vineri, 13 martie 2015

MarYan - Pregătiri pentru „FEREASTRA DE OPORTUNITATE” de săptămâna viitoare : EXPLOZII SOLARE extrem de puternice !



Pregătiri pentru
FEREASTRA DE OPORTUNITATE
de săptămâna viitoare :
EXPLOZII SOLARE extrem de puternice !





Iată că Soarele deja ne atrage atenţia că se pregătesc evenimente importante – şi pe care le voi detalia în ultimul Editorial care „este pe drum” !

Exploziile Solare cu Emisii puternice de Masă Coronală (CME-uri) ale acestuia ne arată că, într-adevăr, se apropie momente „explozive”, care nu sunt doar „de etapă”, între atâtea altele, ci par a reprezenta un „moment de răs-cruce” pentru Evoluţia planetară a Umanităţii şi, evident, pentru iubita noastră Mamă Pământ : CĂDEREA VOAL-ului, care, veţi observa în ultimul Editorial, este mai aproape decât oricând !


De aceea am „prefigurat” acest articol cu cel anterior, care a detaliat informaţii despre MAGNETISMUL SOLAR şi ERUPŢIILE SOLARE, prin informaţii mai inedite din subiectul corespunzător al lucrării personale de care am mai tot amintit pe blog („Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Vol.1 : Actualizarea Profeţiilor”), la Capitolul despre Soarele Sistemului nostru Solar.


Până atunci, iată ce „ni se pregăteşte” :



 

Soarele ARDE acum (11 martie 2015) :


Soarele şi-a dezlănțuit primul episod de erupţii super-puternice din acest an, miercuri (11 martie 2015), iar erupția intensă s-a îndreptat în mod direct spre Pământ, spun experţii fenomenelor meteorologice spaţiale.

Erupţia solară monstru de clasă „X”, cea mai puternică categorie de furtuni solare posibile, a atins punctul culminant astăzi, la 12:22 EDT (GMT 16:22), provenind dintr-o Pată Solară cunoscută sub numele de „Regiunea activă 12297” (AR12297).

Observatorul de Dinamică Solară al NASA a captat o filmare uimitoare a imensei erupţii solare de clasă X, în timpul producerii acesteia :




AR12297 a declanşat un număr de erupţii de putere medie pe parcursul ultimelor zile. Evenimentul de miercuri a dus lucrurile la un alt nivel, provocând o pană de curent de o oră în comunica
țiile radio de înaltă frecvență în zone vaste, potrivit oamenilor de ştiinţă prin „Centrul de Prognoză Climatologică Spaţială al SUA” (SWPC) din Boulder, Colorado.
(SWPC este supravegheat de „Administraţia Naţională Oceanică şi Atmosferică”.)


O pană R3 (puternică) de telecomunicaţii a atins apogeul la ora 16:22 UTC (12:22 EDT) astăzi, 11 martie 2015”, au scris specialiştii SWPC, într-un briefing on-line.

„Aceasta este încă o altă explozie solară semnificativă a Regiunii active 12297, pe măsură ce traversează discul Solar. Este cea mai mare erupţie pe care acea Regiune a produs-o până în prezent, după ce o grămadă de (efecte) R1 (minore) și R2 (moderate) s-au produs în radiotelecomunicaţii, de-a lungul ultimelor zile.”

Exploziile solare sunt adesea înso
țite de Emanaţii Coronale de Masă (CME), nori imenşi de plasmă supraîncălzită care străbat spațiul cu milioane de kilometri/h. Dacă radiația emisă de o erupţie atinge Pământul în doar câteva minute, de obicei emanaţiilor coronale de masă le trebuie câteva zile pentru a ajunge aici.

CME-urile puternice, direcționate spre Pământ, pot face ravagii, cauzând furtuni geo-magnetice care pot perturba rețelele electrice și navigația prin satelit.

Nu este clar în acest moment dacă evenimentul de astăzi este asociat unei emanaţii coronale de masă. Cu toate acestea, SWPC a emis deja o avertizare de furtună geomagnetică minoră, pentru vineri (13 martie 2015), ca urmare a trei CME degajate de Soare, luni (9 martie 2015).



 



ERUPŢII SOLARE de tipul „X” :


Cum era de aşteptat, petele solare 2297 au declanşat o uriaşă explozie X2.2 în ultimele 24 de ore. Această lumină solară a „stârnit” oamenii, care deja erau agitaţi, prin formarea (pregătirea) actuală a Eclipsei.

Pământul, Soarele şi Luna se aliniază acum încet, în linie dreaptă, pregătiţi pentru Eclipsa Totală Solară de săptămâna viitoare….

De-a lungul ultimelor zile, o succesiune de erupţii de clasă „M”, iar acum şi „X” au izbucnit dinspre petele solare 2297 (cu probabilitatea ca acest lucru să continue).


Ele trimit valuri de lumină cosmică în sistemul nostru solar.


Auto-îngrijire în următoarele 24 ore (şi nu numai) :

– Beţi cantităţi suplimentare de apă curată/purificată.

– Practicaţi şi cre
șteti aportul de alimente pure și vegetariane.

– Descălţaţi-vă pantofii în interior sau în aer liber (împământare).

– Evita
ți iniţierea sau implicarea în contradicţii (certuri).

– Meditaţi. Comunicaţi cu Ghizii voştri angelici (îngerii).

– Ve
ți primi răspunsuri și informații din această lumină cosmică...

– Senzaţii de bâzâit în urechi şi intensificări ale durerilor de cap.

– Rămâneţi pozitivi. ATENŢIE la monologurile interioare negative !


SURSA : Elizabeth Peru.



Aşadar, Soarele începe „să ardă” tot mai intens în aceste zile...

Haideţi „să ardem” şi noi, împreună cu acest „Tată Local”, prin TRĂIREA în INIMĂ, plină de Compasiune şi Iubire, pentru GRAŢIA DIVINĂ de A FI PREZENŢI pe această Scenă Planetară în aceste Cosmice Momente de Transformări Vibraţionale !


MarYan

Un comentariu:

  1. Iata ce viitor minunat ne asteapta cu rearanjarea moleculelor, si distributia Carbonului in catena etc etc nanotehnologia deja este in pragul prezentului in maxim 5 ani cred eu lumea se va schimba foarte mult, deci daca acum 10 ani tehnologia a evoluat cat in 50 ani, in urmatorii 5 ani evolutia va fii si mai exponentiala si va evolua cat in 100 de ani, si iata un filmuletz ca sa ne facem o idee : https://youtu.be/mEH6tDLKcVU (catre admin: daca se poate sa faci un articol despre viitorul ce ne asteapta luand ca referinta acest filmulet ce l-am lasat eu aici si care daca poti sa-l faci vizibil in comentariul meu sau poate il vei include in articolele tale)...este important sa afle toti ce viitor ne asteapta, asta ca sa fim cu totii mai optimisti, si ca sa nu ne mai fie frica de ET care si datorita lor tehnologia avanseaza rapid pe planeta noastra !!! :)

    Multumesc Maryan !!!

    RăspundețiȘtergere