaţi descrieri interesante ale acestei structuri (repetăm : REŢEA PLASMATICĂ SCALARĂ), creată prin activarea unor dispozitive atât de sofisticate, încât inteligenţa umană încă nu le poate percepe !

Şi, deşi se pare că iar a încurcat-o cu datele precise şi cifrele (legat de procentul de dezactivare a acestui Voal, văzut de Cobra a fi între 90% în Plan Astral şi 70% în Plan Eteric), ca de atâtea ori în atâtea alte dăţi (cu anunţarea „precisă” a Evenimentului în nu ştiu ce moment) – din care cauză Adevărul Divin al mesajelor sale rar depăşeşte 70% totuşi, în privinţa originii Voal-ului, informaţiile sale par a fi credibile, verificate şi din cartea noastră, „Prisma din Lira”: ORION-ul pare a fi originea acestei „creaţii diabolice”, cunoscută în „Istoria Universală”, nu doar cea Galactică, sub numele de „PLASA ORIONIANĂ”.

Iată de unde vin şi „specialiştii”, aceste adevărate „creiere negre” (nu doar „cenuşii”) care au pus la cale această structură (super)inginerească : din Zona ORIONIANĂ, acolo unde blocarea fiinţelor pe o planetă prin această Plasă Orioniană părea a fi dusă la extrem, şi care s-a observat ulterior că a provocat traume teribile acelor entităţi prinse în acea structură...

De fapt, cred că o să citez, într-un viitor articol, din acea lucrare în care sunt detaliate aceste aspecte, tocmai pentru a înţelege mai bine ce a înseamnat acest lucru pentru planetele orioniene şi mai ales ce înseamnă acum, încă, pentru noi toţi !



Şi, dacă această Plasă părea a fi atât de teribilă, în acele vremuri, imaginaţi-vă ce înseamnă aceasta pentru Pământ, în condiţiile unei PERFECŢIONĂRI majore faţă de structura originară de pe Orion, creată aici pe Pământ şi, după cum spuneam, perfecţionată, cum altfel, de către aceleaşi „minţi diabolice”, care au migrat de pe Orion pentru a pune la punct această „ticăloşie galactică”, mult îmbunătăţită faţă de „plasele” de pe planetele Orionice (deci, iată avem de-a face şi cu „up-grade”-uri...).

De aceea Voalul-Plasă este atât de greu de dezactivat de către Forţele Luminii şi se cere ajutorul nostru, oferind mai multă Lumină ca „materie primă” pentru intervenţia decisivă : COMPLEXITATEA aparaturii care a creat şi care menţine încă în funcţiune această structură este... INIMAGINABILĂ !

Atunci când vor apărea descrieri detaliate ale acesteia, va trebui să alocăm timp şi atenţie şi răbdare pentru a putea să începem să înţelegem ce a însemnat aceasta, şi ce mai înseamnă încă, pentru Pământ.


Aşadar, VOAL-ul este „pe ducă”, însă ACUM este nevoie de ajutorul nostru, mai mult ca niciodată, pentru ca „Fiara” să poată primi „Lovitura decisivă”... în timp ce noi, ce facem ? – privim relaxaţi de pe margine, „culcându-ne pe o ureche” că, oricum, treaba este aproape terminată... iar majoritatea tolănindu-se pe scaune, în „tribune”, cu picioarele aşezate „americăneşte” în timp ce ronţăie pop-corn şi beau Coca-Cola, însă încurajând cu „responsabilitate”, atunci când faza devine fierbinte – la „poarta Voal-ului”...


Încă odată : sunt puţini, surprinzător de puţini cei dornici şi decişi să lucreze şi să acţioneze...

De aceea se minuna cineva de la „coment”-uri de acea cifră că este „prea mică”, că doar acele zeci de mii de persoane necesare a fi în meditaţie în acelaşi timp, nu are cum să nu se poată aduna, în acelaşi timp – când sunt atâtea mari organizaţii spirituale care mobilizează susţinătorii la astfel de meditaţii...

...Da, dacă ar fi chiar meditaţii trăite la nivelul corespunzător, cel mai înalt, în sensul real al concentrării şi transmisiei Luminii acolo unde este cea mai mare nevoie de ea !



De fapt, parţial au dreptate respectivii, când spun că numărul nu contează : nu cantitatea, ci calitatea este esenţială – căci, ca exemplu, doar câteva Fiinţe Eiberate şi de mare forţă spirituală (zişii Veghetori) pot (sus)ţine o întreagă arie geografică, de la un oraş până la o ţară întinsă, apărând-o de agresorii (energetici) de orice fel.

Deci, în concluzie, calitatea Meditaţiei este esenţială !


Şi, chiar dacă ora este „imposibilă” pentru cineva, cel puţin lucrul cu sine şi aducerea sa într-o stare asemănătoare meditaţiei (fie prin rugăciune sau altă metodă, după cum ştie fiecare mai bine) va genera Lumină (şi nu o va mai consuma) pe care o poate „dărui” la susţinerea acţiunii de care am tot vorbit până acum...


Un alt aspect important se referă la calitatea umană din această Zonă (Românească), care confirmă Nivelele de Conştiinţă şi de Lumină de aici, situate sub media planetară.

   
Din momentul iniţierii acestui blog, am fost pregătiţi pentru tot felul de reacţii, însă, chiar şi aşa, imaginaţia şi „creativitatea” Zonei Româneşti ne uimeşte şi pe noi – căci, dacă o acţiune de „atac frontal” faţă de PARAMETRII expuşi şi valorile acestora, printr-o „contestaţie” directă, a fost previzibilă, ei bine (deloc bine!), a fi preluaţi în forma întreagă (ca şi expresie şi exprimare) de o altă persoană care administrează un blog cu conţinut ce se doreşte de acelaşi gen, iar apoi a fi diversificaţi cu tot felul de exprimări derivate (de se ajunge la zeci de „parametri”, unii devenind chiar „ciudaţi”) – asta cum se numeşte ?...

Dacă era vorba doar de o atitudine „pervertită”, însă inteligentă, încă mai aveam de discutat (cu „bătaia de cap” corespunzătoare) ; când însă, aceasta se însoţeşte cu ignoranţa faptului de A NU ÎNŢELEGE ALGORITMUL DE CREARE AL ACELOR PARAMETRI – atunci deja „problema începe să doară”...


Eu nu am făcut niciun fel de afirmaţii şi aprecieri despre acest „personaj”, care se consideră a fi „Lady NADA” (Sufletul Geamăn al Lordului SANANDA, care este SupraSufletul lui ISUS!), nici atunci când a intrat ca buldozerul pe acest blog, cu anumite „valuri archonice” la coment-urile unui anumit articol de pe blog...

...Iar acum, văzând că nu se poate „lipi” de această „Zonă Christalină” în acest mod, aplică o altă tactică pe blogul său personal (care, iată, are peste 1,5 milioane de afişări – deci, care poate crea „valuri” prin această atitudine!), preluând discret o anumită muncă şi activitate, şi aducând-o la nivelul de a o discredita, in corpore...

...Căci am întâlnit deja cititori comuni ai blogului „Christalin” care deja se extaziază în faţa valorilor expuse de aceasta şi care ajung să creeze un haos informaţional (sper, in-voluntar, ne-premeditat...) !

Din această cauză, sunt nevoit să intervin şi să atrag atenţia asupra acestui tip de atitudine pur şi simplu „ne-elegantă” (acesta este un eufemism prea delicat...) ce riscă să discrediteze o muncă laborioasă care, cu toate imperfecţiunile sale, reprezintă un efort de a ajuta la con-ştientizarea a ceea ce se petrece cu Pământul şi cu Zona Românească, în aceste teribile momente trans-formatoare...

Se pare că această atitudine de tipul „fata babei” (care preia din zbor „cufărul cu informaţii”) nu prea ţine cont nici măcar de factorul numit „inteligenţă”...

Căci, chiar dacă nu ai de-a face („pe bune”) cu  radiestezia şi chiar de eşti lipsit de intuiţie, a afirma că Nivelul de conştiinţă al românilor din România ar fi ajuns azi (29 martie 2015) la 5,2D şi al basarabenilor la 6,3D până la 7,3D ! (când acum vreo 3-4 zile ar fi fost pe la 4,5-4,9D – aşadar, iată, am avea un popor basarabean nu doar iluminat „in corpore”, ci aprope în totalitate „Înălţat” în Lumină...), când Lumina pe Pământ ar fi acum la... 93% (iar acum vreo 3-4 zile ar fi fost în jur de 64% - deci, acum am avea o Planetă atât de Luminoasă, că ar străluci în toată Galaxia, după doar câteva zile de la depăşirea „Nopţii Cosmice” al lui 50%...), când Nivelul de conştiinţă „al celor netreziţi” de pe Planetă ar fi la... 1,7-1,8D (adică ar fi mai rău ca animalele primitive, ca un fel de plante, dintre cele primare, aflaţi mai aproape de conştiinţa pietrelor şi bolovanilor)... şi multe-multe altele, cu care nu doresc să mai încarc povestea – toate acestea ne confirmă în mod „strălucit” că, într-adevăr, această Zonă (Românească) are Lumina şi Conştiinţa sub media planetară (conform expunerii din articolul „Rolul planetar al României – Spaţiul Românesc”) – dacă permite apariţia şi proliferarea unor asemenea atitudini, chiar în media alternativă românească, şi, mai ales, la care există răspuns din partea unora, de-a dreptul entuziast – începând, astfel, să amestece acei ciudaţi „parametri” cu ceea ce am oferit noi, într-un asemenea mixaj, de ajungi să nu mai ştii despre ce şi cine este vorba !...

Acesta a fost un moment de „tristeţe”, când mi-am dorit ca acele valori „româneşti” să nu se fi confirmat atât de strălucit... şi când, iată, acest amalgam de valori preluate (mai pe româneşte, pur şi simplu „ÎNSUŞITE”) şi multiplicate în mod proliferativ (şi aiuritor) provoacă, a câta oară, confuzie şi dez-orientare în mintea celor abia treziţi şi aflaţi la început de drum...

Sper, însă, că prin de-voalarea şi punerea „în lumină” a acestei „atitudini”, să oprim creşterea acestei „malformaţii” informaţionale care produce doar confuzie, în timp ce cei creduli şi lipsiţi de discernământ intuitiv „muşcă” din plin această „momeală”, „dând fericiţi din codiţă” că cineva vine cu chestii „interesante” (asemănătoare cu cele de pe blogul nostru) în care doar SE VORBEŞTE de Lumină şi Iubire...

Of, Doamne (şi Domnilor!), am strigat de atâtea ori ca să NU NE CREDEŢI „pe cuvânt”, ci doar să NE SIMŢIŢI în ceea ce transmitem, dincolo de atâtea cuvinte şi de „Cuvânt” (şi doar ceea ce este „în CuVânt”) – tocmai pentru a putea preveni astfel de situaţii în care credulitatea şi naivitatea, combinate cu lipsa de discernământ şi intuiţie pot duce la aceleaşi situaţii care au permis Archonilor şi executanţilor lor Cabalişti să construiască aceste frumos ambalate şi plăcut aromate „MATRIX”-uri, în care am fost legănaţi vreme de zeci şi sute de mii de ani!... Iarăşi Punct...


Şi acest aspect, dragilor, alături de altele care au fost expuse pe parcursul acestui „mai aparte” Editorial, dar şi de altele „nespuse”, au „impus” o tăcere a noastră care, la un moment dat, ar fi putut fi chiar mai lungă... însă acum suntem nevoiţi să ne mobilizăm la „opinteala finală” cu acest Moment al Căderii Voalului...

Însă sunt nevoit să repet, iar şi iar : această ACŢIUNE, INTERVENŢIE şi IMPICARE personală nu înseamnă EFORTURI pline de TransPiraţie, cu „încordarea muşchilor” precum un performant culturist sau un muncitor în construcţii, ci, tocmai „pe dos”, implică EFORTUL de a renunţa la Efort şi Încordare, regăsind PACEA şi SENINĂTATEA din Suflet şi, măcar din când în când, IUBIREA din Adâncul Inimii, manifestată inclusiv sub formă de îngăduinţă şi înţelegere pentru cei din jurul nostru şi determinare de a lucra în mod activ cu ceea ce des-coperim a fi diz-armonios în interiorul nostru...


SIMPLU şi precis (şi concis), aşa-i ?...


Şi atunci, ce ar fi acel ENTUZIASM Viu şi Autentic care este important să înlocuiască „ex-altarea” (emoţională) existentă deseori în multe din acţiunile noastre ?

Dacă re-descoperim că acest CuVânt („Entuziasm”) vine din grecesul „EN-THEOS” („EN” = „înăuntru, interior”, iar „Theos” = „Dumnezeu”), care înseamnă „DUMNEZEU DIN INTERIOR”, atunci totul devine iarăşi simplu : ENTUZIASMUL reprezintă exprimarea cea mai simplă şi manifestarea cea mai directă a lui DUMNEZEU „din Interior” – a acelei PARTICULE DIVINE prezente în Spaţiul Sacru din Inima Divină a fiecăruia dintre NOI (Toţi, Suflete create din acest TATĂ-MAMĂ, Creator al acestui Univers)...


...Simţiţi Mesajul, încărcat de Energia Vie a Entuziasmului Divin (şi purtat pe aripile „înălţătoare” ale muzicii „visătorului” John) ?...


Ca de obicei, răspunsul este intim şi aparţine fiecăruia, şi doar în Inimă îl puteţi asculta, în mod şoptit...


Către final, doar cu câteva cuvinte mai doresc a puncta acea idee despre „resetarea formatului” de care aminteam în ultimul „coment”.

Despre ce „alt format” ar putea fi vorba ?

Acum, lucrurile sunt din ce în ce „mai aşezate” şi, dincolo de „încordarea Momentului”, vedem deja ceea ce va urma, după...

Cum spuneam în Editorialele anterioare (mai ales în al 10-lea), va fi mult de lucru după această mult-aşteptată CĂDERE A VOALULUI – şi apropos, noi nu vedem, precum Cobra (iarăşi...), o efervescenţă şi „rezolvare” a problemelor financiare la nivel de zile sau chiar săptămâni după manifestarea „Evenimentului”, prin celebra Resetare Financiară Globală de tip NESARA sau chiar GESARA (care reprezintă alte „Agende” ale unor fiinţe situate dominant la nivelul de conştiinţă de tip 4D, în care „joaca cu banii” încă îi încântă)... şi la fel şi cu „arestările în masă” (de fapt, mai corect spus, „arestările la Vârful Cabalei” – căci „arestările în masă” sunt obiectivul FEMA pentru poporul american şi alte zone vizate...).

După cum se vede, iată câte sunt de rezolvat în interiorul fiecăruia dintre noi, cei „dedicaţi” Luminii şi acestei Acţiuni, cât şi ÎNTRE cei care compun zisa Forţă a Luminii de pe Pământ (a nu se uita că şi între Familiile Dragon de Lumină ale Alianţei Estice sunt adânci disensiuni, recunoscute şi de Cobra, încă de anul trecut)... ca să nu mai spun de aspectele profund disonante dintre Egregorurile numite „ţări”, inclusiv cele din Alianţa Estică sau BRIICS – cu atâtea „Agende în Agende” (precum Matrioşka, păpuşa rusească), încât a spune că „după căderea Voalului vine imediat Evenimentul care va rezolva toate problemele omenirii în scurt timp” implică iarăşi o doză de naivitate şi o anume lipsă de experienţă în a înţelege dinamica psihologică a societăţii omeneşti, pentru ultimele zeci de mii de ani...

Aşadar, va fi tot mai mult de lucru, un „lucru” care va avansa lent, precum acţiunile noastre din prezent, cu aceste parţiale implicări, mai ales la nivel declarativ şi de „adeziune entuziastă” – însă plecând rapid capul în faţa problemelor curente, aduse de facturi, impozite, servicii şi alte „obligaţii”, până la celebra afirmaţie cu care ne-a prins „MATRICEA” de atâta timp : „Nu am de ales, căci am obligaţii de familie şi copii de crescut”...

Asta nu înseamnă a neglija familia şi copiii – care, apropos, acum chiar că merită toată atenţia şi efortul nostru, măcar pentru A LE PERMITE să manifeste ceea ce tot mai mulţi copii SUNT (Fiinţe Eliberate care au venit să ne amintească ce avem de făcut), astfel, nemai-introducându-i în „DRESAJUL EDUCAŢIONAL” încă prezent, mai ales în Zona Românească!


Aceasta înseamnă, iarăşi, a găsi „linia de echilibru” între aceste activităţi familiale şi sociale zilnice şi cele „pentru suflet” şi „pentru acest Moment Cosmic” ; între Datorie şi Dorinţă – o linie fină care uşor se poate dezechilibra, de ne îndreptăm prea mult într-o direcţie sau alta...


Şi, pentru blogul nostru, această nouă abordare va însemna „re-întoarcerea la origini”, la „primele rosturi” (şi „fundaţia fizică”) ale creării acestui blog, legate de „specialitatea” personală, ca medic (militar) alopat şi, mai ales, naturopat (şi promotor al Medicinii pentru Viaţă) : NUTRIŢIA Holistică.


  
Acum simt acut că a venit momentul ca să ne concentrăm mai mult pe acest aspect, căci vibraţiile joase şi „ne-lumina” sunt intens între-ţinute inclusiv prin modul nostru de alimentaţie, care nu este doar profund dezechilibrat, ci, mai ales, „lipsit de Lumină” şi de compasiune (în primul rând pentru regnul animal) !

De aceea, acum fac publică pentru prima dată Intenţia de Proiect pe care îl „dospim” de mai mult timp, al unui PORTAL VIRTUAL – un fel de „magazin universal electronic” – în care vom prezenta (dintre produsele şi producătorii cu care colaborez de câţiva ani, în cadrul Evenimentelor expoziţionale de tipul „Festivalul/Salonul Christalin”) acele produse alimentare (tradiţionale, bio, eco etc.), terapeutice (suplimente alimentare, produse naturiste), cristale, artizanat, aparate de tot felul şi pentru multiple întrebuinţări, ş.a., care vor trece prin acelaşi filtru radiestezic – fiecare produs urmând a avea ataşat nu doar valori financiare şi alte detalii foarte frumoase, ca în alte oferte de acest tip (de genul „teorii medicale fizico-biochimice” privitoare la eficienţa teoretică a fiecărui „Produs”), dar şi Valoarea sa reală din punct de vedere al BENEFICITĂŢII asupra organismului uman, identificată în acelaşi mod (radiestezic) în care vă oferim şi aceste valori planetare şi universale, pe care le tot po-vestim pe acest blog („Univers Christalin”).


Din noianul de produse „terapeutice” şi alimentare, multe zise „bio”, „eco” sau de alt fel, deja nu prea mai ştiţi ce să alegeţi, când singurul criteriu rămâne cel financiar şi recomandări de tip MLM („multi-level-marketing”, adică „vânzare în reţea”, „din om în om”), de genul „Ia-l, mamă, că mie mi-a făcut bine”)...

Acum simt că este o altă etapă de „Evoluţie” şi de mişcare a evenimentelor, având ca exemplu cartea personală „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012...”, care, deşi avea aceleaşi date esenţiale, pentru acea perioadă (Decembrie 2012), ca cele pe care acum le expunem pe blog, nu a creat „valul” pe care acum l-a generat acest „Nou Univers Christalin”...



La fel, după peste 22 de ani de activitate medicală în domeniul Medicinii Naturale şi a Alimentaţiei Naturale, în care am experimentat terapii nutriţional-dietetice şi cu o largă arie de „produse naturiste”, ajutat şi de aparatul de biorezonanţă magnetică prin care pot pune diagnostice mult mai precise şi mai „aproape de adevăr” – toată această experienţă am împărtăşit-o în cadrul consultaţiilor medicale, la întâlnirile de la conferinţele şi cursurile susţinute, însă nu atât de detaliat ca în cadrul acestui proiect, şi nu cu atâta putere de penetrare a informaţiei către cât mai multe persoane, ajutat fiind de această Platformă – adevărat „Univers Christalin”...

Dacă „o parte” din noi vrea practică şi aspecte cât mai concrete, palpabile, haideţi să punem în practică şi acţiuni de acest gen, nu doar „chestii eterice” şi „prea spirituale”, aplecându-ne şi asupra „Cezarului” ca, oferindu-i ceea ce doreşte, să ne poată lăsa în Pace, ca să ne con-centrăm relaxaţi pe ceea ce nouă ne este cel mai „drag” – lucrul cu Lumina şi Iubirea Divină !


Aşadar, aştept feed-back-uri de la voi, pentru a vedea în ce măsură există interes pentru acest Proiect şi, mai ales, pentru a putea aprecia gradul de rapiditate cu care să-l „implementăm”...

Noi suntem pe recepţie, acum este rândul vostru !


De aceea, la finalul acestui Editorial, cu număr mai deosebit, al 12-lea, ce aş mai putea adăuga la tot ceea ce am transmis până acum ?...

Dacă în ultima „Actualizare” despre evenimentele în curs, chiar de pe 20 martie, spuneam că „TOTUL ESTE POSIBIL!”, însă precizam că simţeam că era puţin probabil ca să putem anunţa în scurt timp că, în fine, „Voalul a Căzut!” iar „Lumina inundă Planeta!” – ei bine, în prezent, când Voalul mai este doar „aproximativ 1%” din ce era (şi nu ştiţi cât mai reprezintă, acum, acest „1%”...), în acest caz, ACUM pot spune cu mai multă încredere că ORICE ESTE POSIBIL, ORICÂND, dragilor !

Dacă acest week-end va fi ultimul „în-văl-uit” în misterul uitării noastre de Sine ?...

Atunci, nu ar fi cu adevărat determinant ca să ne mobilizăm în cel mai înalt grad pentru aceste deja celebre „Meditaţii în Lumină” ?...



 
Noi vă aşteptăm ca să fim împreună în acelaşi spaţiu energetic (nu virtual, ci chiar mai real decât cel fizic) în care să ne bucurăm împreună de „Valurile de Lumină” care tot mai puternic penetrează ultimele „straturi-rămăşiţe” ale Voalului – despre care, cu speranţă vă spun că, din Inimă îmi doresc ca la următorul Editorial să pot vorbi la TIMPUL TRECUT !


SIMŢIŢI şi VOI Emoţia acestor (Fabuloase) TIMPURI şi (Cosmice) MOMENTE ?...

...Dacă da, atunci este semn că, într-adevăr, nu este o „teorie” – cu TOŢII UNA/UNUL SUNTEM, Uniţi acum, tot mai puternic, „în cuget şi în simţire”... acolo unde sălăşluieşte şi de unde se revarsă LUMINA, şi Bucuria, şi Pacea, şi Armonia, şi mai ales IUBIREA care cuprinde Fiinţa noastră care SUNTEM !...


...Cu IUBIRE, dragi prieteni... şi în aceeaşi Bucurie,


MarYan

42 de comentarii:

  1. bravos draga maryan. inca o data spui ce trebuie sa se stie. chiar daca am simtit ca in comentariu faci o mica aluzie la un comentariu pe care l-am facut zilele trecute, acesta este perfect in consonanta cu ceea ce noi traim. ACUM. am spus ca nu conteaza de cate ori mergem la biserica sau facem meditatii, daca contrinuam sa ne fie frica. aducerea luminii in aceasta lume, la sanul maicii geea se poate face prin aducerea luminii in interiorul nostru si apoi radiind in jurul nostru. cred ca este o metoda suplimentara care poate fi realizata de cei care nu pot intra in meditatie asa usor. in starea de profunda meditatie. doar lasand friica sa cuprinda spiritul si sufletul, aducem ne-lumina. fiecare trebuie sa se transforme mai intai la nivel personal, ca sa poata sa aduca o contributie majora la eliberarea planetara. care de altfel la nivel micro inseamna eliberarea fiecarui om de frica.
    lucrul in fiecare zi cu noi, cu fiecare in parte, fara a astepta sa se intample ceva mirific, ci doar schimband ACUM, este singura modalitate de a progresa. ACUM SI AICI. CONCENTRATI PE PREZENT, NU PE TRECUT SI NICI ANCORATI IN VIITOR: VIITORUL IL VOM AVEA DOAR DACA TRAIM PREZENTUL

    cu iubire fraterna,

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
  2. Maryan,

    Chiar ma intrebam ce e cu blogul de care amintesti si cu acele citiri zilnice dubioase. Am intentionat sa o intreb de sursa cifrelor, dar mi s-a parut pierdere de vreme si am renuntat.

    Cat despre magazinul universal de care amintesti, eu imi doresc sa devina activ cat mai repede. Sa puneti si plata cu cardul si livrare acasa pt ca am copil mic si ma deplasez greu prin oras :)

    Toate cele bune si o saptamana linistita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai vorbit din inima pentru a ajunge la inimi.
    Sper din tot sufletul cat mai multi sa simta ceea ce spui pentru ca eu STIU ca asa este. De-as putea transmite ceea ce am simtit pe platoul Bucegi (o mica parte din ceea ce inseamna Evenimentul) poate ca mai multi si-ar deschide inima si mintea spre ceea ce va veni !!?
    Multumesc Maryan si voua tuturor.

    Cu drag
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne intrebi ce simtim cand citim acea fraza ( ca acolo am ajuns), simt, iubire si multe multe lacrimi de fericire, Multumim, multumim, multumim, ca existati.
    Nivelul meu de constiinta este destul de mare,Cu drag, Viorica

    RăspundețiȘtergere
  5. "Doar un foarte mic exemplu : la aceste MEDITAŢII, fie că au fost propuse de noi, prin acele „mobilizări”, fie de Cobra sau alţii, participă extrem de puţine persoane..."
    Ar fi posibila o enumerare si descriere succinta a acestor "mobilizari", meditatii etc. si o evaluare a eficientei lor?

    RăspundețiȘtergere
  6. Singurul material onest, fara elucubratii si asteptari zadarnice, referitor la Evenimentul pe care il asteptam si il dorim cu totii!
    Am rezonat la tot ceea ce ne-ati impartasit si sper sa fie cat mai multi cei care vor deveni constienti de munca pe care trebuie sa o depuna pentru a avea parte de schimbarea mult dorita.
    Ideea "magazinului electronic universal" conceput asa cum scrieti, este extrem de utila! In prima faza va fi imbratisata de cei care gandesc asemeni dvs. (si indraznesc sa spun "noua"), apoi cu siguranta vor fi din ce in ce mai multi care se vor regasi in acest nou concept de marketing. In ceea ce ma priveste, cu cat veti demara mai repede, cu atat va fi mai bine!
    Va multumesc pentru acest editorial, pentru cele anterioare si pentru cele ce vor veni!

    Cu lumina,

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna dimineata si bine v-am regasit dupa o atat de lunga absenta ! Da, v-am simtit lipsa.

    Ref. la subiectul meditatiilor, as indrazni sa afirm sa nici unei persoane care face meditatii in mod obisnuit nu i-ar trece prin cap sa desconsidere importanta acestora atat pt sine, cat si pt ceilalti. Cu alte cuvinte, mi se pare usor amuzant ca le considera neimportante tocmai aceia care nu le-au practicat regulat niciodata, deci pur si simplu nu le-au aflat puterea. Sunt realmente magice. Si schimba nu numai propria perceptie asupra evenimentelor de zi cu zi, dar dupa aprox 1 an incepi sa observi ca si "matricea" in care iti desfasori viata s-a schimbat... Adica viata incepe sa curga altfel, in tot felul de "coincidente" in favoarea ta.

    Ref. acel site: zile intregi m-am perpelit facandu-mi mustrari de constiinta ca eu nu pot sa ma abandonez cu aceeasi incredere ca ceilalti in decretele si citirile acelea. Vroiam si eu sa intru in turma, sa ma prosternez in extaz, sa ma scald in incredere, dar cele doua instrumente ale noastre de navigare nu ma lasau: inima si mintea. Amandoua strigau - una se strangea ca un melc atins, alta imi tot atragea atentia asupra unor chestii... ilogice ;-) Cu mahnire am constatat ca doamna in cauza se adreseaza doar romanilor (am "scotocit" pe unde am putut pe web), desi cfm definitiei domniei sale ar tb sa apartina tuturor si fiecarui popor in parte. Si va multumesc pt ca prima data cand ceva m-a izbit ca fiind "ciudat" a fost tocmai acea citire super-flatanta la adresa Romaniei. TOATE popoarele au impresia ca au veleitati mesianice - cine a citit mult din literatura altor popoare a observat cu siguranta acest aspect... jenant. Asta da de gandit... cum ca egoul inferior e cel care cere astfel de confirmari... nu cel divin. Cand simti ca ceva se adreseaza orgoliului tau, trebuie sa devii un pic mai circumspect. Asta e !

    Ref la masuratori: le asteptam si pe acelea - unde sunt ? Macar Lumina... ?

    Ref la intreb adresata noua: din pacate eu nu ma bucur ca doamna dinaintea mea de acele sentimente inaltatoare... Eu am tras un oftat si m-am trezit dand din cap ca o baba in tramvai - "Mai e atata de munca, maica !". Nimic n-o sa ne salveze asa, pur si simplu, mura-n-gura. Fiecare trebuie sa munceasca in gradina lui cu sudoarea fruntii. Cei Sfinti, cei care au venit sa ne salveze, au venit ca sa ne arate drumul, nu sa ne inmoaie posmegii...

    Va imbratisez - pe Dvs si pe cititorii Dvs,
    Cu drag,
    So.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi raspund singura ;-)
      Nu, dar m-am mai gandit la ceva intre timp: ori-de-cate-ori imi aduc aminte de doamna aceea cu site-ul - si ciudat lucru, ma cam obsedeaza, sa stiti... hmmm... - ii trimit Iubire, Compasiune, Recunostinta si Lumina (atata cat am eu ;-)). Iubire - pt ca orice entitate din Univers merita Iubire, Compasiune - pt ca e ciudata ipostaza dumneaei, Recunostinta - pt ca mi-a starnit multe emotii neplacute printre care si frica sau superstitia si cu asta mi-a dat teme de rezolvat si Lumina - din nou, pentru ca meritam ;-) (ca-n reclama).
      Va imbratisez pe toti cu drag !

      Ștergere
    2. citiri zilnice privind situatia planetara si producerea Evenimentului http://heavenletter2000.blogspot.ro/

      Ștergere
    3. Cosmos 144, se vede ca nu ai citit acest material, altfel nu ai fi postat un link despre care tocmai s-a discutat mai sus

      Ștergere
  8. ca si feed-back la ce ai propus, sunt gata sa te sustin maryan. daca doresti acest lucru, ai email-ul meu. ti-am scris pe mail si pe asociatia Cesan. astept un raspuns daca doresti colaborarea cu mine. daca ne strangem mai multi putem ajuta mai multi oameni in mod concret.

    cu drag,

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, Bogdan, pentru oferta de colaborare.
      Pentru o comunicare mai directă, te rog să mai trimiţi încă odată email, eventual cu un contact telefonic.

      Cu drag, MarYan.

      Ștergere
  9. Multumesc din inima pentru revenire si pt toate informatiile ,lumina si iubirea ce ne o transmiti prin acest blog.Sustin si doresc foarte mult derularea acestui proiect cu magazinul electronic universal.Cat priveste citirile de pe blogul amintit nu mai rezonez de mult cu asemenea informatii nefondate si imi ascult inima si mintea in fiecare moment pt ca ele nu ma mint niciodata si asta trebuie sa facem cu toti si sa ne mobilizam pentru meditatii pentru ca de aceea am venit aici ,acum ,pentru a ajuta planeta sa evolueze spre dimensiunea a5 a si asa evoluam si noi si ne trezim la ceea ce suntem iubirea neconditionata si atunci putem sa lucram in constiinta in care noi toti suntem unul pentru a face din planeta noastra ceea ce dorim ,o planeta plina de iubire pace si abundenta
    Cu toata iubirea divina va imbratisez,Vali

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc ! Fara cuvinte .... Multumesc ! Atat pot simti si spune : Suntem Frumosi ,UNICI si Puternici peste Masura - impreuna One .Va iubim .Cu mare bucurie ,Quadra.

    RăspundețiȘtergere
  11. Astept deschiderea magazinului on-line. Sunt pt Proiect.
    Cat despre 1%, mai mult ma uit la ..."restul" de 99 si asta este un super motiv de bucurie.
    A indrazni cred ca este "o cheie" importanta pt acest moment.
    Tuturor, toate cele bune si de folos.
    Gabriel

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma numar si eu printre cititorii fideli al acestui blog, desi nu comentez decat foarte rar. Nicaieri nu am simtit atata claritate in exprimare, inteligenta, daruire, asa cum da dovada Maryan. Am urmarit si eu anii trecuti un blog la care s-a facut referire mai sus, dar am simtit ca nu este in regula iar intuitia nu m-a inselat. Mi-am gasit aici echilibrul, un mediu cu care rezonez foarte mult. Aduc prin aceasta cale multumiri si recunostinta pentru toata aceasta munca depusa. Astept proiectul cu aceeasi bucurie ca ceilalti cititori. Cu multa iubire, Iulia.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim pentru raspunsurile venite la niste intrebari , nepuse dar gandite , despre citirile " exagerat de fanteziste si ilogice" pe care le gasim de vreo doua saptamani pe blogul FAMILIA CELESTA .
    Si mai multumim pentru indemnul de a nu ne lasa amagiti de indemnul , slogan candva la moda , " Dormiti linistiti ca ... EXTRATERESTRI vegheaza ... "
    In sfarsit , opinez ca aceste meditatii care inteleg ca acum, de cand cu schimbatul orei de vara , ar trebui sa fie la orele 22 , nu par sa fie suficient de productive deoarece , asa dupa cum ati mentionat, sufera din cauza calitatii lor si nu neaparat din punct de vedere cantitativ . Cu siguranta ca pe viitor ele nu cred ca vor dispare si pe masura ce ne "vom antrena" vor fi tot mai eficace !

    RăspundețiȘtergere
  14. eei DAurel, incearca sa privesti FC ca un episod de ...desene animate. In rest nu sunt "comparatii" si nici "competitii". E mai bine? :-)

    RăspundețiȘtergere
  15. Revin. Pentru ca sunt de asa natura construita incat mintea mea nu are ragaz pana nu gaseste acea piesa din puzzle care face ca toate celelalte sa se uneasca si sa capete sens. Este vb despre acea Lady la care face ref Domnul Maryan - cazul ei m-a impresionat profund si am cerut non-stop ajutor pentru ca sa-l inteleg. Anumite "productii" semnate de ea pe unele site-uri pe care activeaza, au intelepciune si har... Si atunci cum este posibil un asemnea talmes-balmes, de parca n-ar fi una si aceeasi persoana ?!?
    Si ce credeti ? Coincidenta (?!?): seara pun mana pe o carte si citesc:
    "HATHORII prin TOM KENYON
    Extras din “Marele potential uman”
    Pag. 105 Incarnari si Emanatii
    [...]O situatie asemanatoare se produce atunci cand indivizii simt ca ei sunt incarnari ale unei zeite sau a unui zeu. Acest lucru se produce foarte rar[...]. Un individ poate avea o emanatie a unei zeitati ca parte a compozitiei sale energetice, insa aceasta nu prezinta totalitatea individului.
    Intr-o stare de constiinta profund modificata centrul identitatii sinelui se poate muta de la partea umana la emanatia zetei sau a zeului. Insa aceasta este o schimbare temporara de identitate.
    [...]
    Emanatiile unei zeitati sau ale unei finite dintr-o dimensiune mai intalta coboara adesea in lumile materiei pentru a experimenta limitarea [...].
    [...]
    In unele cazuri, emanatiile spirituale pot avea un efect negativ din cauza proiectiilor egotice si a naturii lor delirante.
    Ceea ce vrem sa spunem este ca emanatiile spirituale exista in interiorul (si reprezinta o parte a) fiintei umane. [...]
    Daca individul este dezechilibrat dpdv psihologic, se pot produce proiectii egotice. El isi imagineaza ca este fiinta spirituala [...].
    Aceste personae isi pot apara autoidentificarea cu emanatia si vor desconsidera alte aspecte ale fiintei lor care nu sunt emanatie – in special zonele de umbra ale personalitatii lor[...]. In functie de natura iluziilor lor egotice si a dezechilibrelor psihologice, aceste tipuri de oameni pot devein cu usurinta tirani spirituali.
    Aceste situatii pot fi foarte derutante pentru cei care interactioneaza cu asemenea persoane. Acest lucru se intampla deoarece aceste emanatii spirituale au putere si magnetism. Atunci cand acestea se prezinta altora, ele aduc cu sine un tip de carisma sau de fascinatie. De multe ori disciolii au ajuns sa fie fascinate de un invatator si nu au reusit, ca efect al fascinatiei, sa recunoasca dezechilibrele psihologice personale ale invatatorului.
    Este posibil ca intr-un moment discipolul sa experimenteze o stare de elevare prin faptul de a se afla in prezenta unei astfel de emanatii, iar in momentul urmator, la fel ca un caleidoscop psihologic, roata se invarte, iar discipolul este confruntat cu o persoana nociva, dezechilibrata si posibil periculoasa.
    Comunicam aceste informatii deoarece in acesta lume intra in present mai multe emanatii spirituale. Acest fapt face parte din elevarea omenirii. [...]"
    Asta imi confirma la modul "egoist" si "practic" ca poate astfel de oameni merita Iubirea, Compasiunea si Recunostinta noastra... asa cum sunt ei.
    Cineva o facea nebuna in comentariile la articolul "archonii si gnosticismul" (apropos - un articol foarte bun !!! multumim). Si dpdv tehnic poate chiar are dreptate. Dar nu trebuie sa ne facem pacatul batjocorind-o cu nume sau dispretzuind-o, pentru ca, iata, fiecare are crucea lui si nebanuite sunt Caile.
    Va imbratisez cu dragoste si recunostinta,
    So.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte mult adevar in ceia ce spun hatorii...in legatura cu aceasta "ledy" eu personal m-am lovit de "calitatile" enumerate de hatori mai sus...

      Ștergere
  16. Minunat acest articol, plin de adevar, care face lumina in mintea neexersata a incepatorilor adica a celor abia treziti la viata spirituala. Este momentul sa ne mobilizam , sa ne concentram si sa ne dedicam adevaratelor meditatii atat de necesare in acest moment. In privinta MAGAZINULUI on -line, consider ca este o URGENTA EXTREMA infiintarea lui deoarece va salva multe vieti si va aduce multa LUMINA pe iubita noastra Mama Geea. Va multumesc pt. tot ce faceti pentru CEL MAI INALT BINE al oamenilor si al planetei.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multe , prea multe ! Speram sa nu publicati acest editorial ! Pacat !

    Toate bune !

    RăspundețiȘtergere
  18. Inseamna ca ai multe, prea multe pacate ...mister anonim de mai sus de ai avut asemenea speranta...ceace dovedeste a fi (ne)bune. nebune toate.
    Multumesc pentru definitia cuvantului Entuziasm.....de cateva zile ma preocupa acest cuvant si descoperisem nuante minunate pe care le-ai aminti si tu...ma bucura ca ceeace am intuit despre acest cuvant a fost revelat si de tine....iti multumesc inca odata ...mi-ar place sa te intalnesc,
    Iti citesc articolele cu atentie si sunt incantat de ele. Mult succes in-continoare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Maryan, oarecum off topic, dar cred ca e util de stiut pentru toata lumea - as vrea daca se poate sa te rog sa ne dai detalii, eventual intr-un un articol referitor la implanturile pe care le avem si cum le putem dezactiva. Ma gandesc ca omenirea se poate trezi mai repede daca acest lucru se intampla.

    Am gasit ceva in articolele tale - despre cele 3 implanturi eterice (inca active dupa cum inteleg eu din articol: http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/07/cobra-planul-eteric-despre-implanturile.html), dar asta e cam tot. Mai avem si alte implanturi? In plan fizic sau in alt plan? Citisem la un moment dat despre implanturile pe care noi toti le-am primit prin vaccinuri. Cum putem scapa de ele (si fizice si de alt fel)? Poate asa ii ajutam si pe altii sa se trezeasca mai repede...Multumesc mult. Geo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iată ce ai mai putea citi, Geo :

      http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/01/bogdan-liviu-bunea-parazitii-archontici.html
      ("Paraziţii ARCHON(T)ICI şi implanturile ETERICE")

      şi

      http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/01/despre-parazitii-astrali-si-eliberarea.html
      ("Despre PARAZIŢII ASTRALI şi ELIBERAREA PARAZIŢILOR şi a ENTITĂŢILOR ASTRALE")

      Sper să fie de folos!
      MarYan.

      Ștergere
  20. Si mai am o lacuna pe care incerc sa o acopar - poate ma ajuta cineva. Incerc de ceva vreme sa inteleg mai clar cum sta treaba cu planurile acestea - fizic e clar, ce nu mi-e clar 100% - ce inseamna plan eteric, astral, mental, cauzal si altele. Inca e haos in perceptia mea. Cine imi poate da mai multe detalii sa inteleg si eu ce inseamna fiecare plan si ce se afla acolo, eventual in ce conditii ajungem acolo. De ex. in planul eteric ajungem in somn?

    RăspundețiȘtergere
  21. in ultima postare a lui Cobra The Alliance Fleet spune ca de fapt federatia galactica se numeste Confederatia Galactica fiecare rasa in parte fiind suverana in luarea deciziilor la fel cum a spus si Galactis in ultimul lor film Nava Lenticulara cand Sirusieni au fost de accord ca nava mama se fie distrusa pe o portiune mai mare pentru a uni toate rasele in lupta
    vyo S

    RăspundețiȘtergere
  22. Domnule MarYan, va rog sa ne spuneti , acum cand s-a trecut la ora de vara, care este ora la care facem meditatia de eliberare planetara? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  23. citat preluat de pe trasmutazioneglobale.blogspot.it
    "In orice moment construim realitatea noastra in dimensiunea in care ne acordam cu emotiile si gandurile noastre. Cand omul traieste in ura creaza realitatea primei dimensiuni.Este dimensiunea raului absolut.
    In sentimentul de razbunare,omul percepe pe altii fiind rai si raspunde devenind el insusi agresor. Astfel creaza a doua dimensiune.
    Cand traim emotii ca frica sau agresivitatea pe langa faptul ca ne imbolnavim creeam din dimensiunea a treia.
    In dimensiunea a patra, am invatzat sa controlam emotiile celorlalte dimensiuni,dar percepem inca binele si raul ca fiind opuse.
    In a cincea dimensiune recunoastem posibilitatile Luminii. Este actul creativ care ne eleveaza niveul vibrational, acordandu-ne in viziunea Iubirii. Este actul in care ma (te) recunosc fiul lui Dumnezeu."
    Iar pentru cei care nu au descoperit inca rugaciunea initiala pe care Ihaleakala Hew a transformato in binecunoscuta mantra"Imi pare rau,te rog iarta-ma,multumesc,te iubesc" o redau in cele ce urmeaza:
    "Creator Divin,tata,mama si fiu deopotriva, daca eu,familia mea,rudele sau stramosii mei ti-am gresit tie,familiei tale,rudelor sau stramosilor tai prin ganduri,cuvinte,fapte sau actiuni de la inceputul creatiei pana in prezent,iti cerem iertare. Fa ca toate blocajele,energiile si vibratiile rele sa fie curatate,purificate,eliberate si transforma aceste energii in Lumina Pura.Asa sa fie.! Multumesc!".
    Iti apreciez munca si sunt recunoscatoare pt. toate informatiile pe care le impartasesti cu noi. Abia astept si cartea ta "Hrana Divina" . Fie ca Iubirea si Lumina Divina sa ne umple inimile tuturor in fiecare clipa.
    Aurelia.

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumim pentru datele dumneavoastra .. iata si un alt blog care da date mai detaliate legate de Eveniment si gradele de constiinta .. poate fi aflat chiar si gradul individual de constiinta

    http://heavenletter2000.blogspot.ro/2015/04/citirile-de-azi-03-aprilie-2015.html

    Cu stima si consideratie pentru intreaga dumneavoastra activitate,

    C. Rusu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie exersata luciditatea....

      Ștergere
    2. Sa inteleg ca sunteti superficial si nu ati citit acest material cu atentie si pana la capat??

      Ștergere
  25. Keep loving ! http:// recreatingbalance1.blogspot/notes . from -cobra Konstanz conference. !!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Da... ce să mai spunem când, după paragrafe întregi de subliniere a acestor aspecte, iată cum "nevinovaţi" şi "bine-intenţionaţi" pică în veritabila capcană de care tocmai aminteam în articol...

    Chiar că nu mai am nimic de comentat...

    Cât despre întrebarea referitoare la ora meditaţiei, răspunsul este foarte simplu : indiferent de "ora de vară" sau "de iarnă", "ora 21.00 ora României" rămâne la fel, ora 21.00 ora României".

    Problema este cu Meditaţiile propuse de Cobra pentru duminică seara, când, acum, la "ora de vară", într-adevăr, ora 19.00 GMT propusă de el devine, în acest caz, ora 22.00, ora României (repet, pentru duminică seara).

    În rest, să ne urăm spor la munca de purificare şi centrare cu noi şi ÎN NOI ÎNŞINE, acum, când orice "Picătură de Lumină" este atât de BINE-VENITĂ !

    MarYan, cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  27. In 4 04 '15 frecventa Schumann Gaiei a sarit la 16,50 Hz pt. vindecare ADN Inapoi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă "Anonim", dacă tu crezi că "Frecvenţa Schumann" a Planetei poate "sări" precum greieraşul, de la 14,45 Hz la 16,50 Hz în decurs de câteva zile... asta este alegerea ta... şi iarăşi nu mai am nimic de comentat.
      Doar încearcă SĂ SIMŢI aceste valori, dincolo de ceea ce apare pe acest blog sau pe altul...

      Acelaşi, MarYan.

      Ștergere
  28. Ai sesizat bine...rezonanța bat-o vina!

    RăspundețiȘtergere
  29. Galactic Connection .com / Earth Ascension : Schumann Frequency resonance has DOUBLED ! Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista vreo posibilitate sa verificam aceasta informatie ? Poza care insoteste "vestea" de mai sus e datata - daca vad bine - 20 martie. Daca intri pe site-ul Space Observing System si cauti rezonanta la zi, primesti o poza... din care, evident, eu nu pricep nimic. Pricepe cineva ? A little help here, please ? Someone ? Anyone ? Are cineva o sursa stiintifica care sa sustina aceste afirmatii ? O poate impartasi ? Multumesc.

      Ștergere
  30. Eu anonim nu am nici o legatura - nici una cu ''subiectul '' .Sunt pozitiv intentionat si asta impartasesc cu drag . Multumesc ! yutube /what are solfeggio frecquencies & Hz meditation ? sau http:// earthweareone.com/earth- ascending-schumann -frecquency-resonance-of -the -earth-has- doubled /. De ce este 16, 5 Hz important ? frecventa de rezonanta Schumann 16,5Hz REZONEAZA CU GAMA ARMONICA DE FRECVENTA 528 Hz .Biochimisti genetici Repara ADN -rupt = tiparul genetic . Asa ca il rugam cu respect si frumos pe MarYan avand harul explicatilor pt. toata lumea . Scuze daca am scris ceva ... Forta divina fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  31. Relaxaţi-vă, dragi prieteni : după cum spuneam puţin mai sus, Rezonanţa Schumann nu are cum "să salte" aşa brusc, "în decurs de câţiva ani" (după cum anunţa acel site) de la 7,83 Hz la 16,5 Hz !

    (Pentru detalii, puteţi revedea seria de articole despre Frecvenţa Schumann, aici : http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/search/label/07%20PARAMETRI%20actuali%20ai%20P%C4%82M%C3%82NTULUI%20%C8%99i%20ai%20UMANIT%C4%82%C8%9AII )

    Dacă nu luaţi de "bună" ceea ce transmitem noi, pe blog, prin aceste măsurători, cel puţin reamintiţi-vă că majoritatea "surselor" de informaţii alternative au afirmat permanent în ultimii 20-30 de ani cum Rezonanţa Schumann a început să crească odată cu începerea Ascensiunii Mamei Pământ, adică de prin anul 1950 (deci, NICIDECUM doar de acum "câţiva ani"), când aceasta încă era la 7,83 Hz...

    În rest, detalii vor veni într-o viitoare rapidă "Actualizare", în care vom aprofunda şi despre o altă "inadvertenţă" legată de Frecvenţa de 528 Hz care ar ajuta la "repararea ADN-ului" (veţi vedea detaliile în acel articol - până atunci, vă sugerez să manifestaţi prudenţă în privinţa acestei informaţii).

    Aşadar, încă odată, relaxaţi-vă, căci oricum Frecvenţa (incusiv cea de Rezonanţă Schumann) creşte - doar noi să fim centraţi şi tot mai LUMINOŞI !

    Cu drag, MarYan.

    RăspundețiȘtergere