duminică, 5 aprilie 2015

COBRA : Flota ALIANŢEI – 31 martie 2015.



Flota ALIANŢEI
31 martie 2015





Nota MarYan :

Acest ultim mesaj al lui Cobra este iarăşi de importanţă deosebită, acesta venind cu o seamă de informaţii „descărcate” din sursele sale din Mişcarea de Rezistenţă şi, în general, de la Forţele de Lumină de la nivel Galactic şi chiar extra-galactic – în care sunt expuse detalii referitoare la recenta  istorie galactică şi a sistemului solar, în privinţa intervenţiei ET a Forţelor de Lumină.

În aceste momente pregătitoare pentru „Celebrarea Căderii VOAL-ului”, în care „zecimalele” care ne despart  de „100%” sunt tot mai mici... astfel de informaţii au, după cum spunea şi Cobra, un important rol pregătitor pentru Evenimentele care vor urma, în scurt timp, pentru Declanşarea în bune condiţii a EVENIMENTULUI.

Ca de obicei, să ne urăm SPOR la lectura „angajată” :



De la invazia archonică din 1996, există un război intens care are loc în acest Sistem Solar.

Imediat după 1996, flota Draco-Reptiliană împreună cu multe facţiuni ale programului spaţial secret al Illuminati, au preluat controlul aproape total al acestui Sistem Solar.

Mulţi umani au fost forţaţi să lucreze pentru ei ca sclavi, să fie mineri pe asteroizi.

Forţele Draconiene au tins să ocupe coloniile din afara Sistemului Solar, în timp ce Illuminati s-au concentrat mai mult pe Centura de asteroizi, Marte şi Lună.


Pe LUNĂ a existat o divizare tradiţională între partea vizibilă şi cea întunecată.

Partea vizibilă a fost ocupată în majoritate de rasele pozitive, cu o mare excepţie – Baza Archimedesdistrusă la începutul anului 1977, care aparţinea Programului Solar Warden.
                                                                                 
Draconienii, Reptilienii şi Illuminati au avut bazele lor, mai ales în partea întunecată.

Motivul pentru aceasta este că ei au dorit să ascundă activitatea lor de ochii scrutători ai umanităţii de la suprafaţă, ei neavând nici tehnologie avansată de camuflare, aşa cum au Forţele Luminii.

Din acelaşi motiv ei au vopsit navele lor secrete în negru, pentru a le scădea gradul de reflexie a luminii, evitând detectarea lor de pe Pământ de către astronomii profesionişti sau amatori.

De asemenea, ei au fost obligaţi să-şi ajusteze traiectoriile de zbor, pentru a minimiza riscul detectării acestora.



LOC („Comandamentul de Operaţiuni Lunare”), care a fost principala fortăreaţă a Programului „Solar Warden” şi care acum aparţine Forţelor Luminii, este localizat în partea nevăzută a Lunii.

Este interesant de văzut că anumite informaţii bine ascunse despre colonii s-au scurs pe Internet, deghizate ca ştiinţifico-fantastice, cu unele descrieri de colonii foarte aproape de realitate.

De asemenea, există unele speculaţii despre posibilitatea existenţei bazelor lunare subterane, chiar şi în mass-media (principală).


Din fericire, după invazia din 1996, principala bază a Forţelor Luminii de pe GANYMEDE nu a fost cucerită.

Baza din GANYMEDE este locaţia principalului portal inter-dimensional către SIRIUS pentru Sistemul Solar şi acest portal a fost menţinut intact pe durata invaziei, menţinând Lumina.


În plus, o Mişcare de Rezistenţă a fost organizată în colonia sclavă a Draco-Illuminati de pe Planeta X.

Mişcarea de Rezistenţă a luat contact fizic cu Pleiadienii poziţionaţi în spatele helio-sferei din afara Centurii Kuiper şi, cu sprijinul Pleiadian, a organizat o rebeliune pe Planeta X, în Decembrie 1999, când au alungat pe Illuminati şi au eliberat Planeta, mutându-şi baza lor în Reţeaua Agartha din subteranul Planetei noastre.

De atunci, Planeta X a fost folosită de către Forţele Luminii ca bază strategică în operaţiunile de curăţare pentru Sistemul Solar.

Mai întâi, ei au curăţat principala fortăreaţă militară a forţelor întunericului de pe CHARON.

Apoi, ei au trecut destul de repede la marginile Sistemului Solar, curăţându-le, iar apoi bătălii intense au avut loc în principala Centură de asteroizi, între anii 2000 şi 2003.


În Martie 2001, o anumită operaţie importantă a Forţelor Luminii a fost completată şi Civilizaţia Centrală a fost capabilă să intervină direct în Sistemul Solar.

Ei au poziţionat staţii intermediare sferice de mărimea Lunii chiar în afara helio-sferei acestui Sistem Solar, pentru a stabiliza intrarea intensă de fluxuri de energie de la Soarele Central Galactic care era pe cale să devină mai activ la vârful ciclului său de 26.000 de ani.

Prin direcţionarea acestor energii în Sistemul Solar în mod armonios, multe cataclisme, inclusiv cele de pe Terra, au fost prevenite.

Când Illuminati au detectat prezenţa acestor sfere, s-au speriat şi au creat „Evenimentul 9/11” (N.MY.: 11 septembrie 2001 – distrugerea Turnurilor Gemene din New-York).


Din anul 2003, Forţele Luminii au început să predomine în Sistemul Solar şi, în 2012, toate programele secrete spaţiale au fost curăţate, cu excepţia celor conectate direct cu Grupul Chimera.


Acum, principala problemă din afara Planetei noastre este un foarte mic număr de indivizi ai Chimera şi acoliţii lor care apără punctele lor forte din cadrul Sistemului Solar (în principal „staţiile-gardian de implantare”) cu Bombe de plasmă Strangelet şi Toplet.

Pentru că fiecare persoană de pe Pământ are implanturi care blochează accesul la această informaţie, toată informaţia despre Chimera este în cea mai întunecată umbră a subconştientului colectiv, mult mai adânc decât SRA, MK Ultra sau SSP.

După deschiderea cu succes a Portalului IS:IS din 15 Decembrie 2014, care a completat TRIANGULAŢIA întunericului pentru acest cluster local de galaxii, Civilizaţia Centrală a poziţionat staţii sferice mai mari (unele dintre acestea, până la 30.000 de mile în diametru) în helio-sferă şi au repoziţionat multe din cele mai mici, de mărimea Lunii, în interiorul Sistemului Solar.


După eliminarea cu succes a tuturor Bombelor fizice Strangelet şi Toplet de la finalul lui Ianuarie 2015, a fost iniţiată o operaţiune pentru eliberarea finală a Sistemului Solar (cu numele de cod MOSS).


Terra încă reprezintă punctul de concentrare al războiului de proximitate între multe rase extraterestre.

Reprezentanţi ai multor rase au intrat în Carantină acum mulţi ani şi au continuat să lupte.


Din partea Luminii, majoritatea Lucrătorilor în Lumină au venit de pe PLEIADE şi SIRIUS.

Mulţi Luptători ai Luminii îşi au originea pe ANTARES şi ARCTURUS.

Majoritatea reprezentanţilor Familiilor DRAGON îşi au originea în facţiunile pozitive ale Rasei DRACO.

Mulţi membri ai MIŞCĂRII de REZISTENŢĂ şi MILITARII POZITIVI au origine ANDROMEDANĂ.


Din partea întunericului, Rothschild-ii au venit de pe ORION.

Facţiunea Rockefeller-Bush-Illuminazi vin din facţiunile negative ale Rasei DRACO.

STATUL ISLAMIC şi Mercenarii Blackwater-Xe-Academi au origine REPTILIANĂ.

IEZUIŢII şi Familiile din NOBILIMEA NEAGRĂ vin din facţiunile negative ANDROMEDANE.


Planul general al Forţelor Luminii, pentru Eliberarea Sistemului Solar şi poziţionarea cât mai precisă a flotei lor, a fost cunoscut de zeci de ani.
  


Toate navele Forţelor Luminii din interiorul Sistemului Solar sunt camuflate cu membrană tahionică, pentru a evita detectarea de la suprafaţa planetei.

Multe din aceste nave urmează o orbită similară cu a Centurii de Asteroizi şi a Centurii Kuiper, şi majoritatea membranelor lor tahionice proiectează semnătura spectrală a unei condrite (N.MY.: meteoriţi de piatră, ne-metalici) obişnuite (pentru navele din Centura de asteroizi) şi o semnătură spectrală de metan îngheţat (pentru navele din Centura Kuiper).
  
                                                                                                       
De aceea, astronomii de la suprafaţă le interpretează ca pe nişte asteroizi obişnuiţi sau obiecte din Centura Kuiper.


Aceste nave nu sunt nave aşa cum le înţelegem noi, ele sunt bio-sateliţi multi-dimensionali, o interacţiune organică de conştienţă şi materie inteligentă a Luminii.

Navele mai mici aparţin Comandamentului Ashtar, Comandamentului Jupiter şi Pleiadian, Siriusian, Andromedan, Arcturian şi Flotelor Rezistenţei.

Bio-sateliţii sferici mai mari aparţin Civilizaţiei Centrale.


CIVILIZAŢIA CENTRALĂ este o rasă antică, care a evoluat aproape de Soarele Central Galactic şi este prima rasă din Galaxie care a atins maturitatea spirituală acum multe milioane de ani.

În anumite cercuri, această rasă este cunoscută ca „Wing-makers” („Făuritorii de aripi”).

Uneori ei s-au manifestat de-a lungul istoriei umane ca Fiinţe Angelice fizice cu aripi.

Unul din reprezentanţii săi, IONA, a adus Misterele Zeiţei pe Terra, în Atlantida.


Acum milioane de ani, Civilizaţia Centrală a început să construiască porţi inter-dimensionale prin Galaxie, creând Reţeaua Galactică a Luminii.

În timp ce realiza aceasta, cei din Civilizaţia Centrală au întâlnit multe rase prin Galaxie, pe care le-au sprijinit în obţinerea aceluiaşi nivel de maturitate spirituală.

(Nota MarYan : Toate acestea sună foarte cunoscut, citind aceste aspecte şi amintindu-ne şi de Rasa Anticilor care apărea, la un moment dat, în serialul de tip „S.F.” „STAR-GATE” – „Poarta Stelară”...)

Toate aceste rase suverane, mature din punct de vedere spiritual, au creat o uniune con-federată care este numită „Con-Federaţia Galactică (NUFederaţia Galactică”).

După cum implică numele, NU este o federaţie centralizată cu mentalitate de stup, ci una lejeră, constructivă, o Uniune Con-Federativă de rase mature, suverane.


(Nota MarYan : Pentru a înţelege mai bine distincţia, acelaşi lucru putem spune şi despre diferenţa dintre REGAT şi IMPERIU : dacă în primul caz – ca, de exemplu, Regatul DACIEI – este vorba de o structură condusă de un Rege care funcţionează prin Alegerile şi Deciziile libere ale oamenilor din acel teritoriu şi care, în general, este şi unitar etnic şi lingvistic ; în cel de-al doilea caz – cum a fost Imperiul ROMAN – avem de-a face cu o structură artificială, bazată pe cucerirea unor teritorii, în care Împăratul este, automat, un dictator care „impune” – de aceea el este numit „emperor”...

În acelaşi fel putem percepe diferenţa dintre o Federaţie centralizată şi o Con-Federaţie construită prin Uniunea liberelor alegeri ale membrilor constituenţi.)


Există o divizie specială a CONFEDERAŢIEI GALACTICE care este numită COMANDAMENTUL ASHTAR.

Scopul Comandamentului Ashtar este eliberarea Planetei noastre.

Altă divizie importantă este numită COMANDAMENTUL JUPITER.


Comandamentul Jupiter este gardianul Portalului GANYMEDE şi principalul său scop este eliberarea spirituală a acestui Sistem Solar.

Acesta este principala forţă spirituală din spatele Ordinului Stelei şi din spatele Familiilor Dragon Albastru.

(Nota MarYan : Este fascinantă corespondenţa astrologică – Comandamentul Jupiter stă în spatele Familiilor Dragon Albastru, în condiţiile în care se ştie din astrologia orelor planetare cum cromatica subtilă emisă de Planeta Jupiter şi atribuită acesteia, este... albastră !)


Mulţi oameni au fost programaţi mental împotriva Comandamentului Ashtar după 1996.

De atunci, mulţi dintre mediumi („channeler”-i) au fost şi ei programaţi mental iar transmisiunile lor au fost perturbate şi, de aceea, acum, primesc în mare parte mesaje înşelătoare de la Grila Archonică cu tehnologie eter-plasmatică.

Aici, cheia este căutarea Luminii.

Dacă vă uitaţi după contactul cu Foţele Luminii, aceea veţi găsi. Dacă alegeţi ca întotdeauna să vă concentraţi pe negativitate, cu frica că totul este doar o altă înşelătorie, aceea veţi găsi.

Deci alegeţi cu înţelepciune pe ce anume vă con-centraţi !


Datorită faptului că ne aflăm acum în Faza de Penetrare, scopul ALIANŢEI (alt cuvânt pentru Forţele Aliate ale Luminii) este să continue cu ofensiva finală pentru a elibera complet Sectorul 3. (N.MY.: „Sector”, sau cum transmit multe mesaje, „Cuadrant” al Galaxiei.)

Sectorul 3 este numele de cod pentru acest Sistem Solar.

Forţele extratereste ale ALIANŢEI sunt forţa principală din spatele Alianţei BRICS-Estice de la suprafaţa acestei Planete.


După completarea MOSS („Operaţiuni Multi-dimensionale în acest Sistem Solar”) şi „Operaţiunile subsecvente Sub-lunare”, va urma EVENIMENTUL.

Aceasta va fi completarea unei profeţii vechi care este parte a învăţăturii spirituale a Civilizaţiei Centrale despre timpul când tot întunericul va dispărea din Galaxie şi Reţeaua Galactică a Luminii va fi finalizată.


Mai multă informaţie despre situaţia din Sistemul Solar va fi eliberată prin blog-ul meu şi alte surse de informaţii, în viitorul apropiat, deoarece operaţiunile de eliberare continuă.

De aceea este de importanţă vitală ca să te educi pe tine însuţi în privinţa aspectelor de bază referitoare la Sistemul Solar, pentru a înţelege mai bine informaţia care va fi eliberată.


Penetrarea prin Compresie este aproape !




4 comentarii:

  1. Mă bucur că ai revenit la "comentarii", dar asta este realitatea. Chiar mă gândeam zilele trecute ce s-ar întâmpla dacă
    s-ar activa abilităţile telepatice la toată populaţia globului după Eveniment.
    Oricum penetrarea nu mai poate fi oprită, chiar dacă "băieţii" au repornit CERNul.
    Mulţumesc încă o dată.
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era bine sa si explici, Florentyin, care este legatura cu CERNul. Multumesc!

      Ștergere
  2. Hm...păi cred că este una din abilitățile care tocmai se recuperează. Adică adio minciună, manipulare, etc.
    CERN -ul are o legătură cu...cu ce? Atunci laserul extra-maxim-ultra de la noi are legătură cu...cu ce? Dacă știi sau intuiești Florentyin atunci te rog spune-ne și nouă, cititorii blog-ului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Florentyin, asta e ideea sa fim CEEA CE SUNTEM, ca unii dintre noi ne-am cam saturat sa fim CEEA CE NU SUNTEM.Energia exista pt ca a fost si este creata de noi.Ar mai fi multe de spus....dar...cand vei dori Libertate, Adevar, Iubire .etc...atunci vei intelege.LUMINA SI IUBIRE.

    RăspundețiȘtergere