miercuri, 8 aprilie 2015

MarYan : CONCERT TERAPEUTIC cu GONGURI şi BOLURI Tibetane (în BRAŞOV, miercuri, 29 aprilie, ora 19.00)



CONCERT TERAPEUTIC
cu GONGURI şi BOLURI Tibetane
în BRAŞOV, miercuri, 29 aprilie, ora 19.00 –





Aşa cum spuneam în ultimul Editorial, al 12-lea, în prezent facem trecerea către o “resetare” a informaţiilor transmise pe acest blog...

Aceasta nu înseamnă o “schimbare de direcţie” şi de informaţii, ci o ÎMBOGĂŢIRE a acestor aspecte informaţionale prezentate până acum, cu tipul de activitate care m-a motivat iniţial şi primordial ca să iniţiez acest blog, respectiv “Domeniul TERAPEUTICII HOLISTICE”.

Astfel că, înainte de a prezenta (în viitoarea postare) oferta unui CURS DE NUTRIŢIE pe care îl voi susţine personal la Braşov în cursul săptămânii viitoare, acum vă supun atenţiei oferta unui CONCERT TERAPEUTIC DE GONGURI ŞI BOLURI TIBETANE, susţinut de o pereche dragă mie, doi prieteni cărora le-am mai organizat şi în anii trecuţi alte asemenea “concerte terapeutice” la Braşov, şi în cadrul cărora m-am simţit mai mult decât “extra-ordinar”, ci de-a dreptul “DIVIN”, aş putea spune...

De altfel, la finalul acestei prezentări, vă voi re-aminti ceea ce am afirmat şi în unul din ultimele Editoriale, al 11-lea (“Momentul DeVoal-ării şi Declanşarea Evenimentului”), atunci când, explicând diferite detalii legate de Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Planetei, am ajuns să citez şi un aspect din lucrarea personală (“Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012...”) care face referire la unul din aceste concerte terapeutice cu gonguri şi boluri tibetane ale acestor prieteni, la care am luat parte în cursul anului 2012.

Până la expunerea de final a acelor imagini “cutremurătoare” pe care le-am re-simţit în acele momente (mai mult decât “terapeutice”), haideţi să vedem cum arată PREZENTAREA acestui “Concert”, oferit de către cei doi inimoşi şi neobosiţi “master(s) gong” şi care promovează cu atâta pasiune “BAIA DE GONG” în România (cea care are atât de multă nevoie atât oameni, cât şi locuri...) :





Asociaţia CESAN (“Centrul de Educaţie pentru Sănătate”)
organizează

în BRAŞOV, miercuri, 29 aprilie 2015, ora 19.00
– Întâlnire cu vibraţia Universului şi extraordinara Putere a Băii de Gong


CONCERT TERAPEUTIC
cu Gonguri şi Boluri Tibetane



Ce este Gongul ?


GONG-ul este un instrument antic pe care îl utilizau şamanii acum 4.000 de ani, pentru extraordinara sa forţă de a transforma.

Este instrumentul cu cea mai mare rezonanţă din câte se cunosc.

Gong-ul şi Bolurile Tibetane sunt folosite în întreaga lume pentru meditaţie, relaxare şi obţinerea stării generale de bine.

Acestea sunt utilizate nu numai în practicile religioase din mănăstirile budiste, ci şi în practica Yoga, în muzicoterapie şi meditaţii individuale, precum şi în tratamente individuale.

Terapia vibraţională amintită este practicată de o serie întreagă de profesionişti, printre care profesori, muzicieni, învăţători spirituali, psiho-terapeuti, profesionişti în masaj, dar şi de specialişti în sănătate, în terapia cancerului, pentru eliminarea stress-ului obişnuit sau al stress-ului post-traumatic.


Corpul uman este un tot de vibraţii, iar acolo unde organele sunt bolnave, acestea au o frecvenţă dereglată.

Vibraţiile CLOPOTELOR TIBETANE ajută corpul ca să reintre în frecvenţa armonioasă originală.

BOLURILE TIBETANE sunt şi ele instrumente muzicale antice, folosite ca suport sonor în timpul meditaţiilor şi rugăciunilor, cu intenţia de a conecta dimensiunile cereşti cu dimensiunea  pământeană.

Dubla lor misiune este de a emana vibraţii şi de a emite un sunet bogat de  armonii, ce induc stări de pace ascultătorului.

Terapia cu boluri tibetane este în prezent larg răspândită în India, Japonia, Coreea, Nepal, China.



Cel care ascultă va fi îmbrăţişat de un delicat câmp armonic, în care fiinţa va fi armonizată şi revigorată.


Sunetul primordial “OM” al Gong-ului intră în corp, face masaj fiecărei celule, reglând undele cerebrale, conducându-ne într-o stare de somn conştient.

În starea de somn ne eliberăm de limitele lumii tridimensionale, ne permite să avem trăiri dincolo de limitele corpului fizic.

Se pierde sensul timpului şi spaţiului şi se trăieşte experienţa senzaţiei de extaz.

Mintea noastră se linişteşte în stările Alfa, Theta şi Delta şi se accelerează procesul de reparare a ADN-ului.

În starea meditativă de somn lucid vor fi accelerate procesele de regenerare şi reîntinerire.

Ego-ul personal intră într-o stare neutră.


Când ascultăm sunetul Gong-ului, ne reamintim inconştient starea de beatitudine şi siguranţă a acelor momente petrecute în pântecul mamei.

Timpul de dezvoltare al fătului în pântecul mamei este timpul unei meditaţii specifice, condusă de sunetul produs de membranele uterului.

Putem compara acest sunet special din pântecul mamei cu sunetul GONG-ului, amândouă generând calmul profund.




 Ce face Gongul ?


- transformă rapid şi profund fiecare tip de blocaj psihofizic,

- ne ajută să conştientizăm conştiinţa fără corp,

- ne deschide către extazul Unimii şi către plenitudinea Energiei Vitale,

- creşte intuiţia şi ne eliberează de frica de moarte,

- poate ajuta copii cu probleme de comportament şi copii autişti,

- ajută să trecem peste frică şi complexe,

- pentru eliberarea energiilor creative,

- armonizează şi sincronizează cu vibraţia Universului.


Pe scurt, terapia cu Gongul şi Bolurile Tibetane acţionează :

- în plan energetic, influenţând deci meridianele energetice, chakrele şi blocajele energetice,

- în plan fizic, interacţionând cu respiraţia, bătăile inimii, presiunea sanguină, tensiuni musculare, etc,

- în plan psiho-fizic, aducând efecte benefice Sistemului Nervos Central, dar şi pentru toate problemele legate de insomnie şi iritabilitate, relaxând  şi tonificând încărcarea psiho-fizică, eliminând progresiv stările de nervozitate, nerăbdare, frică, ameliorând concentrarea, sincronizând emisfera dreaptă şi stângă a creierului,

- în plan emoţional -  pune în mişcare energia cristalizată în corpul nostru, datorită emoţiilor blocate de mult timp, înmagazinate în memoria celulară şi

- în plan spiritual – aduce armonie şi stimulează capacitatea meditativă.



Fiecare Gong are o vastă gamă de sunete care tratează persoana ca pe un întreg, în funcţie de expresia corporală şi procesele energetice conexe.

“Tratamentul” nu are efect doar pe latura psihică, ci şi în corpul fizic, cu tensiunile şi rigidităţile sale, până  la diverse blocaje musculare care, de obicei, cauzează boala.

Emoţiile negative paralizează, iar situaţiile de stres, într-un fel sau altul, dereglează echilibrul emoţional şi conduc la blocaje la nivel corporal, care împiedică emoţiile să circule liber.


Sunetul Clopotului Tibetan are efecte benefice în special pentru  Sistemul Nervos Central şi aduce beneficii pentru toate problemele legate de insomnie şi iritabilitate.

Vibraţiile sonoare ale sunetului Gongului pot încetini îmbătrânirea, mintea se curăţă, eliberându-se de emoţii, generând un tip de “exorcism” şi provocând ceea ce putem numi “transformare spontană”.

După o astfel de terapie, pacientul reintră într-o armonie totală între corp şi minte.



O şedinţă de Gong te poate purta ca să faci chiar şi aşa-zisa “călătorie astrală”. Este o experienţă extraordinară la care nu toţi pot ajunge.

Este vorba de un proces delicat pentru emotivitatea noastră, de aceea este indicat să fii în compania unui master gong expert.

Este dificil să descrii în cuvinte senzaţiile : imaginează-ţi doar că îţi vezi conştiinţa în afara corpului, conştient de a fi.

Prima fază a acestei călătorii începe cu “Eul” non-fizic care se plimbă prin camere şi prin spaţii limitrofe, unde stă corpul fizic.

În faza avansată se poate, de-a dreptul, ajunge în contact cu dimensiunea universală.


Gongul este numit şi “maşina de putere vindecătoare” pentru că sunetul holistic generează o vibraţie energetică care devine un conductor în fiecare celulă a fiecărei persoane care îl ascultă, inducând experienţe profunde de bine spiritual, contribuind la “topirea” blocajelor din subconştient.

El ne ajută să trecem peste frică şi complexe şi să ne eliberăm energiile creative.



Cine face armonizarea ?


Vom fi învăluiţi de vibraţiile a 4 Gonguri Planetare şi 22 de boluri tibetane, acordate de doi respectaţi Maeştri ai Gongului din Italia.

Maeştrii noştri sunt un cuplu în evoluţie, Elisabeta Ghelber şi Massimo Piazza.

Elisabeta este născută la Botoşani şi locuieşte împreună cu Massimo în România.

Ea, mamă a doi tineri deja aflaţi pe drumul vieţii lor, este un terapeut holistic, specializată în diverse tehnici bioenergetice şi de masaj ; este Master Reiki Usui şi Karuna, lector şi formator cursuri de masaj.

Massimo Piazza este un cunoscut Maestru în Italia, primul Master Gong care se exprimă în aria spiritualităţii de o viaţă – este Maestru Reiki, specialist în masajul antistress, potrivit Medicinei Tradiţionale Chineze şi Practicant al altor terapii holistice.




Ce presupune întâlnirea ?


- Participanţii sunt rugaţi să poarte cu ei un covoraş de izopropilen şi un pled.

- La intrarea în sală, îşi găsesc un loc liber şi se aşează într-o poziţie comodă pe covoraş.

- Va urma o prezentare a oaspeţilor şi a terapiei, în particular.

- Apoi rămânem scufundaţi în armonia de sunete ancestrale, într-o profundă stare de relaxare, lăsându-ne pătrunşi de vibraţiile Universului, timp de 50-60 de minute.

- Când ultimul sunet s-a stins, ne întoarcem în această dimensiune şi  putem  împărtăşi senzaţiile unii cu alţii.

- Apoi ne salutăm divinitatea unuia din celălalt şi ne întoarcem la vieţile noastre, purificaţi, armonizaţi, sincronizati cu vibraţia Universului.




Unde şi când va fi întâlnirea cu Gongul ?


- BRAŞOV, miercuri, 29 aprilie 2015, orele 19.00 – 20.30.
                                       
- Locaţia :  Sala de FESTIVITĂŢI a Liceului Maghiar Aprily LAJOS (Str. DUPĂ ZIDURI, Zona LIVADA POŞTEI).



Cum pot să particip ?


Înscrie-te pe e-mail sau la telefon :
cesan.christalin@gmail.com
0723.50.20.17. (Andreia Claudius)

Care este investiţia (donaţia) ?
- 70 LEI.
- Persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor : 50 Lei.
- Copiii : gratuit.



Iată şi un scurt video în care se remarcă schimbarea sângelui, văzut la microscop cu câmp întunecat, al unei persoane care a participat la o baie sonoră de gong :
 

Este evidentă creşterea potenţialului energetic al celulei, stimularea sistemului imunitar şi activarea celulelor albe.

De asemenea, se remarcă diminuarea daunelor provocate de un eventual parazit.

Toate acestea – după Terapia cu Sunetul Sacru al Gongului.



La fel, putem observa într-un alt scurt video pe YouTube cum armonia fiecărui sunet produce o culoare în aura noastră, care influenţează starea emotivă şi, implicit, starea noastră de sănătate :
 




Undele cerebrale Theta, care reprezintă frecvenţa noastră de comunicare telepatică şi care, de obicei, sunt produse în timpul somnului cu vise, pot fi generate de sunetul Gongului, prin acordarea lui la frecvenţa Universului.

În timpul producerii de către creier a undelor Theta, corpul intră în procesul de regenerare şi autovindecare prin efectul rezonanţei :



  

Şi, la final, după cum promiteam la începutul articolului, voi expune citatul din lucrarea personală, “Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012...” în care veţi înţelege, poate cel mai bine, efectele care se pot produce atunci când ne lăsăm cuprinşi cu adevărat de “BAIA DE GONG” sub acţiunea SUNETELOR PRIMORDIALE care stau la baza construcţiei Universului...



Aşadar, iată respectivul citat :


“...Ceea ce este menţionat, însă, în mai multe texte ezoterice, se referă la importanţa conexiunii frecvenţei inimii Pământului cu inima Soarelui, în jurul căruia se deplasează Pământul, şi care, asemenea, este conectat cu inima Soarelui Superior (în cazul nostru, Soarele Alcyone, de care vom vorbi în capitolul următor). Mai departe, acesta se află în conexiune directă cu inima centrului Galactic, adică Inima Marelui Soare Central al Galaxiei Calea Lactee (care este conectată cu Gaura Neagră de care se vorbeşte atâta în ultimul timp). Iar povestea nu se opreşte nici aici : mai departe există conexiuni cu nucleul clusterului local de galaxii, alcătuit din vreo 33 de galaxii, dintre care primele două sunt Andromeda şi galaxia noastră. Apoi, urmează Marele Cluster galactic (aglomerare de roiuri de galaxii) din zona Constelaţiei Fecioarei, cu centrul corespunzător şi, dacă nu mai sunt alte staţii intermediare de care aparţinem (şi care în acest moment sunt irelevante, căci atenţia conştiinţei noastre cu greu poate penetra aceste supra-zone supra-galactice), ultimul nivel este însuşi Marele Soare Central al Universului - Sediul central al Dumnezeului acestui Univers.

Toate aceste conexiuni, de la inima Soarelui Central Universal (Divin) şi până la Inima Planetei Pământ pot fi văzute ca şi păpuşile acelea ruseşti Matrioşka : păpuşă în păpuşă, cutie în cutie. Chiar dacă ultima cutie este mult mai mică decât prima, forma şi proporţiile se păstrează. Acesta este PRINCIPIUL HOLOGRAFIC cu aplicaţie directă în forma fractalilor.

Şi, dacă ne re-amintim că Inima Pământului este conectată, prin firul nevăzut radiografiat anterior, de Inima Marelui Soare Central al Universului, atunci nu cred că mai este o hazardare să afirmăm că există o conexiune directă între Inima fiecăruia dintre noi şi Dumnezeul acestui Univers, cel situat în Dimensiunea a 13-a, cea Divină - acolo unde Tăcerea oferă cea mai înaltă formă de Comunicare...


Deşi este o experienţă strict particulară, este important să împărtăşesc cu voi trăirea avută la o sesiune de Gonguri Planetare şi boluri tibetane în cursul lunii octombrie 2012, susţinută de o pereche de "maeştri gong", fiinţe deosebite şi dragi prieteni care au început să aducă şi "baia de gong" în diferite oraşe din România.

În acea primă experienţă a fost o trăire dincolo de cuvinte, însă ceea ce m-a uluit a fost trăirea palpabilă a comuniunii cu universul. După valuri de iubire care ieşeau pur şi simplu din centrul inimii şi pe care le vedeam ca pe undele perechi în mişcare (asemenea perechilor de benzi ADN), la un moment dat am avut trăirea percepţiei că sunt în comuniune cu inima Pământului. Mintea a "gândit" (cu un mare efort) că "Sunt în centrul fiinţei", după care nu am mai "auzit" decât acel "Sunt...Sunt..." fără nici un alt adagio. Şi cel mai extraordinar a fost să observ cum, simţindu-mi propria inimă, în acelaşi timp simţeam la propriu inima Pământului (pe care, credeţi-mă, cu tot "talentul" meu ştiinţific, habar n-am cum să o descriu în cuvinte) şi instantaneu, printr-o succesiune Simţită (nu văzută sau percepută), am simţit Inima Divină. În acele clipe mă simţeam "Unul cu Totul"...”


Ar mai fi ceva de adăugat ?

Poate doar o simplă urare de “AUDIŢIE DIVINĂ” !


Aşadar, vă aşteptăm cu drag !


MarYan

5 comentarii:

  1. buna dimineata maryan

    interesanta si bine venita organizare. intotdeauna admir oameni care fac ceva pentru oameni. presupun ca aceste suflete nu sunt de la noi, cu atat mai onorabila este prezenta lor. dar totusi nu pot sa nu-mi exprim mahnirea ca de cele mai multe ori cei veniti din afara sunt considerati mult mai spirituali decat sufletele reincarnate in Romania. si nu vorbesc cei care vor sustine acesta intalnire.
    si inca o data nu judec maryan, asa cum mi-ai spus odata. doar constat si observ.
    cand incerci sa faci ceva la noi primul gand este cat castig. aliantele si conexiunile intre oameni sunt greu de realizat aici. de ce? nu pot sa-mi explic. daca as incerca inseamna ca as incepe sa judec. sa fie banii, faima, mandria? nu stiu.

    dar, pana cand nu vom intelege ca daca vrem sa realizam ceva aici, pe langa efortul depus individual, trebuie si alianta dintre noi, nu cred ca vom realiza ceva. ca ar fi facut pleiadienii sau sirusienii singuri? ei au creat o alianta universala. noi nu suntem in stare sa ne unim pentru bine oamenilor. si nu ma refer la intalniri, seminarii tinute de anumite suflete (desi si ele sunt bine venite). ci la a pune capacitatile mai multor oameni in slujba unul tel comun. Isus/Sananda a spus ca unde sunt doi care vorbesc in numele meu sunt si eu cu ei. dar unde sunt mai multi oare cate s-ar putea realiza. cu cat trece timpul cronologic mai mult, desi trece si prezenta noastra aici, cu atat sunt mai convins ca pentru coagularea noastra aici, pe aceste meleaguri, fara nici un interes individual, material, trebuie indeplinite oarecari conditii. sa se produca evenimentul si fiintele din univers sa ne dea un imbold, sau sa vina alte generatii in locul nostru.
    dar poate aceasta observatie a lumii noastre se va estompa in cazul meu odata cu timpul real, incercand sa traim aceasta viata in fiecare clipa, incercand sa ajutam in fiecare clipa pe cei care au nevoie, pe cei care cer ajutor.

    paharul se umple si picatura cu picatura, desi dureaza mai mult decat daca dai drumul mai mult la apa.
    inca o data iti multumesc, pentru ceea ce faci.

    cu iubire de la fiinta la fiinta

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă Bogdan, îţi mulţumesc pentru timpul acordat de către tine acestui "Univers Christalin", în exprimarea constantă a unor gânduri, emoţii şi chiar frământări personale.

    Pentru că am tot detaliat în Editoriale şi în atâtea alte articole de pe blog, acum nu mai intru în prea multe detalii legate de importanţa aspectului financiar şi al celui de a acorda atenţie şi "a satisface nevoile Cezarului", adică ale vieţii de zi cu zi, în acest plan fizic, al materiei.

    Ideea este simplă, din perspectivă personală : menţinând vie şi trează aspiraţia către aspectele cele mai înalte ale Spiritualităţii, prin Lumină şi Iubire cât mai necondiţionată, în acelaşi timp consider că este dovadă nu doar de inteligenţă, ci şi de Înţelepciune, de "a ţine cont" şi de condiţiile şi mai ales con-texul în care ne mişcăm (planul fizic), pentru a ne crea un spaţiu de mişcare cât mai confortabil şi eficient în împlinirea scopurilor (SENSULUI) pentru care "am venit" Aici...

    De aceea, prblematica "BANILOR" nu se va epuiza practic niciodată, atâta timp cât aceştia vor exista...

    Iar aici, lucrurile sunt simple, existând practic două opţiuni fundamentale : ori evoluezi total în afara "orbitei" acestora (şi te retragi "în vârf de munte"), fie te integrezi în mediul social actual, pentru a evolua împreună cu ceilalţi (oricât de imperfect este acest mediu), şi atunci eşti nevoit să foloseşti CU ÎNŢELEPCIUNE şi instrumentele pe care acest "mediu social" nu doar că le foloseşte, ci chiar LE IMPUNE (adică "banii").

    De aceea, problema cea mai importantă nu este aceea de "a cere bani", ci este legată de INTENŢIA FUNDAMENTALĂ din spatele acesteia : care este Scopul şi Sensul acestei solicitări ?

    Sunt convins că înţelegi prea bine detaliile pentru a aprofunda mai departe acest aspect...

    De aceea, punctul (orizontul) personal de vedere legat de acest subiect se referă la A FOLOSI cu Înţelepciune acest instrument pentru materializarea cu maximă eficienţă a proiectelor pe care le visăm odată ajunşi aici, în planul fizic - menţinând vie, în acelaşi timp, viziunea unei lumi eliberate de aceste "archonice" "note de bancă" (bancnote).

    Însă, până în ultimul moment, putem să ne folosim cu maximă detaşare şi eficienţă de aceste instrumente pe care le avem la îndemână, pentru a merge înainte în mod cât mai armonios (şi chiar voios...) !

    Cât despre cei doi "master gong", Elisabeta este o botoşăneancă, deci româncă get-beget, în timp ce Massimo este un italian de pe lângă Roma care a decis să se mute în România, şi chiar s-a mutat, de vreo 2 ani... de aceea, ei acum locuiesc, trăiesc şi chiar gândesc "româneşte" !

    Iar despre "investiţia solicitată", crede-mă că este "de bun simţ", ţinând cont de "investiţiile" lor făcute în aceste instrumente (Boluri şi mai ales Gonguri Planetare, toate "originale" şi "autentice"!) care generează anumite sunete şi vibraţii pe care pur şi simplu nu le pot descrie în cuvinte...

    Cât despre "unirea" (asocierea) celor cu afinităţi de acest fel, de tip "spiritual", eu tot vorbesc de constituirea acestei "Comunităţi Christalin(e)", ca NUCLEU al unei adevărate Comunităţi de Lumină - care va veni şi aceasta, la momentul chiar potrivit (acum, după experienţele cu "Armonia Brassovia", pot spune că am ceva "experienţă" în acest sens şi că pot vedea ceva mai limpede cum se poate CONSTRUI aşa ceva, în cel mai eficient şi armonios mod posibil)...

    ...Şi, după cum ţi-am mai transmis (ca răspuns la ultimul tău coment dintr-un alt articol), aştept un email de la tine, poate şi cu un telefon.

    Cu acelaşi drag şi iubire,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am trimis mail pe adresa cesan.christalin

      cu drag

      anonim-bogdan

      Ștergere
  3. am sa-ti trimit pe mail-ul asociatiei, datele mele. sper din tot sufletul sa pot ajuta la nevoie.

    cu iubire fraterna,

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
  4. FIE CA FIECARE CLIPA SA VA ADUCA BUCURII; LUMINA SI PACE INTERIOARA

    VA DORESC DIN TOATA INIMA SA AVETI PARTE DE IUBIRE SI LUMINA DIVINA

    FIE CA INGERII SI ARHANGHELII SA VA INDRUME SPRE PACE SI IUBIRE

    SARBATORI CU IUBIRE SI MULTA LUMINA IN JURUL VOSTRU

    Cu iubire fraterna,

    anonim- bogdan

    RăspundețiȘtergere