duminică, 17 mai 2015

COBRA : DEZVĂLUIRE – 16 mai 2015.



DEZVĂLUIRE
16 mai 2015

 



A sosit vremea ca să începem Procesul de Dezvăluire.

Drept urmare, acum eliberăm două imagini originale relativ recente, provenind de la Sursele Dragon, legate de procesul de „Dezvăluire” („Disclosure”).

Am fost instruit de către Forţele Luminii ca să nu dezvălui încă în mod detaliat ce reprezintă aceste două imagini, pentru că mintea umană ar începe să speculeze şi să intelectualizeze.

Este mult mai important ca oamenii să aibă o experienţă energetică directă a acestor două imagini :




Pe viitor, ori de câte ori voi elibera imagini originale, voi preciza în mod explicit acest lucru.


Penetrarea prin Compresie este aproape !




16 comentarii:

  1. La prima imagine, primul gand a fost: frumusete, liniste interioara, apoi, cand mintea este linistita si ochii sunt inchisi (in timpul somnului) vedem adevarata lumina cu ochiul constiintei prin Ajna, vedem tot, veghem in permanenta! A fost mai mult o simtire decat un gand.
    La cea de-a doua imagine: un loc ascuns, secret, ce mi-a dat o senzatie de straniu, cu doua intrari. Una libera si una mai mare, zidita iar deasupra mai multe nivele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima imagine : inceputul trezirii noastre...
    a doua imagine , legatura cu fratii nostrii din pamantul interior...
    Doamne ajuta !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ... si pe masura ce ma uit la a doua imagine, cand intri pe poarta cea mica, libera, se darama poarta cea mare, zidita si apoi imi vine in minte cuvantul " cheie".

    RăspundețiȘtergere
  4. Un lucru foarte ciudat se intampla!!! De pe Google nu mai pot intra aici, doar de pe google+ unde este postarea. Cand dau cautare pt Noul Univers Christalin, deschide site-ul si apoi ma scoate imediat afara!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. merge. se intampla tie. mie nu. e problema de browser

      Ștergere
    2. Da,acum merge si la mine, dar atunci n-a mers toata ziua.

      Ștergere
  5. La prima imagine femeia doarme fortat si poate nu observati pe urecheatul din stanga care-i sopteste.

    RăspundețiȘtergere
  6. In spatele ei se afla 2 entitati(gardieni? ) ce par sa o protejeze (sau nu? ). Cobra a mentionat in mesajele lui de pe blog , ca entitatea cosmica Dou Mu a ajuns pe Mama Pamant , undeva in Alianta Estica .S-ar putea sa fie ea , s-ar putea sa nu , poate exprima cu totul altceva; cat despre a doua - o intrare ascunsa(straveche).

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce imi inspira mie aceste imagini...prima, ca in timp ce noi dormim, suntem protejati de lumina si primim intelepciunea de care avem nevoie sa iesim din acest intuneric. A doua imagine poate sa fie locul unde ne aflam in timp ce corpul se odihneste, in fata unui zid care are o poarta spre alta dimensiune. E ceva asemanator ca in Alice in tara minunilor, care trebuie sa devina mica, pentru a avea loc prin usa mica. Se observa si umbra unui urecheat care pazeste intrarea secreta, ceea ce m-a dus cu gandul la Alice.

    RăspundețiȘtergere
  8. In prima imagine, sufletul este liber pentru cateva momente in timpul somnului adanc dar este in legatura cu trupul.sufletul este usurat de povara trupului.In a doua imagine,pare asemanator cu Turnul Babel,care inseamna haos!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie mi-au dat o senzatie de vechi si pur. Poate parea ciudat dar impresia mea este ca in acel loc ascuns din adoua imagine se va trezi foarte curand Zeita inca adormita din prima imagine.

    Maru.

    RăspundețiȘtergere
  10. Parca vad o fiinta care este in starea samadhi , se spune ca ar fi prin pesterile din muntii Himalaya in locuri foarte greu accesibile .

    RăspundețiȘtergere
  11. eu vad o fiinta intr-un somn profund,acea lumina care cade pe cel de-al treilea ochi,glanda pineala este activata si apoi potentialul de a avea acces la biblioteca universala,eu asa percep acea constructie (niste ziduri foarte vechi,ancestrale)in care putem gasi toata informatia de care avem nevoie ,pentru a incepe o viata noua,fara a mai putea fi manipulati...
    eu cred ca aceasta iluminare va avea loc inaintea asazisului Eveniment

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna tuturor ..pentru cei care doresc mai tarziu sa ma injure numele meu real este SINZA Ione...sunt hotarat datorita faptului ca mi-a placut tot ce domnul marian a postat pe acest blog..sa imi spun si eu sincer parerea. Ati auzit de Sal Rachel...ok , ia uitati..ce mai scrie .Până de curând, era extrem de dificil ca o ființă pământeană să poată ascensiona în dimensiuni superioare cu corpul fizic. Acum, ca urmare a Dispensei Divine, nu de mult decretată, va fi posibil ca milioane de suflete evoluate să ajungă în tărâmurile superioare, fără a trece prin procesul morții corpului fizic.
    Un avantaj al acestei metode de ascensionare îl reprezintă faptul că veți putea continua să interacționați cu ființele de pe Pământ, fără însă a fi obligați să respectați sau să vă supuneți legilor din dualitate, legilor Pământului fizic.
    Un alt avantaj este că nu mai este nevoie să vă reîncarnați cu scopul de a relua unele experiențe pe planeta fizică. După cum știți, reîncarnare este dificilă pentru că entitatea trebuie să treacă prin toate fazele creșterii (să înveți să mergi, să înveți să vorbești și, în timp, să încerci să-ți amintești ceea ce ai învățat în viețile anterioare). Aceste etape sărite, prezintă un mare avantaj în ceea ce privește timpul necesar și economia unei mari cantități de energie, cel puțin în prima parte a vieții.l Pai sa ne intelegem fratilor...TOTI SUNTEM MANIPULATI, de ce ? pai archonii sunt partea intunecata a acestui cosmos....asa zisele CONSILII GALACTICE sunt partea lumini din acest cosmos , TOTI manipuleaza pentru binele lor direct si personal .Suntem invatati sa iubim...ok stiti ce se intampla cand iubesti enorm o fiinta ???? Iti este luata si ti se spune ca asa a fost contractul tau cu ea...si toate astea pentru binele suprem al tuturor...CARE tuturor...PRIM CREATORUL a tot ceea ce este ???? al vostru..daca eu sufar ??? al meu daca suferiti voi ??? NU.pentru a acumula in constinta deplina a unitatii ??? pentru a se inregistra in biblioteca acasica ... Spunetim si mie de ce ni se spune ca atata timp cat valul nu este picat nu ai nici o sansa sa mori si sa te intorci acasa acolo de unde apartii , ci trebuie sa o iei de la capat in asa zisa roata carmica ...pentru beneficiul cui va intreb ??? Care fiinta constienta de sine si care NU poate fi manipulata ar vrea sa mai semneze un contract pentru atata zbatere si suferinta in acest plan 3 D. Dar valul nu pica plus ca nici iubita mama pamant nu renunta la acest 3D Care este tampitul care ar mai ramane macar o fractiune de secunda aici ???si pentru CE ?daca ar avea posibilitatea reala de a parasi planul asta fara sa fie fortat de cineva sa se intoarca, SINCER chiar nu vedeti manipularea toti suntem manipulati la toate nivelele inclusiv o facem constient sau nu unul cu altul. Deci cine mai are interesul sa mentina acest plan 3D funcional si de ce o face tocmai pamantul ???? Cui ai place viata asta aici ? Asta este acum puteti sa ma injurati cat vreti ,este doar opinia mea si consider ca am dreptul sa mi-o exprim. Va doresc tot binele din lume, si sa aveti o viata usoara.

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut MarYan !
    Ar fi interesant daca ai putea sa traduci si sa comentezi ce spune Good ET/Corey.
    http://exopolitics.org/
    http://spherebeingalliance.com/
    Sunt convins ca sti despre ce vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Prima imagine reprezinta din punctul meu de vedere Sinele Superior care se uneste cu corpul fizic, iar cea de-a doua imagine eu SIMT ca reprezinta zidul uitarii< in care sa nu uitam ca ne-am lasat o mica portita deschisa>care se va prabusi CURAND.

    RăspundețiȘtergere