miercuri, 15 aprilie 2015

MarYan : „PRISMA DIN LYRA – O Explorare a Moştenirii Galactice a Umanităţii” de Lyssa ROYAL şi Keith PRIEST la Editura CHRISTALIN.



PRISMA DIN LYRA
O Explorare a Moştenirii Galactice a Umanităţii
de Lyssa ROYAL şi Keith PRIEST
la Editura CHRISTALIN





După aproape un an de la iniţierea acestei Categorii-Subiect, venim abia acum cu informaţii despre prima lucrare care se află în mica ofertă a Editurii Christalin aparţinând Asociaţiei CESAN („Centrul de Educaţie pentru Sănătate”)...

Despre această primă carte, „Prisma din Lyra”, pot spune că a apărut la „orizontul” atenţiei noastre imediat după ce am lansat pentru prima dată în România prima lucrare a lui Sal Rachele (pe 8 octombrie 2010), „Transformări planetare 2012-2030. Mesaje de la Fondatori” şi unde am sesizat că, în mica „Bibliografie” a acesteia, exista şi această lucrare a Lyssei Royal, şi despre care chiar Fondatorii şi Sal aminteau de câteva ori, pe parcusul cărţii sale.

De aceea am iniţiat procedurile de obţinere a „copy-right”-ului şi, după aproape un an de „peripeţii”, a venit şi acesta !


De ce am insistat foarte mult în a putea publica şi această carte în premieră, în România, alături de lucrarea (şi apoi „lucrările”) lui Sal Rachele ?

Ei bine, argumentele amintite mai sus au fost întărite de acelaşi „amic radiestezist” : dacă la „cercetarea” cărţii lui Sal Rachele, Adevărul Divin obţinut ne-a impresionat pur şi smplu (era, pe atunci, de 95% !), când am cercetat şi în cazul „Prismei in Lyra”, surpriza a fost (aproape) la fel de mare : aprox. 90% Adevăr Divin expus !


De aceea, fără prea multe alte vorbe, vă propun ca să cercetaţi titlurile capitolelor cărţii, alături de câteva cuvinte expuse pe copertă despre această lucrare, precum şi despre autori, iar la final, vă ofer şi o foarte scurtă informare despre Fondatorul care este Conştiinţa celui ce animă Soarele nostru SOL (sau RA, cum spun egiptenii).

Însă, înainte de a cerceta aceste aspecte, vă informez că în zilele şi poate chiar orele următoare voi veni cu citate mult mai consistente din această carte, într-o serie de articole despre DRAMA ORIONIANĂ, în care veţi putea citi în detaliu despre acea structură atât de actuală (care este premergătoarea „VOAL-ului” de pe Pământ, care chiar acum „stă să cadă” şi cu care lucrăm, acum, atât de intens – sper, cu ajutorul Luminii...), cunoscută în Istoria Galactică sub numele de PLASA ORIONIANĂ.



Până atunci, însă, iată aspectele generale ale acestei lucrări aflate în oferta noastră editorială, „PRISMA DIN LYRA” :



Capitolele din Carte :

PARTEA  I-a :
01. Infuzia Dimensională.
02. Crearea Familiei Galactice.
03. Matca Lirană.
04. Factorul Siriusian.
05. Drama Orioniană.
06. Verii Pleiadieni ai Pământului.
07. Poarta Arcturiană.
08. Crearea Pământului.
09. Zeta Reticuli : Transformare şi Trezire.
10. Integrare : Regăsirea de Sine.

PARTEA a II-a :
(11. „O Poveste a Creaţiei Galactice”)
Prima fragmentare.
Fondatorii.
Stelele şi Planetele.
Liranii şi Veganii.
Pământul şi Sistemul Solar.
Experimentele Reptiliene.
Migrarea.
Orion.
Christosul Orionian.
Pământenii, Liranii şi Pleiadienii.
Lemuria şi Arcturia.
Atlantida.
Zeta Reticulienii.
Rolul Asiei.
Inceputurile Zeta Reticulienilor.


Partea 1-a din această carte conţine materialul originar al cărţii „Prisma din Lira”, dictat de către conştiinţa multi-dimensională GERMANE, canalizat în 1989 prin Lyssa Royal Holt.

Partea a 2-a este o transcriere, editată pentru a avea mai multă claritate, a unui seminar din anul 1999 ţinut de Lyssa în cooperare cu entitatea Germane, în localitatea Grass Valley din California.




LYSSA ROYAL HOLT, născută în Arizona, deţine o diplomă în psihologie şi este un channel şi conferenţiar cunoscut internaţional.

În anul 1979 ea a fost martora unei apariţii clare a unui OZN, care a declanşat un interes profund din partea sa pentru fenomenul extratereştrilor. Această experienţă a condus la apariţia unor serii de vise în care i s-a spus că va fi un channel.

Lyssa a studiat în profunzime fenomenul de channelling din zona Los Angeles, şi şi-a dezvoltat talentele native înainte să înceapă a face channel în mod public, în anul 1985.

Din acel moment, ea a a călătorit în toată lumea, ţinând seminarii şi organizând călătorii în locurile sacre.

Ea este co-autorul mai multor cărţi (publicate în multe limbi) inclusiv “Vizitatorii din Interior”, “Pregătirea pentru Contact”,Milenium: Unelte pentru Viitoarele Schimbări”, cât şi “Cartonaşele Moştenirii Galactice”, un sistem de divinaţie format din 108 cartonaşe.

Ea a putut fi văzută la numeroase emisiuni televizate, inclusiv la Discovery Channel.

Deşi Lyssa deseori lucrează cu informaţiile primite de la extratereştri prin intermediul channelling-ului său, aplicarea practică a informaţiilor este de primă importanţă pentru ea. Ea este atât un student cât şi un profesor de yoga.

În prezent, Lyssa locuieşte în Arizona împreună cu soţul ei Ronald Holt.

Site-ul ei este: www.lyssaroyal.net


KEITH PRIEST este un cercetător independent şi co-autorul cărţilor de cercetare Royal Priest “Vizitatorii din InteriorşiPregătirea pentru Contact.

Prin intermediul studiilor sale, el a cercetat amănunţit diferitele limbi antice, studii biblice, antropologice şi istorice. El combină aceste studii cu astronomia, mitologia şi psihologia.

Deşi nu a văzut niciodată o navă spaţială – şi cu atât mai puţin un extraterestru ! – studiile sale i-au arătat faptul că, chestiunea extratereştrilor nu numai că se potriveşte foarte bine în toate domeniile explorate, ci este, de asemenea, o piesă indispensabilă a puzzle-ului care face legătura între toate elementele.




Prezentarea de pe coperta cărţii :

… este o carte ce examinează ideea Creaţiei dintr-o perspectivă diferită.

În contrast cu noţiunea că oamenii sunt rezultatul Creaţiei, această carte explorează ideea conform căreia conştiinţa colectivă de tip umanoid (sau SUFLET) a Creat universul nostru urmărind anumite scopuri specifice.

Care sunt aceste scopuri ? Cine este implicat ?

În această carte sunt oferite răspunsurile la aceste întrebări şi la multe altele, întrebări care ne conduc către posibilităţi uluitoare.

Prisma din Lyra urmăreşte diferitele rase din afara Pământului (Lira, Vega, Pleiade, Orion, Zeta Reticuli şi altele) de-a lungul propriei lor evoluţii, făcând legătura cu propriul nostru drum de pe Pământ.

Accentul cade pe înţelegerea legăturilor noastre inter-galactice şi pe dorinţa comună de a ne reîntoarce acasă.

Veniţi cu noi pe acest drum...


Barbara Hand Clow, autoare („Agenda Pleiadianăetc.) :

Prisma din Lira !

„Această cercetare a învăţăturilor stelare (forme de cunoaştere care provin din diverse surse din afara planetei) este foarte precisă, completă şi validă. Odată ce ne îndreptăm spre fuziune (perioada pe care am anticipat-o încă de la începutul timpului, atunci când ne vom cunoaşte fraţii şi surorile noastre din alte dimensiuni) vom şti că informaţiile despre originea lor din această carte  reprezintă adevărul.



Iată, la finalul acestei sumare prezentări, şi un foarte scurt fragment din Capitolul al 11-lea din Partea a 2-a („O poveste a Creaţiei Galactice”) :


„Lyssa Royal : Ce poţi spune despre Fondatorul care este asociat soarelui nostru, SOL ?

GERMANE : Deseori el este ignorat. Cred că are un foarte bun simţ al umorului !

Voi avea o conversaţie cu el, aşteptaţi un moment. [Pauză.]

El spune că, a sa conştiinţă a fost “cărată în spate” de către Fondatorul care s-a manifestat în sistemul Liran, ca unul dintre primii sori. Atunci când spunem “cărat în spate”, ne referim la faptul că el nu a participat activ, dar a fost prezent în energie.

El a fost, de asemenea, prezent ca energie pe diferiţi sori ai câtorva civilizaţii din zona Vega, înainte ca Sol să ia naştere.

El a ales acest lucru deoarece Sol trebuia să vadă începuturile vieţii umanoide, astfel încât, atunci când urma să devină propriul său soare, să aibă înţelepciunea de a vă ajuta în drumul către integrarea polarităţii.

El a dorit să vadă începuturile voastre.

Încă de la începutul existenţei sale, el a ştiut că va deveni într-un final soarele Sol – ce va crea sistemul solar care va ajuta întreaga familie galactică în procesul de integrare.

Deşi în această încarnare, soarele nu este atât de bătrân ca şi alţi sori, el a acumulat totuşi multă înţelepciune şi experienţă.”


MarYan

Un comentariu:

  1. Multumesc din suflet MarYan <3
    Acum a venit momentul meu sa citesc aceasta carte. Mi-a raspuns la niste intrebari care stateau in asteptare si mi-a umplut niste goluri.
    Este extraordinara cartea ! din punctul meu de vedere si simtire.

    RăspundețiȘtergere