marți, 14 aprilie 2015

Sandra WALTER : REVELAŢIA şi Reformarea REALITĂŢILOR (Traducere : Monica POKA) - 10 aprilie 2015.



Sandra WALTER
REVELAŢIA
şi
Reformarea REALITĂŢILOR
 (Traducere : Monica POKA)

- 10 aprilie 2015 -





Binecuvântări, Preaiubit TRIB al Luminii !


Vă mulțumesc pentru răbdarea pe care ați avut-o în ceea ce privește absența mea în timpul Portalului.

Schimbări substanțiale au avut loc, nivelul Noii Lumini este spectaculos, și crește cu fiecare Respirație Divină.

Preaiubiților, am intrat într-unul din cele mai puternice pasaje din transformarea noastră.


Sunt sigură că mulți dintre voi sunteți la bord și că experimentați deja Marea Înălţare a Sufletelor. Sunt multe revelații de împărtășit în următoarele câteva săptămâni, inclusiv alinierile noului câmp de energie.

Dumnezeule, ce experiență remarcabilă, suntem atât de binecuvântați ! Cei care experimentați dificultăți, să știți că noi menținem un spațiu imens în care voi să intrați.

Cei care suntem în Serviciul Luminii, avem cinci luni de focalizare intensă asupra noastră !


REVELAŢIA şi Reformarea REALITĂŢILOR.


Pe măsură ce misterele sunt deblocate în cursul acestui pasaj de timp, realitățile noastre sunt complet recalibrate.

Onorați revelațiile și sincronicitățile personale care vi se prezintă, în timp ce Totul este aliniat cu Adevărul Mai Înalt. Ca întotdeauna, integrați rapid, nu insistați pe ceea ce este vechi, deoarece acesta pleacă.

Noile Nivele de Lumină, care cresc în fiecare moment, acum, ar putea să vă facă să simțiți că celulele corpului vostru sunt împrăștiate în toate direcțiile.

Implozia/Explozia Centrului Inimii Solare activate va face acest lucru, și va activa la rândul său structurile cristaline cu care ați lucrat în toți acești ani.

 De aici senzațiile de expansiune, expansiune, expansiune...

Asigurați-vă că aveți grijă de corpul și de mintea voastră, deoarece ele sunt modificate pentru a corespunde cerințelor Noilor Nivele de Lumină.

Folosiți Respirația Creatorului, aliniați-vă și expansionați-vă.

Cei care sunt „ante-mergători” vor trebui să păstreze mai departe Frecvența (de Lumină) pe durata lui 2015. (Re-citiți ghidarea pe care am oferit-o mai înainte dacă simțiți că nu vă este clar ceea ce se petrece.)


Dimensiuni care se Intersectează : Anomalii MAGNTICE.


Salturi uriașe au avut loc în aspectul magnetic al Schimbării în timpul Portalului Echinocțiului – Lunii Însângerate.

Amintiți-vă că vălurile personale, planetare și colective sunt direct legate de magnetism (N.MY.: Deci, inclusiv celebrul „VOAL” de care tot vorbim).

Mulți dintre voi puteți fi orbiți (sau îngrijorați) în legătură cu vizibila activitate a tărâmurilor mai înalte din jurul vostru, în acest moment.

Este foarte multă mișcare în Astral/4D, pe măsură ce magnetismul se ajustează. Entități, programe și constructe colective care au fost prinse în acel tărâm sunt eliberate într-un mod mult mai viu, mai puternic.

Îndepărtarea care a avut loc în timpul ultimului Portal a fost un pic cam dură ; anticipăm că își vor face apariția, în curând, în realitatea colectivă.


Unul dintre obiectivele Serviciului în Lumină este să ne asigurăm că colectivul nu se trezește într-un coșmar, așadar este necesară constanta curățare și transmutare a trecutului.

Acum, că această schimbare magnetică de bază a avut loc, acea muncă merge pe pilot automat.

Puteți susține curățarea colectivă, dacă acesta este rolul vostru, însă acest tip de muncă vă va distrage de la aducerea în interior a Christului Cosmic, dacă sunteți implicați în munca cu Portalurile, în acest an.

Nu trebuie să vă angajați absolut deloc cu 4D-ul de jos (N.MY.: Aici, Sandra se referă probabil la nivelul „Astralului inferior” – care Plan Astral, într-adevăr, în concordanţă şi cu informaţiile oferite de Fondatori prin Sal Rachele, ar aparţine celei de-a 4-a Dimensiuni, alături de Planul Mental) ; exodul în masă nu este judecat, este pur și simplu un efect secundar al noii lumini.

După cum am menționat și înainte, va trebui să priviți dincolo de această activitate, atunci când intrați în comuniune cu 5D (N.MY.: Planul Eteric) și mai sus. Aceasta este ceea ce este, nu vă focalizați asupra ei.


Chiar dacă în acest moment sunt văluri aparent subțiri – personale, colective și planetare (N.MY.: Ce frumoasă „corespondenţă” cu informaţiile cu care venim şi noi, şi care arată cum „Voal”-ul Planetar este „dezactivat” în proporţie de peste 99%!) – să știți că sunt mult mai multe de sosit (pe Planetă) : că expresiile realității voastre – dimensiunile/câmpurile „jos și înalt vibraționale” – fuzionează în timpul Schimbării, că vălul vostru auto-impus va dezvălui straturi de energie, adevăruri, credințe și mecanisme colective de adaptare care să se ocupe de densitate (N.MY.: Ca, de exemplu, ultimul articol din două Părţi despre „Povestea lui Isus”, care se pare că deja că „a atins”, cumva, „Sistemul de Credinţe şi Adevăruri” ale unora...).


Înțelegeți că o totală expunere a realităților, fără existența vălurilor, v-ar supraîncărca corpul, mintea și emoțiile.

Vechea lumină magnetică a Geei (Pământului) a permis ca iluzia, sau vălurile, să fie plasate între expresiile dimensionale.

Acesta este motivul pentru care există o ridicare treptată, care însă acum este în creștere, din cauza ajustărilor planetare la influxul de lumină fotonică.

Contractele colective sunt dizolvate de către cei care sunt dispuși să facă munca, ceea ce permite ca vălurile energetice colective să fie eliminate.


PRACTICĂ, FOCALIZARE, PRACTICĂ.

Colectivul trezit și Ascendent are o putere extraordinară. Vă rog să o folosiți cu înțelepciune.

Aceasta este o Eră a Creației Responsabile.



FUZIONAREA Multi-Dimensională : 5 Luni de FOCALIZARE.


Pentru cei care experimentează o mai profundă înțelegere a secvențelor de fuziune, înțelegeți că aceasta este focalizarea voastră pentru toată perioada până la ultimul Portal al EchinocțiuluiLuna Însângerată din Septembrie.

Sunt doar cinci luni de timp liniar.

Bucurați-vă și explorați fiecare moment în această stare de înaltă bucurie, în întâmpinarea unei experiențe nou nouțe.


Unii sunt în stare să mențină 5D – 6D în mod constant : o stare conștientă, fluidă, lucidă a Fuziunii.

Unii sunt capabili, la cerere, să se menţină în stările de 5D – 12D, timp de câteva minute sau ore, la un moment dat – ceea ce este cu adevărat frumos...

Dacă acest tip de fuziune, în serviciul Ascensiunii, este scopul vostru, atunci practicați, practicați, practicați.

Pentru voi, nu vor fi cinci luni de muncă împământată 3D/4D ; totul va avea legătură cu serviciul în Lumina Nouă !


Dacă simțiți că mențineți deja 5D – 6D în mod constant, faceți un pas înapoi și simțiți ce ni se revelează aici.

Fuziunea la care ne referim este adevărata stare Christicăstarea Cosmică Solară.

Permiterea pe mai departe a acestei stări implică o rescriere a conștiinței voastre.

Pe scurt, nimic din interiorul nostru (N.MY.: Din cadrul Personalităţii noastre) nu a fost adevăratul nostru Sine Complet, până în acest moment/punct.

Resetarea Punctului Zero necesită începuturi noi în fiecare moment (Respirația Creatorului), și practică, practică, practică. Aceasta este puternică și bine susținută, pe măsură ce frecvența permite acest pas evolutiv.

Noi Sisteme Energetice au fost prezentate, și alinierile crează curgere, evoluție iar Adevărata Conștiință Christalină (!) poate să apară...


Luptaţi-vă şi apoi ANCORAŢI.


Veți observa implozia/explozia reflectată în Triburile și interacțiunile voastre. Această fază de re-aranjare este un efect secundar al ultimului Portal, intervenind la nivel de relații tensionate, locații, alianțe și oameni de nivele asemănătoare.

Acestea se vor stabiliza până la sfârșitul lunii Mai ; cu toate acestea, câteva puncte cosmice declanșatoare în următoarele câteva săptămâni îi vor asigura pe oameni că sunt acolo unde trebuie să fie, în rolul pe care este nevoie să-l joace (dacă l-au întâmpinat cu bucurie, desigur), pentru ancorarea ultimului Echinocțiu – Lună Însângerată.

Rețineți că alegerile bazate pe frică vă vor afecta mai intens decât înainte.

Rămâneți fideli Inimii voastre, Căii și Sinelui Mai Înalt.


Nivelele de conștiință pe care le întâmpinați cu bucurie sunt fundamentale pentru Ascensiune. Ele vă pot oferi o perspectivă asupra direcției în care vă îndreptați.

Profundele experiențe și înțelegeri, revelațiile pe care mulți dintre voi le-ați experimentat în timpul acestui Portal special, sunt un nivel de bază pentru Noua Experimentare a Geei și pentru Experimentarea Umanului Înălțat – fiind un punct de pornire, o naștere, o platformă pentru Nou.

Noi cosntruim Noua Platformă pentru Noua Experiență.


Aceasta este o mare întrupare a Sursei Pure, a Creatorului Prim într-o nouă formă. Este nevoie de Realizarea Sinelui – adevăratul scop al Ascensiunii.

Amintiți-vă că Maeștrii, Familia Stelară, Ghizii și Frățiile Luminii nu sunt Comandanții noștri, ei sunt colaboratorii noștri.

La un nivel Mai Înalt, ei sunt noi.

Acesta este un concept care sună ca un clișeu, pentru că a fost spus de atât de multe ori... ; cu toate acestea, Adevărul Multi-Ddimensional este acum revelat.


Cu mult mai multe aspecte şi energii sunt de sosit, Preaiubiților.

Intrări de fluxuri de energie sunt așteptate în perioada 15 – 17 Aprilie și 23 – 26 Aprilie 2015.

Simțiți-vă a fi liberi să vă alăturați nouă pentru experimentarea unui curs complet, oricând.


În Iubire, Lumină şi Serviciu,
Sandra.




7 comentarii:

  1. Sistemul de credințe...personale, poate. Nu are a face cu Iisus Hristos. Pentru că multe, foarte multe idei ce se aclamă cu emfază de diverse canale metafizice/transpersonale contemporane se regăsesc în Biblie, așa modificată cum este. Vorba părintelui Cleopa, îți trebuie măsele de oțel să o mesteci. Cu măsele de lapte, probleme.
    Suspiciune maximă când adeptul unei teorii devine exclusivist, fundamentalist...E valabil și pentru creștini.De ce nu ar fi adevărat câte un pic din fiecare, astfel încât multitudinea de spirite de pe mama Geea să-și găsească drumul potrivit către mântuire/iluminare/nirvana/12D sau cum mai vreți să-i spuneți.
    Și absolut ciudat...să contești rolul României, cel spiritual bineînțeles, dar nu numai...și să afirmi că noi suntem sub un fel de medie, una care o fi ea, este auto - neantizant (dacă pot scrie așa).
    Părerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Când, la o "simplă" măsurătoare personală, constaţi că eşti cu Înălţimea sub "media generală" care a fost remarcată în "clasa" din care faci parte, a spune că NU eşti, totuşi, "cel mai înalt" sau, chiar şi "printre cei mai înalţi din clasă", ci că eşti (nici mai bine, nici mai rău) aproape de media generală, uşor sub acest nivel - este dovadă de "auto-neantizare" ?...

    Coniderând aceste valori măsurate ("româneşti") ca fiind "aproape de nivelul real" (nu discutăm aici acest aspect, ci îl luăm ca atare), atunci concluzia pe care sunt nevoit să o trag (cea de mai sus) este nici optimistă, nici pesimistă, ci pur şi simplu REAL-istă !

    Aceasta pare a fi una din "problemele" acestei Zone (Româneşti) : lipsa de "realism", adică de a fi în Echilibrul acelui Adevăr în care trăim şi pe care NOI TOŢI l-am creat (nu altcineva). De aceea ne vedem a fi în multe feluri (unii "prea frumoşi", alţii "prea urâţi"), în timp ce acel "Noi Suntem" (puri şi simpli) din adevăratul Egregor Naţional, nu este "băgat în seamă", căci nu corespunde unuia dn aceste două curente fundamentale...

    Acum, mai concret : atitudinea de "Noi suntem Axis Mundi" iar "Misiunea Spirituală a României este Măreaţă, căci noi avem rol conducător planetar" nu face decât să sporească aroganţa şi (subtilul) orgoliu spiritual naţional - sau, aşa cum spuneau un Cleopa sau un Argatu, MÂNDRIA.

    Şi, dacă acest aspect avea acoperire, tot mai era ceva - însă, având "tare" atât de "dureroase" (încât ajung să fie "strigătoare la cer"!), a ne "mândri" cu rolul nostru spiritual (con-ducător), când ne situăm sub anumite medii planetare (LUMINA, de exemplu) care este confirmată prin atitudinile "de pe stradă" de zi cu zi - înseamnă a ne menţine într-o PERICULOASĂ ILUZIE care chiar nu are acoprire şi care, mai ales, ne ţine deoparte de LUCRUL cu noi înşine pe Calea Ascensiunii ("Noi suntem măreţi, cu rol conducător - de ce să mai lucrăm cu noi, când suntem atât de luminoşi ?")...

    Da, subiectul, ca şi cel despre Povestea lui Isus, este prea sensibil pentru a fi epuizat (şi expediat) din câteva fraze : de fapt, de abia am deschis "sesiunea de lucru" de dez-bateri şi alte zbateri, pentru a înţelege mai bine UNDE ANUME NE SITUĂM ÎN PREZENT - tocmai pentru a şti mai limpede CE AVEM DE FĂCUT.

    Altfel, vom sta pe nori pufoşi şi vom cânta din Lyre, aşteptând la "Poarta Raiului" ca acuş-acuş să se deschidă...

    MarYan, acelaşi, cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. dragilor ,noi suntem IUBIREA,asa ca nu conteaza unde ne situam ,atata timp cat suntem....
    si stiti proverbul,,cei din urma vor fi cei dintai,,
    vali
    Ma iubesc si va iubesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Plasa Orioniană este subtilă şi foarte fină, iar credinţa adevărată a fost denaturată aşa de mult încă asistăm, în prezent, la
    această recrudescenţă a Statului Islamic. Scenariul pare că se repeată după cruciadele sâgeroase din Orientul Mijlociu.
    Peste 2000 de ani de manipulare nu pot fi trecuţi aşa de uşor, am avut castele în India, iar acum, mai nou, ni se vorbeşte candid de "cetăţeni UE de mâna a doua".
    La fel şi cu acest egregor românesc de care vorbeai, nu suntem nici mai înalţi nici mai frumoşi, ne trezim mai lent.
    Ce mai mult mă bucură faptul să văd cu urcă cifrele din finalul paginii.
    Şi dacă vălul se mai ţine de un fir de aţă, ar trebui să vedem ce facem după. Cred că promovarea formelor de energie liberă este esenţială. Am văzut că Daniel Roxin a iniţiat ceva în acest sens, e un pas.
    Mulţumesc pentru tot.
    Cu mare drag,
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu tot respectul, cunoscând ce înseamnă radiestezia, consider că măsurătorile pot fi relative și aș putea argumenta mult și bine cele afirmate mai sus. Aș avea atâtea exemple, istorice, geografice, antropologice, religioase, umaniste, spirituale, încât cu greu ar putea fi combătute și cred eu că sunt și de foarte mult bun simț. Care ar reliefa rolul spiritual însemnat, deschizător de drumuri și nu neapărat măreț (e o nuanță care îndepărtează de derizoriu afirmația) sau conducător planetar, categorisire care nu are relevanță într-o lume spirituală.
    Probabil că o voi face într-o discuție prietenească la o întâlnire în fața unei prăjitură vegane.
    Dar chiar dacă nu aș avea asemenea argumente eu personal m-aș feri să mă aliniez, chiar și fără voie, celor care încearcă să ne scadă.
    Cu mult drag îmi exprim părerea că atitudinea de pe stradă nu reflectă doar că cei buni stau în casă. Probabil citesc sau meditează sau se roagă... Oricum, la ce încercări suntem supuși noi chiar stăm bine, chiar și cu lumina! Și că veni vorba despre Egregorul Național, nu are cum să fie mai nenorocit decât al coloniștilor din toate părțile lumii (a căror bunăstare materială se datorează spolierii unor țări/neamuri și a modului infect în care își promovează interesele) și care se poartă civilizat pe stradă și dau lecții de toate felurile (cred și eu că nu este greu cu stomacul plin, dar totodată stomacul plin îngreunează gândirea).
    Eu vreau să fiu și pe mai departe mândru că sunt român, de istoria noastră, de strămoșii noștri, decât să am complexe de inferioritate și când voi fi în stare să transcend această temporală delimitare și să fiu cetățean global cu o conștiință globală și, de ce nu, universală, atunci voi fi, probabil, mai umil în raport cu celelalte neamuri.
    Ar fi foarte interesant dacă ni s-ar împărtăși care sunt zonele cu mai multă lumină.
    Părerea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariana
      Cate stiti voi? Ce este Egregorul National? Eu sunt mandra ca sunt romanca si daca si iubesc fiecare fir de iarba, fiecare bucatica de pamant si tot ce este in tara asta minunata si fantastica si numai aici imi place sa locuiesc...

      Ștergere
    2. Alexandra
      Da, Mariana, de asemeni sunt mândră că sunt româncă (presupun că nu întâmplător mi-am dorit să mă nasc în România) şi iubesc tot şi îi iubesc pe toţi, chiar şi pe cei supăraţi şi necăjiţi, care sunt mai sensibili (irascibili), mă gândesc la cât or fi suferit, bieţii de ei, ca să fie atât de supăraţi. Nu înseamnă deloc întunecaţi, pe bune! Dar oricât de supăraţi ar fi ei, dacă ai posibilitatea să le întinzi o mână şi le zâmbeşti sincer din suflet, vei observa imediat o luminiţă în ochii lor (deci lumina există acolo, este precum soarele care luminează, chiar dacă eu nu sunt atentă la el, fiind preocupată de diferite griji, spre exemplu).
      Nu vreau să supăr pe nimeni, este doar un alt unghi din care eu privesc lucrurile, dacă mi se permite să mă exprim aici.

      Cât despre rezultatele măsurătorilor radiestezice, ceva nu este în regulă aici, nu ştiu, (şi tare aş vrea să găsesc o explicaţie a acestor rezultate slabe din România).
      Şi eu chiar cred în radiestezie, (chiar dacă nu ştiu exact modul în care se poare realiza în această situaţie, fără conectare, sau orice legătură), dar cumva nu înţeleg aceste rezultate, parcă nu se potrivesc deloc aici, (vorbind de români şi despre lumină). Acum mă refer strict la firea românilor, în general, şi când le este foarte greu, românii nu-şi pierd deloc încrederea (nici lumina), ci gândesc, spun şi simt ceva de genul: "Mulţumesc lui Dumnezeu că nu-i mai rău... Lasă, că ieşim noi şi din asta, Dumnezeu este cu noi... etc". Cam asta se poate observa la majoritatea românilor, mai ales a celor simpli… (în orice colţ al ţării, dincolo de minciuna de la TV şi manipularea în general), de unde şi guvernanţii pot face ce vor ei (adică să execute orice ordin primit din…X loc), fiindcă românul oricum înghite şi merge mai departe, (românul nu iese în stradă ca străinii să se plângă pentru orice).
      Ceea ce vreau eu să spun este doar ca nu înţeleg rezultatele acestor măsurărori radiestezice, MarYan, referitor la lumina din România,
      Şi faptul că aceste rezultate nu fac nici un bine nimănui… nu cred că este necesar să explic de ce nu face bine.

      Ștergere