duminică, 26 aprilie 2015

Cobra : Portalul GANYMEDE (19 aprilie 2015).



Portalul GANYMEDE
19 aprilie 2015





Nota MarYan :

După o pauză de mai mult de o săptămână, datorată unei deplasări mai “largi” prin ţară, revenim…

Acum redau informaţia lui Cobra despre Portalul Ganymede, care are deja o mică “vechime”, dar care este importantă în prezentarea tuturor informaţiilor relevante care vin prin “Portalul Cobra” – cel care transmite informaţiile dinspre Mişcarea de Rezistenţă, care pot fi sau nu la “prima mână”…

Oricum, în zilele următoare vom reveni cu aspecte mai concrete despre situaţia particulară actuală – acum, când informaţiile au fost lăsate să “zboare” în toate direcţiile şi în multiple manifestări şi exprimări, iar oamenii le-au interpretat, fiecare după propria lor putere de percepţie şi înţelegere – dovadă fiind inclusiv comentariile ultimelor zile, de care doar am auzit, şi pe care încă nu am avut “plăcerea” să le parcurg…

Aşadar, deocamdată haideţi să ne concentrăm (încă odată, dacă este cazul) asupra “Portalului Ganymede”, urmând ca alte aspecte să le atingem în zilele sau chiar orele următoare :





Portalul GANYMEDE, aflat pe cel mai mare satelit al lui Jupiter, este cea mai importantă locaţie din Sistemul Solar.

Este calea energetică cea mai puternică din Sistemul Solar, care conduce către Soarele Central Galactic.

SIRIUS este o staţie intermediară între Centrul Galactic şi Portalul Ganymede, care “coboară” frecvenţa vibraţională a energiei Soarelui, până la gradul în care Sistemul Solar o poate absorbi.


Există o bază subterană enormă a Confederaţiei Galactice pe Ganymede, care reprezintă o bază centrală pentru toate rasele inteligente pozitive care lucrează pentru eliberarea Sistemului Solar şi, în special, al Planetei Pământ.

Această bază este principala fortăreaţă a COMANDAMENTULUI JUPITER, care operează acest Portal către Centrul Galactic.

Baza este localizată aproape de centrul Zonei GALILEO REGIO.


Portalul Ganymede este principalul Centru de Lumină pentru acest Sistem Solar care include Planeta noastră.

Fără deschiderea acestui Portal, umanitatea nu ar fi supravieţuit invaziei archonice din 1996, iar acum ar fi fost dispărută.

Evenimentele exo-politice (N.MY.: Este vorba de “politica extra-terestră) au mult mai multă influenţă în situaţia geo-politică, decât realizează lumea.

Archonii au etichetat cu şiretenie, pe oricine are un interes mai mult decât “normal” pentru Cosmos, ca fiind “lunatic” – pentru a se asigura că oamenii nu vor detecta adevărata sursă a problemelor pe care le avem pe Pământ.





Te poţi conecta energetic în meditaţiile tale cu Portalul Ganymede, deoarece este sursa cea mai puternică de Lumină spirituală din Sistemul Solar.


Odată ce următoarea fază a MOSS va fi activată în luna Mai, activitatea Portalului Ganymede va creşte dramatic.

Acest Portal va fi, de asemenea, principalul transmiţător al energiilor dinspre Soarele Central Galactic, la momentul Evenimentului.


După Eveniment, membrii Cabalei care nu aleg sau nu sunt capabili să accepte Lumina vor fi “procesaţi” printr-o staţie de sortare, care este localizată în una din secţiunile bazei subterane de pe Ganymede.

Mulţi din aceşti membri ai Cabalei vor fi duşi în Soarele Central Galactic pentru “re-structurare”.


Portalul Ganymede purifică multitudinea vortexurilor de acumulare plasmatică (“Tunelurile lui Set”) care se extind dinspre Planeta Pământ, dincolo de Sistemul Solar, în “BULA LOCALĂ”...


...în timp ce Sistemul nostru Solar intră într-un sector al Galaxiei care va declanşa schimbări mai drastice şi mult mai curând decâ oamenii de ştiinţă sunt dispuşi să admită.




Dovezile ştiinţifice vorbesc despre o activitate neobişnuită în “Norul OORT. Astronomii detectează semnale radio care vin dinspre SFERE, încă de la sosirea lor în 2001. 
 

Oameni puternici cu mult potenţial pozitiv de influenţă asupra situaţiei exo-politice şi geo-politice, citesc acest blog.

Pentru acest motiv şi pentru altele, de asemenea, aş ruga omenii cu informaţii detaliate despre programele spaţiale să mă contacteze la cobraresistance@gmail.com , pentru posibile colaborări viitoare.



2 comentarii:

  1. Sa va uitati pe cer in directia Vest pentru a vedea un corp luminos..stea nu este pentru ca e prea mare si acel corp are o lumina deosebita fata de stele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este stea intr-adevar, este o planeta, Venus sau Luceafarul cum i se mai spune. Apare spre vest in acesta perioada, in prima parte a noptii.

      Ștergere